Aktuality

Necid podstoupil operaci poraněného kolena

Český reprezentant Tomáš Necid dnes odpoledne podstoupil v Barceloně operaci poraněného předního zkříženého vazu v pravém koleni. Útočník ruského CSKA Moskva ve Španělsku zůstane a bude tam přibližně tři týdny až měsíc rehabilitovat. ČTK to sdělil hráčův manažer Jiří Müller, který celý chirurgický zákrok sledoval.

Slavia získala slovenského brankáře Čontofalského

Slavia získala třiatřicetiletého brankáře Kamila Čontofalského. Bývalý slovenský reprezentant, který dříve chytal za Bohemians 1905 a Zenit Petrohrad, podepíše v Edenu dvouletou smlouvu. ČTK to řekl hráčův manažer Jiří Müller, pražský klub potvrdil dohodu na svém webu.

Manchester City koupil z Arsenalu Clichyho

Gaël Clichy se v Arsenalu v posledních letech nedočkal trofejí a od nové sezony bude o tituly bojovat v dresu jiného anglického klubu. Francouzský obránce přestupuje z Londýna do Manchesteru, kde bude hájit barvy tamních Citizens. Arsenal to před chvílí oznámil na své internetové stránce...

Mareš bude na podzim hostovat ve Spartě

Teplický ofenzivní fotbalista Jakub Mareš stráví podzim na hostování ve Spartě. Pražský klub navíc získal opci na jeho pozdější případný přestup. ČTK o tom informoval sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Útok Slovácka posílí zkušený Libor Došek, obranu vyztuží Trousil

Fotbalisty prvoligového Slovácka posílí třiatřicetiletý útočník Libor Došek, který podepsal dvouletou smlouvu. Vedení klubu také uzavřelo kontrakt s pětatřicetiletým obráncem Janem Trousilem, jenž zamířil do Slovácka po sedmi sezonách strávených v Brně.

Mistrovství světa U17 - první čtvrtfinálový den

Mistrovství světa sedmnáctiletých v Mexiku již zná složení první semifinálové dvojice, o účast v boji o zlato si to rozdají Uruguay a Brazílie. Uruguayci totiž v noci na dnešek přehráli 2:0 Uzbekistán, Brazilci si po boji poradili s Japonci, vyhráli 3:2.

04.07.2011 Aktuality 13 komentářů
Zaujalo nás

Mistrovství světa žen - osmý den

Dvě třetiny ze základních skupin ženského šampionátu v Německu jsou za námi, v nedělním odpoledni byla odehrána další dvě utkání. Australanky nejprve těsně přehrály nepříjemného soupeře z Guiney, obhájkyně stříbra z Brazílie pak rozdrtily Norsko. Fenomenální Marta vstřelila dva góly.

04.07.2011 Aktuality 4 komentáře
Zaujalo nás

Alou Diarra přestoupil z Bordeaux do Marseille

Olympique Marseille získal výraznou posilu do středu pole, z konkurenčního Bordeaux přichází záložník Alou Diarra. Oba kluby se na přestupu dohodly před několika dny, brzy 30letý fotbalista se pak dnes na jihu Francie podrobil zdravotní prohlídce a následně podepsal smlouvu na tři roky...

Malouda i Cole chtějí pokračovat v Chelsea

Florent Malouda a Ashley Cole patří k dlouholetým hráčům Chelsea a na Stamford Bridge chtějí v kariéře pokračovat. Oba sice jsou spojování s možným odchodem pryč, těší se však na spolupráci s novým manažerem Boasem.

Marseille se nechystá prodat Valbuenu

Mathieu Valbuena je údajně v hledáčku Arsenalu, který možná bude muset shánět náhradu za Samira Nasriho či Ceska Fabregase. Trenér Olympique Didier Deschamps ale zdůraznil, že jeho tým neobdržel žádnou konkrétní nabídku na hráčův přestup. Prodej Valbueny není na pořadu dne.

Casillas možná v Realu Madrid přijde o kapitánskou pásku

Brankář Iker Casillas by mohl v Realu Madrid přijít o kapitánskou pásku. Podle španělského deníku Marca o tomto kroku uvažuje trenér "Bílého baletu" José Mourinho v rámci změn před začátkem nové sezony.

Zlámal v Olomouci chytat nebude, jde na hostování do Bari

Z angažmá brankáře Zdeňka Zlámala v Sigmě Olomouc sešlo. Pětadvacetiletému gólmanovi zakázalo působení na Hané vedení italského Udinese, jehož je kmenovým hráčem. Místo toho bude Zlámal rok hostovat v Bari, které sestoupilo ze Serie A.

Další posilou PSV Eindhoven je Wijnaldum

Již tři roky v řadě se v Eindhovenu nemohli radovat z ligového titulu a tuto sérii jsou očividně odhodlaní zlomit. Včera PSV dotáhlo příchody utrechtské dvojice Dries Mertens - Kevin Strootman a krátce nato dojednalo přestup Georginia Wijnalduma z Feyenoordu Rotterdam...

Zklamaní Brazilci se po trápení soustředí na příští zápas

Brazilští reprezentanti upínají po nevydařeném úvodním vystoupení na mistrovství Jižní Ameriky zraky k dalšímu zápasu. Naopak jejich soupeř z Venezuely slaví nedělní remízu 0:0 z duelu s pětinásobnými mistry světa jako velký úspěch a důkaz vzestupu reprezentačního týmu.

Zatím za Coentrãa nepřišla uspokojivá nabídka, zní z Lisabonu

Real Madrid v čele s trenérem José Mourinhem se již delší dobu netají zájmem o Fabia Coentrãa a média v obou zemích na Pyrenejském poloostrově považují jeho přestup za takřka hotový. Tyto zprávy ale dementuje Benfica, podle Ruie Costy stále nedorazila uspokojivá nabídka...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele