Basilej podle Suchého obětovala krásu ve prospěch výsledku

14.03.2014, 22:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty jsi dopadl... snad už nebudeš v repre v základu, hrát proti nějakým švýcarským vesnicím není fakt žádný měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dej.

Reagovat
smazaný uživatel

kdejaka svajciarska dedina ma raz taku priemernu navstevnost ako sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale prece neni meritko kvality hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda návštěvnost vůbec nezajímá, jediný co je důležitý je kvalita fotbalu a tu se nedotahují na Spartu všechny týmy dohromady z te ligy, když nepočítám Basilej.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Curych, BSC Young Boys Bern, Thun, Grasshoppers, FC St,Gallen nebo sSion jsou celkem kvalitní týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Sion už bohužel ani ne. Constantin se loni nasral a vyházel půlku týmu, teď tam přivedli další posily pro letošek, ale bude jim trvat dlouho, než si to sedne. Špatně nevypadá v záloze Mergea a Vidošič, ti mají podle mě na to, aby hráli na "západě" v lepší lize. Mají poměrně solidní talenty v mládeži. Bude jim trvat ale dlouho, než se dostanou zase výš. Především to chce ustálit trenéra, který si vybuduje důvěru a nedostane za tři měsíce zase padáka. St.Gallen je provinční tým, který nemá dle mě na to, aby udržel dlouhodobě takovou výkonnost. Není to tak dávno, co postoupili z druhé ligy a finančním zázemím na top týmy ve swissu nemají. Grasshoppers to samé, přestože pracují velmi dobře s mládeží a mají hodně solidní scouting, tak pořád jsou ve stavu, že musí hráče prodávat dál, aby to finančně ustáli. Thun je něco podobného jako St.Gallen. Velký potenciál v sobě ukrývá YB Bern, kde jsou peníze, ale budou potřebovat posílit obranu a letošní rok vzít jako přípravu a stabilizaci kádru, umístění na pohárových místech by je minout nemělo, ale na titul stále ještě nemají. Basilej ačkoliv prochází od loňského roku obměnou, která bude pokračovat i příští rok, tak za pochodu se s tím vypořádávají pro mě až překvapivě dobře. Se Salzburgem teď asi vypadnou, ale svoje si letos v pohárech uhráli a zisk titulu pro ně bude doma prioritou, která by jim utéct neměla. Co bude však nutné, tak přivést v létě k Siovi parťáka do útoku, protože Streller nebude hrát do nekonečna, věk zastavit nelze. No a také golmana, protože Sommer půjde do Bundesligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ještě FC Zurich. Ti šli na jaro neskutečně nahoru. Oni ten kádr kupodivu moc nezměnili, ale u nich se hodně zapracovalo na psychice a taky změnili rozestavení, které jim zatím docela sedí. Velká škoda je, že tam není moc peněz a pustí podhrota Yasinna Chikhaouiho, to je geniální hráč - pro ty, kteří tohoto Tunisana neznají, tak doporučuji video na youtube

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dej facku a pak si pust Hacken

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle už se provokuje maximálně ve školce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co máš na mysli tím "ty jsi dopadl", ale dopad Marka Suchého určitě není špatný. Ve Spartaku mu prostě pšenka dál nekvetla a Basilej je hodně dobrý klub, který mu může mnohé dát. Jednak jazyk němčina není špatná. Basilej hraje pravidelně o titul a evropské poháry. Vzhledem k tomu, že stoper Ivanov bude delší dobu mimo a Schär podle všeho odejde, tak dostane dost prostoru a zatím si nevede špatně. Je zde navíc velká výhoda, že švýcarské týmy a konkrétně Basilej je dost sledovaná nejen skauty Bundesligy, ale i dalšími dobrými kluby, čili pokud Marek bude předvádět dobré výkony, tak by se mohl do Bundesligy přesunout. Tam se mu bude němčina určitě hodit, protože každý plusový bodík k adaptaci je tam cenný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím je tam jen na hostování, takže se klidně může vrátit do Ruska a kdo ví c os ním pak bude. Všichni mu předpovídali hvězdnější kariéru teda.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo všichni?

No já si myslím, že tam je určitě na hostování s opcí, to by byli v Basileji dobří blázni, kdyby to měli domluveno bez opce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť když odcházel ze Slavie, tak ho považovali za velkýho talenta, kterej má skoro na Real a ještě ho donedávna cpali do repre. Jestli je to s opcí to nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdo? novináři nebo kdo ho měl za velkého talenta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, co se zajímají o fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Salzburg vážně tak dobrej, jaký má výsledky? Sleduje ho někdo? Přece jenom Basilej dovedla odehrát velice slušný zápasy s Chelsea a tady jsou vyklepaní z nějakejch rakušáků

Reagovat
smazaný uživatel

Salzburg už se snaží dostat x let do Ligy mistrů, ale vždy narazil buď na silného soupeře nebo to prostě nezvládl, ani ne kvalitou, ale spíše různými okolnostmi. Už několik let ale mají velmi silný kádr, který se letos zdá být ještě o něco silnější. Jejich fotbal je hodně dobře koukatelnž, ofenzivní, aktivní styl. Jejich tažení letošní EL není náhodné a fakt, že zpráskali Ajax Amsterodam také ne. V přípravě porazili bayern mnichov a přestože se jednalo o přátelák a Bayern nehrál se všemi top hvězdami, tak b-tým to také nebyl a Salzburg jim nedal v podstatě čuchnout. Ten klub není v německy mluvících zemích moc oblíben, je to zřejmě kvůli tomu red bullu a mám dojem, že tam byli i nějaké fans neshody s některými kluby bundesligy, ale podrobnosti neznám. Každopádně Basilej dobře ví, s kým mají tu čest a pokud by s nimi hráli za současné situace s těmi absencemi otevřenou partii, tak hořce zapláčou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bayern hral v zakladu Neuer, Dante, Alaba, Boateng, Alcantara, Martinez, Shaqiri, Hojblrrg, Gotze, Kroos, Muller.. Meli je sejmout raz dva, takze tady kloboucek pred Salzburgem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na to a po poločase jsem to musel vypnout. Jak by řekl Bosák: Nuda, nuda, šeď, šeď.

Reagovat
Sosi

a jinej by řekl, že efektivní taktika

Reagovat
smazaný uživatel

No hodně lidí očekávalo, že vzhledem ke swiss a osterreich stylu tam padne 4,5 branek, nicméně Basilej si tohle nemohla dovolit. A oni když to potřebují zatáhnout, tak toho góla prostě nedostanou. Na lavce mají dobrého trenéra Yakina, který umí tým dobře takticky připravit a slova Marka Suchého jsou pravdivá, holt nebylo v jejich silách Salzburg přehrát ofenzivně. Podařilo se jim branku nedostat a pod tlakem ted bude RBS, který doma taktéž nesmí inkasovat, Basilej to dozadu umí zatáhnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele