základní skupiny - skupina E, 5. kolo
21.11.2006 20:45 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (44)

Přidat komentář
HOST*R.M.C.F.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HOST*cracker

Reagovat
Shevchenko

1:2 (RVN-Wiltord,Govou)

Reagovat
Shevchenko

Tak ani Govou nebude Místo něho snad už Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Real by nevyhrál Ligu mistrů snad ani kdyby měl v každym zápase penaltu Hrajou nelíbivej fotbal a hraje tam ta buzna van Nistelrooy... nemám ho rád

Doufám že Madrid dostane na prdel, ale pochybuju o tom... Lyon i Real suverénně kráčí za postupem, takže by to mohly bejt nějaký útočný hody Bral bych třeba 2:2... Ale spíš to bude 0:0 nebo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Možno niekoho zaujme už vskutku historický a unikátny prenos zo zápasu Anglicko-Maďarsko, kedy Maďari ako prví vyhrali v Anglicku / z mužstiev mimo ostrovov / 6:3. Je to na stránkach maďarskej televízie / www.mtv.hu / v sekcii telesport, celý zápas aj s originál komentárom !! Sú tam aj iné videoprenosy, ale toto bol určite jeden z najväčších zápasov v histórii futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Lyon momentalmě je kvalitnější Real zatím nic moc ale co není muže být

Reagovat
smazaný uživatel

Ty telata na ČT to vůbec nedávají, hlavně že opět Arsenal (bez Rosy), Celtic (bez Jarošíka) a skvělej Hamburk s utrápeným Jarolímem.

Poslal jsem jim mail, fotbalovou redakci a Černýho jsem oslovil "milí kreténi", tak jsem zvědavej, jestli mi odepíšou

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

správně si udělal

Reagovat
Marv

Naprosto souhlasim!! Se zapasem Chelsea s Brcelonou to jsou nejatraktivnejsi duely ve skupinach a jestli se nepletu tak nedavali ani ten prvni zapas na Lyonu . Kdo je zvedavej na Celtic? Prumerny defenzivni tym sice v ostrovnim derby, ale bez Jarosika nemuze konkurovat utocnymu duelu Real- Lyon!! Uz me dost stvou vetsinu dobrejch zapasu cpou na ct4, i kdyz ji vetsina lidi jeste nema a ty nejlepsi matche radsi ani nedavaj

Reagovat
smazaný uživatel

Milí kreténi mělo bejt s velkým "M", takhle ti to nevemou, takže to můžeme aspoň svést na tebe...

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Hele vy jste jeste OK, nas by davali jen pokud bysme hrali finale a i ty pozapasovy sestrihy mame nejkratsi, ti vypatlanci si pletou jmena a nekdy si vylozene vymyslej. AS ROMA je v ct na ignore listu. Ja uz se na ty jejich prenosy vubec nedivam, divam se po netu, pripadne potom na sestrihy na orf.

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Ja jim psal, jestli nebudou davat Valencia - AS Roma a ne, oni dali naky posrany Bordeaux, Anderlecht nebo neco podobnyho. Italska liga je vubec v ceskych televizich podivne ignorovana. Nepamatuju, kdybych naposledy treba v nakym sportu po zpravach videl neco o italsky lize. Hlavneze tam frci francouzska liga nebo skotska...

Reagovat
HOST*Sickboy

Svatá pravda. Jako jestli nebudou dávat ASR - VCF, tak se pravděpodobně naštvu (to je všechno). Nevim, kdo rozhoduje o přenosech, ale Černý tomu nerozumí, Bosák si tam bude cpát Bayern nebo Hamburg, Svěcený má dost práce s Guinessem a o netáhlu Čapkovi se ani zmiňovat nebudu...

Reagovat
HOST*ROMANISTA

ASR - Valencia imho nebude. Bylo by velky prekvapeni, kdyby ji dali. Oni davaj 2 zapasy live plus 1 ze zaznamu a davaji kazdej zapas Arsenalu, Bordeaux, Celtiku apod. Davaji tymy, ve kterych hraje nejaky cech, kdyby hral nejaky cech v Lille, tak klidne daji Lille - AEK Athens, misto treba ASR - Valencia. Krome toho Bosak ASR nesnasi.

Reagovat
HOST*Sickboy

Já myslim, že ty mediální mr*ky (ne)máme pořešený...

Reagovat
Pharrell

3:0!!!! HALA MADRID!!

Reagovat
Pharrell

tady kazde j preje Lyonu vyhru, ale uvidite ze vysledek skonci ve prospech Realu

Reagovat
smazaný uživatel

no....souhasim s tebou! Real vyhraje o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne naučíme Lyon, ako sa ma pri nás chovať Verím, že 1:0 minimálne, Cannavaro nehrá, to znamená, že to bude bez kiksov

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedna z možností, ak nie jediná

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux - Galatasaray 0

Valencia - Olympiakos 10

Celtic - Manutd 0

CSKA - FC Porto 10

Lille - Anderlecht 1

Benfica - FC Kodan 1

Bremy - Chelsea 0

Steaua - D. Kyjev 10

Levski - Barca 2

Moc tomu nevěřím, ale mírný risk může za sto let už konečně přinést zisk. Výhra přijatelných 2500.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ted jsem přišel a dívám se....Utekl mi hned první zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příště? Ale jsem s tebou, znám to...

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro.

Ten rozhodčí asi taky musel hodně zuřit, když Ruud nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale kdyby pískl tu jasnou pencli na Robinha, tak jsme možná vyhráli

asi tě hodně štve, že je Cannavaro uznávanější než Puyol, že? rozhodně se tak chováš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, hrozně mě to štve, vždy to naštve ještě více, kdyžto ukazuje na hřišti.

Kdyby pískl penlatu po faulu "uznávaného" Cannavara, který si naprosto bezostyšně držel protihráče, tak nemáte ani bod, ale budiž vám dopřán.

Štve mě, že je Cannavaro uznávanější, taky to, že Beckham má více reklam než Xavi a že má Real lepší tv smlouvu. Proč nedmůžeem být třetí a mít tyto super výhody taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký výhody? Co sem pleteš reklamy a tv smlouvu? Prostě tě to štve, proto taky do Cannavara vždycky ryješ. Kdybych to měl dělat já u Puyola, tak si u toho psaní asi zničím prsty

Reagovat
smazaný uživatel

No pletu to tu sem že to má ai stejnou důležitost jako to, kdo je jak uznávaný. Tos nepochopil? Jak říkám, hrozně mě to štve, co je oproti takovému uznání první místo? Ach jo, to je tak nefér.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale já se bavím o Cannavarovi a ty sem motáš tv smlouvu, Becksovy reklamy a umístění v tabulce Pořád kritizuješ ty samé naše hráče a já vím z jakého důvodu to je. A pak si to ani nedokážeš obhájit a utíkáš za Becksem

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není co obhajovat, proč bych nezkritizoval toho, co vám zavinil gól? To mám radši za to zkritizovat Ruuda, který byl an druhé straně hřiště? Tak jo: "Cannavarova chyba to samozřejmě nebyla, to Ruud se měl vrátit a všechno zastavit."

Beckhamovi reklamy mají asi stjenou důležitost jako to, kdo je jak uznáván, proto to zmiňuju, že to nedokážeš pochopit, to leccos naznačuje. Ale já to beru, vy se chlubte uznávaností a my se budem chlubit výsledky, dohodnuto?

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
smazaný uživatel

Keď má Kyslík v príspevkoch toľko " smieškov " tak sa s ním neoplatí baviť, to už mám overené, ale hlavne : v poslednej dobe sa stále schováva len za to prvé miesto a o LM vôbec netočí. Ktovie prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Však já vím, že to takhle ztrácí úroveň. Jenom jsem chtěl probrat Cannavara s Puyolem, jejich přínos pro tým, proč máme letos lepší obranu atd. Jenže doktor se najednou začne bavit o reklamách, to je pak těžký

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá argumenty a myslí si, že je děsnej king, když je schovanej doma za klávesnicí . Realita je pak podněkud jiná... Možná taky nedokáže rozchodit, že prachy za televizi potečou Realu z Katalánska (holt prachy jsou prachy nejen pro Španěly)...

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, to mi fakt vadí. Protože bydlím v čr a tím, že ktaláínská televize dává peníze pryč z katlánska opravdu ztrácím a nemůžu to rozchodit. Sranda je, že nejen že ve skutečnosti nevypotíš jednu souvislou větu, ale většinou nemají hlavu a patu ani tvé napsané příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsi mi odkryl i neznámé skutečnosti. Gratuluji, nějak to nezvládáš, o čemž svědčí i počet překlepů a smajlíků, ale hlavně od původního tématu, to je nejdůležitější, žejo? Katalánci platějí Madridu (a dokonce Realu), jaká hanba, a s tebou to nehne... Prachy jsou pro ně víc než hrdost, ale co taky čekat. To až budeš příště zase nadávat někomu z Realu do žoldáků.

A k té realitě a internetové realitě, z toho se prostě nevykecáš, stav se třeba na hlavu (nebo na patu)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si dávají pěníze komu chtějí, co mně je do toho, já nic neztratím.

Z ničeho se vykecávat nemusím, problémy máš v normálním život spíše ty. A to takové, že musíš změnit práci. To, myslím, mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses chtěl bavit o příno su pro tým. Ne, ty ses bavil o tom, kdo je více uznávaný a to mě vůbecnezajímá, mě právě zajímá ten přínos pro tým. Takže poněkud mimo jsi...

Ale jako dobrý, včera byl ten přínos obrovský, když se o tom teda chceš bavit. Zdrť mě tím, že je uznávanější a je to.

Reagovat
HOST*

Jak můžeš srovnávat Beckhama se Xavim, Xavi je oproti němu úplná nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Co není, může jednou být

Reagovat
smazaný uživatel

"Van Nistelrooy is put through and tries the shot but a great tackle by Cris saves the day! But the ref has given a penalty! Unbelievable!"

"Ramos clobbers Malouda, flagrant revenge for earlier and laughs as he is booked, should have been a second yellow."

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude asi nějaký omyl, to přece byla chyba Ruuda...

"Pero todo se acabó cuando Cannavaro fue al suelo donde no debe hacerlo nunca un central, en la zona de medios."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele