Primera Division - souhrn 5. kola

20.09.2011, 21:58, aktualizováno 22.09.2011, 23:51
Komentáře a souhrny
Betis porazil i Zaragozu a je první, Espanyol ve druhé dnešní dohrávce porazil Getafe. Valencia ve šlágru kola remizovala s Barcelonou. Další ztrátu během pár dní si připsal Real Madrid. Bílý Balet jen remizoval v Santaderu a první příčka se mu vzdaluje. Suverénně si naopak počínalo Atlético, Gijón rozstřílelo 4:0. Zvítězila také Malaga.

Real Betis - Real Zaragoza 4:3

22.09.2011 22:00

Góly: 7. Roque Santa Cruz, 12. Salva Sevilla (pen.), 47. Beñat Etxebarria (pen.), 49. Roque Santa Cruz - 36. Efraín Juárez, 77. Juankar, 79. Juankar

V posledním zápase pátého kola španělské La Ligy zvítězil domácí Real Betis po gólové přestřelce nad Zaragozou a bez ztráty bodu tak překvapivě vede tabulku. V 7. minutě otevřel skóre Santa Cruz, o čtyři minuty později zvýšil na 2:0 Salvia, ve 36. minutě snížil Juarez, ale hned po přestávce se na 3:1 trefil Beñat. O 3 minuty později přidal druhý gól Santa Cruz a dva góly si na své konto připsal také Juan Carlos, který tak snížil na konečných 4:3.

Real Betis hrál ještě loni druhou ligu, ale letos válí v té nejvyšší. Úvodní tři zápasy nad Granadou, Mallorcou a Athleticem Bilbao zvítězil a i tentokrát vstoupil do zápasu velice suverénně. Už v 7. minutě totiž otevřel skóre Santa Cruz. Chica po pravé straně utekl obráncům a napříč pokutovým územím poslal přihrávku přímo do běhu Paraguaycovi, který poslal míč ke vzdálenější levé tyči.

A o čtyři minuty později vedl Betis již o dvě branky. Rozhodčí totiž zapískal faul na Pereiru, který byl v té době již v pokutovém území, a tak se kopala penalta. K té se postavil Sevilla a střelou v pravé tyči překonal brankáře Roberta, který zvolil opačnou stranu.

Ve 25. minutě musel míč ze sítě lovit také brankář Casto, ale skóre se nakonec neměnilo. Střela Heldéra Postigy sice o tyčku zapadla za záda brankáře, ale pomezní rozhodčí už předtím signalizoval ofsajdové postavení, které se po opakovaném záběru ukázalo přinejmenším sporné.

O jedenáct minut později ale Zaragoza opravdu snížila a zásluhu na to měl především Juarez.Po centru zleva vznikl v pokutovém území zmatek, kterého nejlépe využil právě Juarez, který lehkým obloučkem překonal vyběhnutého Casta.

Ani po poločase neustal velice zajímavý zápas. Spíše naopak. Potvrdit to může fakt, že hned minutu po začátku druhé pětačtyřicetiminutovky zvýšil Betis své vedení na 3:1. Da Silva totiž v pokutovém území zahrál rukou, a Betis tak mohl zahrávat druhou penaltu zápasu. K té se tentokrát postavil Beñat a prudkou střelou doprostřed brány nedal Robertovi šanci. penalta to byla ovšem hodně přísná, vezmeme-li v úvahu, že Da Silvovala ruka byla blízko těla a byla očividně nastřelená.

A dříve než se Zaragoza dokázala vzpamatovat, udeřil Betis počtvrté. Po rychlém výpadu na pravém křídle dostal Santa Cruz míč přímo do běhu a hlavičkou o zem překonal Roberta.

V 69. minutě došlo k další velice zajímavé situaci, kdy byl domácí brankář Casto vyloučen. Skluzem mimo pokutové území zfauloval protihráče, a od rozhodčího tak viděl červenou kartu.

Do brány se tak postavil náhradník Inaki Goitia a hned zažil perné chvilky. V 77. minutě totiž na 2:4 snížil Juan Carlos, když po prodlouženém centru na zadní tyč šmikl nohama a zblízka prostřelil střídajícího Goitiu.

A o dvě minuty později nastalo ještě větší pozdvižení , když Juan Carlos přidal druhý gól, který se tomu prvnímu hodně podobal. Po tečovaném centru se u zadní tyče jako první objevil znovu Carlos a volejí zblízka snížil na 3:4.

Zaragoza se poté snažila vyrovnat, ale i přes několik dobrých šancí se jí to nepodařilo. Nejblíže tomu měl Mateos, který po centru po zemi zprava vystřelil, ale mířil o kousek nad.

V nastaveném čase se odehrála poslední akce zápasu, kdy Zaragoza zahrávala zajímavý přímý kop, ale Goitia ho chytil, jenže neudržel, a tak příležitost musel odkopem likvidovat obránce Betisu.

Po čtyřech odehraných kolech má Betis jako jediný plný počet bodů a vede, zatímco Zaragoza se nachází se čtyřma body na 14. příčce.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Getafe CF 1:0

22.09.2011 20:00

Góly: 90. Walter Pandiani

V dohrávce pátého kola španělské La Ligy vybojoval domácí Espanyol Barcelona výhru nad Getafe, když se v nastavení trefil útočník Walter Pandiani. Katalánský celek tak má na kontě dvě výhry a dvě prohry, což mu stačí na 10. místo, zatímco klub z Madridu se stále trápí a je předposlední s pouhým jediným bodem.

Nepravé El Clásico mezi barcelonským a madridským celkem se dlouho neslo ve velmi nudném duchu, kdy se za první poločas nezrodila ani jedna vyložená šance. Druhá pětačtyřicetiminutovka byla naštěstí již akčnější a nabídla několik velice zajímavých příležitostí, které byly korunovány vítězným gólem v poslední minutě.

Getafe v minulém utkání po nevýrazném výkonu podlehlo nováčkovi z Vallecana 0:1 a trenér Luís García tak protentokrát zvolil defenzivnější rozestavení s pouhým jedním útočníkem, kterým byl Miku. Od tohoto tahu si sliboval alespoň jednobodový zisk a dlouho se zdálo, že se tak také stane.

Hosté měli v záložní řadě pět hráčů, což jim pomohlo k většímu držení míče, ale kvůli chybějícímu druhému útočníkovi nedokázali tuto výhodu přetavit do výraznější gólové šance. V té největší se v prvním poločase ukázal Francisco Casquero, v pokutovém území vypálil z voleje, ale přestřelil branku Christiana Álvareze.

Espanyol se v prvním poločase nedostal vůbec k ničemu, ale po přestávce se výrazně zlepšil. Zpřesněná hra mohla přinést ovoce již po dvou odehraných minutách, když se Thievy Bifouma poradil s Valerou, ale jeho šanci otevřít skóre zápasu zlikvidoval zákrokem nohou brankář Miguel Moya.

Do dalších šancí se dostal Javi Marquéz a Sergio García, ale jejich pokusy letěly nad bránu. Velice zajímavá pak byla Verdúova střela z half-voleje z poloviny hřiště, která málem nachytala na švestkách příliš vyběhnutého Moyu, který měl co dělat, aby na poslední chvíli vyrazil do brány padající míč.

Z následujícího rohového kopu se do dobré příležitosti dostal Vladimír Weiss, ale jeho střelu z branky vykopl Alberto Lopo. Největší šance zápasu Getafe se zrodily v rozmezí 30 sekund. Nejprve byla Mikuova střela zblízka zblokována Hectorem Morenem, a hned poté, co se míč vrátil do pokutového území, objevil se u zadní tyče zcela osamocený Valera, ale ten nedokázal usměrnit své zakončení a poslal míč z malého vápna vysoko nad břevno.

V poslední minutě zápasu Rui Fonte poslal parádní centr na Sergia Garcíu, s jehož střelou si brankář Moya dokázal poradit, ale vyražený balón se dostal přímo k Pandianimu, který prudkou střelou vymetl levou pavučinu Moyovy brány. Espanyol si tak v samém závěru zajistil tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

Valencia CF - FC Barcelona 2:2

21.09.2011 22:00

Góly: 12. Éric Abidal (vl.), 23. Pablo Hernández - 14. Pedro, 77. Cesc Fàbregas

Největší šlágr 5. kola španělské Primera Division mezi Valencií a Barcelonou skončil remízou 2:2. Utkání se hrálo na vysoké úrovni a po pětadvaceti minutách padly tři góly. Barcelona dokázala srovnat ve druhém poločase zásluhou Fabregase a vybojovala tak bod, který je s pohledem na průběh utkání pro obě mužstva zasloužený.

Utkání začlo bleskově a už po dvanácti minutách hry se poprvé měnilo skóre. Domácím se povedla akce po levé straně, kde Mathieu dokázal poslat před branku nebezpečný centr, na který si nabíhal Roberto Soldado. Ještě před ním však do míče udeřil obránce Abidal a ke smůle hostí si ho nešťastně srazil do vlastní sítě - 1:0.

Domácí se však z jednobrankového vedení neradovali příliš dlouho. O dvě minuty později se Barceloně povedla jejich typická akce, kdy do kolmice na pravou stranu nahrával Lionel Messi na nabíhajícího Pedra, který tvrdou přízemní střelou podél gólmana srovnal na 1:1.

V úvodní dvacetiminutovce byl k vidění překvapivě vyrovnaný fotbal a zejména tvrdý boj o střed hřiště. Barcelona se dostávala na polovinu soupeře o něco více než domácí tým a další střelou se prezentoval Fabregas, který prověřil připraveného Guaitu ranou z dvaceti metrů.

Parádní utkání pokračovalo i nadále a ve 23. minutě se měnilo skóre potřetí. Hostující Barcelona znovu nepokryla levou stranu Valencie, kde unikl Mathieu a poslal před branku přízemní přihrávku. Tam nabíhali dva hráči v bílém a nepochopitelně pouze jediný bránící hráč Barcelony. Pablo Hernández se tak ve vyložené příležitosti nemýlil a poslal svůj tým do vedení 2:1.

V dalším průběhu prvního dějství bylo k vidění hlavně plno nedovolených zákroků na obou stranách. Valencia nechtěla pustit svého soupeře ke svému pokutovému území a to se jí částečně dařilo. Barcelona se až na výjimky k brance soupeře nedostávala. Domácí naopak hrozili z rychlých protiútoků a v jednom z nich spálil stoprocentní šanci Roberto Soldado, který se ocitl po přihrávce od Banegy sám před prázdnou brankou Barcelony, ale překvapený touto skutečností branku minul.

Do konce první půle se ještě jednou probíjeli hosté do zajímavé šance po pravé straně přes Daniho Alvese, ale na poslední chvíli zasáhl skvěle hrající Jordi Alba a zabránil tak nebezpečí před brankou Valencie. První půle tak skončila za stavu 2:1 pro domácí.

Ve druhém dějství se očekával veliký tlak hostující Barcelony, ale v úvodu poločasu se nic takového nekonalo. Naopak Valencia byla překvapivě aktivnější a vytvořila si i první šance. Po dvou nepřesných střelách Banegy se do slušné šance dostal Soldado, který znovu stál na správném místě před brankou, ale ani tentokrát nedokázal zakončit a na poslední chvíli mu balón z kopačky sebral jeden z obránců Blaugranas.

Valencia pochopitelně začala s průběhem druhé půle být více pasivnější a Barca se začala dostávat více do hry. Pořádně zatrnulo fanouškům domácího celku v 70. minutě, kdy se opřel do balónu Javier Mascherano a ze třiceti metrů trefil břevno branky Valencie. Barca nakonec dokázala prolomit obranný val domácích a srovnala v 77. minutě. Messi naservíroval přesnou kolmici na Fabregase a ten se napodruhé před Guaitou nemýlil - 2:2.

Závěr zápasu přinesl v ochozech veliké pozdvižení. Lionel Messi vymyslel znovu jednu ze svých geniálních přihrávek na střídajícího Davida Villu, který ale z bezprostřední blízkosti nedokázal Guaitu překonat. O minutu později si Valencia málem dala vlastní gól a před brankou domácích tak bylo v závěru zápasu velmi rušno.

V nastaveném čase ještě Jordi Alba inkasoval červenou kartu, ale vše bylo mimo záběry kamer a není jisté, za co přesně byl Alba vyloučen. Poté ještě požadovala pokutový kop za faul na Messiho, ale v tomto případě zůstal rozhodčí klidný a zápas tak skončil zaslouženou remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sporting Gijón 4:0

21.09.2011 20:00

Góly: 28. Alberto Lora (vl.), 68. Eduardo Salvio, 72. Falcao, 80. Falcao

Ve středečním zápase pátého kola La Ligy rozprášilo Atlético Madrid hosty z Gijónu 4:0. Největší zásluhu měl na tomto jednoznačném vítězství Falcao, který se postaral o dva góly, ale prosadil se také Alvaro Dominguez Soto a Alberto Ramos, u kterého však šlo o zásah do vlastní sítě.

Atlético v létě přišlo o své dva elitní útočníky, Diega Forlána a Sergia Agüera, ale příznivce madridského klubu to nemusí vůbec mrzet. Do týmu totiž z Porta přestoupil Radamel Falcao Garcia, který dává jeden gól za druhým. V minulém kole sestřelil hattrickem Racing Santander a i v pátém kole La Ligy nezůstal pozadu.

Už na prvním gólu měl výrazný podíl, ačkoli to nebyl on, kdo poslal míč do soupeřovy sítě. Po centru Gabiho na zadní tyč totiž vystřelil směrem na bránu a gijónský Alberto Ramos při zoufalém odkopnutí nasměroval míč pouze do své vlastní brány.

Po úvodním gólu z 28. minuty Atléticu narostlo sebevědomí a Falcao mohl během jedné minuty dvakrát zvýšit na 2:0, ale nepovedlo se, a tak zůstal stav do konce prvního poločasu nezměněn.

Sporting byl poté velice rozhořčen nad rozsudkem sudího, který neodpískal penaltu na faul Miguela De Las Cuevase, který byl v pokutovém území sražen Mirandou při snaze zachytit centr Carmela Gonzaleze. Kdyby totiž byla penalta odpískána, Miranda by byl zároveň vyloučen za zmaření vyložené gólové situace.

Atlético nechtělo připustit drama, a tak pro něj byl velice důležitý gól v 68. minutě, o který se hlavičkou do prázdné sítě postaral Alvaro Dominguez Soto.

Falcao se poté postaral o potvrzení madridského vítězství, když v závěru zápasu přidal dva góly. V 72. minutě si v pokutovém území povodil Alberta Ramose, a pak poslal míč přesně k tyčce. O devět minut později se pak prosadil prudkou hlavičkou po Gabiho přímém kopu, která zapadla přímo do růžku soupeřovy brány.

Atlético tak podruhé za sebou dokázalo zvítězit 4:0 a vypadá to, že se po nepřesvědčivém začátku začíná naplno rozjíždět. To Gijón se stále trápí, po prohře s Realem Sociedad, Osasunou a Valencií prohrává i svůj čtvrtý zápas, a je tak bez bodu stále poslední.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Athletic Bilbao 1:0

21.09.2011 20:00

Góly: 62. Santi Cazorla

Ve středečním zápase pátého kola si domácí Málaga poradila s Athleticem Bilbao, když se jako jediný trefila letní posila z Villarrealu Santi Cazorla. Domácí tak navázali na svá předchozí vítězství s Granadou a Mallorcou a stále stoupají tabulkou.

Athletic se nadále trápí, tak by se dal shrnout večerní zápas. Ačkoli Baskové drželi míč na svých kopačkách, nedokázali ho ani jednou dopravit do soupeřovy sítě. Trenér Marcelo Bielsa se stále snaží najít ideální sestavu, která by konečně dokázala vyhrát, ale to se mu nedaří. Vrátil se k rozestavení na pouhé tři obránce, čímž podpořil útok, ale střelci v několika slibných situacích selhali.

Do největší šance domácích se dostal Eliseu, který byl po krásném centru Dudy sám před Iraizozem, ale Portugalec svým zakončením přehodil nejen brankáře, ale i celou bránu.

Júlio Baptista poté z přímého kopu z hranice pokutového území napálil břevno, čímž již výrazně upozornil soupeře, že jeho tým chce tři body. Odpovědí mu byla asi největší šance hostů, ale Markel Susaeta celou akci zbrzdil, čímž poskytl malažské obraně potřebný čas k zaujetí svých pozic.

Deset minut po začátku druhé půle zahrozilo malažské křídlo Joaquín, který do týmu v létě putoval z Valencie, ale jeho střela po průniku do vápna mířila vedle.

Athletic svojí nečistou hrou následovně začal rozdávat jeden přímý kop za druhým, čehož nakonec využil v 62. minutě Santi Cazorla. Prudkou střela nejprve přeletěla hlavy hráčů v zdi, a pak dostatečně klesla na to, aby zapadla přímo do horního růžku Iraizozovy brány.

Gaizka Toquero byl pak asi nejblíže srovnání, když si naběhl na dobrý centr zleva. Brankář Málagy Willy Caballero ale neměl příliš problémů vytěsnit střelu mimo tyče. Kdyby ovšem Toquero přepustil míč Fernandu Llorentovi, který byl v mnohem lepší pozici, měl by Caballero asi plné ruce práce.

Tři body mohl na konci zápasu pojistit Eliseu, který obešel Iraizoze, ale v ostrého úhlu již nedokázal zasunout míč do odkryté brány.

I tak Málaga na domácím stadionu vyválčila nejtěsnější výhru, stejně jako v minulém kole nad Mallorcou, a nyní se nachází na vedoucí příčce. Předstihnout ji ovšem může ještě Barcelona a především Valencie s Betisem, kteří zatím neztratili ještě ani bod.

Naopak Athletic prohrál třetí zápas v řadě a ambiciózní tým se momentálně musí smířit až se 17. místem.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Levante UD 1:2

21.09.2011 20:00

Góly: 72. Raúl Tamudo - 10. Valdo, 28. Sergio Ballesteros

Překvapení se zrodilo také v Madridu, kde domácí Rayo Vallecano poměrně nečekaně podlehlo Levante 1:2. Hosté tak navázali na senzační vítězství nad Realem a díky dobré formě vyšplhali v tabulce na šesté místo. Rayo střídá výsledky jako den a noc a je desáté.

Mnohé naznačila již desátá minuta zápasu, kdy se Levante dostalo do brzkého vedení v zápase a jak se později ukázalo, jednalo se o naprosto klíčový moment. Koné i s trochou štěstí vysunul do šance Valda, který nezaváhal a otevřel skóre zápasu. Hrál se dost opatrný fotbal, diváci se na stadionu po většinu času nudili, ze sedadel je zvedla až další gólová akce a opět udeřilo na druhé straně, než si Estadio Teresa Rivero přálo.

V osmadvacáté minutě rozehrál volný přímý kop ze strany Barkero, našel přesně hlavu nabíhajícího Ballesterose a Levante vedlo o dvě branky. Rayo mohlo snížit zásluhou Botelha, jenže ten přestřelil a jen o pár sekund později se podobně vedlo také Delibasičovi.

Ve dvaasedmdesáté minutě dostali domácí příležitost rozehrávky pokutového kopu po faulu na Nana na Pitiho. Zodpovědnost na sebe vzal Raúl Tamudo, toho sice napoprvé brilantně vychytal Munúa, jenže na dorážku téhož hráče již byl krátký.

Definitivní rozuzlení přinesla sedmdesátá osmá minuta, kdy byl za tvrdý zákrok zezadu bez předchozího napomínání vyloučen domácí Botelho a Vallecano muselo dotahovat náskok soupeře o desíti. To se Pitimu nepovedlo, naopak mohl zvýšit vedení Levante Kone, skóre se už však neměnilo.

Rayo podlehlo Levante 1:0 a je desáté, Levante chytilo velmi dobrou formu a je na šestém místě.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Madrid 0:0

21.09.2011 20:00

Góly: -

Real Madrid nedokázal ani ve druhém utkání v řadě zvítězit. V 5.kole La Ligy ho zastavil soustředěný výkon Racingu Santander. Utkání skončilo bez branek a kritiky fanoušků vůči Madridu sílí.

Snad dozvuky se zápasu s Levante nebo spíš dobrá hra domácích stála za další ztrátou bodů Realu Madrid. Santander tak po osmi zápasech získal proti Bílému baletu alespoň bod. Hostům se tak přes tlak v závěru utkání nepodaří posunout výš k prvním příčkám tabulky, kantabrijský celek se aspoň odlepil ode dna.

Domácí nastoupili s řadou změn, Christian nastoupil na beku, ve středu zálohy se objevil Diop, na stoperu Bernando, Ariel na spojce a Jairo na kraji zálohy. Real nastoupil na pravém beku s Arbeloou a na pravém kraji zálohy s Callejonem, místo Ramose a Di Maríi.

Hosté začali nepřesnou střelou Ronalda, kontroval Tziolis pohotovým pokusem rovněž mimo. Domácí přešli do tlaku, šanci Ariela zmařil včasným zakřižováním Arbeloa. Žadná příležitost Racingu nebyla vyložená. Real se k příležitosti dostal až po půlhodině hry. Ronaldo ovšem nezakončil ideálně a lépe se nevedlo o chvíli nato Callejonovi.

V závěru první půle nejprve pálil nad z přímého kopu Ronaldo, pak zabránil včasným zákrokem Stuanimu v šanci Varane. Benzema zkoušel falšovanou střelu z kraje vápna, ale trefil Francise a poslední pokus na branku zastavil Tońo, jenž lapil hlavičku Callejona.

Zkraje druhého dějství se blýskl skvělým zákrokem Casillas proti střele Serrana. Na druhé straně vyslal štiplavý projektil střídající Di María, ale Toňo vyrazil na roh. V 60. minutě si elegantně zpracoval míč Jairo, ale vystřelil hodně mimo. Utkání ztratilo na příležitostech, za zmínku stojí průnik Kaká chvilku po svém vstupu na trávník.

Posledními šancemi utkání byla střela bodlem Marcela a jeho pozdější přihrávka na Ronalda, na kterou Portugalec nedosáhl, a tak zápas dospěl k bezbrankové remíze, z které mají podstatně větší radost v Santanderu.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - RCD Mallorca 2:0

20.09.2011 22:00

Góly: 8. Giuseppe Rossi, 52. Nilmar

Villarreal poprvé v sezoně zvítězil, když si dnes poradil doma s Mallorcou 2:0. První gól dal už v osmé minutě Rossi, krátce po přestávce zvýšil vedení domácích Nilmar a bylo rozhodnuto.

Villarreal vlétl na svého soupeře ve velkém stylu, bylo vidět, že si chce napravit reputaci po nepříliš vydařených výsledcích z úvodu sezony. Už v první minutě se sám na bránu hnal Nilmar, Aouate mu však rychle zmenšil střelecký úhel, a tak ho Brazilce nakonec trefil. Za další minutu nebezpečně pálil Rossi, jeho chvíle ale teprve měla přijít.

A přišla hned v zápětí, konkrétně v osmé minutě. Catalá utekl po levé straně, chytrou uličkou našel Rossiho, který se nerozpakoval a trefil přesně prostor mezi nohama špatně vybíhajícího Aouateho, domácí zaslouženě vedli 1:0. Rossi tak dal teprve třetí gól Villarrealu v této ligové sezoně, to už se přitom jedná o čtvrtý odehraný zápas.

Po půlhodině hry měl druhý gól Ponorky na kopačce Nilmar, Aouate však tentokrát vytasil vynikající zákrok levou rukou a alespoň částečně tak odčinil zaváhání z osmé minuty. Vůbec první nebezpečnou akci Mallorky v zápase měl na svědomí Cáceres, ovšem nemířil přesně. V závěru poločasu to ještě zkoušel De Guzmán, hráč, který v létě přišel do Villarrealu právě z týmu dnešního soupeře, ale ani on prostor mezi třemi tyčemi nenašel.

V padesáté první minutě přidala Žlutá ponorka naprosto zasloužený druhý zásah. Na vynikající kolmici Valera si naběhl Nilmar, obešel Aouateho a do prázdné branky pohodlně zakončil. Nilmar si za dnešní výkon určitě gól zasloužil, byl asi nejaktivnější na celém hřišti.

Hru Mallorcy výrazně pozvedl střídající útočník Alfaro, který hned začal pořádně prohánět domácí obranu. Nejprve však pálil jen do boční sítě, o pár minut později zase jeho ránu pod břevno vytěsnil Lopez. Když už se patnáct minut před koncem Nsue dokázal střelecky prosadit, byl mu pro změnu odpískán ofsajd.

V osmaosmdesáté minutě našel Cáceres krásně hlavu Castra, který přeloboval Lopeze, toho však na brankové čáře zachránil Zapata a vykopl míč z branky. Villarreal konečně zabral, porazil Mallorcu 2:0 a posunul se na dvanáctou příčku tabulky Primera División, Mallorca je patnáctá.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Sevilla FC 0:0

20.09.2011 20:00

Góly: -

Osasuna na svém hřišti remizovala se Sevillou 0:0, výsledek však vůbec neodpovídá dění na hřišti. Domácí totiž byli jasně lepší, dokonce měli kopat penaltu, jenže gól nedali. A když už ano, nemohl být uznán pro ofsajd. Sevilla si připsala důležitý bod do tabulky a posunula se na třetí místo, Osasuna je devátá.

Osasuna začala lépe a zle svému soupeři zatápěla hned od úvodního hvizdu. První velkou příležitost zápasu měl Roversio, ovšem nedal. V deváté minutě musel znovu své kvality prokázat hostující gólman Varas, když z hranice šestnáctky nepříjemnou skákavou střelu vyslal Roversio, skóre však zůstalo neměnné.

Domácí pak zahrozili i po následném rohovém kopu, kdy nebezpečně pálil Cejudo, Varas však míč vyrazil a dorážka téhož hráče již postrádala potřebnou razanci. Jedenáctá minuta přinesla dobrou individuální akci Lamaha, ten však byl faulován, a tak to v zápětí zkusil z volného přímého kopu, z úhlu se snažil překvapit Varase, ten ale konečky prstů vyrazil.

Ve čtrnácté minutě Fernandez vykopl míč přesně na nohu Navase, který se snažil domácího brankáře překvapit dalekonosnou ranou, jenže těsně minul. Na druhé straně to z další standardní situace zkoušel Lolo, i jeho střela ovšem prosvištěla mimo tři tyče.

Andalusané se zlepšili a už byli tím lepším týmem na hřišti, velkou šanci otevřít skóre měl Cáceres, ale netrefil. Poté to zkoušel ještě Navas, Hernandez si však s jeho slabou ranou bez problémů poradil. Deset minut před poločasem vytvořila Sevilla velký závar před brankou Osasuny a jen štěstí uchránilo domácí od vlastního gólu Roversia. Jen o pár sekund později hlavičkoval Fazio, ovšem minul.

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala ve velkém tempu, na Puňalovu zajímavou střelu odpověděl gólovkou Navas, z úhlu však těsně minul. V šedesáté čtvrté minutě vyrobil obrovskou hrubku v obraně Spahič, Cejudo geniální kolmicí vysunul do největší šance zápasu Nina, toho však skvěle vychytal Varas.

O pár chvil později měl největší příležitost hostů na kopačce Manu, úvodní branka z toho však ani tentokrát nebyla. Čtvrthodinu před koncem normální hrací doby se domácí právem dožadovali odpískání pokutového kopu, to když Lamahův centr naprosto jasně zblokoval Perotti rukou, píšťalka hlavního arbitra Grandeho ovšem zůstala němá.

V osmdesáté minutě se Osasuna konečně dočkala zaslouženého gólového zásahu, když se hlavou krásně trefil Sola, proti však byl asistent, jenž správně odmával těsný ofsajd. Domácí tlačili i nadále, Lamah byl na hranici šestnáctky úplně osamocen, ale netrefil míč ideálně a přestřelil.

Damía vypálil nepřesně a Cejudův pokus zkrotil Varas, a tak Osasuna pouze remizovala se Sevillou 0:0. Hrálo se zajímavé utkání, domácí byli lepším týmem, ovšem gól i díky špatně posouzené ruce v pokutovém území nedali. Osasuna je devátá, Sevilla třetí.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Granada CF 1:0

20.09.2011 20:00

Góly: 64. Dani Estrada

Real Sociedad dokázal na domácím hřišti udolat nováčka z Granady 1:0 a v tabulce se tak se sedmi body udrží v elitní polovině. Granada si připsala třetí porážku v sezóně a není pochyb o tom, že bude bojovat o záchranu. O jediný gól utkání se v 64. minutě postaval Daniel Estrada, který se trefil parádní ranou z pětadvaceti metrů.

Domácí celek v utkání postrádal zraněného Xabiho Prieta, který absentoval kvůli zranění kotníku ze zápasu proti Seville z minulého kola. I přesto nedokázala Granada na půdě San Sebastianu uspět. Ta sice v minulém kole překvapila vítězstvím nad Villarrealem, ale nyní na něj nedokázala navázat. Sociedad si naopak připsal druhou výhru v sezóně a spolu s remízou proti Barceloně má tak po čtyřech zápasech slušný sedmibodový zisk.

První šance zápasu přišla po dvanácti minutách hry. Domácí McDonald Mariga se pokusil překvapit gólmana hostí ranou ze střední vzdálenosti, ale nemířil přesně mezi tři tyče. Největší šanci rvního dějství měl domácí Inigo Martinez, který si naskočil na rohový kop Illarramendiho a hlavičkou pořádně protáhl gólmana Fernandeze, který jeho pokus se štěstím vytěsnil na roh.

Také ve druhém dějství hráli převážně domácí a ještě před gólem si vytvořili několik slibných příležitostí. V jedné z nich se ocitl Carlos Vela, ale tváří v tvář gólmanovi Granady neuspěl. Jediná příležitost na straně hostí skončila v rukavicích gólmana Brava. Na starosti jí měl Daniel Benitez, ale jeho střele chyběla razance.

V 64. minutě tak přišel jediný gól zápasu, který domácí vstřelili zaslouženě. K odraženému balónu se ve středu hřiště dostal Daniel Estrada a parádní ranou z dobrých pětadvaceti metrů vymetl růžek branky Granady. Hosté se po obdrženém gólu snažili s nepříznivým skóre něco udělat, ale Sociedad se soustředil na defenzivní práci a Granadu k ničemu nepustil. Sám také další gól nepřidal a utkání tak skončilo těsným vítězstvím domácích.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Betis44009:512
2.Valencia CF43108:510
3.Málaga CF43017:29
4.FC Barcelona422017:48
5.Sevilla FC42205:38
6.Levante UD42204:28
7.Real Madrid421110:37
8.Atlético Madrid42118:17
9.Real Sociedad42115:47
10.Espanyol Barcelona42024:46
11.Rayo Vallecano41213:35
12.CA Osasuna41212:95
13.Villarreal CF41124:84
14.Real Zaragoza41125:114
15.RCD Mallorca41031:43
16.Granada CF41031:63
17.Racing Santander40223:82
18.Athletic Bilbao40134:71
19.Getafe CF40133:71
20.Sporting Gijón40042:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (614)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rossiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre San Sebastain

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dostal Mourinho nějaký trest po tom Superpoháru nebo to nechali být?

Reagovat
smazaný uživatel

villareal zatim hraje pekne a jasne dominuje divil bych se kdyby to nebyli dnes 3 body

Reagovat
Kenneth

Ubohé, tomuhle se můžou spát jen katalánské ovce.

Reagovat
Kenneth

smát.

Reagovat
JacoBee

Jistě :) a proto jsem to našel na vašem webu :)

Zajímavé že nějakou dobu zpátky jsem našel podobně dělaný obrázek a ty jsi se mu celkem smál...(ne nebudu ho hledat, nemám na to čas,ano takže samozřejmně dle tebe lžu a nemá to pointu.)

Reagovat
Kenneth

A co má tenhle obrázek za pointu? Kdyby to mělo smysl tak bych se tomu možná i zasmál, ale je to ubohý bez nápadu.

Reagovat
JacoBee

Nevidíš v tom ten vtip protože nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky nevidím, a to jsem se hodně snažil.

Reagovat
Kily

já Real nemám rád ještě víc než Barcelonu a nejvtipnější mi na tom přišlo to, že Ronaldo nemá boty můžu poprosit o objasnění toho vtipu? Snaha byla, ale výsledek žádný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

katalánské ovce - nepamatuješ si, kdo tady tohle spojení užil jako první?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já si pamatuji odkud to první přitáhl sem, kopírka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom obrázku vtipné? To musel robiť niekto veľmi frustrovaný a hlavne bez zmyslu pre humor. Ak sa na takejto trapnej kravine dokážete smiať, nie ste o nič lepší než vaši rivalskí fans z Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale nemam nic proti realu mam rad real . ronalda, casillase , ozila atd uznavam hodne

i kdyby tam nandali ksichty valdese, pedra, messiho, villy zasmeju se tomu

Reagovat
JacoBee

jo?a proč tu bylo několik obrázku ale s barcelonou? a fanoušci realu včetně kena palcovali o 106

Reagovat
smazaný uživatel

A čo to má spoločné s faktom, že ten obrázok je nevtipný až trapný?

Reagovat
One-Real

Hmm, dost vtipům směřovaným proti Realu se umím zasmát, ale tohle ? Co to je a co to má za pointu ?

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
frank

Pobavil jsem se... Tvojí hloupostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nilmááááár zaslouženě

Reagovat
vocasisko

tak Barca 3-4-3

Reagovat
vocasisko

jak jsem předpokládal

Reagovat
smazaný uživatel

Hra realu je nápaditá a pestrá jako pořady Petra Novotného.

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééé

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Falcao, to je player

Reagovat
smazaný uživatel

Santander

Reagovat
smazaný uživatel

Soldadoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Abidal

Reagovat
vocasisko

liga 2 týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Abi

Reagovat
smazaný uživatel

Abidale, tys tomu dal ty woe

Reagovat
smazaný uživatel

real si to dobře sere

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, co chtěl Abi dělat.

Reagovat
Infi

Pěkně Leo, pěkně Pedro, vypadá to na skvělý zápas

Reagovat
patas92

Messi je buh

Reagovat
smazaný uživatel

santi cazorla a falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Pedriiiiiiiiiiiiiiiiiiiitooooooooooooooooooooooooooooooooo

Golasooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Meeeeeeeeeessi

Reagovat
vocasisko

goooooool Cesc-Messi->Pedro!!!

Reagovat
madridcan

Naplast na tu pojebanu nudu co sa hrala od osmej...

Reagovat
smazaný uživatel

Mashova závora

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle, červená. Nazdar.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mimo vápno, resp. na hraně.

Reagovat
kiwwi

ciara je sucastou pokutoveho

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to ve vápně.

Reagovat
vocasisko

a vsadím se že se tu objeví 10 týpku co napíšou, že to bylo čistý

Reagovat
-Kopy-

Tak hlavně tam to nebylo před tím na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo. Jsem psal.

Reagovat
kiwwi

hlavne je kompenzacia najvacsia blbost co moze rozhodca urobit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Naložil si ten under?

Reagovat
kiwwi

jo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak úvaha to byla správná, teď už to bude tak 5+

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš přijde blbost kompenzovat blbě udělenou žlutou nefouklou pentlí ...

Reagovat
X-bano-X

hmmmm komentujte nemam net na prenos

Reagovat
One-Real

Ja uz nemam co k tomu rict, tyhle dva zapasy jsou dva tezke knockouty. Zrovna v tomhle jsem si myslel, ze letos budeme paradni. Cekal jsem ze takovehle zapasy zvladneme v klidu a ona hruza. Ta sestava ja naslapana, melo by to slapat jako hodinky, ale co se deje ? Prijde mi ze kazdy z utocnych hvezd ztratil to, co ho hlavne minulou sezonu zdobilo. Di Mariovi jednoznacne chybi spravne voleni co z micem. Jakmile jsou proti nemu tri hraci a hra potrebuje prenest na druhou stranu, tak on do nich vbehne jak blazen a naopak kdyz proti sobe ma jednoho, tak nahrava a pomaha souperovi k zhusteni bloku. Ale nachvilku se vratme k tomu, co nam chybi nejvic. POHYB ! ! ! Ve hre zalostne chybi jakekoliv nabehy, rychly pohyb, zrychleni hry, kdyz je souper zformovany a spousta dalscih veci. Velka skoda ze dneska chybi Coentrao, protoze tohle by bylo presne pro nej. On je hrac, co dost sbiha jak ze stredu, tak od lajny a mohl by tim tu obranu otvirat, coz se dneska nikomu nedarilo. Ale ted se vratme k tem ofenzivnim zelizkum. Di Mariu uz jsem zminoval a ted k tomu nejvetsi otazniku, a nebo vykricniku ? Kazdemu je jasne o koho jde. Cristiano. Ten hrac za posledni 3 - 4 zapasy naprosto ztratil sebevedomi, nechapu co se stalo. Kazi vsechno co muze. Prihravky, strely, zpracovani, vsude je pozde. Co to kurva s tim Cristianem je ? O Mesutovi se da asi s definitivni platnosti rict, ze je v tom. I kdyz mel dneska nekolik svetlych momentu, tohle neni ten Ozil ktery dokaze paradne organizovat hru a rozdavat golove pasy ostatnim. Karima bych tolik nekritizoval, on je na hristi od golu, ale pokud mu tym neni schopny vypracovat ani jednu solidni sanci, tak to taky o necem svedci. Za dnesek bych pochvalil akorat da se rict celou obranu, ktera fungovala dobre a nezkazila zadnou zavratnou situaci. Hlavne Varane me potesil a potvrdil moje slova, ze v priprave nekolikrat lepsi nez Albiol a ze snad dostane sanci. Hraci Santanderu hrali co potrebovali. Plnily ukoly jejich trenera na sto procent. Akorat me nebetycne sralo, jak v poslednich 15 minutach nejmene 4-5 lezeli na zemi a zdrzovali a jakmile uz meli prijit nositka, tak najednou je spoluhraci polili zivou vodou a vse bylo v pohode. A rozhodci je taky asi radny blb, nastavi 5 minut (minimalne 3 se prolezi) a piskne to v case 5:40.

Reagovat
Kenneth

Škoda že ses nezmínil o fantastickým Arbeloovi a tragikomickém Xabim. Jinak nesváděl bych to na rozhodčího, i kdyby to pískl v 1. minutě nastavení.

Reagovat
One-Real

Prvni polocas Arbeloa nic moc. Obranu jsem celkove oznacil dobrym vykonem, to myslim staci. A na rozhodciho nikde remizu v zadnem pripade nehazim , jen rikam ze to nastaveni posral.

Reagovat
Kenneth

Nastavení normální, vyčetl bych mu ty nepotrestané prasárny na naše hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím pohybem máš absolutní pravdu. Akorát se mi nelíbí, že se to háže na Cristiana. On není nějaký nadčlověk, má i dny, kdy se mu nedaří. V tu chvíli by ho měli zastoupit jiní, ale ono se to bohužel docela často nedaří. A k tomu Benzemovi...nezlob se na mě, ale ten hráč je úplně mimo. Letos zatím hraje úplné ho*no. Zkazí, na co sáhne, každou akci zbrzdí, každá přihrávka nepřesná a spaluje i stoprocentní brankové příležitosti. To je momentálně brzda číslo jedna, podle mého názoru. Realu chybí snajpr světové extratřídy (takový hráči už téměř vymizeli). Něco jako byl van Nistelrooy v dobách své největší slávy. Nebo třeba Raúl s Inzaghim.

Reagovat
smazaný uživatel

*takoví

Reagovat
Kenneth

Ono by se to neházelo na Ronalda, problém je že i když se mu nedaří tak soluje, místo toho aby začal kombinovat. A vidíš One-Reale, s tím Benzemou si to nemyslím jen já sám, i když Filda to napsal moc tvrdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k jeho výkonům v Superpoháru by to asi bylo tvrdé. Ale v lize předvádí přesně to, co jsem napsal. Prostě HNUS.

Reagovat
Kenneth

Hnus předvádí poslední 2 zápasy.

Reagovat
One-Real

S tim Benzemou vubec nesouhlasim. V prvnim polocase parkrat dobre zrychlil hru, vratil se na nasi pulku, vyhral tam v tu chvili tusim nejaky osobni souboj a pak vyvezl mic a nahraval nekomu. Kazdy hrac ma hristi svoji ulohu a Karimova je davat goly, ale tady byl dneska absolutne jiny problem. Jak ma dat utocnik gol, kdyz mu tym ani jednu sanci nepripravi ? Karim je schopny promenit vetsinu prilezitosti, ale dneska se k zadne nedostal a on neni hrac ktery obejde dva soupere a pak zakonci, to by jste po nem chteli neco, co neumi. A s tim promenovanim sanci taky nesouhlasim, proti Zare sice bida, ale Getafe 2 dal. Ja mu verim a tohle hazeni na nej, i kdyz mu tym k zadne prilezitosti nepomohl, se mi nelibi.

Reagovat
smazaný uživatel

Primárním problémem je samozřejmě nedostatek pohybu. To bylo dneska do očí bijící. Ale Benzema se mi prostě poslední dobou nelíbí. Strašně kazí.

Reagovat
Kenneth

Jenže problém není v Benzemovi. Řešit by se měl Ronaldo,Ozil,Xabi. Tam je problém v nedostatku pohybu. I kdyby místo Benzemy stál Higuaín tak by to vypadalo stejně, né-li hůř!

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to dost podobné minulému zápasu na valencii. fakt velké nasazení z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alvés v záloze nebyla správná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

pls link

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportlemon.tv/a-0/4/164/a-56470.html

mám video 2. no software a jde mi to skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Díííky

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana...

Reagovat
-Kopy-

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
vocasisko

Co ten Abidal dneska dělá

Reagovat
madridcan

Toto musel dat

Reagovat
smazaný uživatel

ta naše obrana je jak řešeto! snad zas vyrovnáme

Reagovat
Infi

Ta obrana dneska hoří

Reagovat
smazaný uživatel

Abi je dneska úplně mimo. Už druhé jeho gól. Tohle mohl v pohodě odkopnout.

Reagovat
C0br

Abidal dnes válí.

Reagovat
kiwwi

Abidal je na uterak

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak moc pěknej fotbal. La liga prostě jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

abidal - abibral

Reagovat
madridcan

Po tom nasom trapase dneska by som mal byt radsej ticho,ale Valencia sa cez Barcelonsku pravu stranu dostava nejak velmi lahko

Reagovat
Infi

Reagovat
Biozdenda

Falcao

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jak vás může liga dvou týmů bavit? Je to prostě nuda... Kdežto PL - tam je na tom stejně až 1518696 týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Vale zatim

Reagovat
patas92

proc to ted Dani nestrilel

Reagovat
smazaný uživatel

to byla sražená střela, řekl bych

Reagovat
blaugrana

Dneska si to s tým 3-4-3 vychytal Pepek. Zatiaľ šli cez tú stranu len dva góly, prečo nepočkať aj na ďalší.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete 4-3-3...

Reagovat
blaugrana

Nie, to v skutku nehráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi to spise jako 4-3-3,ale nerikam teda ,ze se nemylim.Jelikoz jsi fanousek,budes asi vedet vic...

Reagovat
vocasisko

je to 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

neviem na co pozeras , ale barca nehra 433 ani nahodou ...

Reagovat
madridcan

100

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: Nedostali jsme se do tempa kvůli simulacím

Opět nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tohle už je debilita, naprostá debilita.

Reagovat
-Kopy-

Puyol ruka nic, faul na Soldado nic, Soldadou žlutou za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bys pískal? Kopy ...

Reagovat
blaugrana

Rami červená nic. Ruka u tela.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slípka je na pěst. Ruka prý ... Proti balonu prý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nic neřekl...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tenhle...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
madridcan

Na potencionalne penalty na hranici sestnastky ste si kvit

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda dostal housera.

Reagovat
madridcan

Jezis maria

Reagovat
smazaný uživatel

Mash je taky úplně mimo.

Soldado

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

To máš za ty protesty Soldádku

Reagovat
C0br

Torres v2

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zakončení bylo epesní. Zaplaťpánbůh, že už je skoro poločas, věřím, že je šance se zápasem něco udělat.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
blaugrana

Debilizmus. Debilizmus! OMFG Pepe ty to nevidíš? Alebo máš šedý zákal omfg.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Čo jako? 6e mu nestačia dva góly cez pravý kraj, to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Změny přijdou a vytknout lze i bez emocí.

Reagovat
blaugrana

Nie, to fakt nejde. Lebo to mohlo byť 3:1 a taký tréner ako Pep má reagovať po prvej facke, nie po troch.

Reagovat
alcantara

To vyzadujes od toho nepraveho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
alcantara

Pepe je zraneny a mozno zapas ani nesleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Barca hoří jako stodola, Alvesova strana Valencia famózně zatím

Reagovat
blaugrana

Ukoj sam, keď už tí tvoji obľúbenci o5 presrali.

Reagovat
madridcan

ale ale,ktoze je tu mudry?Ten co bol mudry aj po druhom kole?

Reagovat
smazaný uživatel

alves není v obraně. a ano vím že si nepsal že je

Reagovat
gonzalesl_is_back

jj, kdyby ho stáhnul, je to podle mě mnohem klidnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Valencia ty protekční simulanty zválcuje, co tam zase předvádí ten rozhodčí. Hlavně, že Puyol může šahat hráčům do xichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsi tu neodpískanou pentli na Messiho propásnul

Reagovat
smazaný uživatel

Nepropásl, ale jasně převažují zvláštní momenty opět proti soupeři Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

kurna Messi to vsechno neodtahne sam, Xavi, Cesc uplne nulovi...pokud ale pujde Villa za Keitu, rozestaveni do normalu, tak druhy polocas Barca Vale prejede

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych viděl ten Arsenal při tý rozehře doopravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavě zachycen Busquest :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že je tam ten puyol v té obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Dani nic dopředu, nic dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Dani nic dopředu, nic dozadu

Reagovat
blaugrana

Alves. Dole, dole!

Reagovat
cubinho

Stačilo by, kdyby se posunul dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, podle Marcy byla penalta na Messiho naprosto jasná.

Reagovat
One-Real

Aha oni vedou, ja myslel ze je to 1:1

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pujol zatím charakter

Reagovat
-Kopy-

Paráda.

Super presink, jen mám strach, že to nevydržíme celý zápas...Velká škoda, že to Roberto netrefil, aby nás to nemrzelo...První půl hodina neuvěřitelná, jen tak dál..Mathieu, Ever super...všichni makaj jak psi, pojďme to dokončit kluci !

Reagovat
smazaný uživatel

Alves bud na RB alebo dole , sak nevieim ci som si ho na tom ihrisku vsimol , teraz na konci keby to tam z prvej nadrbal strielany center tak si to tam valencia aj sama kopne , miesto toho tam bude robit zasekavacky .... masch hori jako papier , na tych 3 obrancov to dnes proste nepojde .. abidal pri oboch goloch , smoliar ..... cakam ze keitic pojde dole , dani na RB , villa na LW a budeme hrat klasicke 433 a otocime zapas .. valencia hra skvele presuju o zivot , nemat soldado smolu moholo byt mozno uz aj rozhodnute , po tej laves tsrane im to tam lieta .. dufam ze druhy polcas spravio pepek zmeny a zacneme hrat na vyssie obratky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhé půlky to chce změny. Dani ten flek dneska nezvládá. Mash taky ne. Tím je rozhozená celá obranná hra. Navíc je výborně pokrytý Xavi. Jestli jsme chtěli Valencii přečíslit v záloze, nepovedlo se. Ani tam nemáme převahu. Útok dobrý.

Valencie hraje fantasticky. Dŕaz, pohyb, souhra (!!!), dostupování na vysoké úrovni. Gratulace Emerymu. Ono se mu to možná povedlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Hrajou moc pěkně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nelíbí se mi spojení Messiho se zálohou, to první poločas nefungovalo a bylo to znát. Posadil bych Keitu, který tam nejspíše má být kvůli brejkům Valencie, ale je tak pasivní a bez pohybu, že je tam pouze navíc. Pokud budeme pořád lehce ztrácet míče, nevyhrajeme. Alves se mi nelíbí od začátku sezóny, spoustu míčů zadrbe svou laxností (a to ani nemluvím o obranné činnosti).

Reagovat
alcantara

Tiez si to vsimam, zatial ale diplomaticky mlcim Snad ho ta zmluva nezabije uplne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bych neřekl, naběhá toho hodně, ale to řešení předfinálních situací je opravdu tragické.

Reagovat
alcantara

Jeho sermovanie rukami na ciare je fakt zabavne, ten musi pred zapasom exnut minimalne karton redbullov

Reagovat
smazaný uživatel

vratit se k rozestaveni 4-3-3 a bude to hnedka lepsi zatim je to hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně doufám trochu v to, že by Vale mohla fyzicky trochu odejít. Do první půle investovali hodně. Uvidíme, jak to bude vypadat, až nám dají trochu místa ...

Ale zatím hrají skvostně

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý fotbal zatím. Hned to vypadá jinak, když se kataláncům nepíská každé spadnutí na zem a hra dostane tempo. Valencia velmi dobře zatím, škoda té tutovky Soldada. Snad to moc nezatáhnou a nebudou čekat ve stylu "jste na řadě", to je cesta do hrobu...

Reagovat
smazaný uživatel

... za ten první poločas si domácí minimálně bod zaslouží. S takovou hrou (jestli si ji udrží nejen ve druhém poločase, ale i ve zbytku sezony) se může zrodit ve Španělsku na konci sezony jedno velké překvapení. Real špatný, Barcelona začíná experimentovat na úkor něčeho co funguje..tohle by nemuselo být o dvou týmech...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ je to prekaučovanej zápas

Dúfam, že sa vrátime do normálneho rozostavenia. Alves na RB a tie výlety Valencie skončia. Villa namiesto Keitu a Sergio na DM. Abidal ma dnes bohužiaľ deň blbec.

Inak hráči Valencie sú ako včeličky vidno ich lietať všade či už v útoku alebo v obrane

Pekný futbal

Uvidíme ako sa Valencia bude držať poslednú 20 min. stále verím, že sme schopní to otočiť, ale prvé streidanie nesmie prísť v 65 min.

Reagovat
alcantara

Ta nasa zaloha mi nesedi, najviac je to vidiet na Alvesovi, ktory sa na novom poste hlada a ani nevie, co ma poriadne robit. Valencia sa neustale ruti na nasu branu v precisleni, s tym treba nieco robit, to by sa nemalo stavat. Vale skvely vykon, ocakavam, ze postupne odpadnu a vtedy pride nasa sanca, vdaka Goldadovi za to, ze este zijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej, že La liga bude zase jen o Realu a Barce, no zatím to moc nevypadá letos

Reagovat
smazaný uživatel

Inak páči sa mi strašne rozhodca aj keď nepískol tu pencli na Messiho tak má koule a nepíska tie pády na jednej alebo druhej strane. Ukazuje kto je pánom na ihrisku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie hraje místama fantasticky.

Reagovat
-Kopy-

To se krásně čte...

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga , Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

kua, dnes hrali naši jak debilkovia, čistá tragédia, nejde to Movillovi, celé mužstvo je v prdely, Trashorras by sa mohol trošku ukľudniť a spomenúť si na svoje výkony zo Segundy, Boelho je proste kus *****

no aspoň dal Tamudo gól

a pozitívom je, že horšie to už asi fakt nejde...aby táto prehra Rayo nemrzela...

AUPA Rayo!

Reagovat
smazaný uživatel

Těšíme se na sobotní nervózní boj o 6 bodů .

Reagovat
smazaný uživatel

mám dojem, že toto neskončí dobre... frustrovaný Real, labilné Rayo, toto zaváňa fakt prúserom...

potečie krv

Reagovat
Kenneth

Real nebude frustrovaný.

Reagovat
Kenneth

Teda pokud dá do poločasu gol, pokud ne tak můžeme čekat další nervozní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel si hrať Rayo, pôjdu po nich fakt ostro

...alebo druhá vec, že zas nastúpia ako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská liga tohle klopýtání gigantů (Barcelona a Real Madrid) potřebuje. Tak pojďme Vale, ten druhý poločas zvládnete!

Reagovat
smazaný uživatel

žádná změna u barcy?? nebo sem něco propásl?

Reagovat
smazaný uživatel

Villa se rozcvičuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal tomu dneska dává zabrat!

Reagovat
smazaný uživatel

...na tohle Vale dojede

Reagovat
smazaný uživatel

uf, Abi teda dneska definitivně ožralej. TOhle ne

Reagovat
cubinho

Vale je fantastická

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dolů?

Asi únava.

Reagovat
patas92

nechapu proc tam furt drzi toho Keitu

Reagovat
vocasisko

Pepku!!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je dnes slabý jak čaj.

Reagovat
madridcan

uz vam ani asistencia nestaci?

Reagovat
smazaný uživatel

no kromě asistence neměl vůbec nic, jenom kazí lehké přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

jde spíš o to,kolik toho "zbytečně zadrbe",protože přihraje pozdě.

Reagovat
madridcan

200

Reagovat
smazaný uživatel

Pre najatraktívnejšiu ligu na svete - Primeru

Reagovat
Kenneth

Canales v základu

Reagovat
smazaný uživatel

hraje výborně zatím

Reagovat
Kenneth

Jo? Tak to je dobře.Aspon ve Vale tu Barcu porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

To sis všiml po hodině hry?

Reagovat
Kenneth

Z tý hodiny hry sem viděl tak 30 minut, nezaznamenal sem ho u míče a nekoukal sem na základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

63. minuta a máme vystřídáno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Valencia ty namyšlence co pořád simulují porazí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je vončo,trochu vobouchat a on už tam znova nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Mash krásně. Škoda, to mohl bejt kus kola.

Reagovat
smazaný uživatel

tý jo. škoda. dobrá bomba

Reagovat
smazaný uživatel

El Jefe Nádherná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Canales

Reagovat
smazaný uživatel

Masch krása..škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch joj

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně střela!

Reagovat
cubinho

ůůůůů. škoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Valencii dochádzajú sily a začína to byť viac statisckejšie. Takže it´s a Barca time

Reagovat
Kenneth

Kdo z vás dal ten nádherný kurs na Vale?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti "svým" nevsadím ani kdyby byl kurz 1000.

Reagovat
smazaný uživatel

Spousty nepřesností a ztracenejch míčů. Jsou sice pasáže, kdy dokážeme Valencii zatlačit, ale pak dokážeme zbytečně ztratit balon a nechat je nadechnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť nesústredený výkon z našej strany, avšak Valencia hrá výborne, pokiaľ dokážu takto odohrať velkú časť sezóny, treba s nimi rátať aj v boji o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, Vale dřív nebo později odpadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú silnejší a skúsenejší ako pred rokom, ako hráči, tak aj Emery. Myslím že vydržia dosť dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vale pomalu ale jistě odpadá a nadějné brejky kazí jeden za druhým...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě Messiho dnešní statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát v tomhle rozestavení od začátku, tak nejspíš ty dva kusy nedostaneme. Ale to už je pryč. Teď co s tím, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nežer to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

vyvrcholení výkonu Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta díra v obraně Vale

Reagovat
smazaný uživatel

panebože messi kam to zas chceš vézt

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se zblázni...sám na bránu a nedá! Já sem říkal že je dneska hrozný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

13 minut....okamžitě otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL!

Reagovat
vocasisko

Césc

Reagovat
smazaný uživatel

Vale si koledovala....

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc!

Reagovat
smazaný uživatel

Cescááááááááááááááááááááááááááátooooooooorrrrrrrr

Golasooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc

Reagovat
vocasisko

a Messi 2há asistence

Reagovat
fantomas

Asi spíš tohle bylo vyvrcholení jeho výkonu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvrcholení bude mít, až se s Fabregasem budou po zápase zase plácat vzájemně po zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon trochu to napravil Leoš A jedem, ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Šejkové dali branku. A sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc má nakročeno překonat Zlatana v počtu ligových gólů při debutu. Ale to je teď vedlejší, je čas a hra je naše. Otočit!

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc na Pichichi

Reagovat
smazaný uživatel

prosim kdo dal gol?? mě se to po té messiho akci seklo a ani livescore nejde anic

Reagovat
smazaný uživatel

ok už mi to jede

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čekám rozhodující od Messiho

Reagovat
blaugrana

Villa klasicky po valencijsky zasa.

Reagovat
-Kopy-

Už nemužem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villa je úplně mimo.

Reagovat
blaugrana

David, choď to ....

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl rozhodčí nařídit spíš přímák,to byla výhoda na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

a dát kartu...

Reagovat
Kenneth

Villa má valencijské srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

offside??? no necham to byt

Reagovat
smazaný uživatel

těsný jak pes

Reagovat
fantomas

Spíš neexistující.

Reagovat
blaugrana

Toto sa púšťa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hodně směšnej ofsajd.

Reagovat
Kenneth

To měla bejt rudá!

Reagovat
smazaný uživatel

panebože. už to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Uáá.

Reagovat
madridcan

Guaita

Reagovat
blaugrana

Villa.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Villu bych poslal někam ... třeba do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Villu nech na pokoji, Messi taky nedal sám na brankáře...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi toho taky plno vytvořil. Villa je nulový ve hře i v koncovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ty vaše blitky na Davida Villu. To je TOP útočník a myslím, že už to několikrát prokázal...Tak nedal jednu velkou šanci, to se snad může stát každýmu,ne?!! Naskočil do rozjetýho zápasu za nepříznivého stavu, ono to někdy není lehký, bylo tam víc tragédu v dresu Barcy, takže klídek...

Reagovat
DreamTeam

ve Valencii a v repre je top.. vBarce z nej kdovi proc udelali kridlo a on to neumi a ani nikdy umet nebude.. protoze jedine co dokaze je vratit balon nazpet nebo udelat klicku smerem do hriste na strelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano je fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

konečně si někdo všiml

Reagovat
smazaný uživatel

oživil tu lajnu velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to mrdám...

Reagovat
Kenneth

Ty krávo ale ten pas od Messiho byl fantastickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to ale na té desítce rozdává fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy se piska konec driv ?

Reagovat
smazaný uživatel

No Messi,červenou v nastavení a ještě písklou pentli prot Vale,to už by si chtěl fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Banega MOTM, jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři minuty?

Reagovat
vocasisko

asi to remízou skončí, remíza řekl bych zasloužená, první poločas lepší Valencie, druhej poločas Barca, skvělej líbivej zápas, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

no aspon že ten bod. když ten real ztratil. ted nechápu jak to tak mohl nechat vzít. no to už je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

to BYLA penalta! Nalehl na něho jak na postel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co tohle bylo? Ani Miguel ani ten druhej obránce netrefili míč. Jen okopávali Messiho a nic?

Reagovat
herbage

to bys chtěl fakt moc. Zápas jste si prohráli sami a nemít Soldado smůlu, tak nevezete domů ani bod

Reagovat
Hristo Stoichkov

V čem měl smůlu?

Reagovat
herbage

že z dvou metrů neuklidil míč do úplně volné branky?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však to před ním Valdés tečoval, nebylo to tak jednoduché.

Reagovat
herbage

to nebylo, také mu to nedávám za vinu, ale aby to byl gól, tak chyběly centimetry (Soldadovi, né té střele)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Villovi či Adrianovi také příliš nechybělo, zasloužená remíza.

Reagovat
-Kopy-

Škoda, mohli jsme.....

Reagovat
blaugrana

Prekaučovaný zápas. Muž zápasu za Vale: David Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

zaregistroval někdo, za co dostal Alba tu červenou?

Reagovat
madridcan

Banega hral dneska paradne

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to foukne o půl minuty dřív, když půlku prodloužení odcházel Alba ze hřiště ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Za co byla ta redka vůbec? Jinak minimálně jedna pnecle pro barcu měla být písknuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza zaslúžená, aj keď... Valencia skvelý výkon, len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho asistence sice paráda, ale jinak byl dneska neskutečně líný. Chodil, nepresoval, jen když měl balon tak se rozběhl a to ještě pomalu (viz. jak šel sám). Pro mě z Barcy nejlepší Xavi. To jak má míč přilepený k noze, na to je radost koukat

Villa tradičně palič

Reagovat
Mercury

Xavi i pro mě jednoznačně nejlepší z Barcelony. Na druhé straně Banega.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

messi chodil ale i tak ty jeho prihravky za obranu co by za ne kdo dal... aspon ze fabre dal ten gol na remizku, jinak xavi je pan

Reagovat
smazaný uživatel

však jo, já jsem psal, že ty přihrávky paráda. Ale jinak byl jeho výkon hrozný. Procházel se tam jak primadona, všichni napadali včetně Xaviho a Messi ani snaha. V tomhle mě dneska neskutečně naštval

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dobry zapas , druhy oplcas valencia polavila , boli sance na goly , ale tie mala valecncia taktiez takze remizka zasluzena ... villa dnes nula , nic .. to tam mohol rovno zosta keita ... a tie messiho prihravocky , to bola lahoda

Reagovat
-Kopy-

Tenhle styl prostě jde maximálně ale opravdu maximálně vydržet tak do 65-70 minuty, pak je to v prdeli...a chce si to vybudovat aspon dvoubrankový rozdíl, to se nám bohužel nepodařilo...Ale co fotbal pěknej, první poločas lepší my, druhej lepší oni...remíza zasloužená

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado měl dnes slabší den, škoda pro Vale

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nespalil tu sanci pred polocasem tak to mohli vypadat jinak

Reagovat
smazaný uživatel

*mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane remízu by stee pred zápasom brali všetkými desiatimi, takže môžete byť spokojný

Reagovat
herbage

narozdíl proti Atlétům jste to nezabatonovali a poslali hráče pro posílení ofenzívy, to bylo sympatické Bod jste si rozhodně zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Suhlas, Villova vrazda na konci mrzi, ale ak by Soldado premenil tu 1000percentnu sancu v prvom polcase...

Reagovat
smazaný uživatel

toto proste nechapem fakt fakt fakt fakt vykon na grcanie !!! vykon ako za pellegriniho .. vsetci sa na seba divali a caakli na svoje invidualne akcie ... zase doplacame na uzky kader !!! predsa neni mozne aby tam na 2 kridla boli iba ronaldo,di maria,callejon ... ronadovi sa nedari ... di maria je dobry ale simuilant ... ale callejon je neviditelny hrac ktory sa dostal do realu iba podplatenim niakeho scauta !!! je neuveritelne ako sa da rychlo prist o formu !!! ... v zime cakam posili utok + kridelnik = neymar + utok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
blaugrana

Altintop!

Reagovat
Kongo

Palec pro Guiatu a Evera,halvně toho od nové sezony vůbec neopoznávám

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Prestal sa napchávať hambáčmi

Reagovat
smazaný uživatel

Pep to dnes prokaučoval... Kdyby sestava co hrála druhý poločas nastoupila od začátku vypadalo by to úplně jinak...

Reagovat
herbage

Zápasy Valencia - Barcelona poslední tři roky vždy stejný průběh. Valencia první půli lepší, před poločasem nedá tutovku, Barcelona ovládne druhou půli a buď minimálně srovná či vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Liga dvoch timov, kde je zaujimave iba clásico

Reagovat
Kenneth

Vy jste z tý PL neskutečně zamindrákovaný.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Kenneth

Co valíš očima? Dneska sem takových příspěvků četl už snad 10, jestli tohle není mindrák z PL tak už nevím.

Reagovat
alcantara

Co ma moj prispevok spolocne s PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to byla ironie z jeho strany dneska žádný novinka pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10 Kennethu.

Reagovat
Kenneth

Pěkný zápas . Villa to tuhle sezonu slušně zabíjí.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné Atletico, výborná Valencia, výborný Betis, trápiaci sa Real. PD nám začína proste výborne

Reagovat
blaugrana

Každopádne. Už sa teším na Donííka Alexisa a Pikiča a návrat k 4-3-3 vonku porit kvalite! Na Nou Campte občas tiež a nie experimenty ako dnes, kde sme na to hrubo doplatili. Byť od začiatku 4-3-3, tak je to iné.

Reagovat
herbage

to 3-4-3 je příšerné, Mascherano napravo otřesný, Dani Alvés též, Keita na levé záloze ani nemluvě. Naopak to nové 4-3-3 s Cescem místo jednoho křídla mi přijde takové svěží. Až bude i Iniesta, nebudete mít konkurenci

Reagovat
vocasisko

3-4-3 není otřesný, na domácím hřišti je to ideální, vždyť máme díky tomu doma skóre 12:0, venku bych ale hrál klasicky 4-3-3

Reagovat
herbage

nejde o skóre, jde o předváděnou hru. Navíc proti Osasuně to vážně nebylo 3-4-3

Reagovat
vocasisko

proti Osasuně to 3-4-3 bylo a jestli ne 3-4-3 tak 3-5-2 s útokem VIlla-Alvés

Reagovat
blaugrana

3-4-3 celý zápas môžeme držať v prípade, že po prvých 20tich minútach vedieme 3:0, v opačnom prípade by sme sa len zahrával is ohňom. A ak to tak Pepek mieni robiť. tak zaplať pán Boh.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si marny s tym panikarenim kvoli pepovym experimentom, ved kvoli nim je barca tam kde je a moze vsemozne skladat zostavu. 3-4-3 sa moze pokojne hrat (doma by som povedal pravidelne), ale ne v lajne Abidal- Puyol - Masch(!)

Reagovat
blaugrana

Nj. Ono Pepek sa spolieha na to vysoké držanie lopty a tým pádom minimum šancí súpera, ale keď hrá vonku a vidí, že to tam "Matije" vetrá od prvej minúty a nepochopiteľne pre mňa na to nereaguje, tak to je zlé. Takáto zadubenosť by nás mohla v budúcnosti pripraviť o veľa bodov.

Reagovat
alcantara

Doma proti vystrasenemu superovi sa to hrat da, vonku proti top timom je to risk a smrdi to prepadavanim.

Reagovat
smazaný uživatel

vi nekdo za co byla ta cervena karta pro Albu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco řekl postrannímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to napise fanda MU tak to je pochopitelny

Reagovat
smazaný uživatel

Zdejší fanoušci Barcelony se mnou asi nebudou souhlasit, ale podle mě to dneska rozhodčí zvládli na jedničku. Pustili tvrdší hru, takže se tolik nepřerušovalo a hra měla (hlavně první poločas) skvělé tempo (což se při zápasech Barcelony moc nevidí, bývá to většinou nudnější). Pomezní snad výraznější chybu neudělali (na konci tam Messi o kousek byl). Penalta byla pískatelná v jiném zápase barcy, tady měl sudí jiné měřítko a pro fotbal dobře, že ji neudělil a Ramiho neposlal do sprch za druhou (neoprávněně) žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

ta první byla jasná. Měřítko neměřítko. Co už bys chtěl foukat?

Reagovat
smazaný uživatel

jasný faul, lopty sa Rami ani nedotkol.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že byla 100% ve vápně. Vypadalo to(podle dvou záběrů co jsem viděl), že to bylo hooodně na hraně....když to fouknout, tak přímák

Reagovat
smazaný uživatel

tak ve vápně ten kontakt byl určitě

Reagovat
smazaný uživatel

otázkou je, jestli nebyl z části i na vápně

Reagovat
kiwwi

co by to menilo na veci...ciara je sucastou pokutoveho uzemia...keby som sa postavil presne na ciaru a ty ma zotnes, tak je to penalta

Reagovat
smazaný uživatel

mýlíš se, pokud dojde k přestupku na vápně, tak o penaltu nejde!

Reagovat
smazaný uživatel

chybu spravil podla mna v tom ze pri obojstranom slapaku ako od cesca tak od Adila dal zltu len Ramimu a nariadil standartku tusim ... potom sa to snazil vykompenzovat tou NE-penaltou ... tam mala byt zlta cescovi ktory by to urcite s nou prezil a rami mal ist po faule na lea do sprch v 17 min a divat sa ako messi dava pencli ..

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas celkově remízový. DOpadlo to, jak to dopadnout mělo. Mohly být 3 body, nemusel být žádný. Po tom zaváhámí Mordoru má ten bod o to větší váhu.

Nicméně ta hra ... První půlka prokauč, když jsme nastoupili, jak jsme nastoupit neměli. K tomu měl Abi a Mash opravdu špatný den. K tomu Dani nebyl vepředu ani vzadu. Druhou půlku se to radikálně zlepšilo. Hned bylo vidět, že ti hráči ví, co a kde mají hrát. Druhá půle už se mi poměrně líbila, ač jsme se nevyvarovali nepřesností. Nicméně jsme si i tak vytvořili šance. Dvě tutovky vychytal gólman. Trochu hořkosti do toho dodává sudí. V poli to foukal poměrně dobře, ale minimálně jedna pentle pro Barcu byla. Druhá byla otazníková s tím, že když nefoukl první, měl fouknout druhou. Ale to je jeho boj. Barce se pentle nepískají a čert ví proč.

Valencie 60 minut výborná. Pak odcházela a posledních 20 minut už nemohla vůbec. Nicméně gratuluju k parádnímu výkonu. Znovu, jako loni, byla Valencie nejsilnějším mančaftem na španělských trávnících.

Banega famozní v hlídání prostoru před vápnem, famozní v zakládání protiútoků, famozní v držení balonu. MOTM u mě. Pokud takového hráče Valencie prodává zá 9 - 13 mega, tak něco není v pořádku. On má cenu 2x i víckrát vyšší. Klobouček, pane Banega.

Villu vystřelit na Měsíc. Za dnešek má u mě 1/10 a to za to, že si dokázal naběhnout do tý gólovky. Jinak opravdu nula nula nic.

Díky, šampioni

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslíš, že problém byl pouze v rozestavení? S Valencií máme vždy nějaký čas problémy (dokud jim z velmi náročného stylu nezačnou docházet síly), ztráceli jsme zbytečně míče a dělali hrubé chyby. Vliv rozestavení bych nepřeceňoval. Penalty bych nepískal, první se mi zdála na hranici vápna, druhá ani náhodou.

Banega byl výborný, Villa lehce podprůměrný výkon s jedním špatným zakončením.

Reagovat
blaugrana

Vliv rozestavení bych nepřeceňoval.....aneb dva góly cez deravý pravý kraj.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty góly jsou z 90% Abidala + u prvního má podíl i Puyol zbytečnou ztrátou míče.

Reagovat
smazaný uživatel

abiho je ten prvni gol, ale ten druhej, jako sorry ale s tim nemoh nejak nic moc delat, kdyz jsou v takovymhle precisleni

Reagovat
alcantara

Problem bol, ze sa s valiacimi sa hracmi Valencie na nasu branu nevracal dostatocny pocet hracov, najma na lavej strane mi tam niekto chybal. Asi to bola uloha pre Keitu, to ale nie je primarne o rozostaveni, ale povinnostiach jednotlivych hracov na ihrisku, v tom suhlasim.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To rozhodně, navíc to hráli opravdu skvěle a jen těžko se to v tom případě dá bránit. Je to o minimalizaci ztrát ve středu hřiště.

Reagovat
alcantara

Suhlas, len mi vadilo to zabijanie Alvesa, kotry bol strateny v preklade, a neisteho Keitu, ktory akoby nevedel, kde presne sa ma dnes pohybovat a co sa od neho na ihrisku ocakava. Proti pressingu, pohybu a dostupovani Valencie sa ale naozaj tazko hlada protizbran, dokonale drzanie lopty ako jedna z moznosti ale nie je o rozostaveni, suhlas.

Reagovat
-Kopy-

Ještě že ho ten Inter nekoupil...byl opravdu fantastický.

Pěknej mač, díky za něj PD.

Letos to vypadá parádně, Barca a Real šlape vodu, Betis jede, Malága plní předpoklady, Atletico překvapuje....

Reagovat
smazaný uživatel

V tabulce je to téměř totéž jako loni po pátém kole.

Reagovat
-Kopy-

Barca i Real na tom byly určitě trochu lépe a Atletico, Málaga a Betis (ten nebyl ani v lize) na tom nebyli tak dobře...

Reagovat
One-Real

Betis vazne nebyl ani v lize ? ( )

Reagovat
-Kopy-

Vole. Nechtěl sem aby to vypadalo takhle...Atletico, Málaga a Betis na tom nebyli tak dobře... no prostě chápeš mě ne...

Reagovat
One-Real

Šak chápu, ale chápeš musel jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético 3-1-1 a Betis tam snad počítat nemusíme. Jinak tam byl hlavně Villarreal, který byl s Valencií největší nadějí, že přijde změna.

Reagovat
-Kopy-

Tak Betis beru jako příjemné zpestření na úvod ligy, Atlético bude o hodně silnější než loni i když má teď horší bilanci než loni, my jsme taky letos silnější a bůh ví kde jsou možnosti Malágy... a vy a Barca ? no uvidíme...každopádně letos bude liga vyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhe době viden cely zapas Barcy. Objektivne si zaslouzili vyhrat. Druhy polocas Valencia bohuzel téměř nulova. Co se tyka Messiho….tak si rikam, ze za chvili asi opravdu nezbude nez uznat, ze je nejlepsi. 2 golove prihravky a ta treti, nejhezci, prekazena jen snad zivotnim zakrokem golmana. No a od Fabregase jsem gol v kazdem zapase hned po prestupu taky necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie Čekal jsem že s tim novým kádrem to bude trvat dýl než si to sedne, ale vypadá to že to Unai opět zvládl. Snad to pude takhle i nadále. 4 kola, 10 bodů, Barcelona a Atletiko za námi. Já myslím že je to dobrá vizitka, tým má sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle rozestavení nic moc. Alves aby byl v útoku, to není dobrej nápad. Už aby se uzdravil Pique a Alexis a samozřejmě Iniesta. Nechápu co tam Pep tak cpe Keitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě musím opět pochválit Fabregase, to byl nákup století pro Barcu a to nikdo nevěřil A Alexis už aby hrál místo Villi.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Mercury

nikdo neveril? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo myšleno nadneseně.... ale asi pamatuješ jakej panoval většinovej názor?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel už někdo na to, za co dostal Alba tu červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

to netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu výš, urážka postranního.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, nevšim sem si. Jestli to bylo "jen" verbální, tak dost komické vyloučení Jestli mu ukázal z metru fakáče, tak je Alba guma

Reagovat
smazaný uživatel

Někde píší za protesty, jinde za inzultaci (ta má ale spíše význam slovního napadení). Nejspíš to bude za ty kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

za kecy rovnou rudá?

Reagovat
vocasisko

tak v česku by podle pravidel měla být za piču na rozhodčího rovnou rudá, tka třeba je to tak i ve španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

ja som raz dostal cervenu za to ze som sa sudiho slusne opytal ci sa boji ze chyti od domacich na budku

Reagovat
Kily

já když hrál za starší žáky, tak jsme hráli v Náchodě, měli dohráno a koukali na mladší - domácí zakopli míč, brankář si pro něj běžel k rohovýmu praporku a levej obránce dostal červenou za to, že byl blíž a nedošel tam

Reagovat
smazaný uživatel

sudímu nejspíš řekl, že jeho ,anželka skvěle chladí vrták

Reagovat
Kily

kecy, inzultace, já jsem na tohle docela zvědavý, běželo nastavení, odkopávali jsme od brány a Alba dostal červenou ať už za jedno, nebo za druhé. Tím netvrdím, že to nebylo nebo nemohlo být, ale prostě mi to nejde do hlavy, proč zrovna v tomto momentu někdo něco takového udělá

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký sporný míč třeba?

Reagovat
Kily

to by na sporný míč reagoval hodně pozdě, když jsme v tu chvíli odkopávali mičudu od brány, ale samozřejmě možné je všechno. Každopádně mě mrzí, že dostane flastr, dneska ukázal, jak výborný hráč to je a čeho všeho se od něho můžeme dočkat, což napověděla už příprava

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak podle záznamu o zápase řekl tu klasickou větu (za kterou byl vyloučen třeba Kluivert v El Clásicu) - me cago en tu puta madre.

Reagovat
Kily

nedisponuji španělštinou a už se mi nechce nic dohledávat - můžu poprosit o překlad?

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na tvojí mámu - štětku. Chtěl jsem se tomu vyhnout.

Reagovat
alcantara

BAN

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kily

hmm, vůl

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dobrej vocas. Už se nedivím sudímu, že mu ji seknul.

Reagovat
alcantara

Reagovat
DreamTeam

stav utkani byl 2:2

Reagovat
Carlos Juan Pablo

:)

Reagovat
smazaný uživatel

trosku jsem zapomnel na snad tutovku Soldada. Buh vi, jak to mohlo vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

8 zápasů gigantů a už 4 ztráty ...

Reagovat
One-Real

Hodnoceni jsem psal uz nahore, ale musim rict ze po tomhle vysledku ta ztrata boli jeste vic, mohli jsme byt o bod pred nimi a hned by to bylo ruzovejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zase myslím, že by Barca vyhrála taky. To je prostě v nich, kdykoliv nás v tabulce honí, tak neskutečně válí a když to není nutné, tak zase občas povolí, díky tomu na jaře obvykle srazíme náskok například z osmi bodů na čtyři. Stejně tak někteří jejich hráči vypouští přáteláky v repre nebo jeden dva zápasy v základní skupině LM. Když nemusí naplno, tak to nedělají a šetří na důležitější chvíle, tak to vidím.

Reagovat
One-Real

Zajímavá teorie, na druhou stranu těžko říct, jestli to dneska vážně vypustili (i kvůli zranění klíčových hráčů to dneska měli extra těžké) nebo dneska prostě na víc neměli. V té LM nebo repre to pravda je.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to si delší dobu myslím taky, navíc Barca dokáže soupeře přehrát i v tréninkovém tempu a ty zápasy tak nestojí tolik sil. Herní styl Realu je hodně náročný, proto potřebujete i širší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla uz zase z trestnaku?

Reagovat
Kily

a mrzí to a mrzí to a a a už to mrzet přestává, pro nás plusový bod s tím, že jsme sehráli moc dobré utkání a tu remízu si i zasloužili. Tradičně jsme vyrukovali s aktivním napadáním, Barceloně hodně zkomplikovali hru a zaslouženě jsme vedli. Škoda Soldada, bylo jasné, že jestli chceme vyhrát, tak je třeba proměnit každou šanci, on na gól potřebuje tři šance a tu třetí po dvou zahozených dnes už neměl, bylo by fajn odskočit na 3:1 před poločasem a ještě lepší po změně stran, Barca by tak jako tak musela hru hodně otevřít, což by nám v době, kdy jsme měli ještě spoustu sil (a soupeř ne zrovna jistého Abidala moc a moc vyhovovalo

pro naší levou stranu, Jeremy a Alba si vedli skvěle a parádně to tam větrali, Alves díky tomu zažil po ofenzivní stránce nejméně plodný západ za působení v Barceloně

jinak co se týče první půlky a Ramiho, tak můžeme být rádi za to, že za zákrok na Cesca dostal kartu, díky tomu pak rozhodčí neměl v krátké době odvahu odpískat druhý jeho faul

Reagovat
One-Real

co Canales ?

Reagovat
-Kopy-

u mě dobrý, co u tebe Kily ?

Reagovat
Kily

rozhodně nepropadl, rozhodně nehrál špatně, rozhodně nebyl přítěží a na druhou stranu rozhodně nehrál skvěle, neměl tak moc míčů, kolik potřebuje, jelikož jsme dopředu rovnou lítali po levé straně a jeho tak v ofenzívě vynechávali, každopádně je fajn mít ho v týmu, na to, jak pozdě se zapojil do přípravy, tak se prezentuje výkony nad moje očekávání

Reagovat
One-Real

ok diky obema netopyrum

Reagovat
smazaný uživatel

jen si rikam, chtelo by to este jednoho na levo (treba vicenteho z brightonu...znas?:D)

Reagovat
Kily

no to je hodně, hodně, hodně zbytečná otázka my nalevo máme Albu, Jeremyho ( případě krize tam na beku může zaskočit Bruno) a Piattiho, na klub, který má tak velké finanční problémy, je to poměrně luxusní obsazení (samozřejmě pokud by měla přijít zranění, nastal by problém)

Reagovat
smazaný uživatel

3 hrace na tva posty....(bruno je tuzka... nepocitam..)

Reagovat
Kily

Bruno není žádná elita, o tom žádná, ale spousta lidí z něho dělá ještě většího troubu, než jakým je

Reagovat
smazaný uživatel

treba zrovna ted...matie bude na sevillu unaveny, alba vykartovany....piatti bude dobry..za rok

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze u bruna sa najdu aj svetle chvilky... jenze sou jak svetlo na konci tunelu

Reagovat
Kily

spíš světlo na začátku tunelu s tmavým koncem, on ty minely případně kupí až s blížícím se koncem zápasu

Reagovat
Kily

Jeremy má dostatečný fyzický fond na to, aby se stihl dát do soboty dohromady, Piatti kvalitu ukázal v přípravě a je velká škoda, že v soutěžích to zatím není ono, ale třeba se probere. Každopádně uznávám, že na klub s ambicemi hrát třetího fleka v PD a čtvrtfinále v LM ten výběr není zase tak široký, ale my prostě máme na to mít zdvojené všechny posty (samozřejmě tady je to spekulativní) a nemůžeme si při současné finanční situaci dovolit ty posty ještě jistit dál

Reagovat
smazaný uživatel

barragan asi zadna top trida neni co? no este aspon zapracovat radne feghouiho a pareja.... a na bernata su moc zvedavy... a Paco:) chtelo by to pro ne sem tam dat s Levante pratelak:D

Reagovat
Kily

o Barraganovi se moc psát nedá, to je pro fans taková nechtěná posila která se zatím nijak nepřipomněla. Feghouli šanci dostane, stejně tak jako Bernat, pokud mu nějak nepřeskočí v hlavě a nebude překvapený nebo namyšlený díky tomu, jak rychle se dostal do áčka

Reagovat
smazaný uživatel

myslis jak ever kdyz prisel? nebo aaron?

Reagovat
Kily

tak Ever přicházel jako hráč, který už něco dokázal a o němž se vědělo, že v něm je obrovský potenciál. Aaron dostal debilní nápad zakopat se ve Skotsku, důvod příchodu Barragana zná asi jenom vedení a to ještě ne celé, ale jenom několik lidí

Reagovat
smazaný uživatel

ale oba dva, byly pekne namachrovani..... a ever tez kopal angliu..myslim everton? a tez mlel o tom ze na vale sere...

Reagovat
Kily

Ever v Anglii nikdy nečutal, Everton ho jednou dobou hodně chtěl a už to vypadalo jako hotová věc, jenomže pak si ho Emery nechal a udělal tak jeden z nejlepších tahů ve funkci trenéra Valencie, jelikož z Banegy se vyklubal klíčový hráč pro sezonu 09/10, kdy hrál fantasticky. No nic, jdu spát, dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

byl na hostovacce, dobru:)

Reagovat
smazaný uživatel

ok, atletiko:) dalsi rok chtel anglii:) pamatuju si ten rozhovor jak se priznal ze je vul, a ze zato moze jeho pritelka ze si to uvedomil:D

Reagovat
smazaný uživatel

no zas kdyby sa rotehraly a my byli schopni hrat taky fotbal jak dnes proti vsem....tak mame na titul....

Reagovat
Kily

s tímhle opatrně, ty první dva kluby jsou pořád jinde a ztrácet se soupeři budou především vlastní vinou. My budeme proti většině soupeřů taky nastupovat jako favorité, ale ty ztráty budou postupem času častější. Hlavní je soustředit se na postup ze skupiny LM a v PD boj o třetí místo - Malaga a Atlético jsou silné týmy hned na začátku soutěže, zbytečně neztrácí, ten boj tam bude hodně zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

ja mluvim o tom, ze kdyz hrajem takhle s barcou, tak mozem porazit kazdeho..... netvrdim ze titul vyhrajem...je tu LM, samotrejme karty, zraneni...na slabsi teamy nebude koncentrace, emery zas hodi do placu nejake pokusy..... ale hralo sa dnes uzasne na vsech frontach (ikdyz ne vseci hraci:) -pablo,tino,piatti nebyli hvezdni)

Reagovat
Kily

Pablo doplácel na to, že se hrálo po druhé straně, Piatti se zase za tu chvíli na hřišti nedostal pořádně do zápasu, i když tam vybojoval kartu a jeden roh, čímž ušetřil nějaký ten čas. Tina jsem si moc nevšiml, ale to není vidět spousta hráčů ve chvíli, kdy docházejí síly a Barcelona začíná získávat územní převahu

Reagovat
smazaný uživatel

ano :) tino nesel videt.. pablo opovida (mozna taky duvod proc miguel hral v mezich...ikdyz 1.gol....) apiatti...mohl sa ic snazit napadat a nicit ale ostatni uz emohli, mel to tezke

Reagovat
smazaný uživatel

konec,dobru:)

Reagovat
Kily

a co se Vicenteho týče:

1. jak hrál proti Liverpoolu, pokud vůbec hrál?

2. ač jeho mám strašně rád, tak je těžké držet si v týmu hráče, který chce hrát, ale výkonnostně na tom není nejlépe a často ho brzdí zranění. Kdysi býval obrovskou nadějí a splňoval velká očekávání, strašná škoda zranění kotníku a svalových problémů (kdysi jsem říkal, že klub, který bude mít v týmu Vicenteho a Joaquina, tak ovládne křídelní prostory ve Španělsku a bude mít minimálně velkou šanci na titul)

Reagovat
smazaný uživatel

bral od 60min ale ja se dival na VCF, tak nevim jak, jen ze zaridil penaltu...ale min50% ju zaridil spearing z lfc :)

ja ho mam tez moc rad, myslim ze je neco jak owen, staci zapas-dva a hral zas dobre...ale ke konci uz ani nebyl moc sehrany, ani nemel podporu kouča...škoda jen že nehra aspon za levante nebo herkules...

Reagovat
Kily

jj, doufal jsem, že zůstane ve Španělsku, ale to byla jeho volba, navíc tak nějak počítám s tím, že se do PD ještě vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

tezko, mozna leda do segundy zadarmo....

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo Real dneska hrál pěknou tužku jestli se rychle nevzpamatujeme tak to bude ještě hodně zajímavý dívat se na záda Vale, Seville, Betisu, Malaze a silám dobra - to není pěknej pohled!

Reagovat
madridcan

Guardiola si podal s postrannym ruku a minutu nato isiel Alba dole

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

milujem tie ronaldove strely s 30 metrov !!! panu bohu do okien !!

Reagovat
smazaný uživatel

A Falcao zatim jede, jak koukam

Reagovat
One-Real

Mimochodem dneska jsem koukal ve Fortune na kurz 5 !!! ze v zapase Realu padne -1,5 golu, skoda ze jsem to nenalozil.

Reagovat
smazaný uživatel

ani za tenhle kurz bych to nenaložil. Popravdě jsem čekal, že budete po Levante nažhavení a Racing - jednoho ze žhavých kandidátů sestupu - sešrotujete o dva, tři kusy.

Reagovat
One-Real

Btw pristi kolo bude moc moc zajimave. Barca doma privita rozjete Atlety, to by mohl byt super fotbal. Vale zas jede do tuhle sezonu zatim silne Sevilly. Trapici se Athletic doma hosti Villareal. Real bude muse zabrat, Malaga bojovat o body venku proti Zare. Trikrat slava PD !

Reagovat
Kily

nemá to chybu, tedy snad až na to, že hrajeme od 18 stejně jako Baskové s Villarrealem, což je zápas, o který nerad přijdu

Reagovat
One-Real

Ta sobota je paradni, pojedu maraton tri zapasu za sebou jak to tak vidim.

Reagovat
Kily

jj, vypadá to slušně

Reagovat
kiwwi

alcantara

21.09.2011 23:57

Liga dvoch timov, kde je zaujimave iba clásico

boze uz netrepte, vcera som to cital snad 100x tuto narazku ...nikto normalny z PL nema problem priznat ze PD je zaujimava a vyrovnana, ked to tak je...zatial to tak je a ja PD chvalim...tie reci sli minulu sezonu a ze tak aj vyzerala

aj tak sa to par kolach vrati do starych kolaji

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě není fantomas normální ...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nám to ale nech. Tak dlouho a tak často jsme poslouchali a četli, jak je Primera dvoutýmová, dávno rozhodnutá, je otázkou dvou zápasů, že si teď tu vyrovnanost užíváme.

Byť třeba já si myslím, že je to chvilkový stav. Za pár kol to může vypadat úsplně jinak a já si myslím, že to tak i vypadat bude.

Reagovat
alcantara

Tiez ocakavam podobny vyvoj a uprk dvoch gigantov, ale kto aspon obcas sleduje zapasy Vale, Betisu, Malagy alebo Atletica, nemoze podobne kecy mysliet vazne. A ze tu podobnych nazorov nebolo malo, prave naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

V PD žádná vyrovnanost není, nebyla a v neblyžší době bohůžel ani nebude.

Reagovat
kiwwi

sa pozri na tabulku a vysledky...aj ked je este len zaciatok sezony

Reagovat
forrest

Po 4 odehraných zápasech je velká pravděpodobnost, že týmy budou mít větší počet bodů, než jiní favorité. Záleží na losu. Po 4 kolech nemůžeš dělat nějaký závěry, jsem zvědavej jestli to bude takhle po 15. kole například. Úplnej opak se letos vyvíjí v Anglii, ale pokud vedou United, tak mi to nevadí .

Reagovat
m0rientes9

pane, vy máte ale vymytej mozek...

Reagovat
clinger

asi tak je tak na 99% jasný že na prvním dvou místech bude Barca s Realem alespoň o 10 bodů před dalším.po 4 zápasech se nedají dělat závěry.PD je bohužel poslední roky v boji o špici stejně zajímavá jako skotská liga

Reagovat
kiwwi

to aj v PL je jasne, ze na prvych troch miestach bude United (tu je dokonca vacsine jasne ze budu prvi), City a Chelsea...skor ide o to, ze v PL boli aj suboje favorita s ousiderom castokrat vyrovnane a nebolo vynimkou ked favorit zavahal...v PD to minuly rok vyzeralo ako na strelnici kde Real a Barca rozstrielali vsetko co im prislo do cesty...teraz sa to rysuje trochu zaujimavejsie, co je pre PD len dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Vale super Santander ..... kdyby to tak bylo dál,že FCB a Real bude sem tam ztrácet,tak by PD hóódně stoupla v oblibě. Nejen u místních " fans". Malaga

Reagovat
Al Capone

tvl to zase musel být hnus

jinak gratulace netopýrkům, ale škoda, že nakonec neurvali tři body

Reagovat
Xavi

Parádní zápas.

Na straně Barcelony sice dost chyb, ale to bylo způsobeno hrou soupeře hlavně. Abidal neměl svůj den, Puyol ještě není rozehraný, takže taky nic moc, Xavi klasik.

Levá strana Valencie hrála parádně, hlavně ten Alba se mně vždycky moc líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

za co vlastne dostal Jordi tu cervenu ??

Reagovat
Xavi

Měl nějaký komentář k pomeznímu, ale přesně nevím.

Reagovat
celeb

Zas sa ukazalo, ze ak niekde potrebuje Barcelona posilnit, je to prave obrana. Pokial hraju P+P, tak je to este OK, ale Mascherano nedosahuje tych istych kvalit (aj ked je zas dost univerzalny a casom sa snad este zlepsi. Abidal ma zas velke kolisanie vysledkov. 2. supercopa proti Realu suprer, na EuroCope proti Portu to bol dost mizerny vykon, caste straty lopt pri pokutovom uzemi, neistota, ... potom par zapasov ako-tak, teraz katastrofa.

Pepek by mal zacat hladat nahradu (ci uz z akademie alebo nakup), a to co najskor, nech sa pro Puyolovi zaskoli. Ten hral hlavne v 1. polcase fantasticky, resp. hasil, co len mohol. Skvele predvidal hru a odoberal lopty.

Inak cudujem sa, ze Pep skusa nove rozostavenie prave na inhrisku Valencie, to je uz fakt drzost a odvaha v 1.

Reagovat
celeb

sorry za pravopis, asi by som si to mal precitat nez odoslem

Reagovat
johan14

Táto kríza Realu bude dlhá, mám taký ciťák. Mourinhove najhoršie 2 zápasy po sebe, a nemá čo vymyslieť. Barca v 4 zápasoch v lige strata 4 body a Real to navyužije. To mal byť náskok minimálne 3 body a je tu strata 1 bod bod, keby mi to niekto tvrdil pred týždňom tak si poviem, že to nemá v hlave v poriadku. Hráči sú uťahaný, bez šťavy no katastrofa. Posily v nedohľadne kôli zraneniam. Mne to vychádza že Mourinho predtrelil v prípravných zápasoch. Mali oddychovať, tie víťazstvá sú teraz prd platné. Barca už veľa nestratí, včera bolo vidno ako dokázali zabrať na konci, a rozhodcovia nepustia, majú taký sklon v každom zápase pripísknuť a tolerujú štýl Barcelony viď súboj Soldado vs Puyol, Puyol fauluje a kartu dostal Soldado. Ešte jeden postreh Barcelona dostalo za 2 zápasy 4 góly má 2 body, Real 2 zápasy 1 gól a má z nich 1 bod, tu vidno kto bojuje a neskladá zbrane. Real to bohužiaľ nie je. 7 misto po 4 kolách to je zlý sen.

Reagovat
kiwwi

kolko zapasov odohral Real v priprave?

Reagovat
johan14

napr. Ronaldo hral každý zápas

Reagovat
kiwwi

diki

Reagovat
Kily

to madridské fňukání kvůli rozhodčím je poměrně legrační vzhledem k tomu včerejšímu zápasu

Reagovat
johan14

To nemá z Realom nič spoločné, je to fakt s ktorý musí počítať každý súper Barcelony. Real musí riešiť teraz iné problémy ako Barcu.

Reagovat
johan14

ako Barcu a rozhodcov, verím, že si to uvedí aj José

Reagovat
Kily

vidíš, nám třeba v zápase s Barcelonou rozhodčí včera pomohl, ale to je samozřejmě naprosto nevítaný fakt do teorie o pomáhání Barceloně, takže je třeba to jen tak lehce přehlížet a nejlépe ani nezmiňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku bojovali v minulej sezone o titul 3 timy. Co to znamena ? Sme lepsi nez La Liga ?

Reagovat
alcantara

A pozri sa na tabulku tohtorocnej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam uvidim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan s len 4 bodov stratou 4.

Reagovat
Kily
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz hej, to je najlepsia liga sveta. Kedy davaju nejaky priamy prenos ?

Reagovat
Kily

netuším, ale jdu hledat redaktory, kteří budou psát previews a komentáře

Reagovat
herbage

Reagovat
alcantara

Reagovat
Kily

jinak když už jsme u toho, doporučuji podívat se na tabulku domácích zápasů v posledních sezonách v Bosně a Hercegovině, především sezona 07/08 je velmi pozoruhodná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mazec. Všude dobře, doma nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

... najlepsia liga sveta v tom case tyvl .. kam sa hra PD ci PL

Reagovat
smazaný uživatel

no skoda, Racing to pekne ubetonoval.. ale aspon nesklamala Barca a tiez stratila

Reagovat
madridcan

500

Reagovat
smazaný uživatel

pre Mascherana na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Varane vcera velmi dobry vykon..

Reagovat
Rssa

Ajajaj, tak Valencia nás přejela jak parním válcem, možná trochu nezasloužená remíza od nás, protože pravá strana hořela jak papír. Špatný výkon od obou stoperů, Alvese, Keity. Tento bod je zlatý.

NAŠTĚSTÍ nás Real podržel a remizoval, díky hoši

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl si i druhý poločas? Odkaz jsem ti posílal

Reagovat
Rssa

Viděl, viděl

Reagovat
smazaný uživatel

prave naopak.. vy ste podrzali Real, kedze on hral skorej... diky hosi..

Reagovat
smazaný uživatel

Připadla mi ta příjemná povinnost vyhlásit vítěze tipovačky ................. víření bubnů ........................

Vítězem je a držitelem tituli "Tipér kola" se stává: ................... víření bubunů ........................

přispěvatel s nickem: madridcan_je_pan.

Tento boss mítních tipérů trefil přesný výsledek 2:2 a jako třešničku na dortu trefil i jednoho ze střelců.

Gratuluji a přeji do dalších kol tipovačky mnoho úspěchů.

Reagovat
Kily

na druhém místě x-bano-x, kterého nepřekvapilo, že branku daly oba týmy a trefil hned dva střelce:

1:4 Soldado : Messi, Cesc, Messi, Abidal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
madridcan

od dneska uz tento nick neplati Bude mi chybat...

Reagovat
smazaný uživatel

člověka samolibějšího, než jsem sám, jsem ještě nepotkal. Ty se tomu ale blížíš.

Reagovat
madridcan

Najkrajsia veta,aku si mi kedy povedal :-* Ale tak ked sa Miky stavil o taku sprostost,tak proste musel trpiet

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dr.Kyslík - a shodou okolností taky fandil barce

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně ho neznáš. Potkal jsem málo tišších a introvertnějších lidí než je Doktor.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Díky díky, budu se snažit udržet tempo, hlavně o víkendu se to bude hodit v tipovačce

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím odborníky, aby mi sdělili, kdo dá dneska víc gólů. Betis nebo Espanyol?

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik tak přibližně...

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Espanyol, 1:0 Betis. Kus dá Salva Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak to trochu zkomplikuju. Betis by mohl vyhrát i 2:0.

A teď si vyber ...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžká otázka, ale trochu víc věřím v gólech Espanyolu než Betisu. Ale vyhrají oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud dají oba po dvou, mělo by to být dobrý. Uvažuju koho proti AS. Tipsport má Betis 2,45 a Fortuna Espanyol 2,75. Takže jdu do Espanyolu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dost odvážné, Luis Garcia (Getafe) je skvělý trenér, proti jeho propracovanému systému hry bych asi nešel. Na druhou stranu mají citelné absence.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže radši Betis?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Abych řekl pravdu, nelíbí se mi ani jedno. Navíc těch gólů v Primeře zatím moc nepadá. Pokud bych si ale musel vybrat, dal bych Betis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka Espanyol a ty Betis. Super, hned mám jasno...

Reagovat
smazaný uživatel

Hristo je o něco menší odborník. Navíc má Espanyol vyšší kurz. Neváhej.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - Espanyol u bwinu 2,15. Parádička.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u těch kurzů, tak Real - Rayo 1,09 - 9,25 - 23

Barca - Atleti 1,2 - 7 - 10,5

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze hra real doma , inak by som asi rozmyslal nad 1x .. a myslim ze my atletov dame s prstom v nose

Reagovat
smazaný uživatel

keby to je na tebe tak hra Real vonku stale... nestacia ti 3 zapasy v rade ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak kurz 7 na remízu, to mi celkem stojí za sázku

Reagovat
Kenneth

mmmm na tu remízku asi naložím..

Reagovat
smazaný uživatel

vsadí ti strýc?

Reagovat
Kenneth

To bylo hodně slabé jiří.

Reagovat
madridcan

Ja tiez podavam od deviatich rokov a myslis si,ze bol niekedy premna problem si podat,ked som bol neplnolety?

Reagovat
Kily

pro kamaráda na základce jo, jsem mu o přestávce nakecal, že na tenis jdou sázet i remízy (kurz dostane součtem obou kurzů a vydělí dvěma, proto to taky nikde sázkovky neuvádí, jelikož si to každý umí dopočítat sám), on si to pak po škole šel podat, chytil jednoho pravidelného sázkaře, který ochotně souhlasil a následně ho seřval, jelikož se mu asi ještě dneska na pobočce smějí, že sází remízy na tenis

Reagovat
Kily

já bych jí při vzpomínce na loňské venkovní zápasy LM spíš zkusil na zápas v Borisově

Reagovat
smazaný uživatel

Gambler, provokatér, glosátor...to všecko v jednom jiri - fcb

Reagovat
smazaný uživatel

provoco?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chceš mi nakoniec napísať, že tvoje návštevy v PL sekcii boli čisto z úprimného záujmu o ostrovný futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jedna víkendová bomba.

Málaga v Zaragoze za 2,15. Mlask!!!

Sázkovky Málagu ještě neberou jako velkoklub, co vyhrává všude, a ty kurzy tomu odpovídají. Kdo na Málagu nenakládá, prohlupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že tam Malaga nemusí vôbec bodovať, ešte sa stále zohrávajú a miestami to skutočne viazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Itale, sorry ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevíš, jestli to dával?

Reagovat
smazaný uživatel

snad dal na Tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Pětikilo v prdeli, navíc Siena neproměnila spoustu tutovek, takže litr v trapu dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis má pech. Mohl to už udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ses posral? Prej pech. Průběhu zápasu by odpovídalo 1:4. Navíc góly v závěru se svým geniálním systémem bude dostávat furt.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem podrejpl.

Reagovat
Kily

tak to je ještě větší provar, než jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

já taky nečekám, že uspěje, ale hrozně bych mu to přál

Reagovat
smazaný uživatel

jinal á mám dneska naložena na dvě jedničky. Zatím to vypadá na kasírung.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě už to na 95 % vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

95 % někdy může být ošemetná cifra ...

Reagovat
Kily

pěkně to tam Pandiani uklidil Valera si musí drbat hlavu. Škoda, že se Moya umí rychle vrátit a z gólu se nemohl radovat Verdú, to by byla parádička

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidím, pod Pochetinom sa furt nezmenila hra Espanyolu, chýba im tam tvorivý záložník, to stále budú výsledky do 1-2 gólov pravidelne i naďalej.

Reagovat
Kily

jj, té kreativity ve středu hřiště tam moc není

Reagovat
Kily

Betis pěkně, za Sevillu kasíruju body do fanty, velká škoda toho experimentu s Pereou a s ním hromadu poztrácených bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Salvaaaaaaaaaaaaaa SEVILLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAA

Reagovat
Hristo Stoichkov

Afellay out na hodně dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem. Má fakt smůlu.

Pro nás to znamená, že vypadl z rotace už třetí hráč do ofenzivy a to může být opravdový problém. Možná ne výsledkově, ale fyzicky určitě. momentálně nám do ofenzivy zůstala formace Xavi, Thiago, Cesc, Villa, Pedro, Messi, čili základ a jeden náhradník. S tím, že to křídlo možná zahraje Dani (blbě ale) a Adriano (ten líp, ale není to taky ono). No ... je čas na béčkaře ...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis García je pěkný čuně. Adept na rudou dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Pandiani sa stym teda nekaslal

inak Weiss mi prisiel celkom strateny

Reagovat
smazaný uživatel

MANITUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

ten blb stáhnul Salvu. CHJO

Reagovat
smazaný uživatel

Ač to tak nevypadá, tak Zara není úplně marná. S tou dvojkou na Málagu budu možná brzdit.

Reagovat
madridcan

Vie mi niekto povedat,ze ci je to ,,tazenie" Betisu nahoda alebo fakt hraju extra-hyper-super-special uzasny a ucelny futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska teda hrají dobře útok, ale hrozně špatně v obraně. Pokud takhle chtějí hrát dál, schoří.

Reagovat
madridcan

pozeram,ze ich mame doma po repre pauze.No...som na nich zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže budou hrát bez jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

vim jak loni acko barcelony potrapily a to docela hodne v copa del rey takze nahoda to asi neni

Reagovat
DreamTeam

zatim se mi herne libi co se tyce ofenzivy libi z cele la ligy nejvic.. v defenzive uz je to horsi..kazdopadne pokud budou takhle hrat celou sezonu bez problemu budou hrat o evropu

Reagovat
smazaný uživatel

nebudou. Jestli budou hrát takhle, tak to bude nejzábavnější tým ligy z pohledu toho, že v jejich zápasech bude padat hafo gólů, ale budou rádi za střed tabulky. Hrozně nekoncentrovaný výkon. A to proti do té doby jalové Zaragoze. Včera vyhráli díky rozhodčímu, kterej foukl pentli, kterou fouknout asi neměl. A hlavně kvůli tomu, že Zaragoza měla MIZERNOU koncovku. Doslova mizernou. V koncovce to hráli jak v přeboru. Většinou špatně trefili míč nebo tak něco. Asi jsou nervově v prdeli.

Reagovat
DreamTeam

v kazdem zapase zatim byli lepsim tymem... vcera to bylo drama jen diky te cervene karte.. jak rikam pokud vydrzi takhle hrat celou sezonu budou hodne vysoko

Reagovat
Kily

ofenzíva funguje, defenzíva je horší, přesně jak píšeš, když si z jejich obrany dělá trhací kalendář i z jinde nechtěných hráčů sestavená Zaragoza, tak to je pořádný vykřičník. S těmi poháry bych taky brzdil, oni zatím nenarazili na nikoho kvalitního (vyjma Basky, ale ti jsou na tom poměrně bídně, i když samozřejmě výhra na San Mames má svou cenu). Až přijde konfrontace s tím lepším, budou mít problémy, Barcelona ani Real nebudou mít problém proti takové obraně dát šest gólů, adepti na LM a EL si s nimi taky poradí, pokud si Betis dovolí podat výkon podobný tomu včerejšímu. Každopádně jim přeju, už loni v CdR proti Barceloně jsem říkal, že tenhle tým má PD co nabídnout, kvalitou tam patří a potvrzuje to nad očekávání. Pořád pro ně asi bude prioritou záchrana, skoro třetinu z toho už mají splněnou

Reagovat
alcantara

Zachrania sa

Reagovat
smazaný uživatel

Betis

Reagovat
smazaný uživatel

Casto je prostě blb. První gól tragédní taneček, kdy se nechal 2x za sebou přeskočit, ikdyž může používat ruce. A teď vyběhne, když ví, že to nestihne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle Betis bránil proti Barce, tak dostane deset. To je něco strašlivého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Zara ještě vyhraje ....

Úžasnej mač

Reagovat
smazaný uživatel

tak betis sevilla vede la ligu to je pecka zaragoza to nevzdala za stavu 4:1 coz se ceni a jen tak tak ze nebodovala nakonec

Reagovat
kiwwi

debilny Betis...takto mi za 10 minut odpalit tiket

Reagovat
smazaný uživatel

obě sázky doma

Reagovat
kiwwi

nj ja som sa zlakomil na AH-1, 2.12 kurz ... a tak krasne to vyzeralo

Reagovat
smazaný uživatel

AH je co?

Reagovat
kiwwi

uplne neodmyslitelna vec u tiperov

Azijsky handicap, moj tip Betis AH -1 znamena, ze ak Betis vyhra o 2 a viac golov, beriem vyhru za kurz 2,12, ak vyhra o gol, vracia sa mi vklad a ak remizuje alebo prehra tak prehravam...

viac citaj tu:

http://www.sportal.sk/stavkovanie/sportal-radi-stavkarom-azijsky-handicap-zaklad-profesionalov

ty s tvojimi paradnymi tipmi by si pomocou AH mohol ryzovat neskutocne...toto kolo ti sakra vyslo, dufam, ze aj na vikend nieco hodis

Reagovat
smazaný uživatel

já sice sázím dlouho a často, ale tyhle vychytávky jdou mimo mě. Jsem v tomhle asi staromilec.

Když uvidím dobré kurzy, tak je sem hodím. Jen ty sázkovky drbejme, kujvy jedny.

Reagovat
kiwwi

kazdopadne sa na to pozri...ak mas dobre tipy (co ty mas) tak vies vsadzat za vyssie kurzy, resp. vies minimalizovat stratu...ale musis davat solovky...odporucam betfair - tam su tie kurzy vyssie celkovo...je dobre mat ucet trebars v bwine na akovky a betfair na solovky

Reagovat
kiwwi

a nemusis sem hadzat len dobre kurzy, hod aj nizsie...pomocou AH ten kurz vyzeniem vyssie

Reagovat
kiwwi

napr. vcera ked si napisal ze Betis vyhra tak som ti veril, ale kurz bol nizky...tak som to dal na ten AH-1, kde som pri vyhre o jeden gol neriskoval nic (vratil sa mi vklad), ale pri vyhre o dva a viac golov som mal kurz tych 2.12

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je skvělý, že Juan Carlos takhle vletěl do ligy, jen tak dál, chlapče .

Reagovat
madridcan

S takym menom musi hrat ako kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Betis

Reagovat
Stiksxx

Vůbec by mi nevadilo, kdyby byl konec sezony. a i třeba v Itálii

Reagovat
Ferguson6

Athletic prehodiť s Santanderom a môže byť

Reagovat
smazaný uživatel

no spanelsko a italie sou teda pekne zamotany ligy zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Barca předkolo LM, Real Intrtoto?

Reagovat
Tigerinho

Intertoto není

Reagovat
smazaný uživatel

Samo, ale krásně pejorativně to zní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Betis se mi začíná líbit pěknej mač to byl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele