osmifinále - odvety
09.03.2022 21:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Karim Benzema (© AFP)

Výtečný Benzema zajistil postup Realu Madrid na úkor PSG

Ve čtvrtfinále Ligy mistrů nebude chybět Real Madrid. Nejúspěšnější tým milionářské soutěže odstavil z cesty francouzské PSG, které si ještě po prvním poločase hýčkalo na Santiago Bernabéu jednobrankový náskok. Bílý balet vrátil do hry nestárnoucí Karim Benzema, jenž tak pro sebe získal i minisouboj s Kylianem Mbappém.

Karim Benzema zároveň napodobil pouze den starý hattrick Roberta Lewandowskiho ze zápasu Bayernu Mnichov se Salzburkem. Pařížané si do španělské metropole přivezli nejtěsnější náskok a přeci jenom byli papírovými favority.

Real Madrid začal vendetu hodně aktivně a v prvních minutách se pokoušel často zakončovat Asensio. Úspěšný nebyl a ve 13. minutě se poprvé přihlásilo o slovo i PSG. Poté, co zaváhal Militão střílel Mbappé a Courtois musel vyrážet. Před časem se italský stratég Carlo Ancelotti nechal slyšet, že Mbappé, o něhož jeví Real velký zájem, je doslova nezastavitelný.

Koneckonců od začátku se profiloval souboj dvou hvězdných francouzských útočníků Karima Benzemy a Kyliana Mbappého. Prvně jmenovaný střílel těsně vedle a vzápětí Carvajal posílal balón do ohně, avšak nikdo v bílém na to nedokázal reagovat. Stejně jako v prvním zápase měli domácí plné ruce práce s Mbappém. Ten po pětadvaceti minutách vstřelil gól, ale celé akci předcházel ofsajd a radost útočníka Pařížanů byla prozatím zbytečná. Neuspěl ani Benzema, jehož dvě hlavičky Donnarumma pokaždé bez problému lapil.

Poprvé se měnilo skóre na Santiago Bernabéu ve 38. minutě a to ve prospěch Paříže. Neymar z jedničky vysunul rychlonohého Kyliana Mbappého a ten na přední tyči překonal Courtoise. Mbappé gólově navázal na představení z Parku princů a hosté měli v tu ránu velkou výhodu.

Carlo Ancelotti musel o přestávce promlouvat hráčům Realu do duše, ale domácí celek jakoby si na PSG nevěřil. Nebezpečný Mbappé vstřelil krátce po změně stran další neuznaný gól a Real Madrid tak stále živil naděje.

Real Madrid se nevzdával a po hodině hry se vrátil zpět do zápasu vyrovnávací brankou. Brankář Donnarumma až příliš dlouho váhal s rozehrávkou, pod tlakem špatně rozehrál a Vinícius pak přihrávkou do vyložené šance nabídl Benzemovi gól na 1:1. Vyrovnávací branka změnila poměr psychických sil a Ancelottiho svěřenci byli najednou všude. Čtvrthodinu před koncem přišel pro PSG dokonalý šok. Vinícius nejprve promarnil vhodnou příležitost ke střelbě, ale Real zůstal u balónu a strhl vedení na svojí stranu. Vinícius vrátil balón na vápno, odtud ho posunul Modrić na Benzemu a francouzský kanonýr přesně mířenou střelou rozjásal domácí fanoušky. A to nebylo všechno. Po Rodrygově přihrávce se dostal pod tlak Marquinhos, chybnou přihrávkou namazal Benzemovi a ten špičkou kopačky a rovnou z první zvýšil na 3:1.

Hra PSG byla naprosto paralyzována a Real pochopitelně na koni. Na branku Donnarummy se valily další a další útoky, jenomže bez gólového efektu. I když ofenzíva Pařížanů otupěla, nemohl si být Real ničím jist. V závěru dostal velice slušnou příležitost volného přímého kopu Messi a střelou, která proletěla těsně vedle vystrašil domácí publikum. Bylo to ale vše, co hvězdná ofenzíva předvedla. Real Madrid se zejména ve druhém poločase vybičoval ke skvělému výkonu a díky hattricku Karima Benzemy odstavil z cesty jednoho z hlavních favoritů na celkové vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / o2tv.com, uefa.com

Komentáře (1203)

Přidat komentář
Bastaron

1:1

Reagovat
zasranej malíř

2:0

Reagovat
Pharrell

2:0

Reagovat
Filip236

3:1

Reagovat
N.Gin

Reagovat
berliner

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
Manik...

Reagovat
redyyz

Reagovat
Lemiux66

0:2

Reagovat
Agnelli

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 po prodloužení

Reagovat
kilobyte

Oba týmy v těžkých zápasech nejradši hrají na brejky. Real měl už v prvním zápase dost problémů s Mbappém a to měli zahuštěnou obranu. Jestli to doma otevřou, tak by jim mohl párkrát utéct.

Reagovat
Jordi Alba

Předpokládám, že hlavní cíl Realu bude to právě většinu zápasu neotevřít.

Reagovat
kilobyte

To asi jo, ale jestli nedají gól a nebo dostanou, tak časem budou muset.

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
celeb

2:2 (2x Benzema, Mbappe a Messi)

Reagovat
valloire

¨1-0

Reagovat
ACSeRw!n

3:1

Reagovat
berliner

Reagovat
Losinho

Real po penaltách

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak verim viac PSG

Tip 1:2

Reagovat
CHONG

Doufám a očekávám, že budeme hrát o tisíc procent lépe než v Paříži. Mbappé bude trhat, to je jasné, ale snad to trochu potrhá i Vincek. Osobně čekám, že to půjde do prodloužení a pak to bude vabank.

Jinak co říkáte na nového Batmana? Za mě teda velké nadšení a asi druhý nejlepší Batman film vůbec.

Reagovat
fefo

Sracka, jak vsetko po Dark Knight. Postavy do jednej maximalne nesympaticke, o hodinu dlhsie nez bolo nutne, plne zbytocnych, dlhych a nelogickych scen, tmave jak prdel a Batman neschopny chcipak. Navyse najslabsi batman zaporak ever. Slabe 2*

Reagovat
smazaný uživatel

Verbal?

Reagovat
fefo

Verbal dal 3

Reagovat
Vopi11

Za mě Batman super, líbil se mi návrat k temnému pojetí, Gotham skvěle zpracovanej a ikdyž jsem měl vůči Patizónovi předsudky, tak to zahrál parádně. Příběh zasazený do batmanovských začátků mu sedl skvěle. Možná ten záchranářskej konec mi trochu nesedl a nemuselo tolik pršet solidních 8,5/10

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka moc poznat je ta trihodinova stopaz? Chtel bych to videt, ale tohle jediny me od navstevy kina trochu odrazuje. Hlavne ve spojeni s tim, ze uz za mesic ten film soupnou na HBO Max, takze bych nemusel ani tak dlouho cekat.

Reagovat
CHONG

Mně to teda uteklo jak voda a bavilo mě to celou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Wazza228

Reagovat
8lampard8

Reagovat
uff

Reagovat
Gazdo

urcite ta stopaz neboli az na ten zaver teda kde sa to zacalo tahat trosku ale inak super

Reagovat
Registrujisejenproto

Na me to bylo asi moc dlouhe. Mozna ze me trochu mluvi to, ze jsem byl na promitani az od 20:30, ale o par emo scen kde pattinson minutu cumi a tvari se utrpne to asi klidne byt kratsi mohlo

Reagovat
teenz

Presne.

Reagovat
teenz

Film super, ale na me dlouhej. Mozna to je tim ze jsem sel vecer a tri hodiny je fakt masakr. Nektere sceny mi prisly zbytecne natahnuty. Ale celkove 9/10.

Reagovat
CHONG

Mně nepřišla dlouhá ani Liga spravedlnosti Zacka Snydera nebo režisérský sestřih Watchmen, takže to mám trochu jinak, no

Reagovat
teenz

Ok asi jo. Me fakt nektery sceny prisly zbytecne dloooooouhy. Treba ta zaverecna je fakt desna.

Reagovat
drussbarb

Aj, z Batmana začínám mít strach, protože Watchmen mě sice bavili hodně, ale Liga spravedlností od Snydera …. Ehm… Ve stejnou dobu, kdy jsem ji viděl, jsem měl tu smůlu, že jsem byl u TV, když na Primě běžela epizoda Slunečné, kde spadl ze střechy herec z Princezny ze mlejna. A ten pád mi připadal napínavější než sledovat Ligu. A to myslím vážně

Reagovat
merlick

liga spravodlivosti bol najvacsi cringe akcak ever, vypnute po polhodine

Reagovat
JM

Nevím jak máš doma velkou televizi nebo na čem sleduješ filmy, ale za mě doporučuji určitě na to jít do kina. Přesto že tam není přehršel akce, tak ta atmosféra a všechno kolem určitě vynikne lépe v kině. A za mě teda ta stopáž taky nebyl problém. Ani jednou mě během celého filmu nenapadlo mrknout se na hodinky kolik je ještě do konce.

Reagovat
madridcan

Prvú otázku si zajebal Ale zároveň sa ospravedľnujem, lebo mňa ako človeka, pre krorého je film najviac z kultúry, tak fascinúje taká otázka.

V aktuálnej dobe ti to zbehne vždy. Už sú preč časy Preletu na kukučim hniezdom a Anglickým pacientom, ktoré sú najviac preceňované filmy podľa mňa.

Už keď dáš taký film, tak ti musí zbehnuť ako voda. Takto uvažuju režiséri. Potom máš výnimku na štýl Don't look up, kedy chceš odkopnuť televizor

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mne tam slo spis o kombinaci dlouha stopaz a kino. Doma mi to problemy nedela.

Reagovat
madridcan

Tak to máš naopak ako ja. Trebars King Kong, Godzilla a King Kong vs. Godzilla, Gravitácia by bol pre mňa brak. Aj Jurský Park, Interstellar by som nepobral tak, ako v kine. A neide o minutáž, tá pri pravom filme zbehne, ide o atmosféru, zvuk atď.

Je jedná vec napríklad, keď sa pojebeš so Zimmera v kine a druhá, keď sused čaká na prerobenie bytu a šteluje vŕtačku keď chceš pozerať film

Reagovat
drussbarb

Tak zrovna Přelet teda za přeceňovaný film nepovažuju ani omylem

Reagovat
Al Capone

Na poprvé bych se stopáže nebál, ale až se na to budu dívat znovu tak se bojím, že občas se u toho budu nudit. Ale rozhodně to stojí za návštěvu kina už jen kvůli skvělé atmosféře a hudbě.

Reagovat
Eichel

Je to trošku moc, ja osobne mám veľmi rád dlhšie filmy ale tu mi to prišlo tak o pól hodinku naviac. Celkovo mi záver filmu prišiel ako by ho točil niekto iný a vôbec sa mi tam nehodil.

Boli sme na tom s partiou a každý tam mal podobný názor na tú stopáž.

Reagovat
patas92

Co máš jako první?

Reagovat
CHONG

Asi celkem neoriginálně Temného rytíře

Temný rytíř

Batman (2022)

Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman začíná

Temný rytíř povstal

Batman (1989)

Batman se vrací

Batman vs. Superman

Liga spravedlnosti

Batman navždy

Batman a Robin

Reagovat
patas92

Až na tu Snyderovinu na třetím místě fajn pořadí Cením, že Burtonovy filmy máš až za Nolanem

Reagovat
CHONG

Pro Snydera mám obecně slabost a Burtona celkově moc nemusím, to se v tom pořadí celkem odráží, no.

Reagovat
patas92

Mě Burton nějak nevadí, ale nedávno jsem po dlouhé viděl jeho Batmana a pamatoval jsem si to teda o dost zábavnější. Od Snydera mám rád asi jen MoS, no

Reagovat
CHONG

Já to mám přesně naopak Od Burtona se mí hodně líbí snad jenom Ospalá díra, kdežto od Snydera hltám skoro vše - Watchmen, 300, Úsvit mrtvých...

Reagovat
JM

Ed Wood?

Reagovat
CHONG

Pravda, to je parádní film, úplně jsem zapomněl, že to natočil Burton.

Reagovat
Pan.Antonin

A co absolutně geniální Batman z roku 1966?

Reagovat
Registrujisejenproto

Celkove dobre, ale nebavily me nektere postavy, zejmena catwoman a hlavni zaporak v (mirny spoiler alert) posledni tretine filmu

Reagovat
pantondavo

Za mě fajn detektivka, asi jsem čekal něco jinýho, ale vlastně mě to dost bavilo, hlavně hudba geniální. Samozřejmě se nelze ubránit srovnání s trilogií, ta je pro mě pořád jinde.

Spíš bych třeba srovnával nový pojetí batmana vs nový pojetí jokera a tam vítězí joker, ten film mě bavil víc, než batman. Celkově asi 7,5/10, nejvíc mi asi vadil herec, co hrál Alfreda, ten tam vůbec neseděl a nepochopil jsem Farrella v roli penguina.

Reagovat
CHONG

Ta detektivní linka je za mě největší devíza filmu, v komiksech je ta myšlenka Batman - nejlepší detektiv na světě - dost důležitá a přitom ji ve filmech zatím všichni úspěšně ignorovali.

Co se týče Jokera, tak nevím, mě bavili oba kousky moc, ale nějakému srovnání bych se radši vyhnul, protože to jsou úplně jiné filmy...

S tím Farrellem v roli Penguina to myslíš jak?

Reagovat
pantondavo

Jo, to máš pravdu s tou detektivkou, ale já komiksy nečetl, takže jsem čekal jen mlátičku, což je vlastně dobře, že se nedostavilo, protože to by bylo jen omílání dokola.

Srovnání jsem myslel v tom posunu DC, kdy novej joker je úplně jiná fáze, než ten z trilogie a to samý se dá říct i o batmanovi, ale v tomhle srovnání za mě o chlup zvítězil joker.

Farrella myslim tak, že nechápu, proč tu postavu nehrál herec, kterej by ji byl podobnej, ale někdo, kdo byl přemaskovanej k nepoznání.

Reagovat
Gazdo

No prave som sa vratil z kina cize dojmy cerstve. Urcite mozem povedat ze je to super film aj ked je jasne ze ziadny z Nolanovych Batmanov to neprekona. Velmi dobre budovana atmosfera aj pribeh a zaporak ALE… Pattinson aj ked sa ako herec zlepsil dost markatne a jeho posledne filmy to dokazuju tak mi proste na Batmana nesadol. Kym mal este masku a kostym tak ok ale akonahle to dal dole tak to proste nebolo ono a nemyslim tym ze by to bol nejaky nesympatak ale proste sa mi tam nehodil. Batman ma byt proste chlap ktory dotiahol ludske fyzicke moznosti na maximum a z toho aj trosku vyplyva stavba a aj ked sa Robo snazil v posilke stale vyzeral skor ako stredoskolak co sa napriek svojmu ohromnemu spalovaniu vsetkeho jedla snazi cvicit a nabera akurat postupne. Plus teda ten imidz takeho emo Bruca Wayna bol pre mna tiez zaporny bod. Andy Serkis ako Alfred bol snad este horsi. Paradoxne mi ale sadol Penguin a jeho vyobrazenie aj ked vela ludom to vadi mne sa to takto pacilo spolu s ostatnymi postavami. Dalsie minus co by som tomu dal a co mi nakoniec pride ako najvacsie minus je zaver toho filmu. Cely film je postupne uplne famozne budovany a vykreslovany zaporak tiez ziskaval podla mna pozornost uplne vsetkych az prisla posledna pol hodina a uprimne uz teraz po prijazde z kina ani vlastne neviem o com bola. V podstate sa tam nic nestalo, neprislo ani ziadne vyvrcholenie proste nic a zo zaporaka spravili uplneho nooba v samom zavere aj ked v podstate dosiahol co chcel. Toto su jedine take moje vycitky voci filmu inak ho hodnotim krajne pozitivne a uz sa tesim ako si to pozriem znova doma ked to pride na HBO max

Reagovat
dextroza_m

0:4

Reagovat
misinho7

No snad sa Dani vyspi dobre. Ak ho tam zas bude Mbappe vetrat jak minule tak to dopadne zle...ale inac verim v 3:1.

Reagovat
Svatej

Reagovat
berliner

Za tvou viru

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

Donnarumma nakonec vyšoupl Navase?

Reagovat
CHONG

PSG sice nesleduju, ale podle odchytaných zápasů se asi celkem pravidelně střídají, Keylor má letos 21 zápasů, Donnarumma 17 a třeba poslední ligový zápas chytal Keylor...

Reagovat
Ángel di María 22

PSG má lepší výchozí pozici, ale nic neni ztraceno.

Nebude Casemiro a nechci být nevděčník, ale v takovémto zápase, kdy prostě musíme ukázat (oproti té hrůze z Paříže), že fotbal hrát umíme, to může být výhoda.

Karim + Vini zatopit dokážou. Klíčové bude hrát bez kiksů dozadu.

Reagovat
Svatej

No budu se divat, posledně me to celkem bavilo.

Mbappe je teda zdravej?

Reagovat
Pharrell

Je fit 100%.

Reagovat
madridcan
Reagovat
ignor24

Reagovat
EaP

Aj ked som Cule do spiku kosti, velmi dufam, ze sa Benzema dobre vyspi a posle tie ropne hovna do zatratenia dejin. Aj napriek tomu, ze tam je Leo. Z duse nenavidim ani nie tak samotny klub ako to velke arabsko - brazilske kombo hovno vo vedeni. A som velmi zvedavy, ako vykazu FFP v pripade skoreho vypadnutia v LM a supuskou starych panov , kde najnizsia mzda je v milionoch eur. A hlavne pre dobro LaLigy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EaP

Som rad, ze si si ulavil. Ale dlhorocna nevrazivost voci Realu vo mne stale je a aj bude ale nemozem si pomoct, PSG je pre mna totalne moralne dno.

Reagovat
JM

Reagovat
CHONG

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mercury

oba tymy stoji za vylizprdel, ale jako fanda Barcy nemohu fandit Realu proti Messimu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ttopi

Reagovat
patas92

Reagovat
mistr129

Reagovat
Psy_cho

Jo, hlavně nejlepší klub na světě Real, tomu barca kouká jen do prdele. Bankrotáři

Reagovat
Agent z Melmacu

Michael Jordan sad

Reagovat
Blasphemer

Culé z Košic.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Agent z Melmacu

ta ňe?

Reagovat
penepi

Reagovat
Edgar Davids

Kmeny zes Plzne

Reagovat
penepi

Reagovat
Pan.Antonin

2:0 (2x Modrič)

Reagovat
Mishko

dnes asi najväčší zápas sezóny a mňa to necháva chladným... stačí aby jeden diktátor rozpútal vojnu pár km východne a človeku sa zmení pohĺad na svet

každopádne snáď dnes prekvapíme a šejkom dáme priestor, aby sa sústredili na ligu a Mbappému konečne dostatok pozornosti prestupom desaťročia

Reagovat
hematop

2-0 Modrič, Militao. Pojďme!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, zda se dá někde koupit sledování jen tohoto zápasu?

Reagovat
Tuxedo

Jasné kľudne prídi domňa za 5 ečka

Reagovat
Agent z Melmacu

domňa?

Reagovat
stuff

Reagovat
Agent z Melmacu

5€+ejnl

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Elmas

Reagovat
sensei25

0:3

Reagovat
zasranej malíř

Real XI: Courtois;Carvajal;Militao;Alaba;Nacho;Valverde;Kroos;Modrič;Vini Jr.;Benzema;Asensio

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ed_Hazard

Asi najlepšia možná

Reagovat
Kenneth

Dobrý Z možného nasazení Marcela sem měl hrůzu.

Reagovat
Raul=Real

Ten Asensio mi tam nijak raz nepasuje ale na paradny golik z poza 16stky sa tesim

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 (Danilo vl. - 2xMessi, 2xMbappé)

Reagovat
zasranej malíř

PSG: Donnarumma;Hakimi;Marquinhos;Kimpembe;Mendes;Diallo;Paredes;Veratti;Messi;Neymar;Mbappe

Reagovat
Diskostu

Real Bude rad ak nedostane Debakel ...Offenziva je veľmi slabá v podstate ani nemá ako PSG poraziť...

Reagovat
penepi

Cítim, že po zápase budeš lutovať, že tu nie je možnosť zmazať svoj príspevok.

Reagovat
Jordi Alba

To už si všichni říkáme nějakou dobu, ale když toho nelitoval při svých klasických sračkách, tak toho nebude litovat ani teď, kor když je to asi to nejrozumnější, co tu kdy napsal.

Reagovat
patas92

Reagovat
LAM

Oni mívají docela kliku v playoff a navíc PSG už několikrát ukázalo, že se umí úplně sesypat.Nejlepší by bylo, aby hrálo PSG jako doma-pressing, ale dle mě budou hrát spíš z obrany, což je dle mě na Realu blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc je ve světovém sportu tak málo expertů a na EF jich je tolik. A přitom ani ne za pul platu

Reagovat
Psy_cho

Ty jsi do dneška sledoval kriket a o fotbalu si slyšel dneska poprvé.

Reagovat
Mercury

Pravda a laska musi zvitezit. Takze tipuju remizu. Neymar dve zlute za simulace a Messi rozhodne rabonou z primaku ve 120. minute a ukaze zaplnenemu SB ten hnusny ropny dres.

Reagovat
valloire

Reagovat
didosh

Proč tam je pořád ta plachta?

Reagovat
smazaný uživatel

To je choreo Realu.

Reagovat
didosh

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
ACSeRw!n

to by me taky zajimalo.. myslel sem, ze to bylo nejak kvuli ty rekonstrukci.. je to kazdopadne humus

Reagovat
didosh

Já pořád doufám že tam je k vůli rekonstrukci ale proč tak dlouho?

Reagovat
Foppy

Ano, je to kvůli rekonstrukci. Nejsem si jistý, ale mám pocit, že to souvisí s trávníkem - že ještě není hotový ten systém uskladnění trávníku směrem do země a musí se proto odsouvat jako celek bokem.

Reagovat
Nichego01

Někdo stream?

Reagovat
smazaný uživatel

sudí začíná magořit hodně brzo

Reagovat
Kixi Syhimour

Messi před vlastním vápnem

Reagovat
Spalovač šancí

Hraje Kanteho

Reagovat
fajdax

Ta plachta mě tam irituje.

Reagovat
ACSMan

Proč nenu na druhé straně viď

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Ed_Hazard

To chcú hrať takto celý zápas alebo plánujú po prestávke poslať na plac novú 11tku? Šialené tempo.

Reagovat
ACSMan

Já před chvílí dokoukal Sparta Jablonec a zatím je tohle kvalitnější fotbal musím uznat no bude ale tím povrchem

Reagovat
smazaný uživatel

tvle ten Neymar? takové nebezepečné ztráty pořád

Reagovat
fajdax

Měl jednu zas neprehanej

Reagovat
O.Giroud

predtym posral prihravku, kt. zalozila nebezpecny utok Realu

Reagovat
Svatej

Zapl jsem, první sedm vteřin vidim Verattiho umírajícího na zřejmě obrovskej šrapnel čouhající z kolene a mám chuť to zas vypnout

Reagovat
Svatej

Achjo, prosím stop

Reagovat
Kixi Syhimour

Zajímavý font té madridské devítky.

Reagovat
didosh

Ty voleeee vysvětlí mi někdo proč tam je ta plachta?!

Reagovat
Firkraag

Ti, co sledují Real častěji, proč je tam ta plachta?

Reagovat
didosh

Reagovat
Firkraag

Reagovat
fRRR

To je snad v ramci rekonstrukce stadionu ne? Nestavi se tam tenn vysuvnej/zasuvnej system travniku?

Reagovat
Foppy

Reagovat
Fodbalysta

tam sedí diváci z Ruska

Reagovat
DelPiero137

Asensio a Carvajal su tak onicom hraci do tazkych zapasov. Dajte tam radsej Bale alebo aj Hazarda. Neda sa nato pozerat

Reagovat
CHONG

Hamburger a Golfista by to spasili, no.

Reagovat
Svatej

To je stejně úlet, co jste si tam dokázali nasbírat už jen podle těch přezdívek

Reagovat
CHONG

Tak to jak dopadne Hazard nečekal asi nikdo a Bale si svoje odehrál, ale teď už to má prostě na salámu.

Reagovat
Svatej

Já bych byl hořkej z obou pořád. Havertz nám taky vystřelil LM a WCL ( a ve výsledku pořád neudělal to stejný, co Bale, ale aspoň částečně už můžu srovnávat z vlastní zkušenosti) a nepovažoval bych to z jeho strany za odehraný ani zdaleka za tu částku, co přišel.

Obecně z těch mega obchodů posledních dvou dekád považuju za vážně parádní a kompletní drahej obchod jen Ronalda .... Jo, možná by se dal připočítat Dijk nebo možná Mbappé, kterej odvedl furt parádní služby, jen jde prostě zadarmo a cíl LM nesplnil.

Reagovat
CHONG

Tak Hazard je totální flop, jeden z nejhorších přestupů vůbec. U Balea byl problém hlavně prodloužení smlouvy a následná neschopnost ho prodat, kdyby odešel po těch finálových nůžkách proti Live, tak by to za mě bylo bez hořkosti.

Reagovat
Svatej

Asi je, i když se Lukaku vážně snaží ho v tom nenechat, furt bych ho nechal na samotným vrcholu.

To máš asi pravdu.. Možná prostě Ronaldu tu laťku drahýho nákupu nasadil příliš vysoko, ale nemůžu se zbavit odjmu, že jakejkoliv hráč, co jde za cenu okolo stovky, je snad vždycky průser. Na místě klubu bych si tohle interně zakázal

Reagovat
CHONG

S tím souhlasím, Ronaldo je jediný, kdo za těch 100 mega stál bez sebemenší pochybnosti.

Reagovat
Foppy

Asi tak

Reagovat
DelPiero137

Jasne, nevytrhnu to ale velmi zle sa pozera na Asensia Bale ma aspin zablesky geniality, snad

Reagovat
CHONG

Kdy jsi viděl Balea naposledy?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Agent z Melmacu

vyjebaný škrečok

Reagovat
ttopi

Založ si svůj eurofotbal.sk blbe.

Reagovat
Agent z Melmacu

nie, budem tu

a VYJEBANY ŠKREČOK

Reagovat
Minister

Rozhodči nic takoveho nezaznamenali... ale hlavne, že sa kopal roh, sledujú to vôbec tí komentátori?

Reagovat
wyqinac

Přesně to jsem si říkal druhej poločas zapnu Eng komentář

Reagovat
Svatej

Messi super. Veratti mu pošle přihrávky, on ji ani nejde naproti, hráč ho předběhne a stejně nenapadne ho se alespoň vrátit.

Jinak Real za 26 minut i bez nějaký opravdu extra akce nebezpečnější než celej první zápas. Šanci na obrat mají.

Reagovat
Svatej

Kdo by to řekl, že bejt obránce proti Messimu má svý úžasný výhody

Reagovat
smazaný uživatel

ta prihravka byla hlavne uplna blbost, kdyz messi nebyl v pohybu pri kterem by mohl jit proti mici..

Reagovat
ACSeRw!n

Messi tezce nestiha.. tohle tempo uz je na nej proste moc.. mej jit nekam do MLS, akorat se zbytecne ztrapnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bunnovv

Však všechny akce a kombinace PSG jdou přes něho, nevím co od něho čekáte, že proběhne kolem čtyř obránců a nahraje na gol?

Reagovat
smazaný uživatel

to i ted udelal, akorat mbappe nebyl pred brankou, aby uklidil do prazdne

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo, co s tou plachtou na stadionu? To tam jak dlouho ještě?

Reagovat
smazaný uživatel

bude

Reagovat
Salfovic

Ještě přidají žlutou.

Reagovat
Ed_Hazard

Pískaj penaltu

Reagovat
Diskostu

Messi hrozne pomaly..Utok Realu neškodný neviem si predstaviť ako by dnes Donnurama inkasoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám expert

Reagovat
Psy_cho

... na kuželky či kriket.

Reagovat
fabec1222

Co ten komentátor byl tak minutu pozadu najednou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Se dívá na stream

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

wtf ten komentar

Reagovat
roman1978

Jj, Messi nestíhá

Reagovat
ttopi

Jj

Reagovat
Manau

dobrej lag

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jak nacho z toho poddřepu odskočil ooooof

Reagovat
gazza62

To je reklama na fotbal.Hnus .Válení protěžované menšiny na trávníku.Simulace, odporné.Jo z fotbalu se stal sport pro pokérované a nagelované buzny.Bohužel a vévodí tomu protěžovaná a přeplacená menšina.

Reagovat
ACSeRw!n

dneska tezkej den v boucharne ?

Reagovat
ttopi

Reagovat
fRRR

Kroos to vypustil, protoze vedel, ze kdyz to pujde na branu Cortouis to ma

Reagovat
2miguel1

Messi hra takto tak 6 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Obraně Realu by dal gol i Jablonec. Neuvěřitelné. I Bořek Dočkal by je vymíchal.

Reagovat
didosh

Tak to prrr s Dockalem už prehanis...

Reagovat
Svatej

Ti mají ale kliku

Reagovat
Agent z Melmacu

LOL Mbappe tanečník

Reagovat
O.Giroud

dobry je

Reagovat
Agent z Melmacu

jj, do realu je ho škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, kdy sundaji tu plachtu? Nebo Realu došel úvěr a nemají eura na dostavení stadionu?

Reagovat
ttopi

Co má furt Benzema s tou rukou?

Reagovat
fRRR

Mel zranenou ruku a stale nemel tu operaci co mu to mela spravit.

Speaking during his press conference for the Bayern game, Benzema said: "I did have surgery but the problem is that you need to be out for 2 months and I wanted to stay with my teammates.

"I then injured it again, but now I don't have time to have another surgery so that's why I play with a bandage".

Reagovat
ttopi

Diky.

Reagovat
ttopi

Náte kundy.

Reagovat
hematop

Tu máš mrtko!!!

Reagovat
hematop

A pozor na Turky ať Vás v EL neproženou. Dobrou čuráčku

Reagovat
hematop

Hej tak co je ale? Urážet Real, který vykoupe hvězdné PSG v čele s nejlepším hráčem všech dob a pak se svým dream týmem doma remízovat 0-0 s takovými žebráky. Co je mrdino??

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Realu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak uz mohli prohrávat tak 0:3

Reagovat
Switchback

Ten Mbappe je úplnej cheat code na tyhle protiútoky

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana teda hodně vysinutá

Reagovat
Svatej

On je vážně nechutně dobrej... Obrovská škoda, že je to takovej sráč

Reagovat
Greny

Noo... Dost mu pomohla obrana Realu..vždyť tam nikdo nebyl

Reagovat
Greny

Obrana Realu tak lacinej gol

Reagovat
Ed_Hazard

Proti Kylianovi sa nedá hrať Bijeme ich a potom brejk

Reagovat
Kixi Syhimour

No, bijete. Ty brejky se PSG rýsovali déle a bylo z nich větší nebezpečí než z těch vašich střel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

Kylian ten je inde ...

Reagovat
REPLIKATOR

Mbappé

Reagovat
Salfovic

Real slabej jak čaj

Reagovat
Psy_cho

Na PSG by stačilo béčko Realu

Reagovat
smazaný uživatel

tam verratti slavil, uz kdyz ney posilal tu prihravku ne mbappe strasny cheat pri takovemto stylu hry

Reagovat
Svatej

taky jsem si toho všimnul

Reagovat
DelPiero137

Dani

Reagovat
Sztanda

Takovou střelu na první tyč ale Courtois musí chytit přece

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
O.Giroud

ved by aj chytil kazdemu na ihrisku okrem Mbappeho no

Reagovat
smazaný uživatel

Yep

Reagovat
Pharrell

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
vilp

Militão tam ale taky vystoupil jak úplný amatér na té půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Blazne.. Ta strela byla prudka a nikdo strelu necekal

Reagovat
Diskostu

Real nič... ten tym je na dne hovorím dlhšiu dobu.. ešte aj Barcelona ich naklepe

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona chytla formu

Reagovat
Diskostu

proti terajšiemu Realu formu mať netreba ...

Reagovat
misinho7

Reagovat
O.Giroud

kto neni

Reagovat
gazza62

Doufám,že výtěžek z utkání těhle předplacených buzen půjde na Ukrajinu.Vlastně dream .To není pro Afriku .

Reagovat
ACSeRw!n

otocime na 3:1, nemam pochyb

Reagovat
Pharrell

Vůbec ale

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi sulin

Reagovat
r3

Reagovat
Psy_cho

Se tím tipováním živ.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PP

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Raul=Real

Vinco sopľak by uz mal prestať rozhadzovat rukami a diskutovat s kazdym...lebo hraje hovno

Reagovat
O.Giroud

ten len pyta karty a az ju dostal sam

Reagovat
Kixi Syhimour

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra PSG na protiútoky jim vyhovuje. Můžou klidně vyhrát LM, když tuhle taktiku budou dodržovat. Třeba proti City, které drží hodně míč, to by bylo na mlýn PSG. Otázka je, jak defenzivně. Tam by museli chytit formu.

Reagovat
CHONG

Na nás to stačí, ale City, Live nebo Bayern je sfouknou jako svíčku, stačí, aby se Mbappé špatně vychrápal a nemají nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

nechápu tu druhou část, ale s tou první souhlasim

Reagovat
CHONG

Když Mbappému nesedne zápas, tak budou úplně neškodní.

Reagovat
Svatej

Jo takhle, už rozumim!

Sedí

Reagovat
Agent z Melmacu

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar mi ve vapne pripomina Ladu Krejciho st. v derby.

Reagovat
Greny

Vole ten tam byl jen jednou a to se ve vápně zastavil a zapálil si

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak Neymar na tom neni o moc lip

Reagovat
misinho7

No tak tento rok nas Mbappe vyradi..a dalsi uz bude snad radit u nas no

Reagovat
Diskostu

Ak sa tak stane tak tipujem že skonči jak Hazard ...

Reagovat
Diskostu

v Reale nič nefunguje po odchode Fenoména CR

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Ty radši nic netipuj, debil jsi i bez toho.

Reagovat
Diskostu

hlavne že to vychádza.

Reagovat
Svatej

to neudělají!!

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechapu cim by si u vas pomohl. Krome toho ze se mu asi libi Spanelsko. Modric, Kroos, Marcelo, Benzema na hrane zenitu. Vinicius je rozmazlenej curak. Obrana neni na urovni viteze LM. Asensio sklenenej. Ale Curtois dobrej no.

Reagovat
vilp

Neymarovi během této sezony slušně odešel driblink. Krom té gólové přihrávky úplně na nic.

Reagovat
LAM

Vinicius je strašná pí.a Víc ubrečenýho hráče jen tak neuvidíš.

Neymar zatim velký zklamání, on ve vápně vůbec neví co dělat.

Z Realu nejnebezpečnější klasicky Benzema.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nespletl si jmena? Neymar a Vinicius?

Reagovat
sensei25

Vinicius mi inak lezie na nervy.A pritom keby sa venuje iba hre,tak jeden z najlepsich na ihrisku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Od PSG jasný plán, který dobře plní, jakkoliv některé situace zbytečně přehrávají. Real slušný vstup, pak i nějaký optický tlak, ale moc šancí z toho není.

Reagovat
CHONG

Nevím no, výkon mi celkově až tak špatný nepřijde, ale ta finální fáze je slabá a na druhé straně je Mbappé, no

Reagovat
2miguel1

Ved je to čista katastrofa. Ako nečakal som tak slaby vykon Realu vonku, ale toto doma ma teda odrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

On je vůbec dneska mimo.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
CHONG

Katastrofu si představuji jinak, ale budiž.

Reagovat
2miguel1

Pokial nepride razantna zmena oproti tym trom polcasom, Real vypadne bez poriadnej strely na branu

Reagovat
CHONG

Však říkám, že finální fáze je slabá...

Reagovat
misomy6

Dnes hrajú všetci naplno a katastrofa to nie je… chyba proste kvalita a forma no… a fanúšikov Barcelony co tu vypisujú bludy si netreba všímať…

Reagovat
Svatej

Tak oni si můžou zpívat, mají v týmu golden boye a dalšího na 99% jistýho + další řadu čekatelů

Reagovat
vilp

Však vydrželi presovat asi 15 minut, to je skoro zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nase snaha je asi jako kdyz k nam prijede treba Levante a prvnich 15 minut se snazi zrat travu s cilem dat gol. Pak odpadnou a jedou hluboky blok. My jsme dneska presne Levante. Trapas.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Ed_Hazard

Vini by mal v druhom polčase prestať chodit do nezmyselných subojov 1 vs 3

Reagovat
alcantara

Toho laveho beka berieme za Albu?

Reagovat
Lemiux66

A existuji banky, ktere nam jeste nepujcili?

Reagovat
Svatej

Reagovat
alcantara

Spermo. A tiez ruske snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Mít za 3 poločasy jednu střelu na bránu, a ještě takovou šmudlu po zemi doprostřed brány

Reagovat
wyqinac

Benzema měl taky hlavičku na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

To letělo nad, max do břevna, do brány určitě ne. Tedy pokud jsem dobře viděl.

Reagovat
Svatej

Není náhoda, že fotbalu už 15 let dominují týmy, co mají špičkovou kvalitu na becích. S průměrákama na tom postu se dá příležitostně něco uhaluzit, ale dlouhodobě to urvat nejde. Jak máš na tomhle místě ale přímo slabinu, jdeš nevyhnutelně do kopru.

Po Mbappém bych se na místě Realu pořádně zaměřil na tohle. Konkrétně Carvajalovi se už tak nedaří mě bavit jako minulej zápas, ale furt se hodně snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal se snazi, ale je na to sam, coz je proste proti kombu Mendes/Mbappe uplna sebevrazda. Asensio je na ty pravy strane uplne zbytecny. Dopredu nic, dozadu nic.

Reagovat
Raul=Real

Asensio je zbytocny vseobecne v zakladnej zostave

Reagovat
CHONG

Bohužel žádného "nezbytečného" hráče na jeho pozici v kádru nemáme...

Reagovat
Svatej

nehrál náhodou Valverde někdy RWB?

Reagovat
Grahf

mbappe je cheat code, tam to stačí nakopnuť za obranu do kukurice a on ujde všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio je dneska vozralej nebo co? To uz je ponekolikaty co tam mel prvni dotyk jak nekdo z pralesa.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sic jasný ofsajd, ale Mbappé si slušně toho Courtoise vodí

Reagovat
Miguel19

Škoda offsidu, ale ta klika na Thiba topka

Reagovat
Svatej

Real by měl toho ppostranního sudího poslat na toho beka, zatím spolehlivě nejlíp brání

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt neskutecnej.

Reagovat
Raul=Real

Koho z tych absolutne nerozohratych hracov tam stratég Carlo posle

Reagovat
O.Giroud

to je sef ach

Reagovat
patas92

Jsem si myslel, že jak ztratí Mbappe na výbušnosti, tak půjde celá jeho hra do kopru. On má ale tak dobré zakončení, že uplatní i jako klasický hroťák.

Reagovat
ACSMan

Takovej R9 v nejlepším ale rychlejší

Reagovat
roman1978

R9?

Reagovat
icka

Reagovat
Mass

R9 měl mnohem lepší kontrolu balonu.

Reagovat
2miguel1

Pičo ten Mbappe je dobry

Reagovat
Svatej

To ti obránci stáli, nebo on běžel tak rychle?

Reagovat
Miguel19

Asensio vyhrál nějakou soutěž, že si může zahrát zápas za Real Madrid?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

On strida pred 60. minutou.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale tak Kroosa?

Reagovat
Svatej

Já ho popravdě za ty dva zápasy snad neviděl u míče, snad jako jedinýho hráče na hřišti

Reagovat
Kokesh

No konečně Carlo. Tohle bilo úplně do očí...

Reagovat
Coutinho10

Dunarumma

Reagovat
Miguel19

Jdunaruma

Reagovat
LAM

Real jsou hrozný náhoďáci tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ancelotti geniální střídání

Reagovat
Svatej

a tenhle chcípák byl před Mendym

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pigeon

Šelnaruma

Reagovat
stuff

Gigio

Reagovat
bobis21

Jako jestli chtělo PSG golmana který bude hrát nohama, fakt si nevybrali správného, to byla jeho největší slabina už v AC Tak ještě 1

Reagovat
ttopi

Ten si zahrával od začátku.

Reagovat
Grahf

dolaruma

Reagovat
smazaný uživatel

Mamma Donna

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema tohle tehda udelal i Kariusovi ne? Expert.

Reagovat
Ed_Hazard

Oni všetci serú magi kocky, keď sa proti nim rozbehne Karim

Reagovat
Kixi Syhimour

Tam byl jenom Loris slepý a nahrál mu to do nohy, pokud si dobře pamatuju. Samozřejmě dobré napadaní, ale situace spíš jiná.

Reagovat
DieFohlenBMG

Dollaruma

Reagovat
smazaný uživatel

to je šašek ten Donaruma

Reagovat
20fredy20

Taky sasek sa hra na Neuera

Reagovat
Diskostu

Krasna hrubica už som myslel že je donnaruma neomylný...

Reagovat
Svatej

Tak co, kdo se vsadí, že se PSG najednou sesypou?

Reagovat
Garbicz

Mbappe ještě udeří

Reagovat
icka

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Kapřík

Bingo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nacho

Reagovat
DieFohlenBMG

PSG stejně vyhraje a Donnaruma pozve kluky na večeři

Reagovat
Diskostu

Pochetinovi ešte nedošlo že Messi ma isť dole ?

Reagovat
Psy_cho

V PSG jim nedošlo, že ho mají kopnout do prdele a udělat z něj maskota.

Reagovat
stuff

Co je s Hazardom a Baleom, ze neprisli ani za tohto stavu?

Reagovat
Svatej

je ještě šance, že to Real otočí

Reagovat
Mass

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Tohle je jako opak nějakýho UFC večera, kde je poslední zápas ta největší show. Hlavní tahák večera právě odešel z Carvajalem

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
CHONG

Parades už měl být ve sprchách

Reagovat
Svatej

byl příliš daleko

Reagovat
CHONG

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
wyqinac

Třetí šlapák na hráče realu a ani nepisknuty

Reagovat
Switchback

rozhodčí metr od toho

Reagovat
Ed_Hazard

Rozhodca už začína byť pekný kokot. Púšťa čoraz viac nezmyselností

Reagovat
messi80

Ale jasný faul pri prvom góle ti nevadil boha táto Madridská objektivita

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehodil by se do tohoto Wijnaldum?

Reagovat
Kixi Syhimour

Super roh

Reagovat
Raul=Real

Vinco

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicipicus.

Reagovat
ttopi

Tyhle rohy nakrátko...

Reagovat
Svatej

PSG dovede tvořit pro oba týmy zatím

Reagovat
Ed_Hazard

Vini

Reagovat
Raul=Real

Luka borec

Reagovat
wild

Ta obrana PSG ako keby som pozeral United

Reagovat
Nikikrew

Messi je uplne neviditelny.

Reagovat
Jackmaker1989

už 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Co kecas, ja ho videl, kdyz si prebiral Zlatej mic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
king23

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Psy_cho

To ne, jednou na něj zamířila kamera, tak jsem viděl, že je na hřišti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Modric

Reagovat
Diskostu

Messi už ani Modriča neprebehne....

Reagovat
Kily8

Reagovat
smazaný uživatel

Modric nikdy nebyl zrovna nejak nejpomalejší.

Reagovat
pingla

proč tam nedá Baleho a Hazarda?

Reagovat
smazaný uživatel

proč jo? stačí Benzín

Reagovat
pingla

Rodrygo mi přijde strašně slabý, místo Asencia měl jít někdo jiný

Reagovat
fRRR

PSG podle me fakt nezvladne duel s tymem ve vetsi forme, lepsim kadrem a defenzivou.

Reagovat
Raul=Real

Modrič Karim ty pičoooooooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Modric s Benzemou > Mbappé

Reagovat
Dayman

Reagovat
John Obi Mikel

Real

Reagovat
wyqinac

Kariiiiiim

Reagovat
Kixi Syhimour

6 hráčů ve vápně na dva , Hakimi agent

Reagovat
smazaný uživatel

Golazo!!!

Reagovat
Svatej

Svatej09.03.2022 22:22#

Tak co, kdo se vsadí, že se PSG najednou sesypou?

Told ya

Reagovat
tunkic

Ale jako ze totalne

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pigeon

Modric genialni prace

Reagovat
ACSeRw!n

Modric neuveritelny

Reagovat
fajdax

Wow modric

Reagovat
smazaný uživatel

víc si koledovat nemohli kkti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

psg žebráci

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar by byl bez Mbappeho v PSG jeste vetsi flop nez Messi. To je hroznej srac. Asi milion svetelnych let od prime Messiho i CR.

Reagovat
Kily8

Všetky šance PSG vypracoval Neymar

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

Benzemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

PSG

Reagovat
fabec1222

Easy turn

Reagovat
Ed_Hazard

VINI ty blbeeeeeeec, Karim booooooooooooh

Reagovat
eden_h

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Benz je proste najlepsiii

Reagovat
Dayman

BENZEMAAAAAAAAA

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Raul=Real

Hatriiiiiiick kurvaaaaaaaa kral je to pico

Reagovat
Čenda

Modric cheat.

Reagovat
Kokesh

Ty pičoooooo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
KnoxXx

KRAL

Reagovat
pingla

benzemáááááááááááááááááááááááááááááááááááá to je zvíře

Reagovat
Jackmaker1989

Neymar Messi dole, kokoti

Reagovat
Agent z Melmacu

zase Neymarova stráta

Reagovat
stuff

Psg si picu robi

Reagovat
Raul=Real

3:1

Reagovat
Ed_Hazard

Modrič GB. To je porno proste.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kapřík

radost na to koukat

Reagovat
Svatej

tooold yaaaa

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

To je buuuuuuuuuh

Reagovat
wyqinac

To bylo hejtu na Real po poločase

Reagovat
John Obi Mikel

BENZEMA

Reagovat
eden_h

Marq pekna asistencia

Reagovat
SIRBRANIKE

One man show. Otočil zápas. Druhý a tretí gól idú za ním.

Reagovat
mithro

sejkovia buhehehe

Reagovat
ttopi

Ty kráso

Reagovat
Agent z Melmacu

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
rave

Jako jo, Donnarumma je kokot. Ale to mi přišlo jako jasný faul na něj.

Reagovat
masly008

no byl.ale zase ten rozhodčí více méně pouští hodně takových soubojů

Reagovat
fRRR

Svetovej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Kariiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se pochcim takova naberacka od Marquinhosa

Reagovat
Greny

Obrana PSG překonala i tu obranu Reálu z první půlky...

To jsou hrozný kiksy

Reagovat
Grahf

lol, sa uplne posrali

Reagovat
stuff

Tento zapas otocil Gigio. Dovtedy nebolo nic

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Acquanni

Já bych řekl, že hlavní problém je mentalita PSG, vždyť se neskutečně sesypali. Gigio teda Reálu fakt šíleně pomohl, ale spadnout jim tam jakýkoli haluz, rtažená šmudla z dálky, cokoli, tak se sesypou. Vždyť právě proto, že pořád měli gól náskok a Real snížil z velké náhody měli být v klidu, to co předváděli bylo neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG Tak Mauricio nashledanou

Reagovat
Diskostu

Reagovat
aither

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Artii96

Benzema si všechny namazal na chleba

Reagovat
Svatej

JÁ TEN TÝM NAPROSTO ŽERU

Takovej Arsenal pro bohatý

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
stuff

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mistr129

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Čenda

Real nebo PSG?

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Foppy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
teenz

Reagovat
vacin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
uff

Reagovat
Jardin

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
kaja900

Kariim

Reagovat
Ed_Hazard

Nech ti nejebeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Kily8

Real v podstate bezzubý a Donarumma ich pokropil živou vodou.

Reagovat
zasranej malíř

Karime ty jsi prostě bůh!!!!!!!! A začíná nejdelších 15 minut z celého zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

PSG se absolutně zesralo

Reagovat
Cracker10

Totalne, pritom 3 polocasy jim nedali ani cuchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokoucuje Mauricio sezónu?

Reagovat
fajdax

Tohle neustojí

Reagovat
Melchior

Tak už víme, kdo nám v létě bude chtít dát 150M za De Ligta

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinhos

Reagovat
Mass

Benzema

Reagovat
misinho7

TOTO je Real Madrid

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Diskostu

Pochetino dement :DDDDDD on tam Necha Messiho a Neymara ?D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Ed_Hazard

Banda labilov proste. Mbappe nech sa ani nevracia do Paríža ty vole

Reagovat
REPLIKATOR

PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Poche měl v týmu hvězdné hráče, tak by... oh wait...

Reagovat
Mato178178

snad nepojde do united

Reagovat
smazaný uživatel

modleme se

Reagovat
Busby babes

to bude naopak pro United typicke, ze dovedem managera, kterej to vzdycky na konci nejak posere.

Reagovat
mithro

Reagovat
Messiáš

Kolaps

Reagovat
PhilipS

Sakra to je fotbálek

Reagovat
PhilipS

o fous lepší než Jablonec - Sparta

Reagovat
Mato178178

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Mass

Ale jen o trochu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot Donaruma skurvil cely vitazny zapas

Reagovat
Miguel19

S Pochettinem prostě nemůžeš myslet na nějaké trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne jednu tuto sezonu ziskaju

Reagovat
Miguel19

To i výhra Chelsea na MS klubů má větší hodnotu než že vyhraje PSG titul ve Francii..

Reagovat
Gazdo

Tak minulu sezonu to nezvladol

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
blaugrana

Donnarruma skonci na psychiatrii.

Reagovat
Čenda

Nacho s tou židlí

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
wyqinac

Alaba ne?

Reagovat
SpecialOne

To je neskutečné co předvádí Benzema s Modričem. My tady věčně pochybujeme o perspektivě hráče, když je mu 28, 29 let. Benzema jasný paráda, ale jak Luka vyvezl míč před gólem na 2:1, jak nějaký mladíček. Opravdu fantazie

Reagovat
Mass

Včera zase řádili Lewa (33) s Müllerem (32).

Reagovat
bobis21

Modrič naprosto neskutečný

Reagovat
stuff

A to este toten behavy brazilec netrafil z metra branu

Reagovat
tunkic

Jak dokaze jeden stupidni kiks uplne otocit zapas

Reagovat
masly008

já jsem viděl teda 2 kiksy

Reagovat
tunkic

Tak ale ten Donnarummuv Real totalne nakopnul a PSG poslalo do uplny rite

Reagovat
Jackmaker1989

A teraz nech ležia kokoti na zemi kurz na Neymar ŽK 1.01

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Diskostu

Však daj toho Mentalaz 30 dole preboha

Reagovat
kilobyte

Proč to PSG vůbec do toho Španělska jezdí. Si ta vždy jen udělají ostudu.

Reagovat
LokoLFC

Real skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric by měl být zarazen po bok naprostých legend Realu. Vedle Stefana, Ronalda a spol. Co ten pro Real uhrál a vyhrál. Snad mu to jednou Real vrátí.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
misinho7

Reagovat
Fairplay

Benzema taky

Reagovat
valloire

Reagovat
Psy_cho

Hlavně že ho kritizovali, že se mu povedla jedna sezóna. Si je tam maže na chleba.

Reagovat
janinho

kto prosím ta??? to ze sa v každej diskusii s 500 príspevkami nájde pár pomatencov snáď neznamená ze to napíšeš ako keby to bola nejaká väčšina madridistas... pre tých je luka už roky absolútna modla.

Reagovat
Reggie

ten je uplne mimo. Jestli to bylo mireny na madriditas, tak je to samozrejme abolutni nesmysl, pokud obecne na fotbalovou verejnost, tak je to uplne stejna sracka

Reagovat
Psy_cho

Sám si sračka ze sračkózníhi klubu

Reagovat
Reggie

ted jsi mi to nandal, ty troubo

Reagovat
Psy_cho

Ty hulibrku, si mě nevšímej a budeš mít klid.

Reagovat
Psy_cho

Si spadnul z Měsíce, když se mu povedlo MS, pak další rok jsem četl, náhoda, to nezopakuje, Zlatý míč mu neměli dávat a pod. Jim ukazuje, jaký je pleyer.

Reagovat
Reggie

těžko říct, jestli jsi jenom ubohej troll nebo jsi opravdu tak hloupej. V tvým zájmu doufám v to první, protože ty seš úplně mimo kluku.

Reagovat
janinho

palec hore za integritu ked si si nick vybral na svoj obraz. cokolvek dalsie co pises su bohapuste picoviny a zbytocne stracas svoj, moj aj cas vsetkych co tuto diskusiu citaju. bud trolis alebo ta mozem akurat tak polutovat.

Reagovat
Psy_cho

Táhni na slovensko, vůbec nerozumím, co blábolíš v čobolštině. Piš nějakou srozumitelnou řečí.

Reagovat
janinho

zato ty hovoris cistou a zrozumitelnou kokotstinou debilko

Reagovat
Psy_cho

Táhni do Horních Uher, čobole.

Reagovat
janinho

len preto ze ti 50 slovakov vyklatilo frajerku nemusis byt hned mrzuty

Reagovat
Reggie

Co to meles?

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Beči

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
johan14

PSG to sú komici, za tú sracku čo začali hrať si nič iné nezaslúžia. Benzema im xopakoval Barcelonu

Reagovat
Jackmaker1989

Ty vole, ale to čo predvádza Luka, tak to kurva nechápem. Bez Kroosa, bez Casemira...Iny king.

Reagovat
Svatej

Tady se už fotbal hrát nebude, ta polehávačka v prvních třech minutách po posledním gólu je nádherná ukázka. Škoda, trochu to posralo tu královskou zábavu, ale kluci ze Španělska už to prostě jinak nesvedou..

Reagovat
Jackmaker1989

Tzv. po Neymarovsku

Reagovat
Busby babes

You can take Pochettino out of Spurs but you cannot take Spurs out of Pochettino

Takze zitra je volnej.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mato178178

sa dosmejes ked pride do united

Reagovat
jenage

Se nesměj, on ho k nám myslím fakt chce.

Reagovat
Busby babes

ten Hag je pro me idealni. Pochettina jsem chtel nekdy pred dvema lety, pokud bychom v te dobe menili managera. Ted uz je to takove meh... nevim no.

Reagovat
jenage

Reagovat
stuff

Reagovat
spider_8

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
EL Gringo

Karim PSG

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochettino bude reagovat?

Reagovat
Jackmaker1989

Nemá gule tých dvoch tragédov dať dole

Reagovat
pingla

Reagovat
Cobra

Reagovat
O.Giroud

jak by som ho ManUtd doprial

Reagovat
Jesfey

Makkelie se opětovně ukazuje jako rozhodčí britských kvalit Jak takový odpad může pískat takovéhle zápasy.

Reagovat
O.Giroud

Marquinhos asi najhorsi vykon co som videl a to som uz velakrat pozeral zapasy s Maguirom

Reagovat
LokoLFC

Tak to zase neprehanej.

Reagovat
Igli

No minimálně na stejné úrovni...výkon jak od nějakého štetiny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Beči

Jasně, ale Marquinhos si takový zápas blbec vybere jednou za rok, u Maguiera je to standardem každý zápas

Reagovat
2miguel1

Co ma Poche s tym, ze Donna im da gol alebo ze dostanu hned po rozohravke? Tento Real musime v lige porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Barcelona která suverénně projela skupinou LM musí Real porazit s rukou v kapse.

Reagovat
lichna.

Wow euforie jak tehdy u nůžek Ronalda..

Reagovat
Greny

Ti se úplně rozsypali... Vypadají jak kdyby byli poprvé na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedie

Reagovat
Melchior

Byli vůbec Messi s Neymarem poslední půlhodinu u balonu

Reagovat
Agent z Melmacu

Neymar áno, keď stratil loptu na 2:1

Reagovat
Mato178178

nie iba stoja na polke

Reagovat
Mass

Reagovat
Psy_cho

Jo Messi jednou, byl na něj záběr kamerou. Jsem konečně viděl, že hraje... No hraje je silné slovo. Ostudné výkony ... nic jiného, než fotbalového zlatého slavíka prostě nevyhraje.

Reagovat
SpecialOne

Kde je to hvězdné trio?

Reagovat
Svatej

Donnaruma, Marquinhios a Pochettino? Pořád na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Poche pochopil, že na trenérké lavičce nemá co dělat, tak to šel zkusit přímo na hřiště?

Reagovat
Jackmaker1989

Donaruma, Markiňos a Messi?

Reagovat
Mass

Benzema-Modrić-Vinicius ?

Reagovat
Čenda

To co předvádí ten Real? Krása tvl.

Reagovat
icka

Benzema klobouček.

Reagovat
Ed_Hazard

Rodrygo robí velmi dobrú prácu, ale že kurva dobrú

Reagovat
fRRR

On toho hodne odmaka, kdyz by byl rychlejsi a vic si veril, tak ma rozhodne na to bejt rozdilovej hrac, coz Asensio spis asi nikdy nebude...

Reagovat
Foppy

Reagovat
Kily8

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuvěřitelná nemohoucnost ps PSG

Reagovat
KnoxXx

ten nulovy pohyb PSG je fakt

Reagovat
Psy_cho

Se divíš, když hrají v sedmi hráčích v poli.

Reagovat
icka

Ale očividně se nic nezměnilo. PSG je po psychické stránce strašně slabej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric Benzema, bezte se lecit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Neymar to nedával proč?

Reagovat
johan14

Messi 34, Benzema 34 v pohybe rozdiel 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Modric 36.

Reagovat
Wat

Neuvěřitelný. Jeho napadání kolem 90. minuty takovýho zápasu mě nechalo v úžasu.

Reagovat
Kily8

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, proč nehraje Messi? Je zraněnej?

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
pingla

čeká na penaltu, aby stáhnul v UCL gólech Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

On by spis nedal

Reagovat
ACSeRw!n

ten uz nema na LM

Reagovat
Psy_cho

Věděl že prohrají, tak se nesnažil už od zacátku. Zbytečně by běhal ... teda ...chodil po hřišti

Reagovat
johan14

Kamavinga urobil to čo mal urobiť niekto z psg pri prieniku Modrica, zastaviť za každú cenu...

Reagovat
masly008

a přitom ho vlastě ani nefauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Slapl mu na nozku

Reagovat
masly008

jsem si nevšiml,tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Na neymara je faul i kdyz fouká vítr, takže toto byla brutalita

Reagovat
Kixi Syhimour

PSG

Reagovat
stuff

Neuveritelne

Reagovat
tunkic

Neymar posral snad uplne kazdej balon

Reagovat
vilp

Reagovat
Kixi Syhimour

až na ten jeden teda

Reagovat
fRRR

Ta asistence byla krasna...

Reagovat
tunkic

Asistance dobra no, ale prijde mi, ze posilat do brejku rozbehnutyho Mbappeho, je ta nejjednodussi vec ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

On uz dávno neni fotbalistou. Ulozil se jakl simulant a star a pro jeho prachy to stačí. Pan buh ten uzasny talent mel dat jinam

Reagovat
alcantara

Ten sa stal byvalym profikom docela rychlo Rychlejsi zosup ako Ronaldinho.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
PhilipS

Některý věci se nemění. Benzema a Modric naprostá class.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Postižení jsou. At se jdou léčit.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
2miguel1

Tak to klobučik pred Realom, to snad este nikto nepostupil po takej sračke

Reagovat
Jesfey

Jak může jedno špatně rozhodnutí změnit vývoj celého utkání. Sejmout gólmana a přesto gól uznat

Reagovat
masly008

po tom gole fur postupovalo PSG a jestli se sesypou po obrdžení jednoho golu tak jsou lamy

Reagovat
pantondavo

Na venkovní góly se nehraje teď, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

no však.Ten karimův byl na celkové 2:1 pro PSG ne?Takže Paříž furt postupovala

Reagovat
pantondavo

Ajoo, vidis

Reagovat
wyqinac

Reagovat
pantondavo

Prej sejmout golmana Tohle bylo i na tělo hodně slabý.

Reagovat
vilp

Tak ale zajel do něj po odehrání míče v malým vápně, klidně pískat mohl.

Reagovat
pantondavo

"Zajel do nej" bych pouzil pri zakroku Modrice na Messiho, kdy mu vzal balon, tohle nebylo zajeti, to bylo proste lehky telo, vsak benzema je polovicni ne Donnaruma, kterej se ani nijak nevztekal, proste stal na jedny noze pri rozehravce a neustal kontakt, tohle pisknout by byla vrazda vzhledem k tomu, jak to rozhodci poustel.

Reagovat
wyqinac

vzhledem k tomu, co poustel celej zapas to bylo teda uplne v pohode, jestli tohle nemel uznat, tak spatnych rozhodnuti udelal tak 20

Reagovat
smazaný uživatel

Cely zápas rozhodčí vedl tak, ze toto faul nebyl. Za me taky faul, nicmene to co nastavil rozhodci odpovida.

Reagovat
Petr20

PSG dementi fakt chudák Messi

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

sak hral picu

Reagovat
Diskostu

Chudak ? tragéd totálny celu sezónu dnes to len zaklincoval...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rich

Messi je ubohý tragéd.

Reagovat
fefo

Narozdiel od Richa a podobnych frajerov z eurofotbal.cz, o ktorych uspechoch vie cely svet.

Reagovat
johan14

Chudák ten čo ho odporučil, ten skončí ako ten novinár. Saudi sa s tým neseru...

Reagovat
smazaný uživatel

Traged je lepsi oznaceni.

A to nebyl jen tento zapas, takove h*vno hraje kazdej zapas i ve Francii.

Reagovat
smazaný uživatel

Dement Messi chudak PSG :(

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

Mentalita šampiónů, vy ropácké kundy

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný Real! Strčte si frantíci ty hvězdy doprdele!

Reagovat
Psy_cho

Hvězdy? Slyšel jsem dobře ... hvězdy? Žádně jsem neviděl.

Reagovat
John Obi Mikel

PSG

Reagovat
zasranej malíř

Je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! Neskutečné, neskutečné!!!! Díky hoši za dnešní večer!!!! Hala Madrid!!!

Reagovat
vilp

Reagovat
O.Giroud

PSG sa slusne zosralo, ale teda Donnaruma im to pekne posral a potom Marquinhos ani nehovorim

Reagovat
Kily8

Snaď nechceš porvnávať chybu Marquinosa s Donnarumovou? Marquinos robil obranný zákrok a vyriešil ho zle. Donnaruma chcel byť za krála a v podstate vyhodil všetky investované peniaze, napr. vyše 100 miliónov, čo dával Real za Mbappého do kýbla. Keby som bol predseda klubu, za toto by som ho normálne prefackal. Dovtedy hralo PSG ukážkovo, Real bol bezzubý...

Reagovat
O.Giroud

Neslo len o tu jednu chybu, ta to cele vysperkovala. Uz v prvom polcase tam mal vo svojom pok uzemi chybu ako blazon ci by si nedovolil snad ani spominany Stetina.

Reagovat
O.Giroud

A Donnaruma urcite viac na facku, ale neviem preco to Marq riesil hentak az ziacky to naslepo odohrat pred pok. uzemie.

Reagovat
Morgue

A tak si říkám, že je moc fajn, že jsme toho kašpara prodali do toho francouzskeho cirkusu a koupili kvalitního gólmana za pár šlupek.

Reagovat
smazaný uživatel

¡Hala Madrid!

Reagovat
JM

Tady to máte, vy kundy. Dobrou noc.

Jo a Benzema je nejlepší hráč na světě. Bez diskuze.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Silene nedoceneny. Dříc, blazen a kdyz mu to tam padá tak je opravdu jeden z nejlepsich hráčů

Reagovat
valloire

Reagovat
Svatej

Jj, bez diskuze

Reagovat
Rustin

Hlavě skvělý člověk, který znásilní mladistvou a s tím Valbuenou škoda mluvit. Skvělý příklad pro mladé!!! Ale frankistům takoví lidé nevadí, Pepé a spol.. Fandit Realu hodně vypovídá o charakteru fanouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys jim u toho drzel ptaka ne?

Reagovat
Rustin

Proč bych to dělal, vždyť nikoho z nich osobně neznám a čerpám informace pouze z médií. Jako my všichni ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z největších problémů této doby.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
hematop

Neskutečná euforie. Bojovný výkon přinesl své. Kyliane bal si kufry a pojď už. Hala Madrid

Reagovat
Diskostu

Banda Tragédov a Kylian...

Reagovat
LokoLFC

PSG v hovnech, to byl krásnej den.

Reagovat
Melchior

Najednou tu srandu s opakovaným losem nikdo neřeší

Reagovat
kaja900

Je to tam

Reagovat
Agent z Melmacu

klasické psg a klasicky real v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka prohra, klasicky postup?

Reagovat
kilobyte

Trapas a mega štěstí.

Reagovat
jack_donaghy

Nemyslim, ze PSG sa niekedy nauci hrat proti silnym superom pod tlakom. V lige take zapasy naozaj nemaju. Vobec nepochybujem o ich profesionalite, ale je rozdiel si nieco vsugerovat ako to ziskat skusenostou.

Reagovat
Beči

Jak říkáš. V lize nemají konkurenci a tím pádem nejsou zvyklí na konfrontaci s TOP soupeři, takže jakmile se jim situace komplikuje, sesypou se jako domeček z karet.

Reagovat
misinho7

Dalsia magicka noc v LM. Ale tak to je nasa sutaz A Lukita, to je monstrum.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
kilobyte

Tak hlavně, že PSG udělalo nejlepší přestupák. Ramos, Messi a Donnaruma zadarmo.

Reagovat
Kily8

Ramos nič nepokazil dnes, spolu s Messim dnes mali rovnaký prínos pre hru, keby nechytal Donnaruma, tak PSG si to v pohode ukontroluje. Vydarený prestupák. Ramos sa z nich javí, ako najmenšia chyba

Reagovat
Psy_cho

Zadarmo drazí.

Reagovat
GEGE

Bravo Benzin!Carletto

Reagovat
Raul=Real

Reklama na konci prenosu Messi & Lays pred telkou sledujú LM

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Real super. Mozna kdyby hral Messi, tak by to PSG dalo, ale takhle…

Reagovat
Psy_cho

Možná kdyby v PSG vůbec nehrál, mohli hrát v desíti v poli, tahle jim vždy jeden hráč chybí.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Nikikrew

To je neuveritelne ako ti hraci z PSG doslova srali na tych poslednych 20 min. Messi, Neymar, Di Maria proste ziadny krok navyse. Takto su totalne bez sance, ta chemia tam nefunguje. Real naprosto dokonaly vykon v 2 polcase. Benzema je uplny kral. Budem im drzat palce v 1/4 finale

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni presne takhle hraji i kazdej zapas ve francouzske lize, kdyz se jim nedari a prohravaji.

Oni umi jen drzet nulu a pak nejak dat gol. Pripadne umi hrat pekne, pokud vedou.

Ale to je sakra malo s takovym kadrem... Hodne viny pada i na Pochettina samozrejme, kterej si zrejme podepsal ortel.

Reagovat
Nikikrew

Nesledujem ich vobec vo Francuzku. Podla mna chybal velmi aj Ramos (sice casto zraneny) pretoze on je skutocny lider na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vubec

Vzdyt Ramos hral tak 2 zapasy za PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna to nejde ani tak za Pochem, ako skor za tragicky vyskladanym kadrom. Oni hrali hrozne uz aj za Tuchela.

Reagovat
LeonardoUžoa

Tragicky vyskladaný kader, dobre moj.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak mojko. PSG skupuje hracov len podla mena a bez akejkolvek premyslenej koncepcie. Presne toto teraz kritizoval na BT Sports aj Rio Ferdinand, ale tak urcite mu to ty lepsie vysvetlis.

Reagovat
Psy_cho

Naprosto tragický, jinak už by něco vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, ze maji hroznou zalohu.

Mit PSG Modrice, tak je to jina pisen.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi opet fenomenalni vykon

Myslite, ze dostane zase Zlatej mic? Podle me jo, protoze hraje stejny h*vno jako minulej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

At dostane treba 7 ještě. Kazdy soudny člověk vidí komu to uniká a kdo to ziskava jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt svatokradez, ze to nedali posledne Lewandovskimu.

Tim, ze to dali Messimu tu cenu neskutecne degradovali

Reagovat
Psy_cho

Tak určitě, v den uzávěrky dá hattrick poslednímu mančaftu v lize a má ho jistý, budou muset změnit pravidla jako u Zlatého slavíka, jinak to bude vyhrávat i po smrti.

Reagovat
Kily8

Reagovat
smazaný uživatel

Gotta upřímně chápu. Ten spojil x generaci a takový čistý clověk není a nebude. Co se týče fotbalu. Lewa krádež.

Reagovat
stuff

Totym ropakom fakt musela nejaka ciganka porobit z oci ci jak sa to volaju tote zapalky, co hadzu do vody

Reagovat
Kixi Syhimour

Messi si musí svoje poslední zápasy v LM vyloženě užívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Objetí Ancelotti a Benzema Tohle bylo jako objetí otce se synem. Vic nez objetí. Takhle hraje hráč, který má absolutní důvěru trenéra. Získejte si hráče na svoji stranu, zvlášť klíčové, a máte nejdůležitější předpoklad být úspěšnými trenéry

Reagovat
Jackmaker1989

Neskutočné!!! MODRIC, najdôležitejší hráč realu posledného desaťročia a ten čo dnes robil, čo ti jebe. Benzin mi definitívne zavrel hubu a všetkým tiež, bez neho by sme a aj sme v prdeli. Ale teda, nezabudnime zase na Nacha. Do prdele, ten borec hrá lavičku každý rok a potom zrazu odohrá takéto zápasy pravidelne.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Všechen respekt Nachovi

Reagovat
r3

Karimovi sochu Celkovo ale neskutocny timovy vykon

Reagovat
johan14

Navod ako sa sám dojebať podáva PSG v LM každý rok. Hlavne že majú Messiho, ktorý môže hrať akurát tak v Arábii. Po tomto zápase už Mbappeho neudržia. Prial som si ich postup, ale takto dosrať zápas sezóny

Reagovat
Al Capone

Tohle je důvod proč miluju fotbal.

HALA MADRID

Reagovat
Aldeano

Reagovat
wyqinac

Vamos Real vamos Karim

Reagovat
Tomik111

Tak po poločase, i když byl docela slušnej, jsem sakra nečekal, že to dáme. PSG si to projelo samo. Každopádně nasazení skvělý. Takhle to má vypadat. Big Benz a Modrič úžasní, ale zbytek týmu za nimi nezaostával.

Reagovat
DreamTeam

Teď už zbývá jen podepsat Kylianka a máme splněno

Reagovat
CHONG

Zase má o důvod míň zůstat v těch hovnech

Reagovat
Infi

ten to podle mě podepíše už dnes po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo. To je Pán tréner.

Reagovat
Psy_cho

Tak určitě, jen mě zklamal v Bayernu, to byl propadák.

Reagovat
Whitemedia

Carlo Ancelotti je bůh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
CHONG

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Losinho

Messi teda extrém zoufalost.

Reagovat
Kixi Syhimour

A ta penalta z prvního zápasu by se teď docela hodila...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Zlatej mic bude

Reagovat
pingla

Rok co rok to tady píšu a znovu je na to prostor. Vyřazovací část LM, v podstatě nejdůležitější moment pro tým, když se nedaří, a Messi je prostě k hovnu. Nasraný, uražený, že by se někdy vrátil a pomohl bránit

Jestli je tohle pro někoho nejlepší hráč fotbalu, co se kdy narodil smutné. Nemusí se podařit každý zápas, ale mít takhle laksní přístup, když jde o hodně, to je prostě hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

At to dela jak v repre. Urazi se ukonck karieru, pak se nechá premluvit a zase přijde. Jak decko pred barakem

Reagovat
Rich

Messi je obyčejný děcko, nechápu, jak se ho jeho příznivci musí neustále zastávat, vždyť je hrozné, jaký má přístup... To že jako, že je hvězda, znamená, že nebude makat jako ostatní v týmu? Primadona to je, nic jiného... Dobře, že PSG padlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to z toho důvodu, ze CR brečel, CR se snazil udělat vse, projevoval emoce, i kdyz nekdy negativně. Messi si hral vzdy na to ze mu to je jedno, hrál si na ubrecence, ale stejně jsme mnohokrát viděli jak mu rupli nervy. Za me lepsi CR ze projevuje svou osobnost nez Messi co si hraje na chudinku

Reagovat
Rich

Nevím, CR na mě působí jako mazánek, který sice umí projevit emoce, ale jeho chování je otřesné... Do týmu bych nechtěl ani jednoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Působí.. Mazanek by asi od puberty nebyl nekde bez rodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Momentálně je to herně průměrný hráč, není na něm nic světovýho.

Reagovat
Psy_cho

Nepřeháněj, i díky jemu PSG nepostoupilo...tu neproměněnou penaltu mu mají omlátit o hlavu. Je s bídou podprůměrný, naprosto zbytečný hráč v kádru, s ním hrajou o jednoho méně. Ať mu navlíknou kostým maskota, bude užitečnější.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Registrujisejenproto

Missi

Reagovat
Psy_cho

Nikdy to nejlepší hráč nebude, když se nedaří, tak to hned zabalí. Když k sobě nemá hráče, hraje naorostý hovno.

Reagovat
technecium

Ještě desetkrát to napiš Má svůj věk a nikomu nic dokazovat nemusí. Nikdo ho nikdy nepřekoná a zápas na nějakým regionálním stadionu ve španělský vnitřní periferii by mu status na otce boha nezvýšil

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles ty debilku Messi a nejlepsi v historii jo? Tak od tebe jako od pseudocloveka co je SILNE zaujaty vuci vsemu co neni Barcelonske nejde zadny nazor brat absolutne relevantne, podle tebe je i Xavi/Iniesta lepsi nez Modric nebo Lamps prosim, koukej zase zalezt NIKOMU z nas tvoje blitky nic nedavaji

Reagovat
technecium

Tak že je Xavi s Iniestou úplně jinde než Lampard je snad jasné každému soudnému fanouškovi fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ty soudný fanoušek fotbalu opravdu nejsi, ale jsem rád, že jsi nepřímo uznal, že Luka přeskočil ty dva mimochodem výjimečné hráče, nejsi navíc první z culés

Reagovat
CHONG

Pravda a láska opět zvítězila nad lži a nenávistí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
p-e-t-k-o

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Kapřík

Reagovat
PP

autor citátu - Sergej Lavrov..

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
messi80

Podľa chonga je pravda a láska klasická pomoc rozhodcov madridi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kokesh

Dona ti začal, ale ty tři střídání prostě udělaly zápas. Žádná zlatá ruka, jen cit pro hru, který ale snad musel vidět každý. Jen to tak mohlo být i od začátku... týmová síla je pořád enormní.

Reagovat
vilp

Tak s Asensiem to bylo jak hrát o deseti. Ale ten gól byl fakt klíčový, do té doby to ani nevypadalo, že by měl z naší strany padnout gól.

Reagovat
Kokesh

Celá ta pravá strana byla ostuda. Dani tři situace vyhodnoceny a provedeny špatně, z toho 2x ofjsajdový gól a jeden normální od Mbappeho. Asensio měl problémy s každým míčem. Nevhodná kombinace lajny na tento atleticko-silový zápas.

Reagovat
vilp

Dani už to má asi za sebou, bohužel.

Reagovat
Kokesh

Jenže horší je, že vedení za ním stojí. A zase vyhrají zásluhy nad realitou...Marcelo po právu přenechal svou pozici, to samé by se mělo stát i Danimu. Bez konkurence ale těžko...

Reagovat
vilp

Uvidíme, třeba překvapí. Ale Florentina většinou přesvědčí sezona bez titulů a LaLigu už letos asi neprohraje ani Ancelotti.

Reagovat
SCELO

toto tak sedi aj na LFC.....

Reagovat
LeonardoUžoa

Klobouček, celý real. Ancelotti na můj vkus nějak šíleně zastřídal a trefil to. No a starý rašple Benzena a Modrić, neskutečný.

Reagovat
Rothbard

Ancelotti střídal - už to je šílené

Reagovat
LeonardoUžoa

Jsem rád, že hrál valverde od začátku. Příště už zas Casemír. By me zajímalo, kde by skomčil ten volej nezblokován, to byla škoda.

Reagovat
wyqinac

kdyby to byl gol, tak to jde dost pravdepodobne do nominace na puskase, tam jsou takovy goly casto

Reagovat
r.mrazik

PSG

Reagovat
stuff

To tak ked mas dobreho brankara a ty kupis brankara. Ta toto presne sa stane

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten druhý gól je úplně boží , 6 hráčů na dva ve vápně a oni to nechají projít

Reagovat
vilp

A taky to skvěle založil na půlce Neymar.

Reagovat
Rich

Nemám Real rád, ale PSG vyloženě nenávidím, tak jsem se díval a přál výjimečně Realu. Gratulace Realu, neskutečný výkon od Benzemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Soustřed se spíš na to co rad mas. Proc neco nebo někoho nenávidět?

Reagovat
Kixi Syhimour

To je spirit

Reagovat
Rich

Ty budeš asi dobrý sluníčkář. A nebo nevím... Ve fotbale jsou týmy, kterým fandíš a které nenávidíš, to k tomu patří...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam oblíbené tymy. Ale nenávidět? Člověk musi mít hodně prázdný život aby nenavidel něco co je x kilometru vzdalene, nezivi ho to, ta vec/tym o tobě ani neví to nebude o sluníčku

Reagovat
Rich

Prázdný život? Hm těžko, ale možná si to ještě nepobral, fotbal je o emocích a prožitku. Navíc každý fanoušek se má právo vyjádřit, ale asi holt fandíš všem, možná i Messimu, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co jsem zažil jako trenér i hráč vim, ze emoce jsou, ale je to chvilkova záležitost. Neni treba to tolik žrát a uzirat se v nenávisti a na druhy den usednout k pasu nebo ke kase v KFC

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ono v určitém pohledu máš samozřejmě pravdu. Já třeba nemám rád nebo nesnáším 15z20 aktuálních top týmu, ale jestli vyhraje někdo z nich LM a nebo to vyhraje můj tým tak je mi to v zásadě ukradený, protože si pořád uvědomuju že nějaký blbý fotbal nebude mít na můj život nějaký extra vliv. To že kolega někoho nenávidí neznamená že mu ty týmy kurví jeho dosavadní život.

Reagovat
Psy_cho

Také mám několik mančaftů, které nesnáším tak, že na ně nikdy nejdu a nikdy se na ně nedívám ani v TV. Ani když hrajou s "mým" klubem. I moje rodina to ví a když mi jako darek koupí na něco lístek, tak nikdy na zápas s neoblíbenci.

Reagovat
nenavidimManUTD

souhlasim

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Kily8

Chlapče ty máš smutný život," nemám rád, nenávidím" Preboha, to je šport, má ľudí spájať, vyvolávať pozitívne emócie a nie nenávisť. Odhlás sa s fejsbuku, tam sa šíri len nenávisť. ver tomu, že žiadny futbalista na svete nemôže za tvoj smutný život, ani ťa nepoznajú a ty ich nenávidíš...

Reagovat
johan14

Šport všetkých spája

.

.

.

.

.

Akurát tak proti rusom

Reagovat
p-e-t-k-o

90% ľudí tu niekoho neznáša, nenávidí. To asi ty nebudeš úplne v poriadku, keď si vyberieš jedného, aby si ho tu moralizoval.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Ed_Hazard

Inak po tom trapase s losmi osemfinále pekná satisfakcia

Reagovat
misinho7

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kenneth

Ja uz ani nevim kdo nam byl nalosovan jako prvni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted by jsme jeste mohli pustit ven "Comunicado Oficial: Mbappe" a PSG dorazit uplne.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kaja900

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
misinho7

Fuu nepamatam si kedy som mal naposledny taketo emocie pri Reale. Od odchodu Crisa asi ani jeden zapas, s takymto zvratom. A dneska to zas konecne prislo, vsetky tie emocie a ten nas Realek. Chybalo to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kaja900

Reagovat
John Obi Mikel

Poche

Reagovat
valloire

Úžasný Takhle se dělá remontada. Benzema a Modrič....kdo je Messi?

Reagovat
Al Capone

Hlavně bez pomoci sudích

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyloučit Paradese, tak PSG zaleze a gól už nedáte

Reagovat
Lemiux66

tak, ci onak, pomoc byla stejne zase zapotrebi

Reagovat
Al Capone

Diskuze ohledu evropske ligy je jinde

Reagovat
Lemiux66

co jinyho ti taky zbylo k odpovedi, zejo…

Reagovat
Al Capone

Jako co chces resit? Var to resil a posoudil ze to nebyl faul, tecka.

Reagovat
Lemiux66

Prihodny jak se hned namotas na rozhodci. Ja resim jen to, ze vam Dunaruma nabidnul pomoc, kterou jste perfektne vyuzili zpusobem svym vlastnim. Super. Jinak do ty doby bylo na ostudu zadelano, vzdyt jste byli jalovi.

Reagovat
Al Capone

A PSG nemit Mbappeho tak jsou uplne bez sance. Real aspon predvedl tymovy vykon.

Reagovat
Lemiux66

Ale to se nestalo. Boze, kdyby… Stalo se to, ze jste v prvnim utkani dostali herni nakladacku plus gol, ve druhem krom prvnich par marnych minut zase nic… az do onoho kiksu. No a pak prisel ten tvuj tymovej vykon.

Reagovat
Al Capone

Kdyby, kdyby.. na to se, ale prece nehraje

Reagovat
Lemiux66

tak ses jeste vopilej?

Reagovat
valloire

kdyby byly v prdeli ryby....prostě jsme ty lemply co neběhaj smázli a vo to de

Reagovat
Lemiux66

ja prece nejsem ten kdo se tu mota kolem nejakyho kdyby gratuluju k vyhre

Reagovat
valloire

dobře dík

Reagovat
valloire

ale to je velmi vtipná a pravdivá odpověď hele

Reagovat
Lemiux66

priste bud trochu jazykove uspornejsi a to prvni vyjadri smajldou, to druhe palcem

Reagovat
valloire

Reagovat
Psy_cho

Budoucí majitel zlaté míče za rok 2022, 2023, 2024. ... 2050, 2051 atd.

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti j*be, zajtra v Madride nenatankuješ

Reagovat
misinho7

A inac Neymar a Messi vyzeraju zrely na USA alebo Katar neskutocne ako sli dole. Hlavne Neymar, vyzera ze zabudol aj driblovat. Ten ich utok sa rychlo rozpadne, ak im zdrhne Mbappe ku nam, Messi to mozno zabali a pojde dakde dohrat a Neymar ten je mimo. Mozu to skladat znova

Reagovat
LeonardoUžoa

Neymar je dokonalý chaos

Reagovat
2miguel1

Messi motivacia nahanat sa za PSG nula celych nula. Uz mu neverim ani na MS, ze sa namotivuje.

Reagovat
DelPiero137

Najlepsia je Lukova oslava, po odpiskani si tam sam vykracuje, hulaka a hecuje sa

Gigio vravel ze chce z PSG, oni mu neverili tak ich o tom dnes presvedcil

Reagovat
vilp

Zatím si jde ve stopách Buffona, ten taky přišel do PSG a prohrál jim chybou kolo play-off jasně rozehraný na postup.

Reagovat
Igli

ta jestli pak půjde taky do juve, tak dobrý

Reagovat
DelPiero137

Ak by isiel do Juve asi by som nebol proti

Reagovat
jsemdement

Ja asi koukal na jinej zapas borci, ale od 60. minuty podle me zmizeli vsichni utocnici PSG (az na par zablesicku), nejenom Messi. Zase trochu soudnosti neuskodi .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Zmizeli všichni a všechny závěrečné pokusy PSG byly podle mota "snad Kylian něco vymyslí".

Reagovat
Ed_Hazard

Ako zmizli? Psychicky sa rozlozili. Zase. Nic viac a nic menej.

Reagovat
valloire

Reagovat
Israha

Chtělo by se říct, že to je o vítězné mentalitě, ale zas tu mají Messi, Neymar i Mbappé taky...jen zkrátka nehrají za klub svého srdce. Fotbalový zážitek krásný, ale s výhledem do dalších kol bych byl opatrný, protože co si budem nalhávat, ten postup byl do určité míry darovaný soupeřem. Ale dneska na to kašlu, jdu spát s úsměvem na tváři .

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nema vubec viteznou mentalitu, kolik prohral finale s Argentinou nez pak jednou nahodne vyhral.

Kdyz Barca vyhravala LM, nebyl to Messi, kdo by ji mentalne tahnul. Herne ji tahl, ale ne mentalne.

Reagovat
Lemiux66

nazor strizlivyho vs. fanatika

Reagovat
Israha

Dokonalým příkladem lídra není, ale že by neměl vítěznou mentalitu "vůbec", je nesmysl. Mimo čistě herní dovednosti si ho kdovíjak nevážím, ale za Barcelonu bojovat uměl. Ne v první linii, jako Puyol a podobní, ale uměl.

Reagovat
valloire

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak - pro me je tento postup nadplan, takze nevadi, kdyz se vypadne priste.

Na Bayern ani City tento Real nema. To by se zase musel Benzema zblaznit

Reagovat
JM

Podle mě je úplně jasný, že Ramos někde ve VIPku totálně slavil góly Realu

Reagovat
CHONG

Reagovat
Raul=Real

je to možné.. snáď uniknú nejaké zábery

Reagovat
pantondavo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mandanda_30

Allez l'OM

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
uff

Tuším sme sa Messiho včas zbavili. Aj keď zápas dojebali iný. Že pán Dollaruma.

Reagovat
ADM

áno, ťahal nás celu minulu sezonu, určite mu zrazu odišla výkonnosť zo 100 na 0.

To jeho posobenie v PSG je utrpenie pre všetkých, absolutna katastrofa, nezáujem, žiadna radosť z hry, nula nula nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona hraje momentalne daleko lip nez s Messim a kompenzuje tim ultra spatnej podzim.

Messi brzdil prestavbu Barcelony uz tak 2-3 roky.

Reagovat
Infi

ty tvoje názory na Messiho jsou neskutečná žumpa

Reagovat
Lemiux66

Me spis hlava nebere, ze tomuto kidovi hlava nebere, ze temito vylevy objektivni kritiku smerem k nemu akorat degraduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaklade tve detinske reakce bych tipoval, ze mas vylepeny Messiho plakat v pokojicku.

Reagovat
Psy_cho

Na záchodě a ukájí se při pohledu na plakát

Reagovat
Lemiux66

Jojo, je to tak. Neni argument, prijde komplex. Kid jak vysitej.

Reagovat
fenixLFC

keby len na messiho

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Porad jsi nenasel slovensky portal?

Ale mrzi me to, vase zeme neni zase tolik zaostala, abyste tam nemohli mit web o fotbale

Reagovat
redyyz

Neni argument...pride komplex

Reagovat
tunkic

jasne no

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me Barca vyhraje EL, je tam videt velky zlepseni. Aubameyang velmi dobre zapadnul.

Mladici ziskavaji vice zkusenosti. Uz to neni jen o tom "nahraj Messimu a cekej", uz se tvori herni system, co je opravdu system.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
uff

Ja nevravím o minulej. Možno to robí PSG. Možno by pod Xavim hral super. No už dlhšie mával problém s bránením. Teraz mu ubudli aj goly. Hlavne záujem o hru.

Reagovat
Psy_cho

Dojebal ho Messi, nedal penaltu. Jenže u něj se to zapomene.

Reagovat
Lemiux66

samozrejme, nezavisle na Dunarumovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna uz to tu padlo, ale nevite nekdo, proc nenastoupil Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se chystal ne prevzeti dalsiho Zlateho mice.

Reagovat
SpecialOne

Objíždí státy, kde nemají televize, aby pro něj zase hlasovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani delat nemusi, Messi is the new Karel Gott

Ten to bude vyhravat, i kdyz neodehraje zapas, stejne jako to vyhraval Karel, aniz by udelal novou pisnicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Gott za cely zivot udelal pisnicek co vsichni zpěváci dohromady ne. Po nekolik generaci delal lidem radost, byl pokorny, rozdal by se pro každého a opravdu byl skvělý člověk. . Toto srovnání celkem bolí.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Nikikrew

Mesut to uz vedel v roku 2020

https://youtu.be/JcA7ka-RGvQ?t=372

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Benzemu asi nejlepsi zapas v dresu Realu, urcite jeho nejslavnejsi.

Ve 34 letech, klobouk dolu

Reagovat
DelPiero137

Kvalita na strane PSG ale mentalne su uplne mimo tak to chceli posilnit Messim. Donaruma to mozno posral ale takyto vypadok tak nadupaneho muzstva nemoze rozhodit jeden gol. Real za 3 polcasi takmer nic a aj tak ich rozhodi kazda blbost.

Reagovat
Seydou Doumbia

kvalita na straně Pesgay rozhodně nebyla, jen při pohledu na soupisku...jako celek 0 0 nic

Reagovat
SpecialOne

Dodnes nechápu, proč tenkrát Tottenham odmítl naši nabídku 23 miliónů liber za Modriče

Reagovat
One-Real

Hahahahahahahahahahahahaha

Reagovat
SpecialOne

A ještě jedna momentka a to, jak si dělal Vinicius prdel z čerstvého Draxlera. Snad i větší než Bale tenkrát z Bartry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Bale s Bartrou, to je legendarni moment fotbalu...

Na to to nema

Reagovat
Ed_Hazard

Mne Bale vs Barta pripomenul dnes Mbappeho suboj s Danim tusim este v prvom polcase (az na to, ze ho Dani sejmul na ciare)

Reagovat
misinho7

jj to aj komentatori spominali presne pri tom suboji

Reagovat
20fredy20
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

strasne ho zeriem, uplne super zapadol, prebral aj pozciu lidra, s Militaom im to naozaj ide, paradny hracik

Reagovat
CHONG

Neskutečně jsem si ho za tu chvilku oblíbil.

Reagovat
misinho7

akoze podla mna zas top tah od Pereza, Ramos je legenda legiend ale tie zranenia sa uz kopili a vidime ako dopadol..a on ho necha ist a zoberie zadarmo takehoto hraca

Reagovat
CHONG

Ramos už je asi odepsaný, ten odchod přišel v pravý čas.

Reagovat
Kenneth

Co tam je vubec za problem? Celou karieru hral vicemene bez zraneni a z niceho nic se nedokaze poradne vylecit.

Reagovat
CHONG

Já vlastně nevím, jaké zdravotní problémy přesně má, ale dost marodil už vloni a letos je to úplně konečná.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Raul=Real

Je to šéf paci sa mi ako stale fackuje a dusí Camu

Reagovat
valloire

Reagovat
vceradnesazitra

Messi nejslabší hráč na hřišti. Ale příští rok ten zlatej míč dostane stejně znova.

Reagovat
misinho7

Snad uz nie..tenro rok Karim abo Lewa

Reagovat
John Obi Mikel

Messi a Donnaruma. Neproměněnou penaltou a chybou v rozehrávce se dost podepsali pod vypadnutí a ukázali, jaká fraška byl zlatý míč a trofej pro nejlepšího gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne tu anketu degradovali

Reagovat
tunkic

Neymar byl horsi

Reagovat
Petr20

Reagovat
valloire

kup si nový brejle a ty růžový zahoď

Reagovat
Seydou Doumbia

koho zajímají tyhle individuální komerční soutěže...at to dají klidně jorginhovi to je to nejmenší

Reagovat
Infi

otázka je, jestli je Pochettino fakt takový tragéd nebo je tam průser někde v týmu, tragické výkony v lize, které byly obhájitelné jen tím, že se mohli soustředit na LM, ve které ovšem vypadli v osmifinále a dokonce jsou venku i z domácího poháru se domnívám - to je úplně nepřijatelné - ten tým přitom není vůbec špatně poskládaný, měli by drtivou většinu zápasů dominovat, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemuze Pochettino ustat, myslim, ze zkusit toho Zidana ted.

Reagovat
Ed_Hazard

Zizou je tutovka. Do 2 tyzdnov to ocakavam ofiko. Urcite to bude aj posledna z psychologickych zbrani voci Mbappemu a jeho zotrvaniu.

Reagovat
CHONG

Po dnešku už Mbappé definitivně ví, do jakejch hoven to spad.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me meli nechat Mbappeho odejit a mohli to postavit vic na Icardim.

Jde videt, ze ackoliv to Mbappe golove tahne, tak ta chemie vepredu proste vubec nefunguje.

Reagovat
Tomik111

Myslím, že u nich je útok právě to jediný, co funguje.

Reagovat
vilp

Takový útok by nezvládl nikdo na světě, vždyť mu Neymar i Messi hrají úplný hovno, Leo ještě navíc chodí, ale posadit je nemůže. V Tottenhamu mu hráči docela poctivě presovali, tady je to nepředstavitelný. Jediný, koho se nebojí sundat, je Di María.

Reagovat
Infi

Já ti nevím, Messi Neymar Suarez byl kvalitativně asi ještě lepší útok, vzhledem k tomu, že první dva zmiňovaní byli mladší a hráli v daleko lepší formě a dost to šlapalo. Pokud takové 3 ranaře nezvládne ukoučovat, tak asi nemá v tom klubu co dělat. V lize mají pohodlný náskok a titul v podstatě v kapse, první zápas výhra 1:0. Okolnosti hrály pro ně.

Reagovat
vilp

A to chceš srovnávat jak? MSN vyhráli LM sedm let zpátky (sám to píšeš), tehdy byl i takový Hazard nejlepší v PL, dneska jsou na tom všichni jinak. Messi i Ney mají na hřišti absolutní volnost, přesto jsou pomalu nepoužitelní. Co s tím má jako dělat? To je prostě stejný jak AC se Zlatanem, Robinhem a Ronaldinhem.

Reagovat
vilp

* Co s tím má jako dělat, že se nejsou schopní rozehrát? Ney je marný od finále CA mimochodem, to už je fakt doba.

Reagovat
Infi

Tak to srovnání je těžké, byl to spíše takový příklad na základě tvé věty že "takový útok by nezvládl nikdo na světě". S tím se mi nechce souhlasit. Messi hraje silně pod své možnosti, ale ještě půl roku zpět na Copě ovládl celý turnaj. Je dost brzo na to jej odepisovat po jedné špatné půl sezóně, Neymar když chce, tak taky ještě umí a Mbappe je pořád zvíře, které hru PSG táhne. Jestli tam Pochettino nechá všechny 3 borce většinu zápasu vytrápit, tak to jednoduše není člověk na správném místě. Jestli se je bojí střídat, tak je to hrůza. Pokud má náhodou zakázáno je střídat, tak to je ještě větší hrůza, ale to se dozvíme, až odejde.

Reagovat
valloire

Copa je jenom pár zápasů...

Reagovat
Infi

Ok, tak pro tebe doplním, že ovládl Copu a zároveň držel tragickou Barcelonu vcelku konkurenceschopnou

Reagovat
masly008

Já spíš nechápu proč se Poche bere jako nějaký dobrý trnér.on je do průměrných týmů od kterých se nic nečeká a on taky nic nedodá,ale na top kluby prostě nemá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď byl poprvé opravdu v top týmu, navíc to je labilní PSG.

Je to člověk, co vybudoval konkurenceschopný tým Spurs a dovedl ho do finále LM, jakkoliv ten postup můžeš označit za šťastný.

Reagovat
Spalovač šancí

Dnes pochvala pro asistenty, ty ofsajdy viděli všechny správně, i když to bylo těsné

Reagovat
Shevchenko

Donnarumma co ty pičo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

A Karim uz treti ako najlepsi strelec Realu. Kto by to bol povedal par rokov dozadu? Dalsiu sezonu sunda este Raula a zostane za Crisom. Absolutna legenda. A to robil X rokov dvorneho nahravaca Crisovi

Reagovat
Tommy$

Mne přišlo, že on dával strašně moc gólů právě i Crisem, kterej ale dával 50 fiků za sezónu tak se to tím zkreslilo

Reagovat
Freedo

Tak jsi mě předběhl.

Reagovat
Rothbard

A dost dlouho bojoval o pozici jedničky na hrotu s Gonzálem.

Reagovat
Beči

Reagovat
Freedo

Benzema je fakt jeden z nejvíc nedoceněných fotbalistů historie. A to už roky. Pamatuju si, jak si každý přestupák Madridisti přáli novej hrot. Přitom celou dobu dělal čísla Ronaldovi a teď to tahá sám. Legenda.

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Beči

Reagovat
okokolo

Reagovat
Manik...

Reagovat
king23

Reagovat
eibe

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Rothbard

Trochu nechápu obranu PSG, když už v prvním poločase měl Karim několik neříkám tutovek, ale dobrých šancí, z kterých gól mohl padnout, hlavičkoval třeba nehlídaný ve vápně. A v druhém poločase to korunovali, když mu Marquinhos sám nahrál

A Donnaruma má, co si zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Al-Khelaïfi and Leonardo went to the referees' locker room to complain at the end of the match. They were aggressive and the police have had to be called.

Sasci.

Reagovat
Shevchenko

Leonardo je fakt strašná kurva no dobře mu tak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Whitemedia

Je to špína

Reagovat
misinho7

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10

...ale Khelaifi je ještě větší

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
havrys99

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
CHONG

Debílci

Reagovat
Infi

trapas

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz akoze uprimne. Boli v tom zapase nejake aspon mensie zarezy voci PSG? Mne to skor prislo, ze skodil nam, u nich si pamatam len na suboj Dani vs Mbappe z 2. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemuv prvni gol mel byt udajne faul na Donnarummu. Osobne ale nevim, opakovany zabery jsem nevidel.

Reagovat
Raul=Real

Bolo to asi hranične no

Reagovat
Ed_Hazard

Btw, ten faul, alebo "faul" na Alabu vo vapne v prvom polcase bolo len moje zbozne prianie? Tusim od Marquinhosa. Snad tam nemohlo hrat rolu to, ze Alaba najprv nahraval pred branu a az nasledne ho presiel kolikmi, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicky komentatori se taky divili, ze to VAR ani nekontroloval.

Reagovat
vilp

To byla jasná penalta. A na začátku druhýho poločasu šlapák Paredese na Benzemu asi metr před rozhodčím, jasná druhá žk a on nepískl ani faul.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Svatej

Nah, tohle nepiskat proste

Reagovat
vilp

Podle mě v pohodě mohl, já bych spíš pískal než ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko říct. U obou tymu hodne pouštěl. Faul na Dones ruma mohl pisknout, nemusel. Vetsi zarez ne, ale bylo to zajímave pískane, určitě ne na jednu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Paredes mohl byt dost dobre venku za to jak tam na konci pred vapnem prislapl Viniho. Zluty faul to byl urcite a on uz jednu mel hned nekdy od 7. minuty.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Ale kdyby měla vše resit kamera tak pulka sezóny je červnu, neviděl to no

Reagovat
Whitemedia

Paredese bych preventivně vyhazoval z každého zápasu, hnusná špína to je..

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid were RECORDING when Nasser Al-Khelaifi was screaming. The club was recording an episode of "Inside Real Madrid" when he came down to the dressing room. @AranchaMOBILE

Nasser Al-Khelaïfi yelled "I will K*LL YOU" to a Real Madrid staff member who was recording. @ellarguero

Reagovat
misinho7

to je magor...jezis este nech im ukradneme toho Mbappeho a totalne ho uz jebne

Reagovat
vilp

Prý to mají celý nahraný. Snad to někdo pustí ven.

Reagovat
misinho7

Reagovat
vilp

UEFA has asked Real Madrid for Nasser Al-Khelaifi's recordings.

@AranchaMOBILE

Zmrdi by to určitě zametli pod koberec.

Reagovat
vilp

To jsem zvědavý, jak se UEFA postaví k jejich delegátovi nebo co to tam ten zkorumpovaný kašpar dělá.

Reagovat
DelPiero137

Ak toto neporiesi UEFA tak Super Liga alebo nieco podobne.

Reagovat
alcantara

Akoze sam seba poriesi Katarcan, hej? Asi tak, ako si poriesia FFP.

Reagovat
DelPiero137

Jasne ze su to tam prehnile ale tu musi byt velky natlak z vonka to riesit. Nemoze si dovolit vyhrazat sa superovi, rozhodcom.

Reagovat
alcantara

Ten zmrd moze v UEFE asi vsetko Krasne, kam to europsky futbal s tymito ropackymi peniazmi v cele dopracoval, ale tak mnohi tomu este tlieskaju, takze asi je to v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
DelPiero137

Majitel zije vo svete kde sa mu vsetko podvoluje. Leonardo je sasek neschopny. A toto je vysledok.

Reagovat
DelPiero137

Ze to nespravil v prvom zapase po tom sikovnom pade Mbappeho z coho bola penalta.

Reagovat
havrys99

Neuvěřitelný, že nemají sebereflexi, jestli náhodou si to neprohráli sami. Ale to od kreténů jako Verrati, Paredes, Neymar a spol. asi nejde čekat

Reagovat
Kokesh

Prý to Nasser, Leonardo a někteří hráči po zápase docela rozjeli...ti mají do respektovanému a úspěšnému klubu opravdu daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

At si Nassere

Reagovat
Godwinson

Smesna Pariz, dalsi ostuda.

Reagovat
One-Real

Ve stínu Karima a Luky to zapadne, ale Valverde

Reagovat
Raul=Real

Aj Cama bol za tu chvilu paradny

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Rodrygo. Celkove na to jaky je Carlo tele, co se tyce stridani, tak dneska mu to celkem vyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Hlavne se zapomina na Courtoise. Na zacatku dvakrat vychytal Mbbapeho a prvni zapas byl nejlepsi madridista.

Reagovat
Messiáš

Leos velmi slabý, přímák byl jeho nejlepší moment a to je strašně málo. Neymar pěkná nahrávka na gól, zase jeden zavinil a taky mega slabota. Mbappé se snažil, ale na tohle stačit nemohl. Bohužel pro PSG byl dneska i Verratti stínem toho hráče z pvního zápasu. Modric mu šikanu vrátil i s úroky. Benz s Lukou klobouček, nicméně nebýt Donnarummy a jeho ultimátní demence, tak těžko říct, zda by dneska slavili.

Jsem zvedav koho na tuhle taskarici v lete PSG nalaka, pote, co jim utece Mbappe. Tipuji to na Pogbu a definitvne z toho bude tym primadon

Reagovat
PISTOLERO

Výborný zápas a skvělý Benzema PSG

Reagovat
Aldeano

Fantazie!

Reagovat
Rothbard

09.03. Ancelotti znovu přepisoval historii

Carlo Ancelotti je prvním trenérem historie, který své týmy dovedl do čtvrtfinále Ligy mistrů ve čtyřech různých dekádách. Italský kouč to v minulosti dokázal s Juventusem, AC Milán a Realem Madrid. Španělský celek vede i nyní a ve středu večer s ním vyřadil PSG. (football-italia.net)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pharrell

Reagovat
h8_sfatto

grande Carlo, prostě stále nejlepší !

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot ten donaruma fakt...

Reagovat
nenavidimManUTD

stačilo to kopnout kamkoliv do hajzlu

Reagovat
okokolo

Reagovat
Acquanni

Btw. Donnaruma samozřejmě neskutečný fail. Ale mě teda přišlo horší, jakým způsobem bránilo PSG jako celek zbytek zápasu. Fail jednotlivce se prostě stát může kdykoli a zrovna u gólmana to bývá v drtivé většině fatálka, ale nechat se potom ve svém vápně asi v 6 lidech ojebat jednoduše 3 hráči Realu a pak kapitán dokonce asistuje na třetí gól. To týmový sesypání se prostě jen tak nevidí, kór v Lize mistrů a v týmu s takovými hráči, jim to prostě fest nefunguje.

Reagovat
Acquanni

A ještě jeden klíčový dodatek je ten, že i po té chybě Donnarumy měli pořád gól navrch.

Reagovat
h8_sfatto

Hruška Kolář style

Reagovat
okokolo

Ten fail samozřejmě změnil celý obraz zápasu. Pokud by se to nestalo, obrana by fungovala zřejmě normálně. Někdy lze jen těžko zabránit euforii soupeře.

Reagovat
Acquanni

On do toho samozřejmě Real hodně šlápl a to rozjásaný Bernabeu udělalo taky svoje. Ale zase to nebyl válec nejvyššího kalibru a víc problémů si PSG udělalo samo, což se s takovými hráči nemůže stát. Stačí už jen dvojka Marquinhos Kimpembe. Dlouholetý kapitán, top stoper a mistr světa vypadali jako by přišli někde z třetí ligy.

Reagovat
okokolo

Jenže do toho měl ještě Benzema svůj den.

Reagovat
Whitemedia

PSG by se mohl hodit Lukaku.

Reagovat
vilp

A Pogba.

Reagovat
Seydou Doumbia

charakterově oba

Reagovat
bayern987

Klobouček, Benzema tuší

Reagovat
h8_sfatto

předčasné finále a to je ještě ve hře Bayern, parádní zápas .... Messi smolař, ale ukázal ,že narozdíl od CR7 tam není jen do počtu

Reagovat
valloire

Reagovat
hematop

Proč ti Ronaldo tak leží v krku? Stará ho měla v krku, tak jsi nakrknutý hned po ránu?

Reagovat
johan14

Reagovat
Manik...

Reagovat
Lemiux66

jeden vetsi pripoutanec nez druhej

Reagovat
messi80

Ako výkon realu od 60 minútu fakt super ale ako sa vôbec môže stať že v dobe varu uznajú ten prvý gól ? To zmenilo celý zápas.a Koller s contofalskym v štúdiu to odbyju tým že to bola chýba.

No a čo ale aj jasný faul.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
pantondavo

Prej VAR

Reagovat
Mishko

Nemá tu niekto po ruke Messiho štatistiky v play-off LM? To musí byť tak 5 rokov čo mal fakt vydarený zápas…

Reagovat
valloire

o polovinu horší než Ronaldo

Reagovat
Csaplárova past

Poche v Paříži nepředvedl vůbec nic. Jak jim odejde Mbappé, tak na LM můžou zapomenout už tuplem. Klauni

Reagovat
Seydou Doumbia

Klauni jsou v PSG od doby Blanca a totálně neschopně složenému kádru...ale ano je in házet špínu na Pocheho, to můžeme házet i na Tuchela jaký tam byl tragéd, že ho vyhodili v době, kdy ani nevedl ligu

Reagovat
dextroza_m

Nečekal jsem, ale Karim teda potočil

Reagovat
Maximm9

Tak a tohle byla panove posledni sance PSG vyhrat tu jejich LM v lete odejde Mbappe a budou radi za titul v lize.

A to, ze dali finale do Parize, tak si tam podle me taky nekdo zaplatil. Jsem rad, ze PSG ho hrat nebude

Reagovat
Seydou Doumbia

tak PSG nikdy nemělo reálnou šanci LM vyhrát, kdo to víc sleduje tak bude souhlasit

Reagovat
valloire

fakt?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ano. Za dob Ibry a T.Silvy jím chyběla hráčská kvalita, aktuálně jím chybí týmový duch. Celou tu dobu pokulhává ta vůle a morálka jít na hranu svých možnosti a prostě fungovat jako tým a semknout se. Lídři v podobě T.Silvy a Marquinhose to nemohli vytrhnout, když tam máš okolo sobce, morální odpady a hráče bez zájmu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Finále pro PSG nic neznamená, kdyby to vyhráli tehda tam mi spadne brada. Takhle nemají nic.

Reagovat
valloire

psal jsi něco o reálný šanci, tady byla

Reagovat
Seydou Doumbia

Tohle pro mě stále byla spíše teoretická, než reálna šance.

Reagovat
valloire

o gol vole

Reagovat
p-e-t-k-o

Radšej tradičný Real, ako hentá ropná žumpa.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Stiksxx

Jsem rad, ze Real vyradil PSG. Tyhle hvezdne utoky nikdy nedelaly dobrotu a jsem moc rad, ze se to nakonec potvrdilo. jsem zvedavy, kdo nakonec z dvojice Benzema x Lewandowski bude vys. Momentalne nejlepsi utocnici.

Reagovat
Lemiux66

nikdy no

Reagovat
p-e-t-k-o

Lewu nepredbehne, ani keď sa rozdrapí.

Reagovat
Mishko

ja fakt nechápem, ako niekto, kto futbal sleduje kvôli kráse samotnej hry, môže neže spochybňovať, ale zosmiešňovať/zhadzovať Modričov zlatý míč... veď to je neskutočné, čo ten hráč dlhodobo predvádza za Real aj za repre - čím väčší zápas, tým väčši výkon

Reagovat
misinho7

Reagovat
10

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Agent z Melmacu

je to neskutočný pán

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
king23

myslím, že ho nikdo neshazuje. Jde spíš o to, že mnozí hráči v minulosti s podobou kvalitou (třeba takový xavi) to nevyhráli. Ale to je prostě smůla, že v jejich roce byl někdo o chlup lepší...

Reagovat
Mishko

ale zhadzuje... len tu v diskusiách pravidelne 3-4 zanietenci vyťahujú toto téma dookola

samozrejme, Iniesta si zlatý míč v roku 2010 zaslúžil, ale za to Luka nemôže, že to nevyhral

Xavi mal konzistenciu takisto neuveriteľnú, ale nikdy nebol skutočným lídrom ani v Barcelone, ani v repre, nedokázal uznať silu protivníka, akurát vyplakávať

Reagovat
mastakillah

Reagovat
uff

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

A zcela náhodně ho nejvíce shazují ti, kteří nejvíce obhajují ten Messiho poslední zlatý míč

Reagovat
PH8

To není pravda ne? Nejvíc ho shazovali ti, kteří tvrdí, že to měl dostat Ronaldo.

Reagovat
Kenneth

Ja si taky myslim ze to mel dostat za ten rok spis Cristiano, ale urcite sem ho neshazoval.

Reagovat
PH8

No, což si myslí většina lidí a proto říkají, že je to nespravedlnost a Modrič si zlatý míč prostě v tom roce nezasloužil. Snad nikdo z mozkem neříká, že je Modrič špatný hráč nebo nedůstojný držitel zlatého míče. Já ho úplně nesnáším kvůli jeho zákeřnosti a stejně s tím zlatým míčem nemam problém (pokud pominu křivdu vůči CR).

Reagovat
valloire

Reagovat
tunkic

Až na to, že tohle není vůbec pravda, protože v roce, kdy dostal GB Modric s Messim na vítězství nikdo nepočítal

Reagovat
JM

Přečti si to ještě jednou. Pomalu. Když to zase nepochopíš, tak čti tak dlouho, dokud ti to nedocvakne

Reagovat
stuff

Reagovat
penepi

Reagovat
valloire

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
misomy6

Zápas skvelý od začiatku do konca…pre mna úžasne výkony Benzema a Modic… skvele výkony Rodrigo, Valverde a Alaba…Dani Carvajal sa snažil ale pre mne je to hráč na lavičku no…Z PSG zaujal Mbape a to je malo… inak hrozný výkon Marquinhos.. toho Radim vysoko meet stopérmi ale napríklad Eder Militao je oproti nemu úplne inde… Vlastne jediná slabina Edera co som si všimol bude nižší prah bolesti, keďže každý zápas aspoň 2-3 krát ľahne a to aj ked potrebujeme otáčať zápas

Reagovat
nani92

ach, mohli sme hrať s PSG radšej my

Reagovat
Seydou Doumbia

jenže vás by ještě ten jejich utok potopil

Reagovat
misinho7
Reagovat
ACSeRw!n

vamo puta de madre

Reagovat
misinho7

inac som zvedavy ci vypustia tie zabery s tym retardom z PSG..akoze asi nie, potom by tie vztahy uz boli totalne na nule..teda asi uz su..ale asi to mu az neurobime staci ze sme ich vyradili a ukradneme im Mbappeho

Reagovat
Kenneth

Plus jsme je napalili s Ramosem a jeste vzali pred nosem Camavingu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
DelPiero137

Ked prestupi Kilian to vytiahnite

Reagovat
Ángel di María 22

Neskutecny Benzena A Modric To je radost sledovat, páni fotbalisti proste.

Po delsi dobe jsem zas zazival u zapasu Realu vetsi emoce, bylo to skvely. Druha pule od nas byla hodne dobra.

Ctu, ze se PSG v pozapasovem duchu fairplay stavilo poklabosit s rozhodcima, to je asi tak posledni kus skladanky do te jejich zoufalosti v cele s neviditelnym Messim.

Tak snad jen toho Kyliana bychom si precejen vzali

Reagovat
misinho7

podobne tie emocie chybali, zapasy ligy ma uz nechavaju chladnym, uz to nie je ako niekedy, mozno okrem El Clasica..ale takyto zapas LM sme nemali snad od cias Cristiana

Reagovat
valloire

už se do toho dostáváte hoši

Reagovat
Kenneth

Se skoro plnym stadionem je to proste o necem jinem. Ty zapasy ligy mistru na stadionu becka byli utrpeni a i to semifinale bylo absolutne bez nejakyho zapalu.

Reagovat
misinho7

ja som sa vzdy viac tesil ked sme hrali vonku ako doma..na tom stadione to bol otras

Reagovat
CHONG

Předseda asociace evropských fotbalových klubů křičí na personál soupeře, že je zabije

Reagovat
Svatej

na jejich místě bych ho trochu potrollil a odjel si bez ohlášení na dovolenou na pár týdnů

Reagovat
Kenneth

Benzema > Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
masly008

Reagovat
king23

Reagovat
Petr20

Benzema král

Reagovat
vilp

Reagovat
Masi

Reagovat
vilp

Zavírá mi hubu od té sezony 17/18, bez problému to uznávám, tak co se ti nelíbí?

Reagovat
Masi

Ale nic, taková ironie jenom. Přestal jsem fotbal sledovat od doby, kdy ta jeho hvězda vypálila naplno. Na jednu stranu je to příjemné, na druhou stranu jste se mi roky vysmívali, až mě ten fotbal omrzel.

Dneska jsem se díval na soutěž oblíbenosti, jak tam dostával zabrat každý rok.

16-17: https://docs.google.com/spreadsheets/d/12dMy9_Qf6kK7JlwZRpvBRoSoqaMe9I8AvbVwENEoBXI/edit

17-18: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UyL90coU9QZqHlmi2zt9lv9hTLfxqIsgcXlqPSoflec/edit

18-19: https://docs.google.com/spreadsheets/d/13Q1FiBaMWl1nEIxk3usUpli1CBAr2cb14i6uMVC2Eik/edit

19:20: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MBJHKYoxGuNkEa60_8zED2JRqRkvRo4bMS7jI38rPhE/edit

Reagovat
smazaný uživatel

Lol ten druhej rok ho porazil Ceballos.

Reagovat
vilp

To mě mrzí, měl by ses možná k tomu vrátit, tě to bude bavit jen kvůli němu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
eibe

Reagovat
Kenneth

Karim si dela ve 34 letech co chce v lize a lize mistru, Henry tou dobou dohraval karieru v USA:

Reagovat
stuff

ano, ale na jeho top sezony v arsenale nikdy nemal

Reagovat
Kenneth

Proc by na ne nemel? Kdyby Real nemel po odchodu Cristiana Karima, tak neni schopen ofenzivne vubec niceho. Benzema bude druhy nejlepsi strelce historie Realu, ctvrty nejlepsi v lize mistru.

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Kenneth

Henry ten urcite fotbalovy vrchol mel nejspis vyssi nez Karim, ale fotbalove je pro me Karim daleko komplexnejsi a hlavne zraje jako vino. Je pravda ze mel Karim 2-3 horsi sezony s tim, ze jedna byla opravdu katastrofalni, ale casto se zapomina na to ze hral casto jeste s Cristianem na pul desitku a je hlavni duvod proc mel Cris cisla jake mel.

Reagovat
stuff

Reagovat
ACSMan

Vini jr. > Drenthe

Reagovat
ACSeRw!n

ale tesne

Reagovat
PH8

To je rasistické.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Freedo

Reagovat
PP

Reagovat
penepi

Reagovat
FUnk

Reagovat
tunkic

Jo, tak to ani Vomylem

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ondiis

Reagovat
raduinho

Uff, to zase ne.

Reagovat
Nuno čomes

Paráda

Reagovat
Pony Slaystation

Snad ty haluzáci vypadnou ve čtvrtfinále. Na tu jejich "hru" se dívat nedá.

Reagovat
M.Vaza

No na Live se včera taky nedalo moc koukat, nebýt vyloučení, tak mohla být ještě sranda.

A to je považuji společně se City a Bayernem za naprosté top týmy současnosti.

Reagovat
M.Vaza

v úterý samozřejmě.

Reagovat
Tomik111

Sice rozumím narážkám na Messiho a podobně, že vůbec nehrál, ale může mi někdo říct, co hrál za post? A to stejný Neymar. Nesleduju moc PSG v lize, tak nevím, jestli tam hraje třeba jinde. Místo toho, aby ho dali na lajnu a zkusil tam vodit Nacha, tak je někde uprostřed a zavazí si tam s Neymarem a těma dvěma tragédama, co umí jen faulovat a hádat se. Za mě chyba trenéra, jestli to teda skládá on, že nastoupili všichni tři spolu na úkor Di Marii. Nacho kromě pár soubojů s Achrafem neměl pomalu co bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi stranou. Jsem rád, že postoupil Real

Reagovat
valloire

Reagovat
Eichel

Real

Messi-Nemessi PSG je najnesympatickejší klub aký existuje.

Reagovat
Seydou Doumbia

je to tak...Realu jsem fandil, což je sice dno, ale bez Ramose, Prasemíra, Ronalda, Balea a Marcela mi ten tým nevadí

Reagovat
RadekVonCZE

Prasemiro

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Agent z Melmacu

NASER SI NASSER

Reagovat
F.Torres

Takže projekt Messi skončil naprostým fiaskem, jsem o to radši, že to ukončil Real

Reagovat
Petr20

Stejně jako projekt Ronaldo v Juve , tam to bylo o to větší fiasko, že to překazil Ajax, Lyon a Porto

Reagovat
F.Torres

Z pohledu klubu stejný krach, nicméně podmínky odlišné PSG má jiný hráčský kádr a materiál jak Juve a gólové kromě poslední sezóny nezklamal. Messi zklamal i individuálně

Reagovat
stuff

Reagovat
tunkic

jasný, pane objektivito

Reagovat
valloire

jenže on jedinej tam dával goly...a teď se podívej na Messiho ty fanatiku

Reagovat
smazaný uživatel

Me se libi jak debilci, jako ty, jako protiargument pouzivaji Ronalda

Reagovat
Petr20

Tak, protože pořád existují jedinci, kteří si myslí, že je Ronaldo lepší než Messi, což nikdy nebyl, Ronaldo bez golu je k nicemu, Messi ma porad velky herni prinos, i kdyz nedava goly

Reagovat
Ranoth

ani vsetky peniaze sveta ti nepomozu, ked mas totalnych amaterov vo vedeni ta zaloha PSG by bola bez Verratiho na urovni 2. francuzskej ligy, ale zato utok precpany velkymi hviezdami

Reagovat
madridcan

Asi sa to tu stratí, ale Alaba neskutočná robota pri ofsajdoch Mbappeho.

Pred druhým Benzemovým gólom Kimpembe prechádzka k vlastnej bráne

Reagovat
Malresi

Klobúk dole pred Realom. Tá psychická sila, skúsenosti v týchto dôležitých zápasoch sa prejavila naplno. Je pravdou, že im na 2 góly PSG namazalo samo, ale aj tak som rád, že postúpil práve Real. PSG je zakliate, tí tú LM nedajú so žiadnym trénerom.

Reagovat
Kenneth

Po sezone prijde Zizou a ten tomu tymu da uplne jinou mentalitu.

Reagovat
Tomik111

Ale už na to nebude mít hráče

Reagovat
Agent z Melmacu

po tom čo nastváral ten špinavý pes majiteľ tam môže ísť iba morálna sviňa

Reagovat
Malresi

To snad nie, Zizou je snad jediny trener, ktory by s nimi tu LM mohol dat

Reagovat
CHONG

Na to jsem sám zvědavý, vštípit týmu vítěznou mentalitu je určitě obrovská devíza ZZ, ale PSG je takový slepenec primadon a žoldáků, že tomu ani u ZZ moc nevěřím.

Reagovat
Seydou Doumbia

V PSG je problém v složení kádru, ne v trenérovi...Tuchel to tam taky nevyhrál a to se ted vynáší do nebes.

Reagovat
vladino10

Tak...došiel do finále...v ňom boli lepší ako Bayern.

Reagovat
Seydou Doumbia

Finále ale nikoho v PSG moc zajímat nebude, misi nesplnil

Reagovat
Reggie

Real vcera ukazal, ze ty domaci zapasy o vsechno umi proste nejlip ze vsech. PsG se klasicky sesypalo. Meli Real na lopate, navic nehral Real zadnou hitparadu v prvni pulce. Mbappe neuveritelnej, ta kombinace rychlosti a zakonceni je brutalni, krome golu i ty dva neuznany fakt parada .

Na druhy strane samozrejme Benzema a Modric paradni vykony. Real je pro me tym, kterej i kdyz nehraje nic moc, tak ta psychicka sila je u nich nejvys na svete, kolik takovych jejich zapasu uz jem videl...

Prvni gol spornej, tam do neho Benzema nabehl, balon myslim vubec nehral, ale ani pri zapase a ani ted bych to nejak zasadne neresil, posrali si to sami a prej kvuli tomu jeste šejk delal ostudu . A nemuzu si odpustit, co tu mistni ubozaci zase predvadi na ucet Messiho . Hral na hovno, resp. nebyl vubec videt a z celkovyho pohledu je to angazma tam urcite zklamani, chybi mu zapal - neni to zdaleka jak u nas. Ale jak se na tom mistni nuly uspokojujou, to je opravdu neco. Tech mindraku je tolik i vyhrat se musi umet.

Reagovat
zidane78

Boh vie co je za tim (Messi),mozno z kazdeho sudka nieco tj. nevirovnanost kadru,neochota branit,myslim utocna trojka.Kazdopadne ked Messi/Ronaldo skoncia tak to bude smutny den pre futbal,ja osobne som nikdy nechapal tie porovnania (aj ked v minulosti som sa do to zapajal).Mame proste statstie ze mozeme sledovat snad dvoch najvacsich titanov tohto sportu,takze si to treba uzivat pokial mozeme,aj ked toho "carovania" z ich strani je uz pomenej.

Reagovat
Reggie

Nevím, mě připadá, že mu docela chybí motivace nebo tak. Třeba jak nedal v tom minulým zápase tu penaltu proti Realu, tak mi přišlo, ze ho to zase tak moc netankovalo. Ale to je asi blbost, on tak působí většinou. Ale je to na jeho poměry slabota samozřejmě. Jsem zvědavej na MS, za Argentinu podle mě bojuje daleko víc. Ale už asi nebude mít takovou formu, uvidíme.

No pořád to od nich není vůbec zlý, na to kolik jim je . Ale u nich jsme prostě zvyklí na úplně jinej level a tohle přijít muselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne sa z futbalu naozaj radovať nedá

Reagovat
Mishko

Reagovat
insane

Proč je vůbec na SB v předních řadách pořád ta plachta? Je to kvůli covidu, nebo to tam ještě neni hotový? Nebo je to jinak?

Reagovat
vilp

Kvůli té rekonstrukci.

Reagovat
king23

pořád se to opravuje, má být hotovo až tak za půl roku.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andkoo

ako neutralneho fanusika ma po dlhom case futbal poriadne bavil...vsetci hraci (az na Donnarummu ) technicky super, pekna kombinacna hra a napinavy suboj...velky smutok u hviezd PSG a oslavovany Benzema...v dalsom kole by som rad videl Real s Poolom/City

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jak říkáš, s klukama ve fotbalové skupině (kde jsme jen 2 fanoušci Realu) jsme se shodli, že ta individuální úroveň hráčů byla fakt na té nejvyšší úrovni. A já jako fanda Realu jsem fakt nachvíli zapomněl na vše, co se kolem děje, krásný večer.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Skalda29

Benzema frajer, Baroš ho v Lyonu naučil

Reagovat
Mishko

Inak opäť sa ukázalo, akí dôležití hráči sú Nacho a Vazquez. Nie, nikdy nebudú mať na základ, ale mať na lavičke takýchto srdciarov ochotných ísť do toho vždy na 100% je na nezaplatenie. Že Isco?

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, jak vidíte prosím šance Realu v případě, že jej nalosují ve čtvrtfinále Bayernu. Začínám mít nepříjemný pocit , že by to mohli bavoráci celé vyhrát .

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Lewa v Bayernu, tak si proti Realu ani neusral. Ale vidět souboj Karim vs Lewa, to by byl fakt nářez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele