základní skupiny - skupina D, 2. kolo
29.10.2020 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers porazili i Lech Poznań a mají skvěle nakročeno k postupu

S Rangers je letos potřeba počítat, glasgowský celek vládne domácí lize a pohodu si přenesl i do Evropské ligy. Svěřenci Stevena Gerrarda před týdnem odvezli body z Lutychu a na triumf nad Standardem navázali i proti Lechu Poznań...

Domácí začali o něco aktivněji a prvním výsledkem byla situace ze 13. minuty, Roofe připravil střeleckou pozici pro Hagiho a ten ze zajímavého místa pálil mimo branku. O několik minut později už na sebe vše vzal Roofe a jeho rána těsně minula tyč. Hosté působili skromněji a zahrozili až před půlhodinou duelu, Moderův pokud McGregor kontroloval.

V závěru první půle si následně slovo vzal Steven Davis, jeho první pokus zablokoval jeden z obránců, o několik desítek vteřin později pak mířil nad. Do první pětačtyřicetiminutovky se vešel ještě jeden nepřesný pokus Modera.

Hráči polského klubu za celý zápas ani jednou netrefili zařízení a v 53. minutě toho mohl hodně litovat Rogne, ten zakončoval nepřesně hlavou po standardní situaci, podobně na druhé straně pálil Arfield.

V 62. minutě se na trávník dostal kanonýr Alfredo Morelos a byl to právě on, kdo si na své konto připsal jedinou branku utkání. V 68. minutě odcentroval z levé strany Borna Barišić, kolumbijský útočník si v pokutovém území našel míč a proti jeho hlavičce byl Bednarek bezmocný - 1:0.

Lech potřeboval sešlápnout plyn a přišlo několik střídání. Zápas měl i jednu českou účast, když poslední čtvrthodinu odehrál Jan Sýkora, ani jeho přítomnost ovšem nepřinesla žádný tlak - Rangers si výsledek pohlídali a mají plný počet bodů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
Seydou Doumbia

2-1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele