základní skupiny - skupina E, 2. kolo
29.10.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Granada nepotvrdila roli favorita a s Paokem hrála bez branek

Hráči Granady nepotvrdili dobrou formu ze španělské La Ligy a na vlastním stadiónu pouze remizovali s řeckým PAOKem. Oba týmy se v útoku příliš nepředvedly a v podprůměrném utkání nedokázaly skórovat.

Úvodní dvacetiminutovka nenabídla příliš záživnou podívanou. Více kombinovali domácí, ale ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat výraznější převahu, a tak se brankáři na obou stranách hřiště většinu času nudili.

I z toho důvodu přišla šance hostů ve 27. minutě jako blesk z čistého nebe. Na Rodrigův přízemní centr do pokutového území si nejlépe naběhl Schwab, jehož nebezpečná teč skončila na vzdálenější tyči. Tato šance však byla v úvodním dějství zcela ojedinělou a zbytek poločasu byl hlavně bojem o míč ve středu hřiště.

Naději na kvalitnější podívanou nabídl úvod druhého poločasu, do kterého vstoupili domácí aktivně. V 50. minutě hlavičkoval nebezpečně po rohovém kopu Gonalons, ale brankář Živković byl připravený a střelu vyrazil. Vedoucí gól mohl vstřelit o pět minut později Kenedy, promeškal ovšem ideální moment a jeho zakončení zablokovala obrana.

Po nadějném úvodu se hra opět vrátila do starých kolejí a k vidění byly zejména agresivní souboje o míč v prostoru mezi šestnáctkami. K nebezpečnějšímu zakončení se dostal až v 83. minutě hostující Swiderski, ale střela mu příliš nesedla. Gólem neskončila ani Živkovičova střela zpoza šestnáctky, a tak se oba soupeři po nudném představení rozešli bez branek.

Autor: Martin Jedlička / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
Elmas

4:0

Reagovat
Seydou Doumbia

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
PAOK

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele