základní skupiny - skupina G, 2. kolo
29.09.2016 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo - Panathinaikos FC 2:0

Celta Vigo díky dvěma gólům v závěru utkání porazila Panathinaikos a se čtyřmi body se dostala na druhé místo tabulky skupiny G. Hosté byli po celý zápas nebezpečnější týmem, nakonec však zůstávají jako jediní bez bodu. Domácí potvrdili před následujícím ligovým duelem s Barcelonou zlepšující se výsledky a vyhráli už potřetí v řadě.

Svěřenci kouče Eduarda Berizzoho sice prodloužili svou sérii neporazitelnosti už na pět utkání v řadě, kdyby se však jejich sokovi, který se musel vypořádat s několika nepříjemnými absencemi, podařilo vyhrát, asi by se nikdo nedivil. To Trifylli se za svůj výkon rozhodně nemůžou stydět, v některých situacích jim prostě nepřálo pověstné štěstíčko.

Řecký celek nepředvedl v první půli vůbec špatný výkon, i když jeho soupeř držel více míč na svých kopačkách. Po čtvrthodině hry se do střelecké pozice dostal Berg, jenže svůj pokus usměrnil jen mimo. Ve 25. minutě byl ještě blíže Lod, avšak ani on nezamířil mezi tři tyče, byť domácího brankáře Sergia Álvareze rozhodně vystrašil.

Ve 38. minutě měl Sergio Álvarez opravdu velké potíže. Sám se na něj řítil Víctor Ibarbo, který možná mohl ještě pár kroků popoběhnout dopředu, a jeho zbrklé zakončení tedy španělský muž v rukavicích vyrazil, a také s následnou dorážkou Coulibalyho si poradil. O pár chvil později se po rohovém kopu Panathinaikosu dokonce rozvlnila síť, nicméně branka nemohla být uznána kvůli ofsajdu.

Devět minut po přestávce se zase za Sergiem Álvarezem třepotalo. Tentokráte hlavičkou skóroval Berg, nicméně si pomohl ve výskoku faulem vůči Andreuovi Fontásovi, takže rozhodčí Banti zase gól jako platný neposoudil. I nadále byl aténský celek o něco aktivnějším celkem, jenže jeho špatná produktivita mu ve finále jednoduše srazila vaz.

Poslední desetiminutovka jasně vyšla Os Célticos, kteří strhli vítězství na svou stranu. V 84. minutě unikl po pravé straně střídající Wass, ten pak předložil míč do malého vápna na Guidettiho, jenž z blízkosti neměl problém skórovat. Víctor Ibarbo sice mohl z velké tutovky záhy srovnat, jenže druhou trefu zařídil z přímého kopu Wass minutu před koncem a bylo rozhodnuto.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Theft90

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele