De Marcos: Výhra nad Villarrealem? Jasná zpráva všem ostatním

15.03.2014, 13:38
Aktuality
Athletic po skvělé sezoně 2011/2012 loni ustoupil do ústraní, letos znovu prohání favority a španělskou ligu má rozjetou dokonce na účast v předkole Ligy mistrů. Aktuálně má na svém kontě 51 bodů a v tabulce je čtvrtý, v pondělí ho pak čeká důležitý duel na půdě Villarrealu...

Právě Žlutá ponorka okupuje pátou pozici a její manko na baskický celek čítá již sedm bodů, v dohrávce 28 kola si tak nesmí dovolit prohrát.

"Výhrou nad Villarrealem bychom všem poslali jasnou zprávu. Pokud vyhrajeme, budeme mít v ligové tabulce velkou výhodu. Nejprve je samozřejmě zapotřebí utkání odehrát," uvědomuje si univerzál Athleticu Óscar de Marcos.

Vzájemným zápasům dlouho kraloval Villarreal, v posledních dvou sezonách je na tom ovšem lépe Athletic. Loni skončily oba duely nerozhodně, v tom jediném letošním doma bral všechny body za vítězství 2:0.

"Udržovat si dlouhodobě stejnou výkonnost je vždy velmi složité, nedávno jsme si sami prošli menší krizí. To se čas od času stane všem klubů, Villarreal je ale hodně silný, především pak v ofenzívě a my ho musíme respektovat. A obzvláště na jeho půdě," varuje spoluhráče a fanoušky De Marcos.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Ángel di María 22

Letos jsou výborní. Z toho musí být LM.

Btw, ta poslední tribuna za bránou by se měla dostavět teď přes léto?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, kopčia náš štýl

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to bude az zacatkem 2015

Reagovat
Phillipinho

Athletic tu LM letos urve, to je jasna vec. Marcelino sice vyhlasuje, ze jeste nevzdali boj o LM, ale podle myho nemaji narok a s tim losem budou radi za EL. Sevilla s Vale je jeste pekne prozenou.

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka ji letos neudela, ten los je naprosto silenej...

Reagovat
Kongo

Navíc ten nováčkovský elán hodně ustoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně sympatické tyhle baskické týmy: Athletic i Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to musí klapnout! Aupa Athletic!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele