Aktuality

Šéf Plzně Paclík bude kandidovat na předsedu FAČR

Šéf Plzně Tomáš Paclík bude kandidovat na post předsedy Fotbalové asociace České republiky (FAČR). Dnes to oznámil na tiskové konferenci v Praze.

Gattuso věří, že ho problémy s viděním nedonutí ukončit kariéru

Italský fotbalista Gennaro Gattuso doufá, že i přes potíže se zrakem bude schopný vrátit se znovu na hřiště. Lékaři přitom mistrovi světa z roku 2006 poradili, aby nehrál ještě dva až šest měsíců, dokud se nezjistí, zda má jít s ochrnutým očním nervem na operaci.

Garcia: Je to důkaz, že se tvrdá práce vyplácí

Jedenácté kolo Ligue 1 včera večer uzavřel souboj dvou účastníků Ligy mistrů a vyzněl mnohem lépe pro domácí Lille. Francouzský šampion na vlastním stánku přivítal Olympique Lyon, dokázal otočit nepříznivý vývoj a nakonec vyhrál 3:1...

Mancini: Balotelli patří mezi pět nejlepších hráčů světa

Manažerovi Robertu Mancinimu často dochází trpělivost s kontroverzním útočníkem Mariem Balotellim, protože má ale pro italského hráče s ghanskými kořeny slabost, v kariéře Balotellimu už mnohokrát pomohl. A když má Balotelli den, Mancinimu se na hřišti umí královsky odvděčit. Jako třeba včera.

Betbook.com: Komunitní síť pro sázkaře

PR článek: Betbook.com je nová komunitní síť určená sázkařům. Její ambicí je stát se největší sázkařskou komunitní sítí na světě.

Canalesovo zranění je vážné, chybět může až půl roku

Valencia včera remizovala s Athletic Clubem 1:1 a navíc přišla o jednoho hráče. Mladý záložník Sergio Canales si v jednom ze soubojů při špatném pohybu poranil zkřížený vaz v pravém koleně a čeká ho hodně dlouhá přestávka...

V Levante panuje nadšení, Martinez ale zůstává nohama na zemi

Spanilá jízda Levante španělskou nejvyšší soutěží pokračuje, malý valencijský klub staví na hlavu všechny předpoklady a po víkendovém kole vládne tabulce Primera Division. Aktuální postavení vyvolalo obrovskou vlnu nadšení a pochvaluje si ho i trenér Juan Ignacio Martinez, který každopádně zůstává nohama na zemi...

Ve Sportingu jsem velmi spokojený, hlásí Capel

Diego Capel měl velmi dobrý nástup do španělské nejvyšší soutěže, s postupem času ale nenaplňoval velká očekávání, nedokázal se udržet ve španělské reprezentaci a ztratil místo v základní sestavě Sevilly. Tu také před letošní sezonou opustil, mladý křídelník přestoupil do lisabonského Sportingu a tento krok si hodně pochvaluje.

Kouč Hapal si na případné angažmá v Zaglebie Lubin počká

Šance Čecha Pavla Hapala na to, aby se stal novým koučem polského prvoligového klubu Zaglebie Lubin, po víkendu klesly. Dosavadní trenér Lubina Jan Urban si prozatím "zachránil krk", protože jeho svěřenci v pátek nečekaně porazili Koronu Kielce 3:1.

Ježek si prodlužuje kariéru a střílí gól za gólem

Po posledním kole minulého ročníku druhé rakouské ligy se Patrik Ježek mohl ocitnout bez smlouvy a chystal se na ukončení kariéry. Jenže Admira Trenkwalder vybojovala postup mezi elitu a odchovanec plzeňského fotbalu dostal nabídku prodloužit si působení v Rakousku o další rok.

Mascherano: Nikdy by mě nenapadlo, že budu obránce

Javier Mascherano byl považován za špičkového defenzivního záložníka, to se ale začalo měnit jeho loňským přestupem z Liverpoolu do Barcelony. Trenér Pep Guardiola argentinského reprezentanta raději využívá v obranné čtyřce než ve středové formaci.

Z prohry se vzpamatujeme, je přesvědčený Ferguson

Manchester United musí překousnout domácí debakl 1:6 v městské derby s City. Manažer Alex Ferguson se svěřil, že víc nikdy neprohrál, přesto by výprask neměl na jeho týmu zanechat stopy. Jeho protějšek Roberto Mancini nechtěl výhru přeceňovat, důležitý podle něj je zisk titulu.

Ruská Premier liga - preview 28. kola

V Rusku se i v pondělí bude hrát o špici tabulky. Čtvrtý Lokomotiv zavítá na hřiště předposledního Nalčiku, je tedy jednoznačným favoritem na zisk tří bodů. Dinamo, které je třetí, zřejmě bude mít o poznání těžší práci, narazí totiž na Kazaň.

Hráči Boleslavi a Bohemians: Video by při sporných gólech pomohlo

Při posuzování sporných brankových situací by fotbalu pomohlo zavedení videa. To svorně tvrdili hráči Mladé Boleslavi a Bohemians 1905 poté, kdy se míč nastřelený hostujícím útočníkem Martinem Nešporem odrazil od břevna k brankové čáře.

Sudí zápas vůbec nezvládl, zlobil se Villas-Boas

Není zvyklý vymlouvat se na rozhodčí, ba dokonce o nich v rozhovorech mluvit. Západolondýnské derby na půdě Queens Park Rangers však manažera Chelsea André Villas-Boase donutilo sudímu Foyovi věnovat několik slov. Portugalský stratég cítí silnou frustraci a nespravedlnost z posouzení některých situací, jež rozhodly o výsledku utkání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele