Aktuality

Fowler s fotbalem nekončí, jde do Thajska

Liverpoolská legenda a bývalý reprezentační útočník Robbie Fowler si nečekaně prodlouží hráčskou kariéru v Thajsku. Šestatřicetiletý anglický fotbalista se dohodl s thajským mistrem Muangthong United a pokud v sobotu projde zdravotními testy, v neděli jej klub slavnostně představí jako svou novou hvězdu.

Ideye Brown přestoupil do Dynama Kyjev

Dynamo Kyjev získalo posilu do útoku, ze Sochaux koupilo Ideyeho Browna, se kterým podepsalo smlouvu na pět let. Odstupné nebylo zveřejněno, francouzská média uvádějí částku devíti milionů eur. Brown se stal čtvrtým Nigerijcem v součásném kádru Dynama.

Bolf po sporech s Baníkem oznámil konec kariéry

Bývalý reprezentant a bronzový medailista z mistrovství Evropy 2004 René Bolf se rozhodl po sporech s Baníkem Ostrava ukončit kariéru. Donedávna ještě kapitán a dlouholetý obránce ostravského celku se po sezoně nedohodl v Baníku na nové smlouvě, klub mu dluží několik milionů a údajně mu komplikuje odchod do druholigové Karviné.

Hašek: Výher bychom chtěli víc, ale remízy mě nestraší

Trenér prvního týmu Sparty Praha Martin Hašek přiznal, že ho mrzí velké množství remíz v přípravě, ale nijak ho to nestraší. Důležitější je, že všechny zápasy byly prospěšné. Zatím prý nemá jasno o základní sestavě ani o tom, kteří dva stopeři dostanou důvěru.

Katar odmítl, že by uvažoval hrát MS kvůli horku na třetiny

Katarští pořadatelé mistrovství světa v roce 2022 se distancovali od myšlenky, že kvůli horku a lepšímu osvěžení hráčů by se mohly hrát zápasy na třetiny. Odvážný nápad se zrodil jen v hlavě odborníka, jenž pomohl vyvinout technologii ochlazující stadiony. Pořadatelé o tom nikdy neuvažovali.

Mistrovství světa žen - desátý den

Na německém ženském šampionátu ve fotbale je dobojováno, tedy co se základních skupin týče. Známe už tedy kompletní osmičku čtvrtfinalistů, k již o den dříve čtveřici se přidaly týmy Švédska, USA, Brazílie a Austrálie. Jasno je už také o složení čtvrtfinálových dvojic.

07.07.2011 Aktuality 25 komentářů
Zaujalo nás

Prioritou je zůstat fit, hlásí Kehl

Zranění odjakživa patří k fotbalu a své by na toto téma mohl dlouho vyprávět Sebastian Kehl. Kapitán Borussie Dortmund vinou zdravotních problémů sledoval skoro celou loňskou úspěšnou sezonu vestfálského klubu jenom z tribuny, nyní má jediné přání - aby mu zdraví vydrželo mnohem déle...

Sunderland posílili Brown a O'Shea z Manchesteru United

Wes Brown odchází z Manchesteru United a od nové sezóny bude oblékat dres Sunderlandu. Černé kočky dnes dotáhly příchod zkušeného obránce do zdárného konce a podepsaly s ním čtyřletou smlouvu. Po stejné trase putuje i další zadák John O’Shea a na Stadium of Light má zamířit i Darron Gibson...

Plzeň chce do zápasu LM v Jerevanu ještě zapracovat na ofenzivě

Plzeňští fotbalisté se před úterním vstupem do druhého předkola Ligy mistrů na hřišti Pjuniku Jerevan ještě pokusí zapracovat na ofenzivě. Český šampion na soustředění v Rakousku vstřelil ve třech zápasech jen dva góly a podle trenéra Pavla Vrby mu v zakončení scházel větší důraz.

Bohemians podepsali smlouvu se Šumským, ten fandům slíbil brigádu

Bohemians 1905 definitivně posílí ofenzivní záložník Nicolas Šumský. Sedmnáctiletý talent dnes podepsal s vršovickým celkem dvouletou smlouvu poté, co jako volný hráč vrátil z Jižní Ameriky. Z Česka měl více nabídek, ale Bohemians prý byli jasnou volbou.

Pitroipa mění Hamburk za Rennes

Hamburk během tohoto léta zatím především posiloval a hodně se zaměřil na londýnskou Chelsea, novým tvářím pak musí v kabině HSV někdo uvolnit místo a do této kategorie patří Jonathan Pitroipa. 25letý záložník z Burkiny Faso přestupuje za zhruba tři a půl milionu eur do francouzského Rennes...

Jeden mrtvý a další zranění při pádu střechy v Enschede

Smrt jedné osoby a zranění 13 dalších si dnes vyžádalo zřícení části střechy rekonstruovaného stadionu FC Twente v Nizozemsku. Sdělil to starosta města Enschede na východě země, kde stadion leží. Příčina neštěstí není zatím známa.

Liberecký Vácha by mohl odejít do francouzského Évianu

O libereckého záložníka Lukáše Váchu má zájem francouzský prvoligový celek Évian Thonon Gaillard. Bronzový medailista z nedávného evropského šampionátu jednadvacítek v pátek absolvuje s nováčkem Ligue 1 tréninkovou jednotku a podstoupí v klubu předběžnou lékařskou prohlídku.

Calciopoli znovu hýbe Itálií, Inter má přijít o titul z roku 2006

Italské fotbalové vody opět rozvířilo takzvané Calciopoli, kauza ovlivňování zápasů v Serii A, která vyšla na povrch v květnu 2006. Podle nových závěrů vyšetřování do ní byl zapleten také Interu Milán a všeobecně se očekává, že přijde o Scudetto ze sezóny 2005/06...

07.07.2011 Aktuality 961 komentářů
Zaujalo nás

Bin Hammám si stěžuje na průběh vyšetřování korupce ve FIFA

Šéf katarského svazu Mohamed bin Hammám je zklamaný z toho, jak mezinárodní federace FIFA vede jeho vyšetřování. Dvaašedesátiletý funkcionář byl v květnu etickou komisí FIFA suspendován kvůli podezření z korupce a odstoupil z kandidatury na prezidenta FIFA.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele