základní skupiny - skupina G, 4. kolo
02.11.2017 21:05 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FCSB - Hapoel Beer-Sheva 1:1

První body ve skupině ztratilo rumunské FCSB, které si rozdělilo body s izraelskou Beer-Shevou. Domácí se ujali vedení v prvním poločase, ale odpověď hostů byla velice rychlá a další branka v Aréně Nacionala už nepadla.

Výsledek příliš nepotěšil Plzeňské, protože Beer-Sheva, která rovněž usiluje o postup, si udržela dvoubodový odstup. FCSB bylo po většinu zápasu lepším týmem a nutno podotknout, že Beer-Sheva měla zejména v závěru zápasu velké štěstí.

Šance domácích začaly přicházet pozvolna. Střela Júniora Moraise zamířila těsně vedle a Budescův rohový kop nadělal hostům pořádné problémy, protože se k míči dostal Coman a na brankové čáře musel zasahovat Radi. Následně už to ale domácím vyšlo a obrovskou chybu přitom vyrobila defenzíva Izraelců. Budescovu kolmici "kontrolovala" hned trojice hráčů hostujícího celku, jenomže za jejich zády se zjevil Florinel Coman, obešel brankáře a střelou do prázdné branky zakončil.

Odpověď Hapoelu byla překvapivě rychlá. Vítor z malého vápna střihnul nůžky a balón si poté našel Ben Sahara, který překonal gólmana Nitu.

Další zajímavé příležitosti byly k vidění až ve druhém poločase. V 52. minutě měl na kopačce vedení Budescu. Brankáře hostí si dokázal oběhnout, ale jeho střelu následně zastavil rukou Dor Olo. To byla obrovská chyba rozhodčích, kteří měli pískat pokutový kop a k tomu ještě hráče vyloučit. Nestalo se ani jedno a Beer-Sheva si tak mohla hýčkat nerozhodný výsledek 1:1.

Rumuni si v závěru zápasu vytvořili tlak a mohli několikrát rozhodnout. Nejblíže ke vstřelené brance byl Gnohéré, jehož pokus vyhlavičkovával z branky Taha. Obrovskou příležitost domácích Beer-Sheva přežila a nakonec s velkým štěstím vybojovala bod, který pro ní má velkou váhu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele