základní skupiny - skupina F, 3. kolo
24.10.2013 21:05 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - APOEL Nikósie 2:1

Francouzské Bordeaux získalo první tři body ve skupině F, protože souboj s APOELem Nikósie zvládlo o branku lépe. Výkon domácího týmu však rozhodně nebyl přesvědčivý.

APOEL od úvodních minut přikoval svého soupeře k pokutovému území a krátkými nahrávkami se snažil překonat jeho obrannou linii. Střílený centr Nuna Moraise nikdo ze spoluhráčů netečoval, takže ho brankář Cédric Carrasso mohl v klidu schovat do náruče. Toto varování si Bordeaux vzalo k srdci a důsledným napadáním rušilo přihrávky soupeře. Samo začalo přebírat aktivitu v utkání, což demonstrovalo několika nepřesnými pokusy. Po sérii přihrávek však přišel šok, když se do protiútoku dostal hostující záložník Stathis Aloneftis. Rána z jeho kopačky však těsně minula tyč!

Domácí hráči začali ovládat hru a po střele Diega Rolána dostali příležitost zahrávat rohový kop. Nabízenou šanci využili bezezbytku, když si na centrovaný míč naskočil obránce Ludovic Sané a hlavou jej poslal do sítě - 1:0.

Reakce APOELu na sebe nenechala dlouho čekat, protože o pouhých deset minut později se do zajímavého útoku dostal Nuno Morais a přesto, že byl tísněn dvojicí protihráčů, dokázal ještě míč posunout nabíhajícímu Aloneftisovi. Ten vypálil a jeho ránu musel s námahou krýt brankář Carrasso. Úsilí hostujícího týmu se vyplatilo v nejnevhodnější moment - krátce před přesunem do šaten se k míči dostal Esmael Goncalves a na jeho zakončení byl brankář Cédric Carrasso krátký.

Po hodině hry mohlo Bordeaux opět strhnout vedení na svou stranu, když se ke střele propracoval Ludovic Obraniak, polský reprezentační záložník však pálil jen do tyče! Festival nastřelených brankových konstrukcí pokračoval ranou aktivního Stathise Aloneftise, který také mířil jen do tyče. Klíčový obranný zákrok na poslední chvíli předvedl Mário Sérgio v dresu APOELu, když perfektně načasovaným skluzem zabránil střele Diega Rolána v cestě do brány. Když už se zdálo, že si hosté odvezou bod za konečnou remízu, v nastaveném čase druhé půle se domácí tribuny mohly radovat. Po faulu Manducy se k zakončení přímého volného kopu dostal nabíhající Henrique a hlavičkou poslal APOEL domů s prázdnou.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
El Campeon

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tady to vydim opet jako vysledek ve francouzke lize(sama remiza)....proti lyonu kteremu se vubec nedari 1:1 a vysledek proti sochaux ktere ma formu 2 ligy 4:1..nic moc!!!.bordeaux ma pouze 2 vyhrane zapasy od 24 srpna.apoel v kvalifikacy 3kola v maribor zahral dve remizy a v belgy tez jedna remiza..osobne to vydim na tezkou remizu

Reagovat
smazaný uživatel

to hodnoceni zapasu proti lyonu je trosku unahlene tady francouzi zvitezi

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele