Aktuality

Neymar věří, že Santos porazí Barcelonu

Santosu se letošní sezona brazilské ligy nevyvedla podle představ, o to víc se budou Brazilci soustředit na prosincové mistrovství světa klubů. Pokud půjde vše podle předpokladů, narazí ve finále na Barcelonu. A mladý útočník Neymar věří, že ji je Santos schopen porazit.

Tévez musí zaplatit pokutu. Zažaluje Manciniho?

Útočník Carlos Tévez dostal v Manchesteru City pokutu ve výši čtyř týdenních platů. Vedení klubu argentinského hráče, který si týdně přijde na údajných 200 tisíc liber (asi 5,7 milionů korun), potrestalo za to, že odmítl nastoupit v utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Jaká bude Tévezova budoucnost, stále není jasné.

FIFA chce zjednodušit pravidla o ofsajdu

Mezinárodní fotbalová federace FIFA chce v budoucnu zjednodušit pravidla o ofsajdu. Podle Franze Beckenbauera - předsedy dvacetičlenné komise, která se návrhy změn zabývá - by se také měly zmírnit tresty za některé prohřešky ve vápně.

Domácí pohár pozná další dva čtvrtfinalisty

Domácí pohár pozná ve středu vpodvečer další dva týmy, které si na jaře zahrají ve čtvrtfinále. Zatímco v souboji mezi Libercem a divizním Převýšovem je již po úvodním utkání, které vyhrál Slovan venku hladce 4:1, téměř jistě rozhodnuto, odveta mezi Žižkovem a Českými Budějovicemi slibuje větší drama.

Mazzarri se diví kritice: Lidé ztrácejí soudnost

Neapoli se poslední dvě ligová kola příliš nepovedla a získala jen jeden bod. Trenér Walter Mazzarri ale odmítá jakékoliv pochybnosti ohledně svého týmu. Nelíbí se mu, že fanoušci i média okamžitě dostávají Neapol pod tlak.

Stále chceme skončit v první čtyřce, ujišťuje Mertesacker

Londýnskému Arsenalu vstup do letošní sezóny hrubě nevyšel. Obránce Per Mertesacker ale všechny fanoušky ujistil, že cíle klubu se rozhodně nemění. Gunners i nadále hodlají za každou cenu skončit na příčkách zaručující účast v Lize mistrů.

Clemente už není trenérem Kamerunu

Španěl Javier Clemente už není trenérem fotbalistů Kamerunu. Vedení svazu ukončilo týdny spekulací a jednašedesátiletého kouče, který nedokázal s týmem postoupit na mistrovství Afriky, odvolalo.

Hulk: Portu vděčím za hodně, odcházet nehodlám

V Portu patří Hulk mezi největší hvězdy a poté, co loni čaroval v Evropské lize a nakonec s Portem celou soutěž vyhrál, poutá pozornost celé Evropy. Sám ovšem říká, že spekulace nesleduje a hodlá splácet Portu, že mu dalo šanci vstoupit do evropského fotbalu...

Udinese na čele tabulky, Guidolin ale nevidí důvod k nadšení

Skvělou práci odvádí v Udinese, pro zaměstnance italského klubu neznamená zase takový problém nahradit spoustu hráčů a předvádí to i letos. Čtvrtý tým loňské sezony Serie A v létě prodal Alexise Sáncheze, Gökhana Inlera a Cristiána Zapatu, i bez nich si ovšem vede skvěle a je na čele tabulky...

Olomoucký soud zprostil aktéry korupční kauzy obžaloby

Olomoucký okresní soud dnes zprostil obžaloby všechny čtyři aktéry korupční kauzy. Podle něj se neprokázalo, že by se mezi kluby Sigmou Olomouc a Bohemians Praha podplácelo. Neměl pro to dostatek jednoznačných důkazů. Přispělo k tomu i to, že údajná korupce byla nahlášena až po tři čtvrtě roku.

Jsme v tom všichni společně, říká Diego

Atlético Madrid nevzpomíná v dobrém na poslední ligové sezony a ani ta letošní se zatím nevyvíjí podle představ vedení a fanoušků klubu z hlavního města Španělska. Ten přes léto hodně obměnil především ofenzívu, která hodně tápe...

Slepička se za Spartu trefil po třech letech a přepsal historii

Po třech letech vstřelil ligový gól za Spartu a jeho trefa přinesla rudým barvám hned cennou výhru v Teplicích, kde předtím Letenští nedokázali vydřít vítězství dlouhých deset let. Svůj gól na Stínadlech ale útočník zvlášť nepřeceňoval, neboť dobře chápe svoji roli náhradníka ve stínu Leonarda Kweukeho.

Capella zaujalo Udinese, líbí se mu i italská reprezentace

S anglickou reprezentací již má postup na mistrovství Evropy konané v příštím roce v Polsku a na Ukrajině zajištěný, a tak se trenér Fabio Capello rozpovídal o jiných. Přiznal, že ho velice zaujaly Udinese a italský národní tým...

Kolo Touré by mohl opustit Man City. Láká ho PSG

Po půlroční odmlce za doping se Kolo Touré jen těžko probojovává do sestavy Manchesteru City, kterému dříve dělal kapitána, a tak zřejmě bude v lednu zvažovat své možnosti. Stoper z Pobřeží slonoviny přiznává, že kdyby se opět ozvalo Paris Saint-Germain, tentokrát by řekl ano.

Padesát na padesát, říká o Beckhamově setrvání Arena

David Beckham řeší svou další budoucnost a už brzy bude celý fotbalový svět vědět, kde bude zkušený anglický záložník hrát v roce 2012. Již 36letý fotbalista poslední roky tráví v Los Angeles Galaxy a za pár týdnů mu vyprší smlouva...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele