Aktuality

Grant: Ofenzivní styl Coleovi prospívá

Manažer West Hamu Avram Grant po svém příchodu do týmu zavedl ofenzivní systém 4-3-3 a tvrdí, že tato formace prospěje i útočnému esu Carltonu Coleovi. Právě na anglického reprezentanta bude Grant v příští sezoně hodně spoléhat a popřel, že by v létě z klubu odešel.

Wilfried se domluvil se Spartou na prodloužení smlouvy

Vedení Sparty Praha si ještě před odletem k odvetě třetího předkola Ligy mistrů v Poznani zajistilo služby svého současného klíčového útočníka. Bony Wilfried prodlouží po návratu z Polska na Letné kontrakt o další tři roky, podle nové smlouvy bude hráčem českého mistra až do roku 2014.

Márquez podepsal v New Yorku víceletou smlouvu

Bývalý kapitán mexické reprezentace Rafael Márquez už je hráčem New Yorku Red Bulls. Dva dny po odchodu z Barcelony podepsal s týmem zámořské MLS víceletý kontrakt. V mužstvu se sejde s dosavadním spoluhráčem z katalánského celku francouzským útočníkem Thierrym Henrym, který už má za sebou debut v dresu Red Bulls.

Hřídel: Olomouc byla ještě lepší, než jsem si myslel

Příbramští remizovali v dohrávce třetího kola s Olomoucí bez branek a promarnili šanci jít do čela tabulky. Na druhou stranu zopakovali dva týdny starou bezbrankovou remízu s Ostravou a v součtu s výhrou z Teplic zvládli náročný začátek sezony bez porážky.

Prandelli zvažuje, že nominuje i Balotelliho a Cassana

Nový trenér Itálie Cesare Prandelli stále přemýšlí o nominaci na přátelský zápas proti Pobřeží slonoviny. V rozhovoru pro list Gazzetta dello Sport připustil, že v jeho týmu budou mít své místo i Mario Balotelli a Antonio Cassano, kteří na mistrovství světa v JAR chyběli.

Eriksson u "Slonů" definitivně končí. Nedohodl se na smlouvě

Sven Göran Eriksson na lavičce reprezentace Pobřeží slonoviny definitivně končí. Vedení tamní fotbalové federace se s švédským koučem na prodloužení smlouvy nedohodlo. Jednání údajně ztroskotalo na finančních podmínkách.

Blažek s Larissou zažil divoký přátelský zápas plný potyček

Měl to být jeden z tuctových přípravných zápasů před novou sezonou, místo toho se nedělní duel mezi italskou Brescií a řeckou Larissou, jejíž barvy hájí i český útočník Jan Blažek, zvrhl v nechutné představení se dvěma vyloučeními a plné potyček mezi hráči.

Ferreira hledá nové posily, chce vyrovnaný kádr

Malaga loni až do posledního kola bojovala o přežití v Primera Division, letos budou její ambice daleko vyšší. Španělský klub má nového vlastníka a také nového trenéra, který hodlá využít financí a ještě posílit kádr...

Ben Arfa má několik nápadníků, chce ho i Hoffenheim

Zajímavá bitva se strhla o služby Hatema Ben Arfy. Francouzský reprezentační záložník není stálým členem základní sestavy Marseille a jeho jméno je spojováno hned s několika kluby. Jedním ze zájemců je čerstvě také Hoffenheim...

Hoarau a Sessegnon stále nemají jasno o budoucnosti

Trenér PSG Antoine Kombouaré možná bude mít problémy se složením ideální základní sestavy pro novou sezonu, necelý týden před startem Ligue 1 stále není konec spekulacím o odchodu dvou hráčů. Těmi jsou Guillaume Hoarau a Stephane Sessegnon...

Godín: Je na čase přejít do klubu s většími ambicemi

Před třemi roky přestoupil z Villarrealu do Atlética Madrid Diego Forlán, v nejbližších dnech by pak po stejné trase měl zamířit i jmenovec známého kanonýra a další uruguayský reprezentant Diego Godín. Tomu by nyní v přestupu nemělo stát nic v cestě...

Doživotně potrestaný McGregor se vrací do skotské reprezentace

Brankář Allan McGregor se po téměř rok a půl dlouhé pauze vrací do skotské reprezentace. Osmadvacetiletého gólmana glasgowských Rangers, který loni dostal kvůli porušení životosprávy doživotní zákaz působení v národním týmu, nominoval trenér Craig Levein k přípravnému utkání se Švédskem.

Kačar: Hrát pěkný fotbal pro fanoušky je jedním z našich cílů

Velmi dobře odstartoval své angažmá v Hamburku Gojko Kačar. Srbský reprezentant do HSV nedávno zamířil z berlínské Herthy a už z sebou má i první gól v novém dresu, který mu řádně zvýšil sebevědomí...

Özil má jasno. Zůstane v Brémách

Mesut Özil hodlá zůstat v Brémách i následující sezónu. Mladého německého reprezentanta sice mají v hledáčku špičkové kluby, o jeho přestupu ale žádný nejedná. Za rok už může být Özil zdarma, současná smlouva mu po sezóně vyprší.

Marchena přestupuje z Valencie do Villarrealu

Carlos Marchena po devíti letech opouští Valencii. Ta se dohodla na přestupu jednatřicetiletého obránce s Villarrealem, kde už Marchena prošel lékařskou prohlídkou a během dneška bude představen jako nová posila. Žluté ponorce se španělský reprezentant upsal na tři sezóny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele