1/16 finále - odvety
27.02.2014 21:05 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

KRC Genk - Anži Machačkala 0:2

Kouč Emilio Ferrera, jenž před několika dny nahradil na lavičce Maria Beena, bude chtít na svůj debut co nejrychleji zapomenout. Zdecimovaná Machačkala v Genku rozhodně překvapila a její pouť v Evropské lize pokračuje dále. Domácí zklamali sami sebe, vždyť soupeři za 180 minut nedokázali vstřelit jedinou branku.

Ferrera po krátkém seznámení se s hráči jako by chtěl tým nakopnout novým impulsem. A i proto nechal sedět na střídačce Thomase Buffela, dlouholetou oporu KRC. Utkání se nevyvíjelo zpočátku vůbec špatně, jenže vyložené šance přicházely spíše na opačné straně. Jednu z nich měl Alijev, jenž pořádně vystrašil gólmana van Houta.

V závěru poločasu bylo již Anži úvodní brance opravdu hodně blízko. Nebýt van Houta, s Genkem by to vypadalo bledě už před odchodem do kabin. Smolovovu střelu stačil domácí muž v rukavicích vyrazit, pouze však k Alijevovi, nejnebezpečnějšímu hráči hostujícího celku, jenž svou dorážku ovšem poslal trestuhodně do boční sítě.

Tak jako skončily oba poločasy v prvním střetnutí, tak dopadl i ten první v odvetě. Ferrera cítil, že potřebuje něco změnit, a tak v 57. minutě poslal do hry přece jenom Buffela. O pár minut později se bohužel on i celý tým museli smířit s inkasováním. Alijev přihrával zleva míč do vápna, kde si ho pod nohy zamotal bek Tshimanga.

Smůla, že ho nasměroval přesně do vlastní brány. Za dalších sedm minut utržil Genk konečný úder. Opět u toho byl Alijev, který si narovnal balón na levačku po přihrávce Smolova a z vápna pohodlně zakončil. V 81. minutě byl vyloučený Tagirbekov za ostrý šlapák proti Buffelovi, to byl ale pro Machačkalu jediný negativní moment.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-0, penalty rozhodnou

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

ten Genk je směšný , tady to vidím 0-1 Bukharov

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...0:0...na penalty Genk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele