základní skupiny - skupina A, 4. kolo
07.11.2013 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Kubaň opět srovnává v závěru, se Swansea remizuje 1:1

Kubaň opět vybojovala cenný bod proti Swansea a opět brankou z nastavení druhého poločasu. Namísto Djibrila Cissého, který ruskému týmu zajistil remízu minule, se dnes trefil Ibrahima Baldé, který odpověděl na brzkou branku Bonyho Wilfrieda.

Velšský tým ztrácí další významné body, ruského soka totiž nedokázal udolat ani napodruhé. Kubaň přitom zhruba dvacet minut ke konci utkání dohrával v početním oslabení, když byl vyloučen obránce Xandao. Ambiciozní ruský celek zůstává nadále ve skupině A poslední, hosté se mohou radovat z přinejmenším druhého místa. Postup tak nadále třímají ve svých rukou.

Brazilský obránce Xandao inkasoval první žluté napomenutí už po dvou minutách, jen o chvíli později byl také svědkem první velké šance hostí. Centr de Guzmána si v pokutovém území našel naskakující Bony Wilfried, který namířil svou hlavičku přesně do brankáře Belenova. Následnou dorážku Caňas nezvládl podle představ a míč napálil mimo tři tyče. Domácím se podařilo v přední linii oslovit zkušeného Djibrila Cissého, který mohl sám postupovat na brankáře Michela Vorma. V obrovské šanci ale francouzský útočník totálně zklamal a nechal vyniknout soupeře.

Úvodní desetiminutovka se oběma týmům co do atraktivity opravdu povedla, ale radovat se mohl pouze jeden. Na prahu desáté minuty se totiž po Caňasově nahrávce rozběhl Roland Lamah, který z úhlu nesobecky nahrával. Rychlou kombinaci hostí zakončil dobře postavený Bony Wilfried, který doklepl míč do odkryté brány - 1:0.

O dalších deset minut později se mohlo skóre navýšit, neboť de Guzmán našel perfektní nahrávkou Lamaha, který tváří v tvář brankáři Belenovovi minul! Zkušený ruský brankář byl ke skvělému zákroku donucen také o chvíli později při ráně Nathana Dyera, kterou vytahoval z místa pod břevnem. Po půlhodině se ozvali také mírně pasivní domácí, ale střelu Popova brankář Vorm likvidovat nemusel, mířila totiž vysoko nad bránu. Pár minut po změně stran se do další akce hnal opět nám známý Bony, ale obránce Dealbert jej na poslední chvíli stihl zastavit.

Po hodině hry domácí tribuny vzkřikly nadšením, ale po brance Djibrila Cissého jejich nadšení muselo velmi rychle opadnout - bývalý hráč Liverpoolu či Marseille stál v době zakončení v ofsajdu. Akci de Guzmána po rohovém kopu zakončil obránce Ashley Williams, který mířil nad břevno. Po chvíli se do šance znovu dostal pracovitý Cissé, ale ani po obehrání mladíka Bena Daviese nezakončil přesně. Tlak domácího Krasnodaru se stupňoval, byl však zchlazen červenou kartou. Jednou napomínaný Xandao totiž fauloval střídajícího Álvara Vazqueze a sudí Robert Schörgenhofer jej poslal do sprch.

Vážné narušení plánů ale domácím prospělo, protože přečkali tlak Swansea a sami udeřili. A jak tak bývá v Kubani zvykem, opět stříleli až na samotný závěr. Na nahrávku Imelina Popova si naběhl Ibrahima Baldé a coby střídající hráč se stal hrdinou utkání!

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz, goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HullCity

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kuban se zvedá s herní krize, a angláni jsou venku slabý. a když pominu minulý zápas,kdy Krasnodar nebyl horším týmem a hlavně v 1 poločase mohli klidbně vest 0-2 , a i v poslední ligovém kole proti mistnímu FK . tak to vidím dnes na vyhru domácíh

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

1:2 Swansea musí zabojovat, snad nebudou šetřit hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Pasha

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prestoze swansea je tak trochu v utlumu a narozdil od soupere v derby prohrala, tak verim ze v tomto utkani vyhraje a napravi domaci zavahani... 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
Sotuen

1:0

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minule na 1:1 v 92 , teď zase v 93 co na to říct..

Reagovat
smazaný uživatel

neni normální

Reagovat
sosna

Minule mi tiket posrali, dneska zachránili. Parádní revanš Kubaň.

Reagovat
smazaný uživatel

No co ještě by mohli udělat mezi sebou družbu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele