základní skupiny - skupina B, 2. kolo
28.09.2017 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Skënderbeu Korça - BSC Young Boys 1:1

Albánské Skenderbeu Korce alespoň částečně napravilo minulou porážku 1:3 od vysoce favorizovaného Dynama Kyjev a nyní se v domácím prostředí rozešlo smírně se švýcarským Young Boys Bern v poměru 1:1, do tabulky si tak připsalo první bod. Pro hosty je druhá remíza v řadě málo, příště je totiž čeká největší favorit z Kyjeva a proti němu potřebují ze dvou klání alespoň jednou zvítězit, jinak jim může před závěrečnou fází ujet vlak.

Hosté vstoupili do zápasu s velkým zápalem a do vedení se mohli dostat po necelých deseti minutách hry, avšak po hlavičce Sanoga Juniora vyběhl včas ze své branky gólman Shehi a balón schoval ve svých rukavicích. O tři minuty později se ocitl v podobné pozici Sulejmani. Osmadvacetiletý srbský záložník si naběhl do předbrankového prostoru a nebezpečně hlavičkoval, jenomže zblízka na pozorného Shehiho nevyzrál.

I v dalším průběhu tvořili hosté hru a více se nacházeli na útočné polovině, ale po vyložených možnostech se slehla zem. Zhruba pět minut před přestávkou se Bern dostal do brejku dva na jednoho, závěrečná přízemní střela z jedenácti metrů letěla zhruba o půl metru vedle bližší tyče. Obrázek hry se příliš nezměnil ani na začátku druhého dějství, Young Boys mohl převrhnout misky vah na svou stranu po necelé hodině hry.

V obrovské příležitosti se zjevil Aebischer po krásné kolmici za obranu, jenže dvacetiletý záložník v zakončení zaváhal a ve stoprocentní pozici pálil mimo prostor tří tyčí. Albánský mistr prorazil z ničeho nic v 65. minutě, když se dostal do vedení zásluhou Aliho Soweho. Gambijský rodák obdržel nahrávku do pokutového území, v osobním souboji přetlačil Wüthricha a přízemním pokusem z osmi metrů prostřelil brankáře von Ballmoose.

Mírný favorit čtvrtečního střetnutí na sebe nenechal čekat s odpovědí příliš dlouho, již za sedm minut se postaral o vyrovnání Roger Assalé. Ten si po krásné nahrávce po pravém křídle a zpětné přihrávce Ngamaleua naběhl do šestnáctky Skenderbeu a do balónu se opřel z první z dvanácti metrů, jeho razantní střela skončila u pravé konstrukce. Ve zbývajícím průběhu se nic zásadního nepřihodilo, ani jeden tým si nevytvořil žádnou výraznější šanci.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
EverlastD

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele