11. kolo
06.11.2021 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Crystal Palace (© AFP)

Wolves po dlouhé době prohráli, nestačili na Crystal Palace

Pět zápasů trvající neporazitelnost "Vlků" je minulosti. Svěřenci manažera Bruna Lageho totiž s prázdnou odjeli ze hřiště Crystal Palace, o jehož vítězství 2:0 rozhodli svými zásahy Zaha a Gallagher.

První dvacetiminutovka nabídla po jedné šanci na každé straně. Édouardova střela z úrovně penalty skončila v náručí brankáře, Jiménezovu ránu na druhém konci hřiště vyrazil Guaita k Trincãovi, jenž dorážel nepřesně. Ještě před odchodem do šaten prověřil Guaitu Moutinho, jeho přímý kop ovšem zas tak nebezpečný nebyl.

Po přestávce převzali otěže hry Eagles. Benteke sice nedokázal ze tří šancí během pár minut ani jednou skórovat, nicméně po hodině hry McArthur namísto střely šikovně našel Wilfrieda Zahu, jehož přízemní střela na zadní tyč slavila úspěch.

Radost z možnosti srovnání měli Wolves o deset minut později, kdy sudí nařídil penaltu za Wardův zákrok na Hwanga. Po přezkoumání videa ovšem byl tento verdikt odvolán. Naopak činit se musel Sá, a to proti zajímavé Édouardově pokusu.

Definitivní pojistku na vítězství Crystal Palace přidal Conor Gallegher. Ten si zpracoval soupeřův odkop, navedl si míč do vápna a i s přispěním teče skóroval. Eagles se tak v tabulce svému soupeři přiblížili na bod, aktuálně se nachází o místo za ním na deváté příčce.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele