Serie A - souhrn 4. kola

20.09.2011, 22:42, aktualizováno 22.09.2011, 22:39
Komentáře a souhrny
AS znovu neuspělo, remizovalo se Sienou. Juventus dnes nedokázal navázat na první dvě letošní výhry, s Bolognou jen remizoval a odmítl se posunout do čela tabulky. Této příležitosti naopak využil Janov, jenž si hladce poradil s Catanií a s Udinese, které veze bod z Milána, vede Serii A. Snadné vítězství získala i Fiorentina, v Ceseně uspělo Lazio a další body má Atalanta.

AS Řím - AC Siena 1:1

22.09.2011 20:45

Góly: 25. Daniel Osvaldo - 88. Roberto Vitiello

Ani tentokrát to Římu nevyšlo. Série špatných výsledků pod trenérem Luisem Enriquem pokračuje. Giallorossi sice vedli do 88. minuty brankou Osvalda, jenže pak udeřil Vittello a remíza 1:1 byla na světě.

AS přitom začalo dost aktivně. Vypracovalo si několik standardních situacích a celkově drželo míč častěji na svých kopačkách. Obrana Sieny se úspěšně bránila a co se týče ofenzívy, tak zejména Calaio byl z rychlých protiútoků hodně nebezpečný. Velkou šanci měl i Brienza, po jehož hlavičce musel zasahovat Lobont. Každopádně první vstřelili branku domácí, Borriello uvnitř vápna převzal přihrávku a stříleným pasem našel před prázdnou brankou neobsazeného Osvalda - 1:0 pro AS Řím. Ve zbytku prvního poločasu se nic dalšího podstatného neudálo.

Rovněž druhý poločas začali Římané aktivněji, Osvaldo s Krkičem svojí akci do zdárného konce nedotáhli a proti Brkičovi neuspěl ani z přímého kopu kapitán Francesco Totti. Siena poté, co přežila další nápor Říma, zkonsolidovala své síly a začala nepříjemně dorážet. Především v 69. minutě měl obrovskou šanci na vyrovnání Gonzalez a nebýt obranného zákroku Kjaera, byl by výsledek nerozhodný. Pět minut před koncem zápasu přišel dost možná nejklíčovější okamžik celého zápasu. Římané totiž měli na kopačce pojistku, přesněji střídající Borini. Osvaldo mu parádně namazal, ale Borini nedokázal trefit branku.

Giallorossi nakonec za tuto zahozenou šanci pikali, dvě minuty před koncem zápasu totiž zmrazil Olympijský stadion Roberto Vittello. Brienza zpoza vápna orazítkoval tyč a míč, který se odrazil, dorazil za záda Bogdana Lobonta Vittello - 1:1. Přesto mohl AS Řím ještě vyhrát, v nastavení zasáhl Cicinhův přímák Osvaldo, ovšem mezi tři tyče nezamířil. Řím se nakonec rozešel se Sienou smírně 1:1.

Více informací k zápasu

AC Cesena - SS Lazio 1:2

21.09.2011 20:45

Góly: 14. Adrian Mutu - 48. Hernanes (pen.), 54. Miroslav Klose

Přetěžký zápas mají za sebou hráči Ceseny a Lazia Řím. Domácí vedli po trefě Rumuna Mutua, avšak Biancocelesti ve druhém dějství výsledek otočili. Vítěznou branku má na svědomí německý kanonýr s polskými kořeny Miroslav Klose.

Trenér Lazia Edy Reja si nemohl přát horší vstup do zápasu. Už ve 14. minutě totiž jeho tým inkasoval. Mutu si zpracoval pas za obranu v podání Colucciho a nekompromisně zavěsil - 1:0 pro Cesenu. Lazio na nic nečekalo a přidalo plyn. Klose v první šanci proti Ravagliovi neuspěl, avšak později si vše vynahradil. Ještě, než se tak stalo, měl solidní příležitost jeho kolega z útočných řad Djibril Cissé, Ravaglia však zasáhl.

Další změna skóre se udála až po změně stran. Rossi fauloval Diakitého a Lazio mělo možnost zahrávat pokutový kop. Brazilec Hernanes se ho ujal s gracií a střelou pod Ravagliu vyrovnal na 1:1. Pro brankáře Ceseny Ravagliu to byl hodně vytížený zápas, v dalším zajímavém momentu musel likvidovat velmi dobrou hlavičku Cissého.

Nicméně Lazio se nakonec dočkalo obratu. Miroslav Klose se vřítil do pokutového území, kde ho početná převaha domácích hráčů nedokázala zastavit, a prostřelil Ravagliu. Klose jen potvrdil, že stále patří mezi světovou špičku kanonýrů - 1:2 pro Lazio. Domácí se ještě snažili vyrovnat, koneckonců čas na to měli, ale Mutu si ve dvojité šance nevedl tak dobře jako v případě prvního gólu. Lazio v Ceseně prohrávalo, nakonec však bere tři body.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SSC Neapol 1:0

21.09.2011 20:45

Góly: 71. Davide Moscardelli

Poměrně dost překvapivý výsledek se udál ve Veroně, domácí Chievo tu totiž udolalo Neapol po jediné brance Moscardelliho! Neapol tak nenavázala na vítězství proti Milánu, nicméně stále se pohybuje vysoko a na první místo ztrácí jediný bod.

Neapol, ač hraje velmi ofenzivně, toho v prvním poločase moc nepředvedla. Nutno však podotknout, že ani hosté nebyli směrem dopředu nijak nebezpeční. Hrálo se převážně ve středu hřiště a šancí bylo po skromnu. Výjimku snad tvořil pokus Hetemaje, který beztak De Sanctis zlikvidoval. Šancí nakonec začalo přibývat, ale diváci na stadionu Bentegodi si na ně museli počkat do druhého poločasu.

A hned tu první měl Cruzado, stačilo jen málo, aby trefil prostor mezi třemi tyčemi. O pár minut později už musel De Sanctis zasahovat, to když vyrukoval se střeleckým pokusem Moscardelli. Je to neuvěřitelné, ale Neapol měla první větší šanci zápasu až v 70. minutě, po Cavaniho přihrávce orazítkoval břevno Mascara! Chievo mělo štěstí a využilo toho dokonale. Hned za čtyři minuty totiž rozjásal domácí tifosi Moscardelli, avšak lví podíl na brance měl neaposlký debutant Fideleff, který chyboval. Moscardelli mu vlastně stačilo trefit jen prázdnou branku a to se také stalo - 1:0 pro Chievo.

Pro Neapol to byl velký šok, ze kterého už se nedokázala vzpamatovat. V závěru ještě mohl pojistit výsledek Fernandez, mimochodem daší debutant, ovšem jeho ránu De Sanctis s pomocí břevna zneškodnil. Každopádně Chievo výsledek udrželo a má velmi ceněnné tři body.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Parma FC 3:0

21.09.2011 20:45

Góly: 46. Stevan Jovetić, 61. Alessio Cerci, 81. Stevan Jovetić

Fiorentina se vzpamatovala ze ztráty hvězdného útočníka Alberta Gilardina lépe než Parma. Ta se bez Giovinca neobešla a prohrává rozdílem třídy.

Dlouho zraněný Černohorec Stevan Jovetič prokázal svou horkou krev a řádil, skóroval dvakrát a měl velkou zásluhu na výhře 'Fialek'. Jeden gól obstaral Alessio Cerci a dokonal tak dílo zkázy ve fialovém podání.

Parma, která šla do utkání morálně posílená po vítězství nad Chievem v poměru 2:1 pro bránu Artura Boruce neznamenala vážnou hrozbu. Domácí hráči mohli jít do vedení už na začátku utkání, kdy brankář Antonio Mirante zasahoval po Cerciho střele. Brankáře prověřil nebezpečně vyhlížející střelou také Riccardo Montolivo, ale mezi tyčemi opět vládl hostující brankář.

Druhý poločas začal aktivní hrou domácího týmu, která rezultovala ve vedení. Minutu po zahájení hry se do vápna dostal Stevan Jovetič, zkrotil centr Behramiho a střelou do pravého rohu brány překonal Miranteho. Fiorentina tak byla odměněna za svůj výkon a pokračovala v nastoleném trendu.

Také Parma nechtěla složit zbraně, Zé Eduardo chtěl s nepříznivým stavem něco udělat, ale pálil slepými. Také mladý Jonathan Biabiany se nechtěl nechat zahanbit a hlavičkoval těsně nad. To ale bylo vše.

Spolupráce Vargas - Cerci fungovala a druhý jmenovaný se hlavou prosadil přes bezmocného Miranteho. Centry do vápna dnes jednoduše nacházely určené adresáty a důkazem byl třetí hřebíček do parmské rakve. Houssine Kharja našel svým pasem Jovetiče, který dal svůj druhý gól v zápase a umlčel veškeré kritiky.

Stadion Artemia Franchiho tak viděl svižné utkání domácích s nevyzpytatelným soupeřem a velký návrat ztracené formy Stevana Jovetiče. Kam až florentský tým tento mladík dotáhne?

Více informací k zápasu

Janov CFC - Calcio Catania 3:0

21.09.2011 20:45

Góly: 29. Rodrigo Palacio, 34. Rodrigo Palacio, 79. Kévin Constant

Janovští Grifové potvrdili dobrou formu z úvodu sezony a připisují si další vítězství. Dnes především díky Palaciovi přejeli na vlastní půdě Catanii a spolu s Udinese vedou tabulku. Na všech třech gólech se podílel právě argentinský útočník, jenž dnes nastoupil s kapitánskou páskou. Dva dal, na třetí přihrál.

Pro Catanii to jsou první góly, které letos inkasovala. V úvodních dvou duelech vždy udržela čisté konto. Dnes mohla inkasovat hned v úvodu, kdyby Dainelli usměrnil Velosův centr přesněji, anebo Palacia nevychytal Andujar.

S dobrým zákrokem se musel vytasit rovněž Sebastien Frey, vlastně hned se dvěma. Nejprve si počíhal na Maxiho Lopeze, aby následně zneškodnil i dorážku Bergessia. Po půlhodině hry už Rossazzurri kapitulovali. Andujar sice sebevědomě vyběhl proti Palaciovi, jenže si zákrok zcela špatně načasoval a domácí kapitán pak už jen střílel do prázdné brány.

Druhý gól přišel hned vzápětí, o čtyři minuty později, po další chybě obrany hostů. Jorquera vyslal na bránu Caracciola, který obešel Andujara a mířil svým pokusem do brány. Míč sice ještě stihl před čárou zastavit Spolli, odkopnout ho už ovšem nedokázal, a tak si připsal asistenci pro další Palaciův gól. Snadnější góly si snad ani nemohla janovská hvězda přát.

Ještě do poločasu mohl Palacio završit hattrick, v závěru prvního dějství už byl ale Andujar proti a jeho střelu výborně vykryl. Před tím mohl korigovat skóre Ledesma, ale příležitost po Capuanově centru nevyužil.

Deset minut po změně stran mohl definitivně rozhodnout o výhře Grifů Kevin Constant, ale jeho zakončení nakonec zastavilo břevno. Utkání ještě krátce po svém příchodu hodlal zdramatizovat David Suazo, ale branka na 2:1 mu nebyla pro ofsajd uznána. Janov na to okamžitě zareagoval a v 79. minutě rozhodl o své výhře. Palacio připravil lahůdkovým centrem Constantovi snadnou pozici, po jeho proměněné hlavičce zápas skončil 3:0.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Bologna FC 1:1

21.09.2011 20:45

Góly: 29. Mirko Vučinić - 52. Daniele Portanova

Juventus nedokázal překonat Bolognu, ta uhrála remízu 1:1. Remízový stav nepomáhá ani jednomu týmu, oba dva přitom mohly vstřelit vítězný gól. 'Stará dáma' tak poprvé klopýtla.

Juventus přitom nezačal špatně, na bránu Bologni se hrnul jeden útok za druhým, Miloš Krasič a Mirko Vučinič pořádně zatápěli obraně hostí. Hra 'Staré dámy' byla plynulá a živá. Už v sedmé minutě vymyslel černohorský kapitán nepříjemnou střelu, ale brankář Gillet byl na místě Bolognu zachránil.

To se mu ale nepovedlo po půl hodině hry, kdy před Vučiničem kapituloval. Geniálním pasem rozehrál přímý kop Andrea Pirlo a pro útočníka Juventusu už nebylo problémem poslat svůj tým do vedení. Další šanci měl kapitán Alessandro Del Piero, po Krasičově nahrávce ale skórovat nedokázal.

V další šanci se ocitl opět Krasič, který mohl svojí střelou zvýšit vedení 'Bianconeri', ale brankář Gillet skvělým reflexem vytěsnil míč, směřující do brány.

Řecký záložník Koné byl největší hrozbou pro obranu Juventusu, zejména Lichtsteiner měl plné nohy práce. Když už překonal obranu Juventusu, na místě byl Gigi Buffon. Velká ztráta postihla Juve před přestávkou, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen střelec Vučinič a svůj tým poslal do početní nevýhody.

Do druhého poločasu vstoupili opět hráči Juventusu aktivněji, než hosté a Krasič opět proháněl obranu Bologni. Poté ale přišel velký šok pro domácí, když po nahrávce Ramiréze skóroval Daniele Portanova a stanovil remízový stav.

Juventus to nicméně nezaskočilo, Pirlo i Chiellini mohli přidat rozdílový gól. Brankář Gillet měl ale dnes večer svůj velký den a veškeré šance s přehledem likvidoval.

I proto Juventus přišel o dva body, jeden byl nucen přenechat hostům.

Více informací k zápasu

US Lecce - Atalanta Bergamo 1:2

21.09.2011 20:45

Góly: 25. Djamel Mesbah - 3. Germán Denis (pen.), 56. Germán Denis

Je to tak trochu paradox, ale nebýt bodového odečtu, je Atalanta na prvním místě společně s Janovem a Udinese. Klub z Bergama vyhrál další zápas a v tabulce už má jeden bod, navíc je patnáctý. Obě branky Atalanty vstřelil argentinský útočník Germán Denis.

Diváci na stadionu Via del Mare nemuseli na gól čekat příliš dlouho. Už ve 2. minutě zápasu totiž došlo k penaltovému okamžiku. Mesbah fauloval ve vápně Schelotta a rozhodčí jasně ukázal na značku pokutového kopu. Germán Denis nabídnutou šancí nepohrdl a Atalanta vedla 0:1. Domácí ale mohli záhy vyrovnat, jedovatou pasquatovu levačku musel likvidovat Consigli. Lecce se podařilo vyrovnat poměrně brzy, už ve 25. minutě, na hranici ofsajdu překonal Consigliho Mesbah!

Kromě vyrovnání přišla pro Atalantu další ráda, zranil se jí brankář Consigli a do branky musel jeho náhradník Frezzolini. Ten musel výrazně zasahovat na konci poločasu, ještě předtím však Bonaventura nedokázal překonat pozorného Julia Sergia. Každopádně v 56.minutě došlo k rozhodujícímu okamžiku, po rohovém kopu hlavičkoval voleybalovým způsobem Germán Denis a bylo to 1:2 pro Atalantu.

A bylo ještě hůře, Grossmuller uviděl v rozmezí pouhé minuty dvě žluté karty a byl vyloučen! Za takového stavu už si to hosté vzít nenechali a bodový odečet byl zažehnán.

Více informací k zápasu

AC Milán - Udinese Calcio 1:1

21.09.2011 20:45

Góly: 63. Stephan El Shaarawy - 29. Antonio Di Natale

Hodně štědré jsou v úvodu italské ligy oba milánské kluby. Zatímco Inter včera nechal body v Novaře, milánští je nechali doma proti Udinese. Konečná remíza 1:1, která je pro Milán pochopitelně velkou ztrátou, je však v konečném součtu zasloužená a spravedlivá.

Prvních dvacet minut se prakticky nic nedělo, domácí zkoušeli střilet ze střední vzdálenosti, hosté zase hrozit nebezpečnými protiútoky. Až přesně po půlhodině hry vyrobil fatální chybu Abbiati a vyklouznuvší míč dostal v pohodě do sítě Antonio Di Natale - 0:1 pro Udinese. Milán tedy doma prohrával, takže ho čekala velice složitá práce. I další zajímavý okamžik patřil hostům, konkrétně pálil Armero a Abbiati vyrazil. Domácí se dostávali do šancí málo, ovšem Seedorf z přímého kopu orazítkoval tyč! V prvním poločase měl ještě na kopačce vyrovnání Nocerino respektive Abate, druhý jmenovaný střílel z druhé vlny, avšak netrefil vůbec branku.

Ani ve druhém poločase to nebyla ze strany Milána žádná sláva. Nocerino hlavičkoval z dobré pozice hodně bídně a Cassano dokázal napálit jen Handanoviče. Podobně jako v prvním dějství padla branka jako blesk z čistého nebe. Střídající Ital s egyptskými kořeny El Shaarawy trefil míč ideálně k tyči, Handanovič se ani nepohnul - 1:1. Kdo však očekával zvýšený tlak Milána, ten musel být zklamán.

Naopak v závěru mohli vyhrát hosté. Po Di Nataleho střele zazvonila tyčka! V zápase už druhá. Brankář Abbiati pak několika skvělými zákroky odčinil chybu z prvního poločasu, nicméně na tři body to tentokrát nestačilo. V 84. minutě přišel pro milánské fanoušky skvostný okamžik, na hřiště totiž vyběhl uzdravený Filippo Inzaghi, jenže ani on nedokázal změnit stav 1:1.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Cagliari Calcio 3:2

21.09.2011 20:45

Góly: 1. Eran Zahavi, 15. Nicolás Bertolo, 76. Fabrizio Miccoli - 84. Daniele Conti, 90. Radja Nainggolan

Palermská horká půda jakoby pomáhala domácím a přitahovala dramata v posledních minutách hry. Dnes sem přicestovalo vedoucí Cagliari a opět to byl souboj do posledních chvil!

Cagliari přijíždělo na Sicílii s jasným cílem - uhrát dobrý výsledek, který by tým trenéra Ficcadentiho udržel ve hře o nejvyšší příčky. Záměr byl jasný, provedení horší. Alespoň ze začátku tomu tak bylo, postupem času se Cagliari snažilo zvednout hlavu a souboj ještě pořádně zdramatizovalo.

Začátek totiž domácímu týmu vyšel ukázkově, již v první minutě se prosadil Eran Zaháví, ranou zpoza šestnáctky poslal svůj tým do vedení. Úvod jako hrom v již tak vypjatém utkání ještě napomohl atmosféře. Hosté byli nadále aktivnější, v deváté minutě nahrával Barreto Miccolimu a jeho střela byla zblokována.

Daniele Conti byl poté blízko srovnání, ale před brankářem Tzorvasem minul. Neproměněná šance ho mrzela mnohem po čtvrthodině hry, kdy se prosadil Nicolás Bertolo a domácí vedli už o dvě branky. Těsně před poločasovou přestávkou ještě minul Radja Nainggolan.

Ve druhém poločase se nejprve zranil hostující Pisano a poté se dlouho nic nedělo, hra se ustálila, oba týmy se snažili držet se taktických pokynů trenérů a nic nepředznamenávalo zběsilý konec.

Ten ale přišel a paradoxně ho spustil gól Mauricia Miccoliho z přímého kopu. Za tohoto stavu by nikdo nečekal, že Cagliari ještě zvedne hlavu. Proti byl ale Daniele Conti, který pouhých osm minut po inkasované brance vstřelil důležitý gól. Na ten navíc navázal Nainggolan, když minutu po vypršení řádné hrací doby začal drásat nervy domácím přiznivcům.

Víc ale Cagliari nestihlo a tak všechny tři body zůstávají na půdě Palerma.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - Inter Milán 3:1

20.09.2011 20:45

Góly: 38. Riccardo Meggiorini, 86. Marco Rigoni (pen.), 90. Marco Rigoni - 89. Esteban Cambiasso

Fotbalový Davídek na hlavu poráží Goliáše, zkušeného bojovníka na všech evropských frontách! A činí tak drtivou lekcí z produktivity. Je to zázrak nebo jev, na který si pod vládou trenéra Gasperiniho budeme muset zvyknout?

Jistý člověk tvrdí, že veškeré komplimenty před slovem 'Ale' se nepočítají. Po předvedené hře a hlavně výsledku tohoto zápasu se dá říct jediné - nechci nijak snižovat nesporné kvality trenéra Interu, ale...

Fanoušci 'Nerrazzuri' prožívají napínavé chvíle. Nový trenér měl být na začátku sezony příslibem lepších časů, nového úsvitu nad majestátním stadionem Giuseppe Meazza. Po čtyřech zápasech ale na vše padá hluboký stín. Jak dlouho bude toto zatmění trvat? Tento zápas měl jasně ukázat tenkou hranici mezi úspěchem a koncem trenéra Gasperiniho.

Začátek zápasu přinesl mnohá překvapení, jedním z nich bylo v Interu oblíbené, leč málo funkční rozestavení 3-4-3. V základní sestavě se objevil ex-Říman Cristian Chivu a mladý talent Luc Castaignos. Oba měli být klíčem k zámku jménem Novara.

Otěže utkání ale zpočátku pevně sevřeli domácí hráči, kteří vlétli na soupeře beze strachu a v prvních minutách se ocitli několikrát blízko Cesarovy brány. Štěstí v kombinaci s nezkušeností zachránilo Inter od inkasované branky. Obránce Chivu vyrobil první chybu, Meggiorini ji ale využít nedokázal. Za hosty střílel Wesley Sneijder, ale Ujkaniho nevystrašil.

Novara vynikala disciplinovaností, agresivitou a odhodláním, tedy vším, co ještě nedávno představoval Inter Milán. Dnes to byl ale jiný tým. Inter poslední dobou poráží vlastní hráči, nejinak tomu bylo tentokrát, bývalý 'interista' Meggiorini po nahrávce Mazzariniho překonal bezmocného Cesara. Obrana Interu přistoupila pozdě a trest byl více než adekvátní. Vedení nováčka nebylo překvapením, za svůj výkon si gól zasloužil.

V poločasové přestávce nahradil Forlána s Castaignosem Pazzini s Obim a Inter se začal zvedat. Domácí celek ale skvěle utkání zvládal, takticky byl lepším týmem a jeho preciznost v odebírání míčů by se měla napodobovat. Právě když se Inter začal znova zapojovat do hry, přišel šok. Ranocchia ve vápně fauloval útočníka Morimota a Rigoni poslal Cesara na opačnou stranu brány. Za tohoto stavu se trenér Gasperini opět odhodlal k velkému tahu a nahradil svého nejlepšího hráče Sneijdera Maurem Záratem.

Když Holanďan opouštěl stadion, neměl daleko k slzám a symbolicky tleskal fanouškům Interu. Možná ho zamrzel fakt, že v létě nepřestoupil do Manchesteru United.

Utěšit se ho snažil Estéban Cambiasso, průběžný stav zkorigoval na 1:2 z pohledu Interu, ale pár minut před koncem mohl jen těžko přinést hostujícím fanouškům na tváře úsměv. A i kdyby se mu to povedlo, po průniku Giorgiho a gólu Rigoniho na konečných 3:1, by se i těm nejvěrnějším příznivcům chvilkový pocit štěstí z tváří lehce vytratil.

O víkendu čeká bývalého mistra Itálie Bologna, ale vzhledem ke hře a výsledku se dá jen těžko uvažovat o roli favorita. Hlavní otázkou dne tak zůstává téma odvolání trenéra Gasperiniho. Najde se trenér, který dokáže vdechnout obrovi nový život?

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Janov CFC32107:37
2.Juventus FC32106:27
3.Udinese Calcio32105:17
4.SSC Neapol32016:36
5.ACF Fiorentina32015:26
6.Città di Palermo32017:66
7.Cagliari Calcio32016:56
8.Novara Calcio31116:54
9.SS Lazio31115:54
10.Chievo Verona31114:44
11.Calcio Catania31111:34
12.US Lecce31023:43
13.Parma FC31023:83
14.AS Řím30212:32
15.AC Siena30211:22
16.AC Milán30214:62
17.Atalanta BC32105:31
18.Inter Milán30124:71
19.Bologna FC30121:51
20.AC Cesena30032:60
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (318)

Přidat komentář
lnterista

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inter hraje prd jůůůůvééééé

Reagovat
Pinturicchio

Zítra musí Cesena vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Je to dosť možné, Mauri hrať nebude ani Biava inak Edy potvrdil že zostáva a je pripravený zlepšiť výsledky, hráči ho musia podržať

Reagovat
Pinturicchio

Ale zase Inter na sestupových příčkách, no, je to lákavé.

Reagovat
Nuno čomes

Ty máš fakt radost z každé pi******

Reagovat
Shevchenko

Stačí když vyhraje Bologna.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
kubys

Reagovat
10

Gasperini bianconero per sempre

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krásna fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Gasp von ... vravel som to uz po prvom kole, opat sa len čaka az do bodu ked uz Inter bude stracat toľko, že mu opat ujde priečka najvyššia .

Reagovat
smazaný uživatel

Gasperini je už off z Interu. Teraz môžem ísť aj ja už spokojne off.

Reagovat
Pipo123

To fakt ? tak rýchlo ?

Reagovat
M11

spokojne off po vyprasku od novacka.. a pak ze si hovno fanda

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

určite som ale väčší fanda ako ty

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

sak jo

Reagovat
kiwwi

a nie len fanda...aj matematik

Reagovat
RickNash

zdroj? tvoje hlava?

Reagovat
smazaný uživatel

kucka jim chybi

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nie Gasper musí dostat dalšiu šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

nyní už těžko...dnes to byl těžký fail po všech stránkách.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola len chabá ironia...

Reagovat
Mihal

Užili sme si pár rokov na výslní a bojím sa toho, že zase na dlhší čas príde obdobie zápasenia o pohárové miesta... FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

to co z tohodle kádru vymačkal Mourinho a to co z tohodle kádru "vymáčli" jeho nástupce, to je k breku. Jestli bych tipl náhradu, tak z volných trenérů bych nejvíce sázel na QQ Florese, kterýmu bych věřil, s jihoameričany by neměl sebemenší problém i jeho herní projev, který preferuje by se Interu podobal. Pak stále věřím v Dungu. Další Rainieri? Taky bych se ho nebál a v poslední řadě nezbývá než opět zmínit Baggia, kterýmu bych ten horký brambor taky svěřil. Forza Inter!

Reagovat
Jajinek

QQ ... tomu bych tedy nevěřil ani za mák. To by bylo jako pod Leem...

Reagovat
smazaný uživatel

QQ se nevěří z jedinýho důvodu a to sice z vyhoření v Benfice, kde ovšem "dostal" hráče jako Balboa, Suazo, Garcia atp. a "hraj s nima". Tým byl strašnej a nemělo to vůbec smysl. Ve valencii ho odvolali kvůli projevu hry (výsledky měl víc než dobrý). V Madridu první rok udělal přesně to co tedka potřebujeme, reformu a tým začal šlapat a vyhrál defakto co mohl. QQ není trenér na 5let, ale je to kouč, který se nebojí dělat razantní kroky, který potřebujeme. Krom toho jak už sem zmínil, v komunikaci by nebyl vubec zadny problém a po Interu by bezesporu skočil

Reagovat
Jajinek

co jsem se bavil s fanoušky Valencie, tak pro něj neměli hezkého slova...

Reagovat
smazaný uživatel

tak vem si, že byli zvyklí na trofeje, který s benitézem vyhrávali, jenže končilo to období Iruety v LC a celý valencie, jeden rok vyjel SS a začala nastupoval éra barcy a realu, která je doteď. Jak říkám QQ měl výsledky, ale neměl herní projev. Odvolali ho tuším, když byli na 2.místě (ale ruku za to do ohně nedám). Je to mladej kouč, ale už toho dost vyhrál a HLAVNĚ: NEBOJÍ SE RAZANTNÍCH ZMĚN a proto bych mu dal šanci. Jasně, v Benfice vyhořel a v Madridu se vezl s týmem (ten druhej rok tam měl formu snad jen Reyes s Aguerem a de geou, jinak byli na ručník). Já bych ho v týmu chtěl. Když ne jeho, tak Dungu nebo Capella

Reagovat
Jajinek

to je sice možné...ale naprosto se nehodí do našeho systému. Obranu by dokázal líp zorganizovat klidně i sám Moratti...Vale i Atletico v těch konečnej fázích hořelo tak neuvěřitelně, že to ani není možné. Já chci konečně kouče, který nebude nic překopávat a začne využívat kvality toho kádru co máme, jeho největší přednosti a pokusí se navázat na Josého odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, každýho názor. Taky se podepíšu pro ustálení týmu a využití max.potenciálu tohodle týmu, kterej je pořád podle mě v TOP2 ligy. Já si myslím, že mladej trenér jako je mourinho na to má a flores se mi libí podobnou povahou jako má mourinho co se týče odtupu a arogance, která je at si kdo chce co chce říká, potřeba jako sůl. Jasně, je to sázka na nejistotu a podle mě o něm ani MM neuvažuje, takže je to jen čistá teorie. Každopádně ty by si nejradši toho Capella?

Reagovat
Jajinek

pro mě byl vždycky číslo 1 Dunga...kterého Moratti vždy ignoroval i když se vyloženě nabízel...mladý, progresivní a hlavně se schopností ten kádr zorganizovat, vnést tam řád, pevnou defensivu, přechod do útoku a všechno kolem. Navíc je to sympaťák...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

No neviem teda, minimalne s Forlanom by tam bol komunikacny problem Mam ho zafixovaneho ako chaotickeho kouca, ten by to nevytrhol.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, v Atleticu se další rok vůbec nedařilo hráčům, nebylo to trenérem, podle mě prostě tým nebyl dost dobrej. Byly tam individualní chyby, než chyby trenéra. Navíc tak jako oživil Reyese, to by potřeboval celej Inter.

Reagovat
alcantara

Nechcem sa hadat, Atletico som podrobne nesledoval, pretoze nebolo pre mna prilis zaujimave, ale Sebyk nema na neho prilis prijemne spomienky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sebyk ho nosil do nebe, v první sezone. Ve druhy propadl celej tým (kromě Reyese, Aguera a De Gey). Svádět to na Florese by nebylo fér. Jasně, udělal dost chyb, ale rozhodně ten tým ztrácel body, kvůli indiviuálním chybám hráčů v poli, to trenér těžko ovlivní (viz.tedka mourinho v levante)

Reagovat
smazaný uživatel

Flores je do seba zahladený futbalový demagóg, ktorému od odchodu z Valencie nejde nikde podľa jeho predstáv a na tom nemení nič ani úspešná sezóna matračiek. A hlavne, vraj je konfliktný.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, sleduju dost portugalskou ligu a vnímám ho spíš z portugalska, kde ač neměl výsledky, tak se mi jejich hra líbila. Ve španělsku je těžká práce, věřím mu, že v Serii A by přínos měl, ale třeba je to můj neobjektivní názor. Každopádně už něco vyhrál a je to pořád lepší varianta, než ty poslední 3. Ale jak říkám, je to můj názor (asi už jsem vůči Morattiho změnám skeptickej)

Reagovat
smazaný uživatel

Inter by už nemal experimentovať, a chodiť po zúfalej ceste. Ja by som dal Gaspemu čas, je nemysliteľné stále meniť trénerov, ak sa nedarí. To nikomu nepomôže a hlavne to musí stať klub veľké peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlas, gasperini nemá v tomhle týmu vůbec co pohledávat. Musí přijít nový trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Zas? Kolko vás to bude stáť?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je navařená kaše MM, to je jen jeho blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

QQ

Reagovat
smazaný uživatel

teda italie se taky rozjizdi zajimave ty favoriti, v anglii je to taky zajimavy a i to spanelsko me po par kolech prekvapilo i kdyz tam to nabere rychlou zmenu to je jasny

Reagovat
Jajinek

Moratti už to tady totálně sabotuje, jinak si to nedovedu vysvětlit....během necelých dvou let jmenoval 3 kouče...ani jednoho z nich jsem nechtěl. A nyní je střídáme jak ponožky, přitom ten kádr nemá žádnou střední generaci. Gaspovi jsem věřitel, že ten jeden ročník uhraje. Ale tímhle zápasem mě neuvěřitelně zklamal....jak poměrně dobře reagoval na vývoj utkání proti Trabzonu, jak postavil poměrně dobrou taktiku proti Romě, tak dnes dosral co mohl...od volby hráčů, rozestavení až po sřídání. Někteří hráči jsou navíc naprosto mimo sebe.

Po supercopě jsem říkal, že je tohle lepší než ten Leův chaos...spletl jsem se...není...tohle je daleko větší chaos.

Není to o těch posranejch třech becích...je to o tom, co má Inter globálně hrát. Gasp si dokázal, že když zhustí sřed hřiště a nebude hráče utápět na křídlo, že to jde...jenže když pak co celé zahodí a postaví zase tan 3-4-3 paskvil, tak je to pak těžké. Bylo to stejné jako v Palermu...jedna velká čená díra uprostřed, kde nikdo nemohl rozehrát a či dát míč na útočníky. Prostě ještě horší, než žádná orgnizace (Leo), je špatná organizace...a ta nastala nyní.

Nevím no...z těch reálných jmen stejně nedopadneme dobře a bude to zajímavé...každopádně Moratti tohle opravdu, ale opravdu nedal...Gaspa mi ještě o víkendu bylo líto...dnes už není. Hlavní je, aby někdo řekl Morattimu před podpisem smlouvy s někým dalším...jakým stylem fotbalu se asi prezentuje a jaké hraje rozestavení!

Tak je čas odarazit se odedna...FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

dobře napsáno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

inter aj ac maju dominantnych majitelov a tak chcu nevyraznych trenerov ktori neodvravaju lebo aj tak rozhoduju majitelia ktori sa považuju za najväčšich odbornikov

Reagovat
Logan

Tohle uz Gasperini podle meho neustoji ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na toho Ranieriho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, bambulák Inak je volný ešte aj Ancelotti a hlavne Benitez.

Reagovat
rossoneri89

Ancelotti v lete slusne odmietol .... mal charakter .. nie ako Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelottimu nevěřím, že půjde do Interu a s Benmitezem jsou zase špatné zkušenosti. Ranieri se velkých výzev nebojí, on je na tohle skoro jako dělanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý budovatel mužstva, ale nie je víťazný typ.

Reagovat
smazaný uživatel

to druhé "Ranieriho místo" by bylo v současné situaci pro Inter to nejlepší umístění, po něm by mohli hledat vítězný typ

Reagovat
Pipo123

Cuper Cuper !!!!!!! Vráť sa

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to co předvádí Sneijder a celá záloha, to je neuvěřitelný propadák. Snaha Milita, který však nedostává vůbec podporu od zálohy, snaha Javiera a snaha Pazziniho, to je zoufale málo. Lucia z fleku posadit na tribunu a přestavět celej tým. Tady je tedka všechno špatně, od trenéra po posledního maséra Julio-Chivu,Samuel,Rannocchia,Maicon - Zanneti,Cambiaso,Stankovic-Sneijder-Milito,Forlan a USTÁLIT TO UŽ KUR*VA, pořád to rotuje jak nevíc co, připos*raný japonci tam běhaj jak vítr v bedně, kupujem hráče kvalitou do středu pole a doufáme v co? V to, že nás přehrávají nováčci. Je mi z toho nablití. A ty tikety mi asi začně Moratti proplácet (Sevilla 0, San Sebastian 1, Inter 2) a tausen v pr...

Reagovat
Jajinek

s tou sestavou 100% souhlas...nic lepšího a vhodnějšího nepostavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby nedošiel Lothar Matthäus ten je teraz volný,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by to Moratti asi zabalil.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som sa jeho angažovaniu už ani moc nečudoval

Reagovat
smazaný uživatel

Vykúpiť Juande Ramosa z Dnepropetrovsku.

Reagovat
Jajinek

já už bych se nedivil ani SGE...a nebo taky Maldini a asistenti budou Del Piero a Totti....

Reagovat
smazaný uživatel

wau

Reagovat
smazaný uživatel

SGE aspoň italskému fotbalu rozumie, len si už vyše 10 rokov nahovára, že naučí hrať taktický futbal i angličanov.

Reagovat
Pinturicchio

SGE?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, už

Reagovat
Jajinek

Star Gate Ejakulation...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

nokia

Reagovat
Pipo123

SGE, tak dlho som premýšľal že som sa dopracoval až po Hviezdnu bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I Bruckner je volný

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky Franz Straka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem takovej Jarda Hřebík, ten by nám dal novej elán

Reagovat
Pinturicchio

Moratti : "Gasperini non ha avuto la partita in mano?' Gli hanno chiesto i cronisti dopo la partita: ''Mi sembra proprio di no - ha risposto il presidente nerazzurro - ma lasciamo passare la serata''."

Takže Gasp zítra půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák...

Reagovat
smazaný uživatel

na webu AC : takze Mister X je nakoneic Gasperini

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Moratti je ''sympatak'' uz od pohledu ze by se chystal velky navrat Beniteze?

Reagovat
Kenneth

Solidně to jde do kopru po odchodu Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec ak bude chciet Hamsik hrat v ramci Talianska za velkoklub staci mu ostat v Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí jak toho Obiho tam cpal jen Benitez a ted Gasperini Leonardo ne a jak hrajou

Reagovat
Robbie

vem te si Mourinho do Interu já chci do Realu Del Bosqueho

Reagovat
smazaný uživatel

To bych bral mě by se tam líbily Mourinho,Mancini,Guardiola,Dunga.... Kmonacký

Reagovat
smazaný uživatel

Ako veľký fanúšik AC a SSC som za tento výsledok vďačný, ale ako veľký fanúšik serie A ( už vyše 15 rokov ) ma to sklamalo a to nie z dôvodu, že dá sa povedať outsider porazil inter, ale s toho čo sa s interom deje. Začalo to zápasom s tottenhamom minulý rok v LM a pokračuje to teraz, ale už aj v domácej súťaži. Predpokladám že v LM sa im bude " dariť " podobne a to 4té miesto pre LM taliansky futbal tak skoro nevydobije späť. Teraz už len držať palce SSC a AC v champions league , alebo odpisujem inter predčasne? Ale čo iné sa dá robiť po takomto výsledku..

Reagovat
fantomas

Rafa nástup!

Reagovat
smazaný uživatel

Nestihol som...takže 102. pre comeback Rafu v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Bože co ten Inter zase dělal ? Viděl jsem pouze první půlku a to ještě tak napůl oka , protože mě zajímalo víc Bordeaux - Lille (moc pěkného fotbalu jsem ale neviděl ) . Gasperini je podle mě mrtvý , tohle fakt nejde aby ho nováček takhle trápil . Moratti má každopádně z čeho vybírat (Ranieri , Lippi ) a to mě trošku straší .

Reagovat
smazaný uživatel

no Lippi ... to pochybujem ze pojde do interu

Reagovat
CubONE

Pippo Inzaghi je po operaci kolene opět v nominaci AC Milán a jelikož má trenér Massimiliano Allegri pořádný problém s marodkou, je velice možné, že se zkušený útočník hned posadí na lavičku. Formu potvrdil v přípravném duelu, kde dal šest branek.

Reagovat
rossoneri89

Pippooo

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že můj Juve jede

Reagovat
smazaný uživatel

Najdôveryhodnejšiahypotéza: Claudio Ranieri, alebo interné riešenie s portugalčanom Luisom Figom

Reagovat
smazaný uživatel

To bych radši udělal z Cambiassa hrajícího trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako než Figa.

Reagovat
johan14

Je to čim ďalej horšie s Interom. Za rok a pol z 1 v Europe pokles tak na 30 - te miesto, neveril by som že sa to dá. Dunga by mohol urobiť poriadok v tom bordeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda že mi včera padol net, nemohol som si vychutnať tú deštrukciu Interu....ale ich prehra je len taký príjemný bonus, hlavne musíme dnes vyhrať my.....Forza Juve !

Som zvedavý na Eliu

Reagovat
Rudy

Ostuda jako prase. Jinak se to neda nazvat. 1 bod a skore 4:7(!). Jestli v dalsim kole neporazime Bolognu tak uz opravdu nevim a desim se utkani s Neapoli. Myslel jsem ze prohra s Schalke bylo to nejhorsi co jsem mohl s Interem zazit ale tohle bude asi majstrstyk. Benitez by byl povestny posledni hrebicek do rakve Snad se vzchopime a nejak to se cti dotahnem na 2. misto (1. bude tak maximalne zbozne prani). Bude to tezke

Reagovat
smazaný uživatel

Liga Mistrů bude zbožné přání

Reagovat
M11

velka a zbytecna ztrata.. ale konecne na takovy Juventus muzu byt hrdy.. diky hosi.. jen tak dal..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

hrdost je důležitá

Reagovat
Jajinek

Tak máme nejhorší start do sezóny za posledních x let a přesto na největší konkurenty ztrácíme 6, 5, 3 a na toho největšího 1 bod...to je neuvěřitelné...

Tohle bude sezóna jako řemen

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista

sezona zacina az ted..a doufam ze 4312

Reagovat
Jajinek

myslíš, že ude hrát Claudio diamant?...v Juve hrál 4-4-2 a v AS mu náromně fungovalo 4-2-3-1...to bych viděl při našem kádru jako nejreálnější, co od něj čekat...sice to bude zase s utopenýma křídlama, ale aspoň bude zhuštěnej střed a ty křídla nebudou ostrý...

Reagovat
Pipo123

4-2-3-1 by sedelo Mauritovi, ale podla mna bude hrať na dvoch útočníkov, máte tam slušný pretlak, a nechcem moc vidieť Forlana na krídle. Ale držím vám palce

Reagovat
lnterista

uvidime jak je inteligentni....4312 uz je proste takova nase "tradice"

Reagovat
10

a kolik by si chtěl ztrácet po třech zápasech?

Reagovat
Jajinek

Na AC 1 bod když prohrajeme i s Novarou???....starosti mi dělá ta Neapol...to je pravda, ti kdyby dnes vyhráli a bylo to 8, tak by to byl průser...

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri was signed as the new manager of F.C. Internazionale Milano.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

jako zaskok na sezonu ho beru ale pak fakt chci nejakeho borce...vzdycky ten tym vytahl takze pro nas dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

O výhru jsme se připravili sami. Skoda, bylo to jednoznačně na vítězství. DeCeglieho už nikdy nechci vidět v sestavě, Giaccherini at si zabalí a jde zpátky do Ceseny, to je prostě katastrofa.

http://www.youtube.com/watch?v=ZrzAUG13GTg

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
Jajinek

tak si vyber kde o tom chceš kecat...

Říkám, tohle vás může mrzet...měli jste nejlehčí los na začátku a všichni ostatní ztráceli, mohli jste si vybudovat solidní pozici. Na druhou stranu v Sieně to co jsem viděl byla zase spíš údržba, tak to tak asi pán Bůh chtěl...

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, ale jak říkám, nejen výsledky jsou důležité, holt zápas blbec, Bologna z jediné šance ( samozřejmě roh, po debilitě DeCeglieho ) dala gol, pak se stáhli a bránili v 9 lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

to jeho kokotský zpracování, když byl poslední hráč těsně před naší bránou mi ani nepřipomínej

Reagovat
10

ty děláš, jakoby jsme z těch tří kol uhráli 3 body tohle je prostě Serie A, ztráty s takovými týmy budou mít všichni

Reagovat
M11

strasne nas podcenuje to je fajn

Reagovat
lnterista

asi vas nebere za nejvetsi konkurenci ...to co jsi napsal pasuje presne na AC

Reagovat
Jajinek

to určitě...ale ještě ste vlastně nehráli s nikým, kdo by vás prověřil...tohle mohlo být 9 bodů do začátku. Musíte nasbírat náskok pro vaši tradiční lednovou krizi...

Reagovat
10

horší spaní bych měl z jednoho bodu a skóre 4:7

Reagovat
Jajinek

to věřím...takhle máte nad námi aspoň chvíli náskok...

Reagovat
10

nenabízel jsem ti náhodou sázku, že skončíme před váma?

Reagovat
Jajinek

možná jo...ale to bylo s Vargasem a Luganem...šel bych do toho i tak a půjdu do toho klidně i nyní za pro Tebe nevýhodných podmínek...

Reagovat
10

to nevím, dejme tomu, že "nevýhodný" podmínky se mažou tím, že máme o 6 bodů víc o co se vsadíme?

Reagovat
Pipo123

Čo spravil DeCeglie ? respektívne nespravil

Reagovat
Pinturicchio

Je to silně podprůměrný hráč, to spravil.

Reagovat
smazaný uživatel

je fajn ze neapol a juve stratili takze strata na spicku sa nenatiahla hura.....inak dnesny zapas co dodat hraci hrali co mohli ale ked su traja hraci z utoku mimo neako sa neda chyba lahkost....hraci makaju idu do subojov ale chyba tam Ibra .....Pato hmm je ho skoda ked mal sancu ukazat ze je pre Milan nepostradatelny sa zrani.....ako je to dost ,,hriesna"'myslienka ale ked to tak pojde dalej co tak ho predat do Barcelony alebo MCity.......?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to mít jednoduché, když to jde i složitě, že? V 2. poločase AC určitě lepší než v prvním, ale i tak další ztráta a v závěru to mohlo být ještě horší. Udine mohlo s klikou odvézt i 3 body. Zatímco trápení v koncovce lze odůvodnit absencí hlavních ofenzivních opor, tak vzadu je to horší. Udine šlo v druhým poločase do útoku snad pětkrát a byly z toho 3 gólovky, kdy u jedný při nás stály všichni svatí. Letos těch výpadků dozadu fakt není málo a nelíbí se mi to. Aspoň že ostatní výsledky nám trochu nahrály do karet, ale 2 body ze 3 zápasu (2 domácích) je mizerná bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych řekl že obrana byla dnes rozhodně lepší než proti Neapoli...viděl sem tam víc jistoty. Spíš mě zajímá kdo bude hrát o víkendu !?!? a za týden proti Plzni...s takovou tam ten bod snad i uhrají Ale třeba bude už Ibra ok a rozjede to jako loni na začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Opticky obrana jistěji vypadala, protože moc práce neměla. Ale když už ji měla, tak to slavný nebylo, protože Udine chodilo do koncovky a jen tyč a dvakrát Abbiati nás uchránili od druhýho gólu.

Reagovat
DelPiero137

Mohli by ste pls niekto dat podrobnejsie hodnotenie zapasu? Videl som to len od 60min.

Co spravil Mirko? Dik

Reagovat
smazaný uživatel

měl žlutou(přísnou) za řeči a pak udělal zkluz na půlce, možná na žlutou, možná ne, ale rozhodčí ho za to jen napomenul, pak se seběhli hráči Bologne kolem sudího jak babky na schůzi v Slunce, seno.. a už to jelo to brečení, po dvou minutách sudí vytáhl druhou žlutou Mirkovi a bylo to.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko trošku zachytil protihráče za ruku a pak ječel na sudího jak kokot - žlutá. Skluz na půlce, sudí za ním běží, že mu dá kartu, Mirko ho prosí, sudí mu jen domluví, seběhnou se hráči Bologne a sudí asi uzná, že první myšlenka je správně. Kokotina Mirka, jinak se to nedá nazvat.

Reagovat
Pinturicchio

( Ale u té druhé se sebou nechal rozhodčí pěkně vymáchat )

Reagovat
DelPiero137

Dik vsetkym za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsme nevyhráli, sice nás to může mrzet tyhle ztracené body, ale za předvedenou hru a hlavně bojovnost od gólu Bologni klukům děkuji, i Giaccherinimi i Pepkovi, ikdyž jim to moc nejde, nechali tam duši, i bez tří bodů jsem dnes pyšnej na Juve! Catanii rozprášíme, Forza Signora!

Reagovat
panca

jinak se mi vubec nelibi bommel. Kdyz ho porovnam s minulym pulrokem, kdyz k nam prisel, tak je polovicni

Reagovat
Ragazzo d'oro

Divný zápas. V prvním poločase jsme se stěží dostávali do šance, v druhém už to bylo lepší, ale po gólu naše snaha opět opadla. A nakonec můžeme být ještě rádi za remízu.

Abbiatti: obrovská škoda té minely. Jinak podal opět skvělý výkon a podržel nás.

Abate: nemohl tak větrat tu lajnu, protože Armero je snad ještě rychlejší. Zahrál svůj standart.

Nesta: velmi dobrý výkon. V defenzívě skvělý a když viděl, že to vepředu nejde, skvěle vyvezl balon.

TS: snad až na jednu chybičku, kterou ale hned napravil podal skvělý výkon. Pomalu se začíná dostávat do formy z minulého roku.

Zambro: nejslabší článek defenzívy. Párkrát špatnou přihrávkou založil nebezpečný protiútok.

MvB: standartní výkon, nic nezkazil, ale taky nijak neoslnil.

Nocerino: velký bojovník a dříč. Bohužel ne až tak fotbalový, což bylo párkrát dost vidět.

Seedorf: skvělý výkon. Snad až na dvě pokažené přihrávky nebylo co vytknout. Pro mě MOTM.

Alberto: první poločas tragédie. Ve druhém se už zlepšil, ale očekával bych od něj mnohem víc.

Cassano: zápas přesně pro něj. Když máme větší držení míče, je výborný. Dnes byla jen škoda, že nedal jednu ze svých šancí, ale měl to těžké.

Faraon: ukázal potenciál. Byla a něm ještě vidět trocha zbrklosti, nicméně se mi jeho výkon líbil. No a gól dal jako starý mazák.

Je mi hrozně líto Patinha, ten se toho snad už nezbaví. No snad to nebude nic vážného, protože náš útok je už opravdu v žalostném stavu. Na Ibru se těším jak na smilování.

Proti Cesene už potřřebujeme bezpodmíněčně získat tři boy a já věřím, že se nám to podaří.

FORA MILAN!!

Reagovat
terry

Tohle je GENOA!

Reagovat
M11

o Udine jsem mel po vyprodeji fakt strach.. ale vidim ze zbytecny

Reagovat
smazaný uživatel

no rozhodně to nebylo to bombarďácky Udine z loňska, kdyby jo tak by nas dnes přejeli jak vlak

Reagovat
One-Real

nahoru pro Atalantu, skoda toho odpoctu, mohli byt v klidu do desitky..

Reagovat
jv

Miro.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezona by mohla být dobré peklo v posledních kolech :D Tam nepůjde o každý bod, tam půjde o každou branku.

Reagovat
Pinturicchio

A takhle bych si představoval sestavu na Catanii :

Buffon - Vidal, Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner - Pepe / Estigarribia, Pirlo, Pazienza, Krasic - Del Piero, Matri / Quagliarella

Reagovat
Pipo123

Lichti na lavo ?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pipo123

Idem radšej spať, kurva Pinto, toto už nie je sranda, pár ludí vie moje meno na FB, ešte si budú myslieť že som gay,,, pst

Reagovat
Pinturicchio

Voe, to bylo na to, co jsi napsal - evidentně je to psané zleva, ta sestava.

Reagovat
Pipo123

Aha, já som uvidel Celine a už som sa zľakol to mi nemôžeš jednoducho napísať že to je zľava ?

Reagovat
Pinturicchio

Think Twice

Reagovat
Pipo123

Ono tá pieseň bola fakt len kvôli zostave ? ... už ma nemiluješ ?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vidal, to je fakt hnus. Réééééééétóóóó, kde jsi?

Reagovat
Pinturicchio

V Turecku , ... ale jinak to nejde, případně Grosso nalevo, případně Giorgio nalevo a uprostřed Barzagli a Sorensen. DeCeglie ať jde hrát do Novary.

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam dělal? je tam Gemiti...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

( Nejsmutnější je, že v týmu, kde by neměl protekci, by si fakt nezahrál ani přes něj )

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mě, že Vidal ještě pořádně neměl čas ukázat, jestli na to má...

Reagovat
Pinturicchio

Chce to už ostrý celý zápas, ale v těch drobcích, co odehrál ( TIM, Parma, Siena ) se mi líbil dost, ... jenže na TIMu mělo AC dost improvizovanou sestavu, u Parmy už bylo víceméně rozhodnuto a u Sieny taky přišel, až když jsme vedli. Ale věřím mu, příště už ho chci 100% v základu.

Reagovat
Mr.Jindros

To by si musel Marchisio sednout. Vidal by měl hrát ve středu zálohy.

Reagovat
Pinturicchio

Když si takhle Antonio zavařil s Retem, tak nevím, no, ... ale je fakt, že Grosso hrál o level líp, takže by to snad šlo, s Vidalem na středu zálohy.

Reagovat
brenk

Nebál by som sa Grossa skúsiť znova

Reagovat
Largo

Vidal jinde, než ve středu zálohy, hrát neumí....

Reagovat
Pinturicchio

Vidal umí hrát na levém beku, stopera, DM i AM.

Reagovat
DelPiero137

Ja sa len bojim kedy dojde Pirlovi dych...a Vidala este nemame odskusaneho.

Reagovat
Pinturicchio

Nemáme a i tak ted na to levém obránci zahrál o tři levely líp, než DeCeglie.

Reagovat
10

nemá cenu toho Claudia pomíjet takhle na křeč, hraje dobře

Reagovat
Pinturicchio

To je jen pro tenhle zápas, mně se zatím taky líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zatim hodně dobře, vypadá to, že se jim konečně podařilo správně posílit Jen ten De Ceglie mi tam příliš nesedí

Reagovat
Shevchenko

200 pro MILAN!

Reagovat
Largo

Ještě zítra AS, snad to konečně dopadne dobře...i když s Borriellem na křídle dost pochybuju....

Reagovat
Largo

Zápas sem neviděl, ale podle reakcí mu to dneska moc nešlo...Nepopírám, že umí.

Jen říkám, že ty nejlepší výkony odvádí prostě jako DMF,popřípadě CMF...

Reagovat
Pinturicchio

Komu, Vidalovi? Byl tam o tři třídy lepší než DeCeglie.

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Pinturicchio

Shevo, prosím Tě, jak je to s cenama ve Fantě, kterou mám brát u těch výměn?

Reagovat
Shevchenko

Aktuální

Reagovat
Pinturicchio

I u toho, který jde pryč, i u toho, kterého vemu?

Reagovat
Shevchenko

Jo u obou.

Reagovat
Pinturicchio

Fajn, díky.

Reagovat
Shevchenko

Nemáš zač.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

mistři světa remizovali 1:1 no to není snad ani možný

Reagovat
Pinturicchio

Inter prohrál.

Reagovat
Pinturicchio

( samozřejmě narážka na klubové MS )

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, sorry

Reagovat
mastakillah

Včera tři body jasně prokaučoval Mazzarri, Hamšík, Inler i Cavani měli hrát.Bez nich jsme o třídu slabší a včera se to jasně ukázalo

Reagovat
FuckT

jj, mne to len trochu nejde dohlavy, setri na LM ? preco setri teraz, ked je este tyzden do zapasu s Villarealom, uz vidim, jak bude setrit aj s Fiorentinov ... ...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši prokoučuje tři body teď, než aby je prokoučoval v pěti zápasech za sebou, protože hráči nezvládnou tu zátěž a zraní se...

Reagovat
mastakillah

teď mohl být vytvořen náskok na hlavní rivaly.využít jejich slabé formy a utéct jim o pár bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na co ti bude náskok teď, když ho za 2 měsíce hned ztratíš a ještě nabereš ztrátu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná ztráta bodů , Mirko udělal fakt hovadinu na facku . Co jsem ho zatím viděl tak jsem docela zklamaný . Má sice už na kontě důležitý gól a asistenci , ale já od něj čekal lepší kombinační hru , on je zatím takový 5sekundový hrdina . Podobně je na tom DeCeglie , celý zápas dokáže zvládnout ( ti dva soupeři ho ani moc nezaměstnali ) a najednou blikanec jak kráva jako včera před gólem . Kdo mě ale štve možná ze všeho nejvíc je Krasič . Nemyslím že mu taktika nepřeje , on je zkrátka úplně v pasti Včera mohl být hrdina dne a on s tím naloží takhle . Nakonec mosím něco napsat i o Claudiovi . Conte konečně pochopil kde jsou jeho limity a zatracovaný hráč začíná alespoň plnit standart . Conteho práce je zatím hodně pozitivní . Sice jsme hráli pouze s kluby , které se chtějí hlavně zachránit , ale to v posledních sezónách byli naši kati . To co slíbil je už vidět , hráči odchází s mokrým dresem , a hlavně snažíme se diktovat hru a hrajeme pěkný fotbal . I Herbovi by se to líbilo .

Reagovat
DelPiero137

Ako hral vcera Krasic prosim ta? Ja som to videl len od 60min a to tam uz nehral. Inak mna stval Giaccherini. Zakazdnym stratil loptu, ci uz zle prihral alebo zbytocne soloval. Uz by som chcel vidiet aj Eliu v akcii.

Sakra, mala to by reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Blbě jako ostatně v poslední době je u něj zvykem . Ve finálové fázi vždy ukopl míč . Měl jednu obrovskou šanci , když šel sám na brankaře a bohužel nedal , prakticky z protiútoku Bologna vyrovnala . Popravdě řečeno v druhé půlce se mě zdál lepší . Bologna chtěla vyrovnat a trošku ( i když ne moc ) to otevřeli a to je něco pro něj . Ovšem do plných je stále tragický .

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič byl včera naším nejnebezpečnějším hráčem. Po jeho akcích jsme byli několikrát v gólové šanci, do několika příležitostí se sám dostal (trefil bohužel tyč). Nechápu, co je to za novou módu, kritizovat za každou cenu jeho. Naopak Marchisio je stále chválen. Asi proto, že nepřihrává soupeřům na góly, jako De Ceglie. Přitom je to hráč, který ztratí nejvíc míčů z celého týmu.

Reagovat
Pinturicchio

Milos včera OK, snad se bude zlepšovat dál, chtělo by to gol, dva, na podpoření sebevědomí. DeCeglie katastrofa. S Marchisiem souhlasím částečně, sice občas ztratí míč, ale vedle Pirla mu svědčí, jde nahoru - získává míče, dokáže rozjet zajímavou akci, zrychlit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prvé Claudia nechválím , jen jsem od něj čekal něco mnohem horšího ( to u mě není chvála ) a v tom ztrácení míče pravdu nemáš . Myslím že se o první příčku dělí Krasič a Vučinič . No a za druhé jako módu to rozhodně nevidím . Od ledna je jeho přínos pro tým mizivý . Tak se mě zdá že proti organizované obraně mu to prostě nejde . Jeho zbraní je rychlost a tak čekám na utkání s AC , nebo AS kde by mohl mít víc prostoru .

Reagovat
Pinturicchio

Má, hlavně včera v druhém poločase.

Reagovat
10

Miloš včera zazdil minimálně 3 nadějný akce, kdy si ještě místo příhrávky snažil předkopnout míč dopředu a skončil s ním mimo hřiště...jedinou "gólovou" šanci vytvořil tím, že včas předal balon Alexovi 15 metrů před vápnem

Reagovat
10

a co se týče Marchisia...nesouhlasím ani v tom, Claudio mě příjemně překvapuje, hraje důrazně, odebere spoustu balónů, podporuje útok, zatím vedle Pirla hraje výborně

Reagovat
Pinturicchio

Těch míčů ztratí dost, typická jeho situace - vybojuje míč / někdo mu přihraje a jemu se míč zaplete mezi nohama, obstoupí ho dva hráči a on ten míč ztratí. ( Ale jinak souhlas, vedle Pirla roste, snad si takovou formu udrží, i když to třeba nepůjde celému týmu )

Reagovat
Pinturicchio

A Miloš se zlepšil, na jaře se nedostával ani k tomu, aby "předkopnout míč dopředu a skončil s ním mimo hřiště" ( ve vápně ) pravidelně s ním končil u lajny, kde šel do tří hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Věta "jemu se míč zaplete mezi nohama" už víc jak půl roku sedí na Miloše . Taky mám pocit že má problém se skákajícím balónem , či těžkým balónem při zpracování , když si vzpomenu na Maura tak jeto nebe a dudy .

Reagovat
Pinturicchio

Od Mirka to zatím není taky hitparáda, to máš pravdu, včera mě docela naštval ( tím vyloučením ). Ale ještě k Milošovi, koukněne na to, kama se včera zase tahali prakticky všechny útoky - pravou stranou, přes Miloše a Stephana. Ta levá strana byla naprosto zbytečná, jak DeCeglie, tak Pepe ( ten nalevo jednoduše ne ) a dokud to tak bude, tak Miloš bude předvádět jen takovéhle, lehce nadprůměrné, výkony.

Proti Catanii Vidal na levého beka, před ním Estigarribia, napravo Lichty a Miloš.

Reagovat
Pinturicchio

* tahalY

Reagovat
Pinturicchio

Teda, proč do toho tahám Mirka, no, to je jedno, toho si nevšímej.

Reagovat
10

tohle by byla pravda, pokud by se Miloš do finální fáze vůbec nedostával, ne v případě, že 4 slibný příležitosti úplně zazdí...

Reagovat
Pinturicchio

To jde jedno s druhým, když ví, že on prostě musí, protože nalevo to nikdo neudělá, tak Ti to nijak nepomůže. Jinak já si vzpomínám maximálně na dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe byl neslaný nemasný , i tak si myslím že jeho přínos pro tým byl včera větší . I jeho práce ve vápně mě přišla smysluplnější . Taky se mě nezdá že by to včera bylo vše o pravé straně . V první půlce to šlo dost středem a i když pravá byla živější jak levá , nebyla tam nějaká jasná dominance .

Reagovat
Pinturicchio

V prvním poločase to bylo do očí, střed - pravá straná. Jinak Pepe je zatím hodně slušný, ale on podle mě musí hrát napravo, nalevo je to brzda, zbytečně to tam motá, hází si to na pravačku. On není takový typ, jako Elia.

Reagovat
smazaný uživatel

To se vědělo už před sezónou že Pepé nebude tahoun . Mě se ale nalevo líbil víc jak . Giaccherini . Naštěstí jsou tam ještě dvě možnosti tak snad to nalevo půjde nahoru .

Reagovat
Pinturicchio

To zase jo, Giacc je mimo, ale jeho není takový problém překonat, takže nemusí Pepe nalevo předvést nějakou hitparádu. Chtěl bych tam konečně vidět Estigarribiu.

Reagovat
10

u něj je problém v řešení základních situací, většinu z nich zajebe na úkor jednoduchosti

Reagovat
10

na druhou stranu to pořád srovnávám s Krasićem z podzimu, oproti tomu letošnímu tam zlepšení bylo minimálně v tom, s jakým nasazením včera napadal a vracel se

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, té formě z podzimu už se u nás nemusí ani přiblížit, to byl neskutečné super dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na levo klidně můžeš postavit sněhuláka, protože Pirlo se točí vždycky doprava. Pokud nedostaneš k záložníkovi míč přes stopery a beka, bude tam zbytečnej. U levého záložníka je potřeba 100 % defenzíva a sem tam nebezpečnej náběh do šance...

Reagovat
Pinturicchio

Tak pak je ideální řešení Estigarribia.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám...

Reagovat
Pinturicchio

Levák, silný, bojovník, hodně rychlý, takový ofenzivnější Vargas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nechci malovat čerta na zeď, ale na levé straně podlě mě prostě nemůže zazářit nikdo. Kouknul jsem na video a vypadá, jako Miloš, akorát, že místo rychlosti upřednostňuje při přecházení hráčů techniku. Z mého pohledu je nejlepší varianta Pepe. Ale bylo to jen video, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli chceš být ještě víc nahlodaný , tak se koukni na jeho statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto konkrétním případě a v této souvislosti mě statistika nezajímá

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, no, chtělo by ho to konečně alespon vyzkoušet. Pepe by tam mohl být, ale podle mě by ho Conte musel "naučit", aby to netahal do hřiště, tím tu hru brzdí, ztrácí tam míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba vadí Mýtus, že rozestavení a hra musí být středově souměrná. Mě přijde dobrý mít napravo ofenzivní smršť a vlevo defenzivní jistotu. Ale zase ne jak loni, kdy zleva nehrozilo nic a soupeři svou defenzívu posunuli výrazně doprava, čímž jsme se odzbrojili vlastně všude. Navíc jak říkám, Pirlo se točí doprava a od jeho kopaček půjde tím směrem 80 % míčů.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, chápu, ... no jak říkám, do tohodle, co píšeš, mi nejvíc zapadá Estigarribia, pak Pepe, pak Giaccherini.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to pouze neocenil slovem výborně , ale rozhodně udělal pokrok.

Reagovat
Pinturicchio

DeCeglie nezvládá nic, i v tom utkání s Parmou, byť jsem ho chválil, měl jistá zaváhání a svezl se s týmem. Milos byl včera OK, jednoznačně se posunul. Dřív ty míče ztrácel, posílal do pryč. Včera už s Lichtym napravo kombinoval docela slušně, měl dvě golovky.

Reagovat
DelPiero137

Ako hral vcera Krasic prosim ta? Ja som to videl len od 60min a to tam uz nehral. Inak mna stval Giaccherini. Zakazdnym stratil loptu, ci uz zle prihral alebo zbytocne soloval. Uz by som chcel vidiet aj Eliu v akcii.

Reagovat
johan14

Seria A bude teda zaujímavá. Kto sa dostane do LM? Adeptov veľa, čierny peter zostane asi pre Inter, Lazio a AS. Prvá trojka - Juventus, dobré posily, tréner a už sa tam musia dostať, aj keď ich nemám rád, AC, uhrajú to, team vyskladaný na každej línii, Neapol, tréner hádam prestane robiť experimenty, a do každého zápasu dá nesilnejšiu zostavu. Udinese bude hrať pohár, vedia zabojovať a formu majú stabilnú.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jsem ve Fantě udělal poslední dvě změny - Parolo, Nené OUT - Cerci, Denis IN

Reagovat
smazaný uživatel

o tom Denisovi jsem uvažoval taky.. Výměna Maxi Lopez, Denis...

Reagovat
Pinturicchio

Já bych do toho šel.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono to je tak, že jeden bude střílet za Catanii a druhej za Atalantu, teď jde jen o to, který víc...

Reagovat
Pinturicchio

Já sázím na Denise, Atalanta má výborný tým, zatím jim to hodně šlape. Catania loni 4 nejhorší útok, pokud nepočítám sestupující. Navíc Maxi zas tolik golový není, 8 golů v 35 zápasech, 7 žlutých karet, 1 červená. ( Ale taky se to s Denisem může otočit proti mně, kdo ví, jak dlouho si tu formu udrží on, respektive Atalanta )

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď si mě opravdu nahlodal

Reagovat
Pinturicchio

DENIS

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Gazzetta nás za včerejšek chválí, podle nich zatím náš nejlepší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady čtu, vypadá to, jako by naši ztrátu zavinil De Ceglie a jinak všichni byli skvělí (až na Miloše a Giaccheriniho). Co se týče Miloše, asi jsem viděl jiný zápas. Byl jasně nejnebezpečnějším hráčem, dostal se do několika šancí, několik šancí připravil pro spoluhráče. Docela se mi líbil Giaccherini v první polovině svého působení na hřišti. Navázal na práci Miloše, ve druhé půlce svého partu byl ovšem tragický. Vůbec se nezmiňoval Pepe, který neuděla na hřišti prakticky nic (asi podle hesla, kdo nic nezkazí, hraje dobře). Co se týče Marchisia. To jako když nepřihrává soupeři do gólovek jako De Ceglie, tak se má chválit? Nechápu. Má dobré momenty, sem tam solidně zakombinuje, dobře umí zdvojit spoluhráče, naopak jeho ztráty jsou laciné a je jich hodně. Pokud někdo kritizuje ztráty Krasiče v ofenzivní činnosti, na hranici gólové šance, nechápu, jak může přehlížet ztráty středového hráče v jednoduché kombinaci. Navíc Claudio hoří dozadu. Tohle má být jako hráč pro Juventus? Pro klub, který má drtit celou ligu i Evropu? Možná by to mohlo stačit na Sienu, ale na Juventus rozhodně ne. Docela mě štve Mirko. Dal gól, dostal hloupou červenou, ale spíš mi vadí ten zbytek. V kombinaci je naprosto nulový, není schopný dát ani tu nejjednodušší přihrávku. Ještě horší byl ale včera Matri. Kdybych ho viděl poprvé, divil bych se, jak takové kopyto může hrát vůbec fotbal, natožpak, za nejslavnější italský klub, v Sérii A. Obecně se mi nelíbí nabíhání útočníků. Při centrech do vápna si vždycky neomylně dokáží najít "mrtvé místo", kde nemají šanci se dostat k míči, i kdyby měl centrující hráč zaměřovač. řekl bych, že tady čeká Conteho velká práce, i když by mohl pomoct Quagliarella, který to v sobě má.

V souvislosti s gólem se tady mluví o De Cegliem, ale jeho hrubka skončila pouze rohem. Giorgio si snad u těch standardek dělá prdel. Právo občas pustit takto hráče mají Pepe, Marchisio atd., ne stoper, na kterém by tyto situace měly stát. Pokud bychom měli dostávat takovéto góly po chybě Giorgia, můžeme to rovnou zabalit.

Komentář vypadá sice dost kriticky, ale je potřeba si uvědomit, že důvodem k radosti nemůže být to, že jsme přehráli Bolognu (nejen ji). Je to sice obrovský posun oproti minulým sezónám, ale nemůžeme kvůli tomu přehlížet triviální chyby, které nás stojí body.

Co se týče Conteho, napadlo mě, že ty jeho podivuhodné tahy mají jednoho společného jmenovatele. Odchod Mela, odchod Grygery, ponechání Motty, odchod Zieglera, ponechání Grossa a De Ceglieho, přednost Pepeho a Giaccheriniho před Krasičem a dalšími, přednost Marchisia před Vidalem... Přijde mi, že je to upřednostňování Italů před kvalitou. Nejde říct, že bych to odsuzoval, ale všeho s mírou. Na druhé straně jsme zatím mělii v základu maximálně 3 neitalské hráče. Klasik by se zeptal: Kdo z Vás to má?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdelší koment. Co od tebe pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem ho kurva psal dvakrát. Myslím, že první verze byla ještě delší.

Reagovat
Pinturicchio

jen vypíchnu

- Pepe, jak už jsem psal, je prostě lepší napravo, nesvědčí mu ta levá strana ani trochu

- Marchisio se mi zatím líbí, ale je potřeba koukat na jeho výkony ne ve srovnáním s tím, co předváděl dřív, ale ve srovnáním s tím, jací hráči mají hrát za Juve, ... další věc je, že se prostě může vézt s týmem ( tak jako tak, zatím OK, byť ho Vidal pokaždé zastínil i během těch drobků, které odehrál )

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio by pomohl , nevím proč třeba včera nepřišel spíš místo Matriho , byl by do té hry na 10 lepší varianta . Co se týká postavení útočníku tak máš pravdu , tady by hodně pomohl i Toni .

Reagovat
10

na Miloše a Claudia mám trošku jiný názor, jinak souhlasím...těch gólů z rohu máme za poslední sezony suverénně nejvíc v Serii A, většina z nich šla přes stopery, nejvíc přes Giorgia...jinak Pepeho jsme tady za jeho včerejší ofenzivní přínos kritizovali, přesto mi na tu levou stranu příjde pořád jako nejlepší varianta, akorát za ním měl hrát Reto

Reagovat
Jajinek

O tom upřednostňování Italů jsem tu nedávno mluvil s Pintem a už jsem to naznačoval....zatím se to sakra potvrzuje.

Reagovat
Pinturicchio

V čem se to potvrzuje? Jedině na tom místě levého beka.

Reagovat
Jajinek

v tom, co ti Ital vypsal v posledním odstavci

Reagovat
Pinturicchio

Pokud zatím hrajeme tak, jak hrajeme, tak je to v podstatě jedno. Conte je inteligentní kouč, který když uvidí, že to nepůjde, tak to nebude lámat přes koleno. Navíc naprostou většinu "upřednostnování" vysvětlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není jen pocit , tuhle filozofii hlásal nový prezident hned od začátku . Je to bohužel někdy na úkor kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Co dneska, zahrajeme Sienu? Včera to docela šlo. Hlavní tipy Atalanta a Janov, pak Lazio, Cagliari, Chievo a Juve over 3,5 (Mirko mě stál hodně včera)...

Reagovat
Jajinek

mě včera vyšlo AC oba týmy dají gól, Atalanta, Genoa...ale nevyšlo mě Cagliari...měl jsem neprohru...dnes dávám, že dá Siena gól...kurz 1.9

Reagovat
DelPiero137

Podla mna to nie je kriticke, prave naopak. To "mrtvé místo" si utocnici vyberaju uz sakra dlho. Expert nato bol u nas Amauri a Cenzo. U Mirka ma prekvapuje ze mu nejde kombinacia lebo v priprave som bol z neho nadseny.

Ja sa obavam ze my na tych Talianov v zaklade dojdeme. Pepe s Marchisiom maju raz za par zapasov nejaky zablesk a to im vystaci na dalsich par zapasov. Ale ako pises, robia chyby pri zakladnych cinnostiach. Na Claudia staci zatlacit, je pod tlakom a prihrava zle. Smerom dozadu by som si to tiez inak predstavoval (dost aj fauluje). Pepe je strasne citatelny a proti slabuckej Parme to stacilo. A co ma najviac strasi Giorgio. Opat mal zablesky rozohravat a nakopavat loptu superovi. V obrane nie je nasim Tiagom Silvom. Branenie standardiek nam robi obrovske problemy. Krasic nato ma, ale z nejakeho dovodu nedokaze vyhodnotit v danej situacii najlepsie riesenie.

Ja sa bojim ze tieto nedostatky ktore si prenasame od trenera k trenerovi, nas opat budu stat LM. Pride par takychto zapasov a nepomoze ani ked sa Conte roztrha v hulakani. Moralka, sebadovera bude na dne a budeme sa viest. Pozitivum je nasadenie a vola, dufam ze vydrzi az do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

vystihol si to perfektne akurat nesuhlasim stym Matrim on proste nie je typ utocnika ktory bude kluckovat a tahat loptu do predu on si len hlada miesto v 16-ke je potrebne nanho hrat.Proti Bologni o desiatich hracov mal ist do utoku jednoznacne Quaki

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci vcera zklamal tu penaltu na inzagiho mel odpiskat jasne tahani za dres

Reagovat
smazaný uživatel

Môžem poprosiť nejakého Juventina, aby mi venoval trochu času a obšírnejšie napísal hodnotenie hráčov a zápasu ? Bohužiaľ zápas som nevidel a remíza veľmi zamrzela, tak chcem vedieť či sme hrali dobre atd....ale ako čítam vylúčilli Vučiniča, takže to nás zrejme dosť ovplyvnilo....

Reagovat
smazaný uživatel

Ovlivnilo, neovlivnilo, to zůstanou jen dohady, i v těch 10 jsme hráli parádně, novináři to označili za nejlepší předvedenou hru Juve letos. Bohužel štěstěna dnes stála na straně hostů, nedbale jsme si nechali dát gól, klasicky z rohu, po chybě De Ceglieho, kterej se měl míče zbavit a ne si s ním hrát před vápnem, pak Giorgione ukázal, že mu bránění hřáčů při standartních situacích nejsou známé a už to bylo. Pak jsme ale zabrali a do konce zápasu Bolognu přehrávali v 10, hráli jsme v tempu, bojovali o každej balon, nepustili soupeře ani za půlku natož do šance, Bologna byla zalezlá zbaběle před svým vápnem a modlila se aby už byl konec, bohužel, to byl jeden z těch zápasů, kdyby jsme mohli hrát do druhýho dne a gol by nám tam prostě nepadl. Jen tak rychle zhodnotím hráče: Gigi krom gólu, kterej byl nechytatelnej neměl práci. Lichty klasicky jezdil po lajně, bránil, útočil, není co vytknout. Barzagli se stává naším nejlepším stoperem. Chiello hodně často rozehrával, což podle mě jeho parketa vůbec není, ale nevedl si zle, ovšem gól je jeho. De Ceglie, podle mě hrůza, propadal, do útoku nulovej, a to jeho zpracování...brrr. Pirlo, no co napsat genialita sama. Marchisio místy neviditelný, ale snažil se a rozehrál pár pěkných akcí, hodně ale poztrácel ve středu. Krasič, tady asi nebudu moc objektivní, protože ho mám strašně rád, ale hrál podle mě dobře, není to úplně ono, ale běhal, bojoval, motivace mu nechyběla a podle mě nejnebezpečnější hráč útočné řady, ikdyž ztratil pár balonů tím, že si ho předkopl moc daleko před sebe. Pepe-neviditelnej, ale bojoval. Del Piero, první půlku co byl na place se snažil kombinovat, ale tohle nebyl zápas pro něj. Mirko- dal gol, ale nechal se hloupě vyloučit, což nás stálo nejspíš body, zatím mě moc nepřesvědčuje, zdá se mě pořád stejně línej. Střídající hráči: Giacc zahrál nejlíp od doby co k nám přišel, když vystřídal, už si dovolil i kličku, ikdyž často mu nevyšla, běhal a snažil se. Vidal - 3x možná až 10x lepší než De Ceglie(nastoupil na LO), bránil, napadal soupeře na půlce, pomáhal v rozehrávce, jednoznačně si říká o základ. Matri vystřídal, a podle mě si počínal dobře, byl na hrotu sám, vytvářel prostor pro spoluhráče, zklepával balony do stran, ale 1 na 1 projít prostě neumí a najít si správnou pozici ve vápně taky ne, na tom bude muset zapracovat. Tak to je asi vše

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik, čekal jsem, že to bude kratší

Reagovat
DelPiero137

Ja by som skusil stopersku dvojicu Barzagli-Sore. Aspon jeden slabsi zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
M11

vcera jsem jeste zapomnel napsat.. ze nejen klasicky braneni rohu je tragicke.. ale i nase vlastni rohy jsou hruza.. vcera jich bylo velke mnozstvi a nejsme schopni to tam urvat

Reagovat
GEGE

Siena lepší po celý zápas jednoznačně si zasloužili vyhrát.Alespon,že vyrovnali.Škoda těch 5-6 golovek co spalili...Takhle trapné AS sere už i mě...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Robur

Reagovat
M11

Robur paradni vykon

Reagovat
smazaný uživatel

otras,,,Enrique von !!!!!!!!! Nedá sa na to pozerať...však ešte nevyhral zápas.... Nie je možné aby sme si doma za celý zápas vypracovali 1,5 šance .... to je hamba ... načo nám je 70% držanie lopty keď si to prihrávame len okolo šestnástky.... Enqrique by mal sám odísť... na to sa nedá pozerať... Nech príde Ancelotti... bude zase dobrá hra... nie takéto chujoviny ...bago hrať...Siena mala viac šance..remíza zaslúžená.... a pochybujem že sa v nedelu v parme vyhrá ... to bdue ďalšie fopa...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na tomto zápase je jasne vidieť, že AS je túto sezónu zatiaľ slabé a že sme s ním remizovali my, nebolo našou dobrou hrou, ale slabým súperom. Preto v zápase Inter vs AS žiaden pokrok zo strany Interu nebol ...a ak bol, tak len zanedbateľný ...

Reagovat
Alberto Aquilani

Kde je Ancelotti ?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ale už by mohol prísť...len sedí doma a oddychuje..nech už zoberie kormidlo na lavičke AS a bude pokoj. ..

Reagovat
Woods

pre AS by bol jeho navrat idealny, Enrique je uz po par kolach zrely na odchod.... a kedze Carla mam dost rad, tak mu to miesto aj dost prajem

Reagovat
niflheim

Nějak nechápu, co si od toho Enriqueho slibovali

Reagovat
terry

300. pro Malesaniho!

Reagovat
Radin

zajímavý začátek sezony všude-Barcelona nedominuje,Real už vůbec ne...Ac a Inter jsou zatím mimo,tradiční týmy z popředí jako As Řím a Arsenal hodně dole..Borusia taky nic moc..zajímavé začátky lig :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zostane este Enrique nejaku dobu..s Carlom by som sa zacinal bát AS..s tymi hracmi by on mohol dokázat vela..

Reagovat
smazaný uživatel

New Barca zatím dva góly a dva body . Pravděpodobnost že se to láme k lepšímu nedohlednu . Nenáviděný Osvaldo , který už podle místních vlků dávno neměl hrát , zajistil alespoň bod . Všechno je jinak .

Reagovat
smazaný uživatel

Všimněte si Atalanty, jestli takhle bude pokračovat tak bude za pár kol atakovat pohárové příčky...

Reagovat
DelPiero137

Barcelomania lezia tazko na mozog celemu ludstvu. Dokaz, vcerajsi komentator Digi Sport :

"AS Rim drti svojho supera, neuveritelne drzanie lopty 71%, neuveritelna 90% prestnost prihravok. Siena si za polcas vypracovala jednu nebezpecnu sancu".

Zasol som nad jeho komentarom, epicky zachvat ze AS Rim opat remizovali mi potvrdili ze je to strasny hnup.

Btw Siena mala 6 tutoviek a plno dalsich si sami skazili. Hra smerom dopredu u AS je strasna. To Barcelonske zaseknutie a nekonecne prihravky spat zazdili vsetky slubne precislenia. Nechapal som to, ked uz mohli ist do plny, do precislenia prisla prihravka domov, bago a super sa pohodlne stihol vratit a sformovat.

Klobuk dole ako dokazali Tottiho ukecat aby behal, vracal sa a odoberal lopty

Osvaldo ma obrovske stastie ze ho Marcova polostrela doslova trafila.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Luciano Moggi :

"In casa Juventus invece, non voglio sentire alcun alibi. Il Bologna è la stessa squadra che aveva preso ceffoni nelle prime due giornate, si poteva e si doveva vincere anche in dieci, a prescindere dall'ingenuità di Vucinic. Al di là di ciò, in ogni caso, mi fa un grande piacere constatare come il carattere dei bianconeri sia ritornato all'altezza di come la storia ed il blasone della Juventus impone. Con Conte ci si potranno togliere delle soddisfazioni, anche puntare all'Europa che conta."

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné, něco takovýho číst od Moggiho

Reagovat
Mr.Jindros

Přeloží mi to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ber ohlad aj na nas, pre ktorych je taliancina spanielska dedina . Strucny preklad?

Reagovat
Pinturicchio

Jindros ; Abbysek - nechce hledat výmluvy, Bologna se jednoznačně porazit měla. Ale že ho moc těší ta mentalita, s jakou jsme šli za vítězstvím i v deseti lidech, že je to mentalita a vůle, která Juventus vždycky zdobila a že je moc rád, že je to tahla touha po vítězství zpět.

Reagovat
Pinturicchio

* že je ta touha po vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Pro příště: hoďte si do to translate.google.cz a dejte překlad italština - angličtina, dá se to z toho pochopit v pohodě.

Reagovat
panca

jedete nekdo na plzen do italie?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele