Komentáře a souhrny

Bayern si poradil i s ManCity a rázně vykročil za postupem

Bayern se sice rozjížděl pomaleji, postupem času ale začal ovládat hru a ještě do poločasu dvěma zásahy Gómeze rozhodl. Po změně stran už Mnichované hru kontrolovali a v poklidu si tak došli pro další tři body, díky kterým udělali výrazný krok k postupu ze skupiny.

Basilej byla proti Manchesteru United blízko senzaci, nakonec bere bod

Zápas plný zvratů a branek, to byl souboj Manchesteru United a Basileje. Po prvním poločase se zdálo, že Red Devils v poklidu dospějí k povinné výhře, ve druhé půli ale třikrát inkasovali a nakonec v samotném závěru zachraňovali alespoň remízu 3:3.

Charakter Ranieriho týmu poráží ruská srdce!

Druhý zápas, druhá výhra, podruhé tři góly v síti soupeře. U zrodu této statistiky stojí ale jediný člověk - trenér Claudio Ranieri, jenž dokázal probudit spící tým a vrátit 'Nerazzurri' ztracené sebevědomí. Moskevští ale mohou odejít se vztyčenou hlavou.

Primera Division - souhrn 6. kola

Po pěti kolech už není ve Španělsku tým, který by neztratil nějaké body. Dnes totiž padla dosavadní suverenita Realu Betis, který prohrál v Getafe. Utkání jedinou brankou rozhodl v prvním poločase Diego Castro...

Anglická Premier League - souhrn 6. kola

Norwich potěšil své fanoušky, protože dnes zvládl pondělní dohrávku 6. kola a Sunderland porazil 2:1. Canaries si připisují druhé vítězství mezi elitou, na to Black Cats letos nadále čekají...

Gambrinus liga - souhrn 8. kola

Pondělní derby zcela jasně opanovala Sparta. Domácí potvrdili roli favorita a Slavii porazili 3:0. Gólově se prosadili Jarošík, Krejčí i ex-sešívaný Grajciar. Sparta je tak stále bez ztráty kytičky a po osmi kolech má na druhý Jablonec luxusní náskok osmi bodů...

Ruská Premier liga - souhrn 25. kola

Anži Machačkala v jediném pondělním utkání ruské nejvyšší soutěže jen remizovala na domácí půdě s Těrekem. Přitom mohla skončit bez bodu, když v 88. minutě strhl vedení na stranu hostů Vlasov, ale v nastaveném čase ještě dokálai domácí vyrovnat na konečných 2:2.

Ligue 1 - souhrn 8. kola

Lyon porazil Bordeaux a dělí se o první místo s Toulouse, které přehrálo Nancy. Montpellier doma podlehl PSG, Marseille v nastavení přišla o výhru z Valenciennes, stejně tak jako Lille doma remizovalo s Lorientem. V neděli Auxerre otočilo zápas se Sochaux, Brest remizoval s Ajacciem a Rennes se St. Etienne.

Serie A - souhrn 5. kola

Atalanta potvrdila formu a prodloužila sérii bez porážky. Chievo porazilo Janov, Siena neměla problémy s Lecce. Druhou remízu 1:1 v řadě si připisuje Juventus, bez branek skončily duely Lazio - Palermo, Cagliari - Udinese a Neapol - Fiorentina. Konečně vyhrály oba milánské velkokluby stejně jako AS Řím.

Bundesliga - souhrn 7. kola

1. FC Köln přehrál Hoffenheim a uniká sestupové zóně, Werder otočil zápas s Herthou. Bayern porazil i Leverkusen a nadále vede. Gladbach vyhrál nad Norimberkem a posunul se na druhou příčku. Dortmund otočil duel v Mainzu, Schalke doma porazilo Freiburg. Wolfsburg i přes početní nevýhodu udolal Kaiserslautern, už v pátek zaznamenal první výhru Hamburk.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 7. kola

Alkmaar se osamostatňuje na vrchu tabulky Eredivisie. Díky včerejší remíze Twente s Ajaxem má dnes po přemožení houževnatého Feyenoordu v čele náskok dvou bodů. Hráči PSV si jinak v sobotu s chutí zastříleli, když Rodě uštědřili debakl 1:7. Doma uspěly i Den Haag a Breda, Heerenveen remizoval s Heraclesem, Wilfried vystřílel výhru Vitesse.

Skotská Premier League - souhrn 9. kola

St. Johnstone má na kontě další senzační skalp - po Celticu obral o všechny body i Heart of Midlothian. Rangers v sobotu neměli problém na hřišti nováčka Dunfermlinu, zvítězili jasně 4:0 a drží čtyřbodový náskok na Celtic, který porazil Inverness. Doma se dařilo i St. Mirrenu a Motherwellu, Hibernian remizoval s Dundee United...

Corgoň liga - souhrn 10. kola

Trnava odmítla možnost udržet si vedení v tabulce a prohrála s Ružomberokem, čehož nejlépe využila Žilina. Co dělat měl Slovan, který nakonec otočil zápas s Košicemi, problémy naopak neměly Senica a Trenčín. Téměř dva měsíce čekaly Zlaté Moravce na čtvrtou výhru v letošní sezoně.

Primera Division - souhrn 5. kola

Betis porazil i Zaragozu a je první, Espanyol ve druhé dnešní dohrávce porazil Getafe. Valencia ve šlágru kola remizovala s Barcelonou. Další ztrátu během pár dní si připsal Real Madrid. Bílý Balet jen remizoval v Santaderu a první příčka se mu vzdaluje. Suverénně si naopak počínalo Atlético, Gijón rozstřílelo 4:0. Zvítězila také Malaga.

Serie A - souhrn 4. kola

AS znovu neuspělo, remizovalo se Sienou. Juventus dnes nedokázal navázat na první dvě letošní výhry, s Bolognou jen remizoval a odmítl se posunout do čela tabulky. Této příležitosti naopak využil Janov, jenž si hladce poradil s Catanií a s Udinese, které veze bod z Milána, vede Serii A. Snadné vítězství získala i Fiorentina, v Ceseně uspělo Lazio a další body má Atalanta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele