11. kolo
07.11.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Spurs na Evertonu uhráli remízu

Everton v jedenáctém kole Premier League remizoval s Tottenhamem Hotspur 0:0. Antonio Conte tak vítězství při své premiéře na lavičce Spurs nezažil, jeho svěřenci ani nevystřelili na branku.

Grey v osmé minutě jen posunul balon na Delpha, který poslal dlouhý centr ke vzdálenější tyči. Za obranou hlavičkoval Keane, ale ten poslal míč pouze nad branku. O deset minut později chtěli zahrozit i hosté. Na vlastní polovině získal míč Kane, který vyslal do brejku Lucase Mouru. Hostující záložník měl dost prostoru, zkusil po kličce na střed zakončit, ale trefil jen stopera Keanea. Poté pěknou souhrou dostal dost času na centr Reguilón, který našel u vzdálenější tyče Emersona. Jeho hlavička ale skončila nad brankou Pickforda.

Ve 35. minutě zůstala obrana Spurs trochu pootevřená a do zakončení se z druhé vlny dostal dvakrát Grey. V obou případech ale nastřelil jen obránce Tottenhamu. Toffies ale byli na útočné polovině, ve vápně se šikovně proháčkoval Grey, který už se chystal zakončovat, ale byl poslán k zemi. Penalta se však nepískala. Spurs ještě v závěru poločasu kopli do vrtule, sehráli rychlý brejk a ve velké šanci byl Reguilón, který zakončoval přesný centr Kanea Hostující fotbalista ale vysoko branku Pickforda přestřelil.

V 63. minutě se do šance dostal Richarlison, který si obhodil Llorise, jenže poté upadl. Vše musel zkontrolovat VAR. Penalta se nepískala, Lloris sice stáhl Richarlisona konečky prstů, ale zdá se že Kavanagh vzal v potaz, že odehrál i míč. Tottenham ještě v závěru rozjel rychlý brejk, který trochu zbrzdil Lo Celso, ale udělal dobře. Nachystal si míč za hranicí vápna a mířil až příliš přesně, když nastřelil pravou tyč Pickforda.

Holgatův zákrok na Höjbjerga v 91. minutě zkoumal VAR. Ten rozhodl, že Mason Holgate nesmyslně dohrál na vlastní polovině Höjbjerga a viděl červenou kartu.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

X

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele