Serie A - souhrn 5. kola

24.09.2011, 19:59, aktualizováno 25.09.2011, 22:44
Komentáře a souhrny
Atalanta potvrdila formu a prodloužila sérii bez porážky. Chievo porazilo Janov, Siena neměla problémy s Lecce. Druhou remízu 1:1 v řadě si připisuje Juventus, bez branek skončily duely Lazio - Palermo, Cagliari - Udinese a Neapol - Fiorentina. Konečně vyhrály oba milánské velkokluby stejně jako AS Řím.

Parma FC - AS Řím 0:1

25.09.2011 20:45

Góly: 50. Daniel Osvaldo

Luis Enrique stále žije, AS má první výhru v sezoně. Jediná branka, zasazená Osvaldem, stačila ke třem bodům proti nebezpečné Parmě. Římané se ale museli až do úplného konce o výsledek bát.

Zajímavé utkání nabídl souboj mezi AS a domácí Parmou. Enrique začal svou italskou misi dvěma porážkami, pokračovaly dvě remízy a teď konečně vítězství. To se ale vůbec nerodilo snadno, navíc Parma nebezpečně útočila a do posledních minut se nevzdávala naděje na bodový zisk.

Trenér Enrique posunul De Rossiho těsně před obrannou čtveřici na místo, odkud by měl určovat tempo a styl hry, vedle něj umístil Perrottu s Pjaničem. A do útoku poslal spolu s 'Il Capitanem' také Boriniho a Osvalda. Parma nastoupila s Biabianym na křídle a Floccarim na hrotu útoku, jehož podporoval Sebastian Giovinco.

Ten také zařídil první šanci zápasu, po rychle rozehraném rohu hlavičkoval velmi nebezpečně obránce Lucarelli nad bránu, stráženou pro dnešní večer Bogdanem Lobontem. Právě rumunský gólman musel zasahovat také po další Giovincově ráně, předvedl ale dobré reflexy a stav zůstával stejný.

AS se snažilo kombinovat a držení míče se měnilo v neustálé obléhání brány Parmy. Občas to vypadalo, že mají hráči zakázán rychlý přesun dopředu, praktikovalo zdlouhavou rozehrávku s množstvím krátkých narážeček a pasy přes celou šíři hřiště.

Když už někdo z hráčů 'Giallorossi' vystřelil, střela mířila často nad bránu. O to se pokoušeli Totti, Pjanič i De Rossi. Osvaldo se snažil skórovat, ale k jeho smůle byl dnes Mirante velmi dobře připraven. Navíc, ofenzivní výpady á la Riise, předváděné José Angelem, skvěle likvidoval neúnavně se vracející Jonathan Biabiany.

V přestávce bylo asi v římské kabině velmi dusno, trenér nejspíš pořádně procvičil hlasivky a na výsledku to bylo znát. Obránce Burdisso nahradil vedle Heinzeho Kjaera, jenž byl dnes velmi nervózní a jeho zákroky často hraničily s vyloučením. Pět minut po okamžiku, kdy rozhodčí pískl do píšťalky, se Řím dočkal. Aleandro Rosi skvěle nacentroval míč, posadil jej přesně na hlavu útočníka Osvalda a často kritizovaný útočník neměl problémy se zakončením.

Poté mohla srovnat Parma, ale Jonathan Biabiany po chybě Heinzeho hrubě přestřelil. Přitom mu do tandemu nabíhal Sebastian Giovinco. Až do poslední minuty se Parma snažila o vyrovnání a měla k němu také blízko. Dnes jí ale chyběl finální dotyk. Takový, který dnes pro Řím znamenal Osvaldo. AS tak stále dýchá a sebevědomí hráčů může tato výhra velmi povzbudit.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Novara Calcio 2:1

25.09.2011 15:00

Góly: 34. Ezequiel Schelotto, 59. Luca Cigarini - 89. Filippo Porcari

Kouzlo Novary přestává platit, po skalpu Interu Milán nedokázal nováček vyhrát proti dobře hrající Atalantě a prohrál 1:2. Za hosty navíc korigoval Porcari až na konci utkání.

Nováčkovská daň se naplňuje, po úspěšném utkání proti Interu nedokázal tým navázat na skvělý výkon a prohrává. Výraznou šanci na úvod zápasu měl hostující útočník Meggiorini, ale brankář Consigli si s jeho střelou poradil. Novara se snažila tvořit hru a napadat hráče Atalanty, ale dnes neměla svůj den.

Toho mohla využít právě Atalanta, ale Germán Denis svým volejem přestřelil bránu. Atalatntě se postupně dařilo držet míč a především díky silné středové linii ve složení Brighi - Cigarini - Schelotto byla v určitých fázích zápasu mnohem živější a silnější. Právě poslední jmenovaný, argentinský rodák Schelotto, vsítil první branku utkání. Deset minut před přestávkou před bránu Novary nacentroval Bellini a ofenzivní záložník neměl problémy se zakončením.

Také Novara mohla odpovědět, snažil se o to hrdina minulého zápasu Rigoni, ale svou šanci promarnil. Když svou další šanci nepřetavil v gól ani Meggiorini, do kabin šly oba týmy za stavu příznivějšího pro domácí.

Druhou půli začali aktivněji opět domácí, deset minut po přestávce Atalanta zásluhou Cigariniho zdvojnásobila své vedení a průběh zápasu kontrolovala. Schelotto prokazoval, jak cenným hráčem umí být a znamenal neustálé nebezpečí pro obranu Novary.

Rigoni se snažil připomenout svou přítomnost na hřišti, ale jeho aktivita nebyla podporována spoluhráči. To změnil až na konci utkání Porcari, jenž dal kontaktní gól. A mohlo být mnohem hůře, střídající Granoche míč za záda Consilgliho dostal, ale pro ofsajd se branka nepočítala.

Nervózní konec tak skončil výhrou domácích, kteří si tři body zasloužili a naplnili tak své ambice.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 0:0

25.09.2011 15:00

Góly: -

Podobně jako v Římě se zrodila bezbranková remíza i na Sardinii. Cagliari ani Udinese nedokázaly za devadesát minut najít recept na brankáře Agazziho, respektive Handanoviče.

Utkání sice skončilo 0:0, ale především jeho úvod na bezbrankový výsledek nevypadal. Di Nataleho přímý kop bravurně zlikvidoval Agazzi. Předvedl se i jeho slovinský protějšek Handanovič, který zase ztlumil střelu Thiaga Ribeira. Hodně nebezpečně se jevila hlavička Gabriela Torjeho, Agazzi zasahovat nemusel, neboť rumunský útočník zamířil mimo. Ve 12. minutě měl další skvělou příležitost již zmiňovaný Thiago Ribeiro, brankář Handanovič už byl překonán, ale vše z pohledu Udinese zachránil obránce Maurizio Domizzi. Zápas jinak nabídl velmi vyrovnanou partii, na výsledku 0:0 nezměnil nic jak Isla, tak i Di Natale.

Cagliari opět hrozilo prostřednictvím hodně aktivního Thiaga Ribeira, ten svojí pravačkou donutil Handanoviče k dalšímu dobrému zákroku.

Po změně stran už tolik šancí vidět nebylo. Zakončení Asamoaha vytáhl prsty Agazzi. Na druhé straně se už poněkolikáté v zápase opakoval souboj Thiaga Ribeira a Handanoviče a úspěšnější byl opět slovinský brankář ve službách Udinese. Zápas nakonec dospěl ke konci, bezbrankovou remízou se Udinese posunulo na druhou pozici za vedoucí Juventus.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Juventus FC 1:1

25.09.2011 15:00

Góly: 22. Gonzalo Bergessio - 49. Miloš Krasić

Catania dokázala částečně napravit porážku v Janově a dnes si připsala bod za remízu 1:1 proti Juventusu. Domácí sice vedli zásluhou Bergessia, ale po vyrovnání Krasiče se museli bránit, proto je konečná remíze úspěchem.

Zápas na stadionu Angela Massimina nabídl spousty šancí a celkově dobrý fotbal. Catania začala nebojácně a Bergessio pálil těsně vedle. Vadit mu to příliš nemuselo, neboť za chvíli poslal domácí Elefanti do vedení. Po přihrávce Gomeze ho v pokutovém území neuhlídal Chiellini a pohroma pro Starou dámu byla na světě - 1:0 pro Catanii. Odpověď mohla přijít vzápětí, ale Vidal nepropálil Andujara.

Catania se rozhodně nezatáhla a Buffon málem propustil nenápadnou střelu Alvareze. O pár minut později pálil vedle Bergessio, stejně si vedl i na druhé straně Pirlo. První poločas skončil vedením Catanie, ale skóre se mělo ve druhém poločase změnit.

A stalo se tak hned čtyři minuty po hvizdu. Krasičova střela skončila trošku překvapivě za zády brankáře Andujara a začínalo se od znovu - 1:1. Juventus po vyrovnání ožil a měl spoustu šancích, obzvláště Claudio Marchisio jich měl několik. V prvním případě zasáhl Andujar, ve druhém pálil záložník Juve vedle. Hodně nebezpečné byly průniky Miloše Krasiče po pravé straně, po jednom z nich hlavičkoval vedle Matri.

V ofenzívě hostů přispěl i střídající Pepe a jeho rána Andujara pořádně protáhla. Poslední velkou šanci zápasu měl Alessandro Del Piero, po ukázkovém Krasičově průniku hlavičkoval nad. Starou dámu musely nevyužité šance mrzet, takhle si totiž odváží ze Sicílie pouze bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Città di Palermo 0:0

25.09.2011 15:00

Góly: -

Lazio se doma opět trápilo a tentokráte si připisuje pouze remízu za výsledek 0:0 s Palermem. Biancocelesti sice měli více ze hry, ale Palermu bohatě stačilo pečlivě bránit a vyrážet do nebezpečných protiútoků.

První šanci zápasu mělo Palermo, konkrétně Pinilla a radost mu pokazil praporek pomezního rozhodčího. Na druhé straně otestovali Tzorvase jeho bývalý spoluhráč z Řecka Cissé a Brazilec Hernanes. V 11. minutě měl velmi dobrou příležitost Pinilla a Federico Marchetti ukázal, že jeho účast na mistrovství světa v JAR nebyla náhodná. Rozhodně se nehrál špatný fotbal, byl to však souboj brankářů, jak Marchetti, tak i Tzorvas se v první pětačtyřicetiminutovce překonat nenechali.

Šance Lazia začaly ve druhém poločase přibývat, Klose před Tzorvasem neuspěl a neujala se ani následné dorážka Djibrila Cissého. Nešlo to ani po standardních situacích, Hernansova střela z přímáku byla sice povedená, jenže neméně povedený byl i zákrok Tzorvase. Stejní akteří na sebe upozornili i o pár sekund později a Tzorvas byl opět úspěšnější, Biancocelesti zahrávali po jeho zásahu pouze rohový kop. Palermo se víceméně bránilo, ale sem tam dokázalo přejít do nebezpečného protiútoku, po jednom z nich pořádně protáhl Marchettiho Iličič.

Domácí se snažili rozhodnout a šance měli, jenže jak Cissé, tak i Klose zkrátka měli smůlu. Palermo si tak z Říma odváží cenou remízu 0:0.

Více informací k zápasu

AC Siena - US Lecce 3:0

25.09.2011 15:00

Góly: 6. Mattia Destro, 53. Emanuele Calaió, 70. Emanuele Calaió

Siena přejela Lecce hladce rozdílem třídy, dva góly vstřelil Emanuele Calaió, jeden přidal mladíček Destro a domácí tak získávají všechny tři body.

Takový průběh asi čekal málokdo, Lecce bylo papírovým favoritem utkání a ve prospěch domácích hovořila podpora fanoušků, spíše než kvalita týmu. To se ale ukázalo jako nesměrodatné, protože útočníci domácího celku dnes opravdu měli svůj den.

Utkání začali aktivněji domácí hráči, v šesté minutě si na D'Agostiniho centr naběhl Mattia Destro a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. To ale hostující tým nepoložilo, dál se snažil napadat a střílet, šance měli Cuadrado a Corvia, obě šance ale vyzněly do prázdna. Do konce poločasu se nic vážnějšího nestalo a tak se oba týmy do kabin rozešly za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas nakonec nabídl dvě další branky, postaral se o ně právě Calaió. Ještě před ním ale mělo další šanci Lecce, konkrétně to byl Mesbah, ale svou střelu nezakončil právě nejpřesněji. Deset minut po přestávce proto udeřili opět domácí, nahrávku aktivního Destra poslal do levého rohu brány Emanuele Calaió a Siena tak vedla už o dvě branky.

Po hodině hry navíc Lecce oslabil obránce Esposito, který viděl druhou žlutou kartu, přišel tedy červený trest a nucený odchod ze hřiště. Jen pár minut poté přidal svůj druhý gól v zápase útočník Calaió a Siena tak mohla slavit.

Lecce se už nedokázalo vzpamatovat a domů odjíždí s prázdnou. Navíc, výkon mužstva rozhodně nebyl ideální a vedení má na čem pracovat.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Janov CFC 2:1

25.09.2011 12:30

Góly: 74. Sergio Pellissier, 90+3. Davide Moscardelli - 48. Rodrigo Palacio

Na Bentegodi prostě nebude Janov jezdit rád. Ani dnes mu zápas v Chievu nevyšel, ačkoliv ho měl dobře rozehraný. Vše se zlomilo s červenou kartou pro Dainelliho, po které nakonec domácí dokázali skóre otočit a po Neapoli poráží další vedoucí tým tabulky.

Grifové jeli na Bentegodi s vědomím, že pokud vyhrají, udrží se v čele Serie A. To je nyní po prohře 2:1 pasé. Sestava hostů byla bez překvapení, Chievo rovnou do základu nasadilo uzdraveného Pellissiera.

V prvním poločase sice branka nepadla, ale například v 16. minutě od toho nebylo daleko. Cruzadův volej muselo zastavovat až břevno. Nepříjemná zpráva potkala po půlhodině hry Janov. Při ofenzivní akci se zranil Caracciolo a musel střídat. Na hřiště vyběhl Pratto.

Během toho mělo Chievo ještě větší příležitost než předtím Cruzado. Pellissier vyslal za obranu Lucu Rigoniho, jenže ten šancí pohrdl a napálil míč přímo do Freye. Chvilku před poločasem hrozili také Grifové, Prattův pokus ale zastavil Sorrentino.

Skóre se měnilo až po změně stran, a to hned. Jorquera poslal skvělou kolmici na Palacia, jenž potvrdil letošní skvělou formu a poslal Janov do vedení. Po necelé hodince ale situaci Janovu zkomplikoval Dainelli. Ve vápně totiž, očividně nechtěně, fauloval Pellissiera a nejen, že Chievo kopalo penaltu, ale hostující stoper také dostal červenou kartu.

Pellissier ovšem pokutový kop výrazně odflákl a jeho střelu z kroku vyrazil Frey. Kvůli vyloučení pak musel být obětován Palacio, místo něhož přišel stoper Granqvist. Pellissier ale nakonec zaváhání napravil v 74. minutě, kdy ho soupeř nedokázal pokrýt při rohovém kopu a domácí kapitán skvělou hlavičkou vyrovnal.

Chievo vědělo, že bude mít v závěru navrch, oslabený Janov se jen bránil. Už to vypadalo, že vše vyvrcholí v remízový konec, ale to by na hřišti nesměl být Davide Moscardelli. Stejně jako proti Neapoli ho Di Carlo poslal na hřiště až ve druhém poločase a stejně jako proti Neapoli se mu tento tah vyplatil. Půl minuty před vypršením nastaveného času si totiž Moscardelli naběhl na centr Sarda a další špatné bránění Janovanů mu umožnilo strhnout vítězství na stranu Chieva.

Více informací k zápasu

AC Milán - AC Cesena 1:0

24.09.2011 20:45

Góly: 5. Clarence Seedorf

Na milánském San Siru byli diváci svědky hubeného vítězství domácího AC nad Cesenou. Jedinou branku utkání dal už v páté minutě veterán Clarence Seedorf, výsledkově se tak Milánu povedla generálka na další zápas Ligy mistrů proti naší Plzni.

Herně to ale přeci jenom ještě nebylo ono. Milán srážejí četná zranění a na hře to jde přeci jenom znát. Nicméně začátek utkání byl pro domácí výběr trenéra Allegriho parádní. Už v 5. minutě totiž překvapil brankáře Ravagliu Clarence Seedorf. Záložník s desítkou na zádech se nejspíše pokoušel z levé strany odcentrovat, ovšem míč nabral na razanci i rychlosti a skončil v síti - nádherná branka znamenala brzké vedení Milána 1:0.

Cesena na nic nečekala a také začala útočit, Comotto trefil pouze boční síť a Mutuovu nepříjemnou ránu vyrazil Abbiati. Před koncem poločasu se pokoušel o nůžky Roberto Guana, jenže marně. První poločas vyhrál Milán 1:0, ale do druhého dějství bylo stále vše otevřené.

První šanci druhého poločasu měl Parolo, Abbiati se vyznamenal. Po hodině hry se opět mohl zapsat mezi střelce Clarence Seedorf, zkušený Nizozemec se dostal ke střele poté, co na něj Cassano šikovně pustil přihrávku El Shaarawyho, nicméně nedokázal trefit branku. Na druhé straně se tlačil k hlavičce Ghezzal, k přímému ohrožení branky Milána ale nedošlo. Gól se nedařilo vstřelit ani Milánu, Cassano tvrdě vystřelil a brankář Ravaglia musel vyrážet. Cassano byl v této fázi dost vidět, během další akce se po souboji s Rodriguézem dožadoval pokutového kopu, jenže hlavní sudí Cassana nevyslyšel, byť měl milánský útočník nejspíše pravdu. Cesena se do tlaku nedostávala, Milán jí to nepovolil, přesto se museli Rossoneri bát o výsledek až do konce. Nakonec však vedení uhájili a poprvé v lize vyhráli.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - ACF Fiorentina 0:0

24.09.2011 20:45

Góly: -

Cavani ani Jovetič neskórovali, duel skončil remízou. Mistrovský tah Siniši Mihajloviče vyšel, partu kolem ostrostřelce udržel na uzdě a odváží si bod.

Walter Mazzarri postavil oproti duelu s Chievem nejsilnější možnou sestavu. Ani ta ale nedokázala překonat takticky skvěle postavený tým trenéra Mihajloviče. Cavani, Hamšík i Lavezzi se vešli do základní sestavy a zaručovali strhující podívanou.

Už od začátku utkání se Neapol tlačila do koncovky. Už od začátku utkání se ale také naplňoval plán trenéra Fiorentiny, který tlak domácích očekával a svůj tým na něj pečlivě připravil. Naproti tomu, byla to právě Fiorentina, kdo měl více šancí a celkové držení míče na kopačkách. Tým neukazoval strach z nebezpečného soupeře a působil čerstvým a nebojácným dojmem.

Nejnebezpečnějším hráčem domácího celku byl obránce Juan Zuniga, jehož běh napříč středem hřiště ale nezakončil ani Cavani, ani Lavezzi. Pět minut před koncem namířil Cavani nad branku, největší šanci zápasu měl ale Cesare Natali, zkušený obránce Fiorentiny. Tři minuty před poločasovou přestávkou zahrával Vargas přímý kop a brilantním pasem našel hlavu Nataliho, kterého ale skvěle zneškodnil De Sanctis.

Nic zajímavého se už nestalo a tak se oba týmy do šaten rozešli bez branek.

Ve druhém poločase pokračovalo neapolské dobývání brány Fiorentiny, neúspěšně se o vstřelení gólu snažil Hamšík i Cavani. Velkou šanci měl po hodině hry Hamšík, který napálil míč do náručí Boruce, jinak hra ve druhé půli výrazně zaostávala za tou první. Nebezpečnou ranou zahrozila také Fiorentina, konkrétně to byl Riccardo Montolivo, svůj projektil ale namířil nad bránu.

Ještě jedna zajímavá šance ale diváky zvedla ze sedadel a to když Manuel Pasqual zahrál ve florentském vápně rukou, aby zblokoval centr Zunigy, rozhodčí ale situaci viděl jinak a tak se oba týmy o body dělily.

Velká zásluha patří trenéru Mihajlovičovi, který svému týmu naordinoval výbornou taktiku a eliminoval tak nejnebezpečnější neapolské hráče.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Inter Milán 1:3

24.09.2011 18:00

Góly: 66. Alessandro Diamanti (pen.) - 39. Giampaolo Pazzini, 81. Diego Milito (pen.), 87. Lúcio

Kouzlo trenéra Ranieriho funguje, pomalu probouzí dalšího giganta! Bologna nestačila na Inter, jenž vyhrává 3:1 a po chvilkové ztrátě dechu ho opět nabírá.

První zápas se tak Claudiu Ranierimu povedl skvěle, ačkoli Bologna nebyla snadným soupeřem a dokázala i vstřelit gól. V konečném účtování to ale nic neznamená, protože se v dresu 'Nerazzurri' se prosadili útočníci Pazzini i Milito, třetí branku přidal obránce Lucio.

Už od začátku byli aktivnější hosté, už v osmé minutě mohli jít do vedení zásluhou Waltera Samuela, ale brankář Gillet opět prokázal svou třídu a nebezpečí zažehnal.

O několik chvil později mohl toto selhání potrestat Marco Di Vaio, který využil lehkého zaváhání obrany Interu, vstřelit branku ale nedokázal. Julio Cesar v brance milánského týmu měl pro tuto chvíli štěstí.

Inter začal zvyšovat obrátky, kombinační hrou utahoval oprátku kolem krku Bologni a byl za svou snahu odměněn. Pět minut před poločasem našel Forlán Cambiassa, po jehož nahrávce Pazzini v pohodě zavěsil.

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu, aktivnější hosté přehrávali Bolognu po celém hřišti, byli důraznější a tlačili se před bránu Gilleta. Oživující voda trenéra Ranieriho fungovala. To mohl změnit Gaston Ramiréz, jehož skvěle zahraný přímý kop skvěle zneškodnil právě hostující brankář. I ten ale musel kapitulovat. Po faulu Samuela na Portanovu zahrával Diamanti penaltu a s přehledem ji proměnil. Hlasy domácích fanoušků poté zesílily a souboj dostával nový náboj.

Poté přišla pro Bolognu nešťastná chvíle, kvůli zranění musel střídat brankář Gillet, kterého nahradil Federico Agliardi. Smůla domácích ale pokračovala, ve vápně fauloval Morleo pronikajícího Milta a 'Il Principe' se z pokutového kopu nemýlil. Inter strhl vedení znovu na svou stranu a nebylo to vše.

Dvě minuty před koncem hrací doby zahrával záložník 'Nerazzurri' Sulley Muntari přímý kop a míč posadil na hlavu obránce Lucia. Ten překonal brankáře Agliardiho a stanovil konečný výsledek Ranieriho křtu na 3:1 pro hosty.

Premiéra tedy italskému trenérovi vyšla a Inter se díky třem gólům probudil z lehké letargie. Navíc, pro příští kola se mu vrací řada klíčových osobností. Italská liga tedy, zdá se, začíná mít nový náboj!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC42207:38
2.Udinese Calcio42205:18
3.Janov CFC42118:57
4.SSC Neapol42116:37
5.ACF Fiorentina42115:27
6.Città di Palermo42117:67
7.Cagliari Calcio42116:57
 Chievo Verona42116:57
9.AC Siena41214:25
10.SS Lazio41215:55
11.AS Řím41213:35
12.AC Milán41215:65
13.Calcio Catania41212:45
14.Atalanta BC43107:44
15.Novara Calcio41127:74
16.Inter Milán41127:84
17.US Lecce41033:73
18.Parma FC41033:93
19.Bologna FC40132:81
20.AC Cesena40042:70
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (309)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pazzini, Milito, Lucio & Ranieri

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Jajinek

no, tak ideální to nebylo, ani zdaleka. Ale dá se na tom stavět. Hlavní je, že jsme zlepšli pohyb ve středu hřiště, kde jsou hráči blízko u sebe, jak jsme zvyklí, čímž pádem netrpí i rozehrávka. Dokážeme bránit v bloku a když o něco jde tak i vyrazit dopředu.

Ale rozhodně bych to nepřeceňoval, páč Boloňa je vážně hodně slabá (podle mého ltního typu by mohla i spadnout)

Uvidíme jak to půjde v LM v úterý. Tam to bude klíčové, páč budeme muset přinejmenším remizovat...

Líbil se mi Forlán a Cuchu...Samuel mě neuvěřitelně nasral tou penaltou, Pazza jsem si klasicky všimnul akorát u gólu. Nagatomo a Obi tradičně letos slabota. Muntari naopak v Moskvě do základu...jsme zvědavej, jesli dá Ranieri vedle sebe Milita s Pazzem...a jestli nechá hrát Rana, když v lize nemůže. Na druhou stranu, stopeři dnes poměrně slušně, takže bych to možná nechal

Julione - Jonathán, Lúcio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cuchu, Muntari - snad Wes - Milito, Pazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Byla ta penalta? Nebo podobná pičovina jako ta Boloňská?

Reagovat
Jajinek

Samuel na Portanovovi visel jako na stromečku...99% sudí by ji nepísklo, ale znáš Tagliaventa...pak to vykompenzoval na druhé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže samozřejmě under 2,5 správně(1,5 v podstatě taky)... Že já kokot se nepodíval, kdo to píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari není na soupisce LM, takže hrát nebude. Wes, Drago, Motta, Obi jsou out, Poli taky není na soupisce, takže zbývá jen Cuchu a Zanetti.

Reagovat
cresposuper

Tak to bude prdel zo zálohou Zanetti, Cuchu, Álvarez,- Coutinho. Navyše na lavičke bude len Crisetig.

Reagovat
Jajinek

tak s tím Muntari je to fail...ale tak kdo to mohl tušit že...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u Maicona a Stankoviča tam je aspoň určitá šanca, že v Moskve zahrajú.

Reagovat
snuff24

jajinek:upřímě .. to samí jsem si myslel o Novaře a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, každý súper je vo svojej podstate silný a môže prekvapiť, rovnako ako Trabzonspor ...

Reagovat
Jajinek

Novara hraje letos daleko lépe nže Bolońa...a v tom zápase náš přehráli...na rozdíl od Trabzonu, kterej naopak měl více štěstí než rozumu.

Pointa je v tom, že tenhle zápas nesmíme přeceňovat. Je super, že jsme konečně vyhráli, v podstatě i zahráli celkem povedenou partii...a nyní musíme jet dál

Reagovat
cresposuper

Novaru som videl dva krát, z toho v Cagliari boli vyložene tregický..

Reagovat
Jajinek

no vidíš..a ve Veroně zahráli dobře...

...na rozdíl od Boloňi, která byla tragická ve všech 4 zápasech v sezóně...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase hráli venku a na trequartistovi hrál pro mě pochybný Pinardi. Já je neodepisoval ani po zápase v cagliari.

Reagovat
cresposuper

Ok, ty si ich ale (aspon predpokladám) videl aj v druhej lige, ja tých hráčov vôbec nepoznám, väčšinu som videl dva krát v živote..

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, ale zase nikdy nevíš, jak se tým dokáže přes léto změnit. Takové mercato dokáže divy...kupříkladu Bologna, ten tým má na víc než doposavaď předvádí. Možná je to trenérem, přece jen Malesani jim odešel do Janova a tam je to taky znát.

V Novaře je stále Tesser naštěstí, jejich Fergie. ale další zápasy můžou hrát klidně tužku, ten tým před sezónou skoro každej tipoval na 20.flek a ještě tam můžou v klidu skončit

Reagovat
cresposuper

Bolognu tipujem tesne nad zostupom, ale bude to vyrovnané. Napríklad Cesena podľa mňa nebude vôbec riešiť záchanu. Aj keď aj dnes asi prehrajú.

Reagovat
snuff24

jo a nechapu proc obi slabota ...?

Reagovat
Jajinek

asi je to zase na mě..

...byl hodně neefektivní a neuvěřitelným způsobme kazil nahrávky. On je výbušný, ale tím, že to nedokáže přetavit v jakýkoli efekt, je na hřišti na nic. Muntari toho za 20 minut předvedl dalko víc.

Reagovat
Yanek

Ty jsi tady uplná star...

Reagovat
smazaný uživatel

hell yeah

Reagovat
Jajinek

jak to myslíš?

Reagovat
Yanek

Určitě ne nějak špatně, jen že si všímám čím dál víc lidí, kteří se tě ptají na různé otázky stylem "snuff24"...

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to ze se inter konecne zacina zvedat

Reagovat
Pipo123

Skvele Inter, tak sa mi to páči, Pazzo gol, škoda že som mu neveril

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wes v Rusku hrat nebude, to zraneni je vic nez na jeden zapas

Reagovat
cukjerek

to je ono chlapci.....a sme zpatky....FORZA INTER!!!!!!!!!!!!

Reagovat
GEGE

Povinost splněna 3 body jsou doma.V druhé půli udržba ale momentálně to prostě navíc není.Je třeba čekat až se vrátí zranění a hlavně Ibra a bude to úplně jiná písnička.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas Neapol - Fiorentina. První poločas lepší fialky, druhej naopak, ale nakonec to končí fakt zaslouženou plichtou A Cerci v repre formě, tomu nevezmou míč. Cesare ho snad vezme

Reagovat
Tomanatura

Neblazni, musel by se jeste hodne ucit, i kdyz za rok udelal fakt velky pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
Yanek

Nic extra jsem nečekal a ani se nedočkal, hlavní jsou tři body.

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

V zime musíme získať minimálne jednu posilu do zálohy. Buď napríklad taký Montolivo alebo Kucka. A Castaignosa poslať na hosťovanie alebo ho predať ...

Reagovat
cresposuper

Keď posilu do zálohy, tak konečne špičkového hráča.

Reagovat
Mastný Chobot

veď vraví, Kucka.

Reagovat
cresposuper

S takouto formou by bol pred ním Obi aj Muntari.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka Kucku, tak ten má už u nás od budúcej sezóny zmluvu, takže príde buď v zime alebo v lete. Montoliva píšem preto, lebo za necelý rok mu končí vo Fiorentine zmluva, kvalitný hráč, reprezentant, bývalý kapitán. Nie je to samozrejme extratrieda. Ale musíme zvažovať aj ekonomickú situáciu a to, že si nemôžeme dovoliť dať za hráča 30 mil eur ako City, Chelsea, Real, Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Monty pujde do AC

Reagovat
smazaný uživatel

To nemôžeš takto isto tvrdiť. Ak odíde z Fiorentiny, tak dvaja najpotenciálnejší kandidáti sú Inter a AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce do AC

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf Na to jakou mame marodku jsem rad ze konecne 3 body! Forza Milano!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Milanisti jak jsme hráli? Mohl by mi někdo napsat nějaký podrobnější souhrn?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hra nebyla zrovna oslniva, tohle jsem i cekal. 1 polocas jsme byli lepsi a nepiskli nam jednu penaltu a nejspis mel byt vyloucenej Taiwo a 2. polocas byl nezazivnejsi nez prvni a byla prakticky jen sance El Shaarawy a dalsi neodpiskana penalta. Rozhodci piskal jak hovado, i kdyz pripiskaval na obe strany. Jinak byly tam naznaky peknych kombinaci, ale bez Ibry,Prince a spol. to neni ono hlavni jsou tri body. Nejlepsi hrac zapasu:Thiago Silva a Clarence. Ale ta ztrata 10 hracu je na nasi hre proste znat

Reagovat
Tsigi

V současný situaci jde jen o získávání bodů, což se povedlo, ale hra AC byla šílená. Další kolo už by se mohl vrátit Robinho a na to se těším jak na smilování boží.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ve stredu by mohl hrat uz Ibra a Ambro pokud budou zdravy...

Reagovat
smazaný uživatel

i Boa

Reagovat
mastakillah

Seedorf byl včera geniální škoda, že je mu už 35. Ty jeho přihrávky sledovat byla nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem bohužel zápas neviděl, ale hlavní je že konečně máme tři body, sice jsem doufal, že dáme víc gólů, ale vem to čert. Hlavně aby se dali kluci co nejdřív do kupy, hlavně ofenzivní hráči chybí.. Kionečně už hrál Taiwo , nevíte proč tak brzo střídal? Snad se zas nezranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze byl kousek od cervene karty a asi kvuli jeho skratum ho Max posadil

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte proč je odloženo Shamrock - Bray?

Reagovat
10

wtf...

Reagovat
smazaný uživatel

týjo to fakt nevím

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

terry bude smutnej

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

hezká tabulka zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo vyhralo kvôli rozhodcovi, nič viac za tým hľadať netreba ...

Reagovat
smazaný uživatel

Typické Chievo - bohatým brát a chudým dávat. Ani bych se nedivil, kdyby příště v Ceseně prohrálo.

Reagovat
Shevchenko

To je podle mě tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Vacek už si asi nekopne.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jak zahrál včera Taiwo?

Reagovat
smazaný uživatel

To tady zase bylo keců, jak by Vacek neměl chodit do Chieva, že je to hráč pro lepší klub, že má navíc a podobně...Ale jak vidím, asi se neprosadí ani v tak průměrným mužstvu jako je Chievo, 2 zápasy, ve kterých se neobjevil, hráči Verony vyhráli...Je tam sice teprve krátce, ale kdyby byl tak dobrej, tak si ten flek udrží

Reagovat
Pipo123

Škoda remízy, Klose dneska najlepší hráč na place

Reagovat
M11

zklamani..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Škoda těch neproměněných šancí, kterých bylo dost a dost. Bojím se dvou věcí - co s náma budou dělat takovéhle zápasy, které jsme měli jednoznačně vyhrát, a co jako má v plánu dělat s Giorgiem, to byla prostě hrůza.

http://www.youtube.com/watch?v=ZrzAUG13GTg

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Jo a ještě bych dodal, že velké pozitivum je to, že se snad konečně probral Milos, po tom gole šel hodně nahoru. Snad už se chytne. Do zápasu s AC bych dal stejné rozestavení, s tím, že na levé křídlo bych dal Mirka nebo od začátku Pepeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tam Pepe troufnu si tipnout.Conte nebude experimentovat dneska dal šanci Eliovi a ten nezazářil tak Conte bude konzervativní.Tutově Krasič Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

sme sice prvni v tabulce, ale s tema tymama se kterejma sme hrali sme uz meli mit naskok 4 body... mimochodem Atalanta by ted vedla tabulku o 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohli sme ísť do čela ...Ale nie. Veľa šancí sme nemali, zápas celkom nuda, bod z Laziom vonku je skvelý Ďalšie kolo povinné tri body...

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
Pipo123

to drevo Tzorvas nechytil počas všetkých zápasov Palerma nič, a teraz tam čaroval

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale jak mu vypadol center a Cissé netrafil odkrytú bránku Ale inak paráda. Man of the match

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat nemá cenu nikoho hanět Juve se snažilo vůle až dokonce,kluci se snažili Conte na lavce řval a mokl,ale opět remíza,no aspoň ten herní projev je takovej že jde vidět že Conte chce a Juve chce vyhrávat a jezdí až dokonce to v minulých sezonách nebylo.A ten kdo říká že sm eměli slabé týmy tak podle mě je to uplně jedno v Serii A si nikdo nemůže říct tam vyhrajem nebo tam vyhrajem,je mi jedno koho máme zasebou a koho před sebou všichni se dají porazit ta jak s každým prohrát.Takže sem rád zatím že začátek sezony nám neutekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Snaha je málo... Zápas jsme měli vyhrát a to bez jakýchkoliv výmluv.

Reagovat
smazaný uživatel

měli

Reagovat
Jajinek

Tak ono to snad ani nešlo...jak chceš při losu Parma, Siena, Boloňa, Catania aby ti utekl začátek...

V následujících kolech se teprve ukáže, jak na tom jste. Jsem zvědavej...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

věř že to jde,nevěřím že v Catanii a Sieně po tom co sleduju ostatní velké týmy by to ty mužstva měli jednoduché,v Serii A není nikdo slabej,uvidíme aby nakonec teĎ Juventus nevyklepl AC 3:0 i přesto říkám je jendo kdo koho teď měl o LM to bude letos řeža a nevěřím že se někdo utrhne AC,INTER,JUVE,NEAPOL,UDINE,AS strašně těžký nedovedu si vůbec představit konečnou podobu tabulky,ani ten největší fanda svého klubu nemůže říct že to ten tým dokáže.

Reagovat
Jajinek

zatím je to celé hodně těžko čitelné, sám jsem zvědav, kdo půjde nohoru, ta tabulka je v rozpětí 4 bodů...uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnání.... Podívej se, jak jsme byli produktivní s Bolognou my a jak Inter. On hráli venku, my doma. Jistě, druhou půli jsme hráli o 10 lidech, ale stejně zbytečně ztracené body. Nyní máme už o 4 body (2 Bologna a 2 Catania) méně, které nás můžou v konečné zúčtování hodně mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš že Inter třeba nemrzí body z Novary?TAm zas může získat Juve.

Reagovat
Jajinek

O tom, že Inter úvod prosral, se snad nemusíme bavit...

...jenže podle mého subjektivního názoru, vaše cesta měla být vytvořit si náskok na začátku, ty vám totiž tradičně jdou a měli jste lehký los...v poklidu to mohlo být 12 bodů. Nyní je náskok minimální, zejména na Udinese, Janov, Neapol a Lazio, kteří zatím vypadají jako nejžhavější adepti na LM...přitom od Interu a AC se dá předpokládat, že půjdou nahoru, i když to taky samo není jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych podotkl, že ne "mohlo" ale "mělo"... Jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nevidím Inter ani AC nějak nad náma AC třeba jo ale Inter ani náhodou,mají starý tým,hrají LM Juventsu se může klidně připrovovat jen na ligová utkání a na vše bude mít víc času.Věřím že postupem času bude právě letos Juve ještě silnější a Inter slabší.

Reagovat
cresposuper

,,AC třeba jo,,

Reagovat
smazaný uživatel

Jo AC jo,ti mají výbornej tým,ty může přibrzdit jen zranění ale Inter má starej tým,ty budou fyzicky už jen odpadat.Mají hráče co mají svoje roky za sebou.

Reagovat
cresposuper

Jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
Jajinek

názor ti brát nebudu...

Reagovat
Mr.Jindros

Souhlasím s tebou. Mělo to být dvanáct bodů. Výmluvy neexistují.

Reagovat
Pipo123

Ono celkovo je zbytočné polemizovať o tom, AC má maródku, Inter tiež, Lazio taktiež. Ono sa to ešte hrozne zamotá, každopádne, každý ten tým pôjde hore a určite ich favorizujem viac ako Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen přihodil srovnání toho, jak jsme hráli proti stejnému soupeři. Jinak se na soupeře neohlížím, musíme vyhrávat vše, co jde, a zatím jsme měli ve všech zápasech vyhrát, což se bohužel nepodařilo.

Reagovat
10

AC mělo vloni po 4 kolech o 3 body míň, při podobným losu

Reagovat
Pinturicchio

Na druhou stranu je to fakt škoda, vzhledem k tomu, jak ty zápasy vypadaly. Mohli jsme mít větší klid, před tím měsícem pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nebude měsíc pravdy,tohle je rok pravdy.klidně prohrajme další dvě kolo co nás teď čekají,hlavní je nasbírat za celou sezonu tolik bodů aby byla LM.

Reagovat
Jajinek

no jo no...jenže AC bylo kvalitativně jinde, než zbytek ligy a mohlo si vesele ty ztráty dovolit...

Reagovat
Pinturicchio

To je pěkná blbost.

Reagovat
Jajinek

Že bylo AC vloni kvalitativně jinde než zbytek ligy...mě tedy přijde, že ano...

A že si ty ztráty mohli dovolit...vzhledem ke konečnému výsledku je více než zřejmé že ano...

Reagovat
Pinturicchio

No jo, po bitvě ...

Reagovat
Jajinek

co po bitvě?...já se ptám co z toho je blbost?

Reagovat
Pinturicchio

".vzhledem ke konečnému výsledku je více než zřejmé že ano..."

napsat, že si ty ztráty mohli v klidu dovolit, je nesmysl

Reagovat
Jajinek

asi to nechápeš...v té době samozřejmě nemohli tušit, že vyhrají titul a ještě realtivně v pohodě. Ale už v té době byli největším favoritem a bylo pravděpodobné, že se zvednou. Navíc v konečném důsledku můžeme říct, že vyhráli, i přes ty ztráty na začátku, tedy že si ty ztráty mohli dovolit...

...u vás si myslím, že to tak není, to je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi taky nehrajem o 1 místo ale o 3 a to si ve srovnání AC = Titul a Juve 3 místo můžem taky dovolit.

Reagovat
Jajinek

samozřejmě...ale podívej. Máte většinu kádru pohromadě celou přípravu, hrajete rozestavení, na které jste zvyklí, nemáte žádné zdravotní problémy, lehký los a nehrajete poháry. Tedy ideální podmínky pro dobrý začátek a vybudování náskoku...

Reagovat
Pinturicchio

Ano, a vycházíš z čeho? Že na Juventus tradičně padne deka, AC se 100% zvedne a Inter bude mít zprdelekliku?

Reagovat
Jajinek

to, že jste si mohli kvůli podmínkám, které jsem vypsal, vybudovat náskok, přece nesouvisí s Interem a AC..ale jen s vámi...

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata mívá taky lepší jaro než podzim,statistiky a pravděpodnosti vůbec neřešme.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, jak píšu - po bitvě ... se podívej, jak hrajou ted, včera prý hráli taky zle, ta zranění se jich nemusí pustit celý rok, stejně jako nás poslední sezony, padne na ně deka, atd, atd

Reagovat
Jajinek

já se bavím o jejich loňské sezóně, ne letošní...

Reagovat
smazaný uživatel

Mnoo..sice hrajeme tragicky, ale na tom se podepisuje především fakt, že nám chybí útočná fáze. Míč držíme na kopačkách, soupeře k ničemu nepouštíme, jen hold vepředu to velmi dře. Obraná fáze se určitě zlepší časem, tam byla vidět hlavně nesehranost zálohy a volnomyšlenkářství některýách obránců. V útoku náš problém vyřeší přítomnosti jedno z trojice Ibra, Robinho či Boateng.

Reagovat
10

nj, ale to je jen tvoje předpojatá spekulace...podobně jsem se u Interu mýlil v minulosti pravidelně

Reagovat
Jajinek

která část konkretně je předpojatá?

Reagovat
smazaný uživatel

To vesele ztráty,vesele ztráty si nemůže dovolit nikdo.Kdyby každý dělal vesele ztráty to znamená že dost ztrát tak nemůže vyhrát ligu.

Reagovat
Mr.Jindros

Není. My nemáme kádr jako AC a to ani z rychlíku.

Reagovat
Pinturicchio

Je, já se vůbec nebavím o nějakém srovnávní Juventusu a AC.

Reagovat
10

to je hodně zavádějící argumentace, přijde vlna zranění jako mají teď a všechno je jinak, rozhodne vyrovnanost, ztrácet s týmy jako Catania, Cesena atd. budou všichni...mrzí mě hlavně Bologna, protože dneska to mohlo dopadnou všelijak

Reagovat
smazaný uživatel

já zatím taky vidím jedinou ztrátu a to doma s Bolognou a takové ztráty už si dovolil letos každý velký tým.v Catanii se nevyhrává.

Reagovat
Jajinek

ok, obhajujte si bod...já vám do toho mluvit nebudu...

Reagovat
Pinturicchio

Bože.

Reagovat
Jajinek

když vy dva konkrétně ten svůj klub budete obhajovat, i kdyby na něj spadla družice...

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tohle jsem po vítězství Interu čekal.

Reagovat
Pinturicchio

Konkrétně od Tebe.

Reagovat
Jajinek

co to má společného z vítězstvím Interu?...já to stejné psal i po Novaře...i po přípravě...píšu to stále. Proč to obracíš v osobní útoky ve stylu, že vylzeu z díry, když vyhrajeme..?

Reagovat
Pinturicchio

Protože to tak je, ...

"Jajinek 17.09.2011 22:50 ty vole vy jednou vyhrajete a hned tu s váma není k vydržení... "

Reagovat
cresposuper

škoda, len, že si tam neskopíroval aj toho smajlíka...

Reagovat
Jajinek

vždyť to není pravda. Projdi si ty diskuze zpětně, každé kolo, co jsem tam o Juve psal, ve vztahu k losu, k tomu, jak jste zatím hráli atd atd. A ty názory mám konstatní a říkám je přeci bez ohledu na to, jak hraje Inter. Po Boloňi to bylo úplně to stejné, jako po Catanii...a je jedno jestli jsme prohráli v Novaře nebo vyhráli v Boloňi. Stále prezentuju jeden a konstatní názor na to, jak asi bude vypadat sezóna juve a Interu. S 10 kou jsem se chtěl vsadit ihne po prohře v Novaře.

Jenom jsem tady napsal názor, že jste měli udělat 12 bodů...a ty to počase stočíš na osobní útok, což věta "přesně tohle jsem od Tebe čekal" určitě je.

Reagovat
Pinturicchio

Jen to bylo psáno v "trochu" jiném tónu, žeano.

Reagovat
Jajinek

to není naprosto pravda!!! 10ka ti potvrdí, že to píšu stále stejně...páč ten názor mám stále stejný, bezholedu na to, že vyhrajeme i když utrípe ostudu v Novaře a za tím si stojím. Můžeme se tady bavit o tom, jakej ten názor špatnej nebo subjektivní, ale opravdu nemusíš vytahovat něco o tom, že to píšu protože jsme vyhráli.

Reagovat
10

já jsem ti hned odepsal, ať si řekneš, o co chceš hrát

Reagovat
Jajinek

však já ti na to taky odpověděl a ty už pak ne?...nebo jo?

Reagovat
10

o co hrajem jsme neřekli...z pozice toho, u koho je mnohem větší pravděpodobnost vítězství mi přišlo fér ti dát příležitost říct si, co chceš prohrát

Reagovat
Jajinek

hoho...tak ok. Když pro mě bude stejně větší uspokojení nad konečným výsledkem, než nějaké materiálno. Navíc alkohol už mám ve hře asi 2x a změna nicků je ohraná. Nějak mě nic nenapadá. Zkus ty, jsem otevřený všemu

Reagovat
10

Proč si tohle vymýšlíš? Nikdo se nevymlouvá. Já jen reaguju na to, jak tady týden píšeš o tom, jakej to je trapas bejt po čtyřech kolech první

Reagovat
Jajinek

no...sice to nepíšu tak ostře...ale v podstatě ano, a je to více jak týden, snažím se vás držet při zemi, právě těmi argumetny, které tu dávám. Taky je pravda, že někdy jsou neobjektivní, ale rozhodně nejsou úplně mimo

A pro Pinta...Boloňu jsme porazili včera...

Reagovat
Pinturicchio

"snažím se vás držet při zemi,"

Ještě že Tě máme, stejně jako Tsigiho.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsou reakce alá MS.

Reagovat
Pinturicchio

Jaké argumenty, pro Boha? Nebo jako argument bereš Tvůj předpoklad, že se Juventus určitě sesype?

Reagovat
Jajinek

já se ale nemyslím můj názor, že půjdete dolů..to je subjektivní...já myslím, to, že jste vzhledem k objektivním skutečnostem měli udělat 12 bodů a bylo by to jistější

Reagovat
Pinturicchio

Jistější co? Nebo když Inter remizoval s tragickým AS a prohrál v Novaře, tak nemá jistější co?

Reagovat
Jajinek

Proč do toho taháš Inter. Že Inter zcela idiotsky zahrál úvod sezóny, že je to ostuda, že jsou to ztráty, které nás mohou mrzet a že nikdo neví, jak teda vlastně letos budem hrát. Jsem tu psal mnohokrát. Opravdu to vždycky musíš stočit jinam? Buď osobním invektivem nebo stočení álá "koukejte jak hrajete vy". Hele nechme toho, já jdu na florbal...

Reagovat
Pinturicchio

Nepochopil. Užij si florbal.

Reagovat
Jajinek

asi se fakt nechápem, nezadaří se vždy...

Reagovat
Pinturicchio

Místo Interu si tam dosad třeba AC nebo Napoli, když Ti to tak táhne oči. Co by teda bylo jistější, pro Juventus?

Reagovat
10

viděl si vlastně tyhle poslední dva zápasy?

Reagovat
Jajinek

Boloňu jsem viděl 12ti minutovej hajlajt, Catanii jsem viděl celou...Proti Boloňi jste hráli vážně dobře, tam to bylo jen o klidu v zakončení a o tom že Gillet zase dělal věci. Catanie, no...to už se mi tak nepáčilo, i když přád to byl zápas, který se dal v pohodě vyhrát.

Reagovat
10

achjo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
domingo

Juve hralo 4-3-3?

Reagovat
Pinturicchio

4-1-4-1 / 4-2-3-1

Reagovat
domingo

Jj. Ja ze mi ten Vidal v utoku nejak nesedi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec remíza, celkom dobre itak

Reagovat
10

Další Chielliniho chyba nás stála další body, stejně jako s Bolognou. Nutno dodat, že dneska tam měl další 3 obrovský chyby, po kterých jsme mohli dostat góla. Luca Toni by toho stopera nehrál hůř...díky bohu, že Barzagli zatím hraje v takový formě, protože být vedle Chielliniho Bonucci, tak jsme jeli nejen ze Sicílie bez bodu...za týden AC, bez LM, to nám pomůže, dneska byla na některých hráčích vidět únava, hlavně na Andreovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Co tak Sorensena vyskusat? Giorgio je v obrane fakt mimo (asi potrebuje cas alebo prestavku) a v prvom polcase sa tiez snazil rozohravat ale velmi mu to nesli. Pirlo bol priliz vysunuty a nema kto zbierat lopty od obrancov.

Vcera Pirlo nemal velky prinos pre muzstvo, asi to bolo tou unavou. Mali by sme ho setrit na druhe polcasy

Reagovat
Pinturicchio

A Giorgia bych pro zápas s AC klidně posadil a dal na stopera Sorensena.

Reagovat
Pipo123

To hral tak zle ? já som mu nikdy neprišiel na chuť, taký priemerný mi vždy prišiel.

Reagovat
Pinturicchio

jj, Giorgio průměrný a DeCeglie je stejně dobrý jako Abate

prostě mu to ted nejde, hraje strašně, dělá hrubky na úrovni okresu, jak psal "10", naše jediné štěstí je, že Barzagli má formu a Frederik vedle něj horší než Giorgio nebude, spíš naopak

Reagovat
Pipo123

Girgio má hlavne vek na to aby sa už ukázal v plnej paráda, ešte ma nepresvedčil, teda nikdy, niekotrý ho prirovnávajú k hráčom ako Nesta, Maldini atd... oni v jeho veku boli absolútne niekde inde.

Reagovat
Pinturicchio

A proto je průměrný, chápu.

Reagovat
Pipo123

Podpisujem sa pod názor kryštofa

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio je hlavně magor, kterej nezvládá roli vůdce defenzivy. Hrát vedle Nesty nebo Maldiniho, tak by byl též špičkovej. Mě vždy připomínal Vidiče, jen trošku důraznějšího. Nicméně vzhledem k okolnostem nevěřím, že to někdy dotáhne na úplný vrchol.

Reagovat
Pipo123

Asi tak, lepší hráč, ale nič výrazné.

Reagovat
M11

opet 10 rohu a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jde se zápas od zápasu,zatím sme 1 takže vůbec žádná panika s každým se dá hrát s každým se dá vyhrát já se dívám na tabulku a ne s kým příště hrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa ať už je středa a já řvu na San Siru góoool.

Reagovat
panca

napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

kolko stal listok?

Reagovat
smazaný uživatel

já ani nevim, myslim, že budu platit cca 25euro..nemám to přes nikoho zařízený, žádná cestovka nic..jedem solo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je najlepsie ist

Reagovat
smazaný uživatel

20E.

Reagovat
M11

Robur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Největší borec je stejně Clarence Seedorf, ten mi bude hrozně chybět, až ukončí kariéru...

Reagovat
osobnostx

Vacek už dlouho nehrál...že jo? Trošku jiná liga.

Reagovat
Pinturicchio

Barzagli by měl být v pořádku, vyšetření žádné zranění neodhalilo, má tam jen velkou modřinu. Na zápas s AC by měl být k dispozici.

Reagovat
LAM

Proč nenechá hrát Bojana minule nehrál a ofenzíva nic moc tak mu má dát další šanci ne.Jinak dneska doufám první výhra AS

Reagovat
cresposuper

Či hrá Bojan, alebo Osvaldo, to je úplne jedno...

Reagovat
LAM

Není je víc techničtější a má víc vžitej tendle styl fotbal.Potřebuje se chitit a to může jen v zápase

Reagovat
Slejdy

chitit

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta bez odečtu první

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Juve

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem zvedavy,jak letos skonci v tabulce Udine... tipuju,ze tu EL urvou

Reagovat
Largo

Forza Roma!

Reagovat
Radin

To As je směšný,snaží se hrát střed stejně nudně jak Barcelona,doufám,že ten styl se nebude moc rozšiřovat.As kdysi s rychlýma křídlama bylo daleko koukatelnější..Parma je z těch pár akcí nebezpečnější..Giovinco je výbornej a Flocari má dobré náběhy

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta gratulace k tomu, že jsou nejlepší tým v lize

Reagovat
One-Real

Atalanta jede, koukal na to někdo dneska ? Jestli to zase táhnul Maxi nebo nijak nevyčníval.

Reagovat
cresposuper

Maxi hral až od nejakej 60. minúty.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
cresposuper

Ty im fakt fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

už jen tři body od scudetta

Reagovat
alcantara

To nechajte Neapolu, vam staci aj vicemajstrovska pozicia

Reagovat
Alberto Aquilani

Velka škoda hlavne tej straty vedenia zo Sienou , teraz to mohlo byť o bod , škoda .... dalsi zapas musime vyhrat !!!

Reagovat
cresposuper

Škoda straty so Sienou? Však ste mohli dostať nakladačku..

Reagovat
Alberto Aquilani

ale este 5.minut pred koncom viedli :P .....

Reagovat
smazaný uživatel

mám takovej pocit že sleduješ jinej sport....

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA konecne velmi cenne a potrebne body ... 1 polcas biedny futbal,druhy polcas uz to bolo trocha lepsie,osvaldo si ma postupne ziskava ,nakoniec bude nas kanonier .......velmi dobre zahral totti s de rossim ...po takom strasnom zaciatku straca AS na prve miesto "len" 3 body ,neuveritelne.teraz doma porazit atalantu.DAJE ROMA DAJE

Reagovat
smazaný uživatel

No současná Parma není měřítko, s Atalantou to už budou mít GR těžší

Reagovat
asskicker

200. Pre ACF Fiorentina

Reagovat
Pinturicchio

M. Allegri :

"Pirlo è un grande giocatore, in estate è stata fatta una scelta dalla società e da Andrea, così è finito alla Juventus." Allegri vede una Juve da scudetto: "La Juventus ha fatto un ottimo mercato, sta facendo molto bene, è una delle candidate a vincere lo scudetto"

Pěkná slova od Allegriho, snad to není jen pro ukolébání našich hráčů před vzájemným zápasem. ( A taky dodal, že Zlatan bude na zápas s Juve 100% připravený )

Reagovat
10

podle všeho i Boateng...což je škoda, ještě mohli poležet chvíli...

Reagovat
Pinturicchio

Tenhle zápas ještě stihnout nemuseli, ... na druhou stranu, musíme dokázat, že se s nejlepšíma můžeme měřit i v plné palbě ( byť absence budou mít i tak ).

Snad nás fanoušci poženou za třema bodama.

Reagovat
10

nemůžu se dočkat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ztráta , dneska jsme měli mít 12 bodů , máme 8 , to není úplně zlé , ale ani výborné . Včera jsem byl sice posilněn burčákem , ale i přes to jsem viděl nejslabší výkon sezóny . Chyběla tam myšlenka a Conte přišel ze špatným systémem a taky pozdě střídal .

Reagovat
scr

Po spatnem vykonu konecne tri body..FORZA ROMA!! visit: www.asroma.cz

Reagovat
DelPiero137

Skoda remizy, sance sme mali. Ale tie mal aj super po nasich nevynutenych chybach. Giorgo potrebuje pauzu. Grosso ma sral svojou rozohravkou a nepodarenymi centrami. Pirlo show sa nekonala ale velmi dobre ho nahradil Marchisio (bohuzial, po vybornom vykone od Claudia cakam zly vykon v dalsom zapase).

Cakal som ze po polcase pojde Milos dole lebo sa absolutne nechytal. Co ma najviac sere nemohucnost pri standartkach. Mali sme ich spustu(viac 10 urcite) a ziadna vacsia sanca z toho... Rozohravka rohu na kratko kde si Andrea prihraval so spoluhracmi tiez k nicomu neviedla, ani center neprisiel...

Vsetci utocnici co sa objavili na ihrisku boli dost odrezany, dnes ta kombinacia nefungovala dobre a nie len koli Pirlovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak jsem čekal od Juve horší začátek než od římského AS

Reagovat
10

V Gazzettě nejlepší známka pro Marchisia...to si dělaj prdel? Vidal 4.5, Krasić 5, Chiellini 5

Reagovat
Pinturicchio

Gazzetta už je s těma známkama úplně mimo. Vidal sice včera taky docela kazil ( hlavně rozehrávka, zbytečně ztrácel míče ), ale pokud on má 4.5, tak Giorgio měl mít tak 3.5, Milose ani nekomentuju, na toho si v Itálii zasedli úplně všichni. ( Osobně bych řekl, že byl s Pepem nejlepší na hřišti, hlavně druhý poločas )

Reagovat
10

souhlas, včera se mu přes Capuana dařilo, konečně se přiblížil tomu, co od něj čekáme...pořád to není stoprocentní, ale dal góla a hlavně včera po jeho akcích další 2 měly padnout

Reagovat
Pinturicchio

Snad už to půjde, šlo vidět, jak mu ten gol ohromně pomohl + konečně, po příchodu Pepeho, šlo nebezpečí pro soupeře z obou stran.

Reagovat
Pinturicchio

Jinak proti AC bych to postavil podobně, jako to bylo včera, 4-2-3-1 :

Buffon - Grosso, Sorensen / Chiellini, Barzagli, Lichtsteiner - Pirlo, Vidal - Pepe, Vucinic, Krasic - Del Piero / Matri / Quagliarella

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je nechutně slabá

Reagovat
Pinturicchio

Nebo Vidala na levou obranu, do středu pak klasického čističe Pazienzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se vrátit zpátky 4-4-2, tyhle paskvily už nezkoušet...

Reagovat
Pinturicchio

To by bylo asi nejlepší, docela mě překvapilo, jak málo prostoru měl Pirlo, i když byl ten střed zhuštěný. ( A ještě víc mě překvapilo, co řekl Conte, že Vidal je výborný hráč, který dává týmu další možnosti, ale že aby mohl hrát on i Marchisio, tak by nám museli dovolit, abychom hráli ve 12-cti. )

Jinak Vidal nastupuje v repre i na stoperu a hraje tam prý dobře. S Giorgiem v téhle formě to bude hukot.

Reagovat
Pinturicchio

Respektive aby tohle ( 4-2-3-1 ) fungovalo, tak by to chtělo stáhnout Vidala do obrany, nebo ho dát na to AM, Marchisia posadit a vedle Pirla dát Pazienzu.

Reagovat
Pinturicchio

Nebo pak samozřejmě nevymýšlet vůbec nic, postavit 4-4-2 s tím, že na středu bude Pirlo - Vidal. Jenže tomu nevěřím, protože Conte na Marchisiovi dost visí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce viset na Claudiovi, tak prostě nesmí hrát Vidal. Nebo aspoň ne ve středu zálohy. Ale hledat varianty jen proto, aby byl Claudio na křeč v základu je něco, co se vymstilo už Delnerimu.

Reagovat
Pinturicchio

To už jsem říkal během přípravy, no, že to upravování systému kvůli jednomu hráči může být Conteho "osudová" chyba. Když se to veme kolem a kolem, tak bych celý týden zkoušel Vidala na stoperu, protože Giorgio je momentálně ( zase ) mimo a Marchisiovi tyhle velké zápasy většinou vycházejí. Takže :

Buffon - Grosso, / Vidal, Vidal / Chiellini / Sorensen, Barzagli, Lichtsteiner - Pepe / Estigarribia, Pirlo, Vidal / Marchisio / Pazienza, Krasic - Del Piero, ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal potřebuje hrát víc zezadu a hra na jednoho útočníka je při našem kádru prostě prasárna, nehledě na to, že se celá příprava hrála jinak a vstup do sezóny nám vyšel. Není důvod 4-4-2 měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Conte nastoupil dobrovolně v deseti. Tohle rozestavení nesedělo bekům, Pirlovy, "křídlům", Matrimu. Vidal a Marchisio hráli dohromady hůř, než kdyby tam byl kterýkoli z nich sám.

Reagovat
Pinturicchio

Oni jsou si s Vidalem podobní, no, překážejí si.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil bys mi prosím link?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Conte včera 100 Kenethů... Kvůli tomu, aby byl na place Vidal společně s Marchisiem, se mu podařilo eliminovat všechny zbraně Juventusu. Mezi obranou a záloho mezera jak prase, protože tam byl Pirlo sám. Na jeho místě by to neodběhal ani Gebresselasie. Naopak i když dostal míč, neměl moc komu, protože při tomto složení ofenzívy nás soupeř v pohodě pokryl. Pochvalu zaslouží Gigi a Barzagli, ti hráli dobře. Lichsteiner i Grosso špatní (z velké části dáno taky rozestavením), k Giorgiovi nemám slov. Takhle blbě u nás nehrál ani Knězevič. Pirlo včera ztracený, sám byl na postu, kde mají být dva hráči, nestíhal. Marchisio s Vidalem si naopak zavazeli, celkově střed působil dojmem, že není nikdo nikde. Vidal tam měl nějakou střelu, Marchisio záchranou brzdu za žlutou, jinak jsem si jich nevšiml. Elia hrůza. Na druhé straně je třeba říct, že Miloš na tom byl v prvním poločase podobně. Ve druhém se stal naším nejlepším hráčem, což je vzhledem k faktu, že hrál o level hůř, jak proti Bologni, dost smutné. Matri připomíná Amauriho v době, kdy podával nejhorší výkony v dresu Juve. Působí jako neuvěřitelný kopyto, když už míč sklepne, vždy neomylně na soupeře (taktéž chyba rozestavení). Deset minut před koncem se na hřišti objevila jedenáctka, jakou bych si představoval jako základní (s velkým varováním u Giorgia), takže doufám, že Conte bude pokračovat v příštím zápase tak, jak tento končil. Každopádně prokoučované 2 body...

Reagovat
DelPiero137

V prvom polcase sme hrali gulas v strede pola. Marchisio sa priliz vysuval, Andrea bol daleko pred obranou takze museli obrancovia rozohravat a boli sme pod tlakom. Vidal hral na lavej strane. Eliove plus bolo ze si ako tak rozumel s Vidalom, bola tam rychlost+sila a podarilo sa im dost lopt odobrat.

Neviem ci som si nezmyslil hracov ale poslednych 20-30min mi prisiel Claudio dobry. Tlacil sa dopredu, nestracal lopty a vymyslal. Stylom, krytim lopty mi pripominal Pirla. Grosso ma sral so svojimi solo vypadmi. Viedlo to len k strate lopty a v zadu chybal.

Skoda v zavere zacalo prsat, na suchom povrchu by sme ich dali.

PS : po kazdom zapase Juve by si mohol davat taketo rozbory

Reagovat
smazaný uživatel

V zájmu Juve doufej, že těchto rozborů bude co nejmíň...

Reagovat
DelPiero137

Rozbory pises len ked su zle vysledky, zla hra Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám daleko lepší vyjadřovací schopnosti když kritizuju. Když chválím, je to hodně stručný... Faktem je, že rád rozebírám chyby a situace, které nejsou patrné na první pohled. Když je něco dobrý, vidí to každej...

Reagovat
DelPiero137

dobre robis, ja kolkokrat vidim ze nieco je nafigu, hra nejde ale taketo detaily malokedy zbadam.

Reagovat
Pinturicchio

to samé u mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem rád, že jsou v Římě spokojení. Nic lepšího se stát nemohlo.

Reagovat
panca

pokud uz to tady je, tak sorry... Pisu z mobilu a nejak to blbne.

Jedete jeste nekdo do milana na plzen? A doporucte, kam se zajit ve meste podivat... Kdyztak diky

Reagovat
Lubinterista

Od stadionu jede do centra tramvaj č.16, cesta trvá 20-25 minut, lístek 1€, který se dá zakoupit v kavárnách (barech) u San Sira. V centru samozřejmě na Piazza Duomo, doporučuju zajít dovnitř, je to chrám jak kráva, vstup zdarma, akorát kontrola jestli u sebe nemáš třeba kalašnikov. Když bude hezky tak vylézt na střechu Dómu, výtah 9€, po schodech 5€, ten výhled za to stojí a ty různé věžičky dómu taky. Vlevo před dómem je zastřešená Galleria Vittoro Emanuele, tu projdeš a jseš před La Scalou, obyčejný barák, ale vidět ho chce. Za Dómem je fan shop, kde mají věci skoro všech klubů serie hlavně inter, ac, juve, roma. Potom možná zajít do Sforzesca cca 1km. V centru si nic nenechat uvázat od černochů na ruku, chtějí za to peníze potom. Pak zase tramvaj č.16 jede až k San Siru. Enjoy

Reagovat
panca

diky moc!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš prosím, jestli něco podobného navštívíme i jak se pojede na Juve? Vypadá to totiž dost zajímavě.

Reagovat
Lubinterista

Jo, navštívíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky, nemůžu se dočkat.

Reagovat
Lubinterista

Tak ono respektive je to každého věc, ale většinou většina jede atmosféru do centra nasát tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls nevíte jestli bude někdo hrát z hráčů, Zlatan,Robinho,Boateng ve středu s Plzní? Jedu poprvý do Milána tak bych je rád viděl, díkes.

Reagovat
smazaný uživatel

09:29 Milánské trio stále netrénuje

Zlatan Ibrahimovič, Robinho a Kevin-Prince Boateng stále nemohou naplno trénovat a nejspíš přijdou o zápas AC Milán proti Plzni v Lize mistrů. Ibrahimovič s Boatengem by alespoň mohli stihnout příští ligový zápas proti Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba náká šance je..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně bych ti to přál, aby hráli naděje umírá poslední

Reagovat
Tomanatura

Zatim to slape dobre. Viola az na zavahani v Udinese perfektni, v Napoli se i mohlo vyhrat. Snad Jove co nejdriv podepise, protoze po sezone by ho chtel kazdy velkoklub v Evrope.

Reagovat
10

Co se stalo s tím Cercim?

Reagovat
Tomanatura

Defacto nic, jen se zmenil styl hry a on zacal daleko vic makat. Ma skvely vyber mista a zakonceni. Rychlost je taky docela vyborna, cili ma dobre predpoklady pro strileni golu Uz se nedivim, proc ho chtel Mancini, v Anglii by rozkvetl. Potrebuje zlepsit praci s balonem v rychlosti, to mu furt dela velky problem, ale pak muze byt i velkym hracem. Nechapu z toho, ale je to tak. A strasne gratuluju Sinisovi, ktery to v nem jako jediny videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem výsměch, že není Totti v sestavě kola po včerejšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Kluci, fanta bude až zítra jo...brutálně nestíhám. Díky za pochopení

Reagovat
Pipo123

V pohode

Reagovat
Pinturicchio

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=64307

Než začnu dělat předčasné závěry ze špatného překladu z Googlu, mohl by někdo se znalostí italštiny, prosím?

Reagovat
10

tohle je docela "game-changer", jsem zvědav, kam tenhle odposlech celý CP posune, protože tohle je podle mě fakt velkej zvrat, zítra to Moggi přednese u soudu v Neapoli...

jedná se o nový odposlech Bergama s rozhodčím Rodomontim, 3 hodiny před zápasem Inter-Juventus, kde mu Bergamo mj. říká, aby pomohl těm, co mají 15 bodů ztrátu (Inter), "dostat se sem tě stálo hodně sil, bylo by hloupý to celý zahodit, vždyť si chytrej"...prostě Moggiho systém

http://www.gazzetta.it/Calcio/26-09-2011/calciopoli-telefonata-803053784847.shtml

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, myslel jsem si, že se to týká té "bomby", o které Luciano mluvil. Díky. No, už tam buďme.

Reagovat
Pinturicchio

Teda ale ten rozhovor, to je docela síla.

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

sponzor Serie B, fakt vystihuje vše

Reagovat
DelPiero137

Ty vole to je enigma? Aj ked som to dal do google prekladaca z ITA do ENG aj tak mi to moc nedavalo zmysel... Co tam spominali o Toldovi a Camorenesim? Tych 15 bodov co sme mali naskok sa niekomu nezdali?

Reagovat
Pinturicchio

Tak už nám to začalo.

Reagovat
10

jsem zvědav, s čím na obhajobu příjdou tentokrát švýcarský simkarty, "Moratti je gentleman", "Facchetti se nemůže bránit", Paparesta zamčenej v šatně s Moggim, už se fakt těším

Reagovat
Pinturicchio

Luciano jde mluvit první. ( Jinak co jsem tak četl, tak třeba španělské deníky už mají poměrně jasno )

Reagovat
10

jj, to jsem četl...myslím, že už má jasno i spousta Interistů

Reagovat
Pinturicchio

Tomu nevěřím ani náhodou, ted ty soudy budou samozřejmě zmanipulované Moggim, který si to znovu dokázal "ošéfovat". ( Ale Morattiho reakci na ten rozhovor jsem zatím nečetl žádnou )

Reagovat
smazaný uživatel

No a na čo by na to reagoval? Však CP pomaly už nikoho okrem Juventusu nezaujíma...Scudetto nám už podľa niektorých médií, ktoré sa nudia, malo byť odobrané x krát, minule že Juventus podal oznámenie, aby sme nehrali LM a čo je z toho? LM hráme naďalej...všetko mi to pripadá umelo vytvorené

Reagovat
10

Nikoho nezajímá? "Nezajímá" Interisty, protože se rozkrývá celá pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

A o čom to stále je? Kričíte niečo do sveta, stále a stále, pričom takmer nič sa nedeje. Niečo ako u tej LM. Už rozsudok proti Interu mal byť podľa Vás dávno, ale nič sa nestalo

Reagovat
Jajinek

když tomu nerozumíš, prosím mlč

Reagovat
smazaný uživatel

A som zvedavý, do kedy ešte kopať budete

Reagovat
smazaný uživatel

Že by, dokud se nedosáhne spavedlnosti?

Reagovat
10

to, že MSgoo neví, že se něco děje neznamená, že se nic neděje...svědčí to naopak o velký pravděpodobnosti opaku

Reagovat
smazaný uživatel

Však tvrdím, že kopete, teda sa niečo musí diať

Reagovat
smazaný uživatel

arogantny, hlupy a spammer, strasna kombinacia -.-

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

A to znamená co? Nemám čas to takhle studovat...

Reagovat
10

včera poskytnul Moggi médiím nový odposlech delegáta rozhodčích Bergama a rozhodčího Rodomontiho, 3 hodiny před zápasem Inter:Juventus (2004, 2:2), kde mu Bergamo říká, aby pomohl týmu, který má o 15 bodů míň, což byl Inter...ještě to dává do souvislosti s jeho kariérou, viz nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rozumím, spíš mě zajímá, co se jako stane...

Reagovat
10

to je dobrá otázka, mě zajímá taky...ale odhadnout to po tom všem nedokážu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nějaký výrazný trest pro Inter nepomůže nikomu. Na druhé straně, proč by fans Interu měli být okradeni o to, co zažili fans Juve? Nehledě na ostatní věci, o kterých se mi moc mluvit nechce...

Reagovat
10

bude těžký potrestat nějakým způsobem Inter, i kdyby chtěli...podle mě teď půjde hlavně o vymáhání náhrady škody ze strany Juventusu

Reagovat
Jajinek

s tímhle souhlas. To už jsem psal vlastně v momentě, kdy se tu objevil ten první článek. Tohle podlě mě je hlavní cíl Juve a ten nejreálnější

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel, no, podle mě už jde o očištění jména Juventusu a tu náhradu škody, ne o Inter.

Reagovat
Jajinek

a v čem spatřuješ zásadnost tohoto odposlechu?

Reagovat
10

...přímý odposlech, kde rozhodčí a delegát mluví o výhodě pro jeden tým, v tomhle případě ve prospěch týmu, který z CP vyšel s čistým štítem, posilněnou pozicí a napsaným titulem, naopak údajný stvořitel celýho systému na ovlivňování rozhodčích měl být ve stejný chvíli znevýhodněn...to ti nepříjde zásadní? my jsme šli do Serie B, aniž by na Juve podobný odposlech existoval

Reagovat
Jajinek

to není pravda...v tomto odposlechu nefiguruje žádný činovník Interu a podobné se objevily už při tom obnoveném Neapolském vyšetřování. Dokonce i já jsem na ně narazil na internetu. Rozhovory Bergama, který nepřímo domlouval výsledky pro různé týmy...i pro Inter. Tohle mi nepřijde jako nějaký zásadní zvrat.

Reagovat
10

nejen mě zásadní příjde...už jen v tom, že to je další odposlech, který popírá existenci nějakýho Moggiho systému

Reagovat
Jajinek

ale neuvěřitelně nepřímo. Tohle nemůže u žádného soudu obstát. Jsem na to zvědavej

Reagovat
10

neuvěřitelně nepřímo? mě to příjde celkem jasný

Reagovat
Jajinek

něco je skutkově neuvěřitelně jasný a něco je stav, který by odpovídal materiální pravdě a důvodným pochybnostem o skutkovém stavu. Soud nemůže spekulovat. Má odposlechy, kde Bergamo mluví se sudími...činovníci mluví s Bergamem, ale když to vezmeš čistě teoreticky, tak jsou jim na nic. Je to tam stejný koucorkov jako u nás v případu Sigmy. Neuvěřitelné zákulisní tlaky nejméně ze 3 stran na základě v podstatě ničeho...je to jenom o lobby a zákulísích tahanicích. Vždycky bylo...o tom si nedělejme iluze.

Reagovat
10

krásná obhajoba Juve...napsal si to, co tady já píšu tři roky...

Reagovat
Jajinek

já nikdy netvrdil nic jiného...

Reagovat
10

taky si jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

A kto sa ide obhajovať? Moggi?

Reagovat
Jajinek

výsledky fanty Série C na fóru...

Reagovat
Pipo123

nejak podozrivo ma dotahuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. per INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si spíš přál kdyby Moggi mohl zase pracovat pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fanta D výsledky na fóre...

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Francesco Totti ma dneska 35

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Dnes slaví své narozeniny Claudio Gentile, ... vše nejlepší, Juventino !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele