Primera Division - souhrn 6. kola

24.09.2011, 19:54, aktualizováno 26.09.2011, 22:58
Komentáře a souhrny
Po pěti kolech už není ve Španělsku tým, který by neztratil nějaké body. Dnes totiž padla dosavadní suverenita Realu Betis, který prohrál v Getafe. Utkání jedinou brankou rozhodl v prvním poločase Diego Castro...

Getafe CF - Real Betis 1:0

26.09.2011 21:00

Góly: 31. Diego Castro

Betis na závěr kola prohrál na půdě Getafe nejtěsnějším rozdílem 0:1 a ztratil tak svoji stoprocentní bilanci, kterou držel jako poslední tým Primera División. I tak zůstali hosté na čele tabulky.

Getafe do pondělního zápasu získalo jediný bod, což je ze čtyř odehraných zápasů bídná bilance. Proti Betisu ale domácí začali aktivně a Pedro Leon povedeným přímým kopem brzy donutil brankáře Goitiu k ostrému zákroku. Po půlhodině hry se už diváci radovali. Na Valerův centr si naběhl Castro a usměrnil míč do sítě.

Vedoucí branka domácí tým navnadila a po zbytek poločasu byl lepší než soupeř. Z územní převahy už vzešla jediná šance, Leona opět vychytal pozorný Goitia. Betis se probral až po přestávce a obrana Getafe se rázem potila. Montero a Molina zahrozili střelami vedle, střelu Pereiry pak musel skvělým zákrokem zlikvidovat Moya.

Hosté si začali víc věřit a dál tlačili. Santa Cruz chtěl navázat na dvougólové představení z minulého kola, jenže dnes se mu tolik nedařilo, Moya v závěru vychytal jeho tvrdou střelu i hlavičku zblízka. Poslední hrozbu pro Getafe znamenala dalekonosná rána Etxebarriy, Moya opět zasáhl. Domácí ještě málem vedení zvýšili, Miku ale ve vyložené šanci selhal.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Málaga CF 0:0

25.09.2011 22:00

Góly: -

Málaga nezvládla ideálně utkání šestého kola na hřišti Zaragozy, když jen remizovala 0:0. Hosté byli lepším týmem, vypracovali si větší počet brankových příležitostí, jenže gól nedali, a tak nečekaně body ztratili.

Úvodní možnost zápasu měl ve čtvrté minutě domácí Postiga, ovšem míč mu sjel po kopačce a zamířil pořádný kus vedle levé tyče. V sedmé minutě už na sebe poprvé výrazněji upozornili i hosté, dobrou šanci ke skórování měl Van Nistelrooy, ale Roberta nepřekonal.

Stejný hráč to zkoušel ještě o minutu později, domácí brankář však byl i tentokrát na místě. Do prvního poločasu se ještě vtěsnaly zajímavé pokusy Barrery, Cazorly a Baptisty, jenže skóre se neměnilo ani jednou.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se obraz hry nezměnil, hosté drželi míč více na svých kopačkách, ovšem do těsné blízkosti branky soupeře se nedostávali. A když už ano, utekl Baptistovi v klíčový moment míč do zámezí.

Zaragoza měla ještě jednu příležitost převážit misky vah na svou stranu, Hélder Postiga si míč dobře zpracoval po přihrávce Barrery, vynikající zákrok ale předvedl Caballero. A když Rondonova hlavička skončila nad brankou, musela se Málaga spokojit s bodem, stejně jako domácí Zaragoza. Ta se v tabulce patnácté, Málaga šestá.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Racing Santander 0:0

25.09.2011 20:00

Góly: -

Také jedno bezgólové utkání nám nabídlo šesté kolo španělské Primera Division. V utkání mezi Sportingem Gijón a Racingem Santander gól nepadl a po remíze 0:0 tak oba celky získaly po bodu. Vůbec první bod získal domácí Gijón, který zatím s nulou svítil na posledním místě tabulky. Racing má na svém kontě nyní tři body a je těsně nad sestupovou propastí.

Domácí Gijón může zisku bodu spíše litovat. V utkání měl množství příležitostí, které nedokázal využít a doplácí i nadále na svou špatnou produktivitu. Po čtvrthodině hry se do první šance dostal Barral po centru De las Cuevase, ale gólman Toňo byl na tuto hrozbu stoprocentně připravený. O pár minut později sám Cuevas zkoušel štěstí z veliké dálky, ale jeho střela neměla přesné parametry.

Racing zahrozil chvíli před přestávkou. Ariel Nahuelpan se nachomýtl k odraženému balónu po skrumáži v pokutovém území a jeho tvrdou ránu se štěstím zblokovala domácí obrana. V nastaveném čase ještě pálil z úhlu Castro, ale jeho nerazantní střela skončila na boční síti branky Toňa. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Také ve druhé půli se diváci museli na stadionu v Gijónu nudit a nepřišlo žádné výrazné zvýšení úrovně duelu. I nadále však byli mírně aktivnější hosté a zejména De las Cuevas dělal obraně Racingu značné problémy. Chvíli po začátku druhé půle se individuálně uvolnil přes dva bránící protihráče a povedenou ranou se snažil obstřelit branku Racingu. Ke smůle domácích však těsně minul.

Další šancí se uvedl také Castro. Ten si naběhl na kolmici Barrala a ve vyložené příležitosti napálil pouze padajícího Toňa. Po této šanci už se fanoušci domácích chytali za hlavu. Další příležitosti měli na svých kopačkách postupně Barral, De las Cuevas a také obránce Botía, ale nikdo z nich nemířil přesně.

I přesto mohli domácí nakonec prohrát. V závěru druhého dějství jeden z domácích obránců podskočil balón a ve vyložené příležitosti se ocitl Pedro Munitis. Gólman Juan Pablo však dokázal svůj tým zachránit od další pohromy v sezóně. Racing však v utkání nepředvedl téměř nic a vítězství by pro něj bylo velmi šťastné. I remízu může nakonec považovat za parádní výsledek.

Více informací k zápasu

Granada CF - CA Osasuna 1:1

25.09.2011 18:00

Góly: 64. Fran Rico - 29. Raúl García

Nováček z Granady dokázal v rámci 6. kola podruhé v sezóně bodovat. Na domácím hřišti remizoval s Osasunou 1:1 po vyrovnaném průběhu. Granada má tak po pěti odehraných zápasech na svém kontě čtyři body a dá se předpokládat, že bude bojovat o záchranu. Osasuna má o dva body více a drží si dvanáctou pozici.

Remízu pro domácí zachránil ve druhém poločase povedenou ranou Fran Rico. Utkání patřilo spíše k těm kvalitativně podprůměrným a diváci na stadionu v Granadě e spíše nudili. Hosté se ujali vede po osmadvaceti minutách hry, když Pape Diakhaté dokázal využít zaváhání Raúla Garcíi a uvrhl tak hostující fanoušky do extáze.

Domácí se snažili vytvářet šance po celý zápas, ale většina její snahy končila před pokutovým územím Osasuny. Kromě gólu Rica si Granada za celé utkání prakticky nevytvořila další vážnější příležitost. Velikou šanci na vedení měli hosté 25 minut před koncem zápasu, kdy se uvolnil Uche a svou střelu poslal do tyče branky domácích.

Granada dokázala ve třetím zápase porazit na domácím hřišti Villarreal a tehdy předvedla parádní zodpovědný výkon. Ten od té doby nedokázala zopakovat a proti Osasuně mohla být ráda za bod. Hosté měli totiž i další příležitosti. V jedné z nich se ocitl Dani Benitez, ale jeho střela nebyla příliš razantní a gólman Andrés Fernandez ji zlikvidoval.

Po špatné první půli tak provedla Granada dvojí střídání už v prvním dějství a její hra se také zvedla. Na plac přišli Romero a Geijo. I přes zlepšený herní projev si ale domácí nevytvářeli šance a spíše bránili nebezpečnější nájezdy Osasuny.

V samém závěru utkání ještě mohli hosté strhnout vedení na svou stranu, ale to by pomezní rozhodčí nesměl mávnout ofsajd Ibrahima Baldeho, který podle opakovaného záběru nebyl. Ve velmi neatraktivním duelu tak nakonec padly dvě náhodné branky a zápas skončil remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Levante UD - Espanyol Barcelona 3:1

25.09.2011 16:00

Góly: 14. Rubén Suárez (pen.), 58. Rubén Suárez (pen.), 76. José Javier Barkero - 73. Héctor Moreno

Tým Levante pokračoval výhrou 3:1 nad Espanyolem ve svém báječném vstupu do sezony a dostal se až na třet místo v tabulce Primera Division.

Ve 14. minutě otevřel skóre Ruben Suarez z pokutového kopu poté, co Rui Fonte nedovoleně zastavil svého soupeře. Po přestávce Suarez přidal druhý gól znovu z penalty, tentokrát za faul, za nějž viděl Jordi Amat červenou kartu. V 73. minutě dokázal Hector Moreno tečovat Pandianiho střelu a snížit tak na 2:1. V 76. minutě upravil na konečných 3:1 Barkero svou levou nohou, o 15 minut později byl vyloučen Pandiani za faul po odehrání míče a hosté tak dohráli v devíti.

Po skvělém týdnu, v němž porazilo Real Madrid a Rayo Vallecano, bylo Levante odhodláno porazit i Espanyol. Z hráčů sálalo sebevědomí hned od začátku. Již ve 3. minutě vybídl Juanlu přihrávkou Suareze, ten však neskóroval. To se mu povedlo o 11 minut později, kdy po faulu Rui Fonteho proměnil pokutový kop. Po zbytek byl poločasu byl Espanyol lepším týmem, ale Thievy, Sergio Garcia ani Joan Verdu nedokázali srovnat skóre.

Hned po přestávce Jordi Amat fauloval svého soupeře v gólové šanci, byl za svůj zákrok předčasně poslán do sprch a daroval soupeři možnost zvýšit skóre. K nařízené penaltě se postavil znovu Ruben Suarez a šanci proměnil, přestože Cristian Alvarez vystihl směr střely.

Hosté se zpět do hry dostali za 17 minut, kdy Moreno na zadní tyči usměrnil Pandianiho nevyzpytatelnou střelu do sítě. Espanyol tak i v desíti snížil na 2:1. Nicméně domácí dokázali obnovit dvougólové vedení, když v 76. minutě Barkero krásnou střelou nad Alvarezem rozvlnil síť hostí.

Mizérii Espanyolu pak dokonal Pandiani, jenž obdržel druhou červenou kartu pro klub z Barcelony za faul, kterým byl zasažen Nano. V devíti už Espanyol nezahrozil ani neinkasoval a zápas tak skončil 3:1 pro Levante.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Sociedad 2:1

25.09.2011 12:00

Góly: 20. Víctor Casadesús, 50. Chori Castro - 15. Imanol Agirretxe

V prvním nedělním klání přivítala Mallorca na domácím hřišti Real Sociedad. Ve velmi vyrovnaném zápase se nakonec radovali z plného bodového zisku domácí fotbalisté, kteří zvítězili 2:1. Vítězný gól vstřelil na začátku druhé půle Castro. Mallorca se díky vítězství posunula na jedenáctou příčku pouze o bod za San Sebastian.

Sociedad začal sezónu velmi slušně a největším úspěchem byla pochopitelně domácí remíza proti Barceloně. V úvodních čtyřech kolech získal sedm bodů, ale nyní další zisk nepřidal. Na půdě Mallorcy si hosté dělali vysoké ambice, ale domácí je zaskočili důraznou hrou a zápas vyhráli zcela zaslouženě.

Zápas začal ve velkém stylu a oba mančafty do něj vlétly jako uragán. Už po čtvrthodině hry se poprvé měnilo skóre. Carlos Martínez zahrával autové vhazování na Imanola Agirretxeho, který se s balónem natočil do pokutového území a povedenou ranou přes obránce umístil balón přesně k tyči branky domácího gólmana Aouateho - 0:1.

Hosté se z vedení neradovali příliš dlouho. O pět minut později bylo vyrovnáno. Emilio Nsue nacentroval před branku balón, na který si seběhl Víctor a z voleje se nemýlil - 1:1. Obrana hostujícího celku v tomto případě zaspala a Víctor měl na zakončení až příliš mnoho času. Po rychlém začátku se hra za vyrovnaného stavu poměrně uklidnila a začalo se více taktizovat.

I přesto bylo do konce poločasu k vidění několik příležitostí a aktivní byli zejména domácí. V zajímavé příležitosti se ocitl Emilio Nsue po rohovém kopu Castra, ale jeho hlavičku vyrazil gólman Bravo na roh. Na druhé straně se prezentovala nová posila Sociedadu McDonald Mariga. Ten se uvolnil na pravé straně přes dva bránící hráče a tvrdou ranou z úhlu pořádně vystrašil gólmana domácích.

V závěru poločasu ještě domácí zahrávali zajímavou standardní situaci z hranice pokutového území. Střela Castra však letěla doprostřed branky a gólman hostujícího celku s ní tak nemohl mít větší problémy. Po vyrovnané první půli se tak šlo do kabin za remízového stavu 1:1.

Druhé dějství začali lépe tentokrát domácí fotbalisté a už po pěti minutách hry šli do vedení. Rohový kop tentokrát zahrával Chico a odražený balón se dostal k aktivnímu Castrovi, který pohotovou ranou uklidil balón do sítě San Sebastianu podruhé - 2:1.

V další šanci se ocitl domácí Alejandro Alfaro po kolmici od Castra. Alfaro zkoušel obstřelit hostujícího gólmana, ale jeho střelu na poslední chvíli zblokoval jeden z obránců. Mallorca se i přes občasné šance soustředila více na defenzívu a Sociedad se dostával do pokutového území soupeře už jen velmi sporadicky.

I přesto mohli hosté v závěru zápasu srovnat skóre. Střídající Griezmann předvedl parádní individuální akci a svou technickou střelou líznul tyč branky Aouateho. Mallorca však nakonec ubránila jednobrankový náskok a v celém utkání si vytvořila více příležitostí. Zaslouženě tak zvítězila 2:1 a připsala si na své konto druhou výhru v sezóně.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Atlético Madrid 5:0

24.09.2011 22:00

Góly: 9. David Villa, 15. Miranda (vl.), 26. Lionel Messi, 78. Lionel Messi, 90. Lionel Messi

Barcelona si na závěr sobotního programu Primera División pohrála s Atléticem, uštědřila mu manitu. Tři góly dal fenomenální Messi, jednou se trefil Villa a jeden gól si dalo Atlético samo.

Hned ve třetí minutě mělo Atlético obrovskou šanci na vedoucí gól, z pětadvaceti metrů nádherně vypálil Tiago, Valdés se jen ohlédl a viděl, jak ho zachránilo břevno. Na konci deváté minuty však udeřilo na druhé straně, vedoucí branku zápasu vstřelili domácí Blaugranas. Xavi krásným přenesením našel na kraji pokutového území Villu, který si pohrál s Mirandou a bezpečně proměnil - 1:0.

Barca byla i nadále lepší, Xavi geniálně za obranou našel Pedra, ten si ale nepřesně míč zpracoval a z těžké pozice levačkou minul. Po čtvrthodině hry bylo prakticky rozhodnuto. Xavi byl při chuti, tentokrát patičkou narazil balón Pedrovi, tomu přenechal míč v ofsajdu stojící Messi, sám si přitom naběhl na následný pas Pedra. Akci nezakončil ideálně, Courtois předvedl výborný zákrok, ke smůle Atlética však kulatinu putovala od hostujícího gólmana do Mirandy a následně do brány.

Běžela šestadvacátá minuta a válec jménem Barcelona vedl o tři góly. Messi si v rohu hřiště dvakrát vyměnil balón s Pedrem, obešel tři toporné protihráče a bez sebemenšího problému našel prostor mezi Courtoisem a tyčí - 3:0. Pět minut před přestávkou měl míč nějakých čtyřicet metrů od branky na kopačce Fábregas, když v tom si všiml vyběhnutého Courtoise a snažil se ho přehodit, bohužel pro domácí nádherným lobem trefil jen břevno.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupilo Atlético o něco lépe, Barca sice i nadále byla lepší, ovšem alespoň jednou za čas se na delší úsek dostali k míči také hosté. Přesto Blaugranas kralovali, na Fábregasovu nabídku si naběhl Messi, jenže zblízka Courtoise nepřekonal.

V šedesáté sedmé minutě znovu ukázal svou genialitu Messi, když vyslal nádhernou kolmici na úplně volného Villu, ten však nedal. Messi kouzlil i dál, dvacet minut před koncem přesprintoval s míčem přilepeným na noze téměř celé hřiště, aby ho však na hranici šestnáctky fauloval poslední bránící hráč, Perea. Následnou standardní situaci zahrával sám Messi, ovšem branku netrefil.

Diváky na Nou Campu bavil i Thiago, který si ve středu pole nádherně pohrál s dvojicí soupeřů. Ale na Messiho v současnosti nemá nikdo. V osmasedmdesáté minutě prošel obranou Atletů jako nůž máslem a s přehledem uklidil míč k tyči. Poté měli ojedinělou příležitost také hosté, proti Ardovi však skvěle vyběhl Valdés a dorážka Gabiho mířila mimo.

V devadesáté minutě padla ještě jeden gól a hvězdný Messi díky němu dokonal manitu a hattrick. To si narazil postupně s Thiagem a Villou a z úhlu propálil Courtoise. Barcelona rozdrtila Atlético 5:0 a posunula se na druhou příčku za Betis, hosté zůstávají osmí. Messi se hattrickem dostal před Cristiana Ronalda v tabulce střelců, dal už osm branek.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Rayo Vallecano 6:2

24.09.2011 20:00

Góly: 39. Cristiano Ronaldo, 45. Gonzalo Higuaín, 51. Cristiano Ronaldo (pen.), 67. Raphaël Varane, 73. Karim Benzema, 84. Cristiano Ronaldo (pen.) - 1. Michu, 55. Michu

Real Madrid po dvou zápasech zabral a půltuctem gólů zničil městského souseda z Raya. Hattrick si připsal Cristiano Ronaldo, gólově debutoval mladík Varane. Domácí neoslabila ani časná branka hostů, ani zbytečné vyloučení Di Maríi.

Divokou gólovou přestřelku nabídlo madridské derby mezi Realem Madrid a Rayem Vallecano. Vítězství si odnesli domácí, kteří tak aspoň částečně dali zapomenout na ztrátu pěti bodů z posledních dvou zápasů. Hosté sice bojovali, ale nakonec se jejich snaha bodově neprojevila.

Bílý balet nastoupil s několika změnami, Ramos se posunul na pravý kraj obrany a uvolnil místo Albiolovi, Lass nahradil ve středu zálohy Khediru, na spojce se objevil Kaká a na hrotu Higuaín. Rayo vyběhlo na trávník Santiago Bernabéu v očekávané sestavě, pouze Trashorrase nahradil guinejský talent Lass.

Utkání začalo pro domácí šokem, protože už v 1.minutě šli hosté do vedení. Míč ztratil Lass, Michu našel Tamuda, jeho střelu Casillas vyrazil před Michua a ten nezaváhal - 0:1! Za Real odpověděl Varane po centru Di Maríi, ale těsně minul. Vzápětí zahrozil křížnou střelou Piti.

V 8.minutě pálil nad po faulu na Kaká z přímého kopu Ronaldo. Rayo mělo však převahu, o čemž svědčila rána Tamuda, kterou s obtížemi zlikvidoval Casillas. Až ve 20.minutě střílel nebezpečně Kaká. Velice aktivní byl Lass z Raya, který po individuální akci z 25.minuty střílel těsně nad.

Mourinho reagoval stažením Lasse Diarry a nasazením Özila, což se postupně projevilo na útočné efektivitě domácích. Pro ofsajd nebyl uznán gól Higuaína, vzápětí Özilovu ránu vyrazil Dani. Další pokus z přímého kopu Ronalda minul branku. Real se dočkal až ve 38.minutě po průniku Kaká, jehož přihrávka našla Ronalda a ten prostřelil Daniho mezi nohama.

V nastaveném čase dokonal Real obrat, ač se tak událo po ofsajdu: Xabi našel pasem Ramose, ten sklepl na Higuaína, který dorazil do prázdné branky.

Druhou půli načala zajímavá akce Michua, který z takřka nulového úhlu těsně minul. Pak byl po dalším průniku ve vápně sražen Kaká a Ronaldo si v 50.minutě připsal další zásah. Hosté ovšem vzápětí střetnutí zdramatizovali, neboť aktivní Michu doklepl odražený míč do sítě a následně byl po zbytečné ruce a druhé žluté kartě vyloučen Di María.

Rayo se pustilo do útoku a Movilla střílel nad. V 65.minutě vyrazil ránu Xabiho konečky prstů Dani. V 68.minutě si připsal první oficiální gól v bílém dresu mladík Varane, jenž po rohu místo hlavičky volil patičku, kterou poslal do sítě Raya. Hosté se nevzdávali, Movillův pokus zneškodnil Casillas.

V 72.minutě rozjel Real další kontr, Benzema našel Özila, ten mu vrátil na kraj vápna a Francouz z první vstřelil pátý gól Madridu. Hosté se dostali do další šance v 82.minutě, ale Pachecovu ránu Casillas kryl.

Půltucet gólů uzavřela další penalta, kterou po faulu na Ronalda proměnil opět sám Portugalec, který si připsal druhý hattrick v sezoně. Real v klasifikaci postoupil před nedělními zápasy na čtvrté místo, Rayo je zatím stále na 11.příčce.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Valencia CF 1:0

24.09.2011 18:00

Góly: 18. Frédéric Kanouté

Valencia poprvé s sezoně prohrála, když nestačila na Sevillu a podlehla jí na jejím hřišti 0:1. Jediný gól zápasu dal Frederic Kanouté a zařídil tak posun Sevilly právě před svého dnešního soupeře, konkrétně na třetí místo. V utkání padly hned třu červené karty.

Valencia má hodně nahuštěný program, a tak dnes nechala odpočívat některé své opory v čele s kanonýrem Robertem Soldadem, nejlepším střelcem soutěže. Začalo se zostra a hned ve druhé minutě mohli jít hosté do vedení, to by však musel Aduriz mířit přesněji.

Na druhé straně našel Navas dobrým centrem Negreda, jehož efektní pokus nůžkami Guaita vyrazil před sebe ke Kanoutému, tomu však byl nesprávně odpískám ofsajd a gól po snadné dorážce tak nemohl být uznán. Jonasova bomba proletěla těsně vedle pravé tyče Varasovy branky a hned z další akci Sevilla udeřila. Rychlý kontr po pravé straně potáhl Navas, v pravý čas posunul míč Kanoutému, jenž se s ničím nepáral a napálil balón pod břevno.

Další slibná akce Sevilly šla pro změnu přes levou stranu a skončila pádem Perottiho v pokutovém území, domácí se však penalty dožadovali marně. Po půlhodině hry přihrál Navas pod sebe Perottimu, jeho střela do protipohybu ovšem Guaitu nepřekvapila. Sevilla byla lepší a ještě do poločasu mohla vést 2:0, když si Navasův prudký centr málem srazil do vlastní sítě Ruiz, naštěstí pro Netopýry byl znovu včas na místě pozorný Guaita.

Jedenapadesátá minuta přinesla nádhernou technickou střelu PErottiho a další úžasný zákrok valencijského gólmana, nebýt jeho, dopadl zápas pro hosty daleko hůře. Na hřišti se přiostřilo a jen na agilním Piattim se dvěma hloupými fauly vykartoval domácí Trochowski. Čistou gólovou šanci pak spálil Jonas, jenže po centru Barragána nastřelil tyč.

V šedesáté osmé minutě fauloval Escudé unikajícího Adurize, dostal rovnou červenou kartu a Valencia navíc zahrávala pokutový kop. Banega poslal Varase na opačnou stranu, jenže sám trefil jen tyč a skóre tak zůstalo neměnné. O tři minuty později byl vyloučen i hostující Aduriz, který šlápl na nohu provokujícího Spahiče a musel pod sprchy.

V samotném závěru zápasu se již nic nestalo, a tak Sevilla udolala na domácí půdě Valencii 1:0 a poskočila la třetí příčku ligové tabulky, Valencia je o bod zpět na pátém místě.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1:1

24.09.2011 18:00

Góly: 44. Igor Gabilondo - 53. Nilmar

Athletic i nadále čeká na premiérovou letošní výhru v lize, nezadařilo se ani napopáté. Tentokrát na San Mamés přijel Villarreal a odvezl si bod za remízu 1:1. Skóre sice otevřel domácí Gabilondo, jenže hned po přestávce srovnal Nilmar a nerozhodný stav vydržel až do konce.

Hned od úvodního hvizdu sudího Villanuevy se hrál zajímavý fotbal plný pohledných akcí na obou stranách, diváci se rozhodně nenudili. Ve druhé minutě nebezpečně hlavičkoval Amorebieta, jenže přestřelil. V osmé minutě mel obrovskou šanci na kopačce Llorente, zblízka však branku netrefil a Lopez tak vůbec nemusel zasahovat.

První střelecký pokus Žluté ponorky měl na starost Valero, Iraizoz neměl složitou práci. Llorente to zkoušel znovu, tentokrát z daleko krkolomnější pozice, ale na výsledku akce se nic nezměnilo. Patnáctiminutovku klidu narušila až čtyřiačtyřicátá minuta, ve které se domácí Athletic zřejmě zaslouženě dostal do vedení 1:0. Z pravé strany totiž ukázkově odcentroval Iraola, na míč si naběhl Gabilondo a prudkou střelou k tyči otevřel skóre zápasu.

Padesátá třetí minuta přinesla vyrovnání, akci rozjel Cani přihrávkou na Rossiho, ten sice ještě z úhlu Iraizoze nepřekonal, ovšem dorážka Nilmara už si cestu do sítě našla. Strhnout vedení zpět na stranu Athleticu mohl Javi Martínez, jeho dalekonosná střela však skončila nad břevnem.

Ze závěru zápasu už stojí za zmínku jen druhá žlutá karta Ekizy a tedy vyloučení domácího stopera, Villarreal však desetiminutové přesilové hry nevyužil v rozhodující branku, a tak remizoval na hřišti Athleticu 1:1. Domácí jsou sedmnáctí, hosté jedenáctí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Betis54019:612
2.FC Barcelona532022:411
3.Levante UD53207:311
4.Sevilla FC53206:311
5.Real Madrid531116:510
6.Málaga CF53117:210
7.Valencia CF53118:610
8.Atlético Madrid52128:67
9.Real Sociedad52126:67
10.Espanyol Barcelona52035:76
11.RCD Mallorca52033:56
12.CA Osasuna51313:106
13.Villarreal CF51225:95
 Rayo Vallecano51225:95
15.Real Zaragoza51225:115
16.Getafe CF51134:74
17.Granada CF51132:74
18.Racing Santander50323:83
19.Athletic Bilbao50235:82
20.Sporting Gijón50142:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1106)

Přidat komentář
Dr. Admess

Výborně Sevilla (Valencii mám rád, ale prostě před Barcou nemůže být )!

Teď fandit Rayu a pak se těšit na góly z Nou Campu. Barca musí vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdražší fotbalista světa Cristiano Ronaldo z Realu Madrid se chce příští rok po mistrovství Evropy oženit. Šestadvacetiletý portugalský střelec si na rodné Madeiře vezme ruskou modelku Irinu Šaikovou. Bývalý hráč Manchesteru United s o rok mladší Šaikovou chodí od začátku loňského roku. Ronaldo má také dvouletého syna Cristiana, jméno matky však nebylo nikdy zveřejněno. Neznámá žena podle médií za mlčení dostala deset milionů liber (asi 282 milionů korun). Ronaldo si svatbu naplánoval jedenáct dní po finále mistrovství v Polsku a Ukrajině.

Reagovat
madridcan

Velmi pekny par.Sa cudujem,ze az tak neskoro potom co sa zasnubili naplanovali svatbu.Ale kazdopadne Cristiano si nasiel k sebe krajsiu ako Beckham

Reagovat
madridcan

Hmmm ten koniec znie zaujimavo Proste ma krajsiu zenu ako ma David Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

jj hustej par, irina je prekrasna

Reagovat
Infi

Tolik červených? Mmmm.

Reagovat
madridcan

Toto neni pravda

Reagovat
Kenneth

No to si dělaj prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

já si tak přeju další ztrátu pro real...ne kvůli němu ale kvůli mourinhovi...co by si zas vymyslel

Reagovat
vocasisko

gooooool !! nejlepší španělskej golman se zase vyznamenal mimochodem na tom streamu kde to sleduju skočilo ze šoku 0:3 a pak to museli postupně snížit na 0:1

Reagovat
madridcan

Tak to vravis akoby Casillas dajaku chybu spravil

Reagovat
Kenneth

To byl z půlky Casillasovo gol, vyrazil to před sebe jako nějaký začátečník.

Reagovat
vocasisko

ať ta střela byla jakkoliv nepříjemná, nemůže si brankář na jeho úrovni dovolit to vyrazit před sebe, prostě ne

Reagovat
mickey mouse

Rayoooo

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsou šoky, takhle při sobotě.

Reagovat
madridcan

Kily Varane mal teraz sancu...neviem ci vacsiu bude mat

Reagovat
Kily

připravte mu jich ještě pár, beztak to bude lepší, než nahrávat Pipitovi

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Real!!!!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Slušnej začátek, aspoň to bude mít šťávu...Lass Stejně to skončí tak 5:2

Reagovat
-Kopy-

Jediný co mi může alespoň trochu zlepšit náladu je ztráta Mordoru a Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kilyho nulu za Varaneho si škrtám

Reagovat
Kenneth

Albiol - Varane to mě bude stat dneska hodně nervů.

Reagovat
madridcan

Fajne...toto nebol ofsajd

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak tohle ofsajd? LOL

Reagovat
One-Real

Ofsajd ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldo trefuje tak jeden přímák z třiceti bych řekl...

Reagovat
Kenneth

Boha jeho at ty přímáky jde kopat někdo jinej.

Reagovat
Infi

Snad tu někdo udělá pak na Barcelonu pěkný souhrn v poločase a po zápase, možná jí nestihnu. Pff. By the way, Real zatím válí se dívám. Prý to mohlo být už 0:2.

Reagovat
madridcan

Varane mal obrovsku sancu,odpiskali nam neexistjuci ofsajd a keby Kaka neisiel do suboja,ale nahral tak je Cristiano zoci-voci brankarovi. nie nemohlo to byt 0:2

Reagovat
Infi

Však v pohodě, proto je tam to "prý", zápas nesleduju, jen mě informuje průběžně jeden madrista na icq.

Reagovat
Kenneth

Dokud se Marcelo nenaučí bránit, nemá v tý sestavě co dělat.

Reagovat
Infi

Tak v Realu nebrání už ani obránci?

Reagovat
madridcan

Som zvedavy kedy si vsimnu hraci Realu,ze Vallecano ma pomerne vysoko obranny blok

Reagovat
Kenneth

Marcelo ven, okamžitě. Neskutečný co předvádí.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hrozná obrana a triviální přechod ve více lidech takhle zpackanej? Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Realu je pořád tak krásně otevřená! S tímto stylem za chvilku dostanou druhý

Reagovat
Kenneth

Není divu, když levého obránce nemáme, na středu stojí 18tiletý obránce a vedle něj šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim co sledujes za zapas ale nejlepsiho hrace realu nazvat saskem

Reagovat
madridcan

nechcem to zakriknut,ale podla mna budeme do polcasu vyhravat

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, už pracujou nervíky...

Reagovat
smazaný uživatel

barca se ted urcite priblizi prvnimu mistu atletico porazi

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme. Bude to těžký zápas, Falcao má formu. Snad Pep nevymyslílí podobnej experiment jako proti Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně Real. Ten Mourinho to s tou záchranou nakonec vážně docela trefil.

Reagovat
Kenneth

Higuaín pal už někam.

Reagovat
fantomas

Arda, Falcao, Diego a Reyes - budou dneska hrát všichni?

Reagovat
miky10

Diego pravděpodobně ne

Reagovat
fantomas

Ale Reyes jo?

Reagovat
miky10

Jj, ten určitě

Reagovat
fantomas

Tak to se podívám.

Reagovat
miky10

Rozhodně podívej, má to všechny předpoklady skončit tak 4:3

Reagovat
fantomas

Jj, to byl základní předpoklad.

Reagovat
madridcan

zase nebol ofsajd...toto neni pravda

Reagovat
Kenneth

Sabotují to ti hráči nebo jak je možné že se hra Realu během 5 zápasů proměnila v naprostý hnus?

Reagovat
gonzalesl_is_back

je to hrůza, podle mě psychika z nějakýho záhadnýho důvodu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je přece Mouřenín expert, tak jak by se tohle mohlo stát?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Perézova trpělivost s Mourinho nebude nekonečná, a jestli se Real nezlepší, tak papá José...

Reagovat
Kenneth

Vidíš na trhu nějakého volného schopného trenéra?

Reagovat
X-bano-X

Ruud Gullit

Reagovat
gonzalesl_is_back

To je blbost, bude tam ještě dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží na tom, jestli dokáže vyhrát ligu a LM. Jestli ne, tak si myslím, že poletí...

Reagovat
madridcan

Ozil za Lassa

Reagovat
One-Real

Zatim bych vyzdvihnul akorat Di Mariu, ten dneska hraje dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnul jsem to před chvilkou a nestačím se divit. Takto vypadá celý zápas?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Paráda, snad to teď bude vác útočné, škoda Lassi, tenhle zápas ti nevyšel.

Reagovat
Kenneth

A Ronaldo si půjde sednout kdy za Benzemu?

Reagovat
smazaný uživatel

.. to co ten real , to si robia prdel

Reagovat
barcelona17

chlapi prosim vas nejaky schopny link na Real, zatim jsem nasel jen ty co se sekaji.. pritom internet mam pomerne rychly.. diky

Reagovat
gonzalesl_is_back

Škoda, pěkně Pipita.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Moc pěkně teď!

Reagovat
smazaný uživatel

vymyšlená standartka

Reagovat
Kenneth

A opět Ronaldo zabil další přímák.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle nebyl spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč k tomu nepustí Xabiho Alonsa? Ale jako příznivce Barcelony, mě ta jeho neschopnost trefit bránu těší.

A je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

"A segunda oé, a segunda oé, a segunda oé oé oé..."

Reagovat
madridcan

CRISTIANKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
miky10

Ronaldoooo

Reagovat
One-Real

Goooooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vocasisko

Tak já nevím, to bude Ronaldo kopat přímáky dokud mu tam zase jeden náhodně po 10ti zápasech nepadne, aby se mohlo říkat, že se to čekání vyplatilo? Já myslím, že mezi 16-20ti metry by měli kopat hráči co to umí kopnout technicky a myslím, že kdyby aspoň pár přímáků dostal Kaká, tak tam možná real i něco z těch mnoha standartek foukne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to s tím klesajícím dost možná Cristianovo egem nebude tak horké, tu jeho neschopnost přece musí vidět i Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

Gol! A jedem!

Reagovat
smazaný uživatel

Crrrrrrrrrrrrristianoooooooooooooooo Rrrrrrrrrrrrrrrroooooonaldooooooooooooooooooo

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kakáááá, Ronaldoooooo, gajdyyyy :D:D

Reagovat
vocasisko

ale ne, zbytečnej gol, toto se má chytat

Reagovat
smazaný uživatel

vas Valdesko podobny pustil proti AC

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně mu to dal do zástěry

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Higuain si to fakt nepohlida, achjo..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nemůžu si pomoct, hrát takhle místo 2 DM, mnohem lepší a akčnější, dneska Kaká

Reagovat
Kenneth

Jde krásně vidět jak to tam tlačíme bez 1 neschopného DM. Takhle máme každý zápas hrát, zabíjíme ofenzivní hráče a místo toho hraje trapný Khedira nebo Lass.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
gonzalesl_is_back

Druhá půlka teď dopředu vynikající

Reagovat
madridcan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HIGUAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
miky10

Pipitaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
miky10

Mám za něj ohromnou radost

Reagovat
One-Real

Madridcane ty jsi dabel.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kenneth

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je konec. Teď už se Real rozjede a Rayo přejede.

ps. Jednou ten přímák nezahraje Ronaldo a hned je to gól.

Reagovat
C0br

Teď by jim mohla docvaknout jistá věc ohledně přímáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

Kdyby to kopnul Ronaldo tak gola nedáme, z toho si musíme vzít příklad.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jednou to kopne Xabi a je z toho gól Pipitáááááááááááá, Ramos taky skvěle

Reagovat
madridcan

madridcan24.09.2011 20:18

nechcem to zakriknut,ale podla mna budeme do polcasu vyhravat

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
One-Real

One-Real24.09.2011 20:48

Madridcane ty jsi dabel.

Reagovat
One-Real

teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Jo však jsem na tebe pičoval, jak jsem zjistil, že to je 2:1 v hospodě

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ich oklamali, mysleli že bude strielať Cris

Reagovat
vocasisko

Ronaldo, nenech se a kopej dál ty přímáky!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
DreamTeam

zatim pohodka... 3body v Madride uz jsou.. snad Altetico priveze dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, teď už si to Real pohlídá. Ale třeba se Rayu podaří nějakou gól uhaluzit...

Reagovat
madridcan

hraju velmi riskantnu hru...

Reagovat
Al Capone

už těžko, ti už odpadli

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje umírá poslední...

Reagovat
Al Capone

TOTO je fotbal a ne přihrávání si pul hodiny uprostřed hřiště

Reagovat
JacoBee

tohle je ubohost.

Reagovat
Al Capone

už by ses mohl naučit i jinýho smajlíka, zatím tři příspěvky a tři vysmátí smajlíci

Reagovat
JacoBee

takže tím končíš?aha. tak ahoj

Reagovat
Al Capone

na čem ty to jedeš

Reagovat
alcantara

Bol to ofsajd, nie?

Reagovat
madridcan

Higuian bol v ofsajde,Ramos nie

Reagovat
DreamTeam

ani nahodou

Reagovat
JacoBee

Reagovat
DreamTeam

premyslel jsi nad principem klistyru

Reagovat
JacoBee

ne nad tím jak si zaslepený...pipita byl 100% v ofsajdu a když to přizná i madridcan tak na tom něco je

Reagovat
DreamTeam

vsak byl ale on zakoncoval v mrtvem offsidu :) sombrero... maximalne moh byt v offsidu ramos.. takze ticho

Reagovat
madridcan

No,ale ze Higuain bol v ofsajde to neznamena nic pri prihravke Xabiho Neviem co si tu chces dochadzat

Reagovat
gonzalesl_is_back

NE

Reagovat
One-Real

No ja myslim ze nebyl, hranicni situace ktera se mela poustet. Navic i kdyby byl mirnej (coz si nemyslim), tak bych to bral jako kompenzaci za ty dve spatne odpiskany (v jednom z nich by sel Higuain sam).

Reagovat
alcantara

Tak ste ma presvecili, asi. ESte by to chcelo nazor niekoho nezaujateho

Reagovat
miky10

Tak to snad posloužím Centr letěl na Ramose, který v ofsajdu nebyl, tam byl Higuain, ale nebyl tam už, když mu přihrával Ramos na gol

Reagovat
One-Real

Ja videl jednu opakovacku podle ktere mi to tak neprislo, ale mozna tesny byl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
Godwinson

Varane v základu

Reagovat
Kenneth

Už 2. zápas po sobě.

Reagovat
Godwinson

To mi uteklo, pro mě šok. Hraje dobře? :)

Reagovat
Kenneth

Poslední zápas byl mezi 3 nejlepšími pro mě. Dneska to ujde Ale stále se má co učit.

Reagovat
alcantara

Nie prvykrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda, moc nescházelo.

Reagovat
madridcan

Cristianoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
DreamTeam

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

A je konec.

Reagovat
DreamTeam

teprva zacatek.. Barca hraje az za hodinku

Reagovat
Kenneth

Goooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kaká Ronaldo, hodně slušně kopnutá, bez šance

Reagovat
miky10

Jinak k tipovačce - zatím válím, škoda, že Valencie nevyrovnala

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nasimulovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se taky nezdála, ale kontakt tam asi byl.

Reagovat
gonzalesl_is_back

dobrej pokus klaune

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kolik penalt v řadě proměnil. Tipl bych to na 20.

Reagovat
Kenneth

Naposledy nedal ve finále LM ne?

Reagovat
Al Capone

ne ještě u nás v lize

Reagovat
DreamTeam

pod Pellegrinim nedal

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už jich od Nou Campu kopal 20? Njn, asi si vybírá správné týmy

Reagovat
smazaný uživatel

V Realu celkem nedal jen jednu, kterou nakonec stejne dorazil Benzema, ne?

Reagovat
madridcan

ano proti Almerii

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pokud máte trochu talentu a fyzičku, celej fotbal je jen o psychice, je to teď krásně vidět

Reagovat
Kenneth

Jde vidět že tam konečně není brzda Lass.

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, byl tam

Reagovat
madridcan

Vyborne di Maria...to budu zase stresy

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi jsem si měl zapnout zvuk nebo dívat se pořádně.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Říkal jsem, že to skončí 5:2, tak uvidíme

Reagovat
Hristo Stoichkov

official line up: Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Xavi, Busquets, Thiago, Cesc, Villa, Pedro and Messi.

Reagovat
JacoBee

na co civíš?vypadá to skvěle :) jen pique ://

diamantová záloha :)

Reagovat
DreamTeam

jj vypadato ze by mohlo Atletico nejaky fiky loupnout

Reagovat
JacoBee

co je směšnýho?provi vale nebly v obraně alvés to byl problém ne 3-4-3

Reagovat
miky10

Říkám, jestli tady nepadne aspoň 8 gólů, tak už nikde

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na střídačce brankář, pět obránců a Keita

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Zase hra na tři obránce? Pep se evidentně nepoučil. Tohle máme hrát proti slabším týmům a ne proti Atleticu nebo Valencii. Ale záloha luxusní.

Reagovat
JacoBee

ale chápeš že v tom pvním poločase s vale nehrál v obraně alvés?stačí hrát abi-masch-alvés

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria no.

Reagovat
Kenneth

Rozhodčí ty kurvo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co tam dělal pomezní (který to musel vidět)?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Za tohle?

Reagovat
blaugrana

Zas 3-4-3.

Reagovat
JacoBee

proti ponorce bylo vidět že to jde...navíc hraje v pravo alvés .

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak na okraj, řeči, že si Thiago po Cescově příchodu nezahraje se hodně brzy ukázali jako nesmyslné. A není v tom jen zranění Iniesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda, to měl být nový koment. Sorry.

Reagovat
JacoBee

No na mě to sedí já to prvně taky tvrdil :D..nakonec jsem si to uzavřel že těch příležitostí bude míň...a je ale i tak

Reagovat
alcantara

VIllarreal?

Reagovat
blaugrana

Villarreal nie je AM.

Reagovat
DreamTeam

rozhodci trosku mamlas no ale nevadi.. jedem

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo teda dost přísné.

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně se dneska v obou nejvyšších španělských soutěžích hodně červená..

Reagovat
Kenneth

Skvělé, takže se budeme strachovat o výsledek. Na to bych se vysral.

Reagovat
madridcan

Ja som rad,ze mu dal cervenu...Lebo by tu nabehli isti ludia a fnukali,ze Rayo este mohlo vyhrat

Reagovat
Al Capone

a nejenom kvuli tomu, byla to jasná červervená resp. žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

zaco vlastne ten dementny idiot dostal cervenu ?

Reagovat
madridcan

ruka

Reagovat
miky10

Sázka na góly Messiho, Fábregase a Falcaa se mi zdá čím dál větší jistotou

Reagovat
smazaný uživatel

Messi neda, misto nej Thiago

Reagovat
miky10

Vždyť to skončí tak 5:4, bylo by hodně zvláštní, kdyby Messi nedal aspoň dva, natož jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Citim, ze neda

Reagovat
DreamTeam

Cesc je docela risk.. kazdou chvili cekam jeho zraneni

Reagovat
madridcan

200 pre REAL

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Al Capone

ty jsi blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Jen tak ze zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Courtois; Perea, Godin, Miranda,Antonio Lopez; Mario, Tiago, Gabi; Reyes, Diego y Falcao

Reagovat
madridcan

Jaku Marcelo dostal s vajcami

Reagovat
miky10

Kilyyyyyyyyyyyy

Reagovat
madridcan

KILYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY VARANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
miky10

Reagovat
DreamTeam

Varane

Reagovat
smazaný uživatel

Killyyyy

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kenneth

Varaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
One-Real

Varaneeee. What a gol.

Reagovat
Kenneth

Ty krávo patičkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naděje definitivně chcípla. No, co se dá dělat, nikdo nemohl čekat, že bude Real ztrácet pořád. Snad mi Barça zlepší náladu.

Reagovat
madridcan

Tak ty si to cakal

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal, ale přál jsem si to.

Reagovat
Al Capone

to byl goleček

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kily

díky ještě Benzema tři a Varane jeden, aby byl hráčem kola

Reagovat
Kenneth

Těším se na tabulky nejmladších střelců v dějinách Realu Madrid.

Reagovat
JacoBee

tak tam vede Muniain mu nebylo ani 17

Reagovat
Kenneth

Muniain hraje za Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Uplne rovnaka situacia ako pri di Mariovi a zlta karta nic

Reagovat
smazaný uživatel

to je chuj ten sudí

Reagovat
Kenneth

Tady se nebude dávat žlutá karta? Neskutečně slabá úroven rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

možná to tady už je, ale: Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Xavi, Busquets, Thiago, Cesc, Villa, Pedro, Messi.

No nevim, snad se zopakuje výkon proti Ponorkám, budeme dominovat středu a novej madridskej polobůh Falcao díky tomu nebude mít šanci mě přesvědčit, že je přece jen trošičku přeceňovanej

no jo, tak pojďte

Reagovat
miky10

Kily

Reagovat
smazaný uživatel

kily

Reagovat
smazaný uživatel

KARIIIIIIIIIIIIIIIM

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
JacoBee

TEĎ ČUMIM

VARANE SE NARODIL VE STEJNÝ ROK/MĚSÍC/DEN

cejtím se smutně :(

Reagovat
DreamTeam

nj kde je on a kde ty

Reagovat
JacoBee

Já ani naši divizi hrát nemůžu kvůli achilovkám takže fotbal jen sem tam

Reagovat
DreamTeam

tak ale jeste stale muzes nacit aspon trenerskou karieru

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Kenneth

Zatímco on už pálí za Real, ty plkáš hovna na diskuzích. Máš tedy důvod k smutku.

Reagovat
JacoBee

TY si na tom stejně :) jen ten datum narození je jiný :) a narozdíl od tebe ty tu píšeš furt :)

(v každým článku je něco od tebe)

Reagovat
smazaný uživatel

jenže tebe nesnášim ještě víc, a to dokonce fandíme stejnýmu týmu...

Reagovat
Kily

nechte toho, ale když už jsme u toho, tak jestli někdo chce zjistit, který fotbalista se narodil ve stejný den jako on, v adminu mám takovou šikovnou věcičku a můžu sloužit

Reagovat
smazaný uživatel

ok, 18. 8. 1990

Reagovat
Kily

Čičerin Nikita (Sibir)

Enache Gabriel (Mioveni)

Long Kevin (Burnley)

Pacar Janko (Luzern)

Steele Jason (Middlesbrough)

Reagovat
smazaný uživatel

hoď tam zo srandy 7.8 :) prosím

Reagovat
Kily

potřebuju i rok

Reagovat
One-Real

To je ten můj Karim !

Reagovat
DreamTeam

jako nahradnik by moh byt platny

Reagovat
One-Real

beru to jako pokus o provokaci

Reagovat
JacoBee

Karim je pro mě jeden z mála sympatických hráčů od vás...vždyt mu to celkem dost pálí(i minulou sezónu) proč nehraje furT?

Reagovat
One-Real

Hraje furt, ve vsech prvnich 4 zapase i v LM nastoupil od zacatku, akorat dnes dostal prednost Pipita. Mne se jako jednomu z mala fanousku Realu libi skoro furt co hraje. Akorat proti Levante to zkazil, jak nedal pry nejakou tutovku (ten zapas jsem nevidel, byl jsem na fotbale).

Reagovat
JacoBee

Reagovat
DreamTeam

to neni provokace.. to je proste Random player.. kdy nekdy resi situace bravurne..jindy na facku.. kdyby se Higi nezranil tak se pres nej do zakladu nikdy nedostane

Reagovat
One-Real

Naprosta blbost, Benzema ma mnohem vetsi talent nez Higuain a jakmile se zacne snazit (coz uz zacal) tak je to videt. Ma navic dalsi vyhodu ze je pouzitelnejsi i do postupneho utoku (dokaze zahrat na kridle) a treba proti Santanderu si pamatuju kdyz se parkrat vratil a vyvezl mic a predal dal (coz se v tom zapase skoro nikomu nedarilo). A mohl bych pokracovat, ale asi je to zbytecne.

Reagovat
DreamTeam

je no..protoze mi nepotrebujem dalsiho hrace do kombinace ale nekoho kdo bude davat goly

Reagovat
One-Real

A to Karim je. Dneska mel jednu sanci (pritom nebyla stoprocentni) a nalozil s ni bravurne, proti Santanderu mu spoluhraci ani jednu nevypracovali, to se potom davaji goly tezko chlape. Co hovori pro Higuaina ? Nic.

Reagovat
DreamTeam

Higuain nastoupil a dal gol.. to je to co jsme po Karimovi chteli a v minulych trech zapasech to nedokazal.. no :) ale jak rikam..dnes to resil bravurne priste stejnou situaci totalne zazdi.. :) pamatuj na ma slvoa

Reagovat
One-Real

Jsi takovy zaslepeny ignorant nebo jen neci fake nick co me tu chce provokovat ? Vidim ze ti argumenty chybi a cizi neprijmes.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Raya se pěkně předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Hmm ten jeden hrac Raya vypada jak potomek taty Riberyho a matky Khediry.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Al Capone

v tolika letech dávat gol za Real...to musí být lepší první sex

Reagovat
JacoBee

on dřív nehrál v B-týmu?

Reagovat
DreamTeam

dalse penatla :D

Reagovat
madridcan

Cista penalta

Reagovat
Kenneth

nasimulovaná.

Reagovat
madridcan

chytil ho za nohu ty mentalista

Reagovat
Kenneth

Záznam situace mi žádný chycení nohy neukázal.

Reagovat
madridcan

tak si to pozri este raz

Reagovat
smazaný uživatel

tohle pohlazení nohy by měl Ronaldo ustát

Reagovat
madridcan

Bol z uhla a uz by nebola taka istota,ze to da do brany

Reagovat
FuckT

ako suhlasim, ale preberate to len preto, ze to spravil Ronaldo, v skutocnosti sa v takejto situacii jebne na zem kazdy druhy hrac, ak nie prvy, na svete ...

Reagovat
madridcan

Hatriiiiiiiiiiick hattriiiiiiiiiiiiiick hattriiiiiiiiiiiick

Reagovat
DreamTeam

hattrick :) a pohodka... skoda ze jsme hrali ty tri zapasy za sebou venku no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tezko golmanovi neco vycitat, nemel narok tak ho za tu fajfku musel chytit.

Reagovat
Tomekcz

ale jo pohladil mu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože zase dvě pentle pro Real... => dva goly zadarmo Kristýně....

Reagovat
JacoBee

Messi 5 gólů 0 penalt

Cristiano 7 gólů 3 penalty

Reagovat
Al Capone

no to je fakt hruza, že sudí píská jasné penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Cris si kurevsky verí

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je přece úspěšný, bohatý a krásný...

Reagovat
JacoBee

a krásný

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta nasa zostava vyzera zaujimavo , dost ma prekvapuje zaloha bez stitoveho zaloznika , takze asi zacneme 343 ... bude to zaujimave , ale verim v jasnu vyhru .. Visca el Barca !

Reagovat
smazaný uživatel

17:2

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kenneth

2 penalty, červená karta. A rozhodčí nastaví 3 vteřiny? Kde to jsme?

Reagovat
JacoBee

v cirkusu :) ale tak tady nebylo ani proč pořádně nastavit...co by se stalo?:)

Reagovat
Al Capone

proč?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Santiago Bernabéu

Reagovat
DreamTeam

"Hvezdam Realu Madrid jeste nestihl zaschnout gel na vlasech a uz inkasovali" tak to me rozsekalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle trapné a laciné vtípky sice nemám rád, ale on to řekl trefně a pobavilo mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

padne v následujícím zápase červená?

Reagovat
One-Real

Ozil to dneska zase slusne rozdaval, hadam ze mu prisly vysledky tehotenskeho testu s vysledkem negativni.

Reagovat
Kenneth

Ricky byl dneska lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

mě připadá že hra realu stojí na oziloj, když se trápil tak to nešlo ani týmu

Reagovat
madridcan

madridcan 24.09.2011 20:18

nechcem to zakriknut,ale podla mna budeme do polcasu vyhravat

madridcan 24.09.2011 19:32

vidim to tak,ze cca styri goly padnu

Kily24.09.2011 19:33

to nemá chybu, víc jak polovinu peněz ve fantě jsem si našetřil na Varaneho a Benzemu a jeden nehraje a druhý nemá moc velkou šanci na čisté konto

[reagovat]

madridcan24.09.2011 19:36

Benzema dneska gol da...o to sa neboj

[reagovat]

Kily24.09.2011 19:40

ty při rozcvičení se nepočítají chodí Varane aspoň na standardky, že bych měl nějakou šanci?

[reagovat]

madridcan24.09.2011 19:44

Vysoky je,takze urcite by mal.Ja nehovorim pri rozcvicke.Benzema tam dneska ten drbne...

Aj by som vam povedal,ze Real vyhra titul,ale chcem vas nechat v napati No nic ide sa oslavit trosku.Prijemny futbalovy zazitok na Nou Campe

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekde, jestli je Diego v zakladu?

Reagovat
One-Real

Pry ano.

Reagovat
Kily

je

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
smazaný uživatel

a Ď

Reagovat
miky10

Courtois; Perea, Godin, Miranda,Antonio Lopez; Mario, Tiago, Gabi; Reyes, Diego y Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak zas Arda nehraje

Reagovat
One-Real

Tak a ted se podivame na Barca - Atletico. To by mohl byt paradni zapas, takze idealne hodne branek a vysledek jako 3:3, 3:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Viva Ronaldo!

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně mám rád Movillu, připomíná mi staré dobré časy, kdy ještě skoro každý tým měl v lize svého geniálního špílmachra. Fanoušci na jeho éru zejména v Atléticu taky nezapomněli a dávali mu to pěkně sežrat a hosté to samozřejmě ihned vraceli. Jó, tohle by šlo, to mě baví, vítej zpět v lize, Rayo .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
miky10

Komentátor jede pěkně z mýho preview

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kenneth

Myslíš že to tu fákt čtou a pak to kopírují?

Reagovat
miky10

Zatím všechny věty byly jako přes kopírák

Reagovat
miky10

Příště napíšu nějakou perlu, snad na to nekoukaj a jen čtou

Reagovat
Kily

dohodněte se s yardou a pošlete tam cosi ve smyslu, že si Ronaldo bude brát Iniestu

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Macháček je na tohle největší expert, ten čte previews pravidelně.

Reagovat
Kily

bezpochyby, už to trvá poměrně dlouho

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Tu citaci Aguera dal úplně doslova, plus asi dalších pět vět taky stejných

Reagovat
Kenneth

Máte nějaký záznam?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sk*rveny Sport 1 !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid .. myslim ze vsetko zle je na neco dobre, a ten rychly gol aspon ukazal ze so slabochmi netreba hrat na 2 DM.. dalsie pozitivum je aj to ze Lass si uz nekopne .. btw, Kaka dneska paradny, to iste Cris ci Ozil.. takze stary dobry Real

Reagovat
DreamTeam

to si taky rikam..dikybohu za Lasse ze snad konecne donuti Mourinha stavet ofenzivneji ladenou sestavu

Reagovat
FuckT

co spravil Lass ?

Reagovat
DreamTeam

hned na zacatku zapasu namazal souperi na utok ze ktereho dali gol.. ikdyz Iker to mel taky resit mnohem lepe..

Reagovat
FuckT

a Mou ho hned ptm jak to pojebal dal dole ? :)

Reagovat
DreamTeam

hned ne..asi ve 30minute

Reagovat
FuckT

Lassa som nikdy nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Někdo nějaký pěkný sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://sop.rojadirecta.me:3912/100804

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na dobu, kdy na sportu1/2 nebudou komentátoři masturbovat nad každým dotekem Messiho a naopak radosvat se z neúspěchů Realu.. Trocha objektivity by neuškodila. Jinak pěkný zápas, celkově se dneska v Evropě nějak hodbně červená.. to je úplněk nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago brevno skoda.

Jinak obrana ve slozeni : dva krajni obranci a DM je opravdu vtipna , to uz je fakt moc co si Barcelona dovoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajojoj

Reagovat
smazaný uživatel

tinki-vinki, dipsy, lálá, póóó

Reagovat
Kenneth

Břevno!

Reagovat
One-Real

Pekna Tiago.

Reagovat
fantomas

Uuu, pěkná.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas se už dobře předvádí. Ale na Oscara jsou tam jiní

Reagovat
miky10

Villaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Villa zkušeně!!!!

Reagovat
fantomas

Krásně provedeno.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera Villa!!

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zápase ..

Reagovat
miky10

vůbec ne

Reagovat
Kenneth

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Parada David .. ako som na teba nadaval ze si nehral ani hovno tak som rad .. dufam ze tymto naznacil dnesnu kanonadu

Reagovat
Kily

docela mu teď trvalo, než si v preview našel jméno brankáře Atlética

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hloupej gol , zrovna vysoky mice za obranu by mela obrana Atletica sbirat s prehledem.

Reagovat
One-Real

Ok vypinam prenos, to by mohlo Atlety nabudit.

Reagovat
miky10

wow, teď ani nedokázal v tý expresce přečíst, kdy přesně se Ronaldo žení

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej zpět, valencijský Guaje

Reagovat
smazaný uživatel

a mohlo byt po zapase ... nevadi , dalsia uz tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

Z nedávné minulosti víme, že i vedení 2:0 se dá vlastními chybami ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiaaaaaaaaaanooooooooooooooooo Ronaldoooooooooooooooooooooooo ♥

Reagovat
miky10

Teď už je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to byl komickej gól.

Reagovat
One-Real

Dal ho Messi nebo vlastnak ?

Reagovat
Kily

vlastenec

Reagovat
miky10

vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu ho klidně připsal, když loni dokázali Ronaldovi připsat gól, kterej vůbec nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

lenze v konecnom zuctovani sa neratal

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd no... To zas budou řeči.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol sluny biliard

Reagovat
Kenneth

Atleti Atleti

Reagovat
Tomekcz

vzdyt zmatl ty obrance jak okolo nej sel mic.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se dalo mavnout jako offside , Messi tam byl jasne a ovlivnil hru protoze obrana Atletica videla ze jde mic na nej.

Reagovat
Kily

to by ale pak byla chyba obrany, která by vypustila dalšího hráče, co nabíhal. Já ta pravidla nastudovaná přesně nemám, ale tohle se podle mě dalo i pustit, schválně jsem koukal na ty dva obránce a ti byli docela daleko, jejich pohyb Messi neovlivnil. Zase na druhou stranu se Messi do té akce tím pohybem, i když nikoho neovlivnil, zapojil, no těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyz je hrac v postaveni mimo hru tak to nemuze nejakou chvili hrat ne ? Messi byl 2 metry za obranou prakticky neudelal ani krok zpatky a pak se tam jeste zucastnil hry. Samozrejme v tom nabehu byl Pedro kterej v offsidu nebyl , ale podle me Messi pak jeste hrat nemohl. Samozrejme tohle je hodne sporny a jako nejakou velkou chybu bych to nebral.

Reagovat
Kily

já jsem si hned vzpomněl na gól Van Nistelrooye proti nám na ME a ta branka tehdy byla regulérní, tady ten míč ale šel na Messiho, fakt si nejsem jistý ani jedním

Reagovat
X-bano-X

Spomen si na minulosezónny gól Ronalda, ked lezal v postavení mimo hru, obranca bol chrbtom a Ronaldo mu loptu vypichol a strelil gól.

Reagovat
smazaný uživatel

a už to jede!!

Reagovat
smazaný uživatel

To samý jako nedávný gól Plzně s Jabloncem. Všichni brečeli, že to byl offside. Jsem zvědavej, jestli se bude brečet i teďka

Reagovat
smazaný uživatel

offside .. ked Messi nemoze, rozhodca pomoze..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Ronaldo dal dneska dva góly z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Gól z penalty je narozdíl od tohoto regulérní. Tak co tady plkáš?!

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že to není gól, ale je to svým způsobem taky pomoc rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Není. Chápu, že ty to tak bereš, protože vám ji písknou za stavu 0:0 po simulaci jen pro to, že potřebujete postoupit. Ale penalta se dá písknout i po faulu (jako tomu bylo v obou případech v Madridu). A když ji proměníš, není to žádná pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš samozřejmě pravdu, jen mě namíchla ta nesmyslná hláška o pomoci rozhodčí, protože zrovna Messi to určitě nepotřebuje...

Reagovat
X-bano-X

Kedy bola naposledy písknutá pencla v prospech Barcelony? A kedy bola písknutá po simulácii? Trapoš obyčajný poľný

Reagovat
smazaný uživatel

ze si ich Barca nevytvara za to nikto nemoze.. a Real dneska nemal ziadnu nasimulovanu..

Reagovat
X-bano-X

Pozri si lepšie penclu číslo 2 a porovnaj si ju trebárz so zákrokmi Valdesa na Ronalda kde sa to nepískalo resp Ikera na Villu.

Reagovat
Kenneth

Ježiši neplačte.

Reagovat
X-bano-X

oslovuj ma nickom........

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta byla samozřejmě naprosto jasná. Navíc v situaci, kdy měl Ronaldo prázdnou branku neměl jediný důvod padat. Co se týče zákroku Valdese na Ronalda, tak tam je to zvykem, že se to nepíská, nebyla první a myslím, že ani poslední.

Reagovat
X-bano-X

Zaujímavé že tendenčne vypúšťaš koniec môjho komentáru, ale to sa dalo čakať.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně na rovinu? ten zákrok si nevybavuju, proto sem se k němu nevyjádřil....

Reagovat
smazaný uživatel

Těch simulací není kvantum. Vy je obyčejně nepotřebujete. Ale kyž vám teče do bot, tak vám v tu nejdůležitější možnou chvíli rozhodčí vždycky pomůže. Vždycky!

Reagovat
smazaný uživatel

když

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
smazaný uživatel

a to měl tu bránu překopnout nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak to bylo s tím offsidem. Ale tady toto neplatí jen o Messim, ale obecně o celé Barce. To už ale ostatně všichni víme. A ti, co to vidět nechtějí, to ani nikdy neuvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Mourinhem vytvořená paranoia vůči Barcelona a UEFě...

A Messi 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Mourinho si totiž otevřel ordinaci, kde chodí statisíce lidí a prochází stavem hypnózy. A pak si to skoro všichni kromě fanoušků Barcelony myslí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuje ordinaci, stačí si postěžovat na tiskovce a do médii a jeho věrní začnou naříkat spolu s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a všichni fanoušci Barcy prostě nedokážete pochopit, že třeba k vítězství v LM 2009 vás vyloženě dokopal rozhodčí. Nebo to spíš nechcete pochopit. Ale zas na druhou stranu, kdyby Real za takovýchto okolností vyhrál LM, já bych to taky neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

2009, to nás tam ten Ovrebo fakt dokopal, ale v prvním zápase proti Chelsea jsme zase měli kopat penaltu, navíc jsme na Stamford dohrávali v deseti po absolutně vymyšlené červené pro Abidala...

Reagovat
smazaný uživatel

OK. Uznávám a zároveň gratuluju. Jsi jeden z mála objektivních fanoušků Barcy.

Reagovat
X-bano-X

Nechápem čo to riešiš. Ak by sa Chelsea nestiahla na poslednú 10 minútovku pred vlastné vápno a nebránila výsledok, gól by nepadol. Barce tam vylúčili Abidala kvôli tomu že si Anelka zakopol o nohu a aj napriek tomu v 10 hráčoch tam ten gól pretlačili.

Tak ako mala Barca šťastie na SB, tak jej bolo ukrivdené v zápasoch s Interom a to v oboch. Alebo v zápase s Chelsea doma, kde to nemal dohrať Ballack a teda ani nastúpiť v odvete.....

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz druha strana, kedze si ju nespomenul.. Inter bol poskodeny v 1. zapase ked sa Milito rutil sam na branu a vymysleli mu offside.. v 2. zapase zase prisne vylucili Mottu za tu Busquetsovu traparnu a Piqueho gol vyzeral byt z offsidu.. mozme inak spomenut aj minuly rok co vam pomohli s Arsenalom, to vylucenie Persieho, s Realom Pepeho cervena alebo neuznany gol hned v dalsom zapase.. a toto je len za posledny rok

Reagovat
smazaný uživatel

.. netrapos

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ronaldo ty dvě penalty zahrál trošku chladnokrevně

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeessi, MEeeeeeeeeeeessi

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!

Reagovat
smazaný uživatel

No nic tak to vypinam , Atletico teda hodne zklamalo hrajou strasne odevzdane. Nasazeni nulove , prece kdyz uz hrajem proti Barcelone a delaj si z nas dobry den tak aspon na ne hrat trochu tvrde a nedarovat jim to zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi!

Reagovat
fantomas

Zase...doted pokazil skoro všechno na co sáhnul, samá ztráta a pak vystřihne takovou akci.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos je to celkem časté.

Reagovat
fantomas

Však píšu "zase"...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě to z něj dělá nejlepšího hráče světa, že se dokáže prosadit, i když nehraje zrovna povedený zápas.

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
miky10

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Kurva, at už City nabídnou 200 mega a Messi odtáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Hristo Stoichkov

3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-3 bez jedinýho stopera, to je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico to Barceloně nečekaně usnadňuje

Reagovat
smazaný uživatel

ti Atleti su strasne trapni.. .. vobec nevedia co sa deje..

Reagovat
Kenneth

Jinak koukal sem dneska na marce. Opravdu měl Iniesta jen 1 ligovou asistenci minulý rok nebo se jen přepsali?

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Reagovat
miky10

Nevím, kolik měl asistencí, jen mi přijde neuvěřitelný, že jednu

Reagovat
Kenneth

To mě taky, hlavně že kolovali vtípky bez Xaviho a Iniesty neskoruju. Xavi a Iniesta mají dohromady 9 asistencí, takový Alves 15.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja kazdy rok tem atletum verim.... pride barca real.... tradicne dostanou minimlane 5ku a je po nadejich

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo a ty jeho penaltičky

Reagovat
smazaný uživatel

i davat penalty je umeni;)

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale ne takový jako dát gola ze hry. Myslím, že i soatní by mohli chodit na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ber to tak ze on je na to urceny.... a pravidelne je dava... od Finale LM este v MU sem ho snad nevidel nedat penaltu.... tak proc by mel kopat nekdo jiny.... navic mu to pomaha v boji o zlatou kopacku... coz je i pro klub prestizni oceneni;)

Reagovat
smazaný uživatel

No to mu pomáhá ale vůči těm co nekopají tolik penalty je trošku nefér, pak dá 40 golů v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilci by po Copa America mohli vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

BArcelonskou zálohu prostě nejde přehrát ve středu pole... To nedokáže nikdo na světě... A to ještě není Don...

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao hrá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebo pockej? to ses vazne ptal nebo to je provokace?

Reagovat
Kily

spíš otázka v reakci na to, co se děje na hřišti

Reagovat
miky10

Xavi zatím s přehledem nejlepší na hřišti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jen mu dej!

Reagovat
miky10

Diego bude fakt provar, vůbec se jim nehodí do systému Snad po půli přijde Arda

Reagovat
fantomas

No že by tam dneska byl nákej systém...

Reagovat
miky10

Pravda, ale myslím to obecně, ve 4-3-3 pro něj není místo

Reagovat
fantomas

Ale jo, taky mi tak přijde. Pro mě to byl vždycky takovej ideální trequartista.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt normal hraji 4-2-3-1 a zatim jsem na nej cet jen chvalu, prej hrajl zatim jak buh

Reagovat
miky10

Normálně hrají 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
miky10

4231 je systém zavedený letos, právě kvůli Diegovi, jinak je to hra na 3 CM, křídla (Reyes - Adrián, Reyes - Arda, Reyes - Simao, Simao - Juanfran...) a hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se bavim o letosku Zatim se ale ta ofenzivni ctyrka temer nesesla, ale az budou vsichni ready, bude to 4-2-3-1, kde Diego bude hrat volnyho hrace pod Falcaem. Jinak za Simaa a s Forlanem ve forme to bylo 4-4-2, ne?

Reagovat
miky10

Různě, 4-4-2, 4-3-3, 4-4-1-1, měnilo se to... Asi máš pravdu v tom, že jestli budou hrát základ všichni čtyři, bude to 4-2-3-1, ono to ostatně ani jinak poskládat nejde...spíš se obávám, jestli nebudou hrát pravidelně jen tři...uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle me jistotka, dneska by tak uz hrali, nebyt jejich souperem Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Co to?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nesuď podle jednoho zápasu (poločasu) na Camp Nou. V Evropské lize hrál velmi dobře, já mu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

EL jsem neviděl, takže máš možná pravdu. Ale nesoudím podle výkonů (to po dnešku fakt nejde soudit), ale podle systému 4-3-3, kam se prostě nehodí

Reagovat
miky10

Fábre génius

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaaaaaaaaaj skoda , to by bol krasny kus

Reagovat
hefy

Ronaldo má z celýho Španělska pěknou prdel. :)

Reagovat
X-bano-X

pročpak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo si hlavně myslí, že má pěknou prdel.

Reagovat
fantomas

Já to tak taky četl.

Reagovat
smazaný uživatel

bohvie ci s nou chodi ku kozmeticke

Reagovat
smazaný uživatel

to malo byť vtipné?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, čtyři góly ze hry v pěti zápasech by v Anglii konkurentům v boji o záchranu nikdy nedal.

Reagovat
fantomas

Ojooj, škoda, Cescu.

Reagovat
miky10

Tak mě napadlo, čte Macháček i diskuze?

Reagovat
miky10

"Nevím, jestli to byl ofsajd, ale Kenneth říkal, že jo"

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blaugrana

Ešte nech dá posol z nebies 2, Cesc 1 a som spokojný.

Reagovat
smazaný uživatel

"posol z nebies" .. Ještě jednou to napiš a rozbrečím se dojetím No prostě - zní to hrozně přihrátě..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pep je prostě geniální. Opravdu netuším, jak takovéto hráče v tomto rozestavení bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Běhat chlape, běhat. Viděli jsme to v Superpoháru proti Realu, viděli jsme to proti Portu, viděli jsme to nedávno proti Valencii. Jakmile začne soupeř presovat a napadat naši rozehrávku, tak máme značný problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

tak první zápasy co jsi jmenoval bylo 4-3-3 proti valencii 3-4-3 ale to hrál keita (místo něj jasně thiago když je andres zraněný)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v tomhle vůbec nehraje roli rozestavení. Jakmile začal soupeř napadat naši rozehrávku už v zárodku, tak bylo vidět, že je to pro nás nezvyk a často to vyustilo v chybu v rozehrávce apod.

Reagovat
smazaný uživatel

nechám tvůj názor ale Hristo Stoichkov myslel jak bránit rozestavení 3-4-3 , pro mě strašnej rozdíl když v této formaci hraje keita (který se málokdy otočí s míčem k brance, místo toho volí na jistotu dozadu a pak jsou obránci pod tlakem) s thiagem je kontrola míče a podopora ofenzivy lepší

Reagovat
Hristo Stoichkov

Začátek sezóny + ve Valencii hrál Keita. Pokud je ta cirkulace míče rychlá jako dnes, je to fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
X-bano-X

Silovo, osobka na Xaviho....sám ma 89 prihrávok za polčas. A vysunúť presing až k stopérskej trojke.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tento systém má obrovskou výhodu, pokud držíš míč. A tito hráči ho ztrácejí minimálně i pod obrovským tlakem. Vysunout pressing až na stopery je nesmysl, musíš držet krátké hřiště, jinak hráči odejdou fyzicky mnohem dříve...

Reagovat
X-bano-X

"pokud držíš míč.." práve v tom to je. Vždy sme mali problém pri vysunutí pressingu. Či už v minulých sezónach s Vale, Atlétmi alebo Espanyolom. Alebo v aktuálnej pri Supercope resp poslednom zápase s Valenciou. Na stopérskych postoch nehrajú stopéri a tým pádom je riziko straty lopty pri vysunutí presingu a osobke na Xaviho oveľa vyššie. Je to jediná možnosť ako hrať proti takto technicky vybavenému súperovi, byť je to možnosť fyzicky veľmi náročná.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo 10 hráčů na hranici velkého vápna

Reagovat
X-bano-X

To je práve najhorší možný variant, keďže sa to dá pekne rozpohybovať krátkymi narážačkami. Horšie by boli 2 bloky blízko pri sebe....

Reagovat
fantomas

MU vám to letos ve finále předvede.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kenneth

Evropské ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tu necháme Vám.

Reagovat
fantomas

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Albiola

Reagovat
Kenneth

Zrovna pro něj. To si nevychytal.

Reagovat
Losinho

CR7 Prostě nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
patas92

me prijde, ze je Messi strasne z formy, uz proti Vale se mi moc nelibil...jeho vyhodou vsak je, ze ikdyz neni ve forme dokaze vzdy vykouzilt neco genialniho (minule 2 asistence, dneska gol)

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknémě, že když je Messi z formy, tak hraje jako většina fotbalistů ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, taky mám ten pocit. poslední zápasy hrozně kazí.

Reagovat
miky10

Ukolébavka, zabrat

Reagovat
miky10

Messi!!

Reagovat
smazaný uživatel

Styďte se Davide.

Za stavu 3:0 ti to ovšem můžu odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to mohl dát Leo Villa, ale kdyby došel až do brány, tak je to nejlepší gól za posledních pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

*Villovi

Reagovat
smazaný uživatel

Leo to chtěl zkusit přes celé hřiště, škoda, už tam byl jen jeden obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Thiago, to je ďábel.

Reagovat
Rssa

Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago nádherná klička

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa mu este bolo podarilo obstrelit branara tak by to bola lahodka

Reagovat
fantomas

No nevyspělej je zatim až běda, ale baví neskutečnym způsobem.

Reagovat
Rssa

Thiago? Ono mu prospěje být trochu ve stínu slavnějších jmen, ale přesto v základu. Už teď je to platný hráč.

Reagovat
fantomas

Já vim, ale na muj vkus řeší ještě plno situací...prostě nevyzrále, nedospěle. Ale to je samozřejmě jen otázka času, kdy to do hlavy dostane. V noze to má, talentu na rozdávání, pracovat na něm snad chce. Hodně mu fandim.

Reagovat
Rssa

Tak třeba dneska měl dost situaci vyzrálých, padly z něj i branky, já jsem spokojený, navíc když předvede někdy své kouzla a pobaví diváky

Reagovat
fantomas

Kolikrát šel bezhlavě do protihráče - koneckonců jako i Messi několikrát - přihrávka mu sem tam uletěla, i když ji tak složitou vůbec dávat nemusel. To sou víceméně maličkosti, ale nejde si jich nevšimnout (pokud nejsi culé )...

Reagovat
Rssa

Já si jich všímám, ale dají se zatím tolerovat, protože je jasně vidět jeho progres.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ten jeden gol by to chtělo

Reagovat
smazaný uživatel

maxwell ?

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že Cesc a Thiago nejsou kompatibilní...

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi, Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOO !!! .. kolko ich tam bolo ? 4 ? 5 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh existuje. Jmenuje se Lionel Messi.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiii KLASA!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Messi

Lepšího fotbalisty široko daleko není a dlouho nebude...a možná ani nikdy nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

to je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooooo... možná lae až moc hamutí...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám občas ten pocit, ale je fakt, že má z Barcelony nejvíce gólových asistencí, takže to tak zlý nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má chlapec štěstí, že to, protože jinak bych mu vyčetl, že by taky občas tomu Villovi mohl nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

už mu dnes nahrál ale víš jak to dopadne když mu leo nahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Villa je hroznej mrvitel šancí, ale fotbalista je to geniální. Jak to zakroutil proti Realu v Superpoháru nebo jeho gól proti United ve finále LM...

Reagovat
Kenneth

Co je na něm geniálního? Proti MU to byl hezký gol ale proti Realu mu to tam halužácky spadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to, že už několik let má v La Lize úžasnou bilance, že se mu v každé sezóně podaří nastřílet více než 15 branek.

Proti Realu to nebyla žádná haluz, to tam zakroutil naprosto s přehledem. To bys taky mohl říct o gólu Ashleyho Younga proti Arsenalu na 2:0, že to byla haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Godin hodil skluz, tak by to zblokoval Ale peknej gol..

Reagovat
fantomas

Já si to myslel, že mu tam furt k těm gólům nenápadně dopomáhaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

a to jsem porad presvedcen, ze je z formy

Reagovat
Kenneth

Jéj zase on

Reagovat
secho

Ronaldo honi goly po penaltach, kdezto Messi na hristi

Reagovat
secho

na penaltach

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli v něčem Valdes fakt vyniká, tak je to vybíhání, v tom je skutečně výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

... skoda ze to tak to nechytil patovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ardo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už dlouho neměl pěkný sólový gól, dneska dal konečně dva

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za idiota komentátora? to tuhle práci může dělat každý pako?

Reagovat
miky10

Náhodou, číst umí docela obstojně

Reagovat
smazaný uživatel

i to mu trvá, vážně ostuda..

Reagovat
miky10

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessi ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Manita!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Leo, Leo, Leo!

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOOO ... hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

A JE TO TAM!

Reagovat
smazaný uživatel

To je BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

chodíš ho každou neděli uctívat do kostela?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já ho uctívám při každém zápase... Do kostela nechodím

Reagovat
homeles8

a to se modlíš před televizí vždycky když ho tam střihnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, běž si léčit svůj mindráček za někým jiným

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Od kdy musí být nějaký Bůh uctívaný jen v kostele? Bůh není jen křesťanský. Já vyznávám Legendianismus, Messianismus a Piquethora a taky nejsem nějak nesnášenlivý vůči ostatním.

Reagovat
Kenneth

Piquethora. To je moc.

Reagovat
homeles8

nejen v kostele, ale třeba v mešitě... tak já nevim, ne do kostela ale třeba na Nou Camp

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
secho

Ten Messi je blazen

Reagovat
smazaný uživatel

A nepotřebuje k tomu penalty jak někdo....

Reagovat
Rssa

odpověď Ronaldovi na jedničku, Atleti zahráli jako vždy proti nám...spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

golový průměr doma: 6 gólů a Ronaldo se může jít s penaltama zahrabat

Reagovat
cubinho

Ikdyž je lehce z formy, furt je nejlepší na světě

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Messi

Reagovat
cubinho

Reagovat
Kenneth

Ach jo Už mě vytáčí Lionel.

Reagovat
homeles8

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

protože už dohání Lafatu

Reagovat
Kily

sakra, ten pátý si už mohli ušetřit

Reagovat
cubinho
Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Xavi, Mascherano, Thiago

Fabregas, Abidal, Pedro , Villa , Busquets

Keita

Reagovat
blaugrana

Meeeeesi, Meeeeesi, Meeeeesi!!!!! Ale poklonu si zaslúži za dnes aj Xavi a z obrany Masch.

Reagovat
homeles8

poklonu? Klaníš se doma k televizi?

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ty si kus k*eténa

Reagovat
blaugrana

Občas si pred ňou aj vyhoním.

Reagovat
homeles8

No tak to je strašný

Reagovat
blaugrana

Ani nie, na koberec mi zatiaľ nikdy neušlo.

Reagovat
homeles8

600.pro Cristiana Ronalda

Reagovat
miky10

603

Reagovat
homeles8

jo, to je dobrý, to je Tatra

Reagovat
Kenneth

Konečně našel homeles vkus.

Reagovat
homeles8

to ne CR neni můj styl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Leo 14 gólů v 11 zápasech proti Atléticu

Reagovat
barcelona17

kdo by to cekal, ze po trech domacich zapasech s tymy Villareal, Osasuna, Atletico Madrid bude skore z techto zapasu 18:0 neuveritelne..

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona dneska jako z pohadky, hodne golu, nadherny akce, soupere vubec nepustily do hry, kouzelnej Messi - dneska kdo byl na Nou campu urcite si to uzil

Reagovat
smazaný uživatel

od začátku zápasu jsem jak chce dát góla , proto tolik ztrát míčů ale dnes to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

*cítil

Reagovat
blaugrana

Btw, Camp Nou still unlocked. Som zvedavý, kto ho odomkne.

Reagovat
smazaný uživatel

*locked

Reagovat
blaugrana

No, je jedno, či napíšem, stále neodomknutý, alebo stále zamknutý.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže unlocked je odemknutý

Reagovat
blaugrana

Pravda. Pokročilá hodina.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně mě všechen ten cirkus kolem Messiho a Ronalda hrozně baví. Oba jsou neuvěřitelní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
homeles8

Reagovat
fantomas

No po dnešku mi už tuplem nikdo nevymluví, že by místo Messiho měl minimálně letos ten Zlatej míč dostat Xavi...už jen i za ty roky předtim, kdy na něm stála celá hra. O Messim to dneska určitě nebylo, po přestávce se sice zlepšil a přestal být tolik hrrr, ale Xaviho dirigentský schopnosti, nad nima dneska moje srdce plesalo dvakrát víc než nad Messiho sólíčky a individuálními akcemi...

Reagovat
Kenneth

Xavi měl dostat zlatý míč naposled, letos nemá šanci ani náhodou, i CR bude před ním.

Reagovat
fantomas

Mně je jedno, kolik má šancí, prostě je skandální, že ho zatim nikdy nedostal. To byla stěžejní myšlenka celýho příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi mel dostat zlatej mic uz tolikrat ze uz si to ani nepamatuju

Reagovat
X-bano-X

Za jeden zápas sa cena nedáva. Leo ťahal tým, keď sa nedarilo Villovi či Pedrovi. Zastúpil Xaviho v úlohe dvorného nahrávača. Bral na seba zodpovednosť v najťažších chvíľach. Nehovorím že je Xavi horší, ale Leo má zas nakročené k trofeji. Xavimu tu rastie náhrada v podobe Iniestu, Thiaga či Cesca, ale Messi je len jeden.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť si ho ještě v týdnu vyndával ze španělské sestavy, ne?

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fantomas

To ale nebylo proto, že by byl nějak špatnej proboha. Zrovna ty snad nemáš zapotřebí takle sprostě vytrhávat z kontextu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Psal si o tom, že bez by ta hra byla živější a sympatičtější (budiž, toto nechci hodnotit, záleží na vkusu). Dále, že by u tebe seděl a mozkem mohli býti Mata, Silva či Iniesta. Na závěr si dodal, že s ním je to prostě nuda. Kde tedy vytrhávám z kontextu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli psal že je s ním nuda a dneska nad jeho schopnostma srdce plesalo .. to je otočka

Reagovat
alcantara

Nejak sa vykruti, uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to vlastně úplně jedno, jen jsem se nad tím pousmál trošku

Reagovat
fantomas

S ním je to UŽ nuda, jak se nic nemění. To z toho snad jasně vyplynulo. A podstata toho celýho sporu byla v tom, že sem chtěl jen víc šancí pro Matu se Silvou, pro který na jejich post vede cesta leda přes Xaviho/Iniestu...ale to je jedno, když je tu ten trapáček alcantara, podle kterýho se zas jen "nějak vykroutim", nemá smysl se tu obhajovat. Zas radši aby sem člověk nějakej ten čas ani nepáchl...

Reagovat
miky10

Poslední věta

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak tě to vzalo, ne?

Reagovat
fantomas

Tak přijde mi celkově docela vtipný, že když španěláci přilezou do sekce PL, je to tam samý elitářství, zatímco tady tu samou, dokonce homogenní elitu vytváří jenom skupinka fanoušků Barcelony. Ale předevšim mě sere, když si někdo mý komentáře naprosto cíleně vykládá tak, jak se mu to hodí a tim pádem pak ze mě dělá blbce. Toho sem ze sebe udělal už několikrát, nejen tady, a něčeho takovýho k tomu fakt zapotřebí nebylo.

Takže to uzavřeme s tim, že mi Xavi odjakživa připadal jako tuctovej hráč, kterýho by v repre hravě nahradil Mata, Silva i Iniesta, a že sem až teprv dneska zjistil, že je to vlastně génius.

Adios.

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapadla tě i jiná možnost, třeba ta, že bys svoje myšlenky špatně podal nebo formuloval? Vždyť ta naše reakce přece nemohla být náhodou až takto shodná.

Reagovat
fantomas

Já sem na shodný reakce u fanoušků Barcelony vlastně zvyklej, takže už to těžko můžu vnímat jako náhodu. A svůj postoj sem snad dostatečně rozvinul v dalších komentářích, kde už sme se i my dva na lecčems shodli. Neni sporadickym jevem, že se někdo napoprvý nevyjádří buď uplně přesně, nebo dostatečně rozsáhle a pak myšlenky vrství na sebe. A Hristo právě očividně četl jen prvních pár komentářů (protože cituje snad jen první dva), alcantara mě ani pochopit nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

No, je spousta věcí, ve kterých se v táboře neshodujeme. Ale nechme to být, už se v tom nechci hňácat, když jsme se nakonec alespoň částečně pochopili.

Reagovat
fantomas

Tak já taky nemluvil o interních záležitostech, v kterých se vy nepohodnete, jako třeba o pohledu na chod klubu...spíš o těch "externích", kdy se dostáváte do konfrontace např. s "mou" PL sekcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Xavi je zrovna jedna z věcí, na kterou se nesahá.

Reagovat
fantomas

No...

Reagovat
Rssa

Na Legendu ať mi Jean Marais taky nešahá ...

Reagovat
fantomas

Krom pár výtek k leteckym představením sem ani nesahal...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je třeba nějaká homogenní barcelonská elita úplně u prdele.. Prostě mě to pobavilo a tebe, jak je vidět, celkem vytočilo..

Reagovat
fantomas

Nepopírám, že vytočilo. Holt očividně takovej flegmouš jako ty nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jenom blbá internetová diskuze proboha..

Reagovat
fantomas

Jojo, řikám, že holt neumim bejt tak nad věcí. Ať si to třeba z tvý strany zůstane nepochopený...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nebuď hned uražený. Přes Xaviho cesta nevede, ale na druhou stranu je pravda, že on dokáže při nedůležitých zápasech krásně odpočívat. Iniesta je v posledních letech asi nejdůležitější a nejlepší hráč španělské reprezentace... Mata i Silva si zaslouží větší šanci, ale to i Cesc, J. Enrique, Cazorla, Llorente (kolikrát místo něj nastupoval psychicky nalomený Torres?) či Thiago.

Reagovat
alcantara

Len si urazaj, na to som zvyknuty. Pozrel som si diskusiu pod clankom o prestupe Silvu do City a tvoje prvotne pocity boli zmesou nie moc velkeho nadsenia az sklamania nad buducou neistou situaciou v Manchestrim pricom DAvid podaval uz vtedy vo Valencii skvele vykony. Teraz ich oboch obhajujes az do odpadnutia, pricom by si posadil aj hraca, ktory by mal podla tvojho vlastneho uvazenia dostat Zlatu loptu. Cim to bude? Viacmenej je mi to jasne, naznacil som TI to aj v spominanej diskusii, ty si to zase samozrejme nepochopil, ide len o to, ci si schopny si to priznat. To uz je ale Tvoj boj

Reagovat
alcantara

*Bellamyho

Reagovat
fantomas

Ok. Díky za názor. A sem rád, že si opět osvědčil svou schopnost dedukce a z toho kraťounkýho příspěvku si odvodil všechno, cos potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

To z toho teda jasně nevyplynulo v žádném případě a to přání Matovi se Silvou jsi taky mohl prezentovat jinak než vyšoupnutím Xaviho ze sestavy s tím, že ti hra s ním připadá pomalá. Pak by se ti pravděpodobně nikdo z nás nesmál.

Reagovat
fantomas

Jak jinak teda? Měl sem tam nechat hrát 15 hráčů nebo jak? Xavi je pro vás zkrátka nedotknutelnej, smáli byste se mi tak jako tak. Minimálně alcantara mě za celou diskuzi ani jednou nepochopil, čehož jinak každej ostatní, kdo se zapojil, schopnej byl. Takže o nějaký fatální chybě při interpretaci názoru u mě nedošlo. Jediný co, mohl sem dát víc najevo, že je to s nim "už nuda", to z toho teda nejspíš rozhodně nevyplynulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba větou "Mrzí mě, že Silva s Matou nedostávají dostatečné množství příležitostí v reprezentaci. Zasloužili by si a přál bych jim více šancí, alespoň v přátelských zápasech nebo utkáních s fotbalovými trpaslíky, kdy Xavi není potřeba."? Když napíšeš sestavu bez něj a pak ještě zdůrazníš, že by u tebe seděl, těžko se to dá vykládat tak, jak jsi to původně zamýšlel.

Reagovat
fantomas

Takle bych to nejspíš napsal do dopisu přímo Del Bosquemu, a ne do diskuze. Bylo to zkrátka "trochu plamenný, neformální a neotesaný" vyjádření názoru, který je nejen pro eurofotbalový diskuez snad docela běžný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ale potom logicky odpovídaly ty reakce.

Reagovat
fantomas

Ale však já si nestěžuju ani tak na ně (teda s výjimkou alcantary) jako spíš na tenhle návrat "ke kořenům", kdy už by se dal čekat určitej nadhled (vzhledem k pozdějšim vysvětlivkám a celkovýmu vývoji diskuzi) i od těch reagujících...

Reagovat
smazaný uživatel

Obyčejný rýpanec a ty ses prostě chytil. Moc to řešíš.

Reagovat
fantomas

Moc to řešim...tak zklamalo mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

To přejde.

Reagovat
fantomas

No jistěže.

Reagovat
Infi

Fantomasi, nereaguju na tenhle příspěvek, reaguju prostě na celou diskuzi jak tady, tak tu posledně ohledně Silvy.. Prostě nemáš pravdu, možná máš, ale formuloval jsi to špatně, takže nemáš. Teď se z toho prakticky vykrucuješ což je až tragikomické

Reagovat
fantomas

Reagovat
Infi

Jo teď si to čtu a tež se divím. Hlavně část o nemáš pravdu, možná máš, ale nemáš je spíš tragikomická. Byl jsem v lihu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
alcantara

Po prvotnom nepochopeni, ked si ocividne prestrelil som pripustil resp. sme sa zhodli, ze v zapasoch typu Lichtenstajnsko alebo priatelaky pokusy pripustam, z mojho pohladu by to bolo logicky lepsie aj pre Barcelonu, kedze by nasi hraci hrali minimum nezmyselnych zapasov, takze neviem, o com zasa rozpravas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
alcantara

Reagovat
fantomas

Ježiši, vy ste fakt tupý stádo ovcí tady. To snad neni pravda.

Reagovat
homeles8

Reagovat
alcantara

To vies, ze ano, ty si zase lietadlo

Reagovat
Kenneth

Nemaj stres brácho,nemaj stres.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Krásný výkon, akorát trochu nerozumím časté ignoraci finálních přihrávek na Villu.

Reagovat
smazaný uživatel

já na něm viděl touho dát pár gólu než přihrát

Reagovat
blaugrana

David aktuálne s nikým netvorí dvojičku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nou Campu je to neuvěřitelný válec, Viktorka by si měla nachystat troje spodáry Ještě zlepšit výkony venku a bude to dokonalé.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, s Viktorkou bych nic tak zázračného nečekal, to bude relaxový zápas, který požene vpřed pouze Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že letos jedeme naplno až do konce a chceme dát co nejvíc gólů. Dřív jsme dali v prvním poločase čtyřku a zbytek odchodili, letos se mi to zdá trochu jinačí a domácí skóre 18:0 to potvrzuje...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš to bude zápas s menším tempem, jinak by Plzeň dostala 8-10 gólů

Reagovat
alcantara

Hmm, Kubala bol legendou legiend a 24rocnemu Leovi chyba do jeho mety 5 golov. Fakt neviem, kde ma tento genius hranice, ale dokaze bavit, ajked sa mu herne nie celkom dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne tahle liga a cela diskuze kolem ni dost smrdi. Bud se tu onanuje nad Messim nebo nad Ronaldem. Jestli vede ligu novacek Betis s plnym poctem stejne nikoho nezajima, protoze je vsem jasny, ze stejne za chvili zase bude Barca o pet bodu pred Realem a vydrzi to az do konce ligy, ikdyz se Real bude stale upinat k druhymu El Classicu v kterem vic nez remizu nevydre. Tak uz zustanezase jenom uctivani polobohu Ronalda a Messiho a kazdy kolo resit, ktery z nich je nejlepsejsi. Ale nutno uznat Cristianovi ke cti, ze umi neuveritelne lidem zvednout mandle jenom tim, ze 'je' a ma ze vsech horlivych diskuteru tady asi velkou prdel Uctivani, onanovani a prirovnani k bohu u Lionela uz pak pusobi po nekolikatem opakovani dost otravne a jednotvarne.

Reagovat
smazaný uživatel

zacnem uctivat jardu kužela at je v tyhle diskuzi neco originalniho

Reagovat
smazaný uživatel

To by tady půlka lidí ztratila smysl víkendových večerů před počítačem, nedejbože celého života

Reagovat
smazaný uživatel

Jardo, utíkej spát. Všem se uleví.

Reagovat
alcantara

To je dobre, ze aj napriek tvojim pohrdanim mas neustale potrebu stracat cas nad citanim celej diskusie, zrejme Ti nebude az taka lahostajna.

Reagovat
homeles8

když se člověk nudí, tak je to dobrá prdel

Reagovat
blaugrana

Rovnako otravne a jednotvárne znie aj tvoj príspevok.

Reagovat
vladis271

omg ved má pravdu, ja som sem prišiel, pozerám výsledky, Betis som si nevšimol, kukám diskusiu a rozmýľlam, kto je prvý, Barca, či Real, kto má lepšie skóre? Pozrem tabulku ale to som v diskusiu ani náznakom nezistil, pretože v 700 príspevkoch sa riešia 2 zápasy

Reagovat
X-bano-X

To bude pre to, že Betis hrá až zajtra. Naviac nehral proti Everestu ligy. Barca už vyprášila ponorku aj atletov.

Reagovat
blaugrana

A preto tu pár dni dozadu množstvo ľudí ocenilo štart Betisu do ligy. Zas vidíte len to čo chcete. Choďte sa radšej spláchnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se potrefené husy ozývají jak se tak dívám.

Reagovat
vladis271

presne, Betis vede ligu a ani jeden príspevok v celej posranej diskusii. Stále Real vs. Barca, Messi versu Ronaldo, nič iné sa tu nerieši.

Vážne vás táto baví?

Reagovat
miky10

Vždyť tu byl včera o Betisu článek...

Reagovat
smazaný uživatel

a pod ním 132 příspěvků, vesměs k věci.. ale to už je asi nezajimá

Reagovat
miky10

Reagovat
Rssa

Pokud nevíš, tak radím se nevyjadřovat, ať nejsi k smíchu, soukmenovče

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Messi a zvládl to i bez penalt.

Reagovat
homeles8

Pěkně Ronaldo a zvládl to i s penaltama.

Reagovat
homeles8

*

Reagovat
LAM

Messi zatim 12golu a 9asistencí za 8 zápasů-dechberoucí.A to má do formy ještě co dohánět

Reagovat
Robbie

v souhrnu má být fotka C.Ronaldo protože dal důležitější góly

Reagovat
Infi

To mě mrzí, že jsem to neviděl.. Co góly, pěkné?

Reagovat
Mercury

Messiho hattrick měl styl.

Reagovat
Infi

Okay, to mi stačí

Reagovat
Infi

Teď jsem se díval na sestřih a fakt výborné góly

Reagovat
Rssa

Kily: 15.4.1985 a teď se ukaž

Reagovat
X-bano-X

mlaďas

Reagovat
Kily

Barić Mario (Gent)

Knežević Srdja (Legia)

Schuster Julian (Freiburg)

Reagovat
Rssa

No moc si toho neukázal, takové lamy

Reagovat
Kily

nj, jsi se špatně narodil, já na tom jsem ještě hůř. Naopak kamarádka je narozená ve stejný den jako Ovečkin a Berdych, taky si stěžuje, že ti dva sežrali všechen sportovní talent, který se v onen den rozdával a na ní nic nezbylo

Reagovat
Rssa

V můj den se nerozdávalo ze sportovního talentu asi nikomu, tak to mám ještě horší..

Reagovat
miky10

Reagovat
Kily

kdybys nespěchal a den počkal, tak jsi ve stejný den jako Taiwo nebo Granqvist, kdyby sis pospíšil, tak jako Michal Papadopulos

Reagovat
fantomas

SAF, Coupet

Reagovat
fantomas

Aaa, vy to berete i na ročník.

Reagovat
fantomas

Tak to já kdybych počkal den, měl bych Wilshera no. To by byla výhra.

Reagovat
miky10

Už se těším, který hvězdy se vyklubou z mýho data narození

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Reagovat
blaugrana

15.5.1991 je tam kto?

Reagovat
Kily

to bude mít rssa radost

Lamorte Fabio (Viareggio)

Montero Ronny (Oriente Petrolero)

Pottiez Quentin (Mons)

Uzamukunda Elias (Cannes)

Reagovat
blaugrana

Sú to talenty?

Reagovat
Rssa

Ten poslední zní podle jména talentovaně

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hod mi prosim ta 9.9.84, vzdy ma to zaujimalo

Reagovat
Kily

Ben Yahia Wissem (Mersin)

Echesa Hillary (Simba, Tanzánie)

Grieneisen Henning (Osnabruck)

Brad Guzan (Aston Villa)

Höcher Marc (Den Haag)

Jidayi William (Padova)

Laban Vincent (Famagusta)

Ricardinho (Malmo)

Schut Derk (Den Bosch)

Sifakis Michalis (Aris)

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
RMCF

7.4.1985

Reagovat
Rssa

staříku

Reagovat
RMCF

o osm dní mladší a machruje mimochodem já su mladej a perspektivní kluk

Reagovat
Rssa

Hehe, ale pořád budu mladší než ty

Reagovat
RMCF

tjn ale duchem su někde kolem dvacítky

Reagovat
Rssa

su....ještě řekni, že jsi z Olomouce a mě klepne

Reagovat
RMCF

nene vesničan od Brna, ale teď bydlím nějakou dobu v Brně...

Reagovat
Kily

Campos Bernardo (Santiago Morning)

Mbala Mbuta Biscotte (Grasshoppers)

Robertson Scott (Dundee United)

Somogyi Csaba (Fulham)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

750. pro jedinečného Kilyho

Reagovat
madridcan

No a pomaly,ale isto smer Liga majstrov Uz sa tesim...nato,ze hram prvykrat Fantu ma to strane bavi

Reagovat
miky10

Nevíš, kdo jí vede?

Reagovat
madridcan

Neviem,nevyznam sa My mame tri skupiny a viem,ze v jednej je prvy Herbage a v mojej je o bod predomnou Hefy

Reagovat
miky10

Aha, tak to hraju asi něco jinýho Já chtěl poukázat na to, že tu fantomasovu vedu já

Reagovat
vocasisko

Ronaldovi se prostě zase musí připískávat penalty, aby se aspoń vzdánlivě rovnal Messimu, je mi ho lítp

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=egCQKDr7f5k#!at=180 prve 4 sekundy,ktore budes pocut v tej pesnicke,sa tykaju Teba

Reagovat
Jerichoo

ty musíš mať z neho pekný komplex, už mi ťa začína byť normálne lúto

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je zase válec

Reagovat
Stiksxx

Ronaldo už má syna?? a neznámá matka dostala 10 mega liber za mlčení? 282 milionu koru? to neni špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kristýnka ? To je gay.

Reagovat
smazaný uživatel

no, mám hrůzu z toho co bude, až Messi chytne formu..

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten pátej jsme zvládli za minutu dvanáct.

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal bura a Atletico bura , ne tak tohle je opravdu neco trosku jineho nez PL tak prosim nesrovnavat jak se tu nekdo snazil o nazyvani PL ligy dvou tymu.

Reagovat
vocasisko

5+5 = 10 , MU - Arsenal 8:2, MU - Čukotka 3:1 8+3 = 11

Reagovat
vocasisko

aneb jednoduchá matematika, takže z toho vyplývá, že PL není liga dvou týmů, ale jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

10:0 vs 11:3 kdyz uz , samozrejme Arsenal mel zranenych asi 7 hracu ze zakladni sestavy a hrali tam hraci sve prvni zapasy PL . Takze tenhle vysledek se zase tak 50 let neurodi. Zatimco Villareal ani Atletico na tom takhle nebylo.

Reagovat
miky10

Šupej zpátky do Anglie

Reagovat
Infi

Jojo, zatímco Atlético s Villarrealem budou dostávat pětku pravidelně.

Reagovat
blaugrana

Vy ste ako pokazené platne.

Reagovat
Kenneth

Tohle je čistá demence, když Barcelona nebo Real vyhrají 5:0 tak sem přitáhnou fanoušci PL, když Barca nebo Real remízují tak španěláci si léči mindráky zas tímhle. Nekonečná diskuze.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Tigerinho

tak těch 50 mega ve fantě za Varaneho a Messiho nebylo vyhozených :)

Reagovat
Kily

dobrá práce mám pocit, že dneska taky budeš fandit Granadě

Reagovat
Tigerinho

od nich nemám nikoho :)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 letos. Po Pěti kolech. Dá letos Real 20?

Reagovat
vocasisko

bez problému řekl bych

Reagovat
kiwwi

aaaa uz to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem viděl tu sestavu, tak mě dobře nebylo. Pepek neopustil myšlenku 343 a k tomu ještě postavil Mashe na hlídání Falcaa. To jsem bral jako čistý pokus o sebevraždu. Spíš jsem čškal, že na Falcaa postavíme P nebo P. To podle zdraví jednoho z nich. Navíc v systému na 3 obránce hrál jednoho z nich Dani, což jsem si myslel, že by mu vůbec nemělo sednout. Nicméně se to podařilo hodně dobře. Atleti měli v ofenzivě jen velmi málo situací. Defenzivě bych dal včera známku 1- hraničící možná s čistou jedničkou. Přecejen proti nám nastoupil jeden z nejsilnějších týmů Primery, kterej byl ještě k tomu ve formě.

U čtyřčlenné zálohy si ale úplně nejsem jist. Dozadu pracovali hodn dobře, ale trochu mi chyběla dravost dopředu. Hodně jsme se pokoušeli o delší přihrávky za obranu (letošní Pepkova novinka), což fungovalo, ale už míň bylo kolmic po zemi (barcelonská klasika).

Útok fungoval hodně dobře. Prakticky všechno, k čemu se dostali útočníci, smrdělo brankou. Tady je ten novej systém určitě nejvíc pozitivní. Útočníci jsou míň zatížení defenzivními pokyny a můžou investovat většinu sil do útočení.

Komplexně můžu říc, že mě ten nový systém zatím úplně nepřesvědčil, ale po Valencii to byl včera určitě posun k lepšímu. O level. Pepek evidentně hledá výzvy a bude to zkoušet a i já tomu dám ještě šanci. Toť obecně zhodnocení "nové" Barci.

Nejlepší na place by mohl být autor hattricku, ale není. Messi toho sice včera hodně vytvořil. Hodně prokličkoval. Ale taky hodně balonů zadrbal. Nejlepší mi přišla středová dvojice Sergio a Xavi. Sergio zkušeně odhlídal svůj prostor a obrana měla dost málo práce. Xavi zkušeně odkormidloval celej zápas. Diktoval to včera parádně. Messi na třetím místě.

Od Atletů mě včera nikdo pozitivně nepřesvědčil. Od nich to byl nedobrý bojácný zakřiknutý výkon.

Góly včera padly nádherné. Villa si s tou koncovkou poradil výborně. Messiho dvě sóla taky nádherná ...

Díky, šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Kily, hoď tam prosím moje datum - 29.4.1990

Reagovat
Kily

Fernández Marc (Cartagena)

Iliev Tsvetan (Svetkavica)

Lalombongo Bruce (Grasshoppers)

Margarita Salvatore (Ascoli)

Moris Anthony (Standard Lutych)

Schindler Christopher (Mnichov 1860)

Tiko Germain (Mallorca)

Wojciechowski Paweł (Willem II)

Reagovat
smazaný uživatel

Kily , ked uz to tam hadzes tak skus moj 16.3.1989

Reagovat
Kily

Bosković Nemanja (Hajduk Kula)

Denčev Petar (ČM Varna)

Jänicke Tobias (Rostock)

Koman Vladimir (Sampdoria)

Königshofer Lukas (Rapid Vídeň)

Planić Petar (OFK Bělehrad)

a konečně něco většího - Theo Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

diky o theovi som vedel

Reagovat
-Kopy-

Pesimisto 11.3 1990, dík

Reagovat
Kily

Paul Leston (Univ. South Florida)

Tsekouras Andreas (Volos)

Zemanovič Pavol (Zlaté Moravce)

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Hristo Stoichkov

26.7.1988, díky.

Reagovat
Kily

Ispir Constantin (Branesti)

Kardoš Norbert (Kaposvar)

Diego Perotti (Sevilla)

Reid Reuben (Oldham)

Reagovat
madridcan

Trosku som sa nudil,takze

Rssa-v rovnaky den ako ty sa narodil Viktor Rájek, slovenský bobista o pat rokov neskor Hermiona Emma Watson a rok pred tebou Maria Pietrova(ktora v Česku nieje az tak znama, ale na SR sa na nej pomerne slinta) 5 storoci pred tebou sa narodil Leonardo na Vinci a 119 rokov pred tebou Butch Cassidy a pozooooooooor v roku 1913 sa v rovnaky den ako ty narodil slavny chorvatsky futbalista Mirko Kokotović. Päť rokov predtym ako si sa narodil v rovnaky den zomrel Jean-Paul Sartre a 120 rokov predtym zomrel Abraham Lincoln

Blaugrana-4 roky pred tebou sa v rovnaky den narodil Andy Murray a 10 rokov pred tebou Patrice Evra

Kiwwi-Rok po tebe tenistka Petkovicova,v rovnaky den ako ty Daniel Bailey, atlét Antiguy a Barbudy,rok pred tebou o takom case sa narodil Luka Modric,7 rokov pred tebou Hujsa a 10 rokov pred tebou Huzevka.20 rokov pred tebou Adam Sandler(zavist) 23 rokov pred tebou Donadoni a 26 rokov pred tebou Hugh Grant a 158 rokov pred tebou Tolstoj.Zomrel Peter Dzurik pred rokom v ten den a 10 rokov pred tvojim prichodom Mao Ce Tung

LISTER-1945 – Adolf Hitler sa oženil so svojou milenkou Evou Braunovou a určil admirála Karla Dönitza za svojho nástupcu, 7 rokov pred tebou Senturk,11 rokov pred tebou Ayala, 12 rokov pred tebou dvojicky Bryanovci, 20 rokov pred tebou Uma Thurman a Andre Agassi, 32 rokov Michelle Pfeifer, 33 rokov Daniel-Day Lewis a v roku 1901 Hirohito. 10 rokov pred tebou v ten den zomrel Hitchcock

Rafter- 25 rokov pred tebou sa narodil Gore Verbinski a 161 rokov pred tebou Pavol DObsinsky

Kopy-12 rokov pred tebou Drogba, 13 rokov pred tebou Handzus, 25 rokov pred tebou Dejdar.5 rokov dozadu zomrel Slobodan Milosevic

Hristo-3 roky pred tebou Clichy,16 rokov pred tebou Kate Beckinsale, 25 rokov pred tebou Sandra Bullock, 29 rokov pred tebou Kevin Spacey, 45 rokov pred tebou Mick Jagger,60 rokov pred tebou Stanley Kubrick

Reagovat
Rssa

Paráda, o da Vincim jsem věděl, ale překvapilo mě spojení s Kokotovičem, i když dá se to celkem chápat

Reagovat
kiwwi

tak u mna su tam aj Alex Song a Luka Modrić

Reagovat
madridcan

,,rok pred tebou o takom case sa narodil Luka Modric"

Reagovat
kiwwi

heh, som to nejak prehliadol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Uma Thurman, Daniel Day Lewis a Michell Pffeifer mně potěšili, Aggasi je mi fuk, ale ten Hitler a Hirohito??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i podle Marci byl kus Higuaína z ofsajdu. Nějak se nám to u Madridu množí, že ...

Naopak vyloučení bylo i podle Marci naprosto v pořádku.

Reagovat
madridcan

No a teraz tvoj nazor? http://www.youtube.com/watch?v=08QRrJzF9nk Higuain bol jednoznacne,Ramos nie, ale to,ze bol Gonzalo v ofsajde nic neznamena

Reagovat
smazaný uživatel

jestliže byl Higuaín v ofsajdu předtím, tak využil svého předchozího postavení a gól neměl platit. Tak to vidím já.

Reagovat
Error

Stejná situace jako Van Nistelrooyův gól proti ČR na Euru 04

Reagovat
vocasisko

Na druhou stranu by tu mohli Madridisti vytáhnout druhej gól Barcy, protože ta přihrávka nejspíš směřovala na Messiho a i kdyby ne, Messi se tomu míči vyhnul a dál pokračoval směrem k bráně a už jen tím, že se tomu míči vyhnul by se dalo brát jako že se zapojil do hry a tím by to mohl klidně být offside. Takže bych to pro jistotu nechal být

Reagovat
Infi

Blbost, Messi v offsidu sice byl, ale nezapojil se. Leo byl za obranou daleko, pomezní to viděl a stejně nemávl.

Reagovat
vocasisko

to není blbost, offside to nejspíš byl, protože hráč se zapojí dohry každým pohybem kterým ovlivní dráhu míče a Messi je tím, že se tomu míči vyhnul sice nezměnil, ale kdyby zůstal stát, tak ten míč narazí do něj a je to offside, ale je to sporný a taky záleží na posouzení rozhodčího

Reagovat
Infi

Takže podle tebe kdyby třeba jen roztáhl nohy, udělal úkrok do boku apod., tak je to pořád offside, áno?

Reagovat
vocasisko

ano, zapojil se tím do hry

Reagovat
Kily

já si právě nejsem jistý, jestli se při onom pravidlu "z mrtvého ofsajdu se stává regulérní ve chvíli, kdy se hráč zapojí do hry" počítá i to, kdy se míči uhýbá. Messi by musel pohybem zmást obránce soupeře, ti tam byli dva a oba reagovali na náběh Pedra. Navíc i když je kvalita sudích v PD hodně nízká, tak oni na rozdíl od nás minimálně jednou přesné znění pravidel přečetli a včera měli dostatek času na to, aby to správně vyhodnotili. Nejenom pomezní, ale i hlavní

Reagovat
vocasisko

no ono je to hodně sporný, kdyby se třeba míči vyhnul a pak v té akci nepokračoval, tak bych to neřešil, ale on se vyhnul a pak se hned zapojil do útoku a zařídil ten gól, takže bych řekl, že toho offsidového postavení využil, ale 100 lidí, 100 názorů

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vcera druhej gol Barcy nemel platit?

Reagovat
madridcan

Tiez som to chcel poznamenat,ale nechce sa mi hadat

Reagovat
smazaný uživatel

ee, myslím, že ne.

Reagovat
madridcan

No skoda no,ale viac-menej uz som sa zlakol,ze v tomto zapase nevychytis ziadnu chybu,hoc aj niektori fadovia Barcelony vyssie pisu,ze di Maria dostal prisnu cervenu a nemaju gol Higuaina za ofsajdovy No nevadi,ideme dalej...

Reagovat
smazaný uživatel

mě je úplně u řitě, kdo kde co řekl. Já vycházím ze svýho názoru. Zkus to někdy dělat taky. Nebudeš dělat pingpongový míček.

Reagovat
madridcan

Ja to robim vzdy,ze si si raz v zivote vsugeroval do hlavy blbost je vec len a len tvoja

Reagovat
DreamTeam

to ze to tak vidis ty je ovsem uplne jedno.. pokud nebyl Ramos v offsidu tak vsechno v poradku

Reagovat
Kily

podle mě v pořádku, marně se snažím vybavit si podobnou situaci, kdy by cosi podobného pomezní odmával

Reagovat
Infi

Já tam vidím i Ramose v offsidu. Ale pokud se budeme bavit jakože tam nebyl, tak bych řekl, že branka byla regulérní. Higuaín byl v mrtvém offsidu, něco podobného udělal i Nistelrooy proti nám na Euru 04.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ofsajd ani náhodou. Když se na něco zaměřit, tak rozhodně penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek se zastává Laporty.

Reagovat
madridcan

800 pre REAL MADRID a pre rychle Jiriho predychanie toho,ze je tato osemstovka regulerna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino se zastává Fňukýna

Reagovat
smazaný uživatel

No a samozřejmě ta druhá pentle byla tako dost vtipná. Gólman Krystýnu pohladí po noze a on skáče do trávníku ...

První pentle nejspíš byla. Kaká sice taky spadnol hodně ochotně, ale tam se to dá brát tak, že o to nohu možná fakt zakopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu? Vždyť ho za tu nohu chytil. Kdyby simuloval, tak se nerozplácne na břicho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už nemůžeš myslet vážně...První pentle byla naprosto tutová, a druhá byla taky naprosto pískatelná. Ronaldo neměl důvod to simulovat, vždyť měl prázdnou bránu

Hraješ tady jednu velkou hru, kdy se snažíš ostatním namluvit, jak je Barca utlačovaná, sudí jsou proti ní a Realu se píská všechno, a jak je to zkažený klub, který si všechno domlouvá u zeleného stolu. Pořád dokola to samé, argumentuješ jen tím, co se ti hodí a druhou stranu mince nezmíníš nikdy, protože se ti nehodí do těch oblbováků co tady vymýšlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

ano, proto jsem psal, že gól Barci nemusel platit ...

Reagovat
smazaný uživatel

při výsledku 5:0 se přiznává ledacos...ale jo, žij si z toho, že tohle je ta tvá slavná objektivita (a jinak zaměnění spojení "neměl platit" za "nemusel platit" je předpokládám promyšlené... )

Reagovat
smazaný uživatel

ano, při výsledku 5:0 se přiznává leccos.

Nicméně evidentně při výhře 6:2 se nepřiznává vůbec nic. Čím to kua asi je?

Ano, protože nevím přesně, jak to pravidlo je, tak nev%

Reagovat
smazaný uživatel

ano, při výsledku 5:0 se přiznává leccos.

Nicméně evidentně při výhře 6:2 se nepřiznává vůbec nic. Čím to kua asi je?

Ano, protože nevím přesně, jak to pravidlo je, tak nevím, jestli platit měl nebo ne. Nicméně si myslím, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude co přiznat, tak se to možná (slovíčko možná záměrně, protože málokdo je aspoň trochu objektivní, když jde o "jeho" klub). K těm penaltám Realu není nutno ale moc komentář, byly uděleny správně. Jen ty se snažíš na to téma otevřít diskuzi a prosadit si své, že máš pravdu a sudí je vycucal z prstu, protože Real jinak než z penalt góly dávat neumí...

Reagovat
smazaný uživatel

*Až bude co přiznat, tak se to možná () přizná...

Reagovat
smazaný uživatel

ty první 4 slova říkají všechno. Díky a měj se.

Reagovat
smazaný uživatel

nečekaně se loučíš, takhle tady končí hodně tvých výměn názorů, když ti dochází mince a nemůžeš se spolehnout na jejich druhou stranu, co? (snad to pochopíš, ale mám obavy...) Měj se a zamysli se nad sebou, je to tragédie co předvádíš

Reagovat
smazaný uživatel

moje práce skončila. Rozebral jsem tě jak lego. Prvně jsem byl někdo, kdo vždy vidí vše černé jen na Realu a Barcu jako čistou jak nebe. To jsem ti vyvrátil tím, že jsem přiznal, že Messiho gól nemusel platit. Pak jsi mě napadl, že po výhře 5:0 se přiznává hrozně lehce, což jsem ti odpálil tím, že já jsem to sice lehce, ale přiznal, alevy jste se nedokázali přiznat ani po výhře 6:2. No a na to mi píšeš, že není, co přiznávat. Dál není, co psát. A%t si každej udělá obrázek sám ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty krááááááááááávo ty musíš být dobrej psychouš

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tak na tohle argumnet opravdu není.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si myslíš, jaký si frajer, že si někoho rozebral jako lego . A z toho budeš dlouho žít, uděláš si čárku na stěně, otevřeš si 11. dnešní pivo, objednáš pizzu, uděláš se nad plakátem barcelony a budeš čekat na další zápas Realu, ať si můžeš říct to svoje, když už to v reálném životě nedovedeš. Tak proč nebýt král eurofotbalu, co? Tvůj život, hnij si dál

Reagovat
Kily

to je docela sranda, že tohle píše člověk, co má stejnou IP jako kdysi jeden totální vylízanec, co se vydával za fanouška Realu Madrid, ale sledoval především zápasy Barcelony, z nichž nevynechal ani jeden, aby tady mohl dvakrát do týdne totálně zasvinit diskuzi a být na to hrdý

Reagovat
smazaný uživatel

Musím tě zklamat. Bohužel nejde o stejnou osobu. Tady u nás pod jednou IP vystupuje asi 50-60 domácností...

A fanoušek Realu nejsem, jen mi je sympatičtější než Barcelona.

Reagovat
Kenneth

jiri je zamindrákovaný jedinec který se o Real zajímá víc než o vlastní klub. Plive na Mourinha kde může přesto se chová stejně jako on.

Reagovat
Jerichoo

pozri si to pozornejšie, ako mu brankár vytočil nohu

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně srovnám-li tyhle penalty s neodpískanými penaltami ve středu ve Valencii, tak si musím říct, že je někde něco špatně ...

A už toho nechám. Té pravdy už by Madristi taky víc unést nemuseli ...

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb

08.10.2007 10:33

Pokud bude Sparta pokračovat ve hře jako v posledních dvou zápasech a přidá lepší koncovku, tak nubede, co řešit - jasná jednička. Já osobně jsem to v Tipáči volepil a kdo chce vydělat, udělá to samé .

PS: Slávisti se, doufám, podělají jako už tradičně. Trpí prostě sparťanským komlexem, no ...

jiri - fcb před zápasem Sparta - Slávia 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

.. ty klesas nizsie a nizsie.. myslim ze ti uz niet pomoci..

Reagovat
madridcan

Takze dneska to zatial mame 3:4,ale myslim,ze to bude dalej pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, to si pleteš. Je to 3:0. Ale co si určitě nepleteš je, že to bude určitě pokračovat.

Reagovat
madridcan

Ja len tak som si nahlas ratal tvoje prispevky venujuce sa Barcelone a tvoje prispevky venujuce sa Realu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikož v zápase Barci šlo téměř všechno podle pravidel. U Realu se zase foukalo a mávalo podle notiček. Prostě - dokud bude co řešit, bude to řešeno. Hrajte podle pravidel a budete mít klid.

Mimochodem - koukni na poměr vaších příspěvků reagujících na Real a počet, který se zabývá mnou ... Asi láska ...

Reagovat
madridcan

Ved ja ta lubim :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale meleš hovna. Beru to, že jsi fan Barcy, ale buď prosimtě trošku objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, to si pleteš. Je to 3:0. Ale co si určitě nepleteš je, že to bude určitě pokračovat.

Reagovat
madridcan

Prvy gol-Cristiano bol v ofsajde a dal brankarovi jasle,co je podla najnovsich reguli zakazane.

Druhy gol- dvojmetrovy ofsajd Ramosa

Treti gol-Kaka nasimulovana penalta a aj keby nie,tak je zakazane kopnut penaltu,tak,ze nema brankar sancu,takze gol nemal platit.

Stvrty gol-Varane mal vysoko nohu a este zakoncoval efektivne patickou,co je proti pravidlam.

Piaty gol-Benzema ako striedajuci hrac nesmie dat gol,cize logicky gol nemal platit.

Siesty gol-Skoda reci,brankar Ronalda vobec nechytil za nohu a ani nahodou nemal dostat aj cervenu,uz ta zlta bola velmi prisna a faulovany hrac nema kopat penaltu...

Rayo malo zasluzene vyhrat,lebo ked tim dostane 6 golov,tak vacsinou prehra neferovo a di Maria by mal dostat 10 zapasovy distanc,ked ho dostal aj Pepe zato nakopanie hraca Getafe-to bol taky isty precin.O ano a Movilla zasluzene nedostal cervenu kartu zato,ze zahral rukou,ked uz mal zltu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a najednou to jde . Konečně jsi se podíval pravdě do očí. Klub, kterýmu fandíš, je čistá špína.

Reagovat
madridcan

My sme celkom cisty si myslim a upratovacky si plnia svojmu povinnosti,ale ked ti to Rossel poslal zo svojej ciernobielej tlaciarne,ktora uz je teraz legendou,tak asi to bude pravda

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zase za blábol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

(souhlas, faulovaný nemá kopat penaltu )

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Ronaldo faulovaný nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť se potom rozhodčímu hrozně dušoval, že určitě nesimuloval...

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlazení není faul?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá niekto štatistiky z minulej sezóny, koľko penált bolo odpískaných mužstvám PD? Myslím, že prvé miesto je jasné, len ma zaujíma aký velký rozdiel tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

onehdá jsem to počítal. Ten rozdíl byl naprosto propastný. Barca to měla ale +1 nebo +2. U Realu to bylo někde k desítce

Reagovat
oddy

ono přihráváním na půlce se penalty asi nedočkáš

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ono se z půlky dává těžko i 22 gólů během pěti kol.

Reagovat
oddy

Nepochybně. Mimochodem je řeč o loňské sezoně, aby se ti to nemíchalo. A pointa byla ta, že zatímco Barca si většinu času v poklidu přihrává a kontroluje hru tak Real se daleko více cpe pořád do zakončení, tlačí se do vápna, hraje více na brejky čili soupeři pak často "hasí" situace. Barca si to kolikrát vykombinuje, že soupeř ani nestihne faulovat. A díky tomu, že Real hraje tímhle stylem, a je s Barcou o třídu výše než zbytek ligy, tak proto má podle mého o tolik více penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je argument hodnej fanouška Realu Madrid

Reagovat
oddy

to je možný, ale představ si že ne každý fandí realu/barce ... a zkus si přečíst i ten příspěvek následující, který to pouze rozvádí ;)

Reagovat
smazaný uživatel

to vlastně nevadí. Máš každopádně předpoklady Realu fandit. Tak do toho.

Reagovat
oddy

a hádat se tu s fandy barcy? díky, bez zájmu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ty jsi oslovil mě. Ne já tebe. Ten interes byl ze tvé strany ...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť předložil dost rozumné argumenty, proč by měl mít Real více penalt, ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

jaké předložil argumenty? Že se z půlky penalty pískají těžko. To je argument jak pojďnamězboku.

Pak znormálněl a napsal něco o tom, že se Real dostává víc do zakončení ve vápně, což není pravda, protože hodně akcí končí střelou ze střední vzdálenosti. Určitě nemá Real víc průniků do vápna tolikonásobkem, co má toliknásobek penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on Real ale chodí do šestnáctky na větší riziko ztráty míče, snaží se uspět individuálně, z toho nedovolený zákroky bývají častěji.. to, že jich je x přihraných je věc druhá, každopádně má v tomhle oddy "pravdu"..

Reagovat
smazaný uživatel

právěže to je tak, že to hodně často zkoušejí i hráči Barci, ale jim to sudí nefoukají. Ten rozdíl je naprosto neskutečný. Na to prostě logický argumenty nenajdeš.

Reagovat
oddy

No ten argument byl jasnej, ale to bys nesměl brát všechno jako útok na Barcelonu ... A jsem rád že sem "znormálněl" narozdíl od tebe, kterýho jediný argument je, že rozhodčí to Barceloně nepískaj to mi stačí, díky za diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Real zacal bidne a uz sem si rikal hm tak to je zajimavy s nima, ale nakonec z toho byla vysoka vyhra a po polocase i dobrej vykon Ronaldovi to preju ty goly

Reagovat
madridcan

Preco ma na suhrn prispevkov isteho cloveka napadlo toto? http://www.youtube.com/watch?v=axwWLRagJbI#!at=39 Samozrejme si treba dosadit urcite slova namiesto inych,ale viac-menej to je trefne

Reagovat
Al Capone

tady to zasem muselo včera vypadat...porazí Atlético takovým způsobem a víc je zajímá "sporná" pentalta..to už o něčem svědčí

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

me treba sporna penalta jako fanouska fcb nezajimala. me zajimalo jak real zahraje po tech predchozich vykonech, zaclo to hodne spatne pro real ale zvednul se a nakonec dost slusny... hlavne to preju Ronaldovi ze se mu zase zaclo darit je to dobrej kluk

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

prvotřídní návrat Betisu, kéž by se takto navrátilo i Deportivo

Reagovat
Kenneth

Zkur. Levante, snad na ně spadne deka a oni pomažou do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na nich vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Betis, jak dlouho jim to vydrží

Reagovat
-Kopy-

Levante

Reagovat
mickey mouse

Granada nehraje vůbec špatně, ba naopak. Za gól může po hrubici jednoznačně Diakhaté po (ne)domluvě s brankářem

Reagovat
Kily

jo, tak oni mě ještě odstřelili dva hráči, co je mám v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

El Rifle

Reagovat
smazaný uživatel

Kily jestli bys byl tak laskav 1.7.1991 díky

Reagovat
Kily

Almubaraki Anmar (Heracles)

Colombi Simone (Juve Stabia)

Figueiras Diogo (Ferreira)

Folprecht Zdeněk (Žižkov)

Jones Matías (Groningen)

Kmoch Jaroslav (Kladno)

Longová Annalie (Three Kings United)

Musiol Zbyněk (Žižkov)

Trebinjac Sanel (Sarajevo)

Reagovat
fantomas

Annalie.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to tam poslal. 25.5.1990

Reagovat
Kily

Aliasgari Hamidreza (Persepolis)

Eriksson Christoffer (AIK)

Ivančík Andrej (Nitra)

Milić Nemanja (OFK Bělehrad)

Tetteh Abdul Aziz (Udinese)

Vyhnal Pavel (Sezimovo Ústí)

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna musí vydržet ...

Reagovat
smazaný uživatel

900. Pro šampiony z Barcelony

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

epic fail....samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC už nesleduješ?

Reagovat
Rssa

Sleduju, ale do interních válek se zapojovat nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjadruješ sa vôbec...

Reagovat
Kenneth

Konečně jdeš do sebe!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

20.4. 1988. Vdaka, Kily

Reagovat
Rssa

už třetí dubnový culé, to je podezřelé

Reagovat
RMCF

a to sem vždycky tvrdil že v dubnu se rodí samý vydařený kusy

Reagovat
Rssa

stále díš pravdu

Reagovat
RMCF

tak nikdy sme se neviděli tak těžko říct...

Reagovat
Infi

Taky jsem v dubnu

Reagovat
Kily

Borozan Branimir (RNK Split)

López Javi (Ponferradina)

Lysenko Volodymyr (Kryvbas)

Reagovat
smazaný uživatel

Kily pls 18.9.1991,díky

Reagovat
Kily

Cáceres Raúl (Olimpia)

Ciavatta Simone (Cailungo)

Kelly Dean (Shamrock)

Kom Franck (Panthère Bangangté - Kamerun)

Lamprou Kostas (Feyenoord)

Sayed Hussein (Al Ahly)

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo,trochu zklamání,myslel jsem si,že sem se o svůj talent podělil s nějakou světovou hvězdou

Reagovat
alcantara

Hura, niekto zo Spanielska

Reagovat
mickey mouse

Osasuna klasika... venku to bude zase tradičně slabota

Reagovat
smazaný uživatel

a tak mě se nezdá, že by na tom byli tak špatně. Přivezli bod od silných Atletů a teď ze hřiště asi konkurenta v boji o záchranu. Prohráli jste jen na Camp Nou.

Reagovat
mickey mouse

To zase jo, i ta hra na Atleticu - hlavně v poslední půlhodině - nebyla vůbec zlá. Dneska to byla plichta zasloužená, díky bohu té hrubky Diakhatého. Bohužel s takovou se Osasuna těm bojům o záchranu nevyhne. Vidím to na podobnou sezónu jako byla ta minulá.

Ale to je už taková tradice

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Betis se může dostat do trháku, jestli zejtra vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

21.5.1992 Kily dík

Reagovat
Kily

Diego (Loveč)

Doubaï Pascal (Young Boys)

Dunbar Seb (Ipswich)

Kopacz Bartosz (Ruch)

Pešić Aleksandar (Sheriff)

Portugués Cristian (Valencia)

Reagovat
Rssa

Tak jsem se znovu koukal na celý zápas a znovu si ho celý užil. Krásná odpověď na remízu s Valencií.

BTW:

Před zápasem obavy z Falcaa:

http://www.totalbarca.com/wp-content/uploads/2011/09/1316807871431.jpg

Po zápase:

FalK.O.

Reagovat
smazaný uživatel

ten obrázek je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi ten zápas líbil,i vzadu to odehráli na 1,ikdyž je fakt,že je Atlético moc nevyzkoušelo,ale tak to je tou skvělou zálohou

Reagovat
domingo

Kily, muzes se mi kouknout na 18.10.1988? Tam uz by mohlo byt par fotbalistu v idealnim veku

A druha vec - ja uz si na to teda zvykl, takze me to nevadi, ale furt tu mam to krasne ruzovoucke varovani, at vydam clanek s prestupy v L1

Reagovat
Kily

dobrý datum, rozdíl čtyři roky a čtyři dny

Ambrose Efe (Ashdod)

Mičič Danijel (Kapfenberg)

Moimbé Wilfried (Tours)

Vilsvik Lars Christopher (Strømsgodset)

jo, občas se mi stane, že někomu, s kým potřebuju mluvit, zapomenu smazat varování a ono tam svítí, nebo zůstane v záznamu natrvalo

Reagovat
domingo

Co to je za lemply?

Ale aspon ten Moimbé, takze letos preju postup Tours..

Reagovat
smazaný uživatel

heh, když už se to tu tak zvesela řeší, jak skvrna na slunci ovlivnila kopálisty dne 24.10.1986?

Kily?

Reagovat
Kily

a tohle je o dva roky a dva dny pozdějc

Böde Dániel (Paks)

Bungert Niko (Mainz)

Čelidze Georgij

Danilo Silva (Dynamo Kyjev)

Oremo Johan (Djurgårdens)

Ruddy John (Norwich)

Šitov Igor (Dinamo Moskva)

Reagovat
smazaný uživatel

hmm samé hvězdy, hned jim začnu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze 27.10. 92 nikdo znamy nebude ale presto se zeptam

Reagovat
Kily

myslíš špatně

El Shaarawy Stephan (AC Milán)

Mance Armando (NK Rijeka)

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
rufus

Kily, taky tě poprosím, 20.6. 1986. Díky.

V hokeji mám stejný datum s Kubou Štěpánkem, tak snad i nějaký fotbalisty budu znát.

Reagovat
Kily

Capelli Daniele, Luca Cigarini (oba Atalanta)

Coutadeur Mathieu (Lorient)

Hartmann Moritz (Ingolstadt)

Prgomet Krešimir (Cibalia)

Reagovat
smazaný uživatel

12. 25. 1968

Reagovat
Kily

Reagovat
domingo

Coutadeur

Reagovat
rufus

Vůbec ho neznám..

Reagovat
domingo

Reagovat
herbage

sorry, že opět otravuji, ale nemůžeš si vážně nainstalovat to icq?

Reagovat
domingo

Tak ze jsi to ty.. nainstaluju si nejaky jednoduchy programek s novym uctem..

Reagovat
herbage

třeba qio8095 Díky moc, nový účet mi prosím pošli na mail nebo jestli si pamatuješ moje číslo icq

Reagovat
herbage

Jak jsi na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting je na rozcestí. Jestli to dneska nedají, budou na nejlepší cestě na padáka, byť je ještě začátek ligy

Reagovat
Kenneth

Už aby to tu bylo, Levante at vezmou ssebou.

Reagovat
smazaný uživatel

už se tě ptám podruhý, ale co (kromě toho, že si Levante namazalo real na chleba) se ti na Levante tak nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

a co se ti vlastně nezdá na Sportingu?

Reagovat
Kenneth

Trapné simulace, nesympatičtí diváci, Realu se tam nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

simuluje kdejaký tým v Primeře (a nejen tam). Dokonce jsem přesvědčený, že Real simuluje víc. Diváky si proti sobě poštval Fňukýno sám.

Jo, tak to chápu. Taky jsem se chtěl zbavit Espanyolu.

Reagovat
Kenneth

Těma simulacema jsem spíš myslel náhodné "křeče" za remízového stavu na koncích zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak který tým to ve Španělsku nedělá? Třeba to, jakým způsobem Di María uválel loni Getafe, se zapíše černým písmem do dějin Primery. Málokdy se vidí podobný hnus. Zkus si to někde najít, pokud jsi to zapoměl.

Reagovat
Kenneth

Proto taky Di Máriu nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ty u Sportingu vztahuješ simulace na celý tým a u Di Maríi to házíš jen na hráče. Není něco divného?

Reagovat
Kenneth

Tak když hráče těch týmu neznám . Každopádně oni tohle dělají pořád, u Di Márii to byl jedinečný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

lol

Reagovat
madridcan

Hlavne tam Realu neboli uznane dva regulerne goly,sa tesim co nam tam tentorok neuznaju...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem to nakousl. Koho tipujete na padáka?

Já to vidím s vysokou pravděpodobností na Zaru a Racing. O třetího padáka si to rozdají Sporting, Mallorca, Granada, Rayo, Osasuna a možná i Getafe. Ale u toho posledního je to spíš tak, že je přání otcem myšlenky.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jak tu řešíte ta data narození, tak k tomu bohatě stačí třeba FM

Reagovat
madridcan

Aha,my sme uz pred Valenciou Som si to ani neuvedomil

Reagovat
JacoBee

Kily seš ještě tu?

zkus

25.4.1993

vím o varanem tada :D

Reagovat
fantomas

A to ti na tohle datum nestačí?

Reagovat
Kenneth

Asi zatím nejlepší player který tu Kily sepsal.

Reagovat
Kily

Walcott

Reagovat
Kenneth

bez šance

Reagovat
JacoBee

Reagovat
fantomas

Kdo má Theaa?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

RafteR

Reagovat
fantomas

Hm, zrovna culé.

Reagovat
alcantara

najlepsi a Walcott?

Reagovat
Kily

z tady vypsaných hráčů asi jo, minimálně je nejznámější

Reagovat
alcantara

ja som tu videl Perottiho a tipujem, ze aj ten moj JAvi lopez je futbalovejsi ako odmocnina z Usaina Bolta.

Reagovat
fantomas

Reagovat
alcantara

Tak dobre, mozno su s Javim na rovnako

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Perotti.

Reagovat
JacoBee

tak je to hrac realu :D :/

ale tak třeba tam je ještě někdo zajímavý :D

Reagovat
Kily

už jenom Lozano Anthony (Alcoyano)

Reagovat
smazaný uživatel

Marně doufám, že se se svým věkem přijde pochlubit yarda.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kily

fotbalisty ze středověku v databázi nevedeme, bude muset jít za madridcanem a doufat, že se zase bude nudit

Reagovat
domingo

36?

Reagovat
Mr.Jindros

Yarda tě přežije.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pár generací předemnou ... a asi i po mě.

Reagovat
miky10

Reagovat
JacoBee

Kily tak je tam ještě někdo?:)

25.4.1993

prosím:)

Reagovat
JacoBee

jo sorry teď se mi tam objevila tvá odpověd...aha :( :D

Reagovat
JacoBee

BTW

ALE KDYŽ UŽ SEŠ U TOHO je tam někdo znýmy jen 25.4?:)

Reagovat
Kily

potřebuju i rok narození, jinak mi to stávkuje

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nebuď línej a naházej tam všechny třeba od 1980, ne?

Reagovat
JacoBee

aha tak nic :/ :D:)

Reagovat
Kily

bývalý brazilský reprezentant Gilberto (ale ne ten, co kopal za Arsenal), Oleg Husev (Dynamo Kyjev), M'Bolhi (loni chytal za Alžírsko na MS), Razak Boukari (Rennes), Cheick Diabaté (Bordeaux), Pavel Kadeřábek

Reagovat
JacoBee

BTW

ALE KDYŽ UŽ SEŠ U TOHO je tam někdo známí jen 25.4?:)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
JacoBee

už sem ti chtěl dát '' '' (čekal jsem tam něco s krystýnou)

ale máš

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kily

tehdy jsem znechuceně flákl o zem hrnkem, třikrát vší silou kopl do dveří, bouchl s nimi a šel spát

Reagovat
JacoBee

Tak jsem sek koukl na wiki čistě na den(mimo fotbalisty)

a

Felipe Massa

Renée Zellweger

Al Pacino

a bomba nakonec

'Jiří Paroubek byl jmenován předsedou vlády.''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já slavím s Giggsem a... Demitrou ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Rudla normálně dává

Reagovat
smazaný uživatel

jn ale zase nepredbehnou barcu ne

Reagovat
One-Real

10.12

Charlie Adam

Neven Subotič

Gonzálo Higuaín

Fabio Rochemback

Alin Stoica

José Mari

díky Kily

Reagovat
blaugrana

Vna Palič. Rondón na pľac! Baptista dole. Je nulový, navyše sa hrá na Ronalda.

Reagovat
papos182

Kily nenapadne zjistuje vek zdejsich uzivatelu

Reagovat
blaugrana

On hlavne hľadá starších od neho, aby sa cítil mlado.

Reagovat
blaugrana

Zasraná Malaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis dobre zaragoza, Barca si udrzi 2 misto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se kouknul na zápas Zaragoza - Málaga a jsem dost zklamaný teda Čekal jsem od Málagy mnohem víc, sice bylo vidět, že jsou fotbalovější, šikovnější s míčem, ale bylo to takové bezkrevné, obrana jim fungovala až na občasný zbytečný lehkovážný rozehrávky a zbytečně složitá řešení situací, jinak to bylo bezkrevný a byla tam malá popora útočný fáze...Snad se ještě více sehrají a půjdou nahoru, Zaragoza se dá určitě porazit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

slusna nuda no... pritom minule tam padlo 8 golu kdyz se tyhle dva souperi potkaly aspon co rikal komentatorskej

Reagovat
madridcan

Jiri dufam,ze si nakoniec ,,prohloupil" a zabrzdil s Malagou

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nedal jsem je. Ale ne, že bych je nechtěl dát, ale neměl jsem čas na neděli nakládat.

Reagovat
madridcan

Kdo postoupí z prvního místa skupiny A?

Manchester City (2878 / 25%)

Villarreal (4901 / 42%)

Neapol (1085 / 9%)

Bayern Mnichov (2674 / 23%)

Reagovat
smazaný uživatel

nebo taky 1. Bayern 2. Napoli 3. Villareal 4. Man.City

Reagovat
Kily

Bayern, City, Neapol, Villarreal, jasná věc, ale snad se to vyvine tak, že Bayern a Villarreal budou mít ještě v pátém zápase skupiny o co hrát a já tam nebudu koukat jenom na náhradníky

Reagovat
madridcan

Messi: Som Boží syn..

Cristiano: Nemožné..Používam kondómy

Reagovat
Mercury

To bylo ze slabšího soudku.

Reagovat
Kily

já bych řekl, že minimálně jednou ten kondom nepoužil a stálo ho to pořádný balík

Reagovat
j_mrazik

10mio.

Reagovat
madridcan

a co ked ano,ale bol kvalitou na urovni Lidl kondomu

Reagovat
Kily

taky možnost

Reagovat
Rssa

Jestli narážíš na jeho syna, tak třeba ho ani používat nemusel. Proč není známá matka dítěte? Že by byla jen živý inkubátor pro dítě, které bylo počato uměle? Je to docela záhadné, něco jak děti Michaela Jacksona...

Reagovat
j_mrazik

Je fakt, že CRonaldo je takovej bezpohlavní stejně jako Michael.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle vtip koloval asi před rokem přesně naopak

Reagovat
madridcan

A este jedno OT-gol hlavou z vlastnej polovice http://www.youtube.com/watch?v=QV9Ur3Xl96E&feature=player_embedded

Reagovat
smazaný uživatel

Co rikate na tu perezovu obludu?

Reagovat
smazaný uživatel

že nejhezčí stadion ve Španělsku ztratí své kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl by ho už vykopnout, ale tím by připustil, že není neomylný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe:

"Jsme v nejlepším klubu na světě. Cristiano a Mou jsou nejlepší hráč a trenér na světě a to způsobuje u ostatních klubů žárlivost a závist."

"V současnosti jsem hráč, který udělá jeden či dva fauly za zápas. A skoro vždy jsou to obyčejné fauly. přesto mi rozhodčí hrozí žlutýma kartama. Je to smutné, ale musím s tím žít."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neunasas fakta ?..

Reagovat
asskicker

fakta

fakt je, ze si idi......teda vlastne ehmmm

Reagovat
smazaný uživatel

fab4 je ehmmm? Takže se mu přecejenom podařilo projít přes Kilyho překážky? To chce obdiv.

Snad si Kily vzpomene na to, jaké nicky si tady ehmmm zakládal.

Reagovat
Kily

podle mě jo, IP se mu mění stejně, vylízanec je to stejný, Barceloně a všemu okolo jí se věnuje víc než Realu, a odmítám věřit tomu, že na Slovensku mohou existovat dva naprosto stejní kreténi

Reagovat
Kily

a má dynamickou IP, což přesně potvrzuje nepsané pravidlo, že touhle věcí disponuje jenom největší odpad, který kdy na EF zavítal

Reagovat
madridcan

Konecne sa vratil Dufam teda,ze je to on

Reagovat
smazaný uživatel

nn, já se u těch madridských fakt výborně bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl to v rozhovoru pro španělský deník Público.

Reagovat
smazaný uživatel

A já to četl na Marce. Bylo to tam jako hlavní článek.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
madridcan

Podme,podme

Reagovat
madridcan

Mohol sa este spytat brankara kam to chce

Reagovat
madridcan

pekne dosral tu nahravku...

Reagovat
madridcan

Skoda Leon

Reagovat
madridcan

alebo mozno aj Seat Leon

Reagovat
smazaný uživatel

cupra r

Reagovat
madridcan

Getafe nehra zle,mali by to dotiahnut do uspesneho konca

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Fňukýna se za poslední týden zakousla i madridská média. Až jsem čuměl. Nicméně to vypadá, že Florentino nechce přiznat chybu, a bude ho držet do poslední chvíle.

Mimochodem, Bíloprdeláči, kdy máte volby? Tuším, že v červnu 2013, ne?

Reagovat
alcantara

Predposledny porazil prveho, v tom Spanielsku je naozaj nuda

Reagovat
madridcan

ked je prvy Betis,tak sa neni comu divit

Reagovat
madridcan

Prebrusil som si obsiahlejsie diskusiu a pozeram,ze sa vo velkom riesia penalty,aby si mali katalanci aspon o co obtierat hubu.Sami upozornuju nato,ze ked spomenies A,mal by si spomenut aj B. Preco niekto nespomenie situaciu okolo faulov a naslednych cervenych kariet? My sme tuto sezonu dostali uz tri cervene karty(superpohar neratam) a minimalne jedna bola sporna. Proti nam super nedostal ani raz cervenu kartu pricom sa proti nam odohrali aj taketo pripady- V zapase s Getafe sa samozrejme riesila penalta,ale to,ze Miguel Torres v brejkovej situacie zobral zo zadu Kaka a dostal iba zltu kartu-to nevidel nikto. V Diname Zahreb sa riesila iba spravnost Marcelovej karty a bol pochvaleny rozhodca,ale to,ze Cristiano dostal taky slapak,ze mu zacala tiect a nebol odpiskany ani faul,nieto zlta karta(pricom faulujuci hrac uz jednu mal) to opat raz nevidel nikto. V Santanderi na hranici sestnastky bol Arbeloa zobrany zpredu oboma nohami(zaco napriklad taky Torres dostal cervenu kartu),tu len tak-tak odpiskany faul a zlta karta,aby sa nepovedalo. No a nakoniec predvcerom s Rayom-Real moze ist do rychleho brejku a Movilla zastavi rukou loptu(pricom uz zltu kartu ma) a rozhodca to prejde ako nic,pricom chvilu predtym za to iste vylucil di Mariu a to sa ani o ziadnu brejkovu situaciu nejednalo Ale ano,podme sa pozriet radsej na penalty...tam sa rypat da

Reagovat
Hristo Stoichkov

A to nemůžeme napsat, že ty penalty byly sporné? (podle mého názoru tedy nebyla ani jedna). Přeci po nás nechceš, abychom vyhledávali, kdy byl Real poškozen, to je práce pro madridisty...

Reagovat
madridcan

To je pravda,ale potom na druhu stranu to neokorenujem blbostami kolo toho ako sa Realu pripiskavaju...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak zahráváte jich opravdu hodně a k tomu se něco napsat opravdu musí (zvláště v situaci, kdy je Barca označována jako mužstvo simulantů).

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsi se místo napadání těch, kdo tuhle pravdu zmiňují, zaměřil na důvod, tedy na to, proč ty pentle kopete, tak bys taky pár věcí pochopil. Otázka je, zda bys je přiznal, ale pochopil bys je určitě. To by zvládlo i malé dítě nebo ehmmm ...

Reagovat
madridcan

ked ma byt penalta,tak nech ju odpiska.To,ze tebe sa zda penalta nasimulovana alebo pripisknuta je vec len a len tvoja(s vynimkou Getafe samozrejme)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejemě se musí brát to,že rozhodčí je jen člověk a chyby budou,jde spíš o to,že se to o Ronaldovi ví a Kaká je poctivej,ovšem penalta byla jen chytrost hráče,což je stejný jako u Barcy,když přihrávají ve středu hřiště nic víc.Tak že to není moc dobrý argument,že když jí odpíská tak je,tak jako když jsou hráči Barcy simulanti,te i není to tak,je to hold chytrost toho hráče,tak že jestli byly penalty jasný,jo byly chyba obránce a brankáře,jestli ovem jsou simulanti jo jsou,protože to nebylo na zastavení protihráče jen chytrost hráče,že využil chybu obránce a brankáře,tak že penalty ano,pak ale neřešte Barcu že jsou simulanti,když jsou taky tak chytří a hrajou to tak šikovně.souhlasíš?

Reagovat
madridcan

,,Tak že to není moc dobrý argument,že když jí odpíská tak je" Ja som to tak nenapisal alebo si to mozno zle pochopil. Ja som napisal,ze ked ma byt penalta,tak nech ju odpiska-Faul na Kaka aj na Crisa bol,tak kde je problem? Nech Real kope aj dve penalty za zapas ked je penalta zasluzena.

Len tak mimochodom ja vzdy ked som riesil simulacie Barcelony,tak som riesil aj to,ze my sme hrali ako hovada(co sa tyka Clasic hlavne)...Takze ja spomeniem vas,ale aj nas. Kedze nepozeram kazdy zapas Barcelony,tak vas nebudem skatulkovat. Ja sa v prvom rade vzdy pozeram na nas ako teraz-co z toho,ze sme vyhrali 6:2 ked sme sa posrali dvakrat predtym. Mohli sme mat teraz svaty pokoj,ja osobne som cakal prvy vacsi problem az v malage

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jsme se nepochopily nemyslím to zle chci diskutovat a ne utočit,mám rád diskusi,chtěl jsem jen vyjádřit to,že ty penalty byly především chytrost hráče a blbost protihráčů nic víc a že jsem zřejmě blbě pochopil to,že když jí pískne tak je,což ve vysledku je pravda,ale jde i oto co chceme vidět,já tvrdím že byly,ale jen díky chytrosti hráčů ne tak že by byly takové,že by nemohly hrát dál,ale takové penalty jsou a budou,je to tu hodně na ostří nože a je to škoda,fandím hlavně fotbalu a když bude lepší Real tak to přiznám a to jsem musel dříve bráchovi přiznávat dost dlouho,nyní jsme měly žně my,ale to je sport a hlavně je to tak dobře pro fotbal,že nemáš záruku favorita a ani výsledky nemáš jasný.každopádně je liga hned na začátku zajímavá,proto je to super.přeji Ti aby to Realu šlapalo sobě Barce a at vyhraje ten ,který bude lepší,někdy je to i ten štastnější jako první zápas u vás,když byla remíza pro nás vlastně výhra.pic

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím, jak někdo může stavět na stejnou úroveň inteligentní hru a porušování pravidel i fair play. Dál jsem se naštěstí nedostal, protože se to nedá číst.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže porušování pravidel a fair play máš všude ne jen na jedný straně

Reagovat
smazaný uživatel

To je práce pro madridisty? Já myslel, že by mělo být cílem diskutujících pojednávat o fotbale, herních systémech, hezkých gólech apod. A ne tu obhajovat svůj klub a špinit tým rivala při sebemenší příležitosti. Kvůli tomuhle odtud odešlo spoustu velmi slušných diskutujících, kvůli bezbřehé, slepé a u některých jedinců až maniakální nenávisti vůči týmu rivala. S takovým postojem jednotlivců totiž kloudná diskuze ani není možna.

Reagovat
smazaný uživatel

že dostáváte spousty červených karet, je tím, že máte v mužstvu psychouše, labily a hovada. Kdyby se sudí Realu nebáli, měl by těch rudých ještě o dost víc. Pepe v některých zápasech dokáže vyprodukovat i víc než jeden červený faul. Brečet, že máte víc rudých, je víc než zcestné (tedy typicky tvoje)

Reagovat
madridcan

ano veticka na konci ked jiricek musi zautocit je nutnost? Pisem ti niekde,ze si ko*ot zakomplexovany po*ebany co si o tebe myslim(a som rad,ze nie len ja) uz dlhu dobu? Nie,tak laskavo mi tu nepis o plakani a podobnych pi*ovinach,lebo tu vyplakavas len a len ty.Ci ste stratili v baskicku a my sme vyhrali,tak si sa predviedol a vobec po kazdom nasom zapase. Khedira a di Maria su teda strasne hovada co sa tyka faulov,to ti teda poviem. Marcela ste si tam tiez zaradili az po Clasicach. Ano mohol vyprodukovat viac,ale ja hovorim o tejto sezone,lebo o nej hovoris aj ty svojimi penaltami. Ale ty uz vidis Pepeho v zaklade,tak logicky si zaradis,ze spravil 20 cervenych faulov. Ked su moje prispevky zcestne,tak ich necitaj,nikto ti nekaze,aby si cital moje prispevky. Divne,ze kazdy sa vie so mnou normalne porozpravat,len ty musis vkuse utocit. A napisal som novy prispevok do diskusie a mozem si pisat co chcem,ked ty si mozes dookola vkuse hladat blbosti na Real ako male decko a potom utocit na fanusikov Realu ako utocia na Barcelonu,tak ja mozem pisat toto.A ano nezabudni mi odpovedat ako si nad vecou,ako si taku odpoved cakal, ako som tvoj dalsi fanusik a podobne blbosti,ktorymi sa snazis byt nad vecou...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Co ty mi píšeš, je mi u řitního otvoru. Já na tebe budu psát, jak sám chci.

2. Pláčeš nad kartama, což je směšné, když máš v týmu takové labily. Prostě pláčeš.

3.Ano, Khedira, Di María a Marcelo jsou hovada. Kh

Reagovat
smazaný uživatel

1. Co ty mi píšeš, je mi u řitního otvoru. Já na tebe budu psát, jak sám chci.

2. Pláčeš nad kartama, což je směšné, když máš v týmu takové labily. Prostě pláčeš.

3.Ano, Khedira, Di María a Marcelo jsou hovada. Khedira dokáže pokopat, Di María se ohání po soupeřích kopačkou po odpískání a Marcelo udělal, co udělal.

4. O Pepeho faulech je nejedno video. Zkus pohledat. A vůbec. Zkus otevřít oči, když tenhle prasák hraje.

5. Samozřejmě že vaše penaltové hody nejsou jen otázkou téhle sezony. I loni vám sudí servírovali jeden kousek za druhým. Koukni na bilanci.

6. Jak se s tebou baví ostatní mi je opět u řitního otvoru. Dál viz bod 1.

Reagovat
madridcan

Fajn

Reagovat
Infi

"..a pozeram,ze sa vo velkom riesia penalty,aby si mali katalanci aspon o co obtierat hubu.Sami upozornuju nato,ze ked spomenies A,mal by si spomenut aj B. Preco niekto nespomenie situaciu okolo faulov a naslednych cervenych kariet?.." - Vidíš, někteří z nás řeší penalty, vy jste předtím řešili karty

Reagovat
madridcan

Reagovat
Rssa

1100. pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

1100. Pro šampiony z Barcelony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele