Gambrinus liga - souhrn 8. kola

23.09.2011, 19:56, aktualizováno 26.09.2011, 21:21
Komentáře a souhrny
Pondělní derby zcela jasně opanovala Sparta. Domácí potvrdili roli favorita a Slavii porazili 3:0. Gólově se prosadili Jarošík, Krejčí i ex-sešívaný Grajciar. Sparta je tak stále bez ztráty kytičky a po osmi kolech má na druhý Jablonec luxusní náskok osmi bodů...

Sparta Praha - Slavia Praha 3:0

26.09.2011 19:30

Góly: 27. Jiří Jarošík, 37. Ladislav Krejčí, 65. Peter Grajciar

Jednoznačným lídrem ligy a po podzimním derby také jednoznačným vládcem Prahy je Sparta.

Přestože se před utkáním pražských S často používá ono okřídlené "derby nemá favorita", už dlouho nebyly karty rozdány tak jasně. Postavení v tabulce, předváděné výkony i papírové předpoklady hovořily před zápasem jednoznačně pro Spartu.

Úvod utkání byl poznamenán výjimečnosti utkání a nervozita byla znát na obou soupeřích. Výborná fotbalová kulisa však fotbalisty postupně vyburcovala k přepnutí na vyšší stupeň. Atraktivitě utkání přispěla také snaha Slavie hrát fotbal a byli to právě hosté, kteří se dostali do první zajímavější příležitosti. Blažkova střela z úhlu však Švengera neohrozila.

Spartě se dlouho nedařilo dostat svého soupeře pod tlak tak, jak se jí to vedlo v minulých zápasech. Vzruch přinášely hlavně souboje mladíků Václava Kadlece s Adamem Hlouškem. Jeden z jejich střetů ve vápně Slavie posoudil rozhodčí Matějek jako čistý, přestože situace vypadala všelijak. Následně Hloušek, který viditelně neměl svůj den, pro změnu zpracoval míč pro nabíhajícího Kadlece. Špatné zpracování a výborné vyběhnutí Čontofalského však šanci zmařilo.

Stále patrněji přebírala taktovku utkání Sparta a za své snažení byla odměněna gólem. Ve 27. minutě si na Matějovského centr naběhl Jarošík a hlavičkou poslal domácí do vedení - 1:0. O deset minut později vypukla Letná v jásot podruhé. Do dalšího z Matějovského krásných centrů se položil do té doby dobře hlídaný, a proto téměř neviditelný Kweuke. Čontofalský jeho prudkou hlavičku ještě stačil vyrazit, na Krejčího dorážku však již byl krátký. Skvělý prvoligový start pro stříbrného medailistu z letního evropského šampionátu devatenáctek - 2:0.

Zpět do hry o body se snažili po nástupu do druhé půle dostat hosté. Střela Pospěcha, kterou Švenger bez problémů zlikvidoval, však byla jediným povedenějším zakončením, které Slávisté předvedli. Bojovnost a snaha sice Slavii nešla upřít, ovšem pány na hřišti byli domácí. Do další velké šance se po Kweukeho přiťuknutí dostal Grajciar, svého bývalého zaměstnavatele však gólem prozatím nepokořil.

S přibývajícím časem přibývalo nepřesnosti na slávistických kopačkách a naopak sebevědomí v hlavách domácích. Novou podobu výsledku navíc po Pospěchově ztrátě míče nastolil Grajciar, který již tentokrát Kweukeho nabídku proměnil v branku - 3:0.

Závěr zápasu si již téměř vyprodaná Letná mohla užívat. Komfortní náskok domácích sice trochu ubral na tempu hry, šance však byly k vidění stále. Nebezpečnou hlavičkou se blýskl Jarolím, Čontofalského chybu na druhé straně zase nepotrestal Kweuke. Povedené sólo Hurky v nastaveném čase pak ještě zazdil opět Lukáš Jarolím. Souboj konsolidovaného kádru Sparty proti nově se rodící Slavii tak dopadl podle očekávání jasným vítězstvím pro domácí.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Slovan Liberec 1:1

25.09.2011 17:00

Góly: 18. Tomáš Borek - 32. Michael Rabušic

Bohemians 1905 doma nedokázali porazit Slovan Liberec a oba celky si nakonec rozdělily body za remízu 1:1. Klokany poslal do vedení už v 18. minutě Borek, ale za dalších třináct minut srovnal Rabušic.

Hráči Bohemias 1905 i Slovanu Liberec sehráli vyrovnanou partii a na obou stranách se rozezvonila tyčka. Liberečtí začali v Praze aktivněji, ale domácí brzy hru vyrovnali a byli to oni, kteří se jako první ujali vedení. Nicolas Šumský rozehrál rohový kop a Tomáš Borek hlavičkou od země zajistil domácím vedení 1:0. Tento výsledek ale dlouho nevydržel. Už ve 31. minutě bylo srovnáno, Štajnerův přímý kop propadl až k volnému Rabušicovi, který neměl s vyrovnáním nejmenší potíže - 1:1. Hra se následně rozkouskovala a sudí Drábek rozdal o vyrovnávací trefy do konce prvního poločasu pět žlutých karet!

Žlutilo se i v úvodu druhého dějství, a jelikož to bylo na úkor gólových šancí, byla to jistě škoda. Fotbal se začal hrát zase po hodině hracího času. Nešporovu střelu vyrazil Bičík a na druhé straně minul branku liberecký Fleišman. Další šanci měli na svědomí opět Klokani, Škoda ale trefil jen boční síť.

Slovan Liberec byl blízko rozhodující trefě v 77. minutě, to se střídající Emil Rilke opřel do tyče! Branková konstrukce sehrála své i na druhé straně, Škoda takto neuspěl na malém vápně. To byly hektické minuty zápasu, po této šanci ale už se nic podstatnějšího nestalo a Liberec si odváží z Prahy bod.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 1:1

25.09.2011 16:00

Góly: 49. Jan Chramosta - 65. Pavel Černý

Remízou 1:1 skončilo utkání Gambrinus ligy mezi Mladou Boleslaví a Hradcem Králové. Zatímco pro domácí je jednobodový zisk ztrátou, pro hosty má velkou cenu. Šest minut před koncem byl vyloučen domácí Janíček a nařízenou penaltu neproměnil Pavel Černý.

V 9. minutě byl Chramosta v dobré pizici, ale jelikož byl zády k brance přihrával ještě Opielovi, který už měl těžkou pozici. Mladá Boleslav byla lepším týmem, ale dostatečné množství standardních situací nedokázala přetavit ve vedoucí branku. Ve 30. minutě zahrával volný přímý kop Opiela, míč se dostal ke Ščukovi a Lindr měl co dělat aby ochránil hosty před inkasovanou brankou. Hosté se nadechli k prvnímu většimu útoku až ve 33. minutě, vyboxovaný centr se dostal ke Dvořákovi, který ale nepropálil Millera.

Diváci na stadionu v Boleslavi si museli počkat na úvodní branku utkání až do druhého poločasu, ve 49. minutě vyslal Procházka načechraný oblouček, který Jan Chramosta lehce zasáhl hlavou a poslal Mladou Boleslav do vedení - 1:0. Hradečtí se dostávali přes pozornou obranu domácích jen ztěžka a proto bylo trochu překvapující, když v 65. minutě vyrovnal střelou do protipohybu Millera Pavel Černý - 1:1. Svěřenci trenéra Koubka byli jako opaření, přesto ještě měli jakési pološance na vstřelení další branky.

Jenže hodně blízko výhře byli nakonec hosté, šest minut před koncem fauloval Janíček Dvořáka a penalta byla na světě! Navíc Janíček obdržel červenou kartu. Jedinečnou možnost zajistit Votrokům tři body měl Pavel Černý, ovšem ten ztroskotal. Brankář Miller jeho penaltu chytil a stal se nakonec hrdinou celého zápasu.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Viktoria Žižkov 3:1

25.09.2011 15:00

Góly: 35. David Lafata (pen.), 77. Jan Kovařík, 83. David Lafata (pen.) - 32. Jiří Böhm

Zápas mezi Jabloncem a Žižkovem měl být jasnou záležitostí, nakonec ale nabídl pořádné drama se šťastným koncem pro domácí fotbalisty.

Už od začátku držel favorizovaný Jablonec mnohem častěji míč na svých kopačkách, první pořádnou šanci si ale vypracoval až ve 12. minutě. Kopic přiťukl míč Pitákovi, který ovšem v dobré pozici nezakončil ideálně a míč lapil gólman Vaclík. O několik okamžiků později byl blízko brance také stoper Beneš, ten však hlavičkoval těsně vedle.

Jablonecký tlak každopádně pokračoval i nadále a obrana Žižkova si rozhodně na nedostatek práce stěžovat nemohla. Nebezpečně pálil jak Jarolím, tak krátce na to i Lafata, s oběma pokusy si ale poradil jistý Tomáš Vaclík.

V 33. minutě nakonec z ničeho nic udeřil Žižkov. Böhm se v pokutovém území zbavil bránícího Jablonského a následně překonal také brankáře Špita. Příznivý stav ale hostům příliš dlouho nevydržel. Bodeček totiž už o minutu později fauloval pronikajícího Lafatu, za což viděl červenou kartu a daroval Jablonci pokutový kop. Ten proměnil ostrostřelec David Lafata. První poločas tak vítěze nepoznal.

Brzy po změně stran mohl přidat druhý gól Lafata, jenže v dosti krkolomné pozici nakonec nemířil přesně. Viktoria se ale každopádně nevzdala a také v deseti lidech naplno bojovala. Do šestnáctky poslala řadu nebezpečný centrů, útočník Böhm ale ani jeden z nich využít nedokázal. Přesně po hodině hry mohl úspěšně zakončit Kovařík. Ten šel na Vaclíka zcela sám, jenže žižkovský brankář předvedl výborný zákrok a míč vyrazil.

Branky se nakonec dočkal Jablonec až v 77. minutě. Kovařík si zpracoval centr Pavlíka a hostujícího gólmana bez potíží přeloboval. O šest minut se Severočeši radovali znovu. Po faulu na svou osobu zahrával další penaltu David Lafata a ani tentokrát se nemýlil. Vydřený dvoubrankový náskok už Jablonec uhájil až do samotného konce.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 0:1

24.09.2011 17:00

Góly: 82. Tomáš Košút

Ostravský Baník zůstává na dně i po osmém kole, tentokrát už ale není poslední jen o skóre, nýbrž o bod. Dnes totiž prohrál doma se Slováckem 0:1 a na první výhru stále čeká, to Slovácko zvítězilo už potřetí a je desáté. Jediný gól jinak nevídaně nudného zápasu vstřelil osm minut před koncem Košút.

Snad největší šance prvního poločasu se zrodila už ve třetí minutě, kdy Došek vysunul Pavelku, jenže ten ve snaze obstřelit Pietrzkiewicze minul branku snad o pět metrů. Ve dvanácté minutě se domácí Ferenčík snažil přehodit Filipka, jenže se mu povedlo o pořádný kus přehodit i hostující svatyni.

V osmnácté minutě měl dobrou možnost Došek, který se obtočil kolem Vomáčky a nastřelil tyč, asistent rozhodčího ovšem signalizoval ofsajd, a tak by gól stejně neplatil. V poslední minutě úvodního dějství se mohl hnát sám na Pietrzkiewicze Ondřejka, ostravský gólman však byl u míče dříve.

Hosté byli nebezpečnější, další Dočkovu střelu ovšem na poslední chvíli zblokoval Cverna. Z otočky krásně levačkou vystřelil Ondřejka, míč ještě tečoval Zawada, jenže kulatina nakonec skončila těsně vedle pravé tyče. Patnáct minut před koncem domácí vůbec poprvé trefily prostor branky Slovácka, Krautův pokus z volného přímého kopu však Filipko skvěle vytěsnil.

Osm minut před koncem se Slovácko zaslouženě dostalo do vedení, když si na nádherný pas za obranu naběhl Košút a tváří v tvář Pietrzkiewiczovi nezaváhal. Domácí se v závěru k žádnému většímu tlaku nedostali, a tak posedmé z osmi duelů prohráli a i nadále se krčí na posledním místě tabulky.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 1:0

24.09.2011 16:35

Góly: 81. Adam Varadi

Olomoučtí fotbalisté porazili v televizním utkání Teplice 1:0, když jedinou branku vstřelil deset minut před koncem Adam Varadi. Teplice rozhodně nebyly horším týmem, porážka je pro Severočechy poměrně krutá.

Utkání nabídlo hodně vyrovnanou partii plnou osobních soubojů, bohužel na úkor čistých stoprocentních šancí. O největší rozruch se staral svými střeleckými pokus Marek Heinz, většinou pálil těsně vedle a v jednom případě musel zasahovat Grigar. Teplice ale byly o něco nebezpečnější, Mahmutovič byl v protiútocích hodně nepříjemný. Největší tutovky Teplic přišly už v prvním poločase, nejprve Rosa nepřekonal vyběhnuvšího Zlámala a rovněž Stožický ve vyložené šanci nedokázal propálit olomouckého brankáře. Zlámalovi přitom pomohl spoluhráč Bajer. Jak už bylo řečeno, tempo zápasu bylo vysoké, ale šancí příliš nebylo.

Druhý poločas byl tomu prvnímu hodně podobný. Varadi hlavičkoval nepřesně a za chvíli proti stejnému hráčovi zasáhl Grigar a nejspíše zbytečně, neboť olomoucký útočník stál v ofsajdu. Utkání spělo k remízovému konci, když v tom udeřil jako blesk z čistého nebe Adam Varadi. Deset minut před koncem zužitkoval propadlý centr do pokutového území - 1:0 pro Olomouc. Teplice se ještě v závěru snažily vyrovnat, ale Olomouc je do ničeho nepustila a slaví po delší době důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 0:0

23.09.2011 20:15

Góly: -

V Gambrinus lize se i nadále trápí obhájce titulu z Plzně, tentokrát si náladu zlepšily České Budějovice, které překvapivě vybojovaly svůj druhý bod v sezoně. Plzeň je třetí, ale ještě o víkendu se před ní může dostat dalších pět celků. Utkání skončilo bezgólovou remízou.

Začalo se hodně opatrně a první zajímavější moment si hráči obou týmů schovaly až do dvacáté minuty, kdy paradoxně zahrozily jak domácí, tak hosté. Nejprve našel budějovický Ondrášek úplně volného Sandra, toho však vychytal skvěle stojící Čech. Hned o pár sekund později málem udeřilo i na druhé straně, ovšem Bakoš z úhlu trefil jen boční síť.

O osm minut později potáhl protiútok domácích Lengyel, rozdal míč doleva Sandrovi, jeho prudká rána však skončila těsně nad brankou jenom se ohlížejícího Čecha. Ještě do poločasu znovu zahrozila i Plzeň, po nacvičeném signálu z rohového kopu se do šance dostal Petržela, jenže mířil jen do středu branky a Jiráček se k dorážce nedostal.

Ve druhém dějství pozemští fotbalisté přecejen trochu přidali a vypracovali si více gólových příležitostí, než soupeř. Žádnou jízdou se jejich hra ale rozhodně nazvat nedá. Po necelé hodině hry si ve středu pole předali balón Pilař s Horváthem, který vysunul do čisté gólové šance Bakoše, domácí gólman Křížek však stačil vytlačit míč těsně mimo tři tyče.

Deset minut před koncem se přes budějovickou obranu parádně prokličkoval Jiráček a tvrdě vypálil, jenže Křížek předvedl další perfektní zákrok nohou a uchránil svému týmu alespoň bod. České Budějovice remizovaly s Plzní 0:0 a posunuly se na nesestupovou čtrnáctou příčku, Plzeň je třetí, ovšem s největší pravděpodobní znovu natáhla svou ztrátu na čelo.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FK Příbram 2:1

23.09.2011 18:00

Góly: 16. Jan Vorel, 48. Marek Hanousek - 39. Tomáš Wágner

Na Julisce se odehrál zápas se zajímavým nábojem - v Příbrami se totiž v roce 1997 začal ligový fotbal hrát poté, co na něj vedení klubu odkoupilo práva právě od Dukly. Oba týmy se navíc utkaly v rámci české ligy vůbec poprvé.

Utkání začalo bez větších příležitostí na té či oné straně, prvním větším vzrušením bylo vlastně až střídání zraněného Hejdy za Ricku po čtvrthodině hry. Změna v zadních řadách hostů možná přispěla k tomu, že hned v zápětí došlo ke změně skóre. Dukla ukázala svou sílu při zahrávání standardních situací, když Malého centr z přímého kopu umístil přesně za Hruškova záda hlavičkující Vorel - 1:0.

Hned nato přišla další velké příležitost pro domácí. Po centru Bergra z pravé strany se na malém vápně dostal k míči Pázler, poslal jej však nad bránu. Další vzruch přinesla 27. minuta a velká minela smolaře Ricky. Po nepovedeném odkopu letícího míče musel zatáhnout unikajícího Lietavu a zaslouženě viděl po dvanácti minutách pobytu na hřišti červenou kartu.

I nadále tak byli aktivnější domácí, jejichž náskok mohl po pohledné kombinaci navýšit Berger. Střelou na zadní tyč však minul Hruškovu bránu. Zničehonic udeřilo na druhé straně. Příbramští podrželi míč na svých kopačkách a přihrávku z pravé strany zužitkoval volný Wágner - 1:1. Prakticky po rozehrávce mohl domácím vrátit vedení Lietava, mířil však mimo. Do přestávky nezměnila stav ani bomba Malého, která skončila na tyči.

Převaha domácích byla patrná i po změně stran. Hned po třech minutách ji navíc dokázal využít Hanousek, když si zpracoval centrovaný míč a ranou pod břevno vrátil Dukle zasloužené vedení - 2:1. Hosté se v deseti jen marně snažili o opakovanou odpověď na domácí vedení, nebezpečno bylo stále na druhé straně.

O vzruch se staral především slovenský útočník Lietava, jako by mu však tento večer nebylo přáno vsítit branku. Nepodařilo se mu skórovat ani z takových vyložených šancí, jako byly samostatné úniky pouze na brankáře Hrušku.

Nemohoucnost v koncovce se nakonec domácím mohla stát osudnou. Čtvrt hodiny před koncem totiž Šlapák po Pleškově centru trefil tyč Radovy brány. Na Julisce však tentokrát fotbal logiku měl, pokud tedy nebudeme brát pomatenou historii obou klubů, a domácí své zasloužené vedení dovedli až do závěrečného hvizdu rozhodčího Královce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha880020:424
2.FK Jablonec851224:816
3.Slovan Liberec843116:1015
4.Viktoria Plzeň842216:1214
5.Bohemians 190584229:1114
6.Sigma Olomouc834112:813
7.FK Teplice84139:1013
8.FK Mladá Boleslav833210:912
9.1. FK Příbram840413:1312
10.Dukla Praha832312:911
11.1. FC Slovácko83238:811
12.FC Hradec Králové83147:1010
13.Slavia Praha81345:136
14.Viktoria Žižkov81166:154
15.České Budějovice80267:192
16.Baník Ostrava80174:191

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (693)

Přidat komentář
Puskas

Wágner zas gól? Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Do Baníku s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň kouzla zbavená říkejte si, co chcete, ale Jílek dneska chyběl...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nepochybuji.

Být tak ještě "citlivější" rozhodčí, tak tam zase aspoň jeden neregulerní gól padnul.

Reagovat
clinger

fakt koukám.někteří sparťani jsou fakt neuvěřitelní.ubulení víc než kdy byli ostatní .hold těžko nesou že se občas pomůže i někomu jinému než Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec si nedokážu vybavit,kdy naposled rozhodčí pomohl Spartě.

Kdy naposled dala sparta neregulerní gól?

Zato ve víc než polovině plzeňských zápasů na jaře a teď na podzim jim rozhodčí pomohl,to je neoddiskutovatelné.

Takže jseš poněkud mimo.

Ale ta formulace s tim "občas se pomůže taky někomu jinému než Spartě",je tak ubohá a hloupá, až je kouzelná.

Reagovat
smazaný uživatel

|Osobně jsem byl přítomen pouze zápasu Sparta - Hradec Králové, kde sudí odpustil domácím dvě penalty za fauly na Fukala a Zelenýho, takže Spartou bych se tady dvakrát neoháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

a co třeba zápas Plzeň - Sparta, kdy Sparta dala druhej gól po jasným faulu na Jíráčka (nevim jestli to bylo přesně na něj) ?!

Reagovat
centos

Sparťanů tu je jak sraček, ale normální jsou snad jenom dva

Reagovat
smazaný uživatel

A já nic jo?

Reagovat
centos

Ty se moc neprojevuješ.

Reagovat
Ligter

A já taky nic, jo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že jich bude víc

Reagovat
centos

Asi jo, o trochu. Nechal jsem se strhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ty se svým antisparťanským komplexem jsi úplně normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudis podle hodne spatnyho vzorku

Reagovat
centos

Já za ten vzorek nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

My taky ne..tady ty zastanci konspiracnich teorii o plzensky mafii jsou k smichu i nam..

Reagovat
Losinho

A pak že slávisti jsou ubrečení...

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně si pleteš posměch s brečením.

Že by místo mozku bylo u tebe v hlavě nablito?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neplete, brečíte jak želvy už hodně dlouho, jak se té Plzni nadržuje a teď to je jen takovej výkřik do tmy o tom, že váš brek byl oprávněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je posměch,že to ta Plzeň bez pomoci zase nezvládla.

Brečení v tom může vidět jenom blázen.

Reagovat
Losinho

Tohle asi nemá cenu moc komentovat, ty bys k tomu akorát sepsal pár pitomostí a okořenil to několika smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo,jak Plzni nepoomůže rozhodčí,tak je naprosto bezradná.

I když Jiráček si tam snažil vymodlit a nasimulovat penaltu,ale nevyšlo to.Ale pěkně se potom rozčiloval a Vrbovo ublížený úsměv taky mluví za vše.

Komentátoři správně upozornili,že např, na jaře v Příbrami jim takovou penatlu rozhodčí fouknul.

Odpuštěnou jasnou červenou pro Plzeň netřeba komentovat.

Musím se přiznat,že jsem dnes předpokládal výhru Plzně a to bez pomoci rozhodčích.

Říkal jsem si,že přece aspoň někoho,nějakého soupeře typu posledních Č.Budějovic,snad dokážou porazit regulerně a bez pomoci rozhodčího.

No nedokázali!

A to je pro český fotbal jedině dobře,že korupční klub pana Paclíka,který ovládnul komisi rozhodčích a osobuje si právo mluvit a rozhodovat za všechny profesionální kluby,dnes opět nevyhrál.

Reagovat
centos

Reagovat
stas87

nesklamal si

Reagovat
smazaný uživatel

Tys taky "neSklamal" mudrci

Reagovat
Puskas

Když už opravuješ Slováka, měl bys mít v pořádku čárky ve větě.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na českém webu a nepoznám kdo je Slovák.

A na čárky a interpunkci kašlu. To se s pravopisnýma hrubkama nedá srovnat. Stejně jako chybně odmávaný ofsajd s vymyšlenou penaltou.

Reagovat
Puskas

Kašleš, protože je neezvládáeš. Faktem je, že je to stejná hrubka jako i/ynebo s/z. Což Ty ale ve své nevědomosti neuznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Čárka ve větě opravdu není stejná hrubka jako y/i a s/z a další zvěrstva.

I paní učitelky na základní škole to tak známkovaly,ale tam jsi zřejmě moc nechodil,když tvrdíš takovou blbost.

A co ten tvůj patvar tam?

Reagovat
Puskas

Myslíš překlep? Jo, máš pravdu, základku mám narozdíl od Tebe dávno za sebou, holt nejsem jako ty v obraze, Ty to máš denně.

Reagovat
smazaný uživatel

Překlep je stejná chyba jako čárka ve větě nebo s/z a y/i.

Reagovat
Puskas

Ach jo, no nic, nejhorší je srážka s blbcem, jak říkával Werich.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se rozhodni,jestli budeš psát "Ty" nebo "ty" a ne jednou tak a jednou tak,joudo.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, má smysl hodit "ty" na začátek nové věty

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si to pořádně a pak piš.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty jsi chuj, di se střelit. Nevidíš, že každý na EF má z tebe prdel? Že tě to baví.

Reagovat
Puskas

Čárka totiž ovlivní větu kolikrát víc než s/z, a pokud Ti to zatím učitelky tolerují, tak je to jen výsledek jejich diletantismu.

Reagovat
smazaný uživatel

A tato moje čárka to snad takhle ovlivnila,že s ní otravuješ,,, joudo?

Doufám,že tři čárky ti stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už chceš o(p/t)ravovat někoho jiného, zameť si nejdříve před svým prahem. Nejlepší by třeba bylo přečíst si, jak se píše na PC

Reagovat
ondrasch77

myslím, že s tou čárkou má Puskas pravdu, např. když je věta vložená (stačí podmět vložený), tak to bez čárek nedává moc smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někdy samozřejmě,ale já se ptám,jestli to byl tento případ.

Reagovat
Puskas

Jsi normální? Chyba je chyba, bez ohledu na to, zda způsobí nejasnost ve větě. Ty se navážíš do Slováka, že píše slovensky, když zjistíš, že je Slovák, nenapadne se mu omluvit, ale pyšně vykřikuješ, že jsi na českém webu. Sám uděláš chyb plno, ale snažíš se svou neznalost zlehčovat banalizací interpunkce. Pro Tvou informaci - chybějící mezera mezi slovy či za čárkou je brána stejně jako gram. chyba.

Reagovat
stas87

on ma komplex z celeho slovenska....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl mít někdo,nějaký Čech,komplex ze Slovenska, prosim tě?

Si nějak moc fandíš ne? Prober se a uvedom sa!

Co to sem vůbec taháš do téhle diskuze?

Nemáš spíš ty ten dobře známý a hojně rozšířený komplex Slováků z Česka?

Jinak opravdu nevím,proč tohle sem taháš.

Reagovat
stas87

ty sa tu tak prezentujes uz dlhsiu dobu,komentujes a casto uplne nezmyselne veci okolo slovenska,urazis slovensko,asi najviac si sa smial po prehre s armenskom,ty a zorz si v tomto mozete podat ruky,ale to je ako mlatit prazdnu slamu,maj sa.

Reagovat
centos

S tím chujem se vůbec nebav.

Reagovat
Puskas

Máš pravdu, končím s ním. Viz ten Werichův výrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Plno chyb? Ukaž mi někoho, kdo tady dbá na čárečky před oslovením.

PLNO CHYB Ty seš klaun.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha,ještě mezery za čárkou budu kvůli tobě dělat na diskuzi o fotbale.

To je podle tebe taky samozřejmě stejná chyba jako y/i nebo s/z. Ale pouze v mém případě.

Jinak tímto tady napadáš psaný projev 99,99% lidí tady.

Porovnávat hrubé pravopisné chyby s mezerou za čárkou je opravdu už ubohost a projev zoufalství.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak to funguje šašku, čím víc smajlíků, tím větší máš pravdu. Bože, doufal sem že tihle lidi 1. září zmizíjou.

Reagovat
Puskas

Naposled na Tebe zareaguji - hovořil jsem pouze k Tobě, který se směješ jiným, jinak bych tě nechal bez povšimnutí, jsi mi ukradený. A smát se můžeš, ale až budeš psát diplomku a budou ti to vracet právě s tímto upozorněním, třeba se smát přestaneš. Tady si taky nedávám často pozor na to, co píšu, ale ozvu se, když se někdo naváží do druhých, navíc někdo jako Ty. A pro Tvou informaci - živím se mimo jiné jako korektor, i těch diplomek už jsem opravil mraky, tak o tom něco vím. A to je má poslední reakce na Tebe, můžeš se začít vysmívat a napadat mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Diplomku už mám dávno napsanou, šašku.

A když kvůli takovým drobnostem děláš blbce ze mě a cpeš mi,jak je to velká chyba,stejná jako pravopisné hrubky,tak to platí na všechny a je to chyba u všech, ať chceš nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to má platit na všechny? To jsme všichni stejní? Podle mě ne, podle mě má někdo dostatek dobrých vlastností na to, abych mu spoustu věcí toleroval, někdo je parchant a tolerance nemá žádný smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je něco chyba,tak je to chyba u všech a nejen u někoho.

Zřejmě už máš svět pokřivený z toho,co se děje kolem Plzně. Té přece taky můžou pomáhat rozhodčí a je to v pořádku,protože přece hraje tak pěkný fotbal a hlavní je,aby to nevyhrála ta Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, to sme si nerozuměli. Chyba je to samozřejmě u všech stejná, já měl na mysli to, že někomu se dá ta chyba tolerovat, někomu je třeba ji vyčítat. Mezilidské vztahy neznají pravidlo rovnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ti obdivuju že se takhle vydržíš sebetrýznit. Tohle já bych nedokázal. Sice plánuju kariéru učitele, ale kdybych měl jednat s někým takovým, tak bych ho asi umlátil první tlustou bichlou kterou bych kolem sebe nahmatal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zkouším, prvně se rozzuřím nad tou omezeností, pak si říkám "Třeba má nějakej vnitřní problém, náhodou ho najdu a klukovi bude dobře", tak to zkouším po dobrým a je mi líto, že jsem ho možná seřval neoprávněně, že ho třeba doma bijou nebo tak něco a on potřebuje uvolnit stres - no někdy je ten druhej vážně blb a potřeboval by umlátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - co jsi vystudoval? O fotbale to s tebou moc nejde, třeba půjde popovídat si s tebou o tvém oboru.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho ti nic neni.

Nevšim jsem si,že by to tady někdo ventiloval a jsem tu,abych diskutoval o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Čili si nepopovídáme. Nevadí. Dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

...až se jednou dostaneš do nějaké pozice, ve které budeš muset podat nějaký dokument psaný na pc a odevzdáš ho v takové formě, tak si ho leckdo ani nepřečte, když si nejdřív nechá zobrazit "formátování"

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za upozornění. Do toho ale zřejmě diskuze o fotbale na tomto webu nespadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale to je kvůli takovým lidem, kteří ty pravidla na diskuzi nerespektují a snižují tak její úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase neblbni.

Tak vysoká ta úroveň neni.

Reagovat
smazaný uživatel

willi, prosím tě, řekni mu, že ta úroveň tady neni poslední dobou moc vysoká právě kvůli takovejm demagogům, jako je on. Já mu to říct nemůžu, já už mu popřál dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý Willi, už nemusíš.

Reagovat
cubinho

Týjo! Ty umíš ale smajlíků!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Kurva, tobě se v tom panelu dole ukazuje jen jeden smajlík?

Reagovat
smazaný uživatel

červená pro Plzeň??

Reagovat
smazaný uživatel

měla býti být

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

"syndrom Sparta"?!

Reagovat
Kenneth

Čí si fakenick?

Reagovat
smazaný uživatel

ta Červená měla bejt , pencl ne ., pravda pravdoucí

Reagovat
Euphael

ty ses pomát s tou červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla naprosto jasná.Umyslný faul zezadu bez jakékoliv možnosti a snahy hrát balon.

Za stejný zákrok dostal přímou červenou i Podaný v zápase s Vaslui.

Ty jse určitě jeden z těch,kteří neznají pravidla a tvrdili o dnes již potrestaném chybně posouzeném ofsajdu v zápase Olomouc-Plzeň,že to ofsajd nebyl,že?

Reagovat
Euphael

Přiznávám, že jsem si to neuvědomil v první chvíli..ale ty jakožto bedlivý divák si určitě vzpomeneš na nešetrný Řepkův zákrok v minulé sezóně, za kterou dostal pouze žlutou, když doslova zkosil jednoho z protihráčů..nevzpomenu si proti komu to bylo, ale mám pocit, že to bylo s baníkem...sám Bosák tehdy jasně řekl, že to měla být okamžitá červená,.. to si určitě budeš pamatovat, když si pamatuješ tu penaltu v Příbrami.. to bylo dneska za žlutou, protože toho hráče pouze líznul..nebylo to nic nešetrného

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o nešetrnost nebo šetrnost zákroku.Červená to prostě byla, protože to byl faul zezadu bez možnosti hrát balon. Stejně jako u Podaného.

A že něco říkal sám zarytý antisparťan a sešívka Bosák pro mě opravdu nemá žádnou váhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my už si zvykli, že pro tebe má váhu jen to, co se ti hodí.

Reagovat
Euphael

vidím, že ses chytře vyhnul tématu Řepky...ten slávista není.. pokud to nikde nepřiznal tak je to tak možná tvůj subjektivní pocit.. já chápu, že nemáš rád Plzeň, protože v minulé sezóně zaslouženě vyfoukĺi spartě titul a zaslouženě, kdy je dvakrát vypráśili, tak vůči ním chováš zášť...zdání může říkat, že je něco v nepořádku, ale chyby se stávají, teď mi prosím nepíš že to plzeň nevyhrála zaslouženě, protože spartě odepřeli výhru v jablonci a tak dál....prostě víme že podle tebe to má koupené tak to sem nepíš každý týden.. mimochodem nejsem Plzeňák

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Bosák se ke Slávii opravdu oficiálně hlásí.

To,že Plzeň hrála na podzim pěkný fotbal, neznamená, že si zasloužila pomoc rozhodčích ve spoustě zápasů na jaře,kdy už se herně trápila a měla problémy s každým soupeřem.

Titul nebyl zasloužený,protože k němu došla díky řadě "chyb" rozhodčích a neregulerním gólům,a to o pouhý jeden bod,takže každá chyba byla významná. Tebou zmíněný zářez v Jablonci je také nuto přičíst.

Reagovat
Losinho

Ne, Bosák se ke Slavii oficiálně nikdy nehlásil. Tak si nevymýšlej.

Reagovat
smazaný uživatel

To si teda nevymýšlím! Bosák je Slávista jak poleno.

To ví každý a není na tom nic špatného.

Reagovat
Euphael

Kdy to prosím tě prohlásil Samozřejmě, že na to není nic špatného, jde o to, že jsi zase vyžvýknul nějaký žvást, který není pravdivý

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda,bosák je slávista.

To je známá věc, bylo to i v článku,ale to nenajdu a je to fakt stará známá věc.

Napiš mu mail a zeptej se.

Reagovat
Losinho

Řekni mi, kdy to oficiálně přiznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,všem neználkům a analfabetům sem budu házet linky podle jejich pokynů,ke všemu co napíšu.

Když to nevíš,tak je to tvůj problém,klidně si nevěř. Mě je to jedno.

Navíc ten článek,na který bych odkázal,taky musel někdo napsat a ten si to přece taky mohl vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

JaJ10 je absolutní mamlas. Ale link nedám, jen si pěkně sledujte média...

Reagovat
smazaný uživatel

Delas jenom ostudu,jak sobe,tak i vsem spartanskejm fans..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem to, že Plzeň nevyhrála, jaksi nabourává tvoji teorii o zkorumpované Plzni - tohle Plzeň evidentně ošéfovaný neměla... Nebo že by nebyl celý podzm cinklý?

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlení je nasnadě. Poborák to táhne s Paclíkovou partou, takže tenhle mač se rozhodli nechat svýmu osudu. Jak to dopadlo, to vidíme všici

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal,předpokládal jsem,že dneska to Plzeň zvládne bez rozhodčích,a stejně zřejmě uvažovali i korupčníci.

A taky už to nemůžou dělat tak okatě,když se o jejich podivné výhry po tom puči s komisí rozhodčích začala velmi zajímat média.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod se vždycky najde...

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nelze očekávat,že takový tým jako Plzeň nedokáže vyhrát žádný zápas bez pomoci rozhodčích a že v úplně každém zápase vyhraje nějak neregulerně.

I když zatím to tak opravdu vypadá.

A myslím, že už tak je těch chyb v jejich prospěch až až.

Reagovat
Losinho

Tak snad radši nemysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc takhle provokujes plzenaky. Pred 4 roky ti byla Plzen u zadnice. Jednou sebere titul sparte a hned se do ni navazis. Proc?

Reagovat
Puskas

Právě proto, předtím to byl Jablonec, pernamentně Baník a Slávie.

Reagovat
smazaný uživatel

Permanentně Baník.

PERMANENTNĚ

Reagovat
Puskas

Nejvíc se překlepům smějí analfabeti.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne,překlepu jsem si ani nevšiml.

Jde pouze o význam toho slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, tak proč se ztrapňuješ??

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si nevšiml,že by Baník permanentně obíral Spartu o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprovokuji pravé Plzeňáky,ale antisparťany,nedávné hrdé Slávisty a další zakomplexovance,kteří se teď v době úspěchů na Plzeň nabalili a zneužívají ji ke kopání do Sparty.

Jsi si nevšiml,kolik má najednou ta Plzeň,která ještě nedávno nikoho nezajímala,hrdých fanoušků?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň byla tak oblíbená kvůli tomu fotbalu kterým bavila celou republiku, ne kvůli tomu že sebrala titul Spartě. Bože, všecko je to jenom o Spartě, pochopitelně.

Reagovat
smazaný uživatel

No,antisparťani,jejichž vlastní tým se topil ve sra..ch, se pak prohlašovali za fanoušky Plzně a zneužívali její úspěchy k výpadům proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě někteří lidi maj silněji vyvinutej smysl pro spravedlnost, a tak se jim příčí, když nějakej klub už od minulýho jara bodově parazituje na ostatních díky všemožným zářezům a smutný je, že jim to všichni žerou a nechají si zavázat oči populisticky líbivou hrou...

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, někdo rok, někdo 80...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo

Reagovat
ondrasch77

nepomohl rozhodčí, nedošlo na sladké červenomodré vítězství jako třeba na sigmě či proti jablonci...i takové dny jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JaJ10: ty vole ty ses povednej filozof korupční klub pana Paclíka,který ovládnul komisi rozhodčích????bouchni hlavou do zdi at se broberes

Reagovat
ondrasch77

asi jsi poslední měsíc nesledoval běh událostí, že tady tak plácáš

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když se člověk místo sledování fotbalu a jeho zákulisí věnuje víc diskuzím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem dynamo "nadhernej fotbal"...presne kvuli tehle jejich krasne hre by meli byt plne stadiony lol

Reagovat
Didier Drogba

Udavači

Reagovat
smazaný uživatel

Aby byla aspoň na konci ta Evropa Vrbíku...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jsme se dnešní remízou posunuli na 3. místo

Reagovat
ondrasch77

po souboji dukly s duklou je to fakt posun, zatím nepředbíhej, v pondělí cečer vás vidím tak na 6. místě

Reagovat
smazaný uživatel

doufal jsem, že smajlík ukáže, že to není myšleno zcela vážně

Reagovat
ondrasch77

sorry, už zlehka popíjím a trochu mi ta ironie uniká....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty arogantní sparťany sem měl radši, tahle nová, ubrečená a paranoidní verze se mi nelíbí.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

neni JaJ10 dalsa verzia typka?

Reagovat
smazaný uživatel

jakože opatchovaný updateme na Typek_2.1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim , že ne . Typek takové slohy nikdy nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

jaj neni typek, už si ho moc nepamatuju, ale kdyby se objevil, tak by se nedal s nikym splést

Reagovat
smazaný uživatel

on tu prý je

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt dostal IP ban.

Reagovat
smazaný uživatel

a to funguje, když má někdo např. dynamickou IP adresu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vycházím z toho,že si myslím,že typek nemá dostatečnou inteligenci na to najít a nainstalovat měnič IP adres

Reagovat
smazaný uživatel

...ono k tomu stačí vypnout PC, případně vytáhnout síťový kabel a strčit ho zpět do PC

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba má wifi

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě je to snad ještě lehčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ajťák ze mě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, že je vás ještě víc...

Reagovat
smazaný uživatel

1. nevim,kdo Týpek je !

2. mě to uráží !

Reagovat
Tomoro

aneb já jsem tajtrlík ty jsi tajtrlík

Reagovat
Losinho

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu s ivoskem byla vždycky prdel...

Reagovat
staimy

Takovejch keců od Sparťanů, že rozhodčí pomáhají Plzni, já vám to nevyvrátim ale zrovna vy byste měli držet jazyk za zuby nebo si myslíte, že zapomene na předešlý sezóny, kdy pomáhali rozhodčí zrovna Spartě k titulu? Možná proto jich máte tolik když ste tak chytrý v tomhle . Být váma zrovna mlčím a ještě to otvíráte v zápase kdy Plzeň jednoznačně ztratila.

Reagovat
staimy

Tím reaguju jen na pár jedinců, ostatní Sparťani mi nevadí .

Reagovat
smazaný uživatel

Udej konkrétní příklady,kdy byla Sparta tlačena k titulu aspoň z poloviny tak,jako teď Plzeň.

A posměch galaktické Plzni,která bez pomoci rozhodčího a neregulerního gólu z ofsajdu nebo nějaké té vymyšlené penaltičky,nedokáže porazit ani jednobodobé Budějovice,je na místě.

Reagovat
Euphael

Za to ta tvoje Sparta minulou sezónu porazila spocenou Liepaju, Lech polský a se slabou Žilinou se zostudila a o Lausanne nemluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zato uhrála báječnou holomajnovou plichtu s rozhozeným Liverpoolem. Ale o to nejde, sparťánek tady vytahuje nějaký Budějovice a zapomíná, že pro Plzeň je letos daleko důležitější ta série šesti vyhraných zápasů v kvaldě do LM (což se zatím nepovedlo ani Spartě). Takže obvyklá polopravda, která se vždycky hodí, když má nějakej vidlák potřebu na někoho kydat hnůj.

Reagovat
smazaný uživatel

A dokázala porazit Palermo a hlavně postoupit ze základní skupiny Evropské ligy.

Dej vědět, až se to povede někomu jinému.

A podívej se,jak potom ten podle tebe slabý Lech hrál v základní skupině EL.

Jasně jsi ukázal,že víš o fotbale prd.

Reagovat
smazaný uživatel

"A podívej se,jak potom ten podle tebe slabý Lech hrál v základní skupině EL"

...a podívej se, jak hrála Žilina v základní skupině LM

Reagovat
smazaný uživatel

A co má být? Žilina byla trapná a Spartu porazila,když jí chybělo 8 hráčů ze základní sestavy.

To je prostě fakt,žádné výmluvy.Hrát bez téměř celé základní sestavy by samozřejmě poznamenalo každý tým.

Její následný propadák v LM nebyl žádné překvapení.

Co k tomu Lechu? Jak se můžeš posmívat za dvě výhry Sparty proti soupeři,který pak takle zářil proti velkoklubům v těžké skupině EL?

Navíc Sparta pak také ukázala svou pravou sílu už s normální sestavou v EL,kde udělala největší úspěch českého klubu v Evropských pohárech za dlouhé roky.

Reagovat
Losinho

Jaký největší úspěch za poslední roky? Že přežila do jara? To se povedlo i nám v sezoně 2007/08, navíc jsme na podzim hráli LM. Teď zas hraje LM Plzeň a i kdyby skončila poslední, tak je ta účast cennější než postup ze skupiny EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý je,jak v té LM tým dopadne. Výsledky. Nestačí se zúčastnit. A sestup po trapných výkonech a rekordní porážce 7:0 ze třetího místa do EL,to je teda negaúspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně neuvěřitelný. Trapný výkon byl jeden - ano, ta sedmička, ta se dá opravdu považovat za trapas. Ostatní výsledky i hra byly docela ucházející.

Reagovat
Losinho

Důležitý spíš je, že se do ní vůbec dostane. I když chápu, že sparťané tohle nezažili už dlouho a ty nejspíš vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

V českých poměrech je

Reagovat
stas87

postup do lm slavie bol tusim v sezonu 2007/2008 coz dlhe roky naozaj nie su lech doplatil v zapase so spartou na odchod lewy a artur ho mal nahradit coz bol tragicky omyl,do toho jacek zielinski rotoval sestavu a nie vzdy hrali ti najlepsi,zielinskeho po par kolech ekstraklasy vyhodili...tazke lech mal velke vnutorne problemy a sparta mala dost velke stastie ze prvy gol nedal arboleda a lech neviedol,na zapase v prahe som bol tak ma nepoucuj o tom ak bola sparta lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve ty postupy Sparty ze základní skupiny dál do LM a co to VÍTĚZSTVÍ SPARTY PRAHA v základní skupině LM. To byl megaúspěch,těžko opakovatený.

Reagovat
Losinho

A přibližně stejně starý jako ty, tedy asi 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8 chybějících hráčů ovlivní fakt, že Kladrubský nedá penaltu, hmm...

jinak za Lech hrál Wichniarek

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neříká.Ovlivnilo to fakt,že Sparta nesfoukla Žilinu jako svíčku penalta nepenalta.

Reagovat
Euphael

A tys ukázal, že neumíš číst, protože o Lechu jsem nepsal, že je slabý....to o Žilině příteli

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,uvedl jsi ho tam jako silného soupeře,kterého Sparta porazila doma i venku a zaslouží si pochvalu.

Reagovat
staimy

Dám ti jeden příklad a doufám, že ti bude stačit. Předposlední zápas předminulý sezóny hrála Sparta na Liberci a v 80. minutě prohrávala 2:1. Pak přišel Sparťanskej gól po Bonyho ruce, kterou k překvapení všech rozhodčí neviděl. Zápas skončil 2:2, titul získala Sparta a hádej o kolik bodů? Zrovna o ten 1 překvapivě :-). Ačkoli jako Slovaňák jsem rád že titul neměl znovu Jablonec .

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, tak je to jeden zápas a ne celé jaro protkané vymyšlenými penaltami a góly z ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

a právě to je důvod, proč Macela musel odejít

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod,proč musel Macela odejít, je ten,že teď na podzim už se Plzni tolik nepomáhalo, a poslední kapkou bylo, že Plzeň dostala na prdel od Sparty a Paclík se po tom zápase cítil poškozen, brečel a stěžoval si na rozhodčího,že pomáhal Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

...někde teď zabili pár lidí kvůli tomu, že zveřejňovali informace o nějakém drogovém kartelu, možná by sis měl dát větší pozor, když je Paclík takový mafián

Reagovat
ondrasch77

Jablonec ale bohužel ještě nezískal titul, tak proč píšeš "znovu", ty Slovaňáku jeden bratislavskej....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo to o dva body - ten druhej bod měla Sparta "k dobru" za vzájemnej zápas s Jabloncem, měla ho lepší, takže při rovnosti bodů... Ale to je jedno, jde o princip, z těch dnešních vrtáků se tenkrát neozval ani jeden, že je to trochu nefér. Ba dokonce byli ochotní křičet, jak dobře hrály v posledním kole Teplice a jak si Sparta ten titul hrdě vybojovala, když bylo evidentní, že Teplice prostě chtějí prohrát kvůli poháru. Což je teda shoda okolností, že na tom vydělala zrovna Sparta, ale ta špetička obektivity a uznání, že měli tři body zadarmo od Teplic a jeden od sudího - to je něco, čeho se od sparťánků nedočkám. Čest normálním sparťanům, kteří to vědí, uznají a berou to jako šťastnou shodu okolností.

Reagovat
exse

No jo no, Plzeň prostě neumí dát ,, gól z hovna ,, jako někdo.

Reagovat
osobnostx

Nakonec ještě všechny ty mediální talenty z řad útočníků překoná Wágner a z něho jediného něco pořádného vyroste !

Reagovat
Puskas

Jo, střílí mu to.

Reagovat
ondrasch77

je fakt, že ve sračkateamu jako je Příbram, dát v 8 zápasech 5 gólů, je celkem dobrý. ale Huňa tenkrát taky nasázel 11 gólů na podzim a dnes už si kromě Střížkova zas přivydělává malováním pokojů....

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Milana Fukala

Reagovat
smazaný uživatel

Najde se tu konecne jeden normalni z tech "nestrannych" fanousku, ktery uzna, ze Plzen bez pomoci rozhodcich je v kelu???dukazu je tu po kazdem ligovem kole nespocet...a hlavne ze pan plzensky Messi, alias Horvath se hned po zapase dotazoval, jestli nemela Plzen kopat penaltu (dalsi) bohuzel Pavle, tentokrat uz konecne ne!

Reagovat
centos

Tys tu chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, ivoseku, aspoň ty měj dneska rozum. Ano, Plzeň nezvládla Budějovice. No a co? Ve Spartě budou větší prémie nebo co? Každej občas něco podělá.

Reagovat
smazaný uživatel

me jde o tu zatim nekonecnou plzenskou tlacenku a tak mam dneska duvod k radosti

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to napíšeš i po prvním zaváhání v lize suverenní Sparty a žes to psal po jejím jediném prohraném utkání v tomto ročníku.

"No a co, každej občas něco podělá"

Reagovat
smazaný uživatel

Psal sem to tu už několikrát, určitě i potom utkání v Rumunsku. A taky jsem tu napsal, že když se někdo směje Spartě, tak ať to aspoň dělá trochu slušně nebo tak nějak. Hledej, je to v souhrnu po vyřazení Sparty. Já nejsem JaJ10.

Teď narychlo sem našel třeba tohle:

muzajs

18.08.2011 20:31

Špatný, špatný špatný. Moc to na postup nevypadá, ale ještě není konec, třeba se Sparta vzpamatuje a ty dva góly doma dá, v prodloužení a nebo penaltách se může stát cokoliv. Ale na to, že měli sparťani povětšinou ramena přes celý záda, tak ten manšaft moc nepředvedl. Škoda, plichtu tam uhrát mohli. A mimochodem - chápu, že spousta z vás má důvod se Spartě vysmívat, ale když už to děláte, tak trošku na úrovni, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

...tak vám se nelíbí, že rozhodčí udělal chybu a pomohl Plzni a nelíbí se vám ani to, že rozhodčí Plzni svým výkonem nepomohl

...jo a jinak ještě čekám na to, až přiběhne někdo s tím, že v článku napíše: "plzeňský Messi - Marek Čech - dneska Plzni zachránil body"

Reagovat
smazaný uživatel

Libí se nám,že bez pomoci ("chyby") rozhodčího to Plzeň nezvládne ani s Budějovicema.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Kriste. Dívám se že jsou tady nové příspěvky a on je to ivošek. To je jak když otevřeš kinder vajíčko a místo skládačky tam najdeš kravské lejno.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ho, ivosek je náhodou dobrej. Nebo už jsem si na něj zvyknul. Dokáže pobavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to úzkoprsý demagog který ignoruje všecko co se mu nehodí, a zveličuje všecko co se mu hodí. Sebereflexe je pro něho prázdný pojem. Jeho nick by mohl být ve slovníku vedle hesla "neobjektivní".

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky jsi se popsal

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na něj prospero to fakt nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a já ho právě zažil před lety a vidím u něj posun k lepšímu (byť uznávám, že tenkrát jsem si o něm myslel totéž, co ty teď, téměř doslova), pár jiskřiček už problesklo - já myslím, že za pár let mu to dojde a bude docela fajn. Je to mladej kluk, má moc černobílý vidění - to se vstřebá. Já mu věřím. A dobrej biják za Spartu není na škodu do diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím. U pár lidí jsem dost změnil názor, dolar je zářný příklad. Ale ivošek, to je těžký kalibr. Tam by bylo potřeba víc než sem tam jiskřička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,protiargumenty k věci nejsou,tak začneme lejnovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť žádný argument neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

A sleduješ fotbal?

Neni snad pravda to o těch chybách rozhodčích po celé jaro a teď ve dvou posledních zápasech ve prospěch Plzně?

Kdo popírá tlačenku Plzně,tak je neobjektivní zaslepenec.

A kdo si na tom tady staví kariéru,že je Sparťan,ale ten správný Sparťan,který dělá,že to nevidí a nebojuje za Spartu,tak neni Sparťan. Viz zde příklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Opakuju "Vždyť žádný argument neřekl."

Reagovat
smazaný uživatel

No že Plzeň je bez pomoci rozhodčích v kelu,a to tuto sezonu v lize platí.

Jakmile nebyla "chyba", tak ta úžasná Plzeň se trápila a nevyhrála.

Reagovat
cubinho

Ty vole, ty jsi dement...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi ne no.

Plzeň září jako kometa,drtí jednoho soupeře za druhým a vyhrává všechny zápasy i bez chyb rozhodčích v její prospěch.

Žádné chyby v její prospěch rozhodčí zásadně nedělají a nikdo z plzeňských představitelů nezasahuje do komise rozhodčích.

Asi takhle to je?

Reagovat
smazaný uživatel

To není argument. Argument by byl kdyby dokázal že Plzni cíleně pomáhajou rozhodčí. To že Plzeň půjde s výkonama dolů bylo jasné už před začátkem sezóny. Kromě loňska ještě nikdy nebyli lepší než pátí, mají úzký kádr a poháry a ligu zároveň prostě nezvládnou. Aji minulý rok uhráli taky díky tomu že se nikdo nepostradatelný nezranil, na což čekali sparťani jako na smilování Boží. Plzni rozhodčí nepomáhajou. Respektive jo, ale nevymyká se to průměru, akorát Sparťani každou pomoc rozmáznou na dvoudenní brečení a třídenní obviňování, páč už Plzeň nemajou rádi, takže je víc vidět. To co předvedl ivošek je jeho typické kopání, žádný argument a proto ho mám tak "rád". Málokdy tvrdí něco co se dá vyvrátit, akorát kolem sebe nahází hnůj a vydává to za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dokážeš,že je to cílené? To samozřejmě nejde a ani to neni nutné. Je to nesmysl,dokazovat úmysl rozhodčího,stačí dokázat existenci těch chyb.

Dokázat se dá akorát existence těch chyb,existence těch neregulerních gólů a hlavně jejich počet zrovna ve prospěch Plzně. A ten se opravdu průměru velice,ale velice vymyká.To se na mě nezlob.

Přece v prospěch nikoho jiného se tolik chyb ani zdaleka nedělá. Vždyť ty nasilmuvané penalty nebo uznané góly z jasného ofsadju na jaře,v každém zápase,kdy se Plzeň trápila, bijí do očí.

Srovnej si to s tou tolik diskutovanou Spartou,kolik ona dala v posledních sezonách neregulerních gólů,kolik jí rozhodčí odpískali neexistujících penalt.

A to zákulisí a puč s komisí rozhodčích je taky fakt.

A faktem taky je,že v tomto zápase rozhodčí chybu neudělal a Plzeň neporazila Budějovice, které jednoznačně porazit měla. Na to ivosek naráží.

Kdyby rozhodčí písknul Jiráčkovi tu simulaci jako penaltu,tak bychom samozřejmě nadávali,že to je zase neregulerní výhra. Kdyby Plzeň tento zápas vyhrála regulerně,mlčeli bychom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že ty chyby jsou, ale ty chyby má každý tým. Su ochotný tvrdit že Jablonec má těch chyb ve svých prospěch až moc, ale u Plzeň to prostě průměr nepřekračuje. Občas jim rozhodčí pomůžou, občas uškodíjou.To je tak u každého týmu. Aji u Sparty. Upřímně nechápu proč ste si vybrali Plzeň jako obětního beránka a začínám si myslet že je to fakt díky tomu že si "dovolila" ukrást Spartě její titul, navíc fotbalem kterým Spartu zesměšnila, páč každý si bude pomatovat jak nádherné ofenzivní představení předvedla, ale málokdo už si vzpomene na Sparťanských 16 těsných výher a 14 nudných remíz kterým dosáhla titulu ona. A co se týče toho tlaku, když dojem že je Golda zaujatý je paranoidní představa, když dojem že Kaprův právník v Odvolací a revizní komisi je zaujatý proti Sigmě je paranoidní představa, tak hádej co je dojem že Plzeň ovládá komisi rozhodčích? A navíc, když už chceš dokázat že Plzeň je bez pomoci rozhodčích nulová, tak se podiv na zápasy kvalifikace LM, kteréma Plzeň prošla jako nůž máslem. A žádné penalty ani spřátelené rozhodčí tam nepotřebovala. Taky za to zaplatila tu cenu kterou předpokládal každý kdo sleduje fotbal a ne Akta X - je unavená a ligu prostě nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
twerp

Tak ten Sparťanský titul si nebude nikdo pamatovat protože Sparta těch titulů vyhrála už docela hodně, naproti tomu todle byl první plzeňský titul. Jinak k tomu, že Plzeň Spartu zesměšnila...Na podzim bych s tebou souhlasil, ale na jaře Plzeň nijak nevyčnívala a podle mě třeba Jablonec hrát hezčí a kvalitnější fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, akorat si nedokazu posoudit Jablonec. Jinak jen poznamka k tomu nasemu titulu z 09/10, zrovna tenhle titul by si mel kazdy pamatovat jako jizdu Sparty bez jedine porazky v cele sezone

Reagovat
centos

To po mně nechtěj

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,tak teď jsi ukázal,že tvoje jméno by mohlo být ve slovníku vedle hesla: neobjektivita,zaslepenost a demagogie. Tvrdit,že Plzeň je průměr,co se týče pomoci rozhodčích,chce opravdu hroší kůži.

Tak mi teda napiš,které týmy,a mělo bych jich být aspoň 6 až 7,když Plzeň je průměr,mělo na jaře a teď na podzim víc neregulerních gólů nebo vymyšlených penalt! To je opravdu neuvěřitelné tvrzení.

Nebo,že bys neznal význam slova "průměr"? Snad jediné rozumné vysvětlení.

Z tvého komentáře je cítit megakomlex ze Sparty,je to až ubohé. Shazujes všude ve světě naprosto ojedinělý úkaz,kdy tým bez jediné porážky v sezoně získá titul,to si bude každý pamatovat. Pokud to stačilo na TITUL,tak je úplně jedno,kolik bylo remíz! Ale samoz zakomplexovaný antisparťan si musí něco najít. Kdyby to dokázala Plzeň,tak ji vynášíš do nebes.

Pokud jde o zesměšnění,tak naposledy Sparta zesměšnila Plzeň,když jí naprosto bez problémů porazila na jejím stadionu 2:0. Už na jaře Plzeň tápala a trápila se naprosto s každým soupeřem a Sparta získala víc bodů.Stačilo,že ji soupeři začaly brát vážně a začaly bránit jako to dělávají proti Spartě! Bez pomoci rozhodčích témeř v každém zápase by titul ani náhodou nezískala,ty penalty byly úplně k smíchu!

A pokud jde o ty paranoidní představy,tak už vážně nevím,co by musel Paclík udělat,abys připustil,že něco není v pořádku. Zřejmě i kdyby zápas pískal Paclík sám,tak bys v tom problém neviděl.

Když nestačí,že takhle odvolá komisi rozhodčích,dosadí tam Berbrovo loutku Damkovou,že zaměstnává v klubu odsouzeného korupčníka atd....... Mimochodem,dříve jsem tady psal,že Olomouci bude za spolupráci s Plzeňskou mafií smazán ten trest za korupci a vida! dnes se tak stalo!!!!

A vytahovat Evropské poháry? Že je vloni hrála Sparta a to velmi úspěšně a že jí to stálo titul samozřejmě nezmíníš,ale Plzeň budeš vychvalovat už po přčdkolech. Přitom první soupeř,nejslabší ve skupině jí hned dělal velké problémy a pouze s ním doma remizovala, A může bát ještě ráda za remizu.A stačilo jediné: Borisov jako první tým Plzeň nepodcenil a nenechal ji hrát na brejky a dát si laciné góly.To je celé tajemství,proč Plzeň prošla přes předkola.Hra na brejky a podcenění ze strany soupeřů.Unava? Spartě tyto argumenty uznávány nebyly. Plzeň je na začátku,čeká ji ještě 5 zápasů,unava teprve přijde!

A teď v lize po výměně komise rozhodčích hned dvakrát neregulerně vyhrála a jakmile rozhodčí pískal rovinu,tak Plzeň neporazila ani slabé Budějovice. Už se o ty plzeňské praktiky zajímají média,otevřeně se tom mluví i mezi hráči,takže Plzeň musela trochu ubrat a zkusit vyhrát férově.Protože pan Rajchl ještě není pevně usazen v čele Fotbalové asociace,tak se musí zatím opatrně..No, nevyšlo to.

Mimochodem, co říkáš na právě vytvořený rekord České ligy v počtu vítězných zápasu na začátku ligy? Jak to mohla ta špatná Sparta dokázat?

Tak čekám na ten seznam klubů,kterým se pomohlo na jaře a na podzim víc než Plzni,které mely více nasimulovaných penalt a gólů z ofsajdu.Když Plzeň je teda v tomto pouze průměrná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Občas,když vidím blby jako ty tak se stydím jaký lidi taky fandí Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prrr, ivosek to sice občas přežene, ale jeho komenty už dávno nejsou tak šílený jako dřív a mají stoupající úroveň. Já z něho mám docela radost a už jsem si s ním párkrát pěkně pokecal.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho se tady ještě nedočkám...

Reagovat
smazaný uživatel

vazim si tveho zastani

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejseš Sparťan!

Akorát si na něj hraješ a děláš se tu populární mezi antisparťany,že ty jsi ten jediný objektivní Sparťan,který nikdy neřekně,že Plzeň dala neregulerní gól a který se naváží do ostatních Sparťanů,kteří bojují za spartu a upozorňují na očividné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenajde

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, situace je vážná, ráno musím vstávat do pracovního procesu. Nicméně jste mě naočkovali a zítra, až se vrátím do ČR, tak omrknu záznam té Plzně, ať vidím, co se to tam vlastně dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě,že nic extra.

Pískaná rovina,nudnej fotbal,nasimulování penalty neprošlo a tak se Plzeň rozešla s Budějovicemi smírně 1:1.

Jo, akorát ta odpuštěná červená pro plzeňského hráče, ale to je drobnost.

Reagovat
Losinho

Když už, tak 0:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

To je fakt úžasný, jak má ten zápas do detailů zmapovaný, ví stoprocentně, že měl někdo z Plzně dostat červenou, ale nezná výsledek...

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si toho taky ráno všiml, ale už jsem neměl čas se pořádně vyřehtat. Tak teď:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mě odborník

Reagovat
salami

to je nářez, sparťani tu dávaj morální kázání a stěžujou si na to, že někoho tlačí rozhodčí, čeho všeho se ještě nedočkám

Reagovat
Ligter

Tak ono si taky musíš vybírat od koho to číst. Najde se jeden a už jsou takoví všichni. Toho se nevyvaruje kdekdo.

Reagovat
Ligter

Myslím té generalizace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po včerejšku má Příbram asi největší výjezdovej počet v historii, včera na Julisce jich tam bylo tak 15 kusů s jednou velkou vlajkou. :)) A fotbal nebyl špatnej, kdyby dukeláci nebyli v zakončení leví, tak Příbrami mohli nasázet tak 5-6 gólu s klidem. Akorát ten jejich brankář Rada je šoumen, hlavně ty jeho výhozy do autu

Reagovat
Recik

No ty vole, já včera neměl chodit do hospody ale číst si tady diskuzi. Tenhle ten pán JaJ10, to je lepší jak kdejaká hospodská sranda u piva

Reagovat
smazaný uživatel

služebník !

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmička

Zlámal Kdo říkal, že na to nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Vydřené vítězství, ale už bylo potřeba. Viděl někdo ten zákrok v prvním poločase? Neměla to být červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Srdečná gratulace na Slovácko. udělali jste dobrej skutek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda kluci, ale jak už jsem psal jinde, dneska jsme měli vyhrát 5-0! Slovááááckoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si myslim,ze uz me Banik nemuze vic potesit,vzdycky me kluci chacharsky prekvapej

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Ostrava to už má snad jasný nebo já nevím. Snad Žižkov by jí mohl zachránit

Reagovat
M11

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to ofsajd ? jinak výhra venku -

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to tečoval náš, tak byl, pokud jejich, tak nebyl. Ale za výkon jsme si jednoznačně tři body zasloužili!

Reagovat
centos

Jo? Mi to přišlo jako vaše bída, jenže ta naše je ještě o třídu horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčeeeek skoro už byl bod, a zase bylo vidět zlepšení

Reagovat
twerp

A kdy už se vyzlepšíte natolik, že vyhrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

šéfe ja nejsem banikovec

Reagovat
twerp

Jo pak mi to došlo, že asi nebudeš Baníkovec. Ale ještě jsem tě tu nikdy neviděl a nedivil bych se, kdyby to někdo myslel vážně. Ale fór dobrý

Reagovat
zelda

Reagovat
patas92

zlepseni??!! vzdyt byli o tridu horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

To je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ta hra Sigmy je pořádně tragická, ale když to zlomil Varadi, musí to zlomit i celá Sigma.

A říkejte si co chcete, slávisti, ale gólman kvalit Zlámala byl v Sigmě naposledy Vaniak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec sme si s Teplicama nevěděli rady. Bylo to statické, nepřesné a neškodné.

Reagovat
smazaný uživatel

No snad se to zvedne, s touhle hrou by to byla se záchranou pěkná fuška. Tak nějak mám pocit, že kromě Zlámala je ve formě už jenom Heinz, zbytek hraje hluboko pod svými možnostmi.

Reagovat
smazaný uživatel

možná chtěj novýho trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkem možný. Osobně si taky myslím, že už jim Psotka moc nemá co dát a od začátku jara, čili skoro rok, se na to nedá dívat. Asi by to chtělo zvážit změnu na trenérském postu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má, nezapomeň že máme odečet 9 bodů a před ním sme hráli docela slušně. Naše achilova pata je psychika a ta kauza byla záběr hlavně na psychiku, vždyť to vypadalo že pudem do třetí ligy. Máme v kádru hafo odchovanců a ti to musíjou vnímat pořádně silně. Vždyť v Sigmě není jenom áčko, ale to áčko vydělává aji na mládež a ve třetí lize by toho asi moc nevydělalo. Já su rád že su rád. Psotku rozhodně musíme podržet ještě ty tři roky na které má smlouvu. Pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera a Škerle hráli dobře, Petr se mi docela líbí. Tohle je klasická krize sebevědomí. Jestli vyhrajem aji další zápas, tak se rozjedem.

Reagovat
twerp

Hraje vůbec Hořava? Si pamatuju, jak už ho všichni viděli v nějakém bundesligovém klubu a tuto sezonu sem o něm nic pozitivního ještě neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava myslí na přestup, je nasranej, že ho Sigma nepustila za1,2 mega euro a jeho hra podle toho vypadá. Prostě na to kašle a to hře Sigmy neprospívá.

Reagovat
twerp

Že by druhej Zeman? Každopádně todle nikdy nepochopím, ten hráč nejvíc škodí sám sobě a může si tím dodrbat kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník by měl sestoupit už teď Ostravě dělá jenom ostudu

Reagovat
twerp

nechceš si dát do nicku rovnou rodné číslo?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo číslo občanky

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,den kdy bude ten trapnej Baník konečně ZRUŠEN,se nezadržitelně blíží!

Nejhorší fanoušci v lize už nebudou terorizovat všechna města v republice!

Reagovat
hrundy

i v největší slávistické krizi je stále čemu se smát děkuji ti baníčku

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeněk Zlámal není to žádná díra

Reagovat
centos

Já jsem za to platil

Reagovat
Radin

Baníku by měli přičíst těch devět bodů za Sigmu,aby měli nějakou šanci ...Je neuvěřitelné co se stalo s jednou z nějvětších českých základen talentů...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel už klasika - Baník první poločas lepší, jenže gól tam ne a ne dotlačit. Ach ty finální přihrávky... V druhé půli křeč - Slovácko zjistilo, že si může odvézt i 3 body, a tak se osmělilo i směrem dopředu. Korunu tomu nasadil pomezní u tribuny, který by měl raději pověsit praporek na hřebík. V první půli odmává (ne)ofsajd tuším Ferenčíkovi po perfektním pasu Lukeše, který by šel sám na bránu. No a uzná gól Slovácka, ze kterého se zprvu snad ani sám hráč neradoval. Samozřejmě to ale nemění nic na tom, že druhá půle byla z pohledu Baníku tragická a o prohru si koledoval.

Reagovat
centos

Ten výkon fakt bídný.. přihrávky ve středu hřiště do boku a dozadu, utápění míče při pokusech proniknout po lajnách, centry nacházely prvního hráče soupeře, zpracování balonu čelem k naší brance.. hnus, k blití. A k tomu ještě ten pomezní (pokud to fakt byl ofsajd).

Reagovat
smazaný uživatel

co fanoušci? Údajně nás Fanaticos přeřvalo? (Basileose se ptát nebudu, ten je dneska "objektivní" jako prase)..

Reagovat
smazaný uživatel

přeřvali nás jednoznačně ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně až po gólu, jinak to taky žádná sláva nebyla.

Reagovat
centos

Tak nějak. Jinak byli dobří, ale bylo jich málo.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno jde u nás do hajzlu...

Reagovat
Puskas

Na to, kolik jich bylo - slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko jede

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná bída... , úplný opak zápasu se Spartou , hráči se po hřišti ploužily , nulové nasazení prostě tragédie.Zasloužená výhra Slovácka a velký obiv pro jejich fanoušky(akorát by mě zajímalo proč mají melodicky stejné pokřiky jako Most ,nebo to je naopak? )

Nejhorší hráč zápasu jednoznačně Lukeš.Zaráží mě , že ani po 15 letech v prefesionálním fotbale neumí pořádně kopnout roh nebo standartku, za tu dobu ten cit v noze přece musí mít a navíc to určitě trénuje i v týdnu...jakž takž hráli dobře oba kraje obrany,Drropa , golman měl pár dobrých zákroku ale ty odkopy do autu , to je teda něco

Reagovat
centos

Tak tak, Lukeš to kope katastrofálně. Naštěstí to už na konci pochopili..

Reagovat
Puskas

On měl nějkaé zranění, proto tam šel Kraut.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

naopak. vůdce znovuobrozeného mosteckého kotle je velkým obdivovatelem Slovácko, jezdí k nám na zápasy, má tady aj babičku, jezdí sem i někteří další mostečáci, dokonce s nama byli v teplicích či kladně.

Reagovat
smazaný uživatel

se dívám, že ho máš dokonce v přátelích. D. K.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se právě hrozně líbí , jsou takové chytlavé s dobrým rytmem pár sem se jich naučil když sem tam byl v září na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

jn, viděl sem, viz profilovka a nějakým klukem opáleným. Co Marcelka?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

To je s Oboyou tomu kdysi dělal Kabíček velkou reklamu , že je to reprezentant a budoucí nejlepší hráč ligy , jestli si pamatuješ .. Marcelka fajn , stejně jako ostatní , sem si tam připadal jako nějaká filmová hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tvojím faceliftem tak vypadáš, jako holywood star jj oboya, vím, já sem ho měl rád, dobrý hráč kdysi.

Reagovat
stas87

zasa prehra ten banik uz sa musi kurva prebudit nech je o rok najvacsie derby v GL aaspon som si spravil chut trencinom

Reagovat
smazaný uživatel

A co že je podle tebe největší derby v GL, když tam figuruje Baník, ty znalče GL?

Sparta-Slávie to asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že dávat Spartě až takový náskok není zrovna moudré.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš a nejhorší hráč? Haha. Dnes dřel a rozdával přesné pasy. Standartky už kopal mnohdy hůře. Že se borci ve vápně neprosadí už není jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš je jedna z nej chyb Baníku podle mě. Něco jak Zelenka poslední rok na Slovácku.

Reagovat
Puskas

Kdepak, bez něj je ta záloha už úplně mimo, je ale pravda, že ho všichni hledají až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Az me mrazi v zadech kdyz si uvedomim ze tohle je ten samej klub, kterej pred rokem a pul prisel o titul golem v posledni minute

Reagovat
centos

Stejný klub, ale úplně jiný tým

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to tak bylo častěji, že když Baník bojoval o titul, tak druhou sezónu přišel pád. Jenomže současná situace je taková, že se z toho už asi nevyhrabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to tak u všeh klubů kromě sparty,jestli sis nevšimnul.Jeden rok boj o titul,další rok mizérie.

Nechápu,že zaslepenci si nenechali vymluvit,že Plzeň bude vyjimkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov má už 17 bodů tohle přestává být sranda ....

Reagovat
smazaný uživatel

chceš říct bohemka

Reagovat
centos

To je tak zoufale násilné

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Kompresory Střížkov. Když už hledáš pravou Bohemku se vším všudy, tak jí hledej v okresním pralese či co to hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

já beru za bohemku všecky. bohemka je unikátní klub v tom, že se dokáže sám replikovat

Reagovat
Losinho

Ščíškoff. Nejlepší název.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo,aby nakonec nepostoupil Střížkov a Ústí,přestože je ve druhé lize takové množství moravských klubů,které pomýšlejí na postup.

Reagovat
smazaný uživatel

My snad skončíme jak ta Zbrojovka. Ale je fakt, že když doma neporazíme ani Slovácko, tak v té lize nemáme co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho nám chybí nějaká osobnost, která by to usměrnila v kabině i na hřišti. V tomhle jsem si dost sliboval od Svěrkyho, ale zatím je to špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

aby z toho jankulovski nakonec nevycouval... a pokud tam začne, tak na dýl než do konce sezony to asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod preview můj skvělý tip ocenil jediný člověk, tak se zkusím pochlubit tady.

IronMaiden9124.09.2011 13:08

Ó Sigma vyhrajeeee, ó Sigma vyhrajeeeeee, ó Sigma vyhra, Sigma vyhraje oleeeeeeeeeeee

Takže dnes konečně za 3 body, Teplice zesměšníme 1:0 brankou Varadiho a odjedou s brekem domů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vzpomněl jsem si na to, když jsem čet výsledek

Reagovat
Losinho

Samochvála smrdí, ale pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku jsem "nakřápnul" hůl nad Baníkem To byl děs! S takovou nemáme v lize co dělat.

Reagovat
Losinho

Sigma, Slovácko Zato ten Baník, ten se zvedne určitě až proti nám.

Reagovat
centos

http://dl.dropbox.com/u/29938516/banik.png

V tomhle okamžiku posílá hráč Slovácka ve výskoku (ta tmavá šmouha) míč hlavou na hráče vzadu, který dal gól. Ofsajd jako prase.

Reagovat
Losinho

Pokud tam není kdesi na straně zapomenutý bránící hráč, tak je to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd jak pitcha, ale vždycky tu říkáte ostatním,nebrečte

Reagovat
centos

Já konstatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě je všechno v nejlepším pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se ukázal ten blbý zákon o policii na stadionech i na hokeji, Jihlava-Třebíč, údajně proběhlo nějaké kradení vlajky ze strany Jihlavy, načež začala menší potyčka mezi pár lidma která je tady: http://www.youtube.com/watch?v=PopNrdtEPJE&feature=channel_video_title

A následovali dýmovnice a nějaké menší dělobuchy (které přistály mezi diváky pod kotlem ) Třebíč vyprázdnila celý svůj arzenál a policie nikde, až když už se nic nedělo, a probíhalo jen skandování obou kotlů, tak přišli těžkooděnci a vytlačili Třebíčský kotel ze stadionu no hlavně že těžkooděnci byli venku a dávali si klobásky

Reagovat
centos

Však počkej, příště vám tam nahází policajti slzák a bude

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle je naštěstí jen pár zápasů v roce kdy přijede Brod nebo Třebíč, nikdo jiný tak blbý fanoušky nemá, aby házeli uvnitř stadionu dýmovnice

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrála jednou Mora doma derby s Prostějovem, tak nějakej náš tupohlav hodil dýmovnici za hry přímo na led.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak náš kotel naštěstí tohle nemá moc rád, takže se o to nikdo nepokouší (ale vynahrazuje se to kelímky s pivem ), protože ví že by asi dostal na budku ale u nás je štěstí že kotel hostů je v rohu za bránou a je tam síť, takže se na led háže jen dost těžko

Reagovat
Kepy_FCB

Novináři to nakonec svedou na fans Baníku...

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím jestli bych nebyl na místě Thea nasra*ej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť je to na jeho počest. Taky za to fanouškům poděkoval.

Reagovat
centos

Minimálně to zní trochu gay.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi právě nepřijde.

Reagovat
centos

Mně se k tomu furt asociuje "jen si tak trochu líznout", ale nemůžu přijít na to proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to vidíš takhle . Ale čokoláda se snad nelíže, ne ?

Reagovat
centos

Když se trochu rozpustí, tak je to pak lepší.

Reagovat
Losinho

Cucá. Ale neměla by se kousat, musí se vychutnávat.

Reagovat
centos

kousek na jazyk > zalít horkým čajem > chvíli nechat působit > polknout čaj > nechat čokoládu dál rozpouštět

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

To mi právě nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo neni Roberto Carlos...

Reagovat
Losinho

Je to vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný choreo . No trestný by to asi bylo, kdyby z toho měli nějaký profit, ale takhle asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasismus!!!

Reagovat
centos

Je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Ligter

Mně to přijde hlavně vtipný.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ti vadí, že oslavují svého hráče?

Reagovat
Kepy_FCB

Proč tam nedaj třeba Štajnera ale zas tak mi to nevadí horší bylo tohle:

http://www.spartaforever.cz/images/fotoalbum/1362/f314ad32134fe2b.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Štajnerovi už choreo jednou připravili, pokud se nepletu. Mně to přjde vtipný, navíc je to choreo v duchu jejich nerasistických postojů a názorů.

No to je už docela starý, tohle. Taky se mi to moc nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

To že jsou proti rasismu je mi sympatické.

Reagovat
Losinho

Vypadá to docela špatně, ale obsahově v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale víc se mi líbilo choreo A. C. A. B. . Ovšem text byl dvojsmyslný (All Colours Are Beautiful).

Reagovat
Losinho

To bylo moc dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, nechci nějak dělat rozruch, ale nedalo náhodou Slovácko gól z ofsajdu? Já vím, občas se to stane, nehodlám kritizovat Slovácko, ani bránit Baník. Ale myslel jsem, že megaochránci fotbalových pravidel jako je JaJ10 nebo zorz už tu budou mít aspoň pět komentů s dokonalým rozborem úplatkářského vedení slováckého klubu a budou hrdě bránit Baník...

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem zatim jen jeden zaber a na ofsajd to vypadalo. Zacina serie 3 zapasu, kdy je zarizne rozhodci jak jsem predpovedel, toto byl part1

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Slovácko, tu kurvu...

Reagovat
twerp

Ofsajd to byl, gól platit neměl. Ale pokud si dobře pamatuju, tak v minulém utkání byl vyloučený Košút za hrani rukou a ještě se kopala penalta, což zrovna nebylo taky moc košér.

Reagovat
kubys

V tom případě - jaktože Košút hrál proti nám?

Reagovat
centos

Asi myslel minulé utkání s námi.

Reagovat
twerp

Podzim 2010 kdy jste doma vyhráli 2:1. Košút dostal červenou za ruku v pokutovém území. Penalta se kopat měla, ale ta červená byl hooodně přísná.

Reagovat
Mimalu

Hodně přísná byla penalta, červena byl nesmysl

Reagovat
twerp

Pokud si pamatuju, tak on si klekl a balón ho trefil do ruky, kterou měl u těla. Penaltu si rozhodčí obhájil a asi se i fouknout měla. Ale ta červená byla strašně necitlivě posouzená. Neudělal to úmyslně a kdo ví, jestli by z toho byl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Až se to začne pravidelně opakovat ve prospěch Slovácka,tak tu rozbor bude.

Kdyby ještě majitel Slovácka v rozporu se stanovami dosadil spřízněného člověka do čela komise rozhodčích,tak by tady byl rozbor taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, celkem mi je lito jakymi exemplari se tady posledni dobou musi Sparta prezentovat. To neustale breceni smerem k Plzni je trapne. Jeste, ze nas tady ale nekolik normalnich je.

Reagovat
twerp

No ono je brečení a brečení. I když tady napíšeš nějaký názor či argument, tak to většina lidí považuje za brečení. Třeba ten gól negól s Plzní. Napíšu tady, že si myslím, že nebyl a už se na mě sype hromada komentů, jak brečím a že Plzeň si zasloužila vyhrát, že hrála líp a hromada podobných irelevantní keců. Přitom mi šlo pouze o diskuzi, jestli to gól byl či nebyl. To samé pokud dá tým gól z ofsajdu atd. Včera Centos jenom řekl, že to byl ofsajd a poslal link s obrázkem a už mu tam někdo hodil brečícího smajlíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jsem holt vedený, jako ten kdo „Baníčku-neopustíme-tě“ a tak se mne každou chvíli někdo ptá: Co říkáš na náš Baník ? No, co bych říkal. Na kontě v tabulce nula. Na kontě v bance míň než nula. To není zrovna krásné jablíčko pro Popelku. Spíš těšínské jablíčko. Ale nečekejte ode mne, že napíšu, jak je kyselé. Natož snad jedovaté. Ne. Ono je scvrklé a seschlé. Padavče je to. Jíst se to nedá, mošt z toho nevytlačíš. Ani červi už do toho nelezou. Na zemi leží a každý kluk si do něho čutne. Ani fotbal na plácku se s tím jabkem hrát nedá.

Mí malověrní, ale pravím vám. Co z jednoho jabka ? Jabloň je při síle. Možná to chce jen prořezat pár větví. A přeberte si to, jak chcete.

Jarek Nohavica

Reagovat
centos

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A za tím ještě bylo: Za čtrnáct dní doma uděláme Spartu a jdeme nahoru.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

ZRUŠTE BANÍK!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to měl pelta drahý. 2 penalty + červená

Reagovat
twerp

ty si ty situace viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě. bylo to na tipovani.cz jasně nasimulovaný.

Reagovat
forma

Obě penalty naprosto bez debat a červená karta byla přísná ale tu situaci jsem neviděl dost dobře byl jsem na jížní tribuně takže o té červený kartě si udělám názor až po zhlédnutí pořadu Dohráno

Reagovat
božský John

A Carlos hraje na DM ...

Reagovat
smazaný uživatel

v machačkale hraje DM.

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko se prý opět prezentovalo jako Bonzácko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Taky čtu. Asi se mají ve středu na co těšit. Jen mám obavy o účasti na fotbale po těch Burčákových hodech, heh.

Reagovat
smazaný uživatel

To je těch 100 litrů burčáku? Tak otázka, kolik jich na to bude. Mimochodem, proč Bonzácko? K čemu došlo?

Reagovat
centos

Já si tedy teď nejsem jistý, jestli ty "burčákové hody" nebyly myšleny metaforicky, to by byl slušný fail

Prý jezdili v antonu a ukazovali prstem, víc nevím, každopádně tohle ty akčnější asi hodně nasere.

Reagovat
Puskas

A ještě mělo provokativně vyvěšeny šály z oken.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže jsem četl stejnou diskuzi jako ty. Já to jen prolítnul, takže jsem ty burčáky bral, tak jak to bylo napsané. Jestli se za tím skrývá něco jiného...to jsem neodhalil. Asi to bude tím, že jsem burčák nedávno měl .

Reagovat
božský John

Fotbal příšernej, penalty kupodivu obě byly (jenom mi přijde jako kokotina dávat při penaltě červenou kartu), zaplaťpámbu za výhru

Reagovat
forma

Jendo myslel sem že se zbláznim z toho našeho stylu hry alá Barcelona .... Piták -> Loučka -> Piták -> Jarolím -> Piták -> Loučka -> Kovařík -> Piták ... a střela 20 metrů nad bránu. Žižkov byl výbornej ve vzduchu a tim u nich všechno výbornýho končilo. Betonovali seč to šlo ... Branku vstřelili jen díky trapný ztrátě ještě trapnějšího Pavlíka Penalty byli jasný, červená byla podle mě přísná (ale jak sem už řekl z Jihu tam nebylo nic moc vidět) a branka Kovaříka nádherná ... Ale chvilkama jsem měl pocit, že Žižkov snad tu remízu ubetonuje. Podle mě našim trochu spadlo to velký sebevědomí po zápase s Plzní a bylo tam strašně moc chyb především v obraně kde byli dneska Pavlík i Beneš naprosto tragický.

Reagovat
božský John

Hlavně jim zachytal Vaclík, nepamatuju, že by Lafata šel 3x na brankáře sám a brankář mu to 3x chytil. To byl muž utkání. Pavlík je tragickej už dlouho, ale dneska to sral i Beny, takže rozehrávače dělal Luboš a ten to celý neoběhá. Bylo to líný, bez nápadu, prostě strašný. Penalty bez debat byly, ti jejich obránci jsou hrozně tupí. Tu první pochopim, to by šel sám na brankáře pomalu z deseti metrů, ale ta druhá byla úplně zbytečná .....vyměnit Pavlíka a necpat kovaříka doprostřed a enchat ho na levym křídle, nevim, co to tam Franta vymejšlel...

Reagovat
forma

Ani jsem si nevšiml že cpal Kovaříka do středu ... Ale ono to je logický když byl vytaženej Eli i Jabloň u rohovýho praporku Každopádně s tebou souhlasim ... Jinak Vaclík byl v první půli dost nejistej při střelách z dálky

Reagovat
božský John

To jo, on vyrazil šmudlu z pětadvaceti metrů, ale když Lafata dorážel do poloprázdný brány a kolem něj nikdo, tak to musel chytit dycky...

Reagovat
forma

Reagovat
Zofka

Já na fotbal koukal na Tipovani.cz a proti tomu betonu snad ani nic nešlo jiného hrát. Takhle Žižkov moc diváků na své zápasy nenaláká. Ale běhali především bez míče a na konci mleli z posledního.

Také si říkám, jestli má být dávána rudá, když je penalta, ale zatím jsou pravidla taková (Lafata by šel sám na bránu), takže pencle a červená jasná. V podstatě podobný zákrok jako Nezmarův, akorát ve vápně. Druhá penalta už tak jasná nebyla a Lafaťič tomu trochu přidal, spíš si ji vzal zadarmo a udělal to šikovně. No a o Kovaříkově gólu nevím, neukazovali dobré záběry, ale na idnesu už si lidé stěžují, že ofside. Mě to nepřišlo, protože Piták evidentně nejevil zájem o hru, takže v pořádku. Jen tam obránce pěkně zmátnul, čímž i nehrající hráč dost ovlivní hru, a to se stalo. Ale je to v rámci dnešních pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo,ten Jablonec......

Když to nejde,tak rozhodčí musí písknout 2 pentle a při jedný dát ještě červenou kartu,to se to potom hraje

Reagovat
božský John

Přesně tak

Hajzlové...Viktorka hrála celej zápas tak pěkně, furt útočila, ale Jablonec to měl zase koupený

Reagovat
forma

Já bych ani nereagoval Nick Supras mluví asi za všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, ale tady nebyla o koupi vůbec řeč.

Reagovat
božský John

Ale je, vždyť ten tupej libereckej příspěvek do světa přímo křičí, jak to bylo koupený ...nebo "rozhodčí musí písknout..", protože je z Jablonce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že to tak vyznívá .

Reagovat
Puskas

On to platil, tak to ví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jo jinak jsem si včera na Tebe vzpomněl v souvislosti s Doškem o němž jsme se onehdy bavili. Musím na něj poopravit názor, včera se mi moc líbil. Na to, jaký je kolohnát, velice slušně technicky a pohybově, herně taky velmi dobrý. Lehkonohý, uvolněný, fakt výborný byl včera.

Reagovat
smazaný uživatel

On má občas dobré zápasy . Ale když se mu nedaří, tak je to do očí bijící.

Reagovat
božský John

Coooo?

Teď nevim, jestli tenhle popis víc nesedí na Tomáše nebo Libora

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Došek není kolohnát.

Reagovat
forma

O tom by se dalo po jeho štaci v Brně silně polemizovat

Reagovat
Puskas

Kolohnáta jsem měl vždy spojené s osobou vysokého růstu, spíše neforemnou atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak .

Reagovat
božský John

To je asi jediný, v čem se lišej

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne, Libor nehrál v tom špatném pražském klubu.

Reagovat
božský John

Tam jsou špatný všechny !

Reagovat
Puskas

Libor, včera na Baníku.

Reagovat
forma

Reagovat
Puskas

To nekupuje Jablonec, ale Lafata, aby mohl být nej střelec. Fuj!! Hanba!!

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to kupuje Paclík, aby odvedl pozornost jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to Jablonec,kterej sice neni silnější než Plzeň v tomto(nemá silnějšího psa),Plzeň bude řezat každého,ale aspoň si schladil žáhu na Žižkovu,protože silnějšího psa než Žižkov Jablonec má.

Komňacký taky zářezem proti Plzni omlouval zářez Žižkova,jsem blil.

Reagovat
centos

Jak že se ta paní jmenuje? Jo, Damková, zlobil se po prohře Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata má formu jak bejk

Reagovat
forma

Reagovat
osobnostx

Když Ti spoluhráči vytvoří v každém utkání 5 velmi dobrých příležitostí....to se to hraje!

Reagovat
forma

Dneska mu nevytvořili prakticky žádnou a dal dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mu je nevytvářeli spoluhráči ,ale rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z Bolky má svoji cenu, ale nedat 3 minuty před koncem penaltu, to už je opravdu na pěst Pájo

Reagovat
smazaný uživatel

Je tenhle Černý synem toho bývalého hráče Sparty a Hradce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to jeho syn, bohužel se moc nepotatil , na ligu moc nemá, je takovej těžkopádnej...Sice se snaží, ale v zakončení je hodně slabej, dneska ta penalta co zahodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je mi bolka celkem sympatická, tak musim říct, že je ostudou ligy. S takovým kádrem by měla hrát trošičku jinak než to, co předvádí.

Reagovat
Zofka

Mě přijde, že zas tak dobrý kádr nemá. Až jsem se divil, jak ji dávalo hodně lidí velké šance před ligou. Pár hráčů jí tam chybí na to, aby bojovala úplně nahoře.

Reagovat
osobnostx

Koubek končí, asi nastoupí Uhrin mladší který dvakrát s vedením Bolky večeřel v tomto týdnu. Ten Boleslav zvedne....

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nechápu, proč fandíš Spartě. Byste měli vyhrávat každej zápas 5+:0.

Reagovat
Jakubisko

Koukám že Jirka Jech už zase řádí...neměl být náhodou přeřazen do druhé ligy?

Reagovat
Losinho

Z Twitteru: Pavel Černý o penaltě: "Kopnul jsem to jako čurák."

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám správná sebereflexe.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Marv

Teď sem koukal na tu první penaltu.. ta byla přísná Mimo vápno, lehkej kontakt a červená karta?

Reagovat
smazaný uživatel

tya krávo ta byla přísná

Reagovat
smazaný uživatel

"Vytrvale fandili a vstřelenou branku jejich týmu oslavili několika stroboskopy. Po zápase se však předvedli v daleko horším světle – bonzováním fízlům, kteří pak po celém centru kontrolovali fanoušky Baníku, z nichž bohužel někteří skončili na policejních služebnách. A.C.A.B.! "

Bonzáci z FCS

Reagovat
centos

To bych měl radost, kdyby stavěli policajti kvůli blbovi, který si neumí schovat symboly.

Reagovat
smazaný uživatel

vidláci...

Reagovat
Kepy_FCB

Ti to snad mají v národní povaze

Reagovat
smazaný uživatel

já vždycky rozlišuju chuligánství a "chuligánství", tohle byl druhý případ, už se to stává od "fans" Baníku tradice, v 8 lidech naběhli na normální fanoušky, kteří šli k autu, jeden v bezvědomí, jeden má zlomenou nohu. Tohle pro mě chuligánství není a nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, jistěže. A pak jezdit a bonzovat. Doufám, že Vás kluci ve středu rozjebou.

Reagovat
smazaný uživatel

nepsals náhodou po zápase v Příbrami na tyto "fanoušky" jenom to nejhorší, jak šels radši ze zápasu předčasně domů kvůli těmto rádobyfanouškům. Nebo nenadávals na Hradečáky, jak si vás dovolili napadnout v sektoru? Tohle pro mě prostě chuligánství není. Doufám, že to taky poznáš někdy, třeba ti zlomí nohu a uvidíme, co řekneš pak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vaši fanoušci si můžou podat ruku s hradečákama, to je naprosto to samé. A ano, šel sem dřív, tam to bylo psycho, hlavně i díky fízlům. K tomu se přiznám. Ale je jen naprostá idiocie, promenádovat se po cizím městě se svejma symbolama, pak, když je někdo vezme, tak hned za fízlem a bonzovat, promiň, to je ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

jj je nesmysl se promenádovat, kor v Ostravě, ale tito právě ty symboly neměli, tyto odchytila hlídka 8 baníkovců daleko mimo stadion, když už u sektoru si je vyhlédli.

Reagovat
smazaný uživatel

To stopovali dva "neoznačené" normály?

Reagovat
smazaný uživatel

4 neoznačené normály, co vycházeli ze sektoru hostí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dela po zapase na Baniku? No jeste, ze jsem tam tu Spartu nesel pred tydnem podporit ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

tak názor proti názoru...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá smysl to samozřejmě řešit, protože s tím už nic neuděláme

Reagovat
centos

Reagovat
sosna

A napadnout někoho kvůli tomu, že fandí soupeři, v přesile ho zmlátit do bezvědomí, nebo mu zlomit nohu není ubohost? Vymaštění kriplové.

Reagovat
smazaný uživatel

Ci pana, kde su casy, ked Ivana bol najlepsi strelec ligy a dal tusim 11 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka a Slovan další ztráta Plzeň ztráta mmmm

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 8 bodů náskok čeká, jenom po něm natáhnout ruku

Reagovat
Kepy_FCB

po náskoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to tak jasně neviděl furt je to derby,i když s Hubáčkem na stoperu.

Reagovat
twerp

Tak jsem se díval na Dohráno a musím říct, že Jech je tragický rozhodčí.

První zákrok na Lafatu byl faul, na červenou rozhodně ne. Otázka zůstává, jestli to měla být penalta nebo přímý kop. Lafatova faulovaná noha totiž byla mimo pokutové území. druhá noha byla v pokutovém území.

Druhý zákrok na Lafatu vůbec nebyl a Lafata to v tom rozhovoru dafacto přiznal, že spadnul sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jech úřadoval už takhle před týdnem na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak

Reagovat
twerp

Já vím, ale tam bych mu vytkl jenom tu druhou žlutou pro Svěrkoše. Tendle duel ovlivnil daleko víc.

Reagovat
Kenneth

jak? Rudá byla v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

a to víš, že jo, Naprosto !!!

Reagovat
Kenneth

Tohle máš vyčítat přemotivovanému Svěrkošovi a ne Jechovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty se ozývej

Reagovat
smazaný uživatel

velmi slabý rozhodčí

Reagovat
rufus

A Kovařík navíc dával gól, který padl pravděpodobně z ofsajdu.

Reagovat
Radin

Bohemka neskutečná dřeváci,ale bojovníci s dvěma talenty na jeden post :-D

Reagovat
Radin

Tragéd dne Kraják,čumí jak se míč odráží od tyčky a až pak se po něm natáhne na dlouhou nohu.Dva jdou na jednoho hráče a on střílí přímo do obránce,místo aby nahrál do kraje na hráče co by šel sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Lafata asi přes týden netrénoval (né kvůli viróze), ale kvůli tomu, že celý týden pečlivě navštěvoval dramatický kroužek... (tuto neni nic proti Jablonci, ale zaujalo mě jak se prezentoval v/ po zápase v Plzni, kde nemohl překousnout penaltu Plzně a jak se prezentoval dnes)

Reagovat
smazaný uživatel

btw. jak to jde tomu šumskýmu? chtel sem se na nej kouknout ale vzdycky mam lepsi fotbal na koukani v ten samej cas

Reagovat
osobnostx

Je vidět že talent má, s balonem umí a vidí spoluhráče, má cit pro přihrávku. Ale ještě volí zbytečně nesprávné rozhodnutí (nesmyslný náběh, delší držení balonu), neumí se pohybovat bez míče a nemá kondici. Uvidí se až se uklidní. Potřeboval by kolem sebe dva hráče kteří mu rozumějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ACS tu sebranku sešívaných rozcupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přecejen sis vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak mi byl Lafata ještě asi 2 týdny zpátky sympatickej, tak teď je to pro mě stejná špína jak Chramosta.

Reagovat
Zofka

Coak Chramosta nebo Lafata tu penaltu pískli??!! Hráč může klidně každé dva metry skákat po hlavě, je jen věc rozhodčího jak to posoudí. Třeba Baroš se každé dva metry válí neustále. Hráči jen využívají toho, že mohou upadnout a nikde není zakázané, že by to dělat neměli. Buď to vyjde nebo to nevyjde a dostanou kartu. A o "fair play" raději nemluvit, to totiž s fotbalem nemá už dávno nic společného. Naopak se mi líbilo, jak si Lafata s Vaclíkem po zápase podali ruce a cca minutu se spolu ještě bavili a smáli se.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe možná fair play nic není, někteří lidi to ale vidí jinak.

Reagovat
Zofka

Pak nebude potřeba rozhodčí. Když fotbal dospěl do stadia, kde se všichni hlásí o aut, zdržují hru při vhodném vývoji,nepřiznají teče na roh, tak i nafilmované fauly (je jedno jestli ve vápně nebo mimo) jsou v normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera si tu psal, že první byla jasná a u druhé tomu TROCHU přidal. Tak na co si tu teď hraješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti přijde normální, že hráč píčuje do Damkové a o týden později simuluje penalty, tak ok, pak si nemáme co říct.

Reagovat
centos

Jo, to ze sebe udělal slušného dementa.

Reagovat
centos

No to je teda názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

To si děláš prdel ne? Jako chápu že fandíš Jablonci a Lafatovi, ale obhajovat tady jasnou simulaci... Když jsme loni porazili Baník 1:0 po Šultyho skoku ve vápně, tak sem byl rád za tři body, ale zároveň se styděl za ten jeho přisimulovanej pád.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jedna z nejblbějších obhajob čehokoliv, co jsem kdy četl

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Zdeňka Zlámala

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda ty pentle na Lafatu byly hodně zajímavé ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu to je jízda ligou

Reagovat
ACSMan

500něco pro Spartičku srdeční záležitost

Reagovat
Kenneth

Nádherný druhý poločas, 3 body doma, fantastická atmosféra, zkopaný nasraný Pospěch. Tomu chyběl už jen SuperTom.. A C S !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát Řepa...to by byly souboje Řepa-Pospěch. Kdo by jako první z nich viděl red card?

Reagovat
Kenneth

Naštěstí mu nakopala Legenda, Pospěch se zmohl akorát na prasárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, že se pro Jarošíka vžilo slovo Legenda (s velkým L)

jj, Pospěch byl jenom namalovanej, tak si musel pomáhat nefér zákroky

Reagovat
Kenneth

O 2 třídy nejlepší obránce v lize, maže si soupeřovi útočníky na chleba. Ale abych nechválil jen Jirku, Matějka je taky ve fantastické formě.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, dnes se bude dobře spát

Reagovat
Lemond Laws

Výsledek i průběh zápasu podle očekávání. Slavie bez šance. Sparta si to pohlídala... Nejlepší hráč Sparty: Jarošík, Matějovský.. Slavie: Hurka, Čontofalský.. Víc netřeba dodávat

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdybych to psal já.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě hnus! A Petrouš ven! Tým potřebuje novej impulz!

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka(jen můj tip není to stoprocentně jisté mužu se splést o bodík či dva!)

1.Příbram 63

2.Baník 54

3.Teplice 54

4.Dukla 54

5.Slovácko 53

6.Slavia 36

7.Plzen 34

8.Žižkov 33

9.Budějovice 30

10.Hradec 28

11:Jablonec 27

12.Liberec 25

13.Sparta 24

14.Boleslav 22

15.Olomouc 21

16.Bohemians -88 (odečteno 100 bodů za nedostatek toaletního papíru na WC při zápasu Bohemians-FC Kotěhůlky-3.kolo Ondrášovky) bohemka si to pokazí a škoda te sigmy no bude mi chybět

Reagovat
Lemond Laws

Mělo to cenu?

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

mě naopak chybět nebudeš ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
vocasisko

škoda, že by se při zápase Bohemians - FK Kotěhulky hrálo na hřišti Kotěhulek a tak by 100 bůdo za nedostatek pajzlhapíru odečetli Kotěhulkám

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten český fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň vím z jaký prdele pocházíš....

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě když víš tak to prostě víš a pak mi nemůžeš no pomoct a přijde nový blbeček mladý blbeček a dobrý blbeček ,je to sport no

Reagovat
Lemond Laws

A já myslel že jedinej Urban Kokot byl můj tělocvikář

Reagovat
smazaný uživatel

no spartanští pseudofanoušci tu musejí na mě plivat protože Sparta skončí 13.

Reagovat
Lemond Laws

Já nejsem sparťan ani nic jinýho... Jenom nechápu co z toho máš, když jsem napíšeš uplnou, ale uplnou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

a řekni mi,víš proč jsem to napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky devátý. Já jsem spokojenej

Reagovat
Josifek

Super výkon ve druhém poločase. Je prostě paráda hrát zase s nějakým špílmachrem, to ve Spartě dlouho nebylo. Ale líbili se mi i třeba kraje, střed zálohy funguje taky velice dobře, Jarošík je vysoká záruka kvality atd...A ten souboj jak ustál Leo před třetím golem, to umí v GL snad jen on.

Reagovat
smazaný uživatel

M. Petrouš: Snaha o kombinaci tam byla i nějaké šance, ale i nepřesnosti v koncovce. Sparta předvedla koncentrovanější výkon a nás nepodržel brankář. Máme hodně práce před sebou.

Ten chlap je neskutečnej magor, Držte mě nebo se stane neštěstí. Čonto zachytal báječně, vychytal hromadu dalších akcí Sparty. Co čeká Petrouš? Že jako na gólmana půjde 10 tutovek a on je všechny vychytá? Nemám slov.

Reagovat
Lemond Laws

Čontofalský, Hurka nejlepší ze Slavie.. To je fakt komediant ten Petrouš

Reagovat
Josifek

Já myslel, že je Petrouš trochu soudnější..

Reagovat
Kenneth

Nebýt Čontofalského tak jedete se šestkou. Ten chlap nemá sebereflexi, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Petrouš prostě neumí říct podám nabídku na rezignaci ,ale radši řekne ty,ty,ty a ty si do toho nedal všechno

Reagovat
C0br

Čontofalský jedinej slávista co si dnes neudělal ostudu, nebýt jeho jedete se šestkou. Ani s jedním gólem nemohl nic dělat. Petrouš je cvok.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka ..

Reagovat
twerp

Sparta má na Baník náskok 23 bodů po osmi kolech. Todle se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsi to připoměl, já bych si ani nevšiml, takže si nemohu odpustit:

Reagovat
twerp

Ono je to spíš tragikomické než komické. Jenom teda nevím, jestli to bude mít šťastné vyústění pro Baník. Moc tomu už nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych to jinak. Součet bodů Baníku a Slávie není ani třetina bodů Sparty ...

Reagovat
smazaný uživatel

taky hustý

Reagovat
centos

fuj

Reagovat
twerp

A to kdybych napsal dva roky zpět, že Baník bude po posledním kole ztrácet 23 bodů na Spartu, tak se mi vysmějete. Vzbrchejte se sakra!

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako ?

Reagovat
twerp

Nic jako, jenom je to zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

No, ze jde videt jakou Banik hraje tragedii.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to krásné Sparťanské časy,kdy my trháme rekordy a největší rivalové se topí ve sr...ách.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem chtěl aby ses aspoň chvilu cítil jako vítěz

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jedna důležitá věc - gratuluji Spartě. Ne k vítězství, to při současném stavu obou kádrů zase nebyl tak hrdinský kousek. K té krásné sérii osmi vyhraných zápasů z osmi.

Reagovat
Kenneth

A Slávii přeju udržení, tenhle zápas nesmí liga ztratit!

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie se udrží s přehledem,jsou tam jiní adepti.

A myslím,že o sestupujících bude letos rozhodnuto nezvykle brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu je jasno. Ted to bude souboj o druhe a treti misto mezi Plzni, Jabloncem a Libercem.

Reagovat
Kenneth

Neřekl bych, minulý rok ztratila Plzen málem 12ti bodový náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je něco jinyho když má takovej náskok sparta..

Reagovat
Kenneth

Neřekl bych,Plzen byla loni ještě suverenější.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň byla ke konci podzimu a na jaře naprosto tragická a nedokázala se prosadil proti obranám soupeřů.Trápila se naprosto v každým,protože nebyla zvyklá hrát do plných každý zápas.

To se Spartě nestane.Ta je na to zvyklá a nebude potřebovat ani takovou serii neregulerních gólů,aby k titulu nakonec doklopýtala o pouhý jeden bod jako slavná Plzeň.

Navíc lze očekávat,že náskok do konce podzimu naroste na víc než na 12 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to si myslim u Sparty nehrozi. Prece jenom Sparta je velkoklub v CR. Hraje kazdy rok nahore. A Plzen mela jednou uspech. Ale verim do budoucna, ze Plzen nespadne zpet do prumeru.

Reagovat
Kenneth

Uvidíme uvidíme, nejtěžší zápasy máme ještě před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba s Jabloncem a s Plzní?

Těžší zápas si nějak nedovedu představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jenom druhej poločas - Sparta jasně lepší, mohlo (mělo) to skončit větším rozdílem. Ale ten třetí gól byl po dvounásobnym faulu - nejdřív držení Pospěcha, budiž..ale jak moh rozhodčí pustit to Kweukeho strčení nechápu:)

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia hrála někdy hodně tvrdě, rozhodčí občas něco pouštěl. Mrzí mě to, že jsme někdy fakt byli jako prasata, na druhou stranu kluky chápu, tvrdost a nasazení bylo to jediný, co mohli proti Spartě předvést.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo. Taky se mi ta tvrdost nelíbila. Slávista nejsem, ale v porovnání se Spartou je mi Slavia samozřejmě sympatičtější, ovšem ne s takovýmhle výkonem, spíš z dlouhodobýho hlediska...

Ale za ty roky, co fotbal sleduju je taky nutný dodat, že timhle brutálnim stylem se ve všech derby prezentovala mnohem víc Sparta (viz. kterýkoliv derby s Řepkogumou v základu), takže se jí aspoň něco vrátilo,ne?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Take si myslim, ze to byl faul od Kweukeho. Ale co, stejne by Sparta vyhrala.

Reagovat
smazaný uživatel

za A) je to fake

za B) je to minulost

Kdybych se měl zaobírat minulostí tak jedu do německa zabíjet.

Reagovat
smazaný uživatel

No, sem línej psát novej postřeh takže zkopíruju svůj z iDnes (ano, já tam chodím )

ACS hrála dobře, ta kvalita je prostě vidět, o tom žádná. Slávie zas tak tragická nebyla, ikdyž ta rozehrávka a laksní obrana je opravdu odpad i naší ligy.Ale něco do budoucna tam asi bude (snad) protožew Slavii přeju záchranu, liga bez derby a rivality Pražských "S" je pro mě osobně tak poloviční.. Zasloužená výhra ACS, Matějovský s Jarošíkem v repre formě, Kadlec zas zabitej na křídle... No, co víc? Hloušku? Co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek nemůže za to že Petrouš dělá pokusy s ním na levém beku, asi se s Josém předhánějí v tom kdo zabije větší talent (i když dneska si Kadlec moc nepomohl )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nasranej jako prase!!!Petrouš ať jde s prominutím do prdele...Kdo se na to má dívat, jak se tradiční oblíbený klub z České Republiky topí v problémech, hraje totální kulový a není schopnej vstřelit branku??!!Po 8 kolech mít 6 bodů a dát pouze 5 gólů (na mužstvo, který vždycky zdobila ofenziva) naprostá tragédie...Výkon ve 2.poločase ubohý, moře nepřesností, nulová komunikace mezi hráči, slabý důraz, prostě nic!!! Ani ten Baník nebo ČB bychom neporazili...Pospěch a především Hloušek by se měli vzpamatovat, Frejlach absolutně marnej, Jarolím to samý...Pochválil bych Čontofalskýho, chytal skvěle, dál se mi líbil Hurka --- rychlej, nebojácnej, na svůj věk ,špatně nehrál ani Nitrianský a občas hezký momenty i Cicman, škoda že je poměrně neobratnej, jinak by byl výbornej Blažek se snažil, nebál se hrát, ale za nulové podpory zálohy a tragickýho Pospěcha to měl těžký...Celkově to byl hnus hnusoucí a PEtrouš by měl odstoupit , ale je to nesoudnej primitiv, kterýmu je to těžce u prdele a hází vinu na ostatní...Chci Slávii tam, kam patří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Celá záloha byla špatná, Petrák tam nemá co dělat a Frejlach ještě netuší, co má hrát. Jarolím nezazářil a Hůrka to sám nevytrhne, i když se dneska snažil.

Reagovat
Manik...

do 2. ligy patří

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc, my ten kád r kurva nemáme zase tak špatnej tak my neříkejte, že to nepůjde...V čem bude asi zakopanej peeeees?!!! Přece hráči jako Čontofalský,Kaufman,Nitrianský,Hloušek,Jarolím,Blažek,Pospěch,Trubila nějakou kvalitu mají a už to několikrát prokázali, navíc se vrátil Latka, takže ten kádr není tak špatnej...Ale 90 procent z těchto hráčů hraje pod svý možnosti, přičemž Trubila a Pospěch ještě před půl rokem patřili k tomu NEJ, co na ligových trávnících běhalo... U Hlouška je to ještě markantnější, ten je uplně v prdeli po tom zranění, totálně z formy

Reagovat
Kenneth

Co jako od Hlouška čekáš? Petrouš ho dá do obrany a tím zabije svoje ofenzivní eso, stále přemýšlím co tím chtěl dokázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrouš ven

Reagovat
soukup

to s tím Trubilou a Pospěchem je vtip, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl místo ligy napsat Slavie .... Ale s Trubilou se dá souhlasit na jaře byl výtečný ,ale Petrouš neumí anglicky nic kromě "Good Pass" a "Your contract has been canceled" takže asi takhle ... proto je Dembele pryč ... Tavares pryč i Belaid pryč

Reagovat
smazaný uživatel

O Cousensovi ani nemluvím

Reagovat
smazaný uživatel

heh akorát nevím k čemu jim to vedení je když v evropě převedou velký kulový a budou dělat ostudu.Hrát v lize s vidlákama to by jim šlo ale s pořádním soupěřem hrát neuměj

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná výhra, rekord, co víc si přát až mi trochu bylo líto slávistů, jak si před mačem jako obvykle dělali naděje a ono zas nic. ale na druhou stranu s nima to jináč nejde než dávat vejprask za vejpraskem tak dlouho, dokud si neuvědomí, že Slavie se může se Spartou měřit jedině v tom, že začíná na S a je z Prahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim kde si četl nějaký naděje .... přeci všem bylo jasný jak to asi dopadne! Tipoval jsem 3:0 .... A lítost od nějaký rudý bídy není za potřebí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, jdu otevřít lahvinku a smířovat se s tím, že hrajeme tužku. Společnost Koh-i-noor Slavia. Nevím, no, ten kádr je hodně jinej, než na jaře, možná nejsme sehraní, podle jmen by Slavia měla hrát přece jen něco jinýho. Anebo je to v Petroušovi - to, co dneska postavil, se nelíbilo ani mě, a to opravdu nejsem odborník na sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

jak by jsi to postavil?

Reagovat
smazaný uživatel

slavie je jasnej důkaz toho jak selhává systém.tzv kdo nemá peníze má smůlu ,kdyby sparta neměla prachy jako slávie neuhrála by ani duklu to je prostě pravda,musíme pohledět pravdě do očí

Reagovat
doNny

a ty seš zase ubrečený...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, no a co? Přežili jsme největší finanční krizi za posledních x desítek let. Momentálně hrajeme prd, to je pravda. Musíme se z toho vyhrabat. Musíme hledat, proč se nedaří a ne hledat nějaká kdyby. Kdyby JaT zkrachovala, tak Spartu rozprodají. Kdyby nebyl tunel do Slavie, tak by Jarolím vymejšlel taktiku do LM. Kdyby pes nesral, doběhl by včas. Na kdyby se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je ubrečený vole nafandím českému fotbalu protože uroveň takovéto ligy je na nule,flusající řepka nebo vytrhaný sedačky nebo dímovnice fakt ne soory mám o fotbale jinou představu

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč tě tak sere, že sparta vyhrála, až to sem jdeš ventilovat. nic proti tomu, ale když tě to nezajímá?

Reagovat
doNny

a jakou? španělskou házenou s popcornem v ruce a vyhřívanými sedačkami?

Reagovat
7kaka7

náhodou třeba na seville to dost hoří holt tomu nerozumí no

Reagovat
smazaný uživatel

no protože tu každej píše jak je sparta výborná ale není to tak pište pravdu a je to

Reagovat
Kenneth

Sparta je nahovno, Slávia je nejlepší, 8 bodový náskok je náhoda. Spokojený?

Reagovat
smazaný uživatel

A tlačítko reagovat používat neumíš? Ale když tak čtu ty tvoje bláboly, tak asi ne

Reagovat
doNny

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta momentálně výborná je. Vede ligu o parník. V rámci gambáčligy výborná je. A tady se bavíme o gambáčlize. Pokud se ti to nelíbí, běž si povídat třeba do Serie A. Tady zatím plácáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorujme mahoma. Nekazme si diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

dit sem psal v nasi lize to umíte, v evrope nemáte nárok tak k čemu pak vám je ten náskok tedy? když se nedostanete ani do EL,jde mi o to abych videl v ovropě nějaké výsledky a pak bych jim i přál hodně úspěchů

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže říkáš že jim to budeš přát, až budou úspěšní? A komu fandíš smím-li se zeptat? Nebude to Barcelona?

Reagovat
vocasisko

a ze skupiny EL se minulej rok dostal kdo? Stříškoff? že se Spartě nedařilo v Evropě letos, neznamená, že to příští rok nebude lepší, hlavně si udržet kádr a abych pravdu řekl, nedokážu si představit, že by sparta někoho kromě Kweukeho po sezóně chtěla za každou cenu střelit

Reagovat
doNny

Premier League, Primera División, Serie A, 1. Bundesliga, Ligue 1 ... vyber si a táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

gloryhunter

Reagovat
vocasisko

Sparta byla lepší, hlavně ve druhém poločase kde Slavii herně přehrávala o 2 třídy, v prvním poločase měla Sparta rozdílovou obranu a Slavie si nedokázala vypracovat 100% příležitost, proto Sparta vyhrála zaslouženě první půli. A to vám říkám jako fanoušek Barcelony a třeba se z toho poserte .

Reagovat
smazaný uživatel

jo playstation muž Messi udělá z obrany sekanou

Reagovat
smazaný uživatel

600 pro pirtički!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Dneska je nový trend s*át se do hráčů který jednou v kariéře nasimulujou penaltu a do smrti je za to nenávidět ? To vám ten David tak leží v žaludku, že už hledáte i takovéhle záminky a začneme to tu prakticky převádět na to, že simuluje ve vápně každý zápas ? Někde v příspěvku jsem četl výraz 'NASIMULOVANÉ PENALTY' Za 6letou kariéru Davida v Jablonci nepamatuju že by se zachoval jakkoliv nesportovně Je vidět že lidé prostě úspěšnému nikdy nepřáli a přát nebudou Kolik branek dal Džeko mimo vápno ? Kolik branek dal třeba Lokvenc mimo vápno ? Kolik branek dal Siegl mimo vápno a mohl bych pokračovat .... Neznám útočníka který by dával branky vesměs jinak než ve vápně Chápu že Liberečák nikdy nebude mít Lafatu rád když je to za posledních X let jediný útočník který jim nasázel hattrick a ještě k tomu hraje v Jablonci Ano to že někdo nemá rád Chramostu je logické , těch jeho 'pádů' ve vápně bylo už nespočet ale navážet se kvůli tomu do jednoho z nejsimpatičtějších hráčů ligy ? Ubohost

Reagovat
centos

Lafatových asi bylo míň, ale zato teď stihl dva za zápas. Pašák.

Reagovat
forma

Jeden nasimulovaný pád který stejně neměl na průběh zápasu žádný vliv... První penalta byla naprosto bez debat

Reagovat
centos

Nesouhlasím. A neměl vliv? A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne mi mluvis z duse kdyz rikas tutu vetu: "Je vidět že lidé prostě úspěšnému nikdy nepřáli a přát nebudou." Bohuzel s timto jsem se setkal jen v CR.

Reagovat
forma

Reagovat
Ligter

Jakýkoli úspěch vzbuzuje u dost lidí podezření.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se ale ukázalo, že Petrouš je dál na svý cestě, ze který neuhne

Reagovat
smazaný uživatel

Pražský kurvy to sme myyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta válec

Reagovat
smazaný uživatel

btw. kdy myslíte, že se serie sparty zastaví? příští kolo by to ještě mohlo vydržet, ikdyž já zápas s příbramí osobně považuju za mnohem ošidnější než slavii nebo baník

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami to ještě určitě nebude.

Ta hraje teď pěkný ofenzivní fotbal,ale na Spartu kvalitu nemá.

Pochybuju,že budou doma betonovat,takže jasná výhra Spartičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska parádní atmosféra ! V kotli skvělý ! Spartička narozdíl od minulých derby kromě výsledku zaujala i hrou Jirka Jarošík o dvě třídy na ostatníma

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska parádní atmosféra ! V kotli skvělý ! Spartička narozdíl od minulých derby kromě výsledku zaujala i hrou Jirka Jarošík o dvě třídy na ostatníma

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte bídu, my máme radost

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše bída, naše radost ! dneska to docela jelo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty slávisti flusat na fanoušky už je trošku pod úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Dělali to všichni? Nedělali se i horší věci? Jsi dost objektivní .... nebo jenom nemáš rád Slavii?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rufus

Stručně a jasně:

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych tak měl k derby říct? No...Vládci Prahy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byla fantazie, ať si každej říká co chce, konečně pořádnej fotbal ze strany Sparty!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

svěrkoš si do česka přišel zahrát druhou ligu? to mohl zkusit rovnou nějákej průměrnej klub v rakousku a byl by na tom líp

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vůl. Starej se radši o Mančestr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedno "derby" už je naštěstí za náma a příští rok snad bude pořádné a pravé derby.

Reagovat
smazaný uživatel

jo,ale kde? Ať to derby není v Fakířově.

Reagovat
smazaný uživatel

Krlešu, nedělej blbého. FCB-SFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je jasné,ale myslel sem ať se to nehraje v Havířově. Jako FCB doma v Hav..

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt tebou tak sem radši zticha.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

poď ven!!!!

Reagovat
Puskas

On cituje Nohavicu, ale špatně

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, to prave derby bude zase na jare, tentokrat v Edenu. Vcera se zase jenom potvrdilo, ze je to bezkonkurencne nejvyznamnejsi a nejlepsi zapas s nejhezci atmosferou. Sparta vs Slavia nad to tady proste neni.

Reagovat
Losinho

Reagovat
doNny

nejhezci atmosferou ...to vaše pražské mluvení místo řvaní?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Musim se podelit o sve dojmy, i kdyz je to pro nekoho zcela zbytecne...

Zacnu atmosferou, ktera byla po delsi dobe opravdu exceletni. Fandilo se porad, i hoste parkrat solidne zafandili i kdyz bohuzel casteji nez by bylo zdravo sklouzali k nadavkam ale to je u nich uz bohuzel tradici Choreo se skvele povedlo, i to druhe v kotli bylo super, pokriky se stridaly, zapojovalo se do nich mnohem vice lidi nez kdy jindy, proste super, jedine co me udivuje, ze slaviste nejen ze zcela nevyprodali svuj sektor, ale oni ho zaplnili jen lehce pres polovinu, to i pri jejich situaci mi proste stejne prijde ostudne, protoze je to proste derby...

K vykonum: ke slavii se nema cenu moc vyjadrovat. Dopredu se cekala bida a po vetsinu casu to take bida byla, i kdyz treba prvnich 20 minut hrala slavie solidne. Co me ale vyslovene vadilo byla jeji zakernost, to co predvedl Pospech nebo treba myslim ze Blazek, to je proste na pest...

K nasemu vykonu toliko - Svenger je opravdu super brankar, cisi z neho jistota jakou uz jsem dlouho nevidel, k tomu jeste vyborna hra obema nohama, proste Blaza si snad uz nezachyta...Obrana zahrala skvele a nejvice samozrejme vynikl opet Jirka Jarosik. To je proste posila jak hrom. V celku mile me i prekvapil stridajici Vidlicka. Ze zalohy samozrejme nejlepsi hrac zapasu Matejovsky (opravdu exceletni), i Kadlec podal jeden ze svych lepsich vykonu, Krejci konecne vyhnal Juhara a snad v tom bude pokracovat. Grajciar byl evidentne hodne nervozni, ale s postupem casu se lepsil, jedinym kdo me trochu zklamal byl Husbauer, ten vcera hodne kazil...jinak ale samozrejme vybornej vykon, jen skoda ze tech golu padlo takhle malo, nepamatuju si uz hodne dlouho kdy jindy byla Slavie zrala na bura

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti zaplnili sektor víc jak z poloviny. Ale přišlo mi, že se tentokrát trochu sekli s tou návštěvou. Obvykle mi ty počty přijdou nadhodnocené, ale včera mi přišlo, že tam bylo víc jak 18 tisíc. Co se týče našeho fandění, tak to nebylo špatné, ale chce to ještě zlepšit. Nicméně atmosféra jako celek byla velmi dobrá.

Reagovat
clinger

než se Sparta ujala dvoubrankovýho vedení tak byli více slyšet i v tom malým počtu slávisti(jako tradičně,jste začali pořádně fandit až při vedení).a i pak byli sparťanským fanouškům více jak rovnoceným soupeřem.urážek zas na derby tolik nebylo,nepřeháněj(ne víc než byste si zasloužili).a zkuste už vymyslet něco nového než je Lets go Sparta (nejdebilnější pokřik na českých stadionech!)

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já to nemůžu moc objektivně posoudit, protože jsem byl v kotli...nicméně prvních dvacet minut mi přišlo, že jste vůbec nefandili (minimální zapojení rukou, žádný pohyb). Rovnoceným soupeřem jste byli, ale lepší ne. A co máš proti Lets go Sparta? To je tradiční pokřik, který je na Spartě skoro třicet let, tak si o něj neotírej hubu. Mimochodem nedošlo jen na něj. Chorálů se včera protočilo relativně dost. Jo a proč nebylo choreo? Sekuritka nechtěla, nebo žádné nebylo?

Reagovat
clinger

k choreu nevím.info nemám.a k tomu pokřiku,nelíbí se mi když na českých stadionech když se fandí českému klubu zní pokřiky v cizím jazyce,nic víc zatím nehledej.nevěděl jsem že už je tak starý

Reagovat
smazaný uživatel

Pryč s anglickými slovíčky z jazyka českého ? Jo, to beru. Jinak měli jste celkem vtipný pochod, po sparťanech vaši převážně mladí fanoušci házeli kameny, kaštany a plastové lahve s limonádou. Ale zraněn doufám nikdo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte, ty jsi na to koukal v televizi ne?jestli si totiz na Letny byl, tak by jsi si vsimnul, ze prave slavisti byli paradoxne slyset az teprve co dostali gol, do ty doby jsem slysel jen nase...no vcera jsem slysel daleko debilnejsi pokriky nez je let´s go Sparta, napriklad Slavie gol, vladci prahy, kdyz pritom 5 derby v rade jsme vyhrali my , a Slavie do toho mi prijde taky docela pitomy, protoze nejsme nekde v padesatych letech

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, predpokladam, ze jsi byl v sektoru Slavie a tak to nemuzes objektivne posoudit. Ja se vcera dival v TV a hlavne ze zacatku, minimalne takovych 20 min byli slyset prevazne Spartani, za to seshiti skoro vubec. Pak uz se to vyrovnavalo a sli jste dost slyset, ale porad jte byli vcera vecne druhy. I v tom hledisti, kde jsem cekal ale, ze nase prekricite, naopak vcera to konecne Letna chytila poradne do ruky a slo to poznat, vyborna atmosfera, lepsi uz jsem v CR dlouho neslysel..

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne jsem mel pocit,ze tych prvnich 20 minut byla od slavistu nejaka forma protestu proti vedeni,protoze byla uplne ticho,poprve byli slyset az ve 22.minute..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, taky me to napadlo, protoze temer nesli slyset, sem tam se ozvalo od nich neco, ale jak pak zacli vsichni sborove jak pises ve 22.minute, tak jsem si rekl, ze asi proti necemu protestuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepustili jim do sektoru buben ani megafon a nez se tam dostlai tak ubehlo prave tech 20 minut...

Reagovat
Losinho

A kvůli tomu se nefandilo. Takže v podstatě to jakási forma protestu byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jeste dodatek ke stretu bohemaku a spartanu..spartanskou skupinu tvorili polaci,kteri dorazili na pozvani mladejch hyen+hyeny..starsi hooligans tuhle akci odsoudili..

Reagovat
smazaný uživatel

No to je hezký, že už si ty své "kámoše" zvou i do Prahy . Odkud tuhle informaci máš?

Reagovat
smazaný uživatel

K tatovi do spartansky hospody v Malesicich chodi jeden dlouholetej clen aktivniho nejtvrdsiho jadra a ten nam to rikal..starsim se to fakr nelibilo..

Reagovat
smazaný uživatel

A nelíbí se jim to, že se kamarádí s Poláky, nebo způsob jak napadli bohemáky?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje,ale hlavne potreba si zvat polaky se kteryma pak provedou tohle..kazdopadne mlady udajne zacinaj jet docela 'na sebe'

Reagovat
j_mrazik

Sparťanský způsob fandění u mne vyvolává úsměv. Asi je to tak o hovně všude, že jo? Fandí celá Letná, Sparta.... Praha a pak vrchol "hej hej gola dej". Asi se podílela Bartošová, která pak udělala heja heja nebo nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, hej góla dej jsme neřvali. To si s něčím pleteš. A "Fandí celá Letná" je hecovačka protilhlý, aby se přidala k fandění. Tohle dělají i chachaři, slávisti a snad i další fanouškovské tábory, tak v čem je problém?

Reagovat
j_mrazik

Hej, hej se zpívalo na začátku. Je to vaše hymna.

Potěšily mne mexický vlny, to bylo fajn. A "fandí celá Letná" je fakt, že je v obměnách všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hymna, tak to jo. Ta se mi taky moc nelíbí.

Reagovat
Losinho

No, hra byla moc špatná, prohráli jsme naprosto zaslouženě, nejlepší v šešívaném dresu asi Francúz, pochvalu zaslouží i Hurka s Blažkem. Zbytek bída, hlavně Hloušek směrem dozadu naprosto katastrofický výkon. Petrouš ven.

Takže nezbývá než pogratulovat Spartě ke třem bodům a skvělé vítězné sérii v GL.

Co se týče atmosféry, tak sparťani byli slyšet, ale ta jejich ubohá zásoba chorálů je prostě znát. A po úvodních 20 minutách, kdy se nám konečně podařilo dostat na stadion buben a megafon (holt i Platil ven), jsme začli konečně fandit i my a v hledišti troufám si říct jsme převzali iniciativu. Soupeř se pak znova rozjel až cca 10 minut před koncem.

Jinak moc nechápu vyžadování OP u vstupu na stadion, lístky přece nebyly na jméno.

Jede se dál, v neděli máme Sigmu, chce to jakkoli uhaluzit tři body. SKS!!!

Reagovat
centos

Kdo je Francúz?

Reagovat
Losinho

Kamil Čontofalský

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem prave myslel,ze uvodnich 20 minut byl nejakej protest...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele