Barcelonský talent Deulofeu hostuje v Evertonu

11.07.2013, 09:49
Aktuality
Gerard Deulofeu na rok opouští Barcelonu, vycházející hvězda španělského fotbalu bude rok hostovat v Evertonu. Pro Toffees je devatenáctiletý útočník čtvrtou letní posilou. Před Deulofeuem dorazili hráči, se kterými má nový manažer Roberto Martínez zkušenost z Wiganu.

"Gerard je diamantem španělského fotbalu, hráč s výjimečným talentem. Jsem moc rád, že si pro svůj další krok v kariéře vybral právě Everton," prohlásil Martínez.

Deulofeu v uplynulé sezoně nastřílel za barcelonské béčko osmnáct ligových branek. V dresu áčka střídal v utkání s Mallorkou, v Lize mistrů se na hřišti objevil v zápasech proti Spartaku Moskva a Benfice. S prosazením se by to měl i letos mimořádně těžké, protože Katalánci koupili hvězdného Brazilce Neymara.

Pro Everton je mladý útočník už čtvrtou posilou. Před Deulofeuem dorazili do Goodison Parku brankář Joel Robles (Atlético Madrid, 4 miliony eur), obránce Antolín Alcaraz (Wigan, volný hráč) a útočník Arouna Koné (Wigan, 7 milionů eur).

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (506)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele