základní skupiny - skupina K, 5. kolo
03.12.2020 18:55 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Arena CSKA, Moskva

Reportáž

Dario Vizinger (© AFP)

CSKA Moskva doma padlo, Wolfsberger je druhý

CSKA Moskva doma podlehlo rakouskému Wolfsbergeru a ztratilo poslední zbytky naděje na postup. Jedinou brankou se o to postaral Dario Vizinger.

Tenhle zápas byl velmi zajímavý i proto, že oba celky od sebe dělil jen jeden bod. CSKA muselo soupeře porazit, jestli chtělo pomýšlet na postup. Utkání začalo poměrně zostra a CSKA se do první šance dostalo už po jedenácti minutách. Po delší akci domácích se míč centrem dostal do vápna hostí, kde se do hlavičky položil Fjodor Čalov, který poslal míč jen kousek vedle pravé tyčky!

O deset minut později se ale stalo něco, co žádný domácí fanda nechtěl vidět. Rakouský soupeř se ujal vedení! Z pětatřiceti metrů totiž Dario Vizinger natáhl k parádní střele, která ve vzduchu ještě zaplavala a zapadla přímo pod břevno! Krásný fotbalový moment, i Akinfejev musel zatleskat.

CSKA muselo zapnout na plný výkon, ale nedařilo se mu to. Naopak, krátce před koncem první půle hosté málem navýšili skóre. Tentokrát ale domácího brankáře zachránila dobře postavená tyč, od níž se balon odrazil. Ruský celek nutně potřeboval probrat a proto se do druhé půle postavili Gaich s Ejukem.

Že by ale na hru svého týmu měli nějaký zázračný efekt, to se rozhodně říct nedalo. Hodně aktivní se stával Nikola Vlašić, který nešetřil střelami. Brankář Kofler si ale poradil se všemi. Rusové stále více tlačili, ale šanci si vytvořit nedokázali.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Akinfeev

3:1

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele