15. kolo
28.11.2015 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:0

Klíčový zápas zvládla i hanácká Olomouc. Slovácko doma porazila brankami Malce 2:0 a v tabulce se udržela před Jihlavou. Hosté měli několik zajímavých příležitostí, ale v brance stál spolehlivý Buchta.

Slovácko už čtyři zápasy nedokázalo zvítězit a na půdě sestupem ohrožené Olomouce chtělo tuto sérii utnout. Sigma se ale na zápas dobře připravila a nakonec v boji o záchranu získává veledůležité tři body.

Sigma rozradostnila své fanoušky už po čtyřech minutách, kdy se po závaru před brankou prosadil Tomáš Malec. O několik minut později sice mohl vyrovnat Došek, ale jeho hlavička si i přes dobrý zákrok Buchty cestu do sítě nenašla. Pak hrozila Olomouc, Navrátilův pokus zneškodnil Heča a opět na druhé straně nevyzrál na Buchtu Došek. Oba celky měly svoje dobré příležitosti, ale v první pětačtyřicetiminutovce už další branka nepadla.

Ve druhém dějství hájila Olomouc jednobrankové vedení a nutno podotknout, že měla i šance na navýšení. Například Hálův pokus kryl Heča. Výhru domácím definitivně zajistil až okamžik z 84. minuty. Faltu ve vápně fauloval Reinberk a sudí foukl do píšťalky. Nařízenou penaltu pak v pohodě proměnil Tomáš Malec -2:0 pro Olomouc. Slovácko už ve zbývajících minutách rezignovalo a svoji sérii bez vítězství natáhlo už na pět utkání.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vitecek15

Dnes snad jasná záležitost pro Sigmu. Tip: 3:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele