Aktuality

Evra nechápe, proč má být potrestán, a chce znovu hrát za Francii

Francouzský fotbalista Patrice Evra nechápe, proč je hlavní obětí neúspěchu národního týmu na mistrovství světa a proč má být potrestán. V rozhovoru pro deník Le Figaro zároveň uvedl, že chce nadále reprezentovat.

Bývalý kanonýr Kluivert bude asistentem trenéra v Bredě

Bývalý obávaný nizozemský kanonýr Patrick Kluivert vzdal svou snahu vrátit se k hráčské kariéře a soustředí se již jen na trenérské povolání. Nově se stane asistentem trenéra fotbalistů Bredy, s níž se dohodl na roční smlouvě.

Zraněný Lukeš zatím nemůže trénovat, proti Olomouci nenastoupí

Ostravský fotbalista Martin Lukeš je na nějaký čas ze hry venku. Jednatřicetiletý středopolař a opora Baníku se potýká se zraněným lýtkovým svalem a bude muset vynechat minimálně nejbližší prvoligové utkání s Olomoucí.

Del Bosque byl po remíze s Mexikem spokojený s přístupem hráčů

Trenér španělských fotbalistů Vincente Del Bosque si pochvaloval přístup svých svěřenců, kteří v prvním utkání po triumfu na mistrovství světa vybojovali v nastavení remízu 1:1 proti Mexiku. Výsledek prý odpovídá tomu, že většina jeho kádru se teprve nedávno vrátila z dovolené a hráčům tak chyběla rozehranost.

Baroš již začal s tréninkem, o víkendu by mohl být na lavičce

Český útočník Milan Baroš již zažehnal problémy s achillovkou a začal v Galatasarayi s tréninkem. O víkendu by mohl být na lavičce náhradníků při ligovém startu se Sivassporem a do dvou týdnů zvládnout celý zápas. Reprezentační střelec to řekl v rozhovoru pro klubovou televizi.

Rosický: Když zapracujeme na kompaktnosti, budeme nepříjemní

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický má ze středeční generálky s Lotyšskem na zářijový start evropské kvalifikace dobrý pocit. Ve hře národního týmu sice viděl při výhře 4:1 stále spoustu rezerv, ale i plno pozitivních věcí, na kterých se dá stavět.

Poulsen přestoupil z Juventusu do Liverpoolu

Christian Poulsen přestoupil z Juventusu do Liverpoolu, kluby se dohodly na odstupném 5,475 milionu eur. Dánský záložník podepsal s Reds tříletou. Poulsen by měl na Anfield Road nahradit Javiera Mascherana, který nejspíš odejde.

Manchester United koupil Bebého, bývalého bezdomovce

Novou posilou Manchesteru United se stal portugalský útočník Bébé. Ten přitom ještě nedávno žil na ulici a reprezentoval Portugalsko na šampionátech bezdomovců. Před sedmi týdny podepsal smlouvu s Guimaraesem, který za něj nyní dostal od Manchesteru přes sedm milionů liber.

Beckham už si zřejmě za Anglii nezahraje, podle Capella je starý

Dny Davida Beckhama v anglické reprezentaci jsou zřejmě sečteny. Kouč Albionu Fabio Capello totiž krátce před včerejším přípravným duelem proti Maďarsku prohlásil pro televizi ITV, že záložník Los Angeles Galaxy je pro národní tým již trochu starý.

Bednáře těší, že se zbaví cejchu bezgólového reprezentanta

Před rokem útočník Roman Bednář procházel trudným obdobím, když byl přistižen, jak si kupuje drogy a jeho kariéra málem skončila v troskách. Bednář osobní krizi překonal a v dnešním přípravném duelu s Lotyšskem si připsal i svoji první trefu v národním týmu, kterou mužstvo nastartoval ke konečné výhře 4:1.

Bílek: Druhý poločas se nám povedl, ale nepřeceňujeme to

Rozpolcené pocity přinesl dnešní přípravný duel s Lotyšskem trenérovi české reprezentace Michalovi Bílkovi. Zatímco první poločas jej nadchnout nemohl, druhá polovina a čtyři vstřelené branky jej hodně potěšily. Výhra 4:1 podle něj pro tým před zářijovým startem kvalifikace mistrovství Evropy může být vzpruhou, zároveň ale nadšení mírní.

Stoke koupilo za rekordní peníze Jonese

Stoke City dnes zlomilo svůj přestupový rekord. Dosud nejvyšší částku v historii klubu stál dosud útočník Sunderlandu Kenwyne Jones, do Stoke přestoupil za osm milionů liber. 25letý hráč podepsal smlouvu na čtyři roky.

Maradona má prý tři trenérské nabídky, jednu i z Evropy

Bývalý trenér argentinské reprezentace Diego Maradona údajně vybírá ze tří nabídek dalšího angažmá. Podle slov jeho asistenta Alejandra Mancusa se o Maradonu zajímají dva kluby brazilské ligy a také jeden evropský národní tým.

Senderos si přetrhl achillovku a bude půl roku mimo hru

Philippe Senderos nezačal své angažmá ve Fulhamu vůbec šťastně. Švýcarský obránce si včera přetrhl achillovku bude muset oželet větší část sezony. Nucená pauza pravděpodobně potrvá půl roku. Informaci dnes potvrdila Švýcarská fotbalová federace.

Brno reaguje na bídný start a z Olomouce získalo Hudce

Brněnské vedení zareagovalo na bídný vstup Zbrojovky do nové sezony a z Olomouce získalo na půlroční hostování stopera Martina Hudce, který byl od pondělka v klubu na zkoušce. Informoval o tom oficiální web jihomoravského klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele