základní skupiny - skupina I, 3. kolo
05.11.2020 18:55 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Oleranwaju Kayode (© AFP)

Sivasspor dosáhl na premiérové vítězství, doma skolil trápící se Karabach

Sivasspor jakožto nováček Evropské ligy urval své premiérové body v Evropské lize, ba co je lepší zprávou pro turecký celek, dokonce si na své konto připsal své vůbec první vítězství. A reálně se vrátil do bojů o druhou příčku, kterou aktuálně drží Maccabi Tel Aviv. Naopak ze hry o postup začíná pomalu a jistě vypadávat Karabach, který prohrál i potřetí za sebou.

Pro obě mužstva byl vzájemný duel důležitý. Dosud totiž oba týmy v úvodních dvou kolech prohrály, a to jak s izraelským soupeřem, tak s favorizovaným Villarealem. A nutně tak potřebovaly najít cestu za nějakým úspěchem. O ten se ve finále ve svůj prospěch postaral klub ze Sivasu, jemuž se zkrátka podařilo skórovat v obou poločasech.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a už v 10. minutě se radovali z průběžného vedení. Fajr rozehrál rohový kop centrem na hranici brankového území, odkud hlavou pohotově zacílil Osmanpasa. Srovnáno mohlo být ve 31. minutě, zajímavou střelu vyprodukoval Guerrier, jenže mířidla neseřídil dle svých představ. Jinak byl ale stále nebezpečnější Sivasspor.

Ve 37. minutě neproměnil svou slušnou příležitost Ninga, o pár chvil později neuspěl se svou hlavičkou jeho spoluhráč Yesilyurt. V 71. minutě mohl i Kayode napevno rozhodnout o výhře Yigidolar, avšak gólman Mähämmädälijev v tomto případě ještě stačil zasáhnout. Překonaný byl podruhé až v 88. minutě, to když Kayode využil v krkolomné pozici pas od Arslana.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, livesport.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele