Aktuality

Liberecký Vácha by mohl odejít do francouzského Évianu

O libereckého záložníka Lukáše Váchu má zájem francouzský prvoligový celek Évian Thonon Gaillard. Bronzový medailista z nedávného evropského šampionátu jednadvacítek v pátek absolvuje s nováčkem Ligue 1 tréninkovou jednotku a podstoupí v klubu předběžnou lékařskou prohlídku.

Calciopoli znovu hýbe Itálií, Inter má přijít o titul z roku 2006

Italské fotbalové vody opět rozvířilo takzvané Calciopoli, kauza ovlivňování zápasů v Serii A, která vyšla na povrch v květnu 2006. Podle nových závěrů vyšetřování do ní byl zapleten také Interu Milán a všeobecně se očekává, že přijde o Scudetto ze sezóny 2005/06...

07.07.2011 Aktuality 961 komentářů
Zaujalo nás

Bin Hammám si stěžuje na průběh vyšetřování korupce ve FIFA

Šéf katarského svazu Mohamed bin Hammám je zklamaný z toho, jak mezinárodní federace FIFA vede jeho vyšetřování. Dvaašedesátiletý funkcionář byl v květnu etickou komisí FIFA suspendován kvůli podezření z korupce a odstoupil z kandidatury na prezidenta FIFA.

Mistrovství světa žen - devátý den

V Německu se hrál předposlední den základních skupin, dozvěděli jsme se tak jména čtyř postupujících. V krásném zápase porazily domácí Němky Francouzsky a dál jdou oba výběry, ze skupin B postupují Angličanky a Japonky.

07.07.2011 Aktuality 36 komentářů
Zaujalo nás

Turecký skandál pokračuje. Přijde Fenerbahce o LM?

Turecký soud rozhodl o uvalení vazby na 15 podezřelých v korupčním skandálu ve fotbale. Rozhodnutí se týká prezidenta mistrovského Fenerbahce Istanbul Azize Yildirima a dalších členů vedení týmu, ale i prezidenta konkurenčního Sivassporu nebo technického ředitele Eskisehirsporu.

Do hry o Sáncheze vstoupila Neapol

Alexis Sánchez je blízko přestupu z Udinese do Barcelony, všechno ale nakonec může být jinak. Chilského ofenzivního hráče se nyní snaží získat také Neapol a šéf Udinese Giampaolo Pozzo neskrývá, že nebídka italských konkurentů je ekonomicky zajímavá.

Sporting dál posiluje. Má i Božinova

Bulharský útočník Valerij Božinov přestoupil z Parmy do lisabonského Sportingu, v třetím týmu minulého ročníku portugalské ligy podepsal pětiletý kontrakt. Sporting získal už devátou letní posilu.

O Zapatu je zájem. Nejspíš posílí Villarreal

Cristian Zapata přitáhl pozornost mnoha klubů, například Liverpoolu a Bayernu Mnichov. Podle posledních zpráv ale kolumbijského obránce získá španělský Villarreal. Hráčův agent potvrzuje, že je přestup na dobré cestě.

Španělsko zná los příštího ročníku Primera División

Kromě přestupů a spekulací bylo dnes ve Španělsku rušno i z jiného důvodu, byla totiž rozlosována nová sezona Primera División. Hned první kolo nabídne tři velké šlágry, obhájce titulu z Barcelony cestuje do skvěle posilující Málagy, Real si zahraje s vždy silným Athleticem, hodně sledované bude také sevillské derby. Známe už také termíny všech El Clásik.

V Polsku je zájem o Mageru. Blíž má do Polonie

Varšavské prvoligové kluby Legia a Polonia mají zájem o českého útočníka Lukáše Mageru. Čtyřnásobný reprezentant nedávno odešel z rumunského Temešváru a nyní je volným hráčem. Větší šance získat osmadvacetiletého Mageru má podle všeho momentálně Polonia.

Senna odmítl Swansea, zůstává ve Villarrealu

Španělský záložník Marcos Senna si anglickou Premier League nezahraje. Nabídku nováčka ze Swansea totiž odmítl a rozhodl se zůstat ve Villarrealu, kde podepsal nový jednoletý kontrakt.

V Atlétiku věří, že Agüero zůstane

Sportovní ředitel Atlétika Madrid José Luis Caminero věří, že jeho klub v létě nepřijde o Sergia Agüera. Mladý útočník by rád zamířil jinam, žádný zájemce ale zatím Agüera nevykoupil ze smlouvy. Nově prý Atlético odmítlo nabídku Juventusu v hodnotě 35 milionů eur.

V tuto chvíli nemáme žádné novinky, hlásí Rolandův agent

Porto v uplynulé sezoně suverénně vyhrálo portugalskou ligu, získalo tamní pohár a přemožitele nenašlo ani v Evropské lize, za což nedávno "zaplatilo" daň v podobě odchodu trenéra Andreho Villase-Boase do Chelsea. Vedení klubu nyní bojuje o udržení opor a mezi ty patří i obránce Rolando...

Liverpool se dohodl s Blackpoolem na přestupu Charlieho Adama

Hodně výrazně se Charlie Adam přiblížil k přestupu z Blackpoolu do Liverpoolu. Vedení Reds o skotského záložníka usilovalo už v zimě a tehdy nepochodilo, po sestupu Blackpoolu z Premier League už vše vypadá mnohem nadějněji a dnes došlo k dohodě mezi oběma kluby...

Puel chce po Lyonu pět milionů eur

Bývalý trenér fotbalistů Lyonu Claude Puel požaduje po svém ještě nedávném zaměstnavateli odstupné ve výši pěti milionu eur. Devětačtyřicetiletý kouč skončil na lavičce Olympique před dvěma týdny, i když měl ještě na jednu sezonu platný kontrakt.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele