základní skupiny - skupina I, 1. kolo
22.10.2020 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Domácí Maccabi porazilo Karabach jediným gólem Cohena

Maccabi Tel-Aviv se raduje z prvních tří bodů, které ukořistilo na domácí půdě. O nejtěsnější možné vítězství se jediným gólem postaral izraelský záložník Yonatan Cohen. Karabach se i přes několik šancí gólu nedočkal.

Upřímně to rozhodně nebylo moc atraktivní utkání a oba týmy se spíš přetahovaly o balon, než aby se hrál ofenzivní fotbal plný šancí. Chyběla jim kvalita i přesnost, kterou oba soupeři nahrazovaly alespoň bojovností. Na první (a nakonec i jediný) gól utkání jsme nečekali moc dlouho, pouze do 11. minuty. V ní se po krásném a přesném pasu za obranu dostal k balonu záložník Yonatan Cohen, který obešel po kličce i brankáře Şahruddina Mähämmädäliyeva a poslal míč do opuštěné brány - 1:0.

Hosté ofenzivní taktiku nevyvíjeli prakticky žádnou a aktivitu přenechávali spíš na domácím Maccabi. To se celkem nerušeně dostalo do další šance, když se blížil konec první půle. Eyal Golasa si naběhl nikým nerušen do soupeřova vápna a když si srovnal balon na střelu, trefil tyč!

Filip Ozobić si na hranici velkého vápna přehodil míč na pravačku a pokusil se o zakončení, jenže trefil jen prvního obránce před sebou. Hostující brankář Şahruddin Mähämmädäliyev měl dostatek práce a činit se musel pár minut po změně stran, když nohou vytahoval ránu Peretze.

Celkově nudný poločas nabídl ještě jednu šanci až ke svému konci. V 70. minutě totiž hostující útočník Patrick Andrade dostal krásnou nahrávku do vápna a poměrně ostrou ranou mířil těsně vedle tyče!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

1:1

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele