základní skupiny - skupina J
05.11.2015 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Qarabağ Ağdam - AS Monaco 1:1

Karabach se rozešel s monackým AS jen s remízou. Jako první se radovala většina fanoušků na stadionu v Baku, když se prosadil Samuel Armenteros, jenže dvacet minut před koncem utkání se prosadil Ivan Cavaleiro.

Domácího brankáře Šehiće měli strážit především Medveděv, Husejnov, Sadygov a Agolli, o ofenzívu se staral El Jadeyaoui a Armenteros. Hosté přijeli v poměrně očekávané sestavě a nasadili do úvodu zápasu Silvu, Traorého a El Shaarawyho. Za nimi měl tvořit hru Jeremy Toulalan a Moutinho, zatímco před brankářem Subašićem nastoupila čtveřice Fabinho, Carvalho, Wallace a Raggi.

Domácí se rozhodně nezalekli slavnějšího a favorizovaného soupeře. Od prvních minut se pokoušeli diktovat tempo hry a ukázat francouzským hostům, kdo že je tu pánem. Richard se po šesti minutách pokoušel vystřelit a ohrozit brankáře Subašiće, ale povedla se mu jen první část. O další akci se zasloužil Ismajlov, který prošel do vápna, tam dostal skvělou nahrávku a pálil do boční sítě!

Zasahovat musel i brankář Šehić. Nejprve jej vyzkoušel útočník Traoré, který nebyl daleko od překonání svého soka. Domácí brankář musel zasahovat ještě výrazněji o pár minut později, kdy se k němu dostala skákavá a hodně nepříjemná rána, jenže Šehić tygřím skokem míč zneškodnil!

Přesně po třiceti minutách hry, která postupem času ztrácela své tempo, se domácí málem radovali ze vstřeleného gólu. Radost jim pokazilo zakončení skvělé akce, protože Ismajlov pálil těsně mimo! Gólová radost však přeci jen zachvátila stadion v Baku, protože pět minut před koncem první půle se domácí dočkali!

Sadygov našel milimetrovým pasem nabíhajícího kolegu, kterým byl Armenteros. Ten stál sám před Subašićem a dokázal vybíhajícího brankáře přehodit!

Karty byly rozdány jasně, Monako potřebovalo vstřelit branku, aby neodjíždělo s prázdnou. A muselo přidat, protože vedení domácího týmu bylo rozhodně zasloužené. Touhu po třech bodech začali hosté naplňovat prakticky ihned po změně stran. Nejprve se marně snažil prosadit se Bernardo Silva, velký postrach všech obránců. Jeho rána ale mířila mimo.

Karabach se v těchto fázích utkání víceméně zatáhl na vlastní polovinu a nechal Monako hrát. Po hodině hry málem hosté vstřelili gól. Fabinho se dostal ve vápně k míči, jenže jeho obstřel těsně minul tyč! O chvíli později se dostal ve vápně k hlavičce zkušený mazák Ricardo Carvalho, jenže těsně minul tyč!

Pak už se ale Monako dočkalo. A bylo to velmi kuriózní. Domácí brankář byl napadán neúnavným rychlíkem Ivanem Cavaleirem, který měl štěstí a odkop domácího brankáře se odrazil do něj! Pak míč směřoval do brány a francouzský celek vstřelil vyrovnávací branku! O chvíli později se na brankáře hnal ještě Traoré, ale z úhlu jej neprostřelil a body se tedy dělily!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, uefa.com, onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
EverlastD

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Typuju remizu 2:2

Reagovat
cepinzcegamy

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Náhorní Karabach ? Toho se pi tomhle zápase Arméni radši vzdaj. 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco takové ostudné výsledky jak v lize tak v pohárech jděte se zahrabat ještě že ten Martial odešel.

Reagovat
Elliasson

Možná je to právě proto, že Martial odešel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele