základní skupiny - skupina J, 3. kolo
24.10.2013 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Trabzonspor - Legia Varšava 2:0

Fotbalisté tureckého Trabzonsporu potvrdili roli favorita v domácím prostředí s polskou Legií a po velmi zodpovědném a koncentrovaném výkonu si připsali tři body. V utkání ale nijak výrazně lepší nebyli a v počtu střel na tom byli hůře. Avšak po rychlé brance se uklidnili a dlouho drželi těsné vedení, které pojistili v závěrečné desetiminutovce.

Turecký celek se tak osamostatnil na čele tabulky se sedmi body a má nakročeno k postupu do další fáze, polská Legia naopak zůstává poslední čtvrtá s nulou na kontě a ve druhé polovině ji čeká velmi těžký úkol. Od samého úvodu se hrálo ve velkém tempu a domácí z prvního útoku skórovali. Po přihrávce Olcana Adina se k míči probojoval Marc Janko a s velkým úsilím nakonec napotřetí překonal brankáře Skabu - 1:0

Do konce úvodního dějství se přiostřilo, na hřišti byly k vidění i potyčky a k tomu několik zajímavých standardních situací, ani jeden gólman nemusel výrazněji zasahovat. Po změně stran nejvíce hrozil opět Janko, na druhé straně zasahoval brankář Kivrak proti dorážce Pinta. Hosté bylo blízko vyrovnání asi čtvrthodiny před koncem, ovšem Ojamaaovu střelu k pravé tyči dokázal Kivrak vyrazit na rohový kop.

Kivrak se musel vytáhnout také v 78. minutě. Nejprve brilantně vyboxoval ránu Dvališviliho, následně hrudníkem zlikvidoval bombu střídajícího Furmana z hranice vápna a dorážka Brozeho skončila mimo branku. Hosté byli za svou špatnou produktivitu potrestáni po nádherné trefě Adina z přímého volného kopu v 83. minutě. Legia ještě mohla snížit po střele Brzyskiho, avšak brankář Kivrak odvrátil na rohový kop a udržel čisté konto.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com, eurofotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...4:1

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
El Campeon

1:1

Reagovat
mario23

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele