základní skupiny - skupina G, 4. kolo
07.11.2013 21:05 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Rapid Vídeň - KRC Genk 2:2

I druhý vzájemný zápas Rapidu Vídeň a Genku skončil dělbou bodů. Domácí si na své konto připsali svou třetí remízu ve skupině, hosté zůstali na čele tabulky a udrželi pětibodový odstup na svého soupeře. Terrance Boyd během sedmi minut zařídil rakouskému celku vedení po poločase, po obrátce nakonec srovnal Thomas Buffel.

Oba týmy se snažily hrát hodně směrem dopředu, divákům se fotbal zajisté musel líbit. Po několika možnostech se nakonec prosadil KRC. Vossenovu hlavičku dokázal Trimmel vyrazit pouze do míst, kde stál De Ceulaer, a protože ten byl u míče dříve než slovenský gólman Novota, jeho pád si po střetu s ním vyžádal nařízení pokutového kopu.

A s ním větší problémy neměl Mbodji, jenž umístil míč nekompromisně pod břevno. Rapidu se podařilo odpovědět teprve pět minut před obrátkou. Už předtím pálil velice dobře Petsos, jehož ránu ale ještě dokázal brankář Köteles zlikvidovat, z následného rohového kopu se domácí už přece jenom prosadili.

Ve vápně si na centr nejvýše naskočil Sonnleitner, jenž svou hlavičkou rozezvonil tyčku, balón se ovšem poté odrazil k Boydovi a ten ho doklepl za brankovou čáru. V nastavení se americký útočník prosadil ještě jednou. Tentokráte si naběhl na centr z pravé strany od Trimmela a hlavou z blízkosti zacílil.

V současnosti nejlepší střelec týmu, na němž po zranění Guida Burgstallera, který na hřiště přišel až v 77. minutě, stála hra Rapidu v uplynulých týdnech, mohl dovršit hattrick, avšak selhal v koncovce. Na druhé straně naopak v 61. minutě po pasu od Camuse skóroval tečí nehlídaný Vossen a určil konečný stav.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vsem co dali 2:2...krasa..co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

10 2:1

Reagovat
Pasha

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Sotuen

2:3

Reagovat
EverlastD

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ooo moje gratulacie k tipom 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele