Majitel Birminghamu byl usvědčen z praní špinavých peněz

03.03.2014, 09:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kdo nepere, nežije

Reagovat
k0udy

Teď ještě Abramovič

Reagovat
smazaný uživatel

... na to služi cely futbal dnešny

Reagovat
Woods

a co tak Henry? ten prisiel k tym peniazom tiez uplne legalne, ze jo?

Reagovat
JacksLFC

co to kur*a meleš ? Víš totální <> jak on přišel k penězům a jakou cestou ty šašku radši si o tom přečti a použij strejdu google, než začneš psát takovéhle srance

Reagovat
Talker

Menší OT:

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/zahranici/pohled-jinam/Analytik-Chelemendik-Valka-nebude-Ale-305824

70% čtenářů parlamentních listů podporuje okupaci Krymu. Jak by tahle anketa dopadla tady? Kdo je pro Rusko, kdo je pro novou ukrajinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko - aj ked to si haji tiez svoje zaujmy, ale su kvazi ako my a Cesi ... EU a USA chcu len dve veci, a to ukradnut spojenca Rusom a ich suroviny

Reagovat
smazaný uživatel

hájit zájmy silou? já myslel, že už jsme o něco dál

Reagovat
Talker

Takhle - já trošku fandím Ukrajině - ve výsledku Janukovyč nepodepsal smlouvu o integraci s Evropou jen kvůli tomu, že mu Putin zacpal penězma pusu+přidal slevu na ropu.

Na druhou stranu, kolik protestovalo Ukrajinců? Milion? Dva? Pět? Ze 45 milionů je to kapka v moři. Co dělalo dalších 40 milionů lidí? Ptal se jich někdo na názor? Byla revoluce opravdu přáním většiny?

Reagovat
smazaný uživatel

to by asi ukázali volby, ne? bohužel teď volby asi nebudou v zemi úplně prioritou

Reagovat
Pipo123

Milión ľudí v Kyieve to niečo znamená, boli tam aj staršie ročníky. Navyše kto nebol v Ukrajine tak si nevie predstaviť aká tam je chudoba, obzvlášť na slovensku či v česku kde všetci len nadávajú len pri pive. Rusko je stále komunistická krajina a ich občania žijú v 60 rokoch minulého storočia, pritom Putin robí to čo robil niekedy Hitler, údajne chrániť ruských občanov a všetci mu to v rusku žerú

Reagovat
Talker

Tak já tam byl dvakrát, jednou jsem strávil téměř 2 měsíce na východě (Mariupol, Donětsk) a pak i Kyjev, takže mě to vyprávět moc nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko je krajina obrovskych kontrastov, kde vidiek vyzera ako obraz vystrihnuty spred 150 rokov na druhej strane naglancovane krasne ciste mesta, ktorym by mohli zavidiet mnohi z EU, na jednej strane uspesni bohati krasni ludia, na druhej strane ludia co prezivaju zo dna na den a iba stretnut ich je depresivne. Apropos, Rusi su z mala krajin/narodov, ktore urcite trpia stokholmskym syndromom, a pravdepodobne nim trpia aj Slovaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdy ti do ulic nevyjde protestovat většina země..

Reagovat
Talker

A právě o to ve finále jde - je 10% země relevantní vzorek? Jaký má názor dalších 90%? Co lidi, kteří žijí na východě nebo ve vesnicích? Jen říkám, že o tom, jaký je vlastně názor většiny se ukáže až po volbách/referendu.

Reagovat
JacksLFC

Ty ale nechápeš, že protesty jsou v kyjevě. Ty si myslíš, že zbylých 90% země přijede do kyjeva aby protestovali? Oni jsou rádi, že mají co do huby, natož aby přijeli protestovat.

Reagovat
Murtago

Nikdy se nestane, že by do ulic vyšla jen ta část, která zastává jeden názor a zbytek s opačným názorem by reagoval nijak. A pomatenců bránící sochu Lenina bylo neporovnatelně méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Některý lidi podporujou novou vládu, ale do ulic se jim nechce, další se bojej. Jiný podporujou Janukovyče, ale taky je nevidíš v ulicích, další zase jo ...

Těch protestujících ale bylo rozhodně dost na to, aby to mělo váhu (byť je taky otázka, co všechno se na to postupně nabalilo za balast), o výsledku ale musí rozhodnout volby, ne násilný rozpouštění demonstrací, ne střelba z obou táborů a už vůbec ne nějakej všivej Rus, co to má všechno těžce na salámu, páč má armádu jak hovado.

Reagovat
minoLFC

sorry ale tí myslíš, že ten zvyšok bol proti? vždy protestuje len zlomok čo z tých čo su nespokojní(kolko protestovalo v 89tom-,), tí čo sú ochotní zdvihnuť riť a nie len remcať v krčme,protestovali hlavne ludia z Kyjeva, ľudi zo vzdilených chudobnejších oblasti to mali daleko...takže milion alebo 2 je dosť.....u nás protestuje 100 ludí a je toho halo, ako na ukrajine

Reagovat
oli9

At tam hodí referendum obyvatelům co tam žijí... proč má rozhodovat Ukrajina nebo Rusko at se rozhodnou lidi tam jen je nechat vyjádřit, já si myslím , že většina jich tam bude proruská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Jn Spartan to odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Jn IQ 60, to odpovídá.

Reagovat
oli9

Nemá cenu......

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

..a to Putinovi preju jen to nejhorsi

Reagovat
Shevchenko

Vždyť to referendum tam bude 30. března.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Evropu, pro Ukrajinu.

Reagovat
minoLFC

Určite nepodporujem Janukovyčov vládu a to čo za posledné roky napachála. Nepodporujem ani Putina. Co sa týka Krymu, pôvodne patril Rusku a je tam praktický proruské obyvatelstvo, takže by som vôbec nemal nič proti ak by si naň Rusko narokovalo právo, ale nie takou cestou akou ukazalo teraz...Putinovi ide teraz hlavne o to ukázať silu nie o Krym, doma má hromadu nespokojných, ktorých ledva stíha pri zatvárať(Janukovyč po Putinovom vzore tiež prijal v septembri zákony, podľa ktorých môže byť praktický akýkoľvek protest klasifikovaný ako protizákonný) a nechce aby sa mu náhodou nestalo to čo na Ukrjine(aj keď z podstaty ruskej povahy to asi nehrozí, tí boli poslušní už pod drsnejšími pánmi od Petra Veľkého cez Stalina...)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čisté by je prát nemusel..logicky.

Reagovat
smazaný uživatel

ming sung wung

Reagovat
Posledni Kovboj

tak ten byl

Reagovat
Chazy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele