základní skupiny - skupina C, 5. kolo
23.11.2004 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - AFC Ajax 1:0

Branka urugajského reprezentanta Marcela Zalayety rozhodla o pátém vítězství Juventusu v řadě a tím pádem o pohodlném postupu do další fáze LM. Nutno dodat, že zaslouženém.

Nebylo to pro domácí celek utkání atraktivní. Postup v kapse, soupeř nic moc... A navíc nedělní souboj s Interem před sebou! Ale i tak trenér Fabio Capello nechal mimo hru jen dvě opory. Obránce Fabia Cannavara, nahradil ho Paolo Montero, a Alessandra Del Piera, který se zotavuje ze svalového zranění. Dvojici na hrotu útoku tak tvořili Marcelo Zalayeta a Zlatan Ibrahimovič, který do Turína přestoupil z Ajaxu v létě tohoto roku. Na druhé straně Ajax chtěl posílit své naděje na třetí místo a tím pádem i účast v jarní části Poháru UEFA, teoreticky mohl pomýšlet ještě i na postup. Ronald Koeman poslal ke své premiéře v pohárové Evropě Ryana Babela (17 let), který doplnil Maura Rosalese v ataku na branku soupeře.

Na poloprázdném stadiónu v Turíně ale byl zcela jasně vidět velký rozdíl v síle obou mužstev. Juventus bez většího vypětí kontroloval situaci na hrací ploše, byl pánem zápasu. Ajax bez schopnosti komplikovat domácím jejich cestu za výhrou. První šanci měl Ibrahimovič již v 6. minutě, ale nevyužil pas Alessia Tacchinardiho. Juventusu se podařilo velice brzy vsítit branku, když ve 14. minutě Mauro Camaronesi

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*PvD

Nevíte někdo kolik tam bylo lidí? Tři tisíce? Nebo všichni odešli ve 14. minutě, protože těch tradičních 1:0 už to bylo? Jinak Juventus hraje opravdu atraktivní fotbal, je to pastva pro oči se na to koukat...

Reagovat
Mr.Jindros

No možná to není pastva pro oči , ale pět zápasů - pět výher potěší každeho fanouška jako jsem já . Forza Juve !

Reagovat
HOST*sansiro

asi 7000!!! podivej se ale kolik maji bodu

Reagovat
HOST*

No 7000 to je málo ale oni se s tím od minulý sezóny potýkaj a ne vždycky hrajou tak nelíbivej fotbal.

stejně JUVE IS THE BEST

Reagovat
smazaný uživatel

7000 je hodně málo a ta hra. Třeba zápas Juventus-Bayern, to bylo za trest se na to koukat!!! Připadá mi, že to převzali od AC Milán, ten takhle vyhrál celou LM (myslim 1:0). Jo a jinak to finále Juventus - AC Milán to byla taky hrůza!!! Z Itálie hraje pohlednej fotbal akorát Inter!!! REAL MADRID FOREVER!!!

Reagovat
exmafie

Udinese hraje pěknej útočnej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, uznávám. Ale to sem eště neviděl, takže radši vyjmenuju - Juventus, AC Milán a drtivá většina úspěšnejch italskejch týmů (včetně reprezentace) hrajou na koukání hnusnej fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele