Anglická Premier League - souhrn 6. kola

24.09.2011, 15:40, aktualizováno 26.09.2011, 22:56
Komentáře a souhrny
Norwich potěšil své fanoušky, protože dnes zvládl pondělní dohrávku 6. kola a Sunderland porazil 2:1. Canaries si připisují druhé vítězství mezi elitou, na to Black Cats letos nadále čekají...

Norwich City - Sunderland AFC 2:1

26.09.2011 21:00

Góly: 31. Leon Barnett, 48. Steve Morison - 86. Kieran Richardson

Norwich dokázal překvapit Sunderland a po devadesáti minutách slaví vítězství. Hosté korigovali až v závěru utkání a odjíždějí s prázdnou.

Sunderland od prohry nedokázaly zachránit ani hvězdy typu Bendtner, Brown nebo Sessegnon. Hosté byli ale od úvodu aktivnější, právě poslední zmíněný měl velkou šanci po dvaceti minutách hry, ale jeho střela minula bránu, stráženou Johnem Ruddym. Další velkou šanci měl Nicklas Bendtner, jeho střela levačkou se ale také do brány nevešla.

To hráče Sunderlandu mrzelo o to víc, že po půlhodině hry se do zakončení uvnitř vápna dostal obránce Leon Barnett a tvrdou střelou nedal brankáři Mignoletovi šanci. Norwich tak vedl 1:0, zatímco Sunderland se spíše zastřeloval. Sessegnon střílel pravou, ale jeho projektil mířil vysoko nad domácí svatyni.

O deset minut později se snažil Sebastian Larsson vysunout chytrou nahrávkou Elmohamadyho, ale ten byl chycen v ofsajdové pasti. Z prvního poločasu vše, ten druhý ale sliboval napínavou podívanou s velkým nábojem.

Krátce po změně stran se tato předpověď začala naplňovat, 'Kanárci' brzo zdvojnásobili své vedení. Obránce Marc Tierney si skvěle naběhl po straně, ještě lépe nacentroval před bránu a pro útočníka Stevea Morisona nebylo problémem hlavou zakončit. Wes Brown nebyl schopen včas zareagovat. Domácí tým se dočkal odměny za svou trpělivost a soustředěný výkon.

Dán Nicklas Bendtner, jenž je v Sunderlandu na hostování z londýnského Arsenalu, se opět snažil využít své schopnosti i výšku, v další šanci se ocitl po chybě Bradleyho Johnsona, míč ale do brány dostat nedokázal. Domácí obrana se dnes překonávala, navíc jí nahrávalo také pověstné štěstí.

Do konce zbývalo dvacet minut a kouč Bruce se rozhodl vsadit na mladou posilu za 8 milionů liber, Connora Wickhama, který nahradil Sessegnona. Nový muž na hřišti mohl okamžitě splatit trenérovu důvěru, brankář Ruddy ale jeho šanci zlikvidoval. Střídal také Norwich, na hřiště se dostal James Vaughan, jeho střela ale další gól neznamenala.

Ten naopak vstřelil deset minut před koncem parádní trefou záložník Richardson a stanovil tak konečný výsledek 2:1 pro domácí. S kádrem, jaký má Steve Bruce k dispozici, Sunderland zřejmě mířil výš. S výsledkem, jakým je ten dnešní, ho ale čeká ještě mnoho práce.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Aston Villa 1:1

25.09.2011 17:00

Góly: 90. Richard Dunne (vl.) - 58. Barry Bannan (pen.)

Skvělá atmosféra a nervydrásající závěr duelu se zřejmě zaslouženým rozuzlením. Takhle nějak by se dal nejlépe vystihnout zápas 6.kola Premier League mezi ambiciózním nováčkem QPR a Aston Villou. Nebo také utkání dvou rozdílných poločasů.

Ten první měli více ze hry domácí, avšak branky padaly až v půli druhé, v níž většinu času dominovali Villans. Na přespřísnou penaltu Bannana dokázal v samotném závěru zareagovat Helguson, jehož nahrávku si do vlastní sítě srazil Richard Dunne a upravil na konečných 1:1.

Posilami okysličený tým Queens Park Rangers, včetně bývalého hráče Aston Villy Luka Younga, měl od úvodních okamžiků navrch, nedokázal však svoji převahu přetavit v branku. Ve čtvrté minutě ještě Faurlinův fantastický pas do samostatného úniku Shaun Wright-Phillips nezachytil, za minutu už ovšem Adel Taarabt Givena ohrozil. Jednoduchou kličkou z kroku oklamal obránce před vápnem a technickou ránu otřel o tyčku brány hostí. Další šanci marockého fotbalisty dokázal na malém vápně zblokovat Collins.

Blízko vedoucímu gólu byl v 18. minutě Jay Bothroyd, jenž nasměroval Bartonův přímý kop hlavou těsně vedle. Poté přišlo přece jen poněkud hlušší období, jež vyplnilo spíše ošetřování hráčů, než zajímavé fotbalové akce. Na tu jsme si museli počkat až do samého závěru první půle. Aston Villa dostala díky přísně posouzenému zákroku příležitost přímého kopu z 20 metrů, jež krásně zatočil k bližší tyči Bannan, a jen perfektní zákrok Paddy Kennyho zachránil domácí od pohromy.

Na menší nápor ze závěru první pětačtyřicetiminutovky hosté navázali i do poločasu druhého. Hned po dvou minutách zahrozil střelou z úhlu Delph, ale obrana jeho projektil dokázala zastavit ještě před brankářem Kennym. Hra poté dostala velký spád, do velké příležitosti se dostával Bothroyd, ale míč ho pod nohama v klíčovém okamžiku neposlechl. Pak to zkoušel z úhlu N’Zogbia, ale stejně jako o chvíli později Delph neuspěl.

Fanoušky dostal do varu v 57. minutě rozhodčí, když velice přísně posoudil lehké zatažení za dres Traoreho na Agbonlahora jako penaltové. Fotbalovou maturitu pak úspěšně složil Barry Bannan, jenž střelu umístil k tyči tak precizně, že ač Kenny vystihl směr i výšku střely, natahoval se marně - 0:1. Za dvě minutky zkoušel zpoza obránce střílet N’Zogbia, avšak síť rozvlnil jen zboku. Ještě hůře si na druhé straně počínal z přímého kopu z výborné pozice o chvíli později Faurlin.

Hra pokračovala v obrovském tempu, ale výraznějším šancím bránily přílišné nepřesnosti v rozehrávce u obou mužstev. Vyrovnání na noze měl Shaun Wright-Phillips, jenž v 69.minutě obdržel od střídajícího Campbella dobré sklepnutí hlavou. Brance však zabránil zákrokem z mošničky "extratřída" Shay Given. QPR se hnal za vyrovnáním, sérii střel ale sveřepě zastavovali bránící Villans - jednou dokonce Hutton zabránil míči v cestě do sítě rukou.

V 88. minutě zasáhl Hutton "kulatý nesmysl" ve vápně horní končetinou podruhé, ani tehdy se ovšem z píšťalky sudího hvizd neozval. Rozhozenou a penalty se dožadující obranu Rangers pak málem hosté potrestali, Kenny naštěstí stačil vyrazit na roh. Naděje Londýňanů málem v 90. minutě pohřbil nešťastník zápasu Armand Traore, který hloupě vletěl do Albrightona a uviděl druhou žlutou, tedy i červenou kartu.

Ve 4. minutě nastaveného času ale ještě nazdařbůh napálil míč do vápna na nabíhajícího DJ Campbella jeden z domácích hráčů a anglický forvard vybojoval balon do levé části vápna pro Helgusona. Střídající útočník pak poslal centr tak šikovně, že jej Warnock odvrátil jen do vracejícího se Dunna a ten s přehledem sobě vlastním uklidil skákající předmět za Givenova záda. Irský stoper si tak připsal neskutečný 9. vlastní gól v Premier League a zařídil pro QPR remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester United 1:1

24.09.2011 18:30

Góly: 52. Peter Crouch - 27. Nani

Spanilá jízda Manchesteru United se poprvé zadrhla. Rudí ďáblové z města textilu nedokázali porazit Stoke City a stejně jako Liverpool nebo Chelsea na Brittania Stadium ztratili. Skóre nejprve otevřel po krásné akci Nani, za Potters na 1:1 vyrovnával hlavičkou z Tottenhamu příchozí Peter Crouch. I tak se ale svěřenci Alexe Fergusona vrátili zásluhou lepšího skóre do čela tabulky.

Skotský manažer vylétl jako čertík z krabičky už po deseti minutách. Tehdy se skryl před ofsajdovou pastí hbitý Chicharito, který pádil sám na brankáře. Těsně před Begovićem ho ovšem na hranici faulu postrčil Woodgate a mexický reprezentant upadl přímo do výběhu nastartovaného gólmana Stoke. United se dožadovali pokutového kopu, mladý forvard musel pro zranění střídat.

První branka přišla ve 27.minutě a v hlavní roli se fanouškům ukázal Portugalec Nani. Ten si narazil s Fletcherem, udělal pár rychlých krůčků a vystřelil levačkou přesně v bližší tyči - 0:1. Opakovaný záběr pak ukázal, že měl při zakončení notnou dávkou štěstí, jelikož míč prošel těsně po lýtkem blokujícího Shawcrosse.

Zvýšit mohl tentýž fotbalista o pět minut později, odkrytou bránu však po chybě Begoviće trestuhodně minul. Domácí byli blízko brance hned dvakrát, nejprve ovšem De Gea vychytal Wilkinsona, poté i skvělým zákrokem Walterse. Do kabin tak odcházeli s hubeným vedením hosté z Manchesteru.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí Stoke. Hned po sedmi minutách nedokázali Jones s Ferdinandem ubránit nabíhajícího Crouche, který si skvěle naskočil na roh a nasměroval hlavou míč do míst, kam De Gea zkrátka nemohl - 1:1. Stejný hráč mohl dokonce za další tři minutky skóre úplně otočit. Ferdinand nedoskočil na centr do vápna, jež spadl přímo na prsa anglickému dlouhánovi, který však tváří v tvář De Geovi neuspěl.

V 65.minutě se odpískání pokutového kopu po postrčení Pennanta ve vápně dožadovali i domácí, také oni neúspěšně. Za tři minuty řádně pumelicí prozkoušel španělského mladíku v bráně United Walters z přímého kopu. Na druhé straně rovněž tvrdě pálil Young.

Sedm minut před koncem zahrozil z rohu opět Crouch, tentokrát ale mířil vedle. Letní posila z Tottenhamu byl ve druhém poločase rozhodně nejnebezpečnějším hráčem zápasu, v 87.minutě přetlačil obránce United ve vápně, jenže v záklonu opět netrefil branku.

Možnost rozhodnout dostal doslova na stříbrném podnose Ryan Giggs. Nani legendu United fantasticky našel na zadní tyči, ale velšský reprezentant z bezprostřední blízkosti fatálně minul odkrytou branku. Když pak v náručích brankářů skončily centry z kopačkek Naniho a Walterse, rozešli se oba soupeři se zřejmě zaslouženou dělbou bodů po remíze 1:1.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Bolton Wanderers 3:0

24.09.2011 16:00

Góly: 46. Robin van Persie, 71. Robin van Persie, 89. Alexandre Song

Otřesný první poločas Arsenal nerozhodil - v druhém dějství se Kanonýři na Bolton sesypali jako včelí roj a rázem jich bylo plné hřiště. Výsledkem je jejich druhé vítězství v sezoně, opět s nulou, a pokračující mizérie Boltonu, jenž od 54. minuty dohrával o desíti.

Owen Coyle vsadil na čerstvou krev - do základu dosadil Muambu, Pratleyho, N’Goga a nuceně také Wheatera místo nemocného Cahilla -, zato Arsene Wenger Carling Cup skutečně využil jen k pošetření sil a do boje vyslal starou známou jedenáctku. Akorát mezi vyvolených 11 vrátil Walcotta s Gibbsem. A Gunners hráli stejně jako doteď: záloha s útokem nežila v harmonii ani v nejmenším, mezi oběma řadami obvykle zela mohutná díra; Arteta, Ramsey i Gervinho se navíc mnohdy tak dlouho mazlili s balonem, až o něj buďto přišli, nebo ho pak museli poslušně odevzdat. Artetovi akorát slouží k duhu pár povedených kolmic, z nichž ale rovněž nic moc nevzešlo. Gervinho totiž v situaci dva na gólmana ani nevystřelil ani nepřihrál. O ojedinělý vzruch se proto staral Van Persie - z přímého kopu těsně minul a po akci Walcotta pak zamířil do skluzujícího protivníka.

Bolton se naproti tomu prezentoval živým dojmem. Přestože dopředu nevyrážel, vzadu vysloveně zalezlý rozhodně nebyl. Na vlastní půlce nasazoval celoplošný presink kombinovaný s osobní obranou, s čímž si soupeř vůbec nevěděl rady. Stačilo v jednu nevhodnou chvíli předržet balon a vinou hyperaktivity Trotters už pak dlouho nebylo kam přihrát. Navíc to byli právě Wanderers, kdo si v první půli vytvořil největší šanci. Hned ve třetí minutě hlavičkoval Pratley a Szczesny musel ze svého arzenálu opět tahat velmi zdařilý zákrok.

Jestliže to před přestávkou byla od Arsenalu koncentrovaná bída, v kabině se nejspíš červeným dostalo pořádné promluvy do duše. Na plac totiž z útrob stadionu vešel úplně jiný tým. Ramsey - v prvním dějství ke všemu, jen ne k užitku - se například okamžitě uvedl třemi brilantními nahrávkami. Po první z nich Van Persie podél bližší tyče překonával Jaaskelainena a hned ve 46. minutě otevíral skóre, po té poslední Wheater v 54. minutě tahal za záchrannou brzdu, respektive Walcottovo rameno, a hodně brzy tak oslabil svůj tým.

To se ukázalo být rozhodujícím jevem - většího prostoru totiž Kanonýři věděli jak využít. Arteta ihned z dobré pozice po zemi zacílil těsně vedle, později tentýž hráč opomněl lépe postaveného Ramseyho a z dorážky prudkou ranou vyprášil Jaaskelainenovy rukavice. A šance měl i Van Persie. Nejprve po solidní práci Gervinha nemířil přesně, posléze už Walcottův přízemní centr na bližší tyči sklepával svou levou holení do sítě. Tím bylo dílo dokonáno - Van Persie jednak pokořil hranici stovky branek za Gunners a tým, který od Fábregasova odchodu vede jako kapitán, zároveň dejme tomu mohl polevit.

Ještě se mu to nicméně málem vymstilo, když šel Eagles od půlící čáry pomalu sám na Szczesného. V závěru mu ale došly síly, začal ho křižovat Gibbs a nakonec z toho byla jen slabá střela doprostřed klece. Podobně si na druhé straně vedl i Walcott, jenž v souboji jeden na jednoho nechal nepříliš precizní koncovkou vyniknout Jaaskelainena. To Song byl při střelbě daleko jistější. Po ideální příhře od Sagny a zasekávačce svému strážci vymetl bližší šibenici Finovy svatyně a stanovil tak konečný stav skóre.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Swansea City 4:1

24.09.2011 16:00

Góly: 29. Fernando Torres, 36. Ramires, 76. Ramires, 90+4. Didier Drogba - 86. Ashley Williams

Chelsea přehrála doma na Stamford Bridge nováčka ze Swansea 4:1 a pojistila si tak třetí místo tabulky Premier League. První gól dal Torres, který však byl následně vyloučen po hloupém zákroku a Chelsea tak musela více než poločas hrát o deseti. Dvakrát se trefil Ramires, jednou střídající Drogba, za Swansea skóroval Williams.

Začalo se poměrně opatrně, domácí drželi míč více na svých kopačkách, ale do ohrožení branky Vorma se nedostávali. V patnácté minutě využil Mata podklouznutí Taylora a našel nabíhajícího Ramirese, ten však trefil jen dobře postaveného Williamse. O minutu později pálil z velké dálky Meireles, ovšem branku ani zdaleka netrefil.

Další Ramiresova střela skončila v rukavicích gólmana Vorma, Ivanovič zase zamířil nad. V devětadvacáté minutě už se ale Chelsea dočkala vedoucí branky. Mata geniálním obloučkem našel za obranou volného Torrese, ten si jedním dotykem míč zpracoval a druhým ho z otočky poslal do branky, Vorm byl bez šance.

Ve třicáté šesté minutě navíc přešli domácí do rychlého protiútoku, Ashley Cole přenesl hru na Ramirese, jenž se s ničím nerozpakoval a propálil Vorma. Obrana Swansea nefungovala dobře, a tak to vypadalo, že by Chelsea mohla přidat i další góly. Jenže velkou trhlinu v tomto plánu udělal Fernando Torres, který šest minut před přestávkou nesmyslně zajel ve středu hřiště do Gowera a zaslouženě dostal červenou kartu.

Chelsea i přes hru v oslabení byla lepším týmem i ve druhém dějství, Anelka však trefil břevno, Meirelese skvěle vychytal Vorm. Hosté byli neškodní a první střelu si připsali až v sedmdesáté čtvrté minutě! To ještě Routledge branku netrefil a o minutu později přišel trest číslo tři. Bosingwa přihrál Ramiresovi, ten se se štěstím dostal přes Williamse a pohodlně skóroval.

Čtyři minuty před koncem normální hrací doby hosté poprvé v utkání trefil branku Čecha a hned z toho byla branka! Ze standardní situace nacentroval Gower, Bosingwa na zadní tyči neuhlídal Williamse a stoper Swansea hlavou snížil. V nastavení padl ještě jeden gól, Malouda přihrál Drogbovi a ten z otočky upravil skóre zápasu na konečných 4:1.

Chelsea tak přesvědčivě vyhrála a udržela se na třetím místě ligové tabulky, Swansea je na příčce třinácté.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers 2:1

24.09.2011 16:00

Góly: 11. Roger Johnson (vl.), 38. Luis Suárez - 49. Steven Fletcher

Liverpool porazil na domácí půdě Wolverhampton 2:1 a alespoň na chvíli se posunul na páté místo ligové tabulky. Domácí ještě do poločasu poslali do vedení góly Adama a Suáreze, Wolves však po přestávce přidali, snížili zásluhou Fletchera a do poslední minuty bojovali o bod.

Liverpool byl od úvodního hvizdu jednoznačně lepší, první šanci zápasu měl přesto hostující O'Hara, toho však vychytal Reina. V deváté minutě nebezpečně pálil Adam, ovšem branku netrefil. O dvě minuty později už to ale Reds vyšlo, Kellyho centr ještě hosté odvrátili, jenže pak Downing přiťukl míč Adamovi, ten si hodil míč do středu hřiště a i s pomocí teče Johnsona otevřel skóre utkání.

Liverpool svého soupeře chvílemi i drtil, Carrollovu ránu ale vyrazil Hennessey mimo tři tyče. Další příležitosti měli Suárez a Henderson, ale na druhý gól v síti Wolves si museli diváci na Anfield Road počkat. Přesně do třicáté osmé minuty, kdy Enrique nádherným pasem našel za obranou Suáreze, ten sice akci zbrzdil, ovšem pak si pohrál s Johnsonem a s přehledem překonal Hennesseyho.

Druhá půle se nesla v úplně opačném duchu, Wolves zabrali a hned po čtyřech minutách snížili, když Hunt přihrál pod sebe Fletcherovi, jehož dělovka pod břevno nedala Reinovi šanci. Liverpool odpověděl šancí Suáreze a hlavičkou Carrolla do tyče, anglickému dlouhánovi dnes gól přán nebyl. Hned poté šel úplně sám na Hennesseyho Downing, ovšem nepřekonal ho a domácí se tak i nadále museli strachovat o výsledek.

Po této šanci přišla dvacetiminutovka Wolves, hosté v té době vůbec nepouštěli Reds do hry a nejednou si vytvořili obrovský závar před Reinovou bránou. Liverpool tlak soupeře přežil a v osmdesáté první minutě si tak diváci mohli naplno užít návrat své legendy, po dlouhém zranění se na hřiště vrátil Steven Gerrard. Ten v závěru měl jednu šanci, stejně jako Carroll a na druhé straně Fletcher, ale další branka už nepadla.

Liverpool tak porazil Wolves 2:1 a je pátý, hosté se propadli na jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Blackburn Rovers 3:1

24.09.2011 16:00

Góly: 27. Demba Ba, 30. Demba Ba, 54. Demba Ba - 37. Junior Hoilett

Kean je zpátky, kde byl před senzačním výsledkem s Arsenalem. Z Newcastlu nepřivezl ani bod, přičemž i k němu měl jeho tým poměrně daleko. Přísnější měřítka zase jednou snesl akorát Junior Hoilett, zatímco na druhé straně barikády vzývají konečně procitlého střelce Dembu Ba.

Newcastle konečně opravdu podchytil start zápasu! To by se chtělo zvolat poté, co si Straky během úvodních dvou minut vypracovaly tři rohové kopy, Obertan nerušeně brázdil pravou postranní čáru a celkově domácí mužstvo působilo hodně jistě na balonu. To nebylo zvykem, stejně jako spatřit radujícího se Dembu Ba v dresu Newcastlu. I tohle tabu ovšem brzy padlo. Ve 27. minutě se Best z levé strany dostal k centru, po němž senegalský útočník sťukl míč k zadní tyči - 1:0. A jenom za malý okamžik přišel z hloubi pole nákop do pokutového kopu Rovers, tam se domácím povedlo dostat míč do cesty šťastnému premiérovému střelci a ten i napodruhé nezaváhal. Tentokrát hlavou zblízka upravoval na 2:0.

Pro Newcastle to byla snová půlhodina, bohužel pro ně až příliš uspokojující. Blackburnu totiž záhy zabralo jen malý moment, aby se propracoval k častějšímu držení míče, optické převaze a také následnému snížení. O to se postaral Hoilett, když Olsson využil nedbalého odkopu protivníka a precizním centrem našel pohotově reagujícího Kanaďana. Dosud hlučný St. James Park rázem utichl.

K životu se ale mohl probrat hned v 54. minutě, a tentokrát už napořád. Tehdy Tioté z levé strany odcentroval, Ba se pověsil do vzduchu a Robinson byl i díky nepatrnému bloku od Besta bezmocný. Reklamace útočného faulu se pak ukázala být lichá, takže v Newcastlu mohli odklepnout hattrick pro Senegalce i opětovně nabyté pohodové vedení. To už se z pohledu Magpies nedrželo nikterak složitě.

Jakkoliv byl Hoilett permanentně připraven hrozit, hostům situaci hodně zkomplikovalo Olssonovo vyloučení v 71. minutě. Tenkrát inkasoval druhou žlutou kartu za snahu o vysvlečení protivníka a od té doby už Blackburn nebyl nebezpečný. To se spíš na opačném konci ještě dvakrát ve slušné palebné pozici ocitl Best.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Fulham FC 0:0

24.09.2011 16:00

Góly: -

Klasický Fulham. Dempsey s Murphym řídili další nepříliš konstantně zábavnou show bez gólového efektu. Cottagers tedy už potřetí v sezoně vyšli střelecky naprázdno a West Bromwich, jenž potřeboval bodovat stejně jako rovněž tápající soupeř, taky tak.

Za hostující neschopností řádné penetrace možná budeme moci hledat absenci útočníků Johnsona a Zamory, které daly možnost předvést se v základu i Portugalci Orlandovi Sá. Stále nicméně tohoto muže a Dembélého podporovala zmíněná dvojice Dempsey-Murphy i šikovný mladík Kasami. Přesto se diváci na The Hawthorns spíš nudili, přičemž na povrch vyplouvaly zejména problémy obou stran s nízkým sebevědomím.

První poločas tedy strávili na míči spíše fotbalisté londýnského celku, především pak dirigent Murphy, ovšem to nevedlo k vůbec ničemu. Naopak když se na chvíli iniciativy chopil West Brom, vždy to v rámci možností stálo za to. Brunt se tedy dostal k prudké hlavičce přímo do Schwarzera a kořistí australského brankáře se stal i Kasamiho přízemní pokus ze střední vzdálenosti.

Fulham se dostal nejblíže gólu až po pauze, kdy Olsson nešťastně tečoval Dempseyho projektil a ten si to záhy namířil do břevna. To už byla jedenáctka WBA přeskupena do formace 4-4-2 s Longem a Odemwingiem na hrotu. Což fungovalo. Po 64 minutách si Odemwingie zaběhl za obranu pro Mulumbův pas, aby ovšem pálil přímo do Schwarzerovy náruče. Poslední slovo ale stejně měl Fulham a tehdy musel Foster hned nadvakrát odmítat žolíka Bryana Ruize.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 1:2

24.09.2011 16:00

Góly: 50. Momo Diamé - 3. Rafael van der Vaart, 23. Gareth Bale

Vyhrál i další favorit, konkrétně Tottenham, který zvládl nepříjemný duel na půdě Wiganu a veze tři body po vítězství 2:1. Už po třiadvaceti minutách to bylo 0:2, po přestávce snížil Diame, jenže poté dostal červenou kartu Gohouri a bylo rozhodnuto. Tottenham je šestý, Wigan patnáctý.

Hosté se do vedení dostali už ve třetí minutě, kdy vyrobila obrovskou hrubku stoperská dvojice Caldwell - Figueroa. Druhý jmenovaný poslal do protiútoku Adebayora, ten našel v pokutovém území levačku Van der Vaarta a po ráně pod břevno vedli Spurs 1:0.

V šesté minutě byl v další dobré šanci sám Adebayor, jenže nemířil přesně. Walkerova hlavička skončila nad brankou a s pokusem Modriče si poradil Al Habsi, a tak se na druhou branku v síti domácího Wiganu čekalo "až" do třiadvacáté minuty. To od rohového praporku odcentroval Modrič, na přední tyči si na míč naskočil Bale a bylo to o dva góly.

Bale to do poločasu zkoušel ještě dvakrát, ale v obou případech se proti němu zaskvěl Al Habsi. Do druhé půle vstoupili Latics přecijen o něco svěžeji a hned po pěti minutách hry dokázali vývoj zápasu zdramatizovat. Stam vystihl přihrávku Assou-Ekotta, přihrál Diamemu, který se dokonale obtočil kolem dvojice bránících hráčů Spurs s technickou ranou k tyči nedal Friedelovi žádnou šanci.

Závěrečnou půlhodinu museli domácí dohrávat v deseti lidech, Gohouri totiž sejmul unikajícího Balea, uviděl druhou žlutou kartu a šel se předčasně osprchovat. I přes oslabení jednoho muže v poli mohl vyrovnat Moses, jenže v klíčovém okamžiku Friedela nepřekonal. Když pak své možnosti neproměnili Modrič, Bale, Adebayor a McCarthy, skončil tento duel výsledkem 1:2.

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC 2:0

24.09.2011 13:45

Góly: 68. Mario Balotelli, 89. James Milner

Dlouho předlouho hráči Manchesteru City napínali své fanoušky. Dokonce téměř 70 minut zůstávali paralyzovaní disciplinovaným obranným valem zalezlého Evertonu. Pak se ovšem trefil střídající Balotelli, pojistku přidal po Silvově úžasné práci Milner a Citizens tak ve finále další zaváhání nedovolili.

Přestože Everton na slovutného soupeře vyrukoval s ryze defenzivní sestavou bez jediného papírového útočníka, během prvních sedmi minut se v útočné třetině ManCity hrálo jen 12% času a byly to právě Karamelky, kdo měl míč častěji na svých kopačkách. Poprvé o sobě nicméně stejně dal vědět favorit. Jagielka rozpačitě hlavičkoval za sebe a Džeko se užuž řítil sám na Howarda. Kolem něho si však píchl míč na tuze dlouhou nohu, takže sám hříšník ještě stihl složitou situaci zhasit. To bylo celkově pro první poločas příznačné - hustý střed na domácí platil, ale vzhledem k přemíře odevzdaných balonů a velkému množství pokusů na proražení zdi se zkrátka občas nějaká ta skulinka našla. Jako třeba když po prostrčení od Tourého pálil z hranice šestnáctky nad bránu Agüero.

Následovala další hluchá pasáž, v níž hrály prim hlavně Webbovy karty. Ty postupně uviděli Rodwell, Neville i Osman a na druhé straně Touré. Osobka prvně jmenovaného na Silvu ale jinak platila dokonale, takže se do přestávky ManCity k opravdové šanci ani nepropracovalo. Maximálně z větší vzdálenosti pokoušeli štěstí Džeko s Barrym a s Agüerovým stříleným centrem z levé strany si pak poradil Howard.

Po 15minutové pauze to v podání Citizens bylo snad ještě horší. Poloviční šance si dlouho tvořil spíš Everton než domácí, Nasri se z hrací plochy vytratil už úplně. Respektive nebyl schopný za vymazaného Silvu převzít taktovku. Manchester probudila až 68. minuta, kdy se po hranici velkého vápna jako provazochodec prolétl Agüero, sklepl míč pod sebe do druhé vlny a Balotelli pak za pomoci Jagielkovy teče umístil balon přesně k levé tyči. To přitom bylo přesně něco, co si dosud bezchybně odolávající Toffees přály ze všeho nejméně.

Do útoku se jim dnes dvakrát nechtělo, obrana taky nejlépe fungovala, když byla pevně uzavřená. A tak jakmile se Everton trošku odhodlal, přišla akce Silvy, jenž nejprve střílel do protihráče, aby záhy odražený míč bez rozpaků napálil do tyče. Právě dosud utlumený dirigent pak zařídil i druhý gól ManCity, když i proti třem protihráčům osamocen na útočné polovině udržel balon ve své moci a ještě vykouzlil geniální pas pro Milnera, který takto s radostí docílil svého prvního ligového zářezu v bleděmodrém dresu. Ani závěrečný chaos v defenzívě domácích - viz Savićův výkop Fellainiho pokusu z brankové čáry - potom ovšem Milnerův gól nepřetvořil ve vítězný.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United651022:516
2.Manchester City651019:516
3.Chelsea FC641112:713
4.Newcastle United63307:312
5.Liverpool FC63128:810
6.Tottenham Hotspur53029:99
7.Stoke City62314:69
8.Aston Villa61507:58
9.Norwich City62227:88
10.Queen's Park Rangers62225:78
11.Everton FC52126:67
12.Wolverhampton Wanderers62135:87
13.Arsenal FC62139:147
14.Sunderland AFC61237:65
15.Wigan Athletic61235:95
16.Swansea City61234:95
17.Fulham FC60424:74
18.Blackburn Rovers61148:134
19.West Bromwich Albion61143:84
20.Bolton Wanderers61058:163

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1001)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Zaschrona

Prvni Webbova holka, ktera mu dala kopacky musela asi byt fanynka Evertonu, jinak si to nedokazu vysvetlti..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mam ten pocit

Reagovat
vladis271

bola z Liverpoolu, to je isté.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

city vyhralo zasluzene....je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

To si snad delas pr..l? ZALOUZENE??? Nehrali spatne, to nemuzu rict, ale to, jak piskal rozhodci, mi totalne zkazilo pozitek z vitezstvi, ktery jem City prala. Cokoliv udelal Everton, tak pikal, ale jakmile by mel dat minimalne zlutou City, tak to prehlidl a delel jako by nic.

Reagovat
Mircu5

Reagovat
Zaschrona

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drenthe mě zatím příjemně překvapuje

Reagovat
miky10

Silva

Reagovat
Zaschrona

Silva byl uplne vymazanej ze hriste Rodwellem, vubec se k nicemu nedostal. Tedy, az do doby, nez Everton i Rodwell museli zacit utocit.. Nepochopim jak on mohl dostat cenu hrace zapsu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tos asi neviděl tu přihrávku...

Reagovat
Zaschrona

A kvuli jedne prihravce se dava oceneni za hrace zapasu? Ale asi ano, podle tohohle klice dostal loni oceneni hrace roku Bale, ze..

Reagovat
smazaný uživatel

Silvicka paradna prihravka na 2.g

Reagovat
madridcan

Zadarmo bod do tipovacky

Reagovat
juveforever

Super Mario sa trafil. teraz si bude myslieť že zlatá lopta mu neujde

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester city v cele premier league nezustanou dlouho, je jasne ze man united porazi stoke a vrati se do cela tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

No hale tím bych si zase tak jistej nebyl... Pokud bych měl najít tým, který by uhrál s United plichtu, tak by to pro mě byl právě Stoke.

Reagovat
PePiG7

i když bude remíza, tak MU má lepší skore a jde do čela

Reagovat
smazaný uživatel

stoke, aha..

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že PL nerozumíš

Reagovat
Willy Wonka

Asi tak

Reagovat
r.mrazik

ten Webb je opravdu tragicky rozhodci...

Reagovat
Manik...

Co ten Torres vyvádí??

Reagovat
FC Porto FC

nic na červenou kartu

Reagovat
miky10

To není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som cital ze Wenger este stale veri v titul

Reagovat
smazaný uživatel

dyť říkám furt,že je dementní.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja verim v UFO

Reagovat
smazaný uživatel

Ale UFO fakt existuje. Označení UFO neboli Unidentified Flying Object ke označení pro všechny letající tělesa, která nejsem schopni identifikovat.

Reagovat
madridcan

a ja dufam,ze Real nevypadne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Special Five uz pocital kolko bodov vam treba na zachranu a odvtedy ste uz nedali ani gol

Reagovat
madridcan

ved to

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, čo ma mrzí je to, že Carroll za tip-top super extra špičkový výkon nedal gól. Snáď 12 krát krásne sklepol spoluhráčom, bojoval, pressoval, v hre nohou bol na jeho výšku dobrý a dal tyčku. Mám to zapísano, možno aj viackrát ako 12 :))).... Škoda...

Inak dosť pekný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

nepríde aj nejaký Lucasovec sa pridať?

Reagovat
smazaný uživatel

Daj si ďalšiu facku, blbeček...

Reagovat
minoLFC

nj nudeme nechávať Carrolla(a Hendersona roky zohohrávať ako to robil Rafa u Lucasa...vtedy to vadilo, teraz nie, je to predsa anglan...Bellamy na striedačke už hlada golfovu palicu

Reagovat
smazaný uživatel

O čom točíš? Napíš nejaký pádny argument, PREČO Carroll nepodal špičkový výkon.

Reagovat
kiwwi

mozno to bol jeho najlepsi vykon v drese Liverpoolu, ale nic spickoveho som na tom nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo neurobil špičkovo? Mohli sme z jeho práce vyťažiť oveľa viac. Viazal na seba protihráčov, vyhral XY hl. súbojov, po zemi hral dobre, dal tyčku, sklepával. jeho výkon bol rozhodne špičkový.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

spickovy vykon utocnika je ked da aspon gol...takto bol len dobry

Reagovat
vitasrp

To mi připadá jako blbost, útočník nutně nemusí dát gól, aby se jeho výkon dal označit za špičkový. Suarez proti Boltonu třeba gól nedal, ale i tak byl nejlepší na place a jeho výkon byl parádní..

Reagovat
kiwwi

u ktoreho ako...Carroll je proste hrotak, on je tam od tych golov, Suarez hra volnu poziciu a ocakava sa od neho tvorenie a dobra medzihra

Reagovat
vitasrp

Dobře, Drogba je u nás taky hroťák a je tu od střílení gólů, ale loni na konci sezóny podával špičkové výkony i přes to, že sám branky nedával.. Mně prostě nepřipadá ten gól zas až tak důležitej, abych bez něj nemohl říct, že útočník hrál skvěle. Když v zápase udělá všechno dobře, má přínos pro hru a třeba vytvoří šance, není důvod jeho výkon pořádně nechválit. Gól pak už je třeba jenom třešnička na dortu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

No já nevím, Suarez ve svém životě nastřílel 3x víc gólů jak Carroll, tak nevím, od koho se mají čekat ty góly. Jak píše Oli, Carroll byl vynikající, kombinace po zemi na jedničku, hlavičku super, sklepával a dokázal pdoržet balon, při obranných standartkách 2x odvrátil míč, dal tyč. Nejlepší jeho výkon za celých 8 měsíců. Už tomu fakt chyběl jenom gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa je trápne a dokonca by som povedal, že hlúpe takéto zovšeobecňovanie, ktoré sa na nás zo všetkých strán valí, z každej jednej oblasti ľudskej činnosti - na druhej strane je veľmi ľahké a pohodlné vidieť len prvý plán...

Pozerať sa na futbal len tak, že obranca je na to, aby bránil a útočník na to, aby dával góly, podľa mňa nie je namieste (obzvlášť v dnešnom futbale) a k nijakému uchopeniu problému nevedenie ..

Takisto, ak to dokážeš, skús sa na to, čo píšem pozerať z inej optiky - nie z tej, ze ti niečo vkladám do úst, ale skôr ironizujem logiku v akej sa pohybujes, resp. naznačujem, kam smeruje .. nebudem ťa presviedčať o tom, že Carroll je špičkový útočník, len zopakujem, že pre LFc môže byť veľmi prospešní (keď tím sadne, zohrajú sa hráči a NAUČÍME sa využívať jeho prednosti, nie bezhlavo nakopávať - veď on niečo vymyslí)....

Viem si samozrejme predstaviť na poste útočníka namiesto Carrolla veľa dalších hráčov, ale vybavuje sa mi len málo, ktorí môžu odovzdať pre tím toľko, čo on...

Hlavne sa nepozeral na jeho výkony skrz jeho cenu, to každý vie, že takú cenu nemal, nemusíš to tu opakovať ako papagáj...

Toto som písal minule miňovi...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

zápas pekný...ale pre nezainteresovaneho divaka...ja som teda poriadne trpol v druhom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Jj takú 15-20 minútovku násť dosť tlačili, aleboli sme väčšinu zápasu lepší my...

Reagovat
smazaný uživatel

*nás

Reagovat
Arbiter

Torres Ramires Diiiiiiidier

Reagovat
minoLFC

V prvý polčas ok, ale v druhom sme to zas vypustili. To si v ďalších dvoch derby nesmieme dovoliť!

Nabudúce už Bellamy do hry.

P.S.: Luis je z tých striedaní už frutrovaný

Reagovat
vladis271

ja som čakal, no čakal, bol som presvedčený, že pôjde dole Adam. Striedať Luisa bolo riziko, ak by Woloves vyrovnal, tí kopáči by sa zosypali aj akákoľvek naša nádej na 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Nando dá 2 goly za sebou a pak vyvede takovou blbost teď bude minimálně 2x (pokud se mýlím opravte mě) chybět to je škoda aspoň dá gola eště v LM,ale sem rád,že se mu začíná dařit.

Reagovat
miky10

Třikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, ale nejvíc potrestanej je za to sám Fernando, kterej mohl dneska v klidu dat hattrick, což by ho dostalo do větší pohody. Ale na co by kdyby se nehraje, udělal kravinu, což se stává a jde se dál. Gólů bude mít možnost dat ještě nespočet a věřím, že na konci sezóny bude figurovat mezi top 3 střelci ligy (tipoval bych trojice Rooney, Agüero a Torres jakkoliv uspořádaná). Každopádně letos už od přípravy ukazuje, že je po poměrně nepovedené loňské sezóně zpět a může se rovnat s nejlepšími. Letos zatím naskočil do všech 7 zápasů Chelsea (s výjimkou Carling Cupu), z nichž odehrál víc jak 80 minut pouze ve 4, ale až na myslim 2 zápasy patřil vždy k nejlepším na hřišti (United, Leverkusen, Stoke, ...) a dal i 2 góly, kterých však mohlo být i víc ... Poslední tři zápasy měl mimořádně povedeny (proti Leverkusen skvělý výkon a asistence na oba dva góly; proti United perfektní výkon + gól; dnes stihl předvést taky slušný výkon a gól...), ale ve dvou z nich bohužel vrhl na svůj výkon poměrně velký stín (proti United neproměněná šance a dnes ta červená). Každopádně to je fotbal a někdy se na jednoho hráče snese opravdu všechno... To teď platí o Fernandovi, ale nebál bych se, že ho to nějak poznamená. Jeho výkony šly opravdu nahoru a pomalu se může opět měřit s nejlepšími ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ten první poločas byl zapotřebí? Hlavně doufám, že se na něj ted zapomene a z euforie nás příští tejden bude muset vytrhávat uvědomělejší soupeř...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez Dalglish

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez top výkon, ale čo zas robil po tom striedaní? Čo si o sebe myslí?

Reagovat
kiwwi

vas to este prekvapuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

já sem říkal, že je too píííííííííííííča

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak tvoja mamka

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal prosím tě? Díky

Reagovat
kiwwi

debila zo seba

Reagovat
smazaný uživatel

To si mě moc nevysvětlil trošku popsat situace by nešla? To se čertil,když ho střídal jo?

Tak to se KD asi líbit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ty si radšej komentuj ten výkon Man Shitu proti Stoke lebo už nemôžem čítať tie tvoje stupidné komentáre...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si o sebe mysli ? ? asi to že bol najlepši hráč v zapase ...vo všetkych činnostiach vynikal nad ostatnymi a aj tak bol vystriedany

Reagovat
kiwwi

a? ma prist, podat manazerovi ruku a sadnut si k spoluracom na striedacku...a nie pri podavani ruky sa pozerat do blba, hodit na zem flasu s vodou, obebat nou spoluhracov a nasraty tam sediet do konca zapasu...taku facku by si zasluzil ze az

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A ještě po hvizdu nasraně utéct hned do šatny jako první.

Reagovat
kiwwi

tak niekto prvy musi ist

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, ale snad chápeš, jak to myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

daj si facku sám....

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som rád že je nasratý keď ho Kenny stiahne! O tom to má byť!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ale to bolo až priliš prehnane

Reagovat
smazaný uživatel

ale boha čo bolo prehnané? no tak si kopol do flašky a čo! je nasraný že nemohol ešte pomôcť tímu! to mu vyčítaš??? sa preber aj s oliverom...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas potěšil, po delší době výhra o 3 góly a o to víc nás může mrzet Blackburn.

No a příští týden derby, mám z toho docela strach...

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Liverpool!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak tady každý mele jen o tom "svojim" klubu....to je diskuse

Reagovat
Liquid

po 6.kole Bolton poslední, to před sezónou netipoval nikdo, los měli těžký, ale stejně jsou 3 body z 6. kol zoufale málo

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
Liquid

dal góla a ty se mu směješ

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak dlouho si nezahraje

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 matche

Reagovat
smazaný uživatel

První polovina byla utrpení, takhle si nemůžem dovolit hrát. Nikdy. Pomalá kombinace někde na půlce, prakticky žádnej pohyb bez míče, nic překvapivýho, tak se prostě nedá uhrát nic lepšího, než remíza. Druhou půli to bylo, díky včasnýmu gólu, o poznání lepší, Bolton to musel víc otevřít, což hlavně Theovi pomohlo a výsledek z toho byla červená karta pro Bolton. Po tom, co Persie dal svůj jubilejní gól (gratulace), už se v podstatě dohrávalo a třetí gól visel ve vzduchu a nakonec tam padl (když už se Song trefí, tak to stojí za to).

Pochvala pro Wojtu, za to, že nám zachránil krk už ve druhý minutě parádním zákrokem, Persiemu za to, že upletl z hovna bič a zlomil zápas, Songovi za gól a krásný kolmice a Walcottovi za asistenci a neustálé nebezpečné náběhy za obranu. Mohl dát i gól, bohužel se ukvapil.

Naopak Gervinho fakt neřeší finální fázi dobře, na tomhle musí zapracovat, protože jinak je týmu k hovnu. Ramsey byl první půli na ručník víc, než kdokli jinej, ale druhou se zvedl a měl parádní momenty.

A nechápu, proč Wenger mluvil o Oxovi, jakože by mohl nastoupit. Když ani nenaskočil za rozhodnutýho stavu, tak nevim, v jakym taktickym plánu mohl figurovat...

Reagovat
fantomas

Dál bych ještě přidal palec pro Sagnu. Jeho konstantní výkony mi v týhle těžký době zněj jako rajská hudba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to taky. Sagna si prostě vždy odvede svou práci a podle mě je prostě nejstálejší a nejpolehlivější pravej bek na ostrovech.

Já mám těch poznatků ještě mnohem víc, ale už se mi to nechtělo dál psát, ještě bych to měl pak dlouhý jako vitasprs.

Reagovat
smazaný uživatel

*nejspolehlivější

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

vitasprs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To ale neni nový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to nebol preklep? to vidim prvykrat

Reagovat
vitasrp

Já už to tu viděl tolikrát..

Reagovat
fantomas

Hehe...to my sme se jednou takle s Chazym nudili a vymysleli sme snad tři nebo čtyři různý zkomoleniny visratpovy přezdívky. Ale o autorský práva se soudim nebudu, sem hlavně rád, že to přežilo.

Reagovat
fantomas

*soudit

Reagovat
smazaný uživatel

vitasprs je totiz muj vynalez

Reagovat
fantomas

No to určitě neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

http://is.gd/GfIIS7

Z tohohle mi vyplývá, že máš tu připravenost vytrženou z kontextu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám, no.

Ale tak stejně mě to mrzí. Když už na lavičce nebyl Park, tak jsem se těšil aspoň na Oxlade-Chamberlaina...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu fanoušky Chelsea že z toho 3-zápasového distancu pro Torrese dělaj takové neštěstí. Drogba se předvedl v hodně dobrém světle a mohl by se vrátit do výborné formy a takhle kdyby se s Nandem přetahoval o pozici jednoho hroťáka.. no nevím, podle mě by to bylo jednoznačně na škodu. Takhle si pro příští měsíc rozdělí role, Torres number one striker pro LM, Drogba pro PL

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, kolik dostane stopku. Ale dělá se z toho zbytečně moc věda ... Kolikrát takovou kravinu hráči udělají. A týká se to kohokoliv, ať už Ronalda, nebo i z vlastních řad Drogby, kolik ten už podobných kravin udělal... A moc dobře si vzpomínám na podobnou situaci, kdy se takhle hloupě nechal vyloučit Frank Lampard proti West Hamu, kdy jsme po asi 20 minutách vedli už 3:0, navíc Lampard se zapsal taky mezi střelce ... a pak naprosto hloupě oplácel a šel ven ještě hrubo před koncem prvního poločasu ... Tohle se prostě stává, ale on je to Torres, kterýmu se nepovedl jeden půlrok a tak se do něj rozhodli všichni rýt... Kdyby to byl třeba Ramires, Meireles nebo momentálně všemi milovaný spasitel Mata, tak by nad tím každej mávl rukou a řekl si "stane se" ... ale že je to Fernando, tak si do něj každej rýpněte . Popravdě je mi ho celkem líto. Konečně se mu začalo dařit, už ale předtím měl několikrát smůlu a teď ty poslední dva zápasy ... Ale jak jsem říkal, nepochybuju, že se z toho dostane a jsem si jistý, že bude patřit opět k nejlepším

Reagovat
vitasrp

Lampard tehdy taky nic výraznýho neudělal, akorát odstrčil ze sebe Boa Morteho, kterej se na něj nějak sápal.. Bohužel asistent tehdy neměl brýle a hlavnímu nahlásil, že Lamps někomu natáhl, proto dostal redku.. FA mu ale trest po shlédnutí videozáznamu taky zrušila..

Reagovat
smazaný uživatel

No ... že by nic neudělal, prostě oplácel a to bylo očividny. Že ho Morte pomalu kopl do kulí, to rozhodčí neviděl, ale prostě to byl taky takový zkrat hráče. Chtěl sem tím jen říct, že se tohle může stat úplně komukoliv a je to normální...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool musí jasne Luisovi ukázať, že toto sa nebude tolerovať... HRÁČ NIE JE VIAC AKO KLUB.

Reagovat
tomasinho

To každopádně, nemůže se chovat jak uražený mladý parchant.

Reagovat
smazaný uživatel

ty už sa upokoj tigrík! sereš ma viac jak Fico a to už je čo povedať!

Reagovat
tomasinho

Někdo si tady ucintává ze Suareze co? A bere jednoho hráče jako něco víc než jméno klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čo vy tu zasa viťahujete??? čo je na tom keď je hráč nasraný že nemôže pomôcť tímu??? beriete to až moc prehnane...nechápem vás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Idem hrať Mafiu. Nani dá v 3. minúte gól a Stoke sa zosypú.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tež ale jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jak již tady bylo zmíněno, týmový výkon hodně průměrný, hlavně v druhé půli po inkasovaném gólu. S trochou smůly to mohlo dopadnout hůř. Každopádně výborné výkony Suareze a Carrolla, dneska jim to šlo oběma náramně, potěšil i návrat Gerrarda či krásný pas Enriqueho. Zklamáním byla opětovná očividná nedůraznost ve středu hřiště, Lucas s Adamem spolu prostě NE. Jinak ještě mimofotbalově na facku Suarez, za to, jak se chová neprofesionálně, bych mu hned napařil pokutu.

Reagovat
patas92

co udelal Torres? diky

Reagovat
fantomas

Nechal se vyloučit.

Reagovat
patas92

jo toho sem si vsiml, ale po jakym zakroku?

Reagovat
fantomas

Prej hloupej obounožní skok do soupeře někde u půlící čáry. Prostě hloupost.

Reagovat
niflheim

Jsem čekal, že na obrázku bude RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

Still UNBEATEN!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

a ty si sa bal ze nebudete ani v prvej desiatke

viem ze je len zaciatok sezony ale fakt vyzerate na to ze to v pohode zmaknete

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se toho porad stejne, a porad opravnene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, nasrali ste ma, moja analýza výkonu Carrolla (zápisky).

Vyhral HS, sklepol 7.

Center 34, 9 vyhral HS - naviazal na seba protihráča, odrzená lopta, 19 ťukol 26 - strela gól. 9 má prsty v góle.

Pekný pressing, vybojovla loptu, išiel s ňou do 16-ky, zblokovaná prihrávka...

Vyhral HS, sklepol na 7 - offside.

9-7 dobrí v kombinácii.

21 prihral doprava na 9 - šiel vľavo po lajne, pekný center na 7.

Vyhral HS pri ŠS súpera.

Vybojoval loptu pre 7 - offside.

Koniec polčasu, skepol na 7 - offside.

-----------------------------------------------------------------------------

Vyhral HS, sklepol 7.

Center 19 na 9 - HS - tyčka.

Vybojoval na vlastnej pólke loptu pre 7,. 7, 26, 14, 19 idú proti tušim 3 obrancom súpera. 7 prihráva 26, ten 19 - zľava ide na brankára, strela - brankár krásne chytil...

Vyhral HS pri ŠS súpera.

Vyhral HS, podržal, prihral 21 - strela, tesne vedľa.

19 center na zdnú tyč na 9, veľká snaha, skončil na tribúne(!!!)

19-7-9 dobre kombinujú pred 16-kou súpera.

Vyhral HS, sklepol 8, strela nad.

Koniec zápasu, mal šancu, ale obranca ho dobre pozične vykryl a 9 to prekombinoval.

*HS - hlavičkový súboj

ŠS - štandartka súpera.

Btw. Takto si zapisujem všetkých hráčov a násldne robím hodnotenia na lfcway.com

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYY CARROOOOOLLL LIVERPOOOL NUMBER 9!!!!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Při tom zapisování u každého hráče si ten fotbal musíš vysloveně užít

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa to stihnúť, mám v tom prax. Píšem jak drak... Keď mi niečo újde, pozriem si HG...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by to teda strašně nebavilo, na fotbal koukám kvůli tomu, že mě baví, chci si užít hru a ne čekat, až dá Carroll hlavičku a rychle si to zaznamenat na papír. Chápal bych to ještě u nějakýho týmu, kterýmu nefandím a za tu statistiku dostanu řádně zaplaceno, ale jinak si takhle kazit zážitek z tak krásný hry (to nemluvím konkrétně o Liverpoolu ) NIc ve zlým...

Reagovat
smazaný uživatel

Platí to, čo som ti napísal. Sledovať stíham...

Reagovat
smazaný uživatel

A, mám všelijaké značky. Skratky atď...Zas nepíšem celé vety... Keď vieš ako na to, dá sa to v pohode stíhať... Mňa to baví... Aspoň si môžem povedať, kto robí obejktívnejšie hodnotenie ako ja? Samozrejme nič neni obejktívny názor, ale dá sa povedať, že sa to snažím čo najobjektívnejšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
papos182

A ted, prosim, co pokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tú poslednú šancu, ktorú mal na konci zápasu (chcel až moc dať gól, lebo mal smolu, trochu bol možno frustrovaný). To som spomenul. Ďalej už len málo vecí, ktoré nestáli za to, aby som to zapísal... A 100% hlavičkových súbojov nemôže vyhrať :), prehral ich tušim 3... A ešte tá tyčka, ale to je skôr smola....

Ke´d niečo zístíš, napíš.

Reagovat
EL Gringo

LIVERPOOL

Reagovat
Azza

Proč nehraje Huth

Reagovat
smazaný uživatel

Berba hraje? Tak to se jdu divat

Reagovat
smazaný uživatel

dost ofenzivní lávka united. kdo by asi tak šel na stopera kdyby se dnes třeba Ferdinand zranil?

Reagovat
nemamvasrad

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo by šel místo něj pak na DM?

Reagovat
Y.Cabaye

Děkuji West Hamu za to, že k nám pustil Dembu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Na fromsport se mi vsechno seka

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
C-M@ster

Parádní, dík moc. U všech ostatních sopcast odkazu mi psalo, ze channel je off.

Reagovat
Tomekcz

penalta mic vubec nehral

Reagovat
smazaný uživatel

není na tohle live chat??

Reagovat
niflheim

Penalta

Reagovat
vitasrp

Jasná pentle, tohle měl sudí určitě odpískat + červená pro Woodgatea.. Ještě že to nefouk, to by bylo hotovo ve třetí minutě..

Reagovat
C0br

Prasata

Reagovat
Tomekcz

si delaj prd...? ted zas Evru

Reagovat
niflheim

Whelan

Reagovat
kiwwi

jebe tym hracom Stoke????

Reagovat
Mastný Chobot

Jupííí, prídem domov a čo nevidím. Robin a Alex góly, čisté konto. Super. Viete o nejakej stránke, kde by sa dal stiahnuť záznam, lebo v tomto sa nevyznám.

Reagovat
-PeCa_08-
Reagovat
Mastný Chobot

dík.

Reagovat
niflheim

Bože to bude hrozný zápas

Reagovat
C-M@ster

Jones

Reagovat
kiwwi

Jones je proste uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Phila Jonese je radost sledovat

Reagovat
Tomekcz

super Javier zas zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

dEst

24.09.2011 12:41

Doufám ve 4-4-2 s Craigem a Stewem na krajích. Náš nějvětší problém zatím až na zápas s boltonem byl v koncovce. Takže očekávám bud tak 2:1 a nebo to prolomíme a tu sranda obranu wolves zníčíme.

Jako bych to neřikal.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea si ten zápas s auty od Stoke a s Crouchem asi užije

Reagovat
Swarley

kde je Wazza?

Reagovat
niflheim

podkolení šlacha

Reagovat
Swarley

a jééééje...na jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

2 měsíce mimo...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

kdy kde??jaktože jsem to nikde neregistroval??

Reagovat
smazaný uživatel

Na LM ho máte zpět...

Reagovat
fantomas

Takže sis dělal prdel?

Reagovat
Tomekcz

prej rikal ze chce nastoupit, ale SAF ho nenechal.....

Reagovat
Swarley

neser, už jsem se lekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Na tréninku. Je to čerstvý, z dneška.

Reagovat
Swarley

to hraje na hrotu Owen s Berbou?

Reagovat
Tomekcz

bohuzel zatim dost spatny

Reagovat
Mastný Chobot

fuck, moja fanta je v koncoch.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na jaký pozici hraje Adam Jánoš?

Reagovat
kiwwi

nasi fans

Reagovat
niflheim

No zatím tam Wazza kurevsky chybí

Reagovat
fantomas

Nebaví mě to bez něj. Asi vydržim jen poločas.

Reagovat
niflheim

Hlavně kolikrát mi přihrávkama připomíná Scholesyho - rovněž velký přehled, přenášení z jedné strany na druhou, vynikající passy do běhu.

Reagovat
Swarley

on je klíčový pro naši hru...bez něj to bude těžký, ale i tak to ten tým musí zvládnout...nemůžeme stát na jednom chlapovi...

Reagovat
fantomas

Ještě je tu Nani no...

Reagovat
Swarley

už vypadá, že je ve starých dobrých kolejích...i ten gól proti Chelse i tenhle...nádhera

Reagovat
Swarley

Naniiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! už to vypadalo, že letos bude bez formy a Young ho zastíní, ale doufám, že už je zpátky...i minule byl dobrý...

Reagovat
niflheim

Naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
miky10

Nani

Reagovat
Tomekcz

Nani co sem ho vyndal z fanty tak pali jeden za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Naniiiii

Reagovat
C0br

hoho

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je král...

Reagovat
Swarley

De Gea!!!vidíte to idioti??

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

tak to je jen pro místní idioty, kteří hledají jeho každou chybičku a potom s oblibou mnohé jeho zákroky zapomínají...jen jim to důrazně připomínám, není v tom nic víc oni určitě tuší, koho se to týká...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nic

Reagovat
kiwwi

tento rok ho ocenenie hrac sezony neminie

Reagovat
smazaný uživatel

ještě je tu Silva.

Reagovat
fantomas

Good "old" MU.

Reagovat
C-M@ster

Takhle davam goly ve Fife, Nani!

Reagovat
niflheim

De Gea

Reagovat
C0br

David

Reagovat
Tomekcz

De Gea

Reagovat
Godwinson

S tím Torresem je to smutný příběh ... taková ohromná hloupost (ne, že by hráč Swansea za simulaci žlutou však nezasloužil) ,)

Reagovat
Counter

De Gea ZaSzczesnil

Reagovat
fantomas

Místo zazářil, zaszczesnil...to by se mohlo ujmout.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě síla MU.. my do nich bušili, nedali neskutečný šance, MU hraje nic moc a dá gola.

Reagovat
niflheim

No co tam nedal ten Henderson...to bylo něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez taky.

Reagovat
miky10

A Downing

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nevím teď, nějak si to nevybavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam.

Reagovat
fantomas

Nice!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo takový zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Nani klasa De Gea Už vypadá celkem jistě

Reagovat
fantomas

No zas po jednom supr zákroku nemusíme hnedka řikat, že vypadá jistě. Ta jeho simulace faulu v šestnáctce mu taky nemusela projít a byl by opět za blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva Ale ten pád byl komedie. To se musí odnaučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co řikáš po druhym supr zákroku?

Reagovat
fantomas

Nic jinýho. Supr zákroky tu jistotu dělaj jen tak z 50% maximálně a na těch zbylých 50 ještě teda z mýho pohledu nezapracoval. Ty standardky sou pod jeho velenim strašidelný.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, při rohach trnu hrůzou...

Reagovat
Tomekcz

tak vsechno nam tam nespadne

Reagovat
hefy

De Gea hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze si pak to sebevedomi zase srazi tim, ze se nedostane k nejakymu centru a dostane z toho gol.

Reagovat
Swarley

no to je už bohužel věc druhá jak ho vidím vybíhat, tak jsem nervózní jak sáňky v létě...no dnes to pro něj bude křest ohněm...

Reagovat
hefy

Dobře, že hraje z United. Tam nákej centr nerozhoduje zápas.

Reagovat
niflheim

De Gea

Reagovat
Tomekcz

ale pri tech rohach je komickej

Reagovat
niflheim

Nedostal se k míči přes Delapa. To se může stát každému. Podle mě vysoké míče nejsou zas takovým problémem pro něj - třeba proti WBA jich chytnul hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se před něj postaví Crouch nebo hovado typu Wilkinson tak to působí komicky no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hrajeme pěknou tužku, povedna se nám jedna akce a gol Nebýt Davida tak sme v řiti...Berba a Owen jsou uplně invisible

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě rozdíl mezi nama a United ... My do Stoke bušíme celých 90 minut, šancí plno ale gól nedáme. Vy hrajete (nechcu říct špatně!!!) nic moc, ale góly přichází... To ostatně ukázal i náš vzájemný zápas... A jak to všichni pořád přičítají rozhodčím a štěstí, tak s tím nesouhlasím. Proti nám se to sice částečně za štěstí považovat dá (malej ofsajd, parádně sedlá střela, původně ofsajd ... a odraz ... z 3 střel 3 góly ... to už trochu toho štěstíčka chce) ... ale v celkovym měřítku vaši efektivitu a hlavně schopnost otáčet zápasy a rozhodovat v posledních vteřínách obdivuju. Palec nahoru

Reagovat
M0rb1D4S

Dneska při zápase Chelsea byl ten začátek pomalejší, díky obraně Swansea. Když jsem se na to díval, tak mě až bolely oči, protože pokaždé když jsme dostali míč, zatáhli se všichni včetně útočníků do obrany a jejich rozestavení v tu dobu jednoznačně 10-0-0.. Potom to prolomili teda Mata s Torresem a od té doby už to museli trošku otevřít..

Reagovat
hefy

Jones je sice skvělej, ale proboha (!!!), co to má na tý hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nemoderní vidlák, no

Reagovat
hefy

Typickej anglickej redneck.

Reagovat
fantomas

Někde na kiwwiho webu psali, že božskej účes.

Reagovat
hefy

No to je prostě neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to připadá v pohodě. I když je fakt, že já jsem z Arsenalu zvyklej na jinej standard.

Reagovat
miky10

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Už by toho Naniho mohl koupit real třeba...

Reagovat
Swarley

ještě tak dva roky zpátky jsem si to říkal taky, ale teď...ještě bych si ho nechal

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ho prodat za 80 mil a koupit dva podobné

Reagovat
fantomas

Třeba Drentheho a Quaresmu.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě jde spíš o to, že po Nevillovi přebral vedení v nejvíc nesympatickým hráči. Docela o parník.

Reagovat
fantomas

Ten Owen je úplně zmatenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je pomalej.

Reagovat
smazaný uživatel

No na ligu uz nestaci delsi dobu.

Reagovat
niflheim

Ale lepší tam poslat ho než Machedu

Reagovat
fantomas

No tak na druhou stranu Macheda se možná s 20% pravděpodobností ještě může v PL rozvinout, Owen už na ní jen víc a víc nebude mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda by měl na PL leda kdyby se fotbal hrál jako tahovka. On je líný běhat.

Reagovat
fantomas

A Owen je co? Nezpracoval jedinej balon, v nábězích ho nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

On obvykle běhá, je to skoro to jediné co dělá. Buď utíká k brance s balónem a nebo ho nemá a utíká k brance s tím že ho cestou dostane.

Reagovat
fantomas

No, dneska to tam ale moc nevidim právě.

Reagovat
niflheim

No aby nedopadl jako Rossi. U nás se pořádně neprosadí a jinde se z něho stane hvězda.

Reagovat
fantomas

To je klidně možný. Pokud teda nemluvíš o Owenovi.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam dát Welbecka

Reagovat
fantomas

Asi se ještě po zranění tak necejtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hraje nic moc. Otázka je jestli je to tím že nehraje Rooney a nebo tím že hrajem na Stoke.

Reagovat
fantomas

Od obojího trochu.

Reagovat
Tomekcz

Jones kdyz se rozebehne, tak je to parada

Reagovat
Swarley

tak to by mohl vzít na ramena Owena, aspoň by se jednou za zápas rozběhl...

Reagovat
C0br

Jones je blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je hroznej cigán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

sam sobě palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale to že je cigán souhlasiš?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná že nějakej českej Nani je i ve Varnsdorfu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z dvojice Berbatov-Owen by měl United opustit. A upřímně je mi jedno, který z nich by to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

6 útočníku je celkem luxus, nemyslíš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Při tolika zápasů ani ne...navíc Owen je jen taková výpln a do zápasů v CC se hodí. Macheda na to nemá a Diouf taky ne. Zbývají tak Rooney, Berbs, Chicha a Welbeck do důležitých zápasů, což je akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, na co podle tebe Diouf nema, ale na to, aby byl v MU hodnotnym nahradnikem, ma urcite.

Reagovat
Swarley

nevim proč ho SAF nevyzkouší...dnes bych ho tam dal na místo Owena hned...

Reagovat
iamek

Diou je presne urocnik pro PL ... Sanci si zaslouzi. V priprave se mi moooc libil. Za to Macheda to je tragikomedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf na PL určitě má, ale na základ v MU nemá, tak sem to myslel. Jinak samozřejmě je lepší než Macheda

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, Diouf na PL ma, Owen ne, a stejne by sis radsi nechal Owena, protoze se trefuje v Carling Cupu. Zvlastni.

Reagovat
Tomekcz

Diouf se me libil uz na hostovani v Blackburnu, a v priprave dal taky dost golu,doufam ze mu SAF da sanci.

Reagovat
iamek

Macheda neni utocnik. Macheda je parodie na fotbalistu ... Zraneny Rooney, Hernandez a po zraneni je Welbeck ... Owen taky nachylnej na zraneni ... Berba je pro manche porad uzitecny a Diouf se mi libil v CC na kridle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no. Rooney, Chicha, Welbeck, Berbatov by mi přišlo akorát. Diouf se mi líbí, ale myslím, že by byl užitečnější pro jiný tým v Premier League. Osobne útok Rooney-Welbeck se mi líbil nejvíc.

Reagovat
niflheim

Sezóna je dlouhá a náročná. Musí se počítat se zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád se držím názoru, že 6 útočníků je i na MU zbytečný luxus. Já jim sice výplaty neposílám, ale i tak...

Reagovat
niflheim

Tak hrajeme i hodně soutěží a někteří hráči musí odpočívat. Navíc třeba Danny i Diouf umí hrát na křídlech.

Reagovat
fantomas

Éj...éj...éj...úúúúú!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

300. pro byvalyho kladivare Dembu Ba

Reagovat
niflheim

Celkem zajímavé, že se nám zranili hráči skoro v každém zápase. Tedy kromě Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta vaše špatná lékařská práce... Harga by mohl vyprávět...

Reagovat
niflheim

Ten se k těm krysám v City hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Goals Games Average

1. Thierry Henry 226 370 0.61

2. Ian Wright 185 288 0.64

3. Cliff Bastin 178 395 0.45

4. John Radford 149 475 0.31

5. Ted Drake 139 184 0.76

6. Jimmy Brain 139 232 0.60

7. Doug Lishman 137 244 0.56

8. Joe Hulme 125 374 0.33

9. David Jack 124 208 0.60

10. Dennis Bergkamp 121 423 0.29

11. Reg Lewis 118 176 0.67

12. Alan Smith 115 347 0.33

13. Jack Lambert 109 161 0.68

14. Frank Stapleton 108 300 0.36

15. David Herd 107 180 0.59

16. Joe Baker 100 156 0.64

---

17. Robin Van Persie 100 238 0,42

Tak kam až to letos dotáhne? Na Lamberta by měl. Na Smithe by mohl. A pokud v létě neodejde, Top10 mezi historickými střelci Arsenalu by ho minout rozhodně neměla. A nejspíš bych mu to i dost přál, i když by odtamtud takhle vyšoupl Bergkampa...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo by trochu smutný, že by tam nepatřil Dennis, ale jestli ho někdo má vyšoupnout z TOP 10, tak ať je to Robin. Já doufám, že zůstane (a tudíž ho určitě vyšoupne). Sice to pro něj musí být strašná frustrace, hrát teď za nás, ale o to by z něho byla větší legenda, kdyby to tu vydržel.

P.S. Ať se jde j mrazik bodnout

Reagovat
fantomas

Co řikal Mrazík?

Bylo by to dost smutný no, ale jak řikáš...ještě kdyby se mu to povedlo s páskou na ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on ho strašně kritizuje a považuje za průměráka...

Reagovat
fantomas

A nemyslel to ze srandy, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

No, já nevim, on to tvrdí docela dlouho a nezdá se mi, že by to myslel ze srandy.

Reagovat
fantomas

Fu...blázen.

Reagovat
Counter

Ne, opravdu ho nemá rád

Reagovat
Counter

V tomhle roce 21 gólů ve 23 zápasech, jestli takhle pojede dál, budu si muset koupit několik klobouků, ať mám ještě čím smeknout... Pokud se vážněji nezraní, klidně se na Dennise může dotáhnout ještě v této sezoně.

Reagovat
fantomas

Noo, že dá ještě 21 gólů, tomu fakt nevěřim.

Reagovat
Mastný Chobot

A to v tejto sezóne nemal na začiatku ale vôbec dobrú formu.

Reagovat
Counter

A to je statistika jen co se PL týče. Persie těch zápasů může do konce sezony odehrát spoustu, myslím, že na takový počet má.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohohle Dembu Ba jsem se těšil! konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Nani jede jak drak.

Reagovat
C-M@ster

Rooney ma problem s kreckem? Nebo ja rozumim "hamstring problem".

Reagovat
Swarley

Reagovat
miky10

Podkolenní šlacha

Reagovat
smazaný uživatel

Zadni stehenni svaly.

Reagovat
miky10

Ok, sorry

Reagovat
fantomas

Znamená to to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznamena, upon je jen cast svalu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

kde studujes?

Reagovat
Counter

Neodporuj medikovi

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Konečně kafe...

Reagovat
Tomekcz

to uz Young trosku prekombinoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no a je po srandě...

Reagovat
Swarley

tohle byl jasně Jonesův chlap...on září směrem dopředu, ale směrem dozadu mívá okýnka...

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet!

Reagovat
miky10

Crooouch!

Reagovat
niflheim

Ach jo...

Reagovat
C-M@ster

Kurva

Reagovat
Tomekcz

kazdej centr smrdel a ted se jim to povedlo

Reagovat
fantomas

Hehe, a De Gea schlazen. Pro tohle si golman klidně mohl dojít...

Reagovat
Counter

Jones, De Gea

Reagovat
Mastný Chobot

odszczesnený?

Reagovat
Counter

Nemůže přece szczesnit neustále, na víc než záblesky se zatím nezmůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra.

Reagovat
Mastný Chobot

Asi prvý a asi aj posledný krát v živote: Potters!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A De Gea stal na care jako oparenej, jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo čekat...gol z rohu

Reagovat
vladis271

Crouchie

Reagovat
smazaný uživatel

rychlejší

Reagovat
niflheim

Tak toho Owena asi jen tak nesundá

Reagovat
smazaný uživatel

Crouchie

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Tak teď jsem málem porodil

Reagovat
fantomas

Ty vole, Crouchieee!

Reagovat
smazaný uživatel

No, alespoň se to na něm nepodepsalo.

Reagovat
Tomekcz

Jestli zas Naniho neozari, tak 3 body nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra musím jít do hospody, no, snad vyhrajem.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Delapovi bych dal kartu za zdržování

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je prostě hrozný tintítko...stačí když si při rohu někdo před něj stoupne a už nemá šanci vyběhnout, i když ted jí měl no

Reagovat
vladis271

čítal som tu niekde, že vraj vaši fyzioterapeuti makajú na jeho svaloch. Zatiaľ to vyzerá skôr ako by ho poznačilo dlhodobé užívanie metamfetamínu.

Reagovat
Mastný Chobot

oproti Hartovi vyzerá jak palica na rajčiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Todle Berba loni daval.

Reagovat
niflheim

Taky jsem si říkal...tohle dělá ten malý počet odehraných minut...chybí mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck už se rozcvičuje, jsem v klidu

Reagovat
niflheim

Chce to nápad...Anderson out, Giggsy in.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck, Giggs a Park in...Flecht, Andy, Owen out

Reagovat
smazaný uživatel

To neni Community Shield.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

come on city !!! (stoke)

Reagovat
smazaný uživatel

no i ty dalsi city budou mit radost kdyz to tak dopadne

Reagovat
Swarley

Owen dolů nebo mě švihne...to že není schopnej se rozběhnout - beru...to že si nezpracuje balon - beru...ale aby absolutně nemakal a když balon ztratí, tak se jen zastavil a začal rozhazovat rukama...to už je i na mě moc...

Reagovat
Mastný Chobot

že by striedal hráč, kt. prišiel na ihrisko tiež vystriedaním? To sa nevidí moc často. Ja som to naposledy videl asi u Ebouého a to bol zároveň jeden z najhorších okamihov mojej fanúšikovskej kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne, když tam šel kvůli zranění?

Reagovat
niflheim

Owen ty jsi ale kus hovna

Reagovat
niflheim

Teda za ten dnešní zápas...takové dobývání není nic pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck nástup, Owen okamžitě dolů

A oživit zálohu bud o Giggse nebo o Parka a Fletcher dolů

Reagovat
Bayern +

Stokeeeee! Udržet, nebo otočit !

Reagovat
niflheim

Woodgate ... tohle se taky mohlo písknout.

Reagovat
Tomekcz

uff, tohle letet kousek vedle tak De Gea nema sanci

Reagovat
niflheim

Rukáááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten rozhodčí mi připomíná ztraceného důchodce?

Reagovat
Mastný Chobot

Trochu OT: ten Lalkovič si to v tom Doncasteri zatiaľ pekne dáva. Z neho by molo byť aj niečo viac ako zo Stocha.

Reagovat
Tomekcz

...... co vic chce!!! jasna penalta

Reagovat
C0br

On tam nechal Owena?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Ty vole dvě jasné penalty, další jedna se mohla písknout...to už si doprdele dělají prdel? Ten rozhodčí je absolutně k smíchu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky se mohla písknou minimálně jedna proti vám

Reagovat
Mastný Chobot

sranda, keď sa to raz stane aj United, ne?

Reagovat
niflheim

Oh come on...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Young dolů? To snad nemyslí vážně

Reagovat
pajamu

Tak to je moc, kde viděl ten ofsajd?

Reagovat
Tomekcz

tam vubec neslo o ofsajd, ale o tu ruku

Reagovat
Swarley

tu ruku bych nepískal...

Reagovat
pajamu

Ale pískal ofsajd, který přišel až po té ruce.

Reagovat
niflheim

Owen se nezapojil do hry...tam se offside ani vůbec neměl mávat.

Reagovat
pajamu

No právě! Přišlo to až po ruce, přesně jak tvrdí ti komentátoři na ESPN.

Reagovat
Counter

Zapojil, když ho míč odražený od ruky Shawcrosse trefil.

Reagovat
niflheim

Nijak zvlášť rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy pískají rozhodčí pro tak provinční kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle posledního záběru bych jí nepískl. Shawcross šel bokem ke střele a ruku měl přilepenou u těla.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomekcz

proc tam je ten Owen, kdyz nema zadnej prinos

Reagovat
Swarley

Come oooooooon teď jsme je sevřeli...střílejte to, centrujte to, něco tam spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Každej dotyk hráče MU s míčem = Stoke fans "HANDBALL"

Reagovat
Swarley

to je snad letos poprvé, co si SAF stoupnul k lajně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Curling Cup?

Reagovat
Swarley

vidíš to, to jsem neviděl

Reagovat
Chazy

Tam jsou taky lajny? Nejsem si jistej.

Reagovat
Swarley

vidíš to, tak to jsem taky neviděl

Reagovat
fantomas

Tam jich jé. Tobě už ten kroket úplně popletl hlavu.

Reagovat
Chazy

Nesleduju sporty, který se nehrajou kyvem

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Evidentně tam jsou lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale pokud jsou hokejový, tak je to matoucí

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ne ... myslel sem community shield cup .... moje chyba

Reagovat
Chazy

A jsi už u fotbalu, nebo furt mluvíš o curlingu?

Reagovat
smazaný uživatel

už sem u fotbalu ...zase

Reagovat
fantomas

Tak ale nemůžeš říkat Shieldu Cup. To je jak kdybys hrnek nazýval skleničkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok díky, za info.. už se toho pokusim vyvarovat.

Reagovat
fantomas

Ale máš u mě pochvalu za tu vazbu "vyvarovat koho čeho"..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to jde pouzit i nejak jinak?

Reagovat
fantomas

No tak plno lidí zaměňuje vazby vyvarovat se koho čeho a vyhnout se komu čemu, odborně se tomu řiká kontaminace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se tesim, az se s tim nekde setkam, protoze to zkontaminovany vubec nedava smysl, ani v jednom pripade

Reagovat
fantomas

No jistěže nemá, ale svádí to, podvědomě.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká ,že pan Freud by měl o tebe zájem protože mě napadla jen ta možnost s vyvarovat se ...

Reagovat
fantomas

Tak tohle neni o "napadnutí".. čeština pro to asi nemá odbornej termín jen tak pro nic za nic a tohle je nejčastější jev kontaminace. Už sem se s nim i párkrát setkal...

Reagovat
niflheim

Peter Walton očividně MOTM zatím

Reagovat
Chazy

Hmm, Wigan teda nepěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea zase vůbec nevěděl co má dělat

Reagovat
Swarley

on moc dobře ví, co dělá...prostě stojí a čeká, co z toho bude...tím ovšem neříkám, že to dělá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktoze dneska nehraje Shrek , je zase u kadernika nebo co?

Reagovat
niflheim

Teď je to úplně zabité...žádný míč směrem dopředu, nic...ach jo.

Reagovat
Tomekcz

tohle uz je marny, vubec zadny sance, Stoke to jasne kontroluje

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch ..škoda

Reagovat
fantomas

Tohle se Crouchovi asi nikdy nezačne pískat, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Etherington je neuveritelnej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak je důležité míti Shreka...

Reagovat
Swarley

i mistr tesař se někdy utne...

Reagovat
C0br

Snahy o kombinace s Owenem jsou komické.

Reagovat
Tomekcz

Giggs, to byla asi posledni sance

Reagovat
niflheim

Giggsy

Reagovat
tomasinho

Tak Joey dnesk gól za Lille po přihrávce, celkem jim to spolu asi klape. Tak ho tam můžeme v létě nechat a oni nám pošlou Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stooke!! Děkujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak tahle ztráta hodně zamrzí. Zvláště, když o zápasu rozhodl jeden muž - rozhodčí zápasu Peter Walton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla

Reagovat
pajamu

Nemám slov, že budu takhle nasraný v sobotu večer, jsem si teda nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodit ztrátu na rozhodčího je krásná berlička, ale on za vaší remízu vážně nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Proč ty vysmáté xychty? Už třeba ta situace ze třetí minuty hovoří sama za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neviděl zrovna

Reagovat
niflheim

Faul Woodgatea na Chicharita v šestnáctce. Červená karta a penalta - nic, Hernandéz zraněný.

Reagovat
Swarley

tak to jsem neviděl...počkám si až se to někde objeví...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že bral první balon...

Reagovat
niflheim

Ve studiu to tam bylo pod lupou...nejdřív noha.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze rozhodci tam s lupou behat nemuze, protoze by vypadal jako kokot. Takze konec fnukani, spravedliva remiza.

Reagovat
niflheim

Tak na Britania stadium se body ztrácí pravidelně (člověk může být kolikrát rád i za bod). Ale tuhle situaci měl mít on a ještě k tomu tam má čárového. Ti taky nijak nevynikali dnes...ale to už je jedno, zápas už skončil, těším se na další.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to tak jak říká Hrubas, on má vždycky pravdu tak ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc tohle to

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve studiu si zrovna jistí nebyli, zda ta penalta měla být...

Reagovat
niflheim

No byl tam kontakt zezadu tělem, následně i nohou (nejdřív trefil Hernandéze do nohy, potom až balón)...podle mě tam nebylo pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, občas pomůže rozhodčí vám, občas poškodí... To je fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tim taky jistej nejsem, Woody tim stejne golu nezabranil, Begovic tam uz byl.

Reagovat
niflheim

Ale stejná situace se píská, i když si třeba hráč předkopne míč tak, že by ho nedohnal. Pokud je faulovaný, tak se to píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne kazdy postrceni posoudi sudi jako faul...

Reagovat
niflheim

Postrčení + kontakt nohou...ale už to řešit nebudu, už mě to přešlo

Reagovat
vladis271

Reagovat
KnoxXx

rozhodca mohol len za urcite percento, zapas sme mali vyhrat aj ked piskal ako piskal, vyhovorka v podobe rozhodcu je to posledne, naco by sme sa mali vyhovarat (uz len v spojitosti s tym, ze to radi robia dalsie nemenovane timy a ich fans)

Reagovat
vitasrp

Tak to je moc tohleto..

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch + Delap je zabijácká kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutny antifutbal Stoke

Reagovat
Swarley

když už někde nechat body, tak na Stoke...ukázalo se, že pro každý tým bude problém si odtud odvézt body...k výkonu se moc vyjadřovat nechci, byla to dneska docela tragédie...hlavně tedy co se týče útočníků a opět se prokázalo, jak je Wazza pro nás důležitým hráčem...hlavy hore a v LM chci vidět výhru...

Reagovat
C0br

Odporný antifotbal těch největších nekopů a prasat podpořený sfetovaným Waltonem. Pro Stoke by se měl vymyslet nový sport, něco jako rugby, kde se zakončuje hlavou.

Reagovat
vitasrp

MUfanům dneska hrabe nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

ked obrali o body CFC sa ti to pacilo ze?

Reagovat
C0br

To jsem neviděl, výsledek mě samozřejmě potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tzo od Stoke fér, obralo nás a teď i Manutd...díky

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedl rozhodčí?

Reagovat
C0br

Dvě penalty (jedna za redku), Crouchovi nepísknul snad jediný zákrok, přitom on fauluje v každém souboji dvakrát a další zákroky absolutně ignoroval.

Reagovat
vitasrp

Penalta mohla být maximálně jedna, ta na Chicharita, kterou jsem v první chvíli považoval za jednoznačnou, ale jak se pak ukázalo v opakovačkách, bylo to celkem sporné.. Tomu říkám zářez jako prase..

Reagovat
vladis271

A máme to tu. Keď Stoke oberá o body Citizens, LFC, Chelsea, či Arsenal, tak hrajú pekný, prepracovaný, účelový futbal.Ale ako náhle oberú o body ich milovaný klub, tak hrajú odporný antifutbal.

Reagovat
vladis271

nemala byť reakcia.

Reagovat
Tomekcz

Stoke v druhy puli jasne lepsi, my sme meli snad jednu sanci, vubec sme si neprihrali a Stoke mohlo z kazyho rohu dat gol. SAF a jeho stridani dneska jak mohl Owen dohrat az do konce.....

Reagovat
pajamu

Owen byl dnes marný no, Chicharita měl střídat Danny.

Reagovat
smazaný uživatel

Owena měl stáhnout tak v šedesátý minutě...Younga tam měl nechat a měl odejít Fletcher

Reagovat
niflheim

Owen byl tragický...SAF ho snad nechtěl stáhnout, aby si nepoškodil renomé (sundat hráče, který už tak střídal)...

Reagovat
smazaný uživatel

Antifotbal Stoke rozhodl zápas.

Nebo to byly ty neodpískané penalty?

A nebo to, že se ManU nedokázal jinak prosadit?

Vlastně za všecko může rozhodčí, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky proboha antifotbal? Vy si fakt uz nevidite na spicku nosu. Vzdyt Potters se neustale snazili hrat svou hru, rychle kontrovat, prenaset hru dlouhymi mici, centrovat na Crouchieho, jen poslednich par minut mice jen odkopavali, coz je vzhledem k sile obou tymu logicke.

Reagovat
Swarley

jistě...chybu bych nehledal nikde jinde, než u nás samotných...je potřeba si nejdříve zamést před svým prahem a pak se můžeme bavit o rozhodčích a třeba i hře Stoke...já osobně proti ní nic nemám

Reagovat
vladis271

myslím, že prvými dvoma vetami chcel len parafrázovať mufanov, v hovorovej reči by tomu pridal smiešny ironický podtón a jemný hlások.

Reagovat
smazaný uživatel

To měl být ironický příspěvek.

Po tvém komentáři jsem ale začal silně pochybovat.

Ale původně to tak mělo bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem bude asi v tom, ze jsem ho neprecetl celej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom zásadní problém. =D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na SAFovo pozápasový hodnocení, doufam, že rozhodčího pořádně zkritizuje i za cenu nějaký tý pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

áá uplakánci jsou tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký uplakánci, rozhodčí byli uplně mimo, to musí přiznat i nestraník, ale to, že sme si nedokázali vytvořit šance je samozřejmě naše chyba

Reagovat
Devil

A cekajici hyjeny na to,az MU konecne zakopne taky!

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude poprvé ani naposled,neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

No co pořád sme první

Reagovat
Devil

Nebojim....

Reagovat
Devil

Bohuzel dnes si MU 3 body nezaslouzil!

Reagovat
Swarley

no dneska mám takovej pocit, že se mnozí od nás chovají jako fandové Barcy (a to je na pováženou)...dneska se nezadařilo a hned tu budeme takhle na všechno prskat??dokonce i na to, že SAF blbě střídal a kdesi cosi??hoši, neserte mě...neserte mě...

Reagovat
smazaný uživatel

No prostě nepovedenej zápas.

Reagovat
Tomekcz

no ted hlavne porazit Norwitch doma, pak to bude pekne tezky, Liverpool (A), City (H), Everton (A), jestli se nam neuzdravi obrana a Rooney se neda do kupy, tak nwm jak to uhrajem

Reagovat
Counter

Norwitch? To jako Severské Čarodějnice?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ipswitch byl lepsi, ale uz nevim, kdo to napsal

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

ja

Reagovat
Chazy

Já to zas dřív zásadně psal jako Ispwich

Reagovat
Swarley

vždyť jsou to dva zápasy, co se nevyvedly...teď a v Lisabonu...z toho bych si zatím rozhodně hlavu nedělal, ale spíš bude důležité, jak rychle se dá Wazza do kupy...no a v obraně to bude zajímavý, ale prostě mladíci to musí ustát...alespoň pořádně uvidíme, co v nich je...spíš mě trošku děsí forma Ria

Reagovat
niflheim

Tak toho se moc nebojím. Máme kádr, který umí zahrát zápasy proti těžším soupeřům. Anfield a City bude hodně těžký test, ale v úspěch věřím.

Reagovat
Tomekcz

tak to ja taky, ale pokud by to bylo bez Rooneyho tak je cela hra o hodne slabsi + Andymu posledni dva zapasy uplne odesla ta jeho energie.

Reagovat
niflheim

No pokud nastoupí Park, tak se nebojím

Reagovat
vladis271

íahko sa fandí po takom začiatku aký ste predviedli. Začali ste byť vymajzglaný, a prehru ťažko trávite. Prehry síce bolia, ale robia človeka silnejším, a oveľa odolnejším.

A presne preto sú miestny scouseri charakterom, intelektuálne a rozumom omnoho vyššie ako miestni mufani.

Reagovat
Swarley

za prvé, neprohráli jsme..prostě zápas, co nevyšel...

a tu poslední větu, to snad po mě ani nechceš abych na to reagoval

Reagovat
vladis271

Reagovat
C0br

Tak to poslední věta by měla být někde zvěčněna jako odkaz budoucím generacím idiotů.

Reagovat
niflheim

Tu poslední větu si vytisknu, nechám zasklít a pověsím na zeď.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Owen byl marný, Danny by zahrál lépe, to musíš uznat. Fletch taky neoslnil, kritika je prostě na místě (kritika != fňukání). Bod dobrý, ale měli jsme na víc. Na Basileji si zpravíme chuť.

Reagovat
niflheim

Tak Fletch se do toho pomalu dostává. Dneska neodehrál špatně. Pár zápasu a bude to zase ten starý Fletch

Reagovat
pajamu

V to doufám. A ještě taky v uzdravení Cleverlyho.

Reagovat
alcantara

Co to zasa meles?

Reagovat
Swarley

co já vím, jsem celkem nametenej

Reagovat
alcantara

To byt mozes, ale nerozumiem, preco musis spominat fanusikov Barcelony.

Reagovat
Swarley

se podívej na diskuzi, kdy se vám nezadařilo

Reagovat
alcantara

DonJuan, Xavi, jiri a Hristo nemali ziadny vacsi problem, inych nepoznam.

Reagovat
vodka

tady ma swarley pravdu, samozřejmě se to vždycky týká těch mladších fanoušků, ale takové memnto jsou ty výkřiky "vocasiska" třeba...

Reagovat
alcantara

Skor sezonny sympatizant ako fanusik, narozdiel od napriklad dlhodobo fandiaceho niflheima.

Reagovat
vodka

no, prostě od těch náplav, ale stačí si otevřít ty diskuse a máš polovinu monitoru plnou sraček...

Reagovat
Swarley

tak nějak to bylo myšleno...

Reagovat
niflheim

Tak už je to snad jedna a půl dekády...člověk prožívá každý úspěch i nezdar...na tom není nic špatného.

Reagovat
Chazy

Stoke!

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Crouch skoroval dnes uz za 6.(!) klub v Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth

Villa

Southampton

Liverpool

Tottenham

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

No to by mi doslo, jen si to clovek neuvedomuje, ze uz je toho tolik. Nasel jsem, ze podobna vec se povedla jen Colovi, Ferdinandovi, Bamrbymu, Bellamymu a M. Bentovi, ale kdovi, jak moc je to aktualizovany

Reagovat
Swarley

to je pro mě jeden z top nejneoblíbenějších hráčů, co jsem kdy mohl vidět hrát fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla mojho nazoru je to svojim sposobom a do istej miery pre tim velmi uzitocny hrac.

naviac na tu jeho vysku ma aj velmi dobru techniku.

keby som do mohol tim poskladat s 12-tich hracov tak on je ten 12.

Reagovat
C0br

Také dosáhl rekordu v počtu neopískaných daulů v jednom zápase.

Reagovat
C0br

*faulů

Reagovat
smazaný uživatel

a to odkedy je faul ked nebol odpiskany?

Reagovat
Chazy

To určitě ano, na to by mu stačil jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

muzeme byt radi za remizu...Stoke melo tech golovek dost a De Gea si dost zachytal...je fakt,ze Giggs mohl rozhodnout,ale jinak? bidny vykon a i bod je dobry a spravedlivy,kdyz si vezmu prubeh zapasu...

Owen je opravdu tragicky a mel mazat driv...vystridanim Berby a YOunga jsme byli nulovi...skoda...ale jak rikam,bod z venku je dobry a Pulis je borec

Reagovat
niflheim

Tak Owen hlavně není typ na zápasy, kde se útočí do obrany. Potřebuje balón do nohy a do pohybu (i když ten dnes moc nepředvedl).

Reagovat
r.mrazik

Owen at jde uz doprdele...ten at si nastupuju v poharu a ne v lize...dneska rozhazoval rukama a sotva popobehl...lemra jedna...

Reagovat
Devil

Tak v jednom okamziku se nedivim,ze rukama rozhazoval,kdyby mu dal Jones balon do ulice sel by sam na branu!

Reagovat
r.mrazik

to je mozne,ale on je rozhazoval po kazdem neuspesnem souboji...pressing zadny...nakopal bych ho do zadku...

Reagovat
Devil

Co tam mel podle tebe Owen vic delat? Nase zaloha byla dnes vsude pozde a utok temer odrizlej....tam by byl namalovanej i Pele....

Reagovat
r.mrazik

vic treba behat? vic hrat? dneska tam byl totalne zbytecny a mel jit ze hriste on a ne berba...

Reagovat
Swarley

SAF mu dal prostě šanci i v lize...no doufejme, že tu hrůzu viděl taky...

Reagovat
Chazy

Jeho styl je prostě založenej na tom, že se buď jednou kličkou dostane za obranu a pak jí přesprintuje, nebo tam rovnou dostane přihrávku. Teď už tu rychlost a výbušnost nemá, tak buď dostane balon do vápna, nebo neudělá nic. Takže tohle od něj nemůžeš čekat.

Reagovat
r.mrazik

dyt je to prcek,mic do vapna je na prd...rychlost nema...proste zbytecny hrac...doufam,ze to alex videl taky...jen at si hraje v poharu...

Reagovat
Chazy

Nemyslel jsem na hlavu, i když i hlavičkuje velmi obstojně

Reagovat
r.mrazik

ale dyt hrajeme skoro porad do plnych...on je momentalne zbytecny...vubec tam nemel byt...

Reagovat
kiwwi

ja by som ho daval uz fakt len na ten CC, mozno FA Cup ked bude slabsi super...alebo na LM proti tym Rumunom a tak...na ligu uz proste nema, on tam ani nemal byt, skoda toho zranenia Chichu

Reagovat
kiwwi

remiza zasluzena, skoda tej tutovky Giggsa, nemam viac co by som k tomu zapasu dodal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Kdo jsi a co jsi udělal s kiwwim?

Reagovat
Chazy

Vidí, že jsou mufani kritizovaní za fňukání i z vlastních řad, tak se překonal a napsal něco, co je od něj naprosto neupřímný ...

Reagovat
Swarley

Reagovat
pajamu

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

diskusiu som necital

Reagovat
fantomas

Další překonání se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je videt ze ztrata Rooneyho je pro MU naprosto klicova , Owen s Berbatovem uz proste posledni dobou nemaj potrebne kvality , Hernandez ma zase posledni dobou setrne zdravi tak uz zbyva jen Wellbeck ktery je ale stale jeste mlady na to aby tahnul ofenzivu United.

Reagovat
Tomekcz

Co je vubec s Carrickem? Andy-Fletch, moc jim to spolu nejde teda

Reagovat
vodka

je mě na nic, viděl sem 20 minut v součtu, konce obou poločasů, MU v nich nebylo nijak výrazně lepší... gól dal Nani pěkný, Crouch klasický.. Při Giggsově tutovce sem si málem napřed vyřval a pak vychrchlal hlasivky a celé mandle...

gratulace Stoke, jim ten bod i přeju...

obava se potvrdila, bez Rooneyho budeme body asi ztrácet pravidelněji...

Reagovat
vodka

*mně

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez

Happy for the winning and scored again! Is important to gain more points in this championship! I felt really sad and sorry because I always want to help my team to win the match!! Thanks for your support!

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

Co proved?

Reagovat
miky10

Když byl střídanej Gerrardem, kroutil hlavou, byl očividně nasraný a po konečným hvizdu jako první prchl do šatny

Reagovat
Chazy

Aha, tak to není zas taková hrůza. Horší by bylo, kdyby si nepodal ruku s Kennym nebo hodil dresem.

Reagovat
vladis271

plus rozkopol fľašu s vodou takým štýlom, že oblial spoluhráčov na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

i protihráče

Reagovat
Chazy

Nojo, pak je to prostě idiot, takže si klub vybral správně.

Reagovat
CubONE

Reagovat
pajamu

Reagovat
vladis271

Ak nezačne vraždiť súperových fans kungu kopmi, tak budem spokojný

Reagovat
r.mrazik

ten byl dobrej!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

stoke doma ako vzdy body

Reagovat
Swarley

i proto bych to nebral jako nějakou hroznou ztrátu...a dneska to na nic lepšího nebylo...ale i tak je škoda, že to Giggs netrefil

Reagovat
vladis271

zas Crouch pár minút predtým tiež nedal tutovku.

Reagovat
Swarley

tak jasně, ale na druhou stranu bych tu zase spokojeně mohl číst nářky o MU lucku...

Reagovat
niflheim

Minimálně dvě tam měl - například do podskočení od Ria a ještě jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro The Big Bang Theory

Reagovat
niflheim

ale bývalo to lepší.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
r.mrazik

spis pro modern family a office...big bang ale taky je slusny...nejtrapnejsi je klasicky himym...to je na

Reagovat
vladis271

za HIMYM kam sa nato hrabú suchí priatelia. A táto posledná séria bude Legend...wait for it...... dary.

Reagovat
r.mrazik

tak je logicky ze se himym libi detem...

simte...ten serial jde do kopru uz treti rok...

Reagovat
vladis271

ja proste musím videt jeho ženu, aj keby ma malo baviť len 30 percent častí série. Navyše v poslednej časti bol náznak, že to možno bude najlepšia raketa, ktorá sa v tom seriáli objavila, čiže tá cukrárka z jednej svadby.

Reagovat
niflheim

No tak to vyznívá už jako sledování Lost...tam už jsem vesměs jenom čekal na konec.

Reagovat
niflheim

Jinak Lost jsem viděl do konce - a jsem na to hrdý, že jsem to zvládnul

Reagovat
r.mrazik

gratuluju...ja to vzdal asi po ctvrty serii,nebo po tech 10 dilech kdy otvirali poklop

Reagovat
vladis271

ja som s tým ani nezačal

Reagovat
fantomas

A sem za to na sebe náležitě pyšnej.

Reagovat
miky10

Reagovat
r.mrazik

tak tobe se libi himym,takze me tohle vubec neprekvapuje

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Ani nezačínej

Reagovat
Chazy

Já díkybohu taky ne. A když mi někdo řek, jak to končí, tak jsem za to opravdu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

já to vzdal relativně těsně před koncem, někdy v 5. sérii, když se opět vraceli na ostrov a asi 5 dílů bylo jen o tom, jak se tam vlastně dostali, protože hned v tom prvnim byl flashforward o tom, že už tam jsou

Reagovat
r.mrazik

melo to koncit prvni serii...max druhou...pak to zbytecne protahovali...proste nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

bavilo mě to do tý doby, když jsem na to byl přibližně stejně jako hlavní hrdinové, prostě jsem vůbec nevěděl, co se děje a bylo to dost napínavý... Když už jsem to pak díky jinejm scénám věděl na 5 dílů dopředu a jen čekal a koukal, jak jim to dochází, tak mě to fakt nebavilo.

Reagovat
niflheim

Tak tohle to celkem vystihuje - http://youtu.be/j1PAB6Sgdp8

Jinak ta jejich série (od Fine Bros - LOST parody) to celkem dobře vystihuje

Reagovat
r.mrazik

tak cekani na matku je opravdu to posledni,co me na tom serialu zajima...

Reagovat
niflheim

Už to není to, co to bývavalo. V posledních sériích je daleko více špatných dílů, než těch dobrých.

Reagovat
vladis271

sleduješ to ešte? Som zvedavý na Barneyho ženu. Anketa: Robin alebo tá nová známosť?

Reagovat
niflheim

Robin - už proto, že tam Lilly říkala Tedovi, že ho chce vidět nevěsta.

Reagovat
vladis271

Myslím tiež. Ale budú to naťahovať až do posledného dielu. V pár častiach bude tieto ukážky z predsvadobných buddytalks. Ak ak to scenáristi zvládli, do posledného momentu nebude jasné, ktorá to bude. Táto séria má potenciál, už aj kvôli tomu sa nato nevyserem.

Reagovat
smazaný uživatel

ona je fakt ohlášená jako poslední?

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze ne...letos a jeste pristi rok maji jisty...

Reagovat
miky10

Skončí to osmičkou, pak budou tvůrci vydávat něco novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, ja se bal, ze jich bude deset, jak kdysi avizovali.

Reagovat
Chazy

Teď se hraje kvalifikace do Bangkoku ... by měl bejt automaticky kvalifikovanej každej, kdo dokáže vyjmenovat všechny domácí hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Amir Weintraub

Nektery ty presmycky jsou pekne morbidni, co ty zensky neudelaji pro ucast v ATP

Reagovat
Chazy

Sakra.. kdo je Weintraub?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, jen jedno prijmeni zni podobne... Rikam, ze je to morbidni

Reagovat
Chazy

Uršula Radwaňská?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Však se jen ptám. Třeba Kirilenková moc kreativní nebyla.

Reagovat
Chazy

Hehe, to pro tebe bude tragédie, když to skončí, co?

Reagovat
vladis271

ja som myslel, že táto je posledná, keď sa zistilo, že nastávajúcu spozná na svadbe, a vyzerá to tak, že ju spozná na tej Barneyho.

Reagovat
vodka

já sem vidělt teda asi prvních pár dílů první série, apk pár dílů v televizi náhodně a teď náhodně tento s tou svatbou a musím říct, že jak mě to nebavilo moc, tak tento díl měl fakt šťávu... plus ten tanec na "groove is in the heart"

Reagovat
smazaný uživatel

HIMYM uz je ted totalni sracka. Nenavazuje to na sebe fakticky, je nepochopitelny, jak muzes v sedme serii v kazdym dile zjistit o nektere z postav neco novyho, co se do te doby v serialu ani jednou nevyskytlo. Porad ty jejich flashbacky, ted jsem videl prvni dily sedme rady a dokonce jsem se dockal flashbacku ve flashbacku, fakt dojemny. Pokusy o vtipnost zacinaji byt ubohy, chovani postav v nekterych situacich az krecovity... Rekl jsem, ze kdyz jsem to doted vydrzel, tak uz to dokoukam do konce posledni serie, ale nebavim se u toho uz ani trochu. Tenhle problem Pratele urcite nemeli, ti byli zabavni nekdy vic, nekdy min, ale byli zabavni od zacatku serialu do jeho uplnyho konce.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

presne...kazdej na to kouka uz jen ze zvyku...

humor zadny a kdyz uz,tak totalne slaby a trapny...

prvni serie se dali brat vazne a clovek si rikal,jo...to je neco jako se stalo mne...ale ted? uplne kraviny...postavy jsou napsane spatne...minule byl barney s robin...co udelame v dalsi serii? dame je dohromady! tyyyvoe...to je nejlepsi scenaristickej plan jaky byl...barney je taky totalni sracka...marshall podpantoflak,lily na facku a ted na pest...az me to nastvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Já nedokoukal ani první díl himym, nebavilo mě to a už do toho nemám ani chuť. Vystačím si s trojicí big bang, top gear, south park. Přítom Segela mám rád

Reagovat
niflheim

Tak tuhle sezónu(+ jarní) mě zajímají věci jako Fringe, Walking Dead, Boardwalk empire, Dexter, Chuck, Himym, BBT, Californication, Game of Thrones, Burn Notice, Castle, Family Guy, American Dad...hergot pokračuje ještě Metalocalypse?

Reagovat
Swarley

How not to live your life

Reagovat
niflheim

No a teď jak to pochopit

Reagovat
Swarley

no seriály jsou sice ztráta času, co si budeme povídat...ale jako odreagování naprosto dokonalý a nevím co bych bez nich o státnicích dělal

ale samosebou myslím ten famózní seriálek

Reagovat
r.mrazik

skoda ze skoncil treti sezonou...to bylo tak trapny az to bylo dobry

Reagovat
niflheim

No tak pohoda, vesměs tak ty týdnové novinky člověk zkoukne vždy nějak večer k jídlu, či když je prostě čas těch 20 minut.

A do nových věcí už nechodím ( viz. loňský The Event nebo kokotina The Cape).

Reagovat
C0br

Metalocalypse jede samozřejmě dál od dubna.

Reagovat
niflheim

Tak to je supr...nějak jsem o tom ztratil přehled po druhé sérii, tak někdy natahám a budu si postupně dávat jako lahodné jednohubky

Reagovat
r.mrazik

Boardwalk empire, Dexter, Himym, BBT, Californication, Game of Thrones, Family Guy,futurama,south park,the office...a to mi bohate staci

Reagovat
C0br

Futurama Na to, že byla 7 let mimo byla poslední série více než dobrá a doufám, že ta kvalita příští rok ještě stoupne.

Reagovat
vladis271

Game of Thrones, to má kurva potenciál

Reagovat
vodka

south park , jak si vždycky vezmou nějaké téma a to roznesou na kopytech... nedávno sem viděl tuším to, jak Cartman založil kapelu křesťanského rocku

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečnej díl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a poslední dobou čumím na partičku, ale to není moc seriál.

Reagovat
r.mrazik

prvni dve serie byly skvely...pak to slo dolu...south park taky nic moc....ale futurama a family guy jsou stale skvely...

Reagovat
Chazy

Teda mě osobně Family Guy mimořádně nebaví, ale dívá se na to taky hodně lidí. Ale ještě jsem snad nezažil, že by byl v nějakým seriálu pokus o vtip každou půlminutu a já se třeba dva díly nezasmál ani jednou.

Reagovat
niflheim

No v některých momentech u toho vyloženě brečím smíchy. MacFarlane a jeho partička jsou géniové

Reagovat
Chazy

Pro mě je to zábavný asi jako McLeishův fotbal

Reagovat
niflheim

Ouuu

Reagovat
vodka

na Family Guy to pro mě osobně celé táhl Stewie a Brian a díval sem se na to po maturitě, kdy sem se primárně kurevsky nudil, takže sem viděl asi 5 sérií...

Pak tam jsou občas vtipné takové ty věci, kdy to dotáhnou do uplné absurdity, třeba ten Peterův boj s kuřetem...

Reagovat
vladis271

Aj keby celý čas sedeli na gauči a kukali telku ( že sa o to pokúšajú ), ten krpec to by na 7/ 10 zachránil aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

bohužel...ten začátek byl naprosto famózní, ale postupem času to šlo dolů a dolů a teď tu poslední řadu jsem ani neviděl...

už jen to, co postupem času udělali z mé milované Robin, za to bych je nakopal do prdele

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

No ono je tam toho hodně na facku

Reagovat
Chazy

Tak tak.

Reagovat
vladis271

Vlastne súhlasím. Ale HIMYM má ten problém, že vieme, čím sa to skončí. Priatelia v tom problém nemali, mohli sa preplietavať ich vzťahy donekonečna. Mňa nebavili, doslova ma nudili, neviem prečo. Možno som v tej dobe nebol zvyknutý na ten druh humoru, dnes by ma asi chytili. Ale som rád, že vtedy začal bežať. Step by step. Ten považujem za asi najdokonalejší rodinný sitcom čo kedy vznikol. U himym tie nové info v každom dieli, používajú to na predĺženie seriálu, lepšie ako keby mal Ted v každom dieli spoznať novú ex, ale chápem, že je to otravné. Ja už to dokončím, vydržal som pri horších kravinách.

Reagovat
Chazy

Ježiš, step by step a jejich nezapomenutelný, poučný, morální moudro obsažený v každým díle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim koncem to vždycky tak neskutečně doku*vili

Reagovat
vladis271

naser si dejnaburger, kouďák a spo...hrecky zvládnuté skvele. Morálná pointa me nesere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

big bang je porad slusny, himym zacatky (prvni 2 serky) legendarni, red dwarf - neprekonatelnej celej

Reagovat
smazaný uživatel

zapomnel sem na top gear i kdyz to neni serial ale legenda mezi legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke vs LFC

držení míče 27% - 73%

střely 3 - 20

střely na bránu 1-9

Stoke vs MU

45%-55%

14-13

8-9

Reagovat
minoLFC

u Stoke to máš fuk

Reagovat
Tomekcz

chybi ti tam vysledky:

Stoke vs LFC 1:0

Stoke vs MU 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad každej ví.

Reagovat
Chazy

Wow

Reagovat
soukup

škoda, že sem to nemohl vidět, co tu někteří mufani teda třepou za píčoviny s antifotbalem? Větší držení míče a víc zakončení už od Stoke proti týmu z big4 nikdy neuvidí

Reagovat
cristiano.K.

měli jste proti nám v první půli 51%-49%.......že jste nakonec měli 27% je dáno naším drtivým tlakem který k ničemu nevedl

Reagovat
Kapřík

Stoke opět ukázalo, že je to momentálně jeden z nejsympatičtějších týmů v Anglii. Ostrovní mužstvo, ostrovní hra, ostrovní srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč Kapřík. Mal byť tento. " "

Reagovat
CubONE

hodi mi sem niekto odkaz na redku Torresa? lebo na 101greatgoals.com nefunguje a iny zdroj nepoznam

Reagovat
miky10
Reagovat
smazaný uživatel

Total zkrat. Úplně mi přišlo, že si hned při tom jak se odrazil uvědomil, že udělal totální píčovinu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
soukup

ještě že ho netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to štrejchnutí někdy bolí ještě víc

Reagovat
soukup

v tomhle případě bych zrovna řek, že ten zákrok mohl být i bolestivější, kdyby sklouznul o 20cm vedle

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Čirá hovadina no.

Reagovat
vodka

ty vole, to vypadalo hodně nebezpečně...

Reagovat
miky10

Jj, zasloužená...

Reagovat
Chazy

Wow, ani já nevím, jak ho obhájit. Debil

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

"Perhaps he was trying too hard. He is just trying to show at the moment that he is fighting for everything"

Brendan Rodgers

Reagovat
Chazy

Jj, přesně takovou hovadinou jsem ho obhajovat nechtěl

Reagovat
mike.84

dobře stoke. ja věděl že oni tím destruct fotbalem oberou i červene mrdky

Reagovat
soukup

jakej pořád destrukt fotbal? nebo ono je snad nakopávání míče na vysokýho útočníka a rychlý přechod do útoku něco nefotbalovýho? je to z jinýho sportu? je to zakázaný?

Reagovat
Chazy

Tohodle uživatele bych opravdu neřešil

Reagovat
mike.84

hele tak mě neřeš. ty mě tež bavíš... ty trpíš nějakym bipolarnim stavem osobnosti že na měj endou ereaguješ celkem normalně a podruhe mě zase u jiných hodnostíš jako odpad?

Reagovat
Chazy

Nehodnotil jsem, jen jsem dal doporučení. Třeba jsem to myslel tak, že jsi na takový intelektuální výši, že by ti soukup nedokázal porozumět. Což je možný, protože i já to po tobě musím pracně přelouskat.

Reagovat
mike.84

tím to není... jsem obyčejně inteligentí jako ostatní. jde spíš o zbytečný blok a anonymní ramena přes klavesnici a zbyetčnou nevraživost, ktera je naprosto zbyetčná... jako kdyby se nam změnila cena chleba když padne nebo nepadne gol do sitě toho a toho klubu ..

Reagovat
Chazy

Ale já jsem neobyčejně inteligentní

Reagovat
mike.84

to ti nikdo nebere, ale pak zabijiš svuj talent v tomhle hnoji

Reagovat
Chazy

Však tu jsem minimálně, bejvalo to horší.

Reagovat
mike.84

jójó, už s přesedlal na palkaře vid

Reagovat
Chazy

To ne, spíš jsem přestal diskutovat jako debil a tak tu nemám tolik vláken na zdržování

Reagovat
mike.84

lol

Reagovat
vladis271

namyslený

Reagovat
smazaný uživatel

bipolární? to mi připomíná tohle: http://www.youtube.com/watch?v=h5aSa4tmVNM , když už jsme u toho, tak je taky geniální tohle: http://www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg&list=FLyuK6yvQB42C4b0S8PiQ_1A&index=21

WINNING!

Reagovat
mike.84

však ja jim to nezazlívam a rozhodně nemyslím pouze jeden zápas... mě to nevadí.. každy nemusi hrat krasny fotbal. píšu snad někde nějakou negaci na jejich herni projev ?

Reagovat
smazaný uživatel

Negaci na herni projev muze byt leda tak herni neprojev, coz samo o sobe vubec smysl nedava

Reagovat
miky10

Reagovat
mike.84

neee. nepochopili sme se. negaci sem mysll jako špatny nazor na jejich hru... mě se na stoke libi jak tvrdě a nekompromisně hrajou. nic pěkne, ale hrozně efektivní fotbal. proboha napíšu tady něco odlehčně a hned sem jebanej za něco co sem ani nemyslel... ale je fakt že mistr soukup mě nemusí takže cokoliv ode mě vyzní po něho a další mistní uplně špatně.. neřeším, zvyk sem si

Reagovat
Chazy

Psát příspěvky do té PL sekce musí bejt vážně stresující ...

Reagovat
mike.84

to ne, spíš číst zbyetčně negativní reakce

Reagovat
Chazy

Nemůžou ti všichni přitakávat, někdo holt reaguje agresivněji. A to je přirozený, když je tu tolik diskutérů, kteří neví nic a maj pocit, že ví hodně.

Reagovat
mike.84

to je přesne a špatne je to že jak říkaš agresivní diskuteři kteří nemusi vyloženě vědět hovno ale v realu ví meně než prezentují , tu sou bráněni víc.. a nedej bože pokud s nima nesouhlasí fanda chelsea.. však jo od toho ta diskuze je.. ale fakt někdy tu mam pocit jako kdyby tu někdo byl fanda klubu ktery ma stadion za barakem... všichni mame info z klubů ze stejnych zdrojů (vicemeně) ale někteří tu mělou hovna jako kdyby seděli v kabině s nasrim apod.....

Reagovat
Chazy

Jak může člověk vědět v réalu míň, než kolik ví tady?

Reagovat
mike.84

Reagovat
soukup

mistru Soukupovi jsi úplně jedno, vlastně ani nevím jestli sme spolu někdy o něčem mluvili, ale asi jo, když tě prý nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký linky na motd?

Reagovat
Deywid
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
vladis271

to kiwi ma tam sere

Reagovat
smazaný uživatel

Inak prečo Pardew vystriedal Ba a nie Besta?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi menil podhrota, ale to je domnienka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda zapas nevidel, ale uvaha mi prijde spravna Plus Ba na tom porad neni tak dobre s fyzickou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny: : "Je zaujímavé, keď veľký Andy zahrá dobre nikto z novinárov sa na to nepýta. Dnes urobil pre mužstvo všetko okrem gólu. Nemohli sme od neho dnes chcieť viac a sme s ním veľmi spokojný."

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem viděl sestřih, pěknej centr na luise tam měl, ta tyčka smůla, akorát to hraní na messiho v 93. minutě A konečně i když na centr neměl šanci dosáhnout tak přesto to zkusil, předtím na to sral vždycky.

Reagovat
vladis271

No ten , konec, ja si aj tak myslím, že vedel, aký je čas, že Stoke nestihne vyrovnať a len chcel nasrať fanúšikov.

Reagovat
vladis271

...Wolves dopce

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

2 scouseři ve studiu

Reagovat
Tomekcz

bohuzel oba se shodli, penalta a redka

Reagovat
smazaný uživatel

já to viděl teď poprvý ten zákrok, na ten zápas jsem koukal od 15. minuty asi. Měla bejt no.

Reagovat
Tomekcz

ale i tak nas Stoke ve druhy puli pekne prejelo

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

za to prasácké došlápnutí na Cahilla

Reagovat
diastan

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to jak do něj ze zadu zajel?

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba za skvelý comeback Boas by mohol prehodnotiť toho Bosingwu v základe a hodiť tam na kraj Davida

Reagovat
smazaný uživatel

DEMBA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro neporazitelnost NUFC!

Reagovat
kiwwi

...do 26.11.2011

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si pískal

Reagovat
kiwwi

no vidis, kazdy bude spokojny

Reagovat
papos182

... 23:59

Reagovat
kiwwi

to by som musel napisat do 26.11.2011 vratane

Reagovat
papos182

Kdyz se napise do data, tak se vetsinou implicitne predpoklada "vcetne"

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ťa asi naštvem... Tioté by a nám neskutočne hodil. :))) Ten stred pola máte proste skvelý

Reagovat
kiwwi

preco by si ho mal nastvat tym, ked priznas ze mate shitny stred pola

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je fantastickej. Sice slabší rozjezd do sezony, ale už se zase rozehrává do extraformy. Jenom dost často kazí lehkou přihrávku na vlastní půlce a každý zápas je z toho 1-2brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale v defenzíve je ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Letos má zatim v 4členný záloze ofenzivnější úkoly než loni. Hraje s Cabayem takový klasický CM. Taky centroval už na dva góly letos. A tim, že jsou s Cabayem oba hodně aktivní v odebírání míčů, tak už neni tak často sám a nedostává "zbytečný" žlutý karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm pekne, pekne... Ten Cabaye je tiež super... čo som ich videl, páčili sa mi, dosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Až Cabaye odehraje víc zápasů bude ještě lepší! Budu se těšit na jeho fotbalovej růst!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Koukám, že Obertan hrál celý zápas včera - jaká je spokojenost?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem bohužel. Ale celkově s Obertanem... je to těžký. Má skoro až zázračný momenty, ale pořád trpí v 99% času na finální přihrávku. V poháru si vybral to 1%, když centroval na vítěznej gól na 4:3... Rozhodně je hodně platnej svojí rychlostí a tahá balón a hru na soupořovic půlku, což ulevuje obraně a je určitě platným hráčem. Ale muj osobní názor je, že až budou plně fit Ben Arfa s Marveauxem, tak Obertan bude až 3 v řadě za nima.

Reagovat
kiwwi

btw. co si myslite o vcerajsom vykone De Geu (vramci nasej neuzavrenej stravky s cristianom.k)...podla vas United podrzal a United ziskali vdaka nemu aspon bod, alebo nepodrzal a United prisli kvoli nemu o 2 body?

Reagovat
smazaný uživatel

Podržel, ale gol byl z části jeho. Kdybych si měl vybrat, tak máte díky němu bod.

Reagovat
Mastný Chobot

určite zachytal parádne, nebyť tej chyby, tak máš stávku vyhranú na 100%, teraz je to len tých 85%.

Reagovat
niflheim

Zachytal suprově, ale pro ten centr si mohl jít.

Reagovat
cristiano.K.

vychytal něco pěkně,ale polovina golu jeho,takže neutrál

Reagovat
kiwwi

bol vyhlaseny Sky Sportom ako MOTM, v MOTD sa zhodli ze chytal paradne a United podrzal, Pulis povedal ze United len vdaka De Geovi neprisli o vsetky body...to uz ked tento vykon neuznas za podrzanie, tak by tato stavka naozaj nemala zmysel...nazdar

Reagovat
cristiano.K.

lol, píšu,že něco vychytal pěkně,rozhodně podržel,ale u golu opět byl

Reagovat
kiwwi

takze ziaden neutral...tentokrat by to bol bod pre mna...vychytal 3 paradne sance Stoke a na ten roh mohol (kto vie ako by to dopadlo proti tym hromotlkom) aj nemusel ist...bolo to na hranici maleho vapna, tam si s tym neporadili dobre stoperi

Reagovat
cristiano.K.

hele od toho jsou tu jiní na posouzení jo samozřejmě,že když 2-3x vychytá tutovka a pak dostane gol,který jde trochu na jeho triko, tak že jsou spíš body pro tebe to uznám

Reagovat
smazaný uživatel

QPR hraje hezký fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Banán.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa pekne kombinuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten N'Zogbia je ve Ville strašně bídnej...

Reagovat
Mastný Chobot

to je, ale v mojej fante sa drží stále. Asi už nastal čas...

Reagovat
smazaný uživatel

QPR měli mít ted penaltu za tu ruku

Reagovat
Counter

Dunne vylepšuje rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Dunne utíká Carrovi ve vedení o 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci angl. ligy?

Reagovat
Counter

Jo, v rámci novodobé PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík Dunne, žes vzal Givenovi clean sheet

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

kolegové z Mcfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

QPR vs. McLeish - na to se někdo dneska díval?

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou to bylo dobrý

Reagovat
Virtuos

pekný zápas, QPR škoda nevyužitia prevahy v 2. polčase aspoň bod dobrý i keď mohla byť výhra

Reagovat
Bayern +

Vyhrat se melo s NUFC, tam byla hra kvalitativne uplne jinde. A snad to spadne uz i Bothroydovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle neproaženej! Mile překvapenej umístěnej a škován hattrickem Damba Biče! Třeba budeme hrát EL příští rok ... to bych na ToaLetnou,do Jablonce nebo Plzně dorazil jako první Ale cesta je dlouhá ... je to začátek sezony! Ale i střed tabulky je úspěch ... od 11. místa dolů budu hodně nešťastnej

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno nad 12. prickou bude jednoznacne uspech.

Reagovat
kiwwi

ale uz prestan

to ako keby som ja napisal ze ak United skoncia do 3. miesta tak to bude uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Ma tady snad o NUFC nekdo vetsi prehled, nez ja? Nema. A protoze vim i neco o PL celkove, muzu si troufnout tvrdit, kam by mely smerovat ambice NUFC. Bez problemu napocitam 11 tymu s lepsim kadrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tou prvni vetou se urcite nechci nijak dotknout lexesse, proste jen vim, ze v tomhle ma podobny nazor, i kdyz samozrejme oba verime v co nejlepsi umisteni

Reagovat
kiwwi

tak ono aj o Citizens sa hovori ze maju lepsi kader ako United a predsa nenapisem ze to bude uspech ked skoncime druhi

Reagovat
Chazy

Jen se pochlub tím, že jsi nejmíň objektívní fanda MU na webu

Reagovat
kiwwi

co to ma s tym spolocne

Reagovat
Chazy

S tímhle prakticky nic, ale proč to nezmínit. Kdybys fandil NUFC a tipoval je na Evropu, tak si prostě blázen.

Reagovat
kiwwi

jaku zas europu...aj som tvrdil ze NU daju top 10 v pohodicke

Reagovat
Chazy

Ok, to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba to takhle půjde dál co ty víš .... Ale ne .... lexess má pravdu ... opravdu se najde dalších plus mínus 10 klubů co má lepší kádr než Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lexesse pozdravuj...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ... co to se mnou je ..... to bude tím,že jsme prohráli o víkendu s Chebem 11:0 ... jinak si to vysvětlit neumím

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to neni o sile zakladni sestavy, to je o sile a hlavne sirce kadru, o zdvojenych postech atd. Tohle MUFC ani MCFC netrapi, tam rozhoduji uplne jiny veci, napr. mentalita. Kdezto NUFC nema v kadru jediny LB, nema v kadru jedinyho utocnika, o nemz bys s cistym svedomim mohl napsat, ze je kvalitni nebo aspon spolehlivej. Nema nahradu na stopera ani nijak zvlast kvalitni kridelni hrace, kdyz budu brat HBA spis jako podhrota, ted si netroufam tvrdit, kam s nim bude Pards pocitat. Prvnich sest kol proste nerozhoduje, rozumuj si o MUFC, hadej se s liverpoolakama, pis, kolik prazdnych sedacek je na CoMS a kolik pokriku (jeden) je slyset na Stamford Bridge, ale NUFC do svych uvah nezahrnuj

Reagovat
kiwwi

viem ze prvych 6 kol nerozhoduje, pisal som to este pred prvym kolom

a ked uz si to spomenul, ktorych 11 timov je podla teba lepsich?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi kadry maji MU, MC, CFC, oba NLD, LFC, EFC, AVFC, SCFC, SAFC, BWFC.

Reagovat
Mastný Chobot

o Boltone by som pochyboval, Villans môžu ísť do prdele a SCFC je Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

Potters

Reagovat
Mastný Chobot

jasnééé, no, neviem, či majú teda na papieri lepší káder ako NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

To maji stoprocentne, jen maji to slozeni hodne specificky.

Reagovat
soukup

střed zálohy je sice jeden z nejhorších v lize, ale oni stejně jen koukají jak jim balón letí nad hlavou a zbytek je nabušenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tymy, co jsem vyjmenoval, maji na papire kvalitnejsi kadry, samozrejme to nebude jediny rozhodujici faktor

Reagovat
kiwwi

prave preto

Reagovat
mike.84

kurnik jak pohlavní choroby ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velkej optimista - verim v prvni desitku letos. Ale ten kadr je hrozne uzkej a vazny zraneni Cola, Taylse, Tioteho nas muze klidne namočit do bojů o udržení. Takze s s 10 budu velespokojenej. Cile pro letosek jsou podobne lonsky sezone. Porazit 2x Mackems a nesestoupit. Letos bych rád 2x porazil Mackems a skončil do desítky (kterou nám teda loni sebral v poslednim zápase Tchoyi)... Ale bojim se bojim, že v zimě poztrácíme hodně bodů, nedej bože aby se zrani Simmo. Lepit LB i RB by bylo peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Optimisticky na prvni desitku, realisticky je vsechno do 12. mista uspech, ja rikal, ze se shodneme A snad ses nijak nenastval, ja chtel jen preargumentovat kiwwiho co nejdriv, abych s nim nemel pulmetrovy vlakno o sile kadru Boltonu, Stoke a Villans

Reagovat
smazaný uživatel

lexess

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdyt rikam, ze on klidne jo, ale neni to podstatny, protoze se v 95% veci kolem NUFC shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Co má to, že se shodnete, společné s tím, kdo má větší přehled o NU?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, promin.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to nebylo myšlený zle

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ja vim, mne se o tom jen nechtelo diskutovat. Je mi to jedno, kdo toho vi vic, byla to jen cesta k utlumeni kiwwiho, a lexess mi to odpusti

Reagovat
smazaný uživatel

O NUFC težko říct, ale v rámci odhadu konečnýho umístění v Premier League bych rozhodně věřil víc hrubasovi. On to sleduje celý, zatímco já se zajímam předevšim o Magpies a tak často nejsem schopnej objektivního odhadu následujícího zápasu, natož sezony...

Reagovat
Rssa

Pinturicchio

Reagovat
Counter

Traore je trubka, Warnock si s ním ještě hodně užije. Bothroyd vypadá jako všechno možné, jen ne zakončovatel. A DJ je snad ještě horší, fakt nevím, kdo tam bude dávat góly.

A Aston Villa je pod McLeishem vážně šílená, takovou holomajznu nepředvádí snad žádný jiný tým PL. Dívat se na ně je utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jednu sekvenciu hry, okolo 10 - 15 minút ich Villa krásne točila, menili si miesta a pekne kombinovali. Hlavne Bannan, Delph, Gabby a trochu aj Charles...

Reagovat
smazaný uživatel

A Ireland.

Reagovat
spider_8

Bylo to hezkých 5 minut, ale ty pominuli

Reagovat
Bayern +

Bothroyd ma nejvic zakonceni ze vsech utocniku PL, jenom skoda, ze mu to nepada, v zime by mohl nakej hrot prijit.

Reagovat
smazaný uživatel

DJ

Reagovat
fantomas

McLeish prostě neumí produkovat pěknej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde hodnotit, dokud nebude trénovat pořádnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra je jednoznačně efektivní a to je hlavní.

Reagovat
fantomas

Co je efektivního na pěti remízách s maximálně průměrnými týmy (možná tak dvěma lehce nadprůměrnými)?

Reagovat
smazaný uživatel

Přece bodový zisk, který jim stačí na první polovinu tabulky! Pokud se v ní umístí, tak se jedná o zlepšení a splnění cíle pro letošní rok, tedy delší McLeishovu vydařenou sezonu.

Reagovat
fantomas

Myslim, že po těch dalších jednobodových zápasech se do tý první desítky neprorvou.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, organizace jejich obrany je pomalu nejlepší v lize! Což jim může přinést další pohárové úspěchy a to i v měření sil s nejlepšími!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Kdyby nebyl ten usatej curak slepej, mohlo to byt i vitezstvi, ikdyz spravedlivejsi je urcite remiza. Vyhrat se melo s NUFC, tam byl vykon o tridu lepsi, skoda, ale diky Bohu i za tu, kdyz byl gol v nadstaveni.

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/F4hQ4J4BFOM - že by místní scouseři?

Reagovat
Mastný Chobot

dobrý hudobný vkus.

Reagovat
kiwwi

co to do pici je?

Reagovat
niflheim

To kdybych věděl

Reagovat
vladis271

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

El-Hadji Diouf?

Reagovat
smazaný uživatel

tý vole

Reagovat
smazaný uživatel

Chorí, hnusní, afektovaní .... K

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Kouzelný.

Reagovat
niflheim

No pokud ses vydržel dívat do konce, tak jsi i hrdinou

Reagovat
fantomas

To samozřejmě ne, jenom sem spatřil ten kouzelnej ksichtík, vypínal sem. A to sem ještě koutek očka stihl zachytit i další dva.

Reagovat
kiwwi

ja som preklikal...nic zaujimave sa tam nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

já to vydržel cely a ještě sem si projel i jiny videa je to vtipný

Reagovat
kiwwi

United the 6th most famous brand in the world after google, facebook, apple, bbc and dyson. Liverpool are 171st in the list by forbes.

Reagovat
Mastný Chobot

nebyť Newcastlu a Leedsu, tak ste 170.

Reagovat
vladis271

( musím ho citovať ), si zabil starý.

Reagovat
smazaný uživatel

koho zaujímajú tvoji fanúšikovia z terroristických krajín ktorých na OT Prekričí hrstka fanúšikov iného týmu ? fakt na smiech

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mike.84
Reagovat
kiwwi

to je este minulorocny dres nie?

Reagovat
mike.84

no jasně. dyt říkam že se nudí... ale je to hrozna fotka (hrozně upravená)

Reagovat
smazaný uživatel

Marodka Manchesteru United

Rooney, Carrick, Evans, Hernandez, Vidic, Smalling, Rafael, Cleverley & Gibson are all injured

Reagovat
Mastný Chobot

a Arsenal iba piatich, wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale narozdíl od Vás nás to nevytrhne a sme schopný i tak vyhrávat. Vám se zraní Vermelean nebo Van Persie a ste v řiti

Reagovat
Mastný Chobot

na to si ako prišiel, zlatíčko?

Reagovat
smazaný uživatel

viděls tabulku?

Reagovat
Mastný Chobot

čo to má s tabuľkou?

Celú minulú sezónu sme hrali bez Vermaelena a boli sme akože v riti? Veď sme bez neho porazili Barcelonu, United a Chelsea o tri góly a s čistým kontom a odohrali sme bez neho ďalších 15 parádnych zápasov. Konco-sezónny kolaps (pri ktorom bol aj Thomas) je už tradícia. A ak myslíš túto sezónu, tak zranenie Thomasa nemá s našou mizériou nič spoločné, samozrejme, že keby hral, tak sa zápas s Rovers možno vyhrá, ale predvádzanú hru by moc neovplyvnil.

Reagovat
j_mrazik

My jsme v prdeli i s nima.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bebe ma prervany vazy v koleni

Reagovat
smazaný uživatel

Bebe

Reagovat
smazaný uživatel

1000. proti předčasný ejakulaci

Reagovat
niflheim

Jizz in my pants!

Reagovat
niflheim

Pokud neznáte - http://youtu.be/4pXfHLUlZf4

Reagovat
Arbiter

ach jo, i ta tisícovka je předčasná

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

No práve.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Střídající útočník pak poslal centr tak šikovně, že jej Warnock odvrátil jen do vracejícího se Dunna a ten s přehledem sobě vlastním uklidil skákající předmět za Givenova záda.

Dunne.... miluju ho

Reagovat
fantomas

Pěkně Usty.

Reagovat
kiwwi

najlepsie je, ze ho v 85' vyhlasili MOTM

Reagovat
kiwwi

no a uz sa zacina fanta zamotavat...som zvedavy kolko ludi si Rooneyho necha

Reagovat
Mastný Chobot

ja som vo vydraftoval za Aguera.

Reagovat
kiwwi

Aguera som mal odzaciatku

kazdopadne sa to teraz premiesa...ja sam neviem ako to urobim

Reagovat
vladis271

stihne zápas s nami?

Reagovat
kiwwi

vobec neviem...najprv mal byt fit uz na zajtra, potom ze minimalne jeden tyzden...alebo mozno sa len setri na vas

Reagovat
mithro

ako nic si myslim, teraz bude repre prestavka a Fergie aj tak nic presne nikdy nepovie

Reagovat
kiwwi

aj tak ho asi z fanty vyhodim

Reagovat
mithro

aby si nebol prekvapeny ak by uz proti Norwichu hral a po repre pauze by uz konecne mal byt pripraveny aj Vidic

Reagovat
C0br

Já se rozhodnu radši až v sobotu.

Reagovat
Counter

Budu vyčkávat do poslední minuty deadlinu, uvidíme, jak mu spadne cena.

Reagovat
smazaný uživatel

teď to jde nějak vyměňovat?

Reagovat
kiwwi

co znamena zranenie 'dead leg' ... neznamena to nahodou ze dostal konara?

Reagovat
niflheim

nějaká zhmožděnina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Arsenal je konečně tam, kam patří

Reagovat
tomasinho

Paráda Canaries!

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Merseyside derby bude pískat Atkinson V Dowda jsem doufal marně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Ale kto bude pískať North-west je zrejme jasné už teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to dajú Webbovi, to by už bolo podivné...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadcházející kolo nemá žádnej zápas... všechno tomu nasvědčuje, že bude i v north west derby.

Reagovat
tomasinho

Stejně jim nakopem tak či tak

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to piskat nebude, svadet na nej vlastni nemohoucnost je uz trapny, potrebujete jednou prohrat nejak nenapadnutelne 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě spíš jde o to, že Webb šel poslední dobou kvalitou dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty nejsi narozdil od tvych souputniku takovej alibista, aby ses ztotoznoval s Babelovou demenci

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím

Hraje tu někdo prosim vás Pro Evolution Soccer 2011?

Jestli vás to jako majtele tý hry taky podělává nebo já to neumim....

No přijde mi divný že mam vždycky na Reguar ze všech soutěží třeba 50-5-1

Potom přijde finále domácího poháru,LM nebo třeba jen osmifinále proti Basel,a třikrát ze tří zápasů se stane že soupeř nasimuluje pád vždycky dostane penaltu mam i Replaye,a že dáte s Messim 100 stejných branek a najednou mačkáte čudlíky uplně stejně a dáte 7 tyček?Nebo že Lennon který má rychlost 99 běží pomalejš než Frei? Vim že to jsem nepatří ale to je udělaný jako že je 100 zápasů lechkejch a pak tam daj Top Playera i když máte v nastavení reguar?už ta sračka fakt neni normálníjak to člověku vždycky podvodnicky skurví sezonu...a to já že prohrávat umim... ale přijde mi divný 40 zápasů vyhrát výsledkama 4:1,8:0,5:0,5:0,7:0 a pak osmifinále LM na basel 0:2 (1 gol s penalty nasimulovanej pád)semifinále Copy na Villarealu 1:3 (1 penalta zadarmo)Ptal bych se známých ale všichni pařej fifu tak by mě zajímalo jestli jsem lama nebo ta hra prostě podělává slušný hráče....

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si jde ještě dát odvety na lehkou obtížnost ale koho by to pak bavilo ...prostě minulej rok za Inter to samý vyhraju Copu,ligu a pitom přijde finále LM s lyonem,dostanou penaltu zadarmo zase za nasimulovanej pád ukládal jsem replaye a prohraju a přitom normálně ho dáte 5:0 třikrát po sobě klidně...prostě finále=shit bugerskej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim, tohle mi vůbec neděla. Hraju na TOPa, protože jinak to nemá smysl a většinou když spadnou ve vápně, tak je to penalta jasná nebo mu dát rozhodčí kartu za simulaci.

Reagovat
mike.84

krásně kanárci

Reagovat
mike.84

Arsenal midfielder Jack Wilshere has declared the surgery on his injured ankle a success.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Mackems

Reagovat
kiwwi

BREAKING NEWS: BBC confirming Steve Bruce has been sacked

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se tomu nedivil. Nemá na to.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Ten tým má papírově fakt hodně dobrej.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Steve Kean nenaplnil svou roli předsezónního favorita?

Reagovat
vladis271

a to niektorí boli z tích posíl vo vytržení, hlavne po posilách do obrany z mancs, že čiernym koňom ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

"posilách".

Reagovat
tomasinho

Já bych se moc nesmál, když třeba za zenitem hrající Brown vygumoval naprosto Carrolla

Reagovat
cristiano.K.

to není těžký,když se Andymu nechce

Reagovat
smazaný uživatel

No, to bolo hrozne ťažké, vhľadom k okolnostiam...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takovýho na BBC není. Stal si se obětí vtipu jako většina lidí na twitteru, která to kopírovala.

Paul Moore

BREAKING NEWS: BBC confirming Steve Bruce has been sacked. t.co/4IcQhozW

Další to kopírovali bez toho linku.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi a jeho twitter

Reagovat
kiwwi

a tvoje poznamky

Reagovat
smazaný uživatel

To byl vtip, vždyť i já na to skočil...

Reagovat
kiwwi

ale keby som tam dal aj ten link, tak by som nenapisal nic nepravdive

Reagovat
kiwwi

ups tak sa ospravedlnujem

Reagovat
niflheim

No pokud je to pravda, tak pro něj to nic dobrého po stránce trenérské kariéry není nic dobrého. Nijak zvlášť neoslnil a že by se jednalo o "mladého" trenéra - to rozhodně ne.

Reagovat
Chazy

Ne no, dosáh svýho vrcholu.

Reagovat
niflheim

Což je celkem i smutné.

Reagovat
niflheim

1000. za zdraví všech hráčů

Reagovat
Maresma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele