Aktuality

Mistrovství světa žen - druhý den

V Bochumi a Wolfsburgu se v pondělí odpoledně hrály dva zápasy skupiny B a znovu vše dopadlo tak nějak podle předpokladů. Brilantní Japonky nejprve zdolaly Nový Zéland, nevyzpytatelné Mexičanky pak uhrály cenný bod s Anglií.

28.06.2011 Aktuality 16 komentářů
Zaujalo nás

Mistrovství světa U17 - skupina B

Skupina B mistrovství světa do sedmnácti let má překvapivého vítěze. Navzdory francouzským očekáváním ji naprosto zaslouženě ovládli mladí Japonci, kteří nastřádali sedm bodů. Druhá Francie také neprohrála, ale bodů má jen pět. Se štěstím postupuje i třetí Argentina, s jediným bodem poslední je Jamajka.

28.06.2011 Aktuality 4 komentáře
Zaujalo nás

Sílvio se stěhuje z Bragy do Atlética Madrid

Atlético Madrid před týdnem pustilo Tomáše Ujfalušiho do Galatasaraye a nyní přivedlo hráče, který by měl českého obránce nahradit. Ze Sportingu Braga podle očekávání příchází portugalský reprezentant Sílvio, který v hlavním španělském městě podepsal pětiletou smlouvu...

Polský reprezentant Piszczek a další hráči dostali podmínku

Polský reprezentant Lukasz Piszczek a dalších deset hráčů bylo odsouzeno za zmanipulování ligového zápasu. Dortmundský obránce Piszczek dostal roční trest vězení s podmínkou a pokutu 100.000 zlotých. Ostatní byli odsouzeni rovněž k podmínečným trestům vězení na jeden až dva roky.

Baník Ostrava získal do branky plzeňského Krbečka

Baník Ostrava posílil brankář Lukáš Krbeček, který dnes přišel na roční hostování z mistrovské Plzně. Součástí dohody mezi kluby je i opce, díky níž by Baník mohl pětadvacetiletého gólmana po sezoně získat na přestup.

Kladrubský už je ve Slovanu, dohodl se na tříleté smlouvě

Jiří Kladrubský přestoupil ze Sparty Praha do Slovanu Bratislava. S vedením slovenského mistra se pětadvacetiletý defenzivní univerzál dohodl podle klubového webu na tříleté smlouvě. Dnes už Kladrubský absolvoval první trénink pod vedením kouče Karla Jarolíma, jenž v uplynulé sezoně získal se Slovanem double.

Senna chce zůstat ve Villarrealu, věří v rychlou dohodu

Villarreal se zatím příliš neangažuje na přestupovém poli a jeho kádr pro novou sezonu do této chvíle posílil pouze zkušený brankář Cesar Sanchez. Někdejší gólman Realu Madrid, Tottenhamu a naposledy Valencie by se na El Madrigal měl sejít i s Marcosem Sennou...

Koubka potěšil výkon Boleslavi v Čelákovicích jen z poloviny

Velmi dobře vstoupili fotbalisté Mladé Boleslav do přípravy na novou sezonu, když v konkurenci Slavie, Jablonce a Hradce Králové obhájili vítězství na turnaji v Čelákovicích. Trenér Miroslav Koubek však byl spokojen jen na půl, protože ve dvou poločasech ze čtyř ho hra týmu neuspokojovala.

Bayern Mnichov získal na hostování mladého Japonce Usamiho

Bayern Mnichov získal čtvrtou posilu pro novou sezonu a podruhé vsadil na mladého útočníka. Již dříve byl dohodnut přestup Nilse Petersena z Energie Cottbus, jehož novým konkurentem v boji o základní sestavu je Takaši Usami. Mladý japonský útočník přichází na roční hostování z klubu Gamba Osaka...

Pelta připustil, že zvažuje kandidaturu na post předsedy FAČR

Majitel Baumitu Jablonec a zkušený funkcionář Miroslav Pelta v dnešním rozhovoru pro internetový server Tyden.cz připustil, že zvažuje kandidaturu na post předsedy fotbalového svazu (FAČR), z kterého nečekaně na závěr nedělní valné hromady odstoupil Ivan Hašek.

Mistrovství světa žen - první den

V Berlíně začal světový šampionát žen, v prvním dni se odehrály dva zápasy, přičemž oba favorité nezaváhali. Francouzsky nejprve přehrály Nigérii, domácí Němky pak zdolaly Kanadu.

27.06.2011 Aktuality 43 komentářů
Zaujalo nás

Criscito přestupuje z Janova do Zenitu Petrohrad

Domenico Criscito končí své angažmá v Janově a míří do Ruska. Jméno italského obránce bylo často spojováno s odchodem a ten se nakonec stal skutečností, 24letý fotbalista se na pět let upsal Zenitu Petrohrad...

Liberec začal s posilováním, z Brna přicházejí Rabušic a Šural

Fotbalisté Michael Rabušic a Josef Šural přestupují z Brna do Liberce. ČTK to řekl hráčský agent David Nehoda, severočeský klub informaci vzápětí potvrdil na svém webu. Oba fotbalisté podepsali na severu Čech tříletou smlouvu.

Žádaný Sissoko nejspíš opustí Toulouse

Moussa Sissoko zřejmě brzy opustí Toulouse. Francouzský klub se sice mladého záložníka nechce vzdát, už ale jedná o jeho prodeji. Zájem mají Lyon, Inter Milán Newcastle či Liverpool. Sissokova cena by se měla pohybovat kolem patnácti milionů eur.

Tisk k Haškově regiznaci: Zbabělý odchod falešného mesiáše

Kritické ohlasy se hrnou na hlavu Ivana Haška, jenž v neděli rezignoval na post předsedy fotbalového svazu. Český tisk o změně v čele největšího občanského sdružení informuje na předních stranách a titulky výmluvně ukazují, že s pochopením se Haškův odchod nesetkal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele