Premier League - souhrn 11. kola: Manchester patří Citizens

05.11.2021, 22:56, aktualizováno 07.11.2021, 19:31
Komentáře a souhrny
Bernardo Silva (© AFP)
V sobotu odpoledne se hrálo další manchesterské derby a vítězně z něho vyšli Citizens, na půdě United triumfovali 2:0. Senzace se zrodila na Stamford Bridge a velký podíl na tom měl Matěj Vydra, český útočník obral Chelsea o dva body. West Ham doma našel recept na Liverpool.

West Ham United - Liverpool FC 3:2

07.11.2021 17:30

Góly: 4. Alisson (vl.), 67. Pablo Fornals, 74. Kurt Zouma - 41. Trent Alexander-Arnold, 83. Divock Origi

Nedělní šlágr otevřel už ve 4. minutě Alisson, který si srazil míč za svá záda a domácí vedli. Ve 41. minutě ale hosté srovnali zásluhou přímého kopu Alexandra-Arnolda. Po přestávce si ale Hammers vzali vedení zpět a po trefách Fornalse a Zoumy mířili za famózním vítězstvím. V 83. minutě ještě utkání zdramatizoval střídající Origi, ale Kladiváři už vedení nepustili. Po dramatickém zápase West Ham přeskočil právě Liverpool a usídlil se na 3. místě tabulky, Reds jsou čtvrtí.

Utkání otevřel brzký gól domácích. Kladiváři zahrávali rohový kop, na který velmi špatně vyběhl gólman Alisson a ve výskoku si míč srazil do vlastní sítě. Smolný zásah ještě potvrdil VAR, který zkoumal možný útočný faul. 1:0

Otěže zápasu poté přebral favorit z Liverpoolu, ale dobře bránící domácí jim nenechávali příliš prostoru ke gólové příležitosti. Až ve 32. minutě nebezpečně hlavičkoval Jota po centru Hendersona. Jeho pokus však nemířil mezi tři tyče. Hosté tak dál obléhali vápno Hammers a hledali nějakou skulinku v jejich pevné formaci.

A když to nešlo ze hry, pomohla standardní situace. Reds zahrávali přímý kop z hranice vápna. K míči se postavil Trent Alexander-Arnold a famózní střelou do šibenice potvrdil svojí kopací extratřídu. Fabianski neměl sebemenší šanci. 1:1

Hosté se tlačili za dalším gólem, ale v nastavení mohli naopak inkasovat. Benrahma se probojoval s míčem až do vápna a předložil míč nabíhajícímu Bowenovi. K němu ale na poslední chvíli přispěchal Van Dijk a perfektní skluzem šanci zneškodnil.

V druhém poločase jako první zahrozili domácí. Do centru z rohového kopu se položil Dawson a jeho hlavička v 50. minutě skončila na břevně! O dvě minuty později se do dobré pozice ve vápně dostal Mané, ale vystřelil slabě. Hra se následně rychle přelévala ze strany na stranu a Hammers hrozili z brejků. A právě po jednom takovém se domácí radovali v 67. minutě z vedoucího gólu. Bowen skvěle potáhl míč středem a v ideální moment načasoval přihrávku na Fornalse, který už si věděl rady 2:1

Liverpool se zdál inkasovanou brankou hodně zaskočený a Kladiváři toho beze zbytku využili. V 74. minutě ještě Antoniovu střelu Van Dijk srazil na rohový kop. Ale právě z následného rohu udeřil ze vzduchu zcela nehlídaný a zapomenutý Kurt Zouma. Druhou asistenci v zápase si připsal Bowen. 3:1

Klopp následně poslal na hřiště Origiho a jeho tým vrhnul všechny síly do útoku. V 82. minutě ještě Alcantaru vychytal Fabianski, ovšem hned minutu na to si ve vápně skvěle připravil míč střídající Origi a z otočky se trefil přesně k tyči! 3:2

Reds se dostali do tlaku a v 91. minutě byli blizoučko vytouženému vyrovnání! Do centru ze standardky se položil Mané, ale jeho hlavička jen o chlup minula Fabianskiho svatyni. V poslední minutě nastavení se ještě do příležitosti dostal Origi, ale jeho pokus v pohodě zpacifikoval Fabianski.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Watford FC 1:0

07.11.2021 15:00

Góly: 56. Emile Smith Rowe

Už v 7. minutě se mohli domácí radovat, ale zásah Saky VAR odvolal pro ofsajd. V 34. minutě navíc Aubameyang spálil pokutový kop. Až po přestávce slavili domácí první branku utkání, kdy se v 56. minutě trefil Smith-Rowe. V 74. minutě vzal Arsenalu další gól jeho vlastní kapitán, který zbytečně zasáhl do střely mířící do sítě ve chvíli, kdy byl v ofsajdu. V 86. minutě neproměnil největší šanci Hornets King a Arsenal si tak připsal třetí výhru v řadě a poskočil na 5. místo. Watford je na 17. příčce.

Jak je u Arsenalu v posledních zápasech dobrým zvykem, vstoupil do dnešního utkání aktivně a od prvních minut se tlačil do šancí. A hned z první možnosti domácí udeřili. Lacazette ve vápně vtipně přehazoval vyběhnutého Fostera. Ten míč vyrazil k Aubameyangovi, ten posunul na Saku a jeho střela prošla do sítě. Do akce se ale vložil VAR a odhalil ofsajd mladého anglického záložníka. Gól tak nebyl uznán.

Červenobílé však odvolaná trefa neodradila a dál bušili do watfordské obrany. Jejich územní převaha ale dlouho k žádné šanci nevedla. Ve 34. minutě však Gunners dostali perfektní příležitost ke skórování, poté co Rose nesmyslně vletěl ve vápně do Lacazetta a následovala penalta pro domácí. Aubameyang ale svůj pokus vůbec neumístil a Foster se mohl radovat z vynikajícího zákroku.

Ve 41. minutě se k náznaku příležitosti dostali i Hornets, ale Rose dal míči příliš malou razanci. Těsně před přestávkou mohli naopak skóre otevřít domácí. Gabrielovu hlavičku však luxusně zneškodnil vynikající Foster. Ten tak stále držel šance hostů na úspěch v zápase.

Druhý poločas začal tak jako ten první, domácí se dostali do náporu a z první příležitosti skórovali. Velký podíl na tom měl obránce Ben White. Anglický reprezentant předskočil Kinga, vyhnul se Kuckovi a míč předložil Smithovi-Rowemu, jehož umístěná střela z hranice vápna skončila až za zády dnes skvěle chytajícího Bena Fostera - 1:0.

Arsenal i nadále na hřišti dominoval a hosty vůbec nepouštěl do zakončení. Ramsdale si mohl klidně dát padla. V 74. minutě se naopak domácí smolně připravili o další zásah. Saka vymotal na pravé straně obránce, přihrál Odegaardovi a střela norského záložníka směřovala do odkryté branky. Naneštěstí pro Gunners se do ní ještě zbytečně položil Aubamyeang, který stál v ofsajdu a zásah tak nemohl platit. Gabonský střelec mohl v 86. minutě litovat svojí chyby. Po nedorozumění v obraně Arsenalu se k míči dostal King, obešel Ramsdalea a mířil do prázdné klece. Jeho střela ale skončila vedle.

Naděje hostů na srovnání dostali pořádnou trhlinu v 90. minutě, kdy Juraj Kucka hodně nevybíravým zákrokem sestřelil Tavarese a po druhé žluté se pakoval ze hřiště. O dvě minuty později vytvořil Arsenal ve vápně soupeře velký tlak, ze kterého vyletěla utěšená rána Lokongy, jíž ale Foster bravurně vychytal. Zbytek utkání už si domácí v pohodě uhlídali.

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur 0:0

07.11.2021 15:00

Góly: -

Everton v jedenáctém kole Premier League remizoval s Tottenhamem Hotspur 0:0. Antonio Conte tak vítězství při své premiéře na lavičce Spurs nezažil, jeho svěřenci ani nevystřelili na branku.

Grey v osmé minutě jen posunul balon na Delpha, který poslal dlouhý centr ke vzdálenější tyči. Za obranou hlavičkoval Keane, ale ten poslal míč pouze nad branku. O deset minut později chtěli zahrozit i hosté. Na vlastní polovině získal míč Kane, který vyslal do brejku Lucase Mouru. Hostující záložník měl dost prostoru, zkusil po kličce na střed zakončit, ale trefil jen stopera Keanea. Poté pěknou souhrou dostal dost času na centr Reguilón, který našel u vzdálenější tyče Emersona. Jeho hlavička ale skončila nad brankou Pickforda.

Ve 35. minutě zůstala obrana Spurs trochu pootevřená a do zakončení se z druhé vlny dostal dvakrát Grey. V obou případech ale nastřelil jen obránce Tottenhamu. Toffies ale byli na útočné polovině, ve vápně se šikovně proháčkoval Grey, který už se chystal zakončovat, ale byl poslán k zemi. Penalta se však nepískala. Spurs ještě v závěru poločasu kopli do vrtule, sehráli rychlý brejk a ve velké šanci byl Reguilón, který zakončoval přesný centr Kanea Hostující fotbalista ale vysoko branku Pickforda přestřelil.

V 63. minutě se do šance dostal Richarlison, který si obhodil Llorise, jenže poté upadl. Vše musel zkontrolovat VAR. Penalta se nepískala, Lloris sice stáhl Richarlisona konečky prstů, ale zdá se že Kavanagh vzal v potaz, že odehrál i míč. Tottenham ještě v závěru rozjel rychlý brejk, který trochu zbrzdil Lo Celso, ale udělal dobře. Nachystal si míč za hranicí vápna a mířil až příliš přesně, když nastřelil pravou tyč Pickforda.

Holgatův zákrok na Höjbjerga v 91. minutě zkoumal VAR. Ten rozhodl, že Mason Holgate nesmyslně dohrál na vlastní polovině Höjbjerga a viděl červenou kartu.

Více informací k zápasu

Leeds United - Leicester City 1:1

07.11.2021 15:00

Góly: 26. Raphinha - 28. Harvey Barnes

Leeds United v jedenáctém kole Premier League remizoval Leicesterem City 1:1. Domácí poslal do vedení Raphinha, zanedlouho srovnal Barnes.

Skvěle provedený volný přímý kop v podání Raphinhy ve 26. minutě. Ten zatočil míč směrem na bránu a Schmeichel mylně předpokládal, že Phillips či Forshaw míč tečují, pak se již za balónem směřujícím k pravé tyči natahoval marně.

Parádní odpověď v podání Leicesteru přišla po dvou minutách, jmenovitě Harveyho Barnese. Anglický křídelník si zpracoval dlouhý míč od Soumarého k levé lajně a následně vnikl do šestnáctky, odkud vyprodukoval fantastickou technickou střelu na zadní tyč do horního růžku. Meslier neměl žádnou šanci, míč jen smutně sledoval.

Nejistý zákrok předvedl domácí gólman proti centru od rohového praporku na začátku druhého poločasu. Balón vyrazil před sebe a jeden z bránících protihráčů následně odvrátil pouze k Tielemansovi, jehož tvrdá rána z velkého úhlu prosvištěla o kousek vedle pravé tyče. Bylo neuvěřitelné, co poté spálil Jack Harrison. Po prodloužení centru z pravé strany měl před sebou prázdnou bránu, ale z necelého metru míč trefil takovým způsobem, že přestřelil. Ani další velká příležitost Leedsu neskončila v 57. minutě gólem. Přetažený centr od pravé lajny našel volného Rodriga, který z voleje rozvlnil pouze boční síť.

Domácí byli v průběhu druhé půle aktivnějším týmem, ale vedení získali zpět na svou stranu fotbalisté Leicesteru. Centr od rohového praporku prodloužil Vardy na zadní tyč, kde Ademola Lookman neměl žádný problém doklepnout míč do prázdné brány. Gól však nakonec neplatil. Hlavní rozhodčí England ještě celou situaci zkonzultoval s VARem, který odhalil těsné ofsajdové postavení skórujícího hráče.

Leedsu patří v tabulce patnácté místo, Leicester je dvanáctý.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Newcastle United 1:1

06.11.2021 18:30

Góly: 24. Leandro Trossard (pen.) - 66. Isaac Hayden

Brighton na dobrý výsledek z Anfield Road nedokázal navázat úplně ideálně, když na vlastním stadiónu pouze remizoval se zachraňujícím se Newcastlem 1:1. Domácí sice v první půli poslal do vedení z penaltového puntíku záložník Trossard, v druhé půli však nevyužili několik nadějných akcí a po vyrovnání Haydena už nedokázali opět najít ten správný rytmus. V nastaveném čase mohli dokonce prohrát, když se do samostatného nájezdu řítil útočník Wilson, brankář Sanchez ale zatáhl za záchranou brzdu, a i když obdržel červenou kartu, domácí alespoň uhájili nerozhodný stav.

Domácí do zápasu vstoupili aktivně, hlavička Duffyho po rohovém kopu si ale cestu do sítě nenašla. Po dvaceti minutách se ve vápně uvolnil Trossard a při zasekávačce byl podražen obráncem Newcastlu, píšťalka sudího však zůstala němá. Ne však na dlouho, na přehmat totiž hlavního sudího upozornil jeho kolega u videa, a tak byla nařízena penalta. K té se postavil sám postižený a ranou doprostřed branky otevřel skóre. Ještě do poločasu mohl skóre navýšit Lamptey, ten ale ve výhodné pozici nedosáhl na střílený přízemní centr, a tak rozdíl ve skóre zůstal jednobrankový.

Na startu druhé půle pálil nebezpečně Trossard, brankář Darlow však byl připraven. Tentýž hráč se o pár minut později prezentoval technickým obstřelem, ten však tentokráte přesný nebyl. Pak však o sobě dali vědět také hosté - nejprve pálil z dálky Ritchie, jeho rána však Sancheze z klidu nevyvedla. Po hodině hry však přišlo nečekané vyrovnání, když centr Ritchieho před branku vrátil stoper Clark, kde si jej našel Hayden, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Brighton se z tohoto šoku do konce utkání už nedokázal vzpamatovat a v nastaveném čase mohl dokonce inkasovat druhý gól, když se k dlouhému pasu za obranu dostal před brankářem Sanchezem útočník Wilson a mohl tak upalovat na opuštěnou svatyni. To mu však domácí brankář nedovolil, útočníka jemně, ale jasně podrazil - píšťalka hlavního rozhodčího ale opět zůstala němá, na jeho přehmat jej o chvilku později upozornil videorozhodčí a verdikt byl jasný - volný přímý kop pro Newcastle a přímá červená karta pro brankáře Sancheze. Krátkou přesilovou hru však hosté nevyužili, a tak utkání dospělo k remíze 1:1.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Norwich City 1:2

06.11.2021 16:00

Góly: 60. Rico Henry - 6. Mathias Normann, 29. Teemu Pukki (pen.)

První vítězství v této sezoně si připsal Norwich City. Povedlo se mu to proti Brentfordu, který se naopak aktuálně trápí. V první půli mu náskok vytvořili Normann s Pukkim, Henry po pauze jen snižoval na konečných 1:2.

Na první trefu se vskutku nečekalo dlouho. Už v šesté minutě předvedl zajímavou individuální akci Mathias Normann, který si navedl míč na střed a z hranice vápna vypálil. Střelu do spodního rohu gólman nedokázal zastavit.

Další důležitý moment nastal po necelé půlhodině. Pukkiho průnik Goode uhasil jen za cenu faulu, což neuniklo sudímu a ten nařídil penaltu. Její exekuce se ujal sám Teemu Pukki, jenž s naprostým přehledem uklidil na druhou stranu, než skákal brankář.

Nedlouho po přestávce se domácí radovali ze snížení zajištěného Mbeumem, nicméně oslavy Bees zhatil videoasistent, který objevil předcházející ofsajd. V tutové pozici se vzápětí objevil Nörgaard, proti němuž se ovšem skvostným zákrokem předvedl Krul.

Regulérní trefy se Brentford dočkal po hodině hry, kdy Krul podskočil Ghoddosův centr a na zadní tyči tak do odkryté branky zakončoval osamocený Rico Henry. Jedinou větší příležitost na srovnání měl Canós, jemuž ovšem volej po rohovém kopu nesedl a skončil jen v náručí brankáře.

Norwich se tak alespoň na čas odlepil ode dna tabulky, naopak Brentford po čtvrté porážce v řadě klesá pořadím.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Burnley FC 1:1

06.11.2021 16:00

Góly: 33. Kai Havertz - 80. Matěj Vydra

První celek tabulky v sobotu překvapivě ztratil body, když na Stamford Bridge pouze remizoval s Burnley 1:1. Pro Thomase Tuchela musí výsledek duelu představovat trpké zklamání - jeho celek si totiž vypracoval řadu šancí a nebezpečných střel, prakticky celé utkání měl jednoznačně pod kontrolou, jenže z jedné jediné vyložené šance soupeře deset minut před koncem inkasoval a znovu strhnout vedení na svou stranu už jeho Chelsea posléze nedokázala.

Blues do utkání vstoupili ve velkém stylu a na svého soupeře v úvodních dvaceti minutách pořádně vlétli. První šance připadla na kopačky Calluma Hudsona-Odoie, jehož přízemní ránu Pope skvělým zákrokem vyrazil, dorážka anglického mladíka pak nemířila přesně. O chvilku později se po centru stejného hráče do vzduchu zavěsil Christensen, zakončení však o pár desítek centimetrů minulo vzdálenější tyč hostující branky. A ještě jednou v úvodních deseti minutách Chelsea zahrozila, když se po centru Jamese k zakončení dostal netradiční střelec Jorginho a Pope měl co dělat, aby jeho jemnou hlavičku vytěsnil mimo.

Poté se hra přece jenom uklidnila, Chelsea ale stále dění na hrací ploše jednoznačně dominovala. Zahrozila ještě dalekonosnou ranou Barkleyho či hlavičkou Rüdigera, ani tentokrát se ale publikum z branky radovat nemohlo. Po půlhodině hry už ale diváci poprvé vybuchli nadšením - Kanté na pravé straně oslovil Jamese, jehož nádherný centr přistál přímo na hlavičce Havertze, který domácí poslal do vedení. Do poločasu ještě zdaleka pálil Barkley, jeho rána se však mezi tři tyče nevešla.

Na startu druhého dějství vysunul Barkley nabíhajícího Jamese, jeho projektil ale padající stoper Burnley zablokoval na rohový kop. Ten domácí rozehráli nakrátko a po dalším nadýchaném centru z kopačky Jamese orazítkoval Thiago Silva hlavou dokonce tyč. A to stále nebylo vše - o pět minut později naservíroval Hudson-Odoi balón na malé vápno nabíhajícímu Havertzovi, ten ale zblízka poslal balón nad břevno.

Po hodině hry se díky zasekávačce uvolnil na oblasti penalty aktivní Odoi, jeho přízemní ránu ale Pope úžasným zákrokem vykopl. A když se dvacet minut před koncem v podobné pozici ukvapil zase Barkley, který branku vysoko překopl, začalo být publikum na Stamford Bridge přece jen trochu nervózní.

A nejčernější scénář se opravdu naplnil. Deset minut před koncem totiž Lowton našel centrem za obranu střídajícího Rodrigueze, který nezpanikařil a balón posunul na zcela osamoceného Vydru, který z malého vápna balón dopravil do odkryté svatyně. Na vítězný gól už Chelsea nenašla sílu, a tak si s Burnley rozdělila po bodu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers 2:0

06.11.2021 16:00

Góly: 61. Wilfried Zaha, 78. Conor Gallagher

Pět zápasů trvající neporazitelnost "Vlků" je minulosti. Svěřenci manažera Bruna Lageho totiž s prázdnou odjeli ze hřiště Crystal Palace, o jehož vítězství 2:0 rozhodli svými zásahy Zaha a Gallagher.

První dvacetiminutovka nabídla po jedné šanci na každé straně. Édouardova střela z úrovně penalty skončila v náručí brankáře, Jiménezovu ránu na druhém konci hřiště vyrazil Guaita k Trincãovi, jenž dorážel nepřesně. Ještě před odchodem do šaten prověřil Guaitu Moutinho, jeho přímý kop ovšem zas tak nebezpečný nebyl.

Po přestávce převzali otěže hry Eagles. Benteke sice nedokázal ze tří šancí během pár minut ani jednou skórovat, nicméně po hodině hry McArthur namísto střely šikovně našel Wilfrieda Zahu, jehož přízemní střela na zadní tyč slavila úspěch.

Radost z možnosti srovnání měli Wolves o deset minut později, kdy sudí nařídil penaltu za Wardův zákrok na Hwanga. Po přezkoumání videa ovšem byl tento verdikt odvolán. Naopak činit se musel Sá, a to proti zajímavé Édouardově pokusu.

Definitivní pojistku na vítězství Crystal Palace přidal Conor Gallegher. Ten si zpracoval soupeřův odkop, navedl si míč do vápna a i s přispěním teče skóroval. Eagles se tak v tabulce svému soupeři přiblížili na bod, aktuálně se nachází o místo za ním na deváté příčce.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 0:2

06.11.2021 13:30

Góly: 7. Eric Bailly (vl.), 45. Bernardo Silva

Manchester United pokračuje v trápení a Ole Gunnar Solskjaer si nemůže být jistý tím, jak dlouho ještě na lavičce vydrží. "Rudí ďáblové" sice tentokráte nevyfasovali debakl, jenže předvedli bojácný, bezkrevný výkon, který na body stačit rozhodně nemohlo. Utkání bylo vyrovnané v podstatě jen v úvodních pěti minutách, po vlastní brance Baillyho už se ale zdálo, že je na hřišti jen jedno mužstvo. Několika skvělými zákroky sice United ve hře držel De Gea, když jej ale v nastavení první půli prostřelil Bernardo Silva, bylo prakticky po zápase. A jestli fanoušci domácího celku věřili, že se jejich miláčci po přestávce zmátoří a předvedou nějaký památný comeback, tak museli být šeredně zklamání. Red Devils jako kdyby ani nekladli výrazný odpor a bez většího vzrušení doklopýtali k porážce 0:2.

V prvních pěti minutách to vypadalo, že se svěřenci Ole Gunnara Solskjaera svého soka nebojí, předváděli aktivní podívanou a v páté minutě mohl po volném přímém kopu Shawa otevřít skóre zápasu stoper Maguire, jenže hlavičkoval těsně nad. Pak už však kontrolu nad zápasem převzali Guardiolovi svěřenci - nejprve se po centru Walkera objevil v obrovské šanci Gündogan, který však míč ještě vracel na malé vápno před odkrytou svatyni, kde dokázal nebezpečí uhasit Maguire. Odražený míč se však dostal až na levou stranu ke Cancelovi, který do vápna nasměroval nepříliš nebezpečný míč, který si ale stoper Bailly ve skluzu srazil do vlastní sítě.

V následujících minutách hosté obléhali domácí šestnáctku, do žádné vážnější šance se však nedostali. Naopak živo bylo na druhé straně, když si centr Shawa našel Cristiano Ronaldo a prudkým volejem pořádně protáhl Edersona, dorážející Greenwood už si nestihl srovnat nohy a balón se od něj odrazil mimo tři tyče. Po půlhodině hry hosté předvedli parádní kombinaci, po které se Foden dostal za záda domácí obrany a zpětnou přihrávkou našel osamoceného De Bruyneho. Jeho ránu ještě dokázal Shaw zablokovat, k odraženému míči se ale nejrychleji dostal útočník Jesus, jehož pohotovou dorážku senzačním zákrokem zneškodnil De Gea.

Španělský brankář měl plné ruce práce i o pár chvil později, když musel zpod břevna vytáhnout krásnou ránu Cancela. A do třetice předvedl reprezentační brankář Španělska parádní zákrok po třiatřiceti minutách hry, když si Fodenův centr srazil na vlastní branku stoper Maguire a jen reflexivní zákrok De Gey uchránil domácí od pohromy.

Jenže hosté se i tak ještě do poločasu urvali do dvoubrankového vedení. V nastaveném čase první půle přetáhl Cancelo centr až na zadní tyč, kde trestuhodně zaspal bek Shaw a Bernardo Silva dokázal na poslední chvíli míč nasměrovat do branky, kde si jej trochu nemotorným zákrokem De Gea srazil do vlastní sítě. Na startu druhého dějství se nejprve do solidní pozice protlačil Gündogan, jeho centr před branku ovšem nikdo v modrém nedokázal zužitkovat.

Na druhé straně se zase za pokutovým územím uvolnil Greenwood, jeho rána však byla spíše propagačního charakteru. Obecně vzato druhá půle přinesla spíše nudnou podívanou, Citizens totiž vývoj zápasu plně vyhovoval, zatímco domácí nedokázali svého soka vyvést z rytmu a jakkoliv jej zatlačit.

Čtvrthodinky před koncem se ještě v nadějné pozici objevil De Bruyne, ovšem svůj projektil nedokázal vměstnat mezi tři tyče. A když se devět minut před koncem po nadějném brejku netrefil z hranice vápna ani Foden, dospělo utkání k poměrně pohodlné výhře hostí v poměru 2:0.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Aston Villa 1:0

05.11.2021 21:00

Góly: 3. Adam Armstrong

Southampton v duelu jedenáctého kola Premier League porazil 1:0 Aston Villu. Jediná branka zápasu padla už ve třetí minutě, postaral se o ni Adam Armstrong.

Hráči Aston Villy jen nevěřícně koukali, když už ve třetí minutě inkasovali. Dlouhý balón na hranici pokutového území Adams sklepl k Adamu Armstrongovi, jenž parádní ránou bez přípravy prostřelil vše, co mu stálo v cestě do sítě. Ten samý hráč se mohl prosadit i o šest minut později. Centr Ward-Prouseho zamířil po hlavičce jednoho z hráčů Aston Villy na zcela volného Armstronga, ale ten z bezprostřední blízkosti z první trestuhodně přestřelil bránu.

Domácí byli i nadále lepším celkem a předvedli to i ve 34. minutě. Parádní střelu zpoza šestnáctky vyslal Ward-Prowse, jeho bombu letící k levé tyči gólman Martínez vyrazil vedle brány. Poté Livramento na levé straně obešel Cashe, přihrál míč do pokutového území, kde Adams vykouzlil zpětnou přihrávku na Romea, který střelou z první poslal balón těsně nad pravý horní roh brány Aston Villy.

Po přestávce se ke slovu přeci jen dostali hosté. Parádní střela El Ghaziho zpoza šestnáctky mířila pod břevno, brankář McCarthy vložil do střely ruce a vyrazil míč nad bránu. Watkins poté využil špatného zpracování Ward-Prowseho, získal míč, vběhl s ním do pokutového území a po zpětné přihrávce střílel z první vedle brány Buendia.

V 66. minutě přišla obrovská šance Southamptonu a také poslední příležitost duelu. Centr Warda-Prowseho na přední tyč našel hlavu Adamse, který míč prodloužil do levého horního rohu, kam vyskočil brankář Martínez a střelu vytáhl nad břevno.

Saints jsou po výhře na dvanácté příčce, naopak Villas stále strádají a jsou patnáctí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1182127:426
2.Manchester City1172222:623
3.West Ham United1172223:1323
4.Liverpool FC1164131:1122
5.Arsenal FC1162313:1320
6.Manchester United1152419:1717
7.Brighton & Hove Albion1145212:1217
8.Wolverhampton Wanderers1151511:1216
9.Tottenham Hotspur115159:1616
10.Crystal Palace1136215:1415
11.Everton FC1143416:1615
12.Leicester City1143416:1815
13.Southampton FC1135310:1214
14.Brentford FC1133513:1412
15.Leeds United1125411:1811
16.Aston Villa1131714:2010
17.Watford FC1131712:1910
18.Burnley FC1115511:178
19.Newcastle United1105612:245
20.Norwich City111285:265

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (501)

Přidat komentář
Dan Gubić

Zrejme konečná pre trénera Smitha, mužstvo je v rozklade a Dean bezradný.

Reagovat
kissak

Je to opravdu velká skoda, trenér jak víno.

Reagovat
Čenda

“It raises my concentration levels. If I’m giving a bit to them and I make a mistake I know I’m going to get absolutely slaughtered. I can’t let anything in if I’m giving them a bit of banter.”

Aaron Ramsdale a jeho mentalita

Reagovat
Golasso

Reagovat
VTID94

Je mi ľúto ale pán Smith bude musieť odísť . Musíme mu byť vďačný za všetko ako nás vytiahol z dna druhej ligy, ale toto je jeho strop. Je spojený s týmto klubom od mala vďaka otcovi a bol pri našom návrate do top ligy . No keď chcú majitelia naplniť svoje ambície tak musí prísť silné meno ktorému poskytnú aj prostriedky.

Reagovat
Čenda

Jsem vas od začátku sezony neviděl hrát, fakt i na hristi je to az taková bída?

Reagovat
VTID94

Jack chýba je to cítiť. A nové posily ešte nezapadli. Bailey sa ukazuje dobre aj mladý Ramsey. Tým je dobrý na stred tabuľky určite. Potrebujeme impulz od nového trénera. Posledná sezóna bola podľa mňa strop schopností pána Smitha

Reagovat
Čenda

Jeste k Ramsdalovi..fakt jsem nečekal, že zrovna tohle bude nas nejlepší obchod letos..nejvíc jsem ho nechtěl a teď jsem z něj nejnadsenejsi.

Jinými slovy, všechna čest Artetovi i Eduovi, ze ho nejen prosazovali, ale i dotahli a ještě levněji, než se původně psalo. V Sheffieldu si ted trhají vlasy.

Reagovat
Mastný Chobot

Naopak, na twitteri sú fanúšikovia Sheffieldu a Bournemouthu zaňho radi. Aj v lete kopa fanúšikov Sheffieldu na twitteri tvrdila, že nákup Ramsdala bude pre Arsenal skvelý biznis, čomu sa mi vtedy nechcelo veriť. Ale zatiaľ sa ukazuje, že mali pravdu našťastie.

Mne sa na ňom okrem toho, že to je mega sympaťák, hrozne páči aj ten prístup a nadšenie v zápasoch. To je neporovnateľné s chladným Lenom a dokáže to strhnúť celý tím aj fans. Zatiaľ je naozaj boží.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Čenda

ja myslel spíš vedení, ale jinak souhlas samozřejmě.

Leno takovej není, ale to už je v osobnosti hlavně, brankář je to vybornej, mne je ho teda až trosku líto (navzdory tomu, ze je to Němec).

Reagovat
Čenda

Ale samozřejmě, ten Aaronuv entuziasmus, radost po každým zákroku, vášeň pro čistý konto, a ještě pak prida bonus vytrolleni fanoušků? Toho nejde nemilovat. Me tak akorát napadlo, ze společně se Sokratisem by to byla brutální dvojka, chodící dávka kokainu a extáze v jednom.

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Sheffield ho nechtěl prodávat ale.

Reagovat
Čenda

Vsak jo, ale ze nas mohli natáhnout ještě. Co jsem se dočetl, tak Arteta hodně tlačil na snížení ceny(to teda asi všichni od nás doufám, a další otázka je, nakolik to v důsledku bylo úspěšný, ze jo). Ale cim dal vic mi přijde reálný, ze za nej původně vážně chtěli okolo těch 40 mil. liber.

Reagovat
SunFells

Nechtěli. Arteta pouze požádal, ať to Garlick s Eduem ještě zkusí či nepůjdou níž (než 28-30, nějakých 40 vždycky byla utopie), protože ho s ostatními trenéry preferoval před "Eduovým" Netem.

Reagovat
Čenda

ake tech 35 klidne dostat mohli. Tak jako tak, hlavně že ho máme.

Reagovat
SunFells

Od nás ne no

Reagovat
Čenda

Ok.

Reagovat
SunFells

https://theathletic.com/2937758/2021/11/06/work-in-progress-inside-artetas-arsenal-rebuild/

Může mi obsah toho článku někdo s předplatným nakopírovat do pošty prosím?

Reagovat
10

stačí vypnout Javascript pro ten web a článek se ti zobrazí

Reagovat
10
Reagovat
SunFells

Díky moc

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hlahart

Musím teda říct, že vzhledem k tomu, co je na trenérských trhu dostupný, by mi setrvání Oleho nevadilo, kdyby ty poslední měsíce prokazoval brutální snahu po tom, aby to postavil na nohy. Kabina za ním stojí, odvedl kus dobrý práce.

Ale jeho naprosto absolutní neschopnost poučit se z vlastních chyb a opakovaný odsuzování sebe sama k jejich opakování se stejným tragickým výsledkem znamená, že prostře musí odejít. Tohle je teď úplně zbytečný trápení. Kdo místo něj? Nemám tušení. Zkusil bych jít naplno po Zidanovi (jen teda říkám, že jsem pořád rád, že Conte nepřišel).

Reagovat
Hlahart

Jo a po víkendu můžeme být desátí.

Reagovat
Wazza228

A to s tím týmem, se kterým šel Ole do sezóny, je prostě strašnej počin.

Reagovat
wild

Uplna zufalost. To bolo snad horsie ako proti Poolu. Mame stastie, ze to skoncilo 0-2.. Dufam vsak, ze Ole uz stastie mat nebude a bol to jeho posledny zapas. Musi prist zmena, ina cesta uz naozaj nie je.

Totalne bezduchy vykon. Smerom dopredu nic a v defenzive totalna tragedia ako poslednych 15 zapasov s vynimkou Spurs. V tom muzstve nefunguje absolutne nic a zachranuje nas len (v LM) genialita Ronalda.

Reagovat
Busby babes

V scuhem triku... od obou tymu.

Stejna ostuda jako proti Poolu. City druhou pulku odchodili a stejne jsme nic nemeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí být konečná ne?

Teď je otázka kdo za něj? Interim nějaký do konce sezóny a vyjednat Ten Haga?

Reagovat
oli9

Tohle tu čtu snad už půl roku každých 14 dnů snad tomu sami nevěříte

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Asi áno, zajtra odovzdá píšťalku a medicinbal a pôjde. Škoda

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
RKBoy

a teplákovú súpravu*

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Reagovat
Minister

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers, Zidane?

Reagovat
Salfovic

Žufánek se prej na nějakou Anglii může vysrat.

Reagovat
SunFells

Darren Fletcher

Reagovat
Ranoth

som zvedavi, kolkokrat toto este napises vy ste vacsie naivky nez 15 rocne dievcata Conteho ste si uz nechali ujst, tak si to len dobojujte pekne s Olem

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, že trenér, kterej v létě pro Tottenham nebyl dost dobrej, by měl teď jít do United. Hehe, nemyslím si. Navíc se tam vůbec nehodí.

Reagovat
SunFells

Kdo nebyl pro Tottenham dost dobrý? Ten Hag?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
SunFells

Sranda. Tak třeba je to jen Levyho chyba v úsudku ...nakonec Nuno, lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujeme Ole za vsetko, je cas ist

Reagovat
oli9

Já bych dal Olemu ještě čas, sedá si to

Reagovat
Salfovic

S Poolem 0:5, teď jen 0:2, o tom není sporu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
vceradnesazitra

Líbí se mi, jak City hrálo udržovačku na 2:0, aby byla ještě nějaká šance na to, že Olého nevyhodí. Olé, soupeři milován, vlastními nenáviděn

Reagovat
Dawon

Sme dneska do toho zapasu sli s cilem prohrat prijatelnym rozdilem? Protoze nic jineho me nenapada...uplne totalni zoufalstvi, 2 zapasy proti tymum, se kteryma bysme teoreticky meli nejakym zpusobem souperit v tabulce, ale byly to 2 zapasy, kde sme absolutne nebyli konkurenceschopni, vypadalo to jako zapas outsidera z nizsi souteze v FA cupu.

1 strela na branu v zapase, kde sme asi 80 minut prohravali, vysledek sice jen 0:2 ale kdyby to bylo zase 5, tak by nikdo nemohl rict ani slovo, fakt naprosto neuveritelne...nedokazu vikdet jakykoliv argument, proc by Ole mel jeste zustavat. Jestli ted na trhu neni nikdo volny, tak at to klidne doklepne nejaky interim, horsi to proste byt nemuze a treba by tam aspon zafungoval nejaky novy impulz a trochu tem hracum zase vratil zivot.

Reagovat
Hlahart

Cílem bylo nedostat 5:0 no. Jinak první zápas, kde hrál Bruno tak nějak v rovině se zbytek zálohy. Škoda teda, že zrovna v situaci, kdy hrajeme na 7 defenzivních hráčů a vepředu na 2, kteří si od začátku sezony zřejmě příliš nerozumí.

Reagovat
stiflerovamama

Tak dovolím si tvrdiť, že viac guráže by doma proti City predviedlo aj Burnley. Výsledok Oleho trojročnej práce, tí hráči mi prišli, že vôbec netušili čo majú hrať, ako sa majú pohybovať, pressing totálne nezorganizovany, vybehne tam jeden hráč ostatní sa pozerajú, som mal pocit, že City keby chceli tak United nepozicaju loptu do konca zápasu

Reagovat
vceradnesazitra

To je DNA United jak tělocvikář rád říká

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

On už dávno ztratil kabinu, tam se prostě čeká jen na nějaký impuls, aby to mužstvo začalo zase trochu hrát. Bohužel no...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

21% of Man Utd's home defeats in PL history have come under Ole Gunnar Solskjaer

dopiči za 3 roky

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

*

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ACSMan

United DNA

Reagovat
avicii

Diki za kus dobrej roboty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Reagovat
TheTopFootbaler

Ty vole to je úplně v prdeli.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

SAF jako interim do konce sezony a pak Ten Hag

Reagovat
EXoRcIsT

Mám OLEho rád ale už má začína neskutočne srat. 100x tie isté chyby dookola dpc. Ešte raz uvidím Fred-McTominay tak vypínam zápas . Žiadny systém plán nič . Keby aspoň kurva nesedel jak sliepka na vajciach celý zápas čo tak zdvihnúť rit a nakricat alebo kus namotivovať hracov

Reagovat
TheTopFootbaler

Já už ho kvůli tomuhle ani nemám rád. Už i jako osobnost pro mě skončil. Úsměvy po prohře, prázdný tlachy na tiskovkách, to je fakt k posrání.

Reagovat
Infernoqt

Jako je to škoda, že v této fázi sezony prakticky není o co hrát. Top 4 se pro nás nyní rovná útoku na titul a LM nemáme šanci vyhrát. FA Cup může být cenou útěchy, ale jinak je to zase taková nijaká sezona o hovně s nulovým progresem a nulovým očekáváním.

Reagovat
John Obi Mikel

United střídali 4x. To existuje nějaká výjimka při zranění? Nebo jak to je?

Reagovat
Dawon

Pri zraneni hlavy...tusim ze loni to zavedli

Reagovat
smazaný uživatel

je to len pre nas, ked sme v srachak, FA nam dovolila striedanie na viac

Reagovat
smazaný uživatel

v srackach

Reagovat
Busby babes

jen blbni, je tu par lidi, co tomu bude verit...

Reagovat
pingla

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Detective

Proc ne. To ze vas porad trenuje Solskajer se da povazovat za zraneni hlavy

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
oli9

Reagovat
O.Giroud

pri zraneni hlavy mozes vyuzit 4 striedanie, mufanov si nevsimaj maju to teraz tazke

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Unai

City to zalostne premienanie sanci Ronaldo by bol v City masina

Reagovat
SunFells

Cole Palmer could use some low-pressure developmental minutes, why not bring him on for Ederson.

Reagovat
mithro

Mutual consent statement any day now wouldn’t surprise me.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to (mu-city) dobry/zajímavý zápas? vyplatí se sledovat že záznamu?

Reagovat
Busby babes

ne

Reagovat
O.Giroud

Prvy polcas ak fakt nemas co lepsie robit, druhy polcas ani za svet.

Reagovat
fenixLFC

ked rad pozeras treningove jednotky city....tak ani vtedy vlastne nie. aj tam im to ich treningovy super spravi narocnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to pass, díky všem to si radši pustím golf

Reagovat
Remt

To si pomůžeš

Reagovat
Nizzie

Pomůže

Reagovat
Remt

Já vždy myslel že je to nudnej sport pro prachace a zoufalce:D

Reagovat
Nizzie

To ano, ale i tak...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
eder

Tak určitě. Už jenom kvůli muži zápasu - Pogbovi. Je to výhradně jeho zásluha, že rudí dostali pouhé dva góly a dokonce dohráli v jedenácti!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych chtěl v MU vidět Trpišovskýho.

Reagovat
John Obi Mikel

Chtěl bych vidět Trpiše s Houšteckým jak seřvou Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Toho by prodali do West Hamu.

Ale úplně vážně. Trpiš dlouhodobě prokazuje, že je mu jedno, s jakými hráči hraje. Stejně vyhrává. To prostě už nemůže být o shodě okolností, ale vyloženě o tom, že umí trénovat.

Reagovat
zasranej malíř

Naopak, udělali by z něj dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Former Man City manager Roberto Mancini is on Manchester United’s list of potential replacements for Solskjaer. [@calciomercatoit, via @mufcMPB] #MUFC #Solskjaer #Mancini

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kinky7

mno pokud by jste ziskali od italskeho narodaku Manciniho tak pujdete hodne nahoru

Reagovat
fenixLFC

ex trener liverpoolu manazuje everton, ex manazer city manazujuci united..nova doba ked sa manazeri vracaju k slabsiemu rivalovi svojho byvaleho klubu

Reagovat
Remt

..Kdyby se na to vysrali a rozpustili to.. nezůstal by jim ještě zbytek důstojnosti, nebo už je to marný?

Reagovat
smazaný uživatel

to sa da povedat aj tvojom posobeni EF

Reagovat
Remt

Nn, já jsem boží.

Reagovat
eder

Přiznávám, že je to docela lákává představa. Ale buďme velkorysí - snad Ole dostane šanci a důvěru na dlouhé roky...

Reagovat
Infernoqt

Solskjaer: “It was a big step backwards. We have to come out against Watford like a proper, hurt animal." #MUFC

Jako co si budeme, tahle sezona je v řiti, ale tu top čtyřku musíme urvat a pak po sezoně se rozhodneme, kdo to povede. Já furt věřím, že stačí 2-3 posily, abychom byli konkurenceschopní.

Reagovat
Kily8

Hallaand, Neymar a Mbappé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad proti Watfordu bude sledovat zápas ze svého domu v Norsku

Reagovat
Infernoqt

Není jedno, jestli tu sezonu dojede Ole nebo Carrick? Ani jedna varianta podle mě neprobudí kabinu. Pochybuju, že teď v průběhu sezony dotáhneme nějaké velké jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to nový impuls z venku, jinak sezóna skončí velkým průšvihem a po sezoně sem nikdo z top trenérů nebude chtít jít, musí se to řešit teď v pauze

Reagovat
Infernoqt

Ale bude chtít, to bych se nebál.

Já bych tu změnu taky bral hned, ale raději si počkám na konec sezony pro velké jméno, než abych teď angažoval nějakého druhého Solskjaera.

Reagovat
Remt

Konkurenceschopní už jste ale měli být teď ne?

Reagovat
Infernoqt

Mohli, ale každému, kdo trochu rozumí fotbalu, muselo být jasné, že to s touto zálohou nepůjde.

Reagovat
Infernoqt

I když se osobně musím přiznat, že mě mrzí ten Sancho. Fakticky mu to zatím nesedí a s intenzitou PL se nevyrovnává. A ted s příchodem Ronalda nám ani nepasuje do systému.

Reagovat
Remt

Já mám pocit že tu panovalo všeobecné nadšení před touhle sezónou u vás No třeba se ještě vzchopite:-)

Reagovat
Infernoqt

Těžko. Upřímně si myslím, že s touto mentalitou nás předskočí i West Ham. Na druhou stranu jsme už i v minulosti ukázali, že nepotřebujeme Ligu mistrů, abychom přivedli velké hráče.

Reagovat
Bandita_Harry

Neviem či potrebujete ďalších veľkých hráčov skôr niekoho kto by za vás na trávniku aj zomrel

Reagovat
Remt

Jeden z duvodu proč mám rád Henda napriklad, nikdy to nebude hráč, u kterýho by jsi řekl Hej to je hvězda, ale pro tým je důležitý stejně jako ty hvězdy

Reagovat
Bandita_Harry

Presne tak Milner, Wijnaldum to isté

Reagovat
Remt

Nemůže být tým jen z těchhle hráčů.. ale jsou sakra důležití aby to fungovalo jako komplet

Reagovat
avicii

furt že 2-3 posili a ono to pôjde.. Pritom ako nakupovali v lete pred sezónou sa čakal útok na titul

Reagovat
Infernoqt

Lol, však je to průměrný tým, který zdobí pár velkých individualit, ale převážně z útoku. Nemluvě o tom, že Pogba ani Sancho se neumí probudit, Varane si prakticky ještě nekopl. Ten tým není tak kvalitní, jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle lepším trenérem by to byl úplně jiný tým

Reagovat
valek9610

Jasně :) kámo dej se dohromady už vole ten tým je dost dobrý stačí chlapa který tomu dá myšlenku směr a půjde to vole

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale hovno už. Stačí dva záložnící, aby McFred nemusela být naše top volba. Obrana je po letech aspoň trochu co k čemu a útok je jméno vedle jména, tam je to nabouchaný asi nejvíc na světě vůbec. To, že Ole nepozná ani křídlo od vápna, a že McTominay je nekopa, který nic neumí, je jiná věc.

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
teenz

Reagovat
Belveder

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Swarley

V tom týmu je čistě průser střed zálohy, ale jinak to musí být herně úplně někde jinde...

Reagovat
Infernoqt

No záloha je srdce mužstva. Nefunguje záloha, nefunguje pak prakticky nic. Nemáme tam žádnou spojnici hry. Je pravda ale, že lepší trenér by to dokázal trochu zalepit.

Reagovat
Swarley

To rozhodně je a řešili jsme to před sezónou, že to bude průser... Ale to co předvádíme je mega průser i na tuhle zalohu... Ten tým má jednoznačně na lepší výkony než je tohle a jde to bohužel všechno za Olem...

Každopádně Pogba půjde do prdele, Matic do důchodu a máme jen dvojku McTom s Fredem, která se bohužel v téhle sezóně krásně ukazuje, že to absolutně nemůže stačit... Musi přijít dva střeďáci a ideálně oba do základu místo těchto dvou...

Na druhou stranu zbytek by měl být ok, možná zaskok na pravého beka...

Reagovat
Infernoqt

Jde to za Olem a prošvihli jsme toho Conteho. Ted už není moc možností. Jako jestli to má do konce sezony dotáhnout Carrick nebo Ole, to už takovou roli hrát nebude. Hlavně se neunáhlit nějakým Moyesem nebo tak, musíme si počkat na velké jméno.

Reagovat
Swarley

To je těžko, pokud Conteho vedení nechtělo, tak se to prostě dá chápat... Být to na mě, tak bych o něm rozhodně uvažoval, protože už opravdu nutně potřebujeme ukázat, že se o ten titul jako klub můžeme zase porvat a ten kádr je kvalitní, tam není o čem...

Na druhou stranu je to blázen a je jasné, jak by to s ním dopadlo a pokud by z toho ten titul nebyl, tak by to byl zase brutální krok zpět...těžké rozhodování, ale teď už to je jedno...

Co se týče toho soucasnyho řešení, tak za mě by měl Ole jít a měl by to vzít někdo, kdo v tom současným trenérským týmu není.. Potřebuje to nový impuls, protože v současné chvíli nevěřím, že se z toho s Olem vyhrabeme a budeme schopni tu top 4 udělat...

A jelikož mě i hráči totálně serou, tak bych na ne do konce sezony normálně poslal Keana.. Je jedno jak to dopadne, ale alespoň dostanou poradny kartáč... Jestli někoho z nich zabije, tak to stejně z největší pravděpodobností bude někdo ze středu zálohy a tam stejně posilu potřebujeme...

Reagovat
Swarley

* s největší

Reagovat
Infernoqt

Ale jo, do konce sezony Keane, to bych si nechal líbit. Je fakt, že ta kabina potřebuje impuls a nikdo ze současného trenérského týmu jim ho nedá. Já jen nechci udělat další chybný krok, prostě nechat se unést výherní vlnou s novým manažerem nad papírově slabými celky a pak dávat okamžitě smlouvu na pět let. Chci velké jméno a nějakou jistotu konečně.

Reagovat
Swarley

Jj, ale právě to to těžko seženeme teď v průběhu sezóny a v takovém srabu, to pravděpodobně až v létě

Reagovat
Infernoqt

Proto jsem psal, že je jedno, jestli to dotrénuje tuhle sezonu Ole nebo Carrick. A když už má přijít jiné jméno, tak at mu nedáváme hned smlouvu na pět let, abychom se nenechali unést. Chce to skutečného manažera nejpozději od léta.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Melda

Přitom Pogba, Bruno, De Beek...

Reagovat
Kily8

Okomentujem 2 situácie: Bruno Fernandes tam mal minikontakt, odrazila sa k nemu lopta a on sa otočil chrbtom k lopte(!!!) fúkal si bobenko, tak si zobrali loptu súperi. S hráčom, ktorý má taký prístup, nemožeš poraziť MC. Skopnutie Jesusa vo vápne a neodpískanie penalty. Síce nič to neriešilo, ale nechápem, čo robil VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Club Statement: Ole Gunnar Solskjaer has been sacked as Manchester United’s head coach.

I need this by 7pm today

Reagovat
Nikikrew

In Ole we trust!

Reagovat
valek9610

Hej někteří fans United vy jste chuji prej stou to zálohou stačí dvě tři posily tyvole furt dokola pičo tam stačí trenér který na to má a ne furt posily a kritizovat hráče schválně sledujte Spurs momentálně když přivedou trenéra který to umí, že výsledky budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj, nasi hraci si zadnou kritiku nezaslouzi, to mas pravdu...

Reagovat
valek9610

Furt jen čtu, že jsou chuji,že na to nemají co tak přivést trenéra co ví co dělá ? za mě stačí přivést chlapa co rozumí trenérskému řemeslu a ono to v klidu půjde Olé ok za United by asi dal život, ale ten chlap bohužel na to nemá.

Reagovat
Busby babes

tak to nevim, kde to ctes. Vetsina kadru tu kvalitu ma, ale posledni mesice ji proste nepredvadi...

Reagovat
Swarley

To že to Ole nezvládá ještě nevysvětluje ty amatérské individuální chyby, co zápas co zápas předvádíme...chapu, že je to teď brutální deka, ale i tak, těch neskutečných chyb je strašně moc... Hráči si s Olem nemají moc co vyčítat, lítají v tom průseru hezky všichni...

Reagovat
Busby babes

spis to, jak to odchodili.

Reagovat
Swarley

Já to dneska bohužel (bohudík) neviděl, ale dovedu si to představit...

Reagovat
VTID94

To je tlak. Nemá ich ako zdvihnúť motivovať. Tam mal ísť Conte ešte by ste útočili na titul a budúcu sezónu by bol váš určite. Conte neni nejaký strategický génius ale to čo chce od hráčov tak aj urobia za každú cenu inak zostanú na tribúne

Reagovat
Swarley

Viz o kousek výš, teď to prostě chce nový impulz a je celkem jedno, kdo to bude

Reagovat
Jkb

Conte je velice dobrý takticky o tom nepochybuj.

Reagovat
VTID94

Reagovat
El Cid z City

Výhra na pohodu,ale naštěstí žádnej debakl,kterej by mohl odfouknout Oleho.

Reagovat
John Obi Mikel

Klasické Burnley. Víc k tomu není potřeba říkat.

Reagovat
Coutinho10

Matej a to skoda, mohl dat i druhy v zaveru

Reagovat
Ritchie

druhý dát mohl, ale kdyby i na druhé straně dávali, tak leda tak snižuje

Reagovat
Svatej

Odoi a Barkley at si na zapasy chodí pěšky, jsem na ne neuvěřitelně nasranej.

Tahle obrana dovolí 12 soupeřům vstřelit 4 branky, na ty útočníky neni vyvijenej absolutne zadnej tlak, ale oni nejsou schopní procpat tam tunu vytvořených sanci, s tímhle at jdou do prdele, nezávisle na jinak dobrým výkonu. Nemám pro tohle zahazování ani to nejmenší pochopení.

Reece skvělej oběma smerama, Kante taky. Tohle bude hodně hořká pauza ..

Reagovat
vitasrp

Jako ve finále čert vem jeden zápas, to se prostě v rámci té sezóny stane každému. Já mám spíš strach, aby to nebyl začátek typického listopadového trápení se v koncovce v podání Chelsea.

Loni jsme před reprezentační repre pauzou dali podle xG o 3,5 branky více, než jsme měli. Pak ale začalo obrovský trápení a na konci sezóny jsme měli o 10,5 branky míň.

Snad podobná krize v zakončení nepřijde i letos, jedno zaváhání je oukej, ale stát se z toho pravidlo, tak nás čeká zase pekelně těžkej listopad a prosinec.

Pozitivní pro mě alespoň je, že po tom neslaném, nemastném září (z hlediska výkonů) ten tým začal po zápase na Brentfordu šlapat a ty zápasy jsou herně dost dominantní a pěkně se na to kouká.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Diky za připomenutí jediný myšlenky, která se mi po obdrženým golu tak nejak rozpoynula. Ta hra je poslední zápasy vážně koukatelna, je to daleko rychlejší a ma to ten drajv z minulý sezóny ve chvili, kdy to šlapalo.

Otázka je, jak moc je to systémem a jak moc volbou hráčů. Lukaku zahrál slušně pár zápasů, ale obecně mam dojem, ze jsme lip hráli pred jeho prochodem a po jeho zranění. Jasně, může to bejt tou nerozehranosti tymu ze startu sezony, ale ignorovat tuhle skutecnost úplně nechci.

Stejně tak Mount neni zdaleka ve stejný parádě jako ke konci sezóny, neni to na hodně mistech individuálně dobrý.

Reagovat
RKBoy

takéto zápasy malo City aj Liverpool v majstrovských sezonach, rovnako tak my.. doležité je, ako na to zareagujeme proti Lestru... včera by tam Lukaku ale určite aspoň jeden gol prepasíroval, snád bude po repre prestávke fit.

Reagovat
Salfovic

To jsou věci, Vydra dá jednou za uherák gól a Chelsea tím přijde o body

Reagovat
Miguel19

Hodně dementní ztráta. Šancí na 5 gólů a nakonec dostaneme z jednoho výletu Burnley k vápnu gól.

Na konci může Rodriguez běžet sám na bránu a radši jde zdržovat k rohovýmu praporku.

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel po 70.minutě jsme polevili a z toho Burnley dalo góla.

Reagovat
Liquid

tak co smradi, na úplném dně na 20.místě máme Newcastle s jejich multipracháčskými vlastníky, a teď otázka pro vás všechny smrady, na kolikátým místě sezónu zakončí, já říkám 18.místo a sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Přej a bude ti přáno...

Reagovat
fenixLFC

jojo pretoze ti novi majitelia s tym teda mohli nieco urobit..

Reagovat
VTID94

Záchrana a budúcu sezónu poháre

Reagovat
smazaný uživatel

jako Lišky

Reagovat
Liquid

nejpravděpodobnější scénář

Reagovat
SunFells

Čistá loterie, když ještě ani nevíš kdo je povede.

Reagovat
Liquid

jn ale vzpomeňme i na QPR, tam se to nepovedlo a spadlo se

Reagovat
Rothbard

Tak tam byl přestárlý kádr a kupovali se i hráči za zenitem ne?

Reagovat
kissak

je těžký Ti smrade odpovědět když zatím stále nemají manažera a nikdo neví, jak v lednu posílí

Reagovat
Busby babes

Kadopadne repre pauza, 14 dni volno, ted ma vedeni idealni prostor, jen jaksi mezitim zmizel nejlepsi kandidat z trhu...

9 bodu ztrata, vedem LM, to rozhodne neni ztracena sezona v tenhle moment... jedina otazna zni: jakym zpusobem to nase vedeni posere tentokrat?

Reagovat
Kixi Syhimour

A co by sis v současnosti, bez Conteho, představoval?

Reagovat
Busby babes

to je jedna velka hadanka... vubec netusim, co muzem udelat. Pro me by byl idealni asi ten Hag no. proste poslat do Ajaxu, co si reknou a to same jemu... druha moznost Potter, coz se nestane.

Reagovat
Busby babes

Ralf Rangnick is still an option at @ManUtd if Ole Gunnar Solskjær will get sacked. Rangnick is interested

https://twitter.com/cfbayern/status/1457040408484192256

Reagovat
Liquid

nejvíc to posírá tím, že stále věří norskému tělocvikáři, ale dobře vám tak

Reagovat
EXoRcIsT

a koho by sme chceli ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vzal klidně i toho Zidana, nejsem o něm sice přesvědčený, ale trenér který vyhraje 3x LM a španělský titul musí mít kvality

Reagovat
Kixi Syhimour

2 španělské tituly

Reagovat
Swarley

Kdo ti do toho teď půjde? Někdo dočasně a v létě někdo jako Poche nebo ten Hag

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Arsenal zítra vyhraje, tak je dost pravděpodobné, že bude již v top4 s West Hamem.

Reagovat
Edgar Davids

Dat si dneska narazecku s Barkleym bylo jak ten kulickovej pin ball--nikdy nevis kam se to od nej odrazi

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley... typicky preceňovaný anglický drevák. Ako McTominay

Reagovat
John Obi Mikel

1) Barkley je všechno možný, jen ne přeceňovaný

2) McTominay je Skot.

Reagovat
Jkb

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Jento dobrý

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
Edgar Davids

...Barca

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/FDhSDFPX0AEEO6p?format=jpg&name=medium

to je slabej odvar proti Leicesteru U23 proti Arsenalu..

Reagovat
SunFells

To je mentalita

Reagovat
Edgar Davids

takovy to Povolit-Pritahnout, ale nestihli to uz dodelat

Reagovat
Talker

Na druhou stranu, Gallagher další gol...

Reagovat
jk

Vydra

Reagovat
oli9

Reagovat
vladis271

Aj Burnley im dá gola a mi im ho nedáme ked hrajú 9ti v poli.

Reagovat
iamek

Očividně jsem o nic nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ešte horšie než proti nám podľa mna.

Reagovat
SunFells

Tak to rozhodně ...tady ta výhra MC nepůsobila vůbec euforicky, ale jako samozřejmost.

Reagovat
vladis271

ani sa k nim nepriblížili počas celého zápasu. Nahanali tiene. U nás aspon Ronaldo nakopal Jonesa, ak to mám brať z ich pohľadu. A nebyť DDG dostanú do polčasu štvorku aj tu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

tak tu sa ronaldo snazil sprasit kevina ale bolo vtipne vidiet ronalda rozhadzovat rukami prvykrat v druhej minute, bruna v desiatej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ralf Rangnick is still interested in becoming #mufc manager #mulive [@cfbayern]

Reagovat
smazaný uživatel

#bbccarloskaisermu, #oleoutcarlosin

"BBC breaking news: Carlos Kaiser joining MU as a new GM."

Reagovat
smazaný uživatel

Žufánek na scénu, Pogba by pod ním makal jak nikdy.

Reagovat
eder

Pogba nikdy nemakal a pochybuji, že kdy bude...

Reagovat
smazaný uživatel

V Juve makal

Reagovat
smazaný uživatel

Neil Warnock has been sacked as Middlesbrough manager

Bereme ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak neviete náhodou, čo sa stalo s užívateľom Sandro? Má ban alebo nový nick? Ja len tak

Reagovat
Svatej

Pak to byl casem Robbie, jestli se nepletu. Potom uz nevím

Reagovat
jk

Začal fandit United a říká si adam.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Momentálne nám chýba takýto zlý muž do tretej lajny.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Čenda

pekne řečeno, cením.

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

pred nejakou dobou som ho videl vysierat pod ceskou reprezentaciou

Reagovat
smazaný uživatel

"vysierat pod ceskou reprezentaciou". Akože sral niekde na záchodoch, ktoré sa nachádzali pod izbou hotela, kde mala zraz česka repre? Alebo bol aktívny vo vlákne EF o českej repre? Jak to mám chápať?

Reagovat
TopinB

vypouštěl ty svoje sračky na veřejně přístupném webu EF

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam že někteří se ještě neprobrali a nedocvaklo jim, že United trénuje kouč co by nedostal práci ani v Příbrami. A to není nadsázka, opravdu ne.

Jak dlouho ještě? Až vypadnou z top6? Nebo z top8?

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze ne. protoze Pribram by si ho nemohla dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

A trvalo ti to vymyslet jen 14 minut, přitom taková blbost co

Reagovat
supporter

Reagovat
Mönchengladbach

Olemu dát ještě šanci přes tuto reprepauzu, pokud by se nechytil, tak holt zkusit Koemana.

Reagovat
Psy_cho

Nebo oba dohromady.

Reagovat
Busby babes

Norwich jednou vyhraje a prej vyhodili Farkeho...

Reagovat
Mastný Chobot

Vidno ze majitel neratal s tym ze zrovna dnes vyhraju

Reagovat
Salfovic

To aby si nezvykli.

Reagovat
hitZor

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Před manchesterským derby došlo k narušení klubové bezpečnosti, když představitelé Utd potvrdili, že Oleho kufřík obsahující zápasovou taktiku zůstal ve vlaku.

Policie uvedla, že kufřík byl vrácen a obsahoval prázdný poznámkový blok.

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
Busby babes

a trvalo ti to vymyslet jen 5 hodin... pritom takova blbost, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Unai

Reagovat
smazaný uživatel

za nick

Reagovat
Kinky7

do mrtvol se nekope.....

Reagovat
icka

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

farke niekomu z vedenia posral tiket ze ho vyhodili po prvej vyhre?

Reagovat
Čenda

Kua ten Rangnick, na toho se nějak zapomnělo.. to by snad mohlo bejt ještě horší, než Conte, to by mohlo fungovat i několik let

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to mělo fungovat?

Reagovat
Busby babes

tak on vyznava podobnej styl fotbalu jako Klopp, Tuchel nebo Nagelsmann, ne? to by u nas mohlo fungovat... ale kdo vi. zadna jistota to neni a rozhodne bych to asi nepopsal jako Cenda vejs.

Reagovat
Talker

To jsi vzal podle toho, že ti tři "vyrostli" v Německu, tak to bude podobné? Pokud myslíš agresivní napadání, neustálá aktivita a podobně, tak úplně nevím, nakolik to ocení Ronaldo, Pogba a spol.

Reagovat
Busby babes

ne, podle toho, ze ti jmenovani to od nej na zacatku svych karier prebirali, ze jo...

Reagovat
SunFells

No rozhodně podobný jako dřívější Klopp (před deseti lety), protože Kloppo defacto okopčil jeho styl Ale řekl bych, že Kloppo se od té doby posunul dál, např s Rangnickem jsem viděl rozhovor, kde zmiňuje že nerad při hře využívá brankáře ...což je dnes dost nemoderní.

Reagovat
Busby babes

tak jasne, rikam podobny, ne stejny.

Reagovat
Čenda

Proto píšu mohlo, jistota není ani on, ani Conte, ani nikdo jinej. Ale zcela střízlivě si myslím, že to je pro vás absolutně nejlepší možnost, vytáhli jste králíka z klobouku, to vypadá. Co ty na něj?

Reagovat
Busby babes

viz vejs, jinak jsou to spekulace Bildu no, vubec by me neprekvapilo, kdyby nase vedeni ani nevedelo, kdo to je.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Protože je zkusenej jak trener, tak manažer, mohli a měli by ho uznávat všichni včetně Ronalda, zároveň by mohl mít i dostatek respektu od vedení a tím možnost aspon trochu ovlivňovat příchody a odchody, dal mi tomu celkově nějakou štábní kontrolu, snad by dokázal poskládat i kompetentní tým kolem sebe..nevím, fakt nevím, proč by to mohlo fungovat.

Reagovat
Čenda

*kulturu

Reagovat
Čenda

To nemluvím o fotbalových znalostech, kontaktech po celým světě, poměrně úspěšnou sportovní a skautskou historii, zřejmě asi jasnou vizi, profesionalitu, je známý svou pracovní morálkou.. ale co, ze se snažím.

Reagovat
Bayern +

Norwich, Burnley a Newcastle naprosto parádne ošklbanie súperov o body. Skvelé.

Reagovat
kissak

škoda, že pitomci z Newcastlu nevyzkoušeli pohotovost hráče z pole, který nahradil brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Len Norwich može vykopnut trenera po vyhratom zapase na ihrisku soka v boji o zachranu. Dufam, že zostupia a nikdy viac sa už v PL neukazu. Tak premna subjektivne nesympaticky klub s farbami papagaja.

Reagovat
The Krupy

Je na tom podľa vás horšie United, Juventus či Barcelona?

Reagovat
r.mrazik

nejhur barcelona,ta nema prachy...pak juve,kde sla dolu kvalita...pak MU,kde je slusny kadr,ale je dira v zaloze a na trenerske lavici

nejlehci praci bude v MU,nejtezsi v barcelone s ohledem na kadr a finance

Reagovat
Eichel

Barcelona je vďaka Pedrimu, Fatimu, Gavimu, Nicovi, Araujovi síce v prdeli ale vidíš tam svetlo na konci tunela, bude to chcieť čas, ale vidíš na kom sa to bude dať stavať, keď sa zapracujú.. to v tom Juve fakt nevidím nikoho na kom by sa tá trajektória klubu mala otočiť..je to zlé, ale ako pri Utd tak aj v Barce to ide z veľkej ćasti za trénerom a hrá sa pod možnosti kádra.. nebudu hrat o titul ale bude to docela v cajku

Reagovat
r.mrazik

jasny...mladi sice maji talent,ale jestli budou vsichni hrat a tahnout velkoklub...no uvidime

Reagovat
EXoRcIsT

MU kader je skoro perfektny a hrame ako muzstvo bojujuce o zachranu

Reagovat
Salfovic

ManU chybí akorát pořádnej trenér se středopolařem a může klidně pomýšlet na vítězství v LM.

Reagovat
Liquid

nejlíp je na tom United, tam se stačí zbavit tělocvikáře a budou nahoře

Reagovat
cristiano.K.

Barcelona

Reagovat
Arnar Resmusonn

Dnes jsem se podíval na dva papírově nezajímavé zápasy.

Crystal Palace doma a Brighton doma

Fotbalově krásné fotbaly to nebyly ale Palace mě překvapilo zcela jinou hrou, než byl u nich člověk zvyklý, jasný rukopis kouče Viery, jinak to nejde vysvětlit hráli na míči, chytře a snažili se ovládnou střed pole a zápas jako takový. Zápas vyhráli opravdu zaslouženě, jen tak dál, tým s takovým pojetím hry bude dobré sledovat.

Brighton zvládl poločas, svým způsobem i zápas Newcastle využil jednu šanci po standartce ale jinak nic! Brightonu chybí klasický útočník s aspon 12 goly za rok . Newcastle je vážně "směšný tým" za mě. Kdyby si je někdo vzal v FIFĚ, tak krom Saint-Maximana prodá všechny a koupí nové s novým majitelem. Opravdu slabý klub a vzestup bude bolet. Musí jednat v Lednu o posilách.

Reagovat
kissak

...ještě bych k tomu přidal i Wilsona, ale musej rozhodně zabrat. Doufám, že nás Howe z těch sraček dokáže vytáhnout a ten tým nakopnout.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Doufám že jsem neurazil straky, jenže letos to nebyl první zápas co jsem viděl a prostě mi chybí kvalita ve všech směrech. Moc si přeji, aby ty peníze nakoply Newcastle!

Reagovat
kissak

Jasně, že neurazil ale bohužel taková je realita posledních let za vlády pana Ashleyho. V prvním případě se musí jmenovat nový manažer a pak se uvidí jestli to tým nakopne, případně mít štěstí v lednu.

Reagovat
gocii

Jak hraje Willock? jestli teda vůbec hrává

Reagovat
kissak

Přesně jako naše barvy předtím bílá a teď černá. Přibrzdilo ho zranění a velký pokles formy, Bruce ho také ignoroval, chybí mu herní vytížení.

Reagovat
Talker

Pokud jsi koukal na CP, můžeš shrnout Gallaghera prosím? Trošku se mi to překrývalo s Chelsea, takže jsem viděl jen nějaké informace a gol.

Reagovat
Arnar Resmusonn

V prvním poločase, kdy Palace hrálo na územní převahu a přetlačovali soupeře, tak to nebyl zápas proj něj, hodně fauloval a neměl se kam zařadit. Druhý poločas už přeci jenom útočili a tam bylo vidět, že je důležitým ( za mě nejlepším) ofenzivním záložníkem. Naběhal toho hodně a zásadně pomohl k výhře.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Remt

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hyrax

Reagovat
merlick

Strasne trpime bez toho silver surfera granita, nech sa uz vrati a posunie nas v tabulke naspat tam kam patrime

Reagovat
Gunner14

Jsem na nás dal handicap, ale hendikepovaný Auba měl jiné záměry, dnes hrál za Watford. Takovej masterclass si na hrotu pamatuji naposledy Giroud vs Monaco

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Neon

Se skorem 13:13 útok na pohárové příčky

Reagovat
Mastný Chobot

Výhra je výhra, ale čo to malo byť tých posledných 15 minút? Doma proti Watfordu sa zmôžeme na beznádejné odkopy a zdržovanie pri rohovej zástavke za stavu 1-0? To je hnus. Jeden z najľahších zápasov sezóny, tu sme si mali nahnať skóre a nie trpieť do konca.

Auba otrasný, obrana a ESR (znova a znova) skvelí

Reagovat
Mastný Chobot

A posila na CM je nutnosť čo najskôr, lebo vyberať si medzi AMN a Elnenym, to si môžu dovoliť vo Watforde, nie v Arsenale.

Reagovat
mr.Silver

Gabriel a White jsou super dvojka, hlavně teda Gabriel ukazuje, že je TOP stoper, oproti lo%nské sezoně hraje famozně.

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel je skvelý, spolu s ESR zatiaľ muž sezóny

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
merlick

preto bol AMN MOTM?

Reagovat
Hokaido

Jak se daří mangu? Mně dnes poprvé vyklíčilo, asi na desátý pokus. ♥ Tak jsem se chtěl pochlubit.

Reagovat
Mastný Chobot

Gratulujem môjmu sa veľmi nedarí, ale neviem, čo mu je, nerastie, neklíči, len hnednú listy, a to ho takmer nepolievam, skúsim ešte nejaké špeciálne hnojivo kúpiť, ale neviem, no. Za to avokádo, ktoré som posadil, keď začal covid, už má pol metra do výšky a stále ide

+ 3 mesiace dozadu mi napadlo skúsiť zasadiť cayennské papričky zo semienok a dnes už mám prvú úrodu vlastne dopestovaných, keby si chcel tip na niečo.

Reagovat
Hokaido

Tak snad ho zachráníš. Mně se nejvíc osvědčil obyčejný kravský hnůj. Mám i granulovaný a i ten funguje skvěle.

A avokádem se jako nechci chlubit, ale každej mi to moje závidí. Mám ho asi sedm měsíců a na metru jsem ho už radši začal zkracovat. Mám pecku z avokáda z afrických trhů a fakt je to asi rozdíl oproti nějakýmu obyčejnýmu ze supermarketu

Hej papričky bych mohl zkusit, nějaký místo ještě mám a homemade cayenne pepper zní jako mokrej sen každýho hipstera. Díky za tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Matchweek 3;

•Arsenal — 0pts, 9 goals conceded

•Man Utd — 7pts, 2 goals conceded

Matchweek 11;

•Arsenal — 20pts, 13 goals conceded

•Man Utd — 17pts, 17 goals conceded

That explains everything about how poor we've become.

Stále ještě není důvod ke konci Oleho?

Reagovat
Edgewalker

Ještě ne

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
mr.Silver

3.12. ho vyhodíte

Reagovat
Front hell

neblazní

Reagovat
Golasso

A víš proč máme teď 20pts, 13 goals conceded? Protože Arteta dostal šanci v těžkém období . Když nevyhodíte Oleho, tak se to URČITĚ taky zlepší*

*autor komentáře nenese žádnou odpovědnost za újmu způsobenou Olem v MU

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta u vás není tak dlouho jak Ole u nás

Reagovat
jk

Everton nic moc, celý to mají postavené jen na soubojích, tvrdosti. Fans taky úplně o ničem, šli slyšet jen když měl balón Son, away fans je slušně přeřvali

Spurs příšerně neefektivní, Conte tomu těmi střídáními tentokrát moc nepomohl, no v pauze snad zamakají na tom novém systému.

Ben Davies by mohl být naším Victorem Mosesem, tam čekám největší progres v jeho hře, oproti standartu

Reagovat
Svatej

To asi není ideální příměr, Moses byl prumernej kridelnik, kterej diky ty předělávce patril najednou k techničtějším hracum na jeho novym postu, kde běžně moc dribleri nejsou

Ale pointa je pochopitelná

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze amn dostane porciu zapasov v zalohe. mal tam hrat davno.

Reagovat
Mastný Chobot

je hrozne ležérny a pasívny, ja popravde tŕpnem kedykoľvek ide do súboja alebo dostane loptu pred šestnástkou

Reagovat
mr.Silver

Sambi je o hodně jistější, po tom nemastném začátku vypadá solidně, ale potřebuje ještě dozrát. AMN bude mít u nás do konce angažmá pozici lepiče dír při zraněních, pokud mu to nevadí, tak může klidně zůstat.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

po kope vyhratych subojov na vlastnej polke kde agresivne a rychlostne odobral loptu a jeho MOTM po zapase napisat toto.

Reagovat
Mastný Chobot

Vzhladom na nase moznosti v zalohe tam urcite dostane viac prilezitosti v tejto sezone, mozno sa mylim, ale ja mu tam dlhodobo neverim. Urcite je lepsi ako Elneny, ale to nie je meritko. Takisto ako vcerajsi Watford. Uvidime, ako proti Liverpoolu, ak si udrzi miesto. Vcera nemal problem, kedze Watford ofenzivne existoval max poslednych 15 minut, a to nasu zalohu vymazali kompletne.

Reagovat
j_mrazik

Ale Xhaka je náš nejlepší záložník a hrál tam dobře and shit.

Reagovat
Golasso

Jako ať klidně "hraje" v záloze, ale musíme to postavit na úplně jiných lidech.

Reagovat
Nikikrew

Preco nehral dnes Partey? zranenie?

Reagovat
Golasso

Prý "Tight groin"

Reagovat
merlick

Reagovat
sejber

zapas blbec ale o to dolezitejsie vitazstvo. Auba teda pokazil co mohol a klub musi riesit utocnika najlepsie uz v zime. Laca a Nketiah na odchode , Auba za zenitom. Nechapem preco nedostava sance Pepe, dnes mohol kludne po 60 minute hrat namiesto Aubu.

Inak obrana nam rastie excelentna. Ak to tejto partii vydrzi tak boj o trofeje nemusi byt utopia v buducnosti. Potesilo aj stredove duo ktore napriek nepresnostiam pomohlo uhrat ciste konto.

Reagovat
j_mrazik

Já bych radši viděl více šancí pro Martinelliho, aby se do toho dostal. Jsem rád, že jsem dneska nemusel koukat na Pepého, i když ten fotbal nebyl nic moc. Zlatí ESR a Saka. Když by hrát Martinelli s Lacou pod sebou, tak by to muselo být špatný... PEA si může na chvíli odpočinout.

Reagovat
Pablos

Vydra

Reagovat
misinho7

Vedeli by sa nejaki fanusikovia Arsenalu vyjadrit ako hraje Martin? Pozerm ze nastupil az v druhom polcase, tusim aj minule som videl ze bol ako nahradnik. Ako mu to vlastne ide?

Reagovat
Golasso

Začal dobře, ale pak měl pár slabších zápasů, tak zůstal sedět. Teď hrajeme spíš něco jako 4-4-2 s Lacou a Aubou. Tam pro něj není místo. Leda by posadil ESR, což je při současné formě obou extrémně těžké nebo se posunul hlouběji, ale na CM se Odemu moc nedařilo. Při současné antiformě Auby možná dostane víc minut.

Reagovat
gocii

Dnes to ozivil, kdyz prisel, tak jeste arsenal neco hral, byl blizko golu (jestli by to nebyla tyc), ale auba tam strcil nohu v offsidu. Jinak je nevyraznej, prvni zapasy hraval v zakladu, ale byl stridanej jako prvni a tak misto neho zacal hrat lacazette. Takze v podstate je to nemastny, neslany, pamatnej jen krasnej gol burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Chodí tam kolem 60. minuty uklidnit hru s míčem

Reagovat
misinho7

dik vsetkym

Reagovat
PH8

V tuhle chvíli je oprávněně mimo základ. Tým si sednul, má vítěznou mentalitu a je slušná šňůra. Vzhledem k tomu, jak jsou naši hráči náchylní ke zranění se nebojím že by si do konce sezony nezahrál a bude to velmi kvalitní náhrada.

Reagovat
Csaplárova past

Palec hore pro Arsenal

Posledni prohra na konci srpna a jeste se City ...

Pokud se vedeni United nerozhoupou a toho trageda nevyhodi, tak je Arsenal brzy nahradi v TOP 4

Reagovat
Csaplárova past

Mysleno v pomyslne TOP 4, ne nutne v tabulce.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mistr129

5. místo, 2 body za Liverpoolem a 3 za City? #ArtetaOut

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Trand

Jak se to stalo, že máme jen o 2 body míň než Liverpool? Každopádně v příštím kole máme právě je a čekám, že to bude dost jednostranný zápas. A taky je super, že oni mají vstřelených 31 gólů a my 13.

Reagovat
Mastný Chobot

Akože to naše skóre 13-13 je smiešne, ale pozerám teraz na Tottenham s 9-16

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme taky za to vyhodili trenéra, a vy naopak momentálně masturbujete nad tím, jak se vám daří.

Reagovat
SunFells

To asi bylo za výsledky, ne za gólovou bilanci buddy.

A 9 gólů ze 13 dostala v prvních třech zápasech jiná obrana.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja masturbujem v prvom rade na tom, ako sa vám nedarí

Reagovat
Nizzie

Rozhodčí je dotlačí k bodu na Evertonu a on tu jde dělat mudrlanta.

Reagovat
smazaný uživatel

Bon Appetit

Reagovat
Nizzie

Chtěl bys to taky někdy zažít co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, skóre 13:13 a páté místo, to je můj sen. Arteta je nejlepší trenér světa.

Reagovat
Nizzie

Tak vám by to bohatě stačilo. Takový váš nový vrchol. Ale já vím, ze spodu se na to kouká těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že víš, Woolwich se v posledních letech jinak než ze spodu nekouká.

Reagovat
Nizzie

Největší úspěch vaší historie. To o vás vypovídá nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co to meleš, vůbec to nezvládáš.

Reagovat
Nizzie

Realita bolí co. Běž se dál schovávat za svá zbožná přání. Přáními jen zůstanou.

Jediný, kdo tu vůbec nezvládá, jsi ty borče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě ten Woolwich vážně škodí zdraví, měl bys ho omezit.

Reagovat
Nizzie

Zkusil si to, co dalšího tam máš?

Psychické problémy způsobuje spíš stav tvého paklubu.

Reagovat
Nizzie

Já furt nemohl přijít, proč ti ten Woolwich furt tak leží v žaludku. A ty vlastně jen vzpomínáš na staré dobré časy, kdy tvůj paklub aspoň vypadal, že může něco dokázat co?

Reagovat
Front hell

Tak vy jste koukali kolik let v kuse?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Bodovat se dá, Xhaka už trénuje

Reagovat
LokoLFC

Trapas... dostat 3 goly od tymu, kterej 5x za zapas preleze pulku...

Reagovat
PH8

Vždyť před tím gólem na 3:1 se to na vás valilo z těch brejků

Reagovat
RKBoy

z pohľadu Liverpoolu to na titul nevidím, obrana je veľmi zraniteľná, Alisson tiež neposobí najistejšie a záloha je jeden veľký priechodák.. a to že so šírkou kádra za Chelsea a City zaostávajú bude v priebehu sezony čoraz viac jasné.

WH po dnešku seriozne hlavný kandidát na to 4. miesto.. za predpokladu ak v MU nadalej ostane Ole.

Reagovat
Kixi Syhimour

za toho Alissona, je v pohodě, dneska to nevyšlo

Reagovat
avicii

Musím súhlasiť.. Ropaci majú tie kádre nabuchanejsie na titul to u nás nevidim, snáď v pohode uhrame LM a aj v nej pôjdeme ďaleko

Reagovat
PhilipS

West Ham je láska. Užijme si to, než to Křetinský zkurví

Reagovat
Diskostu

Horšie na tom že Live prehral je to že West ham vyhral... Prasce...

Reagovat
Psy_cho

A nebo naopak, dvě dobré zprávy, WHU vyhrál a Live navíc ještě prohrál

Reagovat
Bayern +

Nereaguj na toho kokota

Reagovat
stiflerovamama

Tragédia. Bez obrany sa hrať nedá a momentálne máme obranu na veľmi slabej úrovni. 3 rohy z toho dva góly a jedno brvno ... Trent si tam tu loptu pri treťom góle fotil ? Virgil pozične zase často mimo. Útok stratený, Salah vypojeny, Mane zahodil dve tutovky a klasicky stratil loptu pri druhom góle. Bohužiaľ už dosť skoro sa ukazuje, že máme úzky káder, nuž ale keď netreba posilňovať aj keď odíde hráč ako Wijnaldum ....

Reagovat
Kinky7

Ber to takhle -oc je Trent vzadu horsi oto je vpredu lepsi

Reagovat
Bayern +

A to by som ešte chcel vidieť ak by dnes nehral VVD.

Reagovat
SCELO

ty bud rad ze nehra wijnaldum......

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne bez zálohy....

Reagovat
avicii

Ten nedoraz v päťke dnes strašný.. WHU kvalítny betón, snáď takto oberu aj konkurenciu

Reagovat
Diskostu

neoberú neboj sa proti City a chelsey zahrajú jak posledné hovna a prehrajú rozdielom triedy...

Reagovat
avicii

Reagovat
RKBoy

inak o to viac tá zbytočná strata zo včera mrzí..

nevadí, márne Líšky by sme mali ale poraziť, ak budeme pokračovať vo výkonoch ako do teraz.

takú smolu v zakončení ako včera zopakovať ani nejde a Romelu a Timo by mali byť už naspäť po repre prestávke.

Reagovat
smazaný uživatel

Čisté konto Conté treba sa tešiť z maličkostí.

Reagovat
jk

Nejnižší xG again v sezóně. Ale Everton slabý, z toho měly být tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme problém dostať loptu z obrany do útoku. Krajní wingbeci sú nepresní a nefunguje to ešte. Stred zálohy je extrémne nekreatívni a taktiež často kazia jednoduché lopty. Son a Lucas hrajú často chrbtom k bráne, čo je ich slabinou. Kane je úplne odrezaný z hry. Podľa mňa by sa mal Kane stiahnuť na AM a rozdávať lopty na Sona s Lucasom do behu. Alebo niekto musí prisť na CM, kto tomu dá myšlienku. Lo Celso je neskutočný flop.

Reagovat
jk

Tak Conte s těma hráčem hraje šachy jak Bobby Fisher, ono tam asi bude trvat, než se ti hráči naučí vzorce pohybu po hřišti jaké po nich Conte chce, tak to směrem dopředu snad přijde. Ale jako dvojice Skipp Hojberg mě fakt nebere, asi bych ne bránil přechodu na 3412.

Reagovat
Cobra

V druhém poločasu jsme několik možností, jak vyslat Sona nebo Kanea samotného na bránu, ale Hojbjerg nebo Skipp jim nedokázali dát přesný balón za obranu a to je dle mě největší kámen úrazu. Chce to nákup dirigenta do zálohy a odchod zbytečných hráčů (Winks, Lo Celso, Bergwijn).

Kane na AM by byl stejně zbytečný, jako na ST. On se svou formou a pohybem je nyní k ničemu snad úplně všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba tomu dát čas

Reagovat
Nizzie

Jsi jako ženská, vytahuješ věci, které si napsal někdy před 25 lety.

Reagovat
Luc-Luc

Chyby Alissona pri rozich nas staly body, takovy goly nemuze dostavat. Bowena meli na pulce pred tim druhym golem prerusit a Sadio mel dneska davat dva goly. Smolna prohra, ale jedeme dal. WHU odpadne a LM dame v klidu. Na titul bych veril, pokud by prisel v zime nejaky world class box to box zaloznik. Ukazuje se, ze tam bude letos nase slabina.

Reagovat
Melda

Souhlas, chybí tam box-to-box záložník.Ox neudělal snad nic dobře, Thiago zkazil hned první dvě přihrávku po vstupu na hřiště.Chce to kvalitu na střed.

Reagovat
cristiano.K.

Thiago byl strašidelnej. On má právě dominovat v přihrávkách a úplný opak byl pravdou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nakonec z toho klidně mohla být remíza (a nezasloužená by nebyla), Mané tohle musí dávat.

Jak jsem pěl ódy na naše defenzivní představení na začátku sezóny a že jsem šokován, že to nevypadá jako v potitulové sezóně ještě s VvD, tak teď je to krásný návrat do reality. Tolik kontrů, absolutně nezvládnuté standardky, Matip vybíhal jakoby byl na drogách , nepokrytá pravá strana, dopředu nulový Robertson (Tsimikas by klidně někdy mohl dostat šanci), alespoň van Dijk dnes vypadal jako v top formě. Zase jsme u toho, že máme stopery na půlce, přičemž záložníci ani neumí takticky faulovat, vražedná kombinace .

Dlouhodobě prostě neudržitelný model, Klopp by měl nějak reagovat, tak jsem zvědav co a jestli něco vůbec vymyslí.

Reagovat
Kixi Syhimour

A gratulace West Hamu samozřejmě

Reagovat
eliskafan

WHU super výkon. Už jen kvůli českým fotbalistům držím pěsti na TOP 4.

Reagovat
O.Giroud

Clovek potrebuje od Alissona aspon 30b v Sorare a on predvedie toto

Reagovat
Bayern +

Zatiaľ pocitovo najkrajšia výhra v sezóne, vďaka chlapci! COYI!

A škoda Watfordu, že to neuplichtil, bolo by to výsledkovo naprosto luxusné kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes > Ole

Reagovat
eliskafan

Proč by měl jít Moyes do horšího?

Reagovat
wild

Dajme tomu Moyesovi este jednu sancu

Reagovat
Kuba94

Jen to ne, prosím tě. Jednou stačilo.

Reagovat
pantondavo

Hoši, kde se teď dají najít sestřihy zápasů PL, nevíte? Na YT je to samej fake, footytube už pár let nefunguje, nikde nenacházím

Reagovat
wild

reddit.com/r/footballhighlights/

Reagovat
pantondavo

Dík!

Reagovat
kakinho

Hoofoot.com

Reagovat
pantondavo

Geniální, dík.

Reagovat
ADM
Reagovat
pantondavo

Taky dobrý, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hdmatches.com

Reagovat
smazaný uživatel

Už vyhodili Oleho?

Reagovat
mr.Silver

Dejte mu už ban...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Nizzie

Olemu? Za co?

Reagovat
montaigne33

Dnes od WHU skvělý výsledek V hledišti i Křetínský... Je velký rozdíl mezi utkáním s POOLEM a zápasem s TEPLÁKY...

Reagovat
smazaný uživatel

Priority: viac šancí pre Tsimikisa, Konateho, Origiho (hlavne aktuálne kvôli zraneniu Bobbyho), kúpiť záložníka.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Luc-Luc

Box to box zloznik musi byt naprosta priorita v zime, ale s nasim zebrackym majitelem to nevidim realne...bylo by fajn se zapojit do boje o titul, ale vypada to spis o boj o top4, Arsenal uz mame v patach, do toho Tottenham s Contem, slusne hrajici Brighton, West Ham, pokud se United zbavi Smeagla, tak muzou jit nahoru hodne rychle...

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
avicii

V zhladom na afcon aj nejaký krídelnik by nebol na škodu

Reagovat
Remt

To jo ale ne africkej:D

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, ale pri našich vlastníkoch budem happy, keď príde Wijnaldum naspäť ...

Reagovat
SCELO

tebe ten wijnaldum asi vyfajcil....

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

že sa zasmeješ takej pičovine

Reagovat
Malresi

Ale no v tej chvíli mi to prišlo vtipné. Každopádne aj ja by som Giniho bral naspäť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Tak jsme si připomněli jaké to bylo když naší svatyni strážil Karius :) Alisson dvě obrovské hrubky. Vymlouvat se na faul je fakt ubohé. Gólman jeho kvalit se k tomu míči musí dostat za jakoukoli cenu ikdyz je třeba faulován. Navíc balón šel na něj zas tak těžká situace to nebyla. V tomto prostoru je zkrátka selhání nepřípustné. U gólu Zoumy to strašně podběhl a bylo vymalováno. Není jediný viníkem této prohry ale rozhodně velmi zásadním.

Celkově ale nutné uznat kvalitu West Hamu. Skvěle takticky připraveni, v obraně bezchybni, v útoku prakticky 100% Ale nemůžu se ubránit dojmu že jim to naše defenziva strašně usnadnila. 2 goly zavinil Alisson, při tom golovém brejků defenziva pro jistotu absolutně neexistovala. Kdyby byla defenzíva v pohodě víc jak gól nedostaneme, bohužel tak to od zranění Van Dijka před rokem není. Aspoň na bod jsme měli a je strašná škoda že se těchto selhání dopouštíme čím dál více.

Je třeba si nalít čisté slivovice a být realistou. Tento tým na titul v PL nemá, v LM při souhře náhod možná. A je to fakt škoda, protože útok hraje líp než při naší mistrovské sezoně. Ale ta obrana. Kvůli defenzivě zbytečně ztrácíme a padáme tabulkou. Van Dijk la zranění oslabilo rychlostně a boji se být důrazný. Robbo je teď vyčpělý, jak v ofenzivě tak v defenzivě. Je to však Kloppuv miláček a ten ho na delší dobu neposadí, přestože Tsimikas hraje lépe. Bohužel i Alisson je pouze průměrný a občas zakiksuje.

K tomu připočteme kupící zranění, úzký kádr a blížící AFCON. Nakonec to může být velmi těžká bitva o TOP 4. Možná je to příliš pesimistická vize, ale pokud nedojde ke zlepšení obrany, tak může být docela reálná. A to je fakt škoda. Stačilo, aby výkon defenzivy se alespoň přiblížil tě z let 2018/19 a mohla být tato sezóna velmi úspěšná. Nyní jsem ale dost skeptický. Proto nemějme přehnaně očekávání a raději se nechme příjemně překvapit.

Reagovat
Remt

Moc hezky jsme odpověděli na ztrátu Chelsea, fakt pěkně..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Moc se neuculuj

Reagovat
John Obi Mikel

WHU

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

i pres ten skoro drtivy tlak v zaveru to je od LFC malo ...vzadu to musi bejt pevny a nemuze se stat, ze dostanes 2 goly z rohu , jestli chces hrat o titul a nejde jenom o tuto ztratu, ale kdyz neporazis Brighton nebo Brentford, tak se muze hrat jenom o to same jako posledni sezonu a to je top 4 a kvalifikace do LM...

proto tyhle 3 body jsou pro WHU o dost cennejsi , protoze odskocil trochu Tottenhamu, MU a i Arsenalu, ktery se nebezpecne zacina k top 4 priblizovat...pred repre pauzou to je dobra vychozi pozice a kdyz budou takto makat dal, tak je sance, ze by se evropske pohary mohly hrat i pristi sezonu a kdyby to byla navic LM, tak to by byla mega bomba, ale budme realisti, bude to hodne tezky a sezona jeste neni ani v polovine, kazdopadne super zajimavy a napinavy zapas to byl a oba tymy jsou zaslozene v top 4

Reagovat
PP

Pískej konec!!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
Mato178178

a koho by si chcem za oleho

Reagovat
vrabejka

Currently no sign from Man Utd of manager change. Solskjaer gets Watford as things stand. Board still with him but unclear how much longer if form continues. Woodward wasn’t at #MCFC game, Arnold was. Decision rests with Joel Glazer @TheAthleticUK #MUFC https://t.co/d2qBb2pEfZ

Reagovat
kissak

Dnes už by konečně mohl být Howe ofiko.

Reagovat
cristiano.K.

Becker měl špatný den a prohrál nám zápas. Salah úplně nulový. Mané svojí tutovku zazdil. Trent do ofenzivy neskutečnej, do defenzivy taky, ale ironicky. Bod jsme si podle mě zasloužili.

Reagovat
Mastný Chobot

Čo ten Ox? To je fakt smutné, ale on je dokonalý príklad toho, že pri profi futbalistovi sú schopnosti až druhoradé a prvoradá je mentalita a rozhodovanie. Schopnosti a talent má ako top hráč, ale hlavu jak 18-ročný fagan. Za 10 rokov nulový progres.

Reagovat
Luc-Luc

je furt zranenej, to ho dost brzdilo...jinak Ox je OK jako squad player, bohuzel ted mame dost zranenych uprostred, tak musi hrat vic, kdyby byl Milner, Keita nebo Elliott OK, tak hraje jeden z nich (vcera tipuju, ze by to byl Milner)

Reagovat
cristiano.K.

vlastně sis odpověděl sám. Ty zranění ho brzdí a je otázka jak moc a proč z něj nikdy nebude hráč základní sestavy pro top tým. Pro něj by bylo ideální jít do Brightonu/Newcastlu, kde ta konkurence není taková a on by mohl hrát základ, dokud by se nezranil.

Minulou sezonu aspon dával dost golu, to se ted neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóne 17/18 mal pred zranením asi polročné vydarené obdobie, kedy bol doslova líder, ale potom si vážne zranil koleno tuším v zápase proti Man City a následnému striedavo oblačno, je slabší hlavne pozične, ako CM v 433 nie je stavaný, príliš ofenzívny a nevie držať pozíciu, nevyrovnané výkony...

Reagovat
aramaki

Vystihol si to, ako bývalého gunnera ho sledujem a fakt hlavou je stále na úrovni ako ked bol ešte v Arsenale. Možno aj horšie, u nás mal záblesky a hrával častejšie, u Reds má to sebavedomie hodne nízko. To bol dobrý obchod pre Arsenal, rovnako ako Iwobi. Jemu by fakt pomohlo hrať v slabšom tíme, aj keď občas z neho mám pocit, že na tej lavičke Liverpoolu je úplne spokojný.

Reagovat
Mastný Chobot

MU by pri výbere nového trénera mali pozerať na tých, ktorým sa darí v PL. Napr. tréner WHU vyzerá, že vie, čo robí, toho by mali skúsiť.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nahodou je to bozi ironie osudu... Moyes by rozhodne byl jednim z kandidatu v soucasne situaci, mozna i tim hlavnim... nebyt te historie.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Neon

Reagovat
Nikikrew

The Invincibles

Reagovat
RKBoy

už to začína byť smutné.

Reagovat
Nizzie

Naopak, tohle nikdy smutné nebude, protože si to ani za všechny prachy světa nekoupíš!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak asi nic, v tom případě sezónu můžeme považovat za skončenou a třeba v té příští lepším manažerem se těším nashledanou..

Reagovat
r.mrazik

díky a ahoj

Reagovat
Jkb

Měj se.

Reagovat
Busby babes

dekujeme ti za tvuj zavazek...

Reagovat
smazaný uživatel

vis ze mluvi za vsechny mufany

Reagovat
Busby babes

vis, ze nemluvi...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak, ze by mykani?

Reagovat
Front hell

Ahoj

Reagovat
Taiger

Decentní víkend pro fanouška Arsenalu a vedlejšího fanouška WHU A Newcastle ještě will come good

Reagovat
Busby babes

no, nase vedeni je v idealni pozici... na trhu neni zadna ocividna nahrada, takze budou mit vymluvu, nechaj v tom Oleho placat, ten tak ponici svoji dobrou povest za vsechna ta leta, co u nas byl (a i to dobre, co jako manager u nas vybudoval) a vedeni to jeste bude prezentovat jako ctnost, ze mu dali vic casu... radost fandit United v tehle casech. a dalsi dukaz, ze nejake trofeje jsou pro vedeni jen PR bulshit, kterej opakujou jen proto, ze vedi, ze to fans chtej slyset. Prijmy z LM je zajimaj a nic vic.

Reagovat
wild

no, len s Olem buducu sezonu LM nebude

Reagovat
Busby babes

jenze oni ho nevyhodi, dokud to nebude matematicky nemozny. a ted proste vidi tabulku, ztrata 5 bodu, 27 zapasu do konce... to proste neni nijak dramaticky.

Reagovat
Grahf

stále hovorím, že dokým sa nezmení majitel, tak sa z tých sračiek nevyhrabeme

Reagovat
Busby babes

Reagovat
martin.b

@SkySportsNews

Norwich City have a shortlist of three names they would like to speak to about becoming their new manager; Dean Smith, Frank Lampard and Southampton boss Ralph Hasenhuttl.

Co to jako je, jeden z nejslabších týmů PL za poslední roky se uchází o služby highly-rated kouče z již stabilního klubu PL ? :D Lampardovi další štaci přeju, Norwich je ale přímá pozvánka zpět do champs

Reagovat
Busby babes

vsak oni budou nabirat kouce s tim, ze je vytahne zase zpatky do PL. ne, ze je zachrani letos.

Reagovat
martin.b

řekl bych, že vyhozením kouče spíš dávaj najevo, že se snaží tentokrát zachránit, navíc vzdávat sezonu po 11 zápasech.. hlavně mě ale zaujal Ralph na seznamu, to je úplnej nonsense.

Reagovat
cristiano.K.

vyjádření je jiné. Nicméně asi sestup čekají.

Reagovat
Busby babes

tak nezabali sezonu po 11 zapasech pred fanousky a tak. Jejich vedeni posledni roky pusobi dost rozumne... bohuzel jsou v takovem limbu, moc dobri na Champs ale nedostatecne na PL.

Ale neutraci bezhlave a tak, proste jdou cestou postupne evoluce. uvidime kam je to dovede.

Reagovat
cristiano.K.

pět bodů na záchranu není nic. Jen ted asi nečekali výhru než ho vyhodili

Reagovat
Čenda

"would like to speak." To rozhodne neznamená, že se o něj uchází. Dokážu si představit, že to bude něco jako Aston Villa a Emile Smith Rowe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele