Aktuality

Tisk k Haškově regiznaci: Zbabělý odchod falešného mesiáše

Kritické ohlasy se hrnou na hlavu Ivana Haška, jenž v neděli rezignoval na post předsedy fotbalového svazu. Český tisk o změně v čele největšího občanského sdružení informuje na předních stranách a titulky výmluvně ukazují, že s pochopením se Haškův odchod nesetkal.

Posílí Cissé Lazio? Dříve musí někdo odejít

Prezident Lazia Claudio Lotito potvrdil, že jeho klub má zájem o Djibrilla Cissého z Panathinaikosu. Obě strany už o přestupu jednají. Aby však Cissé do Říma skutečně zamířil, musí Lazio nejdříve některý ze stávajících útočníků opustit. O 29letého Francouze se zajímají i další kluby.

Mistrovství světa U17 - skupina A

Skupina A mistrovství světa do sedmnácti let skončila, jednoznačně ji opanovali domácí Mexičané, kteří zvítězili i ve svém třetím utkání a bez ztráty kytičky postupují do osmifinále. Tam je doprovodí Kongo, celky KLDR a překvapivě také Nizozemska na turnaji končí.

27.06.2011 Aktuality 18 komentářů
Zaujalo nás

Favoritem bude znovu Bayern, nepochybuje Watzke

Na bundesligovém trůnu se v posledních pěti letech pravidelně střídá Bayern se zbytkem německé ligy, a pokud by se tato pravidelnost protáhla i v nadcházející sezóně, putoval by titul po jednoleté odmlce znovu do Bavorska. Tento scénář vidí jako velice reálný například Hans-Joachim Watzke...

Jsem otevřen zajímavým nabídkám, hlásí Muntari

Sulley Muntari v posledních letech často řeší svou budoucnost. Ghanský záložník a účastník loňského mistrovství světa se v uplynulé sezoně stal přebytečným v Interu Milán a v lednu odešel na hostování do Sunderlandu, nyní bude jednat o dalším novém zaměstnavateli...

Dočkala mrzelo, že tým neudržel formu a nenavázal na minulost

Jako kapitán bude Bořek Dočkal nerad podepsaný pod tím, že se reprezentace do 21 let neprobojovala z mistrovství Evropy na olympiádu v Londýně. Dočkal se po sobotní rozhodující prohře s Běloruskem těžce smiřoval s tím, co si po postupu "lvíčat" ze základní skupiny prý vůbec nedokázal připustit.

El Shaarawy se nemůže dočkat začátku v AC Milán

Stephan El Shaarawy byl objektem zájmu AC Milán a italský mistr nakonec dosáhl svého, když mladého záložníka včera získal do spoluvlastnictví od Janova. 18letý mládežnický italský reprezentant se už nemůže dočkat začátku nového dobrodružství...

Aulas: Musíme nejprve prodávat, máme až příliš mnoho hráčů

Olympique Lyon dokázal získat sedm titulů francouzského mistra v řadě, na trůnu pro vládce Ligue 1 ho pak postupně vystřídaly Bordeaux, Marseille a naposledy Lille. OL bude mít i v následující sezoně ty nejvyšší ambice a k jejich naplnění mají pomoci i posily, nejprve ale bude muset někdo odejít...

Šéf českého fotbalu Ivan Hašek rezignoval

Dosavadní šéf českého fotbalu Ivan Hašek rezignoval na funkci předsedy Fotbalové asociace České republiky. Důvodem prý je skutečnost, že se povedlo za dobu jeho dvouleté vlády stabilizovat český fotbal natolik, aby se mohl vrátit ke své předchozí profesi trenéra v klubu Al Ahlí ve Spojených arabských emirátech.

Sedmnáctka prohrála s Uzbekistánem a na MS končí ve skupině

Čeští fotbalisté do 17 let skončili při své premiérové účasti na mistrovství světa v Mexiku už v základní skupině. Osudnou se jim stala dnešní porážka 1:2 s Uzbekistánem, která rozhodla o tom, že v tabulce obsadili poslední, čtvrtou příčku.

Milla: Celý tým za sebou má skvělý turnaj

Před rokem Španělsko slavilo svůj historicky první titul mistra světa a oslavy jsou v zemi z Pyrenejského poloostrova na programu i letos. Postarala se o to reprezentace do 21 let, která včera zvládla finále evropského šampionátu v Dánsku a porazila Švýcarsko 2:0...

Předseda ČMFS Hašek vyzdvihl ekonomickou stabilitu fotbalu

Předseda Českomoravského fotbalového svazu Ivan Hašek ve svém vystoupení na úvod valné hromady vypíchl ekonomickou stabilitu, kterou český fotbal získal během jeho dvouleté vlády. Poznamenal přitom, že když přebíral svaz od svých předchůdců, fotbal tehdy začínal pociťovat nedostatek financí.

Mexičané obhájili titul ve Zlatém poháru

Mexičtí fotbalisté obhájili prvenství ve Zlatém poháru. V repríze posledního finále šampionátu Severní a Střední Ameriky opět porazili USA, tentokrát 4:2. Američané přitom na stadionu Rose Bowl v Pasadeně vedli před 93.420 diváků už 2:0, ještě do přestávky ale o vedení přišli a soupeř po změně stran dvěma góly strhl vítězství na svoji stranu.

Aura jednadvacítky se na ME rozplynula v bronzovém odlesku

Reprezentace do 21 let po devíti letech na mistrovství Evropy postoupila ze základní skupiny a tým kouče Jakuba Dovalila si domů odvezl bronzové medaile. I tak se bude na turnaj v Dánsku a vystoupení mladých Čechů vzpomínat spíš s rozpaky. Také proto, že současný tým experti považovali za jeden z nejsilnějších v historii.

Angličanky jsou konečně i pod Powellovou velkými favoritkami

Dlouhých 13 let se Hope Powellová drží kormidla ženské reprezentace Albionu. A to i přesto, že s týmem sbírá alespoň dílčí úspěchy teprve od roku 2007. Sama tedy tuší, že trénovat muže-krajany, je už dávno vyhozená. Nicméně to nyní hází za hlavu - Angličanky by letos měly útočit na zlato!

25.06.2011 Aktuality 80 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele