Anglický reprezentant Shelvey přestoupil do Swansea

03.07.2013, 18:25
Aktuality
Jonjo Shelvey po třech letech opouští Liverpool. Člen širšího kádru anglické reprezentace se stal posilou Swansea, která za něj podle nepotvrzených informací zaplatila pět milionů liber. Jednadvacetiletý záložník dnes absolvoval ve waleském klubu zdravotní prohlídku a upsal se mu na čtyři roky...

Shelvey do Liverpoolu přišel v létě 2010 z Charltonu. Kromě toho, že si na podzim 2011 střihl krátké hostování v Blackpoolu, stihl za Reds odehrát devětašedesát zápasů a vstřelit sedm branek. Díky výkonům na Anfield Road se probojoval i do národního týmu, za který debutoval loni v říjnu v kvalifikačním utkání proti San Marinu (5:0).

"Rád bych poděkoval každému fanouškovi Liverpoolu za jeho podporu, budete mi chybět stejně jako město a celý klub. Dlužím vám hodně, ale nyní je na čase odstartoval novou kapitolu života ve Walesu," uvedl krátce po dokončení přestupu Shelvey, o kterého se kromě Swansea zajímal také nováček Crystal Palace.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (423)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele