osmifinále - odvety
08.03.2023 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Eric Maxim Choupo-Moting střílí první branku utkání (© AFP)

V PSG odkopnutý, v Bayernu důležitý. Choupo-Moting nasměroval Bavory k postupu

V prvním klání poslal PSG na kolena bývalý odchovanec Kingsley Coman, teď dřívější hráč Eric Choupo-Moting, jenž byl v hlavní francouzské metropoli dost přehlížen mezi hvězdami. Obecně si Bayern proklouznutí mezi osmičku nejlepších Ligy mistrů zajistil po právu, soupeř totiž ani jednou nedokázal skórovat. Hlavně o výsledku rozhodla zcela odlišná produktivita.

V prvním poločase bylo vidět, že oba celky nechtějí udělat především žádnou chybu, která by zásadně změnila chod dějin tohoto utkání. Moc gólových šancí k vidění nebylo, přesto se rozhodně nejednalo jen o bezduché čekání, co že udělá ten druhý. A oba týmy se snažily o to, aby získaly těsný náskok na svou stranu, byť k jejich podnikání vedla dost těžkopádná cesta.

Už ve 2. minutě se ozval Mbappé, který unikl podél levé strany, vypálil ovšem z opravdu hodně těžkého úhlu, a tak gólmana Sommera nemohl výrazněji překvapit. Ve 25. minutě podniklo PSG další atak podél levého křídla, Fabián Ruiz uvolnil do volného prostoru Nuna Mendese, ten předložil přihrávku do šestnáctky, kde se k zakončení propracoval krkolomně Messi, stěží ovšem mohl propálit hradbu těl před sebou, a narazil tak nakonec na stopera de Ligta.

V podstatě až ve 32. minutě se ozval rovněž Bayern, Musiala se snažil překonat brankáře Donnarummu tvrdým zakončením, jenže jeho pokus z úhlu vykryl pozorný pařížský muž v rukavicích. A pak na řadu přišel okamžik, který jasně ukázal, proč si mnichovský výběr zasloužil postoupit do další fáze milionářské soutěže. Ve 38. minutě se prostě ukázalo, jak mizerně si v koncovce v tomto dvojduelu Pařížané počínali.

Přitom domácí svému rivalovi naservírovali možný gól doslova na zlatém podnose. Hakimi zatlačil na váhajícího Sommera, jemuž míč čistě odebral, vybojoval ho přitom pro Vitinhu, před nímž najednou zívala úplně prázdná brána. A nutno ještě jednou připomenout, že úplná. Jenže portugalský záložník své střele nedodal potřebnou razanci, myslel si, že se balón jaksi došourá za brankovou čáru tak nějak sám. A zcela ho následně vyvedl z omylu de Ligt, jenž zasáhl famózně na brankové čáře.

Tohle neproměnění šance se hostům po obrátce opravdu šeredně vymstilo. Mohli s klidem tenhle mač zdramatizovat, zcela na to ovšem rezignovali svou trestuhodnou efektivitou. Měli přitom velké štěstí, že mužstvu Stern des Südens trefu Choupa-Motinga z 51. minutě neuznal VAR kvůli tomu, že jeho spoluhráč Müller ovlivnil svým pohybem Donnarummu, a celá situace byla nakonec posouzena jako ofsajd.

Bavorům každopádně tohle nepřiznání přesného zásahu vůbec nevadilo. A v 61. minutě vzkázali svému soupeři z Francie, jak že se mají trestat hrubice. Ne zkrátka ledabyle jako v případě Vitinhy. Když Goretzka obral o balón Verrattiho, počínal si Bayern daleko účelněji, Müller totiž bleskově navrátil míč Goretzkovi, ten pak nebyl sobecký a adresoval ho na zadní tyčku, odkud měl Choupo-Moting jednoduchou práci zacílit. Podobně jako Vitinha, jen si počínal jinak. Úspěšně.

Pro PSG byl tenhle moment tím zlomovým. Vsítit dva góly v Bavorsku nedokázalo, v pohodě hrající konkurent si pohotové vedení bez problémů pohlídal. Nebezpečnost Mbappého s Messim, o které se vehementně hovořilo před tímto soubojem, se neprojevovala prakticky po celou dobu hry. Vítězství Bayernu mimochodem ještě v 89. minutě po brejku pečetil Gnabry.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (393)

Přidat komentář
Bastaron

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
Rich

Snad Bayern vyhraje a zesměšní PSG, 4-1, Choupo, Musiala, Coman a Muller v základu.

Reagovat
Mönchengladbach

Třetí vypadnutí PSG hned v OF v řadě? Když Bayern uhlídá Mbappého, tak asi ano.

Reagovat
Salfovic

PSG má naprostou příšernou obranu, což je dost velké zklamání, protože se čekalo, že zrovna tohle Galtier změní. Takže i kdyby PSG hrálo od začátku a ne až od 80´ minuty, jako v prvním zápase, tak je ta obrana stejně potopí.

PS: Tuchel génius

Reagovat
Seydou Doumbia

psg prvních 17 utkání v sezoně - 9 inkasovaných branek, posledních 17 utkání - 20...ta obrana byla super a držela, ale tak zhruba 2,5 měsíce no

Reagovat
Remt

Nelítal po netu pár měsíců zpět názor že PSG se bude prodávat? Bylo to chvíli pod podepsáním nové smlouvy Mbappeho tuším

Reagovat
Mönchengladbach

Vůbec nevím.

Reagovat
sergi

Ono to kolovalo pred MS.

PSG malo slúžiť ako mediálna propagácia pri voľbách o MS, spolu s úplatkami, nákupmi lietadiel atd.

Takže ani by som sa nečudoval, na druhu stranu ak by aspoň čiastočne ubrali na finančných výdavkoch a mali slušný profit, prečo by to predávali.

Well, uvidíme.

Reagovat
kilobyte

Těžko můžou ubrat a profitovat, když to teď mají postavené na silném dotováním. By musela většina kádru odejít.

Reagovat
Shevchenko

Třetí vypadnutí asi těžko.

Reagovat
Pharrell

Bude asi druhé za sebou. Sezóny 20/21 byli v semifinále (se City) a v 19/20 ve finále právě s Bayernem

Reagovat
fcb+mufc

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Roberto Baggio

Reagovat
madridcan

Tesne...ako tvoj vznik

Reagovat
king23

Reagovat
matteo17

OT: Mám dotaz, netýkající se dnešního šlágru. ale k adminům.

Máte tady dotazník na to jak se líbí nový web. Zveřejníte pravdivý feedback od lidí? Já teda zatím nenašel nikoho, kdo by řekl, že tenhle vzhled je v pohodě a ke starýmu by se nevrátil.

A jaký byl důvod změny? (Opravdu to nevím, proto se ptám, pokud na to jsou logické argumenty tak se s tím spokojím)

Reagovat
Lemond Laws

Aby web vypadal moderně. Fungoval hlavně dobře na mobilu a byl podobný designově jako Livesport.

Reagovat
matteo17

Děkuji za částečnou odpověď. Takže ve finále to je kvůli pěnezům, které přitečou z Livesportu.

Reagovat
Remt

Tento názor tu byl několikrát řečený respektive dost rozumně vysvětlený/ přetlumočený, že i když my diskutující ten web z nějaké pro mě osobně docela podstatné části tvoříme, tak jsme tak zanedbatelná část návštěvníků stránky, že to nemá ani význam se na názory těchto lidí ohlížet. Tím myslím cca 5-10 procent z celkového poštu návštěvníků. A o to jde - počet návštěvníků rovná se love z reklam. O to že bez diskutérů by ef nebylo ef jak ho známe tolik už nejde

Reagovat
matteo17

Souhlas, je někde, kde se to řešilo v komentářích?

Jinak si myslím, že po tomhle paskvilu dost ta sledovanost klesla? počet komentářů teda rozhodně. Takže jsou sami proti sobě.

Reagovat
Lemond Laws

Komentáře určitě klesají. Ale návštěvnost nevíme.

Reagovat
YNWA__MSN

Souhlas. Já třeba moc nediskutuju, ale kolikrát je pro mě zajímavější diskuze...Bez komentářů to nemá takovou hodnotu...A upřímně jestli to tady na EF půjde takhle dál, tak sem asi nebudu moc chodit...Nemluvě o tom, že tahle změna nepřinesla absolutně nic lepšího, ale naopak je všechno nepřehledný, nedodělaný atd...

Reagovat
Bayern +

Je to katastrofa. 15 rokov som fungoval 80 % EF a 20 % Livesport, od zmeny dizajnu to mám 90:10 pre Livesport.

Reagovat
TopinB

Změna musela přijít, protože podle toho, co tu psal tuším Kily, tak návštěvnost od roku 2016 spadla o víc jak 50%. Ze začátku bylo komentářů míň, hlavně proto, že tu chyběly fíčury jako šipky a vyznačení vlastních komentářů, ale pocitově jich je tu teď stejně jako dva měsíce dozadu

Reagovat
Seydou Doumbia

zase koho zajímají nějací diskutéři, ti co tu píšou 10 let každý den komentáře tak ti tu zustáli, pod zápasem chelsea přes 500 komentu, pod PL kolem přes tisíc, takže pořád v pohodě...čekal jsem větší stávku od místní komunity, ale spíš už je to tak zažitý zvyk že prostě každý funguje jak fungoval, jen na jiném webu

Reagovat
Dajvytm0

Za mňa je nový vzhľad v pohode a určite by som sa k starému nevrátil, len ma skôr štvalo, že to vypustili veľmi skoro a nedokončilo sa tým pádom veľa vecí (niektoré ešte aj teraz)

Reagovat
joshua

Reagovat
TopinB

Reagovat
srandamač

Mám naloženo (čti vsazeno 20,-) na Kyliána 2+ gólů, kurz 9, kdo to nevsází okrádá rodinu.

Reagovat
Csaplárova past

Jo, musíš tomu hodně věřit, když jsi na to naložil celých dvacet korun. Snad si těch 180 kaček s rodinou užijete.

Reagovat
eibe

Reagovat
Salfovic

Třeba vsadil 20 milionů.

Reagovat
Agent z Melmacu

zožere svíčkovou za kilo niekde v piči a rodina bude mať kokot

Reagovat
Forza_Inter

tak sa to robí. #mindset

Reagovat
Kiss Me Polka!

halire delaji talire. ale nemyslim, ze to to vyjde

Reagovat
Greaber

Tatínek vsází na ptákoviny a děti jsou dnes zase bez svačiny

Reagovat
Gerd 13

No, lehké to asi nebude, podle mě klíčový faktor - uhlídat Mbappého. Jsem mírný optimista - 2:1.

Reagovat
ACSeRw!n

2:4

Reagovat
Luc-Luc

Bayern vyhraje 3:1

Reagovat
penepi

PSG postup

Reagovat
king23

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Psy_cho

Postup mezi mezi nejhorší mančafty.

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
Müllered

Bayern tohle musí dát, pokud bude hrát svůj nátlakový fotbal. Jediná hrozba je běžec Mbappé a jeho přicmrndávač Kdessi.

Reagovat
zasranej malíř

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Parížsky hnus dnes v LM končí.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
kaja900

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
sensei25

Neviem,ale dnes mam taky pocit,ze Messi s Mbappem dnes Bayernu nalozia a kvalitne.Uvidime vecer

Reagovat
madridcan

Ray Charles

Reagovat
Heresy

Messi nehral a mbappe mozna prvni polocas ..

Reagovat
Ferragamo7

Tak Messi určite,ten bol ,,vydýchaný" celý zápas Ak by som nevidel zostavy,tak ani neuverím že je vôbec na placi,príšerný výkon-a to ho mám celkom v obľube,za jeho úspešnú kariéru,ale jemu zabudli povedať pred zápasom,že nie je na tréningu,ale reálne bojujú o postup medzi 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé masterclass loading

Reagovat
RadekVonCZE

PSG končí

Tip 10

Reagovat
Visca el barca

Messi s Kilianem zařídí postup

Reagovat
Roberto Baggio

Souhlasím

Reagovat
dawejuve9

Po přečtení všech komentářů jdu i se statistiky v hlavě vsadit na PSG, kurz je super a oni v Bavorsku umí, snad to vyjde. Tak či tak mě zase potopil AC který hraje jako kryptoměna..

Reagovat
Agent z Melmacu

win win

ak postúpi bayern, kurvy vypadnú

ak postúpi psg tak muller zavre svoju piču s trápnymi videami

Reagovat
Roberto Baggio

Bayern Mnichov - PSG 0:2

Reagovat
Pharrell

3:1 3:2 domácí FCB snad vyhraje opět proti PSG

Reagovat
LAM

Podle sestav to vypadá na parádní zápas, tak snad to nezklame.

Reagovat
Salfovic

Takže 1:0 gólem z 90´ minuty.

Reagovat
fabec1222

Hlavně musí dát Bayern gol do poločasu, jinak smrt

Reagovat
ACSeRw!n

Franz

Reagovat
netopier

Dobrá pasca na tipérov. Všetci si myslia, že vyhrá Bayern, tak každý označí na tiket PSG a bude sa spoliehať, že konečne trafí prekvapenie. Lenže tesne pred podaním bude chcieť ojebať osud a zmení tip na Bayern. Lenže prekvapenie nakoniec nastane, PSG bude vyhrávať a tak každý naloží live otočku na Bayern. Bayern nakoniec vyrovná a zápas skončí remízou. Všetky tikety v piči červené

Reagovat
mario23

A pak ti mamka dala zase dudlík, aby si hloupě netřepal.

Reagovat
netopier

polčas PSG, FT remíza.. Nemusíš ďakovať

Reagovat
mario23

Nějak ti to nevyšlo čobol

Reagovat
netopier

Dobže Pepo. Nepočítal som s tým, že Vitinha nedá do prázdnej. Inak by to pekne vyšlo

Reagovat
pingla

tak pojďme na to, jeden z nejdůležitějších zápasů za celou sezónu pro PSG, Messi by měl být tahounem, tak uvidíme, jestli se na to klasicky vysere nebo se bude snažit něco změnit

Reagovat
ACSeRw!n

Messi tezce nebude stihat

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé wtf, mohl jít sám na bránu

Reagovat
PP

Dát De Ligt tu kopačku o pár centáků výš, tak Messi by na nějakou dobu dohrál..

Reagovat
Rizek

Tempo slušné, atmosféra skvělá, ale zatím strašná finální fáze obou týmů. Nicméně se zatím bavím.

Reagovat
Rizek

Goretzka dá Messimu strom a ještě se jde strkat s rozhodčím. Ten má do poločasu kartu.

Reagovat
fabec1222

Tohle zavání 0:1 a prodloužení. Bayern připosranej

Reagovat
Manik...

Ten útok Bayernu je na EKL

Reagovat
icka

Dobrej blábol.

Reagovat
Manik...

Chupo, Coman, mladík Musiala a 33 letý Müller. Luxus.

Reagovat
icka

A jak to dopadlo. Kde je PSG s tím svým mega útokem?

Reagovat
Müllered

Reagovat
Dontlookatme

Díval ses na ten zápas ty EKL?

Reagovat
godwood

Reagovat
fabec1222

Sommer

Reagovat
smazaný uživatel

Vitinha magor

Reagovat
smazaný uživatel

Sommer

Reagovat
Kiss Me Polka!

vitinha

Reagovat
Miguel19

Vitinha

Reagovat
smazaný uživatel

prázdná brána a on tam pošle přihrávku

Reagovat
Rizek

A komentátoři řvou, jak to byl skvělej zákrok De Ligta.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG by mohlo dát gól, snad by Bayern začal hrát

Reagovat
Rizek

Vitinha to úplně vypustil. Obávám se, že tohle Pařížany zlomí.

Reagovat
Grahf

nebyť sommera, tak ťažká nuda

Reagovat
Rizek

Bayern si zahrává. Dopředu hraje jen Musiala. Naopak naprosto neviditelný je Muller.

Reagovat
Müllered

Hodně toho odmakal, měl i několik dobrých zákroků dozadu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Mbappe kapitan, když je tam Ramos a Messi?

Reagovat
Manik...

Tak ředitel

Reagovat
Rizek

Je to jeho tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom nepochopitelného?

Reagovat
Kiss Me Polka!

to byl jasny faul od goretzky, na co si orsato hraje..

Reagovat
martin.b

Strašná nuda, jedinou individuální akci převdvedl Sommer…

Reagovat
Miguel19

Ta záloha PSG je hrozný průměr...

Reagovat
Manik...

v BM zase útok

Reagovat
fabec1222

Čau peníze

Reagovat
smazaný uživatel

PSG je nebezepčnější, ale měli vést 1:0. Vitinha to neuvěřitelně zajebal.

Reagovat
smazaný uživatel

V ofenzivě je to dobře bez pohybu, tam se oboustranně sází na 1na1.

Dozadu zatím oba týmy skvěle.

Gól Paříže by to snad probral.

Reagovat
Rizek

Vitinha už zůstane v šatně. Možná i Ruiz. Zajímavý paradox - PSG má v záloze 5 hráčů, ale i tak hrají bez zálohy. Celý ten tým je takový divně nevyvážený.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý paradox je, že wingback není záložník, takže tam má 3 hráče.

Reagovat
Rizek

jak v kterých fázích, takže jak kdy

nicméně nejlepším záložníkem je zatím Messi. To by možná fungovalo, kdyby měl před sebou dva útočníky, ale jen s Mbappem je to bezzubé.

Reagovat
smazaný uživatel

Vepředu jim vždy jeden hráč chybí.

Reagovat
vilp

Verratti náhodou hraje oproti prvnímu zápasu dobře, zatím asi nejlepší hráč PSG.

Reagovat
Rizek

dozadu jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten de Ligt je ale strašný kopyto, to je dokonalý opak moderního stopera.

Reagovat
Melchior

už v Juve byl asi dost často až tak čtvrtý nejlepší stoper

Reagovat
fabec1222

Proč ho tam teda dával? To se tenhle nestačil převlíknout nebo co?

Reagovat
Miguel19

Kde vyhrabali toho Ruize? To je hroznej šmudla..

Reagovat
Bayern +

To je jak vytiahnutý niekde zo spodku Champu

Reagovat
Pan.Antonin

Neapol myslim

Reagovat
Ranoth

Neapol sa ho zbavila a hned budu mat aj titul

Reagovat
Largo

Neapol a byl tam tahoun tý zálohy.

Reagovat
Müllered

17 let dobrá lavička

Reagovat
vilp

Hakimi stejně jak v prvním zápase hrozný.

Reagovat
Luc-Luc

Klasickej Choupo

Reagovat
Luc-Luc

Ok

Reagovat
PhilipS

Choupo je láska

Reagovat
smazaný uživatel

Moting no

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos se hlásil kupodivu poprávu

Reagovat
Arbiter

kde se koukáte?

Reagovat
ACSMan

Obývák klasika

Reagovat
Arbiter

směju se, až se za břicho popadám...

Reagovat
Psy_cho

V posteli - ložnice.

Reagovat
Mönchengladbach

Tablet.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ruiz je strašně pomalé nemehlo, připomíná mi Andrého Gomese

Reagovat
ADM

Bože tá záloha je tragická, to je neuveriteľne laxné

Reagovat
PhilipS

Ve všech vesmírech je tohle jasná žlutá pro Choupa

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Mbappé bude mít nachozené tak 2 kilometry ne?

Reagovat
Jackmaker1989

Naglelsmann ale totálne nesympatická plačka.

Reagovat
Luc-Luc

To PSG je slaby jak caj

Reagovat
vilp

Verratti.

Reagovat
ADM

To sú tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

No a vzniklo to z připosraných přihrávek Ruize

Reagovat
misinho7

Parada Bayern. Neni nic krajsie ako vidiet sejkov z PSG hned vypadnut v osemfinale

Reagovat
Luc-Luc

Skret hraje?

Reagovat
Psy_cho

Nehraje, chodí a dívá se.

Reagovat
Kiss Me Polka!

verrattiho klasika, furt se jen spoleha, ze mu ty jeho sracky budou piskat

Reagovat
Grahf

veratti jak školák

Reagovat
PhilipS

Teď koukám, že má Bayern na lavičce ještě Saneho, Maneho a Gnabryho. To je strašná síla

Reagovat
Müllered

Mané se rozehrává a dva bez formy, takže to zase není taková sláva.

Reagovat
Müllered

Thomas Leon Choupo

Reagovat
Langi

Choupo-Moting je borec…po podprumernych sezonach v BL nakonec po tricitce takovahle kariera

Reagovat
Salfovic

Černej Lafata.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Salfovic

Hlavně že se trefil proti Atléticu, čurák.

Reagovat
monkej

Ako môžu hrať v zálohe PSG hrať zbytočné nemehlá ako Vitinha a Ruiz. Zlatý Rabiot...

Reagovat
Müllered

Leroy

Reagovat
ADM

Galtier spí či na čo čaká?

Reagovat
Salfovic

Už stříhá metr, tak to má v píči.

Reagovat
vilp

Jak dlouho ještě Galtier na tu bídu bude čumět, než vystřídá?

Reagovat
Forza_Inter

Mendes

Reagovat
Miguel19

Sané Krásně zajebané 3 protiútoky...

Reagovat
Müllered

Na jaře je tragický.

Reagovat
sensei25

Fabian Ruiz.Parodia na futbalistu.Fasisti postupuju a tupela sa raduju.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Müllered

Fašisti byli v Itálii debílku, ale co čekat od fans Barcelony, tupec vedle tupce...

Reagovat
Müllered

Aha, on to někdo smáznul.

Reagovat
Mato178178

Tiez som to videl, nevedel som ze sa tu mazu komenty

Reagovat
fabec1222

Na novém EF je povolena pouze podpora minorit, cokoliv jiného jde pryč

Reagovat
Mato178178

Myslim ze to bol vulgarny prispevok ale ok

Reagovat
unk

Zda sa mi to alebo to vacsina hracov PSG ma na haku? Rovnaky pristup ako po otocke proti realu...utocia, aby sa nepovedalo, ale absolutne nulovy zapal.

Reagovat
Salfovic

Ten tým nemá duši.

Reagovat
Puskas

Především to není tým.

Reagovat
Salfovic

Protože nemá duši.

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Tým plný zrzků

Reagovat
smazaný uživatel

89.minuta a ve vápně jsou na centr dva hráči, jeden z nich Ramos

Reagovat
PhilipS

Sakra to je zklamání. Jedinej Ramos vypadá, že ho to dneska zajímá. Čekal jsem od PSG víc.

Reagovat
fabec1222

Zidane už podepisuje smlouvu?

Reagovat
PhilipS

Zaire-Emery ale vypadá zajímavě. 17 let. Toho si píšu

Reagovat
penepi

Messi dnes podla očakávania nenastúpil

Reagovat
Mercury

Leo to tam ma v pici. Svoji trofej ziskal, za ropaky ho to nebavi, natoz aby hral s velbloudama v Arabii jako tvuj hrdina.

Reagovat
JM

Žoldák

Reagovat
Mercury

Souhlas, ale nemuzes se mu divit za ten kontrakt, ktery mu nabidli. Holt kazdy nema vrchol a zlatou tecku na konci kariery, ale jde dohravat na konec sveta a zahoji sve ego rekordnim zoldem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Zase se tam za ty prachy alespoň snaží a něco hraje.

Reagovat
penepi

No veď je mi jasné, že čo sa týka mentality sa s CR nemôže ani len porovnávať. Tento frustrát sa radšej bude alibisticky prechádzať po ihrisku.

Reagovat
Mercury

neboj, to MS casem preboli

Reagovat
Messiáš

Jeste par komentaru a treba to vyhraje Kristyne mundial. Snaz se, mas na to

Reagovat
CHONG

Jen aby u těch velbloudů nebyl za rok taky

Reagovat
Mercury

Sazka? MLS nebo Argentina, nic jineho mimo Evropu se nestane.

Reagovat
vilp

Neříkal, že do Argentiny nepůjde?

Reagovat
CHONG

Můžeme, o co?

Reagovat
Mercury

To nevim no

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

Leo mini, 500 mega dolaru meni...

Ale jsem docela zvedavej, kde skonci. Docela se zacina blizit podobnemu dilematu jako bylo u Ronalda (samo, jeste to neni tak hrozne). Ale kdo dneska vezme hrace, kterej prakticky nepresuje...

Reagovat
madridcan

Pridávam sa

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas je od Gaultiera pěkný prokauč. Zbytečné hráče Ruize a Vitinhu tam nechá trápit do 75.minuty, potřebují dát dva góly a píchají si před vápnem přihrávky na dva metry do zavřené obrany místo střel a centrů, nepochopitelné.

Reagovat
Luc-Luc

Bayern ma brutalni tym

Reagovat
zasranej malíř

Bayern

Reagovat
Breze

Nadhera, Bayern s prehladom a bublina menom PSG opat sklapla

Reagovat
CHONG

Tak v létě ještě pár pokémonů a třeba z toho bude i čtvrtfinále...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vzhledem k těm posledním nákupům PSG nedává smysl, i když vím, proč to píšeš.

Reagovat
Salfovic

Mohli by koupit Viniciuse. Když nemůže Mohamed k hoře, tak půjde hora k Mohamedovi.

Reagovat
madridcan

Debilnejšie prirovnanie som čítal naposledy, že Barcelona-osemfinále Ligy Majstrov

Reagovat
Busby babes

taky vam prislo, ze Donnaruma skocil jeste nez Gnabry vystrelil?

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Spasitel

PSG proste na to nemá a Messi ukázal, že by sa mal pobrať mimo Európy ako Ronaldo na top futbal už nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle této logiky na to nemá ani Mbappé, dokonale vymazaný, 1vs1 nulový. Ramos byl nebezpečnější.

Reagovat
vilp

Messi v play-off za PSG dokázal akorát tak zahodit penaltu proti Realu, jinak nic. Totálně na párku už to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Má a má na to plné právo, další Zlatý míč je doma i bez LM

Reagovat
vilp

Však já se mu nedivím, docela mu v tom i fandím.

Reagovat
madridcan

Odkazovať sa na Ramosa...ty musíš byť natom fakt zle

Reagovat
PhilipS

Před třema měsícema v podstatě sám vyhrál WC. Zase nebuďme dementní.

Reagovat
JM

lol

Reagovat
penepi

WC mu vyhrali rozhodcovia.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Rizek

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Messiáš

Reagovat
king23

Reagovat
gocii

Jo von tam lapal ty penalty?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
Well

Reagovat
simsala

Reagovat
pingla

Reagovat
Ángel di María 22

Kdessi totalne marny vykon, krasa

Bayern celkove zaslouzene. Ropaci nemaji na LM sanci

Reagovat
Visca el barca

Mindráček opět vylezl

Reagovat
Psy_cho

Bankrotáři, vám tak máme co závidět, vy už si nekoupíte ani hlídacího psa ke vchodu.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja ne nej uz par let nereaguju, ale on je jako pejsek, vzdycky pribehne

Ale tak přebrali korupčnickou nálepku od Juventusu, někde se ta frustrace ventilovat musí.

Reagovat
Psy_cho

To musí být hrozný, fandit takovému paklubu. Svoji hodinu slávy si za cenu dluhů a korupce užili, fanoušci se nabažili, ale teď po spravedlivém pádu do evropského podprůměru, se bankrotující korupčníci nemohou vzpamatovat a kritizují kde koho.

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Visca el barca

Tak na to jak skvěle dominujete máte o 1x lm víc než ti korupčníci no. To je tak celé co bych k tomu řekl

Reagovat
Visca el barca

No tak po většinu tady máme z tebe všichni prdel, protože většinou, když začneš dělat tyhle ramena. Tak tě karma sejme Viz MS. Tam si byl opět po Arábii nejchytřejší a poté klasické odmlčení. Teď tomu nebude jinak.

Reagovat
Reggie

ty sis musel pořádně zafňukat po MS, klaune

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl asi nejubožejší výkon záložní řady v historii, ne?

Reagovat
Busby babes

btw uz se nekdy stalo, ze by hrac vyhral LM i EL v jednom rocniku nebo muze byt Sabitzer prvni?

Reagovat
Pan.Antonin

Bayern už byl ve druhé půlce lepší a asi jde zaslouženě. Paříži chybí ten zápal, co tam měli, když šli pod Tuchelem do finále, kdy táhli víc za jeden provaz a hráli trochu více týmově.

Reagovat
misinho7

Tam to vyzera ze jediny zapal tam ma Ramos ktory to uz vyhral Xkrat. Ostatni uplne v prdeli.

Ked si to porovnam uz len s Realom ked sa prehrava a ako vsetci naplno do toho idu a otocia..neskutocny rozdiel. Toto je banda zoldnierov bez duse.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Souhlas, a i asi paradoxně jeho hlavičky největší nebezpečí PSG

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Manik...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
raduinho

Ramosova mentalita je neskutečná.

Reagovat
misinho7

Snad si to Mbappe uziva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Breze

Clovek ani nemal pocit, ze hraci PSG maju nejaku tuzbu vyhrat. Hrozne odovzdane posobili a Messi s Mbappem ostali asi doma v Parizi.

Reagovat
Luc-Luc

Katarska verbez out, jeste emiratska a bude to skvele Messi vubec hral ? Nevsiml jsem si ho...Bayern s Realem favoriti letos

Reagovat
PavlíčeQ

zvladli jsme to uzasne

leo kdessi aneb matny vykon proti bayernu popatnacte i dvacate

choupo > lewa

Reagovat
Psy_cho

Ramos sportovně všem přeje, chodící lemra odešela do kabiny.

Reagovat
Müllered

Krása, až na pár chybiček, tak dva velmi dobré taktické výkony.

Reagovat
Salfovic

Bayern 21´ ČF LM, rekordní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaïre-Emery moc šikovný hráč, za těch pár minut předvedl daleko víc, než Ruiz a Vitinha dohromady, na něm to musí PSG do budoucna stavět.

Reagovat
Jackmaker1989

PSG nefandím a nikdy nebudem ale čo ma prekvapuje je tá obrovská nekvalita v zálohe, na ktorú doplácajú každý rok. Ok, tento rok bola obrana zranená ale tam problém až taký nie je. Útok majú silný, ale v podstate iba títo traja.

To čo dnes predviedol Ruiz, tak to dokáže aj hráč z 2. ligy ČR/SR.

A že krpatý Talian zase raz niečo dojebal a stálo ich to čo i len šancu o postup sa nestalo prvýkrát.

Reagovat
vilp

Ten tým je bez Silvy, di Maríi a Cavaniho hrozně uchozená banda labilních žoldáků. Dnes chtěl jen Ramos a Verratti, který to pak paradoxně posral a rozhodl. Loni zas jen Mbappé.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
p-e-t-k-o

Forever number one

Reagovat
unk

Ze to ma Messi u prdele sa da ocakavat, ale od Mbappeho som cakal aspon snahu. V 80. minute caka za polkou bez naznaku pohybu. Tam musi byt nieco naozaj zle v tom klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé na to sral extrémně, vůbec se nesnažil nabíhat za obranu, přitom je to jeho největší zbraň. Vlastně jediný, kdo nějak cíleně nabíhal byl Hakimi, i Mendes byl vymazaný.

Reagovat
vilp

Jo, Hakimi, který ve finální fázi posral vše, do čeho se dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, ale pohybem si aspoň říkal o míče

Reagovat
ADM

Ich tri najsilnejšie zbrane - Hakimi, Mendes a Mbappe si ani neškrtli. Oproti ich výkonom predvádzali Messi s Verrattim ešte svetový futbal v prvom polčase

Reagovat
AlevsakNevadi

mne teda Verrati prišil neskutočne slabý, straty lopt, malo vyhraných súbojov, ani jedna prieniková prihrávka za celý zapas.

aj celkovo na skoro každom portále je hodnotený ako najhorší hráč zápasu.

Reagovat
mistr129

Já teda nejsem vůbec Mbappého fanoušek, ale co tam mají s Messim dělat? Vždyť ten zbytek sestavy je tak na úrovni Aston Villy, tam nedostanou kloudnou přihrávku.

Reagovat
Generalní Gladiator

Mendez,Verratti,Hakimi,Marquinhose jsou top fotbalisti.

Reagovat
mistr129

Hakimi a Mendes ano, Marquinhos se po půlhodině zranil a Verratti je cvok, který jim to dneska zkurvil

Reagovat
Psy_cho

Mají hrát fotbal, Mařka z prasečáku říkala, že jejich nezájem o hru je strašný, jen chodí a dozadu neudělají ani jeden krok. Mařka ještě říkala, že i Krmenčík by byl platnější, než ti dva dohromady. Nevím, kdo je Krmenčík, ale kdyby PSG hrálo bez těch dvou jen v devíti, hůř by to nedopadlo.

Reagovat
Salfovic

Tak Messi byl v 1/2 dost aktivní, ale okopávali ho jak řepu, tak si řekl, že mu za to PSG nestojí a sral na to.

Reagovat
unk

Ja som v 1/2 ocakaval, ze to je ich taktika trochu unudit bayern a potom poriadne zapnut ako poslednych 10min v Parizi. Ale oni ne, oni snad nemali 2 minuty suvisleho tlaku, ocividne na to proste nemaju kvalitativne ani psychicky.

Reagovat
vladino10

No tie zábery po konci zápasu povedali moc - Messi hneď utiekol do šatne, Ramos ostal na ihrisku ako frajer, s každým súperom si podal ruku... Obrovská osobnosť.

Reagovat
Tomanatura

Povedli presne to, co se vi uz 20 let. Ramos je rad stredem pozornosti, Messi je rad v ustrani.

Reagovat
vladino10

Ako podať si ruky so súperom mi príde ako prejav úcty a slušnosti, ale okej

K tomu, že Messi je rád v ústraní - uteká do šatne aj keď sa výhra? Či? Nechceš si to premyslieť?

Reagovat
Tomanatura

Nevim, jak jsi nastaveny ty, ale ja kdyz prohraju zapas, tak jsem nasrany a jdu taky rychle do kabiny. Takze ho chapu

Reagovat
Bkkoto

Dobra hovadina takyto atgument ohladom pozornosti… paradoxne Ramos na rozdiel od Messiho sa za svoj vykon v tomto dvojzapase nemusi hanbit a bol min o level nad nim…

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kenneth

jasny

Reagovat
simsala

Reagovat
Psy_cho

Taky to tak vidím, Messi nejde ani k fanouškům PSG, chudáci, dívat se na takovou hrůzu a ještě na ně hráči kašlou.

Reagovat
Ladas321

V PSG jsou ty hvězdy jen čistě kvůli prachům včetně Messiho. Nemysli si, že těm hráčům to vadí, že dnes vypadli, ti to lehce přejdou, je jim to úplně jedno. Mbappe, který s němi podepsal dvouleté prodloužení za 250 mega, pěkně je obral a už mu zbývá jen příští sezóna a může odejít a nebo je zase oškubat.

Reagovat
Psy_cho

Taky si myslím, že je jim to fuck. Prachy od arabášů přijdou včas, tak co by řešili. Být trenérem, tak je vykopu z hřiště po poločase. Stejně ho vyhodí, ale alespoň by trenér ukázal, že se mu po hřišti nikdo nebude flákat. Prohrát můžeš, ale ne způsobem, že se na to vykašleš.

Reagovat
Ladas321

Tak tak. Já hlavně nechápu proč fotbalové smlouvy v Evropě nefungují jako v NFL, ti majitelé v Evropě se vůbec nechrání. V NFL máš pětiletý kontrakt na 200 mega, z toho máš třeba 80 jistých a zbytek v bonusech za odehrané zápasy a výsledky. Hned by se ti hráči jinak snažili.

Reagovat
Psy_cho

Nebo NHL, hvězda nehvězda, přestaneš dělat, co chce trenér či vedení a mažeš na tribunu a pak z klubu. Pastrňák dal před lety tuším tři góly v zápase a další utkání seděl na tribuně, protože neplnil obranné úkoly. A že půjde na pohovor, protože po něm něco chtějí a to bude plnit.

Reagovat
fenixLFC

akoze vo futbale nemaju bonusy za goly, asistenicie, ciste konta, odohrane zapasy a tak, hej?

Reagovat
Ladas321

Mají, ale ne takovým podílem jak v NFL. Navíc když se ti zraní hráč, tak jako Hazard v Realu, tak by mu v NFLku nikdo neplatil 35 mega ročně, ale dostal by nižší sumu.

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Spasitel

Bayern zaslúžene z PSG len Ramos ukázal riadny charakter ten si výkonnostne zaslúžil aj posledné MS možno by to španieli dotiahli dalej s ním

Reagovat
südkurve

co si predstavujes pod pojmem "vykonnostne"?

Reagovat
Generalní Gladiator

Bez Barcelony v LM Messi a Pep, takže bylo čemu fandit. Termín MS byl fantastickej, na druhou stranu mi to vzalo LM, připadá mi to jako MS v hokeji po olympiádě, vášeň je pryč, vše se zdá tak bezvýznamné v porovnání s mundialem. Ale jo,sledovat Real se donutím.

Reagovat
PP

Messi velmi slabý teda.. Goretzka ho zadupal do země.

Reagovat
Rich

Týmový výkon Bayern předvedl, na který bylo radost pohledět. Choupo je neskutečný, dává góly a je neskutečně platný. De Ligt taky skvělý, Sommer též. Zasloužený postup.

PSG odevzdanost a nic moc nepředvedli... Nechápu, jak někdo může PSG fandit jenom kvůli Messimu, ten párkrát zapresuje a občas spadne a lidi se z něho mohou podělat... Jak zmizel hned do kabin, to ukazuje, jaký je charakter... Ramose jsem nikdy nemusel a nemám ho rád, ale je na tolik charakter, že podá ruce, to je sportovní chování.

Reagovat
Generalní Gladiator

Třeba já ze sentimentu i kvůli tomu, že pár měsíců zpět mi způsobil nějvětší fanouškovský zážitek, co jsem kdy zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

To je smutné

Reagovat
DonAndres

Reagovat
Messiáš

Mohl bys rozvést v čem je to smutné?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Manik...

Reagovat
j.r.ewing

Reagovat
Rich

Jasně a proto ho omlouvá, že se chová, jak se chová... Toto není argument pro mě za něco, za co by si ho člověk měl vážit a je to nechutné!! I kdyby si nepodal ruce s hráči Bayernu, tak mohl poděkovat fanouškům PSG, kteří jeli do Německa... Z toho je mi zle...

Reagovat
Generalní Gladiator

Argumentuješ jak dezoláti. Odpovídal jsem ti na otázku jak někdo může fandit psg kvůli Messimu. Odchod do kabin jsem neviděl,ale je to neslušné,nelíbí se mi to a hlavně k tomu nebyl důvod. Ale že bych z toho neusnul,tak to zase ne.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DonAndres

Reagovat
icka

Reagovat
simsala

Reagovat
misinho7

Reagovat
king23

Reagovat
oli9

Je snad samozřejmost, že o nejlepším hráči historie se píše. Sleduje ho hodně lidí a prostě je v zájmu fanoušků.. Stejně takové fanoušky má Ronaldo kteří ho sleduji i když si honí ego někde s velbloudama.. A je to jejich věc

Reagovat
Ranoth

este City von

Reagovat
Ranoth

este City von

Reagovat
Ladas321

Takhle to dopadá když se tým řídí pro politické účely, doufám, že fanoušci United sledují.

Reagovat
Csaplárova past

PSG v posledních deseti letech semifinále + finále a jinak maximálně čtvrtfinále.

Fungoval tento projekt vůbec někdy? Navíc si myslím, že v budoucnu už se jim nepodaří nalákat nějakou TOP TOP kvalitku v produktivním věku, jako byl nákup Neymara a Mbappého... prostě světovou star.

Ligue1 už dávno není v TOP5 ...

Reagovat
Psy_cho

Arabášům to může být jedno, prodají o jeden tanker ropy více a peníze do klubu dosypou. Si pořídili hračku, jakou jen tak někdo nemá, jachtu a Ferrari má kde kdo.

Reagovat
gocii

A kdo v te top 5 je?

Reagovat
masly008

Championchip

Reagovat
CHONG

Je docela vtipné, že jediný, kdo dal Bayernu letos v LM gól, je Plzeň

Reagovat
monkej

Kimmich a Goretzka znemožnili zálohu PSG až nechutným spôsobom.

Reagovat
EaP

Tak zase, trojica Kimmich, Goretzka, Musiala vs Ruiz, Vitinha, Veratti už len na pohľad je ta záloha Bayernu niekde úplne inde. Včera PSG fungovali ako tak 5 hráči Messi, Mbappe, Hakimi, Veratti, Ramos. Veratti si šiel po lopty k stoperom, Messi niekde k polovici ihriska a jedine, čo im ostávalo bolo nakopnúť loptu a dúfať, že Kylian dobehne. Pri tej zálohe nebola možnosť aby podržali loptu na súperovej polovici. Ostatne, do finále sa dostali počas Covid sezóny, takže je otázne, ci by za normálnych okolností vôbec to finále hrali. Skôr nie ako áno. Nemajú tam žiadneho hráča schopného zmeniť rytmus hry. Real ma Modrica ci Valverdeho, Barca ma Pedriho s De Jongom, Bayern ma Kimmicha s Musialom, Arsenal ma Odegarda ale PSG za toľké milióny nemá absolútne nikoho. Niekto bude namietať, že Verrati je takým hráčom. Ale ja si nemyslím, že on dokáže diktovať tempo a strhnúť spoluhráčov. On je fajn rozohrávač z hĺbky poľa, ale nieje to ten hráč, ktorý vezme loptu a potiahne cez dvoch troch v zálohe a urobí prečislenie. Taky hráč k nemu chyba. Kúpili síce teraz Solera, Ruiza ci Vitinhu ale to sú prototypi záložníkov na doplnenie kádra. A ten mladý, Zair....mi nepríde ničím výnimočný.

Reagovat
AlevsakNevadi

Mbappe s Verattim boli najslabší hráči na ihrisku...

Reagovat
Nuno čomes

Chtěl jsem se teď podívat na sestřih na ČT sportu. No v 15. vteřině řekl Štěpán (asi on, neznám jméno jen hlas a už jen ten mě od toho odrazuje), že na Den matek se v Mnichově očekává bitva se vším všudy. I přesto, že i všechny děcka ví, že byl MDŽ

Tak jsem to raději vypnul.

Reagovat
Nuno čomes

Ok, dal jsem tomu ještě pár sekund, aby zas vypustil, že PSG chybí ofenzivní hvězdy Neymar a Kimpembe Tpč to je zoufalost to je zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán je prostě jenom kokot co si hraje na Bosáka těma podle něho vtipnyma kecama, i když jsou trapný a ještě úplně mimo. A doufá, že to dotáhne taky tam kam Bosák. Když mi dají litr za zápas tak jim to bez přípravy okomentuju a bude to lepší než tenhle ocas.

Reagovat
Nuno čomes

To má působit vtipně jo? Já se u toho stydím jen to slyším.

Reagovat
king23

Obecně ten fotbal na ČT šel strašně do řiti poslední roky.

Reagovat
db18

Reagovat
Nuno čomes

Strašně moc. Hlavně už toho moc nevysílají ani.

Reagovat
Pan.Antonin

To se docela divím, on je přece na ženy fotbalistů specialista.

Reagovat
Müllered

Viktorka stále dala jako jediná Bayernu gól v letošní LM. Viktorka>PSG+Inter+Barca

Reagovat
db18

Reagovat
DidusIneptus

Plzeň sice frajeří, že hrála Ligu mistrů a že jako jediná dala Bayernu góly, avšak účast v LM ji vůbec nic nedala (viz trápení v ubohé české lize).

Reagovat
DidusIneptus

Wir FEIERN mit BAYERN!

Reagovat
Lemond Laws

Po všech těch giga nákupech a několikaletém budování nejlepšího týmu na světě mi teda sestava PSG včera přišla abnormálně slabá

Reagovat
Psy_cho

Maradona by s takovým týmem vyhrál LM v suchým triku a hrál by s kopačkou jen na levé noze.

Reagovat
südkurve

za pomoci Boží ruky.

Reagovat
Psy_cho

S tou by vyhrál každé MS.

Reagovat
j.r.ewing

Reagovat
Kenneth

Bayernu se sice prat neda, ale jeste mene se da prat te kryse Mbappemu.

Reagovat
madridcan
Reagovat
madridcan

Banda futbalových šupakov nebude mať nikdy na tradičný tím, ale aspoň si môže pozrieť konto. V Bayerne sú hráči, ktorí vypotia aj krv za ten znak

Reagovat
Heresy

Reagovat
Ferragamo7

Reagovat
Rothbard

Eric Choupo-Moting je pro mě nadějí v tom, že i v pozdějším věku jde uspět. Akorát on odešel ze Stoke ve 29, já po 30 paběrkuju s mizernou prací, s nudným životem na jednom místě.

Potřebuju vyslyšet volání bohatšího zaměstnavatele.

Reagovat
madridcan
Reagovat
king23

Tak to je s tebou konec. Jedinou nadějí u tebe vidím to ještě zkusit uhrát na invalidní důchod

Reagovat
Kinky7

Zkus zmenit stat. U me to pomohlo

Reagovat
Trand

Kam jsi šel? Anglie?

Reagovat
Pan.Antonin

Místo stát zkusil si sednout.

Reagovat
Kinky7

Bavorsko

Reagovat
Trand

Super, tak ať se i nadále daří

Reagovat
Kinky7

Úplně jiná mentalita zaměstnavatelů pracovních podmínek i přístupu k člověku.

Reagovat
Kinky7

Diky

Reagovat
neyto

Bayern nedal PSG čuchnout, zasloužený postup.

Reagovat
Rothbard

Bayern je jak moje crush.

Reagovat
Rizek

Mbappé hraje, jak kdyby už všechno vyhrál a jen dohrává kariéru. Ten to v hlavě fakt nemá nastavené správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maximm9

Vypada to, ze to jak pro Messiho bylo snem vyhrat MS, tak Mbappe se takhle bude snazit o LM

Ale tak uvidime jak to cele dopadne, nakonec ten Bayern je ted asi nejvetsi favorit a vypadnout s pozdejsim vytezem neni tak hrozne

Reagovat
Alf14

Ramos potom co ho každej odepisoval po přestupu do PSG, tak momentálně je v PSG jeden z těch lepších

Reagovat
esmuellert

Škoda pro PSG, že to byl jejich jediný útočník.

Reagovat
neyto

+ Hakimi

Reagovat
Messiáš

Stanisic naprosto skvelej, Cancelo muze zase valit zpet. Cela obrana a zaloha fungovala vyborne. Letos preju Neapoli a Benfice, ale Bayern musi byt nejvetsim favoritem. To, jakou kvalitu maji i na stridacce je neuveritelny

Reagovat
Psy_cho

Dobře, že v LM není Gladbach, to by nikdy nevyhráli. To tu pořád psali, že Stanišič je slabý a není to hráč pro Bayern, je mladý, má ještě prostor pro velké zlepšení. A na lávce už byl Mazroui.

Reagovat
Gerd 13

Takže na pravém beku může hrát Stanišič, Pavard, Cancelo a Mazraouí. To je velká kvalita na výběr, ale..... není to až moc na jeden flek?

Reagovat
Psy_cho

Pavard může hrát střed a s Cancelem počítali i nalevo, Davisovi trošku odešla forma. Hernandes je skleněný, tak to chtějí mít posichrovaný. Přetlak je, nikdo nemá nic jistý a to je ještě Nagelsmann příznivcem obrany na tři. Proto Pavard pořád brečí, že málo hraje a chce pryč.

Reagovat
Bayern +

Ešte Bouna Sarr je tiež originál RB

Reagovat
Psy_cho

Ale já psal o fotbalistech. Sarr mě vůbec nenapadl, to je největší omyl či spíše úlet za posledních 50 let.

Reagovat
king23

To by byla úplná paráda, kdyby to po dlouhé době vyhrál někdo z "outsiderů" jako Neapol nebo Benfica Plus letos mají tyto kluby reálně velkou formu.

Reagovat
13

Nejvetsim favoritem ligy mistrů je real, tak jako každý rok.

Reagovat
Ladas321

Neapol je pro mě černý kůň. Nejvíc by mě dojebalo kdyby to vyhrála Chelsea, nic v lize, nic v pohárech a pak by vyhráli LM.

Reagovat
j_mrazik

Překvapuje mě, že PSG nešlo po Casemirovi. Vítězná mentalita do zálohy jim hrozně moc chybí. Navíc mi přijde, že i kreativita v tom týmu vůbec není. Individuality jsou za zenitem nebo egem tak nahoře, že makat prostě nebudou. Hrozně divný tým… Nakonec ten Tuchel nebyl tak špatnej manažer, ne?

Reagovat
Messiáš

Casemiro by tam byl boží. Mě se ty nákupy od Campose celkově moc nelíbí. Mendese už měl předjednaného, ten je super, ale dále náhradník Ekitike, do zálohy Soler, Ruiz, Renato Sanches a Vitinha, přičemž na základ ve velkoklubu má asi jen ten poslední a to možná spíš časem.

Hromada ega, které se bude těžko kočírovat komukoliv, Galtier z tohohle ještě oproti Pochettinovi vychází celkem dobře..

Reagovat
Gerd 13

Záloha PSG absolutně nemá špičkovou úroveň.

Reagovat
Gerd 13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele