základní skupiny - skupina J, 4. kolo
07.11.2013 21:05 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Legia Varšava - Trabzonspor 0:2

Trabzonspor se značně přiblížil postupu ze skupiny J, když venku porazil Legii Varšava 2:0. Šlo o vydřené vítězství, o to cennější může v očích tureckého klubu být. Nyní mu stačí ve zbylých utkáních získat k stoprocentní jistotě kvalifikace jediný bod. Obě branky vstřelili hosté až v závěrečné dvacetiminutovce.

Legii už před zápasem bylo jasné, že k postupu ze skupiny by potřebovala malý zázrak. Ten se však nekonal, navzdory velké snaze domácích zlomit sérii dosavadních porážek a připsat si první body. Brzy po úvodním hvizdu ohrozil branku tureckého klubu Michal Kucharczyk, brankář Kivrak si bez zaváhání poradil. Tatáž situace se opakovala i s drobným odstupem, ani její rozuzlení se neměnilo. Domácí i nadále zkoušeli střílet, co to jen šlo a nepouštěli Trabzonspor téměř k ničemu. Mimo dalekonosné rány Bosingwy neměli hosté žádný další střelecký pokus.

I po změně stran Legie pokračovala ve své aktivitě a poháněná rozbouřeným domácím publikem zkoušela všechno možné, aby vstřelila úvodní gól utkání. Dossa Junior ovšem po Furmanově centru hlavičkoval těsně vedle a ani zranění brankáře Kivraka na skóre nic nezměnilo. Jeho záskok Zeki Ayvaz musel takřka okamžitě předvést své vlohy při ráně Brzyského, která byla za letu výrazně tečována.

Přesto všechno to byli domácí, kdo osmnáct minut před koncem inkasoval. Florent Malouda se při pokusu usměrnit hlavou míč do sítě dostal pouze k lehké teči ramenem, která však znamenala nešťastný vlastní gól Dossy Juniora. Sedm minut nato navíc bývalý křídelník Chelsea připravil z brejku druhý gól zápasu Adinovi. K ničemu v tu chvíli byla Legii drtivá převaha v počtu střel i rohových kopů, lekce efektivity ze strany hostů byla navýsost důrazná.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem ze Legia da aspon prvni gol ale ani to...ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 0:2

Reagovat
mario23

0:1

Reagovat
Pasha

1:1

Reagovat
Sotuen

0:2

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele