11. kolo
07.11.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

Harvey Barnes (© AFP)

Leeds doma remizoval s Leicesterem

Leeds United v jedenáctém kole Premier League remizoval Leicesterem City 1:1. Domácí poslal do vedení Raphinha, zanedlouho srovnal Barnes.

Skvěle provedený volný přímý kop v podání Raphinhy ve 26. minutě. Ten zatočil míč směrem na bránu a Schmeichel mylně předpokládal, že Phillips či Forshaw míč tečují, pak se již za balónem směřujícím k pravé tyči natahoval marně.

Parádní odpověď v podání Leicesteru přišla po dvou minutách, jmenovitě Harveyho Barnese. Anglický křídelník si zpracoval dlouhý míč od Soumarého k levé lajně a následně vnikl do šestnáctky, odkud vyprodukoval fantastickou technickou střelu na zadní tyč do horního růžku. Meslier neměl žádnou šanci, míč jen smutně sledoval.

Nejistý zákrok předvedl domácí gólman proti centru od rohového praporku na začátku druhého poločasu. Balón vyrazil před sebe a jeden z bránících protihráčů následně odvrátil pouze k Tielemansovi, jehož tvrdá rána z velkého úhlu prosvištěla o kousek vedle pravé tyče. Bylo neuvěřitelné, co poté spálil Jack Harrison. Po prodloužení centru z pravé strany měl před sebou prázdnou bránu, ale z necelého metru míč trefil takovým způsobem, že přestřelil. Ani další velká příležitost Leedsu neskončila v 57. minutě gólem. Přetažený centr od pravé lajny našel volného Rodriga, který z voleje rozvlnil pouze boční síť.

Domácí byli v průběhu druhé půle aktivnějším týmem, ale vedení získali zpět na svou stranu fotbalisté Leicesteru. Centr od rohového praporku prodloužil Vardy na zadní tyč, kde Ademola Lookman neměl žádný problém doklepnout míč do prázdné brány. Gól však nakonec neplatil. Hlavní rozhodčí England ještě celou situaci zkonzultoval s VARem, který odhalil těsné ofsajdové postavení skórujícího hráče.

Leedsu patří v tabulce patnácté místo, Leicester je dvanáctý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele