Aktuality

Blackburn Rovers koupila indická společnost

Tým anglické Premier League Blackburn Rovers má nového vlastníka. Za 23 milionů liber (663 milionů korun) koupila 99,9 procenta akcií indická společnost Venky's, kterou řídí podnikatelská rodina Rao. Vedení trojnásobného anglického šampiona se však nezmění.

Vaniak povede ve Slavii mladé gólmany a chystá se ukončit kariéru

Brankář Martin Vaniak bude ve Slavii během jarní části trénovat mládežnické gólmany. V pražském klubu má smlouvu do konce června příštího roku a rád by ji dodržel právě prací s talentovanými brankáři.

LN: Do korupční aféry byli zapleteni i trenéři a hráči Olomouce

Do aféry údajných úplatků, kterou v březnu rozpoutal tehdejší prezident klubu Bohemians Praha Karel Kapr, jsou podle informací Lidových novin zapleteni i představitel olomouckého klubu Jaromír Gajda a trenérská dvojice Zdeněk Psotka, Martin Kotůlek.

Uzdravený Miccoli: Stále mi ještě chybí tempo a rychlost

Palermo bojuje v evropských pohárech a o evropské poháry a od listopadu se znovu může spolehnout na služby Fabrizia Miccoliho. Útočník sicilského klubu je konečně fit po zdravotních patáliích, i když sám ví, že v ideální kondici rozhodně ještě není...

Bude to velmi zvláštní den, vyhlíží zápas s Valencií Marchena

Carlos Marchena si zítra poprvé zahraje proti týmu, jehož barvy hájil devět let a v jehož dresu slavil například dva španělské tituly. Španělský mistr světa a Evropy v létě přestoupil z Valencie do Villarrealu a právě tyto dva celky změří v regionálním derby síly v prvním zápase 12. kola Primera Division...

Slavia je prý blízko k dovolání se v Anglii vyšší soudní instance

Slavia Praha je blízko k tomu, aby případ jejího stomilionového dluhu vůči společnosti ENIC projednávala vyšší instance anglického soudu. Podle generálního ředitele klubu Miroslava Platila se tak na 90 procent stane. To by mohlo znamenat oddálení zaplacení dluhu a delší čas pro finanční stabilizaci klubu.

Cavani: Zůstávám nohama pevně na zemi

Velmi dobrou investicí se pro Neapol stal Edinson Cavani. Uruguayský útočník přišel v létě z Palerma a má velký podíl na tom, že SSC je v současné době na vynikající třetí příčce tabulky Serie A. Účastník letošního MS ale moc dobře ví, že má ještě co zlepšovat...

V Bilbau věří, že na půdě Realu dokáží uspět

Athletic Bilbao pojede k zítřejšímu utkání na hřišti Realu Madrid pln odhodlání. Svěřencům trenéra Joaquina Caparrose se zatím ve venkovních utkáních příliš nedaří, přesto jim nechybí před bitvou na Santiago Bernabeu víra v úspěch. Real letos v lize ještě neprohrál.

Rivaldo se příští rok vrátí k fotbalu v dresu celku Mogi Mirim

Bývalý nejlepší fotbalista světa Rivaldo se příští rok vrátí na trávníky. Osmatřicetiletý záložník bude hrát za celek Mogi Mirim ze Sao Paula, ve kterém je už dva roky prezidentem.

Pirés se vrací do Anglie, podepsal Aston Ville

Francouzský záložník Robert Pirés bude až do konce sezony hrát za Aston Villu. Sedmatřicetiletý fotbalista se do Premier League vrací po čtyřech letech strávených ve Villarrealu. Španělský klub Pirése propustil po skončení minulé sezony a od té doby byl někdejší mistr světa a Evropy bez angažmá. V posledních týdnech trénoval ve svém bývalém působišti Arsenalu.

Bojujte proti rasismu, vyzývá Balotelli

Mario Balotelli včera zažil další nepříjemný večer. V přípravném duelu v rakouském Klagenfurtu, kde hrála Itálie s Rumunskem, se totiž proti němu obrátily zády oba tábory fanoušků a pískaly na něj. Někteří diváci dokonce měli připravené transparenty. Balotelli nyní fotbalový svět burcuje, aby mu pomohl v boji proti rasismu.

Van der Vaarta bych raději viděl v Arsenalu, říká Van Persie

Ostře sledované North-London derby se blíží. Pro zraněními sužovaného Robina van Persieho může být utkání s Tottenhamem prvním zápasem sezony, do něhož nastoupí v základní sestavě. Logicky se tak na duel těší a hodnotí tým svého rivala v čele s možná nejpovedenějším přestupem Premier League za poslední roky Rafaelem van der Vaartem.

Podle Felipeho Mela ještě Juventus na Scudetto nemá

Juventus je na tom o poznání lépe, než minulou sezónu a fanoušci Staré Dámy by rádi po dlouhých letech slavili Scudetto. Felipe Melo však krotí očekávání. Podle brazilského záložníka totiž ještě Juventus na titul nemá, všichni musí nadále tvrdě pracovat.

García si je vědom očekávání, konkurenci v Espanyolu vítá

Co dokazovat zatím má Sergio García. Španělský útočník a mistr Evropy z roku 2008 v létě přestoupil z Betisu do Espanyolu, kterému se letos sice daří, 27letý fotbalista na tom ale moc velký podíl nemá a v následujících týdnech bude muset přesvědčit trenéra Mauricia Pochettina, že patří do základní sestavy...

Jarošíka bude v Zaragoze trénovat bývalý kouč Mexika Aguirre

Českého fotbalistu Jiřího Jarošíka bude v Zaragoze trénovat bývalý kouč mexické reprezentace Javier Aguirre. Na lavičce posledního týmu španělské ligy nahradí Josého Aurelia Gaye, který byl kvůli špatným výsledkům propuštěn.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele