základní skupiny - skupina G, 4. kolo
13.10.2022 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Pep Biel (© AFP)

Konec Olympiakosu v Evropské lize, venku jen remizoval s Karabachem

Po losu skupiny G se rozhodně nečekalo, že by Olympiakos mohl hrát druhé housle. Až nyní se mu zdařilo urvat první body v rámci této soutěže, nicméně remíza s jeho šancemi na postup do play-off Evropské ligy nakonec nadobro zamávala. Karabachu plichta ve finále nevadila, také právě v kontextu další prohry Nantes, které v souběžně hraném klání padlo s Freiburgem.

Aktuálně má totiž výběr z Ázerbájdžánu pohodlný čtyřbodový náskok na třetí Kanárky, kteří svého soka mohou ještě stále přeskočit, museli by každopádně v posledních dvou kolech dost zabrat, minimálně se prezentovat v daleko lepším světle než proti Freiburgu ve čtvrtém kole. Karabach se už ovšem vůbec nemusí zabývat Olympiakosem, protože nerozhodný výsledek mu zajistil lepší vzájemnou bilanci. Odstup šesti bodů se tak stal v tuhle chvíli dostatečným.

Tohle střetnutí žádnou podívanou s mnoha gólovými možnostmi nenabídlo. Pár příležitostí by se našlo, ve 13. minutě třeba vypálil na hostující bránu slušně Kady, zamířil však nepřesně, na druhé straně se mohl na listinu střelců uvést ve 44. minutě Kunde, avšak jeho dělovku polapil brankář Mähämmädälijev. V 71. minutě se ještě snažil změnit bezbrankový stav Ozobič, ale pravačkou řeckého gólmana Paschalakise neohrozil, poněvadž svoje mířidla neseřídil dobře.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele