základní skupiny - skupina F, 6. kolo
12.12.2013 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Maccabi Tel-Aviv těsně udolalo Bordeaux a slaví postup

Maccabi mělo po většinu utkání nad svým francouzským protivníkem navrch a nakonec zásluhou pokutového kopu z produkce Erana Zahaviho slaví tři body, díky kterým se zároveň izraelský tým může těšit na jarní zápasy EL.

Za hustého deště se ani jeden tým nikam zbytečně nehnal a diváci se tak během úvodních třiceti minut takřka žádných nebezpečných akcí nedočkali. Ihned po uplynutí této doby však mohl z ničeho nic poslat papírového favorita do vedení Rolán, ovšem Juan Pablo se proti němu ani příliš nezapotil a přesto svůj tým podržel. Maccabi reagovalo, ale Itzhaki opakovaně neuspěl.

Ten samý hráč svým zakončením otevřel i zajímavé dění druhé půle, ovšem stejně jako před přestávkou nedokázal balón nasměrovat do prostoru tří tyčí! Izraelci se usadili na soupeřově polovině a nakonec přeci jen dorazila zasloužená odměna: Chalmé ve vápně nedovoleně zastavil Dabboura a sudí Boiko ukázal na penaltu! Tu si vzal na starost Zahavi a zkušeně zajistil Tel-Avivu vůbec premiérový postup do vyřazovací části evropské pohárové soutěže!

Autor: Jiří Vojík / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 0:2

Reagovat
mario23

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele