základní skupiny - skupina D, 3. kolo
19.10.2017 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - AEK Atény 0:0

Vincenzo Montella je zase o něco blíže vyhazovu. Rossoneri doma nedokázali porazit ani AEK Athény a poprvé v Evropské lize ztratili. Poloprázdné San Siro se za devadesát minut branky nedočkalo.

Milánští vstoupili do zápasu hodně ospale a asi deset minut se pouze bránili. AEK přikovalo domácí tým před vlastní šestnáctku, ale Donnarumma lovit míč ze sítě nemusel. Fanouškům AC se to pochopitelně vůbec nelíbilo a svojí nespokojenost dávali najevo pískotem. Ten si mimo jiné vysloužil i hráč AEK Marko Livaja, který před několika lety působil v konkurenčním Interu.

Rossoneri získávali převahu jen pozvolně a navíc po půlhodině hry mohli klidně prohrávat po hrubé chybě v rozehrávce. Donnarumma přihrál Musacchiovi, ten zaváhal a André Simoes z úhlu střelou okopíroval brankovou čáru. Závěr poločasu už sice patřil Milánu, jenže ten si žádnou velkou příležitost nevypracoval.

Ve druhém poločase už to bylo ze strany domácího celku lepší a postupně přicházely velké šance, ale gól ne a ne přijít. Bonaventurův přímý kop Anestis vyrazil a řecký brankář měl i další dobré zákroky. Postup Susa parádně vyrazil a poradil si i s bezprostřední hlavičkou Bonucciho. Sudí v závěru nastavil pět minut, během kterých se prakticky vůbec nehrálo. AEK zdržovalo, střídalo a kouskovalo hru, aby se AC nedostalo do náporu. AC ztratilo body a potvrdilo mizernou formu z domácí soutěže.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

3:2

Reagovat
waynemarkrooney

2:2

Reagovat
Milan.B

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 FORZA RAGAZZI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Dementi milion střel a hovno k hovnu, hlavně že maj posily za miliardy

Reagovat
REPLIKATOR

Vsazeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo hrá moje milované AC hnusný ostrovný futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa...minulú sezónu sa len tak tak že dostali do európy... zlý sen, žiadna kocepcia, len pasy na kridla a odtial do jedenastky, ziadne prihravky na blizko, do medzipriestorov... možno jedna kolma prihravka.... ja nemam slov...od začiatku sezony nič, mužstvo má potencial, ale myslím, že Montella nie je ten typ trenera ktorý dokáže zohrať toľko nových hráčov v tíme... momentálne na to nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Posily za 230M a na lavičce klaun

Reagovat
atlee

Byť na mieste ich vedenia, tak sa snažím dotiahnuť dona Carla hoci I zubami

Reagovat
smazaný uživatel

Já se radoval z jeho vyhození. Taky jsem si říkal, že ideální čas pro návrat, ale prý si chce dát pauzu do konce roku a vedení má s Montellou nezvykle moc trpělivosti

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele