základní skupiny - skupina C, 2. kolo
29.09.2016 17:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Obrat dokonán, geniální střídání Mohuči přineslo tři body

Zajímavý zápas bohatý na góly byl v rámci čtvrtečního programu druhého kola základních skupin Evropské ligy k vidění už od sedmnácti hodin našeho času. Ázerbajdžánský celek FK Qabala přivítal hosty z Německa, kteří byli v souboji obou mužstev jasným favoritem. Mohučští si navíc chtěli spravit po domácí remíze ze Saint-Étienne, kde je o tři body připravil až gól v samém závěru střetnutí.

Na vedoucí gól si svěřenci Martina Schmidta ale museli počkat až na úplný konec prvního dějství. Tehdy se prosadil Jošinori Muto a Die Nullfünfer mohli jít do kabin uklidněni vedením. Místo toho aby svůj náskok po přestávce navýšili, ale naopak gólman hostí Lössl způsobil penaltu, kterou následně v sedmapadesáté minutě suverénně proměnil Qurbanov a bylo srovnáno. Ještě hůře bylo pro německý tým o šest minut později. To se domácí na výbornou povedl brejk, na jehož konci byla přesná trefa Zenjovova a překvapivé vedení domácích.

Kouč Schmidt ovšem ukázal nebývale dobrý čich na střídání - v sedmašedesáté minutě poslal na hřiště Jhona Cordobu a čerstvý útočník se mu gólově odvděčil po pouhé minutě na hřišti. Yunus Malli poslal balon do vápna a kolumbijský kanonýr se nerozpakoval a rozvlnil síť domácí branky.

Úplný vítězný obrat nakonec Mohučští dokonali o deset minut později a znovu u toho byl střídající hráč! Tentokrát rozradostnil příznivce hostí Öztunali, který přitom stejně jako předtím Cordoba do hry přišel až v průběhu druhé půle.

Další gól už v zápase nepadl a trenér Mohuče si tedy může gratulovat - svou šťastnou rukou při výběru střídání přihrál svému týmu tři body v Evropské lize.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
KingMaster13

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
EverlastD

2:2

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele